Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 19:40   #4951
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Przeszło przeszło Ale byłam taka zeźlona i rozżalona, że wygadywałam głupoty (sama do siebie). Zdaje się, że "wypskło" mi się,że nic nie chcę od TŻ Dymik był poniekąd z powodu teściowej, ale ewidentnie TŻ mnie wkurz....Długo by opowiadac, w każdym razie niby to nic poważnego (po prostu ja czasami nie potrafię zmilczec, tylko na gorąco podejmuję temat) choc mam nadzieję, że w przyszłości właśnie te kwestie nie będą między nami bruździc...
Przepraszam za brak niektórych polskich znaków - komp znowu odmawia posłuszeństwa.
nie daj się jak Ci cos nie pasujeDobrze zrobilaś, ze wszystko powiedziałaś(a częśc tylko sobie). My na szczęście mamy takie samo zdanie o teściowej, tz juz nawet przestał ja usrapwiedliwać i mówi: on apo prostu taka jest Ja ostatni raz gadałam do siebie jak jechałam autem, tzn mówiłam do kierowcy który sie bal wyprzedziec wlokące sie auto, brzydko mówilamDobrze, że nie mam cb radia, bo bym jeszcze uzewnętrziła innym kierowcom moja bogata polszczyznęAle chyba mi tata kupi cb, bo sie pytał czy chcę

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
pokaż mu moje zdjęcie, jak zobaczy ta delikatna buzie to bez wahania sie zgodzi
taaa i jeszcze sie zakocha, nie ma tak

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ejjj no, ja nie mam zdjęcia, ale nie uwierzę, aż nie zobaczę:P heheheh.

A tak na powaznie to Cię nie przebiję, heheh.
niewierny Tomasz

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
prawie się popłakałam ze wzruszenia
prawie? Ja ryczałam jak bóbr jak czytałam Twój przepis
Stary 2009-11-02, 19:42   #4952
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Tarta z porem
biedna tyle się opisałaś więc nie wiem jak przyjmiesz to co za chwilę napiszę... otóż nienawidzę pora
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 19:44   #4953
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
, wykluczone
Co za znieczulica!Dziecku też tak powiesz?:hahaha :Gdyby Twój tż wiedzial, gdyby wiedział jaka jestes wyrodna

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ----------

Cytat:
biedna tyle się opisałaś więc nie wiem jak przyjmiesz to co za chwilę napiszę... otóż nienawidzę pora
nieeeeeeeee Wpadłam w panikę Lusia!!!!
J alubie tarte porową, wprawdzie sama nigdy nie robilam, ale zawsze jak jestem w Chimerze (taki bar salatkowy) to jem tartę z pora i jest pyszna

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-11-02 o 19:46 Powód: porową lubie nie brokułową
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 19:46   #4954
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
nie daj się jak Ci cos nie pasujeDobrze zrobilaś, ze wszystko powiedziałaś(a częśc tylko sobie). My na szczęście mamy takie samo zdanie o teściowej, tz juz nawet przestał ja usrapwiedliwać i mówi: on apo prostu taka jest Ja ostatni raz gadałam do siebie jak jechałam autem, tzn mówiłam do kierowcy który sie bal wyprzedziec wlokące sie auto, brzydko mówilamDobrze, że nie mam cb radia, bo bym jeszcze uzewnętrziła innym kierowcom moja bogata polszczyznęAle chyba mi tata kupi cb, bo sie pytał czy chcę
już słyszę "uszami wyobraźni" ten głos mobilki, mobliki jak tam droga do Krakowa

Cytat:
prawie? Ja ryczałam jak bóbr jak czytałam Twój przepis
to ja aż boję się myśleć co Ty robisz jak w Twoje ręce trafia książka kucharska

