|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Cytat:
. No może kolorówki troszkę za dużo np. szminki i inne kosmetyki do ust ale i tak ladnieCytat:
|
||
|
|
|
#4892 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziel się z nami swoimi zapasami balsamów , ja bym z chęcią coś przygarnęła hihihihi
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba zacznę sobie robić dokładne plany nawet z kolorówki co chcę kupić, bo inaczej znowu polegnę. Na liście mam już rzeczy które wyjdą w styczniu i w lutym. Yhh. Muszę powystawiać do końca niepotrzebną kolorówkę. Mam w planach zakup jeszcze jednych cieni guerlain i kilku róży nyx. Są boskie.
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I po co Ci tyle tych kosmeciorów??
|
|
#4895 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Wiesz tak na serio to dopiero po zrobieniu zdjęć się zorientowałam ILE tego jest!
|
|
|
|
|
#4896 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kuruj się [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15014831] Moja lista wygląda skromnie, bo dopiero do Was dołączyłam, ale w tym tempie do stycznia będę miała wymarzony minimalistyczny zbiorek! [/QUOTE] Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gratulacje dziewczyny świetne wyniki! Loverynka, ganimedea, KonikGarbusek troszkę poszalałyście z zakupami, ale postępy macie widoczne
|
||||||
|
|
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdziem kupowałaś meteoryty? Jak tak je zachwalacie to też mam na nie ochotę, ale na pewno nie w listopadzie.
|
|
#4898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dezodoranty do ukrocenia na jeden w kulce i jeden spray. w kolorowce ok jest tylko 1 korektor i jedna baza,pozostalosci mam za duzo. Chce miec tylko 1 podklad,1 puder a nie 3 czy 5. Tusze tez niektore sa na koncowce wiec tez bedzie ich mniej. Cieni juz nie moge kupowac,to samo z blyszczykami i mazidlami do ust i rozami itp jak Tz zobaczyl moja liste to stwierdzil ze chyba nikt nie ma listy wlasnych kosmetykow. Mowi tak bo nie zna WAs ![]() Kto mi jeszcze da pranie? ide myc wloski! konczy sie szampon pantene! bede wykreslac z listy posiadanych kosmetykow i wklejac do listy zuzytych ![]() Shpilcia juz na szczescie wyzdrowialam!!! weekend przelezalam w lozku |
|
|
|
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu, no poszalałam strasznie. Miesiąc też mi się nienajlepiej zaczął :P Mam na koncie już motylkowe prasowane meteoryty... nom. Ale wykopałam w domu boskie cienie. Juro zrobię zdjęcie i swatcha. Niesamowite kolorki mają. A chyba 6zł kosztowały.
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nie podejmę, bo wtedy mi należałoby się pranie z krochmaleniem w programie na uporczywe plamy
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko każda z nas przeżyła taki szok robiąc zdjęcia swoich zapasów. Ja postanowiłam w tym miesiącu NIC nie kupić. Już 6 dni się trzymam. Obiecałam sobie za to cały dzień w SPA i książkę. A jak będzie mi ciężko wytrzymać to dołożę coś jeszcze w nagrodę np. Ziaję Pro albo zakupy w YR ale wytrzymam te 30 dni!!!
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
No wiecie co dziewczyny!!!
![]() Zamiast mnie tu poganiac to usprawiedliwiacie? Wiem ze niektore wasze zbiory sa wieksze od mojego.Ale sens w tym ze ja sie juz z moim zbiorem czuje okropnie!!! za duzo tego wszystkiego!!!! Kolorowka przechodzi setke!!!! Nie moge niczego kupic puki nie wykoncze!!! A przed wyjazdem do Pl zrobie przeglad i nieuzywane kosmetyki np niektore kolory lakierow ktore mam podobne oddam przyjaciolce a ona zrobi to samo ze swoimi. Bede miala satysfakcje ze mam cos nowego,niekoniecznie nieuzytego a moje kosmetyki tez znajda uzytek w Polsce uzupelnie tez pielegnacje: peeling,pewnie jakis krem na dzien,na noc itp Postaram sie wstrzymac jak najbardziej z kolorowka chyba ze bedzie cos,czego tu we Wloszech nie ma i co nie bedzie mi sie kolorystycznie powtarzac z tym co juz mam. W tym miesiacu przyjda 2 kosmetyki Avonu wiec na ten miesiac zakupow starczy!!! A jak nie kupie nic niepotrzebnego z kolorowki to kupie sobie jakis drozszy kosmetyk o! ![]() np shimmerka diora |
|
|
|
#4903 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zużyłam
1. próbkę pillingu Nivea Natural Beauty 2. Maseczkę z Evy w saszetce - limonka&wiśnia - super ![]() Także jest już 3 pełnowymiarowe:3 próbki i walka zapaśnicza Konik kontra kosmeciory trwa ![]() A właśnie tak na marginesie. Czy w YR jest już ta coroczna promocja na naklejki rabatowe? Dostaje się taką ulotkę i można wybrać 2 w cenie 1 lub jakieś rabaty. Nie chcę sama iść i sprawdzać bo jeszcze z czymś wyjdę więc was pytam. Ja dziś pochodziłam po Carefourze i specjalnie weszłam na kosmetyki, zeby ćwiczyć silną wolę, bo nie sztuka siedzieć w domu i mówić że się nic nie kupuje, warto czasem wejść do takiej drogerii i popatrzeć i powiedzieć sobie WSZYTSKO MAM I NIC NIE POTRZEBUJĘ