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 19:47   #4955
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie nie zamierzam się dac Ale czasami muszę dac sobie na wstrzymanie, po ślubie nie zamierzam dac sobie wejśc na głowę. Tym razem zrobiło się nieprzyjemnie, bo TŻ najpierw zajął stanowisko takie jak ja, po czym po jakimś czasie już zmiękł i zaczął to stanowisko zmieniac. Więc dostało się mnie, bo było mi TŻ szkoda, chciałam dobrze dla niego etc. A ja jeżdżąc często zachowuję sie podobnie jak Ty
Stary 2009-11-02, 19:52   #4956
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
już słyszę "uszami wyobraźni" ten głos mobilki, mobliki jak tam droga do Krakowa
koledzy jak tam ścieżka na Kraków, korkuje sie coś?albo sprawdzam radyjko, jak mnie slychaćSzerokości Na początku to było dla mnei dziwne, ale jak jeżdżę z tż, bratem i tatą i oni wszyscy mają cb to jak jadę moim to mi łyso i jak ktos za mna długo jedzie to sie spinam, że to miśki(), no i musze sie powtrzymywać i wolniej jechac, bo niewiem czy stoja czy nie

Cytat:
to ja aż boję się myśleć co Ty robisz jak w Twoje ręce trafia książka kucharska
czytam i marze o tym jakie pyszności mozna zrobić, odkładam na półke i koniecA jak chcę cos ugotowac to sięgam do google
Stary 2009-11-02, 19:54   #4957
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Myslę, że spokojnie dam rade w tym posiedziec z 20-30 min, z resztą tyle spędzalam pod obecnym prysznicem, który ma wymiary 90x90 a to jest duo wieksze
przez 20-30 minut lejesz wode pod prysznicem? chyba powinnam naslac na Ciebie zielonych

Cytat:
A ktos pilnuje, żeby byc na golaska? Stoi pani i mowi - prosze sie rozneglizować?Serio pytam, bo ja bym pewnie wzieła prześcieradelko i została w stroju... Jeju, że tez człowiek musi wiedzieć jak się zachowywac w pewnych miejscach
strefa saun jest dodatkowo platna, wiec przy wejsciu do niej siedzi pan, ktory wydaje te przescieradla, a obok niego jest przebieralnia i szafeczki na stroje kapielowe ale w sumie luzik ja biegalam w przescieradle i bylo ok raczej nikt tam na golasa nie biega (no TZ wskoczyl golutki do sniegu ale akurat nikogo tam nie bylo )

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
ja kiedyś stosowałam jedwab, ale się u mnie nie sprawdził, koncówki mi się wysuszyły no i jeszcze bardziej mi się przetłuszczały chociaż stosowałam od połowy włsoow.. teraz włoski mi się tak samo błyszczą po płuczę w zimnej wodzie

kurczę Ty już pracę piszesz a ja nawet planu częśc teoretycznej nie mam : ale w weekend się za to zabieram bo mam wolne
a to ja nawet nie na polysk chce ten jedwab tylko a skutki kaloryferow, czapek itp bo wlosy blyszcza mi sie juz od samej farby do wlosow (taki juz jej efekt), a do tego tez splukuje chlodna woda i mam taki specyfik L'Oreala wygladzajaco-nablyszczajacy, ktory polecila mi fryzjerka kiedys zeby wlosy sie nie puszyly na deszczu

pisze pisze, bo zaraz musze oddac ksiazki, wypozyczyc inne i pisac licencjata tak na zmiane bede pisac
w sumie jestem teraz na drugim rozdziale, a ma byc piec

no ja juz po aero najpierw bylam 40 minut na silce, a potem godzinke na BPU... od 3 tygodni cwiczylam z panem w geterkach i mnie juz to nie meczylo, wiec myslalam, ze jakas tam kondycje mam... mylilam sie ale wycisk byl
w dodatku grafik zajec ulegl modyfikacji niz to co jest na stronie, wiec bede chodzic jednak na BPU, step i TBC moze czasem dla odprezenia skocze sobie na fit ball, bo takie to lajtowne
a teraz wrocilismy i TZ rzucil sie na jedzenie jak szalony ja cos nie jestem glodna... wymietolilam sobie brzuszek to glodu nie czuje ide sobie polezec kolo TZa i popatrzec jak wsuwa devolaya
lain jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 19:55   #4958
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe i widzisz Samoa jak to warto się poświęcać dla bliźnich

Cytat:
Co za znieczulica!Dziecku też tak powiesz?:hahaha :Gdyby Twój tż wiedzial, gdyby wiedział jaka jestes wyrodna
weź bądź cicho co, tyle lat to ukrywałam, kamuflowałam się jak tylko mogłam, żeby nikt nie odkrył prawdy, a teraz Ty jednym głupim postem możesz zrujnować całe moje życie o nie, nie pozwolę na to

Cytat:
nieeeeeeeee Wpadłam w panikę Lusia!!!!
co

Stary 2009-11-02, 19:57   #4959
natj
Rozeznanie

Cytat:

kurde, tż kazał załatwić jedną koleżankęDobra, coś sie pokombinuje
zawsze może patrzeć.. ekhm

Wnerwiam się, próbuję wejść na str biletynakabarety.pl i mi nie śmiga a muszę wydrukować wejściówkę
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:07   #4960
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
nie będziesz oglądać RwT jak możesz
jenyyyy wybaczcie.... dokonam samoukarania się
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
[.....]
Super! podoba mi się bardzo!.
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
[.....]Fajny tytuł,podoba mi się. [.....]
hahaha naszła mnie wena w pracy
Cytat:
Napisane przez merriel Pokaż wiadomość
Tytuł świetny, może skróciłąbym Panien Młodych na PMek, żeby trochę krótszy był, ale może zostać też taki Kaska87 i Chilanes - gratuluje owocnej współpracy[.....]
co 2 głowy, to nie jedna
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
jestem!
fanfary!!!! sru tu tu tu tuuuuuuuuu
Stary 2009-11-02, 20:10   #4961
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
przez 20-30 minut lejesz wode pod prysznicem? chyba powinnam naslac na Ciebie zielonych
no jak myję włosy to tak mi schodzi...ale zakręcam wodę jak np. nakładam odżywkę albo maskęJak biorę prysznic bez mycia włosów to 10 minutBo jeszcze stoje i włączam te bicze wodne

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
strefa saun jest dodatkowo platna, wiec przy wejsciu do niej siedzi pan, ktory wydaje te przescieradla, a obok niego jest przebieralnia i szafeczki na stroje kapielowe ale w sumie luzik ja biegalam w przescieradle i bylo ok raczej nikt tam na golasa nie biega (no TZ wskoczyl golutki do sniegu ale akurat nikogo tam nie bylo )
a to bym sie domysliła, że trzeba sie rozebrać Ale to musiało smiesznie wyglądac taki goły tż tarzający sie w śnieguMogłas to nagrać na komórkę

Cytat:
hehe i widzisz Samoa jak to warto się poświęcać dla bliźnich
ona wyszydzila moje uczucia, moje emocje, juz nigdy nikomu nie zaufam

Cytat:
weź bądź cicho co, tyle lat to ukrywałam, kamuflowałam się jak tylko mogłam, żeby nikt nie odkrył prawdy, a teraz Ty jednym głupim postem możesz zrujnować całe moje życie o nie, nie pozwolę na to
ej no sory, edytuje jak zechcesz.NIe wiedziałam, ze to go tak zaboli

Cytat:
Napisane przez natj Pokaż wiadomość
zawsze może patrzeć.. ekhm

Wnerwiam się, próbuję wejść na str biletynakabarety.pl i mi nie śmiga a muszę wydrukować wejściówkę
gorzej jak mi karze patrzećMi działa ta stronkaA na co idziesz?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 20:18   #4962
natj
Rozeznanie

Samoa,
Na Kabaret Moralnego Niepokoju ) Niespodziewajka dla D.

Wy tu o gotowaniu a mnie ostatnio nachodzi zupa dyniowa i muffinki, czasu tylko brak na realizację
natj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:19   #4963
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
no jak myję włosy to tak mi schodzi...ale zakręcam wodę jak np. nakładam odżywkę albo maskęJak biorę prysznic bez mycia włosów to 10 minutBo jeszcze stoje i włączam te bicze wodne
nie jesteś prawdziwą Wenezuelką, bo tam prysznic musi trwać 3 minuty

Cytat:
ej no sory, edytuje jak zechcesz.NIe wiedziałam, ze to go tak zaboli
ja nie wiem na co jeszcze czekasz, już dawno to powinnaś zrobić