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak masz znajomą konsultantkę to poproś zeby ci sprzedała ten zestaw, ja z avonu kiedyś pisałam zamówienie koleżanek i swoje na siebie bo taka znajoma babka za nic nie chciała sprzedać bez tego ![]() robi wrażenie...
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nooooo już dobrzeeeee - ![]() Również postanawiam znacząco ograniczyć wydatki na kosmetyki w tym miesiącu Coraz nas więcej w tej listopadowej abstynencji Październik dał się ostro we znaki
|
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
Aj aj juz dobrze bo az boli ze musze wstac z krzesla
A moj Tz chcial mnie zabrac do mojego kochanego sklepu Kiko no ale trzeba w koncu oszczedzac kase na prezenty swiatecznie nieprawdaz? Ratuje mnie tylko fakt ze zapasow praktycznie nie mamZa kazde niepotrzebne zakupy tez bede dawala baty!!! bo pazdziernik wyjatkowo nie poszedl! Kto pojdzie w moje slady i tez zrobi liste kosmetykow? Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-02 o 20:50 |
|
|
|
#4908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam zamiar jeszcze pozostałe kosmetyki przetestować ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś nic nie kupiłam ale i nic nie zużyłam. Za to jestem po pierwszym użyciu masła czekoladowego Farmony i najchętniej samą siebie bym zjadła- pachnę jak czekoaldowy budyń ,mlaaaask!
|
|
#4909 | |
|
Zakorzenienie
|
Czytając o listopadowych zużyciach poczułam się jak obibok, więc posłusznie wysmarowałam się już maseczką
Ktoś się przyłącza? Zlot ufoków czas zacząć ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaraz nakładam peeling enzymatyczny z pharmacerisu, potem peeling zwykły, potem maskę oczyszczającą i na koniec maskę nawilżającą
Więc będę ufokiem ;P
|
|
|
|
#4912 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#4913 |
|
Zakorzenienie
|
A czy można się przyłączyć?
Jestem uzależniona od wszelkiego rodzaju kosmetyków pielęgnujących. Jeśli chodzi o makijaż to tylko postawowe: fluid, puder, kredka, tusz i kulki brązujące. ALe reszta to koszmar, zwłaszcza kosmetyki Avonowe. Jako, że mam bardzo wrażliwą skórę to ciągle mi się wydaje, że wszystko jest mi potrzebne bo napewno pomoże lepiej niż wszystko inne Pomocy! |
|
|
|
#4914 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
super dziewczyny Cytat:
o jakieś szczegóły prosimy Wow zapewne się ucieszy Cytat:
gratki zużyć ![]() Cytat:
![]() Też jestem 86 ![]() Cytat:
gnieciesz ilością![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
Wizazanka5000 pewnie!!! Zacznij nowy miesiac od odwyku z nami
spisz wszystkie swoje kosmetyki,zrob fotki. Spisuj zuzycia-pokazujemy listy zuzyc na koniec miesiaca!Witaj! |
|
|
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że z Wami będzie mi raźniej i poczynię jakieś postępy
|
|
|
|
#4917 |
|
Raczkowanie
|
No i ja mam w końcu pierwsze zużycia: szampon johnson baby!
i w końcu zaczynają mi się kończyć próbki podkładów, które mam już od kwietnia/maja, pewnie pomęczę się z obecnymi jeszcze ze dwa miesiące, a lecą kolejne.. wciąż szukam podkładu idealnego Tak czy siak mam już z głowy trzy próbki podkładów, a na dniach będą kolejne
Zapuszczam włosy! obecnie: 57cm cel: 73cm Walczę o bikini body! Do 29.06.2013 : Pozbywam się cellulitu Nie jem słodyczy: dzień 7 Biegam i ćwiczę Jem zdrowo Tracę centymetry w udach! Buduję kondycję i mięśnie |
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
le pędzicie z tymi postami...
już dziś chyba dobijemy do 5tys![]() to ja się przyłącze do bacików dla ciucioli ![]() Wizażanka5000 witaj ![]() jutro musze kupić jakiś płyn do demakijażu oczu.macie jakieś pomysły?ma być tani i dobrze zmywać-żeby nie trzeba było trzeć dużo...co myślicie o Ziaji?
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-11-02 o 21:20 |
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie zmyłam maseczkę z Evy - cytryna i wiśnia. To jest ich nowość w saszetkach i szczerze polecam, rozjaśnia skórę, oczyszcza. ja jestem na TAK
|
#4920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-z tej motywacji do zuzywania .Cuciola i reszyta uroczych Pań - to ode mnie też tak symbolicznie PS: Muszę się przyznać do dzisiejszych niezaplanowanych wydatków ![]() Spokojnie, to nie o kosmetyki chodzi. Zapomnialam o ksiązkach z biblioteki i musiałam zapłacić karę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

a myslalam ze juz jest lepiej
. No może kolorówki troszkę za dużo np. szminki i inne kosmetyki do ust ale i tak ladnie
TŻ poszedł na kurs prawka więc mogę sie z wami podzielić zuzyciami.ogólnie odwyk pazdziernikowy byl totalna porażką.kupiłam kosmetyków chyba za 200zł a zużyłam niewiele.

w tym są do opalania i po opalaniu. Zresztą wypiszę Wam co mam:
, ja bym z chęcią coś przygarnęła hihihihi
. Wiesz tak na serio to dopiero po zrobieniu zdjęć się zorientowałam ILE tego jest!

Pomocy!
gnieciesz ilością