[/QUOTE]
gorzej jak mi karze patrzećMi działa ta stronkaA na co idziesz?[/QUOTE]

ej no co masz coś do Nas

nigdy nie widziałam nikogo "na żywo" tez jest tak śmiesznie????
my z TZ ostatnio wkręciliśmy się w "Spadkobierców" czasami można się naprawdę pośmiać

Stary 2009-11-02, 20:19   #4964
tancerka212
Zakorzenienie

własnie chciałam sobie obejrzeć płytkę z wesela brata ciotecznego bo mi przegrał ale co 20 sekund mi się zacina.. ale to nic- ich kamerzysta był chyba najgorszy na swiecie- upił się czy co przy kręceniu tego filmu- w głowie mi się kręci od oglądania tego tak macha tą kamerą masakra jakaś.. to chyba najbardziej niedopracowane wesele na jakim byłam.. nawet nie wiedziałam że aż tak można to spaprać normalnie mi we łbie się kołuje
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:21   #4965
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Na Kabaret Moralnego Niepokoju )
lubię ich

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 20:23   #4966
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
o prosze to my nie mamy, ale pojade do Obi i Cię zawstydze, bo kupię taczkę
No sorka, ale turbodymomen zawstydzi Cię jeszcze bardziej, bo kupi półtorej taczki A tak w ogóle to nie mówi się taczka, tylko "wiozówka" - to określenie wymyśliła moja genialna siostra jak miała 2 lata

Cytat:
Martoolka wyznała mi w tajemnicy, że aranzuje spotkania z tż tylko po wczesniejszym umyciu podłogi sidoluxem:brzydal :
Ja Ci coś w tajemnicy wyznaję a Ty paplasz wszystkim na forum
A tak nawiasem mówiąc, to mieszkam z TŻ i on się bardzo cieszy, że polubiłam mycie podłóg, bo przynajmniej on nie musi tego robić
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:30   #4967
Jazzmanka
Zadomowienie

Nasmarowałam takieeego posta i mi zniknął. Tzn. zawiesił mi się net. Nie będę tu koleżance wytykać, że głównym podejrzanym jest niejaka kabina z sauną, która nie chciała mi się otworzyć i dałam jej czas do namysłu pisząc posta w tym czasie, a ona mi taki numer wycięła i powiesiła się razem z innymi internetowymi aplikacjami

Ale się uśmiałam czytają niektóe teksty np. Manson idzie na tramwaj

Kasia, dobrze robisz. Może daj ogłoszenie, że odstąpisz termin zespołu (na przewodniku PM też daj, bo tam dużo PeeMek z regionu jest). Ja tam już nie zaglądam, bo za dużo się tam nasiało różnych foto czy grajków czy innych, którzy się tam reklamują. Wizaż jest jeszcze taki najczystszy.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:30   #4968
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Samoa,
Na Kabaret Moralnego Niepokoju ) Niespodziewajka dla D.

Wy tu o gotowaniu a mnie ostatnio nachodzi zupa dyniowa i muffinki, czasu tylko brak na realizację
fajnieOni sa śmieszni Tutaj sa fanki muffinek, bo już kiedyś dużo o tym pisałyMI bliżej do zupy dyniowejw sumie ostatnio dynia dynie dynia pogania w marketach, więc sie chyba skuszęMoze w środe zrobie tz wypasiony obiadek zupke dyniowa i kurczaka z ananasem zapeikanego z serem

Cytat:
nie jesteś prawdziwą Wenezuelką, bo tam prysznic musi trwać 3 minuty

ja nie wiem na co jeszcze czekasz, już dawno to powinnaś zrobić

nigdy nie widziałam nikogo "na żywo" tez jest tak śmiesznie????
my z TZ ostatnio wkręciliśmy się w "Spadkobierców" czasami można się naprawdę pośmiać
ja nie jestem prawdziwą Wenezuelką?Ja? Chyba kpisz
Ja byłam na Ani Mru Mru i bylo zabawnie, zwłaszcza, że w tłumie smiejesz sie nawet z tego co znasz i w dmu bys nie smiała Poza tym jest fajna atmosferaO i na Dańcu tez byłam i na czyms jeszcze, ale mnie zamroczylo i nie pamiętam.
Spadkobiercy to ten serial na tvn w niedzielę?Dobre to jest?
Stary 2009-11-02, 20:33   #4969
Jazzmanka
Zadomowienie

O, i jeszcze o pierścionkach rozmawiałyście, Ja mam taki:
http://wkruk.pl/sklep/bizuteria/show...komplet=1_sort=

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 20:38   #4970
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
No sorka, ale turbodymomen zawstydzi Cię jeszcze bardziej, bo kupi półtorej taczki A tak w ogóle to nie mówi się taczka, tylko "wiozówka" - to określenie wymyśliła moja genialna siostra jak miała 2 lata

Ja Ci coś w tajemnicy wyznaję a Ty paplasz wszystkim na forum
A tak nawiasem mówiąc, to mieszkam z TŻ i on się bardzo cieszy, że polubiłam mycie podłóg, bo przynajmniej on nie musi tego robić
w tajemnicy?To skąd anesh wiedziała? Kaśka mi smsa o tym przyslala, to ktos inny musiał wypaplac

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Nasmarowałam takieeego posta i mi zniknął. Tzn. zawiesił mi się net. Nie będę tu koleżance wytykać, że głównym podejrzanym jest niejaka kabina z sauną, która nie chciała mi się otworzyć i dałam jej czas do namysłu pisząc posta w tym czasie, a ona mi taki numer wycięła i powiesiła się razem z innymi internetowymi aplikacjami

Ale się uśmiałam czytają niektóe teksty np. Manson idzie na tramwaj

Kasia, dobrze robisz. Może daj ogłoszenie, że odstąpisz termin zespołu (na przewodniku PM też daj, bo tam dużo PeeMek z regionu jest). Ja tam już nie zaglądam, bo za dużo się tam nasiało różnych foto czy grajków czy innych, którzy się tam reklamują. Wizaż jest jeszcze taki najczystszy.
pokaz która to to ja pizne Ej, ale ten Manson tak realistycznie szedł wzdłuż bloku i to bylo dla mnie takie normalne, że on idzie na tramwajA później mi sie śniło, że się zjaralismyI szłam na aerobic w strugach dzeszczuA z tym mansonem to cos bylo n arzeczy, że on chyba chciał ze mna chodzić i o tym se dowiedziałam na tej imprezie od jarania Chyba mi padło na mózg jak pisałyście, ze Was tżci prosili o chodzenie

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-11-02 o 20:39
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:41   #4971
Jazzmanka
Zadomowienie

Ej, mój mnie prosił o chodzenie, ale nic nie jarał. Chyba!
Stary 2009-11-02, 20:41   #4972
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
w tajemnicy?To skąd anesh wiedziała? Kaśka mi smsa o tym przyslala, to ktos inny musiał wypaplac
Dobra, dobra... winny się tłumaczy
To Ty napisałaś, że w tajemnicy

"głupie sny mamy, na 2010 rok czekamy - PM2010" propozycja tytułu
Stary 2009-11-02, 20:44   #4973
Jazzmanka
Zadomowienie

Włączcie sobie SMS. Ten koleś (gość) jest fajny. Tekst do Szymona, że jak mu powie kawał po śląsku, to mu łeb rozerwie mnie rozwalił. Leżę! A może mam już taki humorek po waszych snach.

Martoolka, głosuję za Twoim tytułem o snach

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-11-02 o 20:45
Stary 2009-11-02, 20:44   #4974
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie jestem prawdziwą Wenezuelką?Ja? Chyba kpisz
Ja byłam na Ani Mru Mru i bylo zabawnie, zwłaszcza, że w tłumie smiejesz sie nawet z tego co znasz i w dmu bys nie smiała Poza tym jest fajna atmosferaO i na Dańcu tez byłam i na czyms jeszcze, ale mnie zamroczylo i nie pamiętam.
Spadkobiercy to ten serial na tvn w niedzielę?Dobre to jest?
tak właśnie myślałam, ze "na żywo" tak to mniej więcej wygląda, kupiliśmy kiedyś z TZ bilety na Ani Mru Mru, no ale niestety zostało to odwołane, ale może jeszcze kiedyś będziemy mieli okazję
to o czym ja mówię jest na pewno w sobotę ok 22.00 ale na TV4 i w niedziele jest chyba jakaś powtórka, kiedyś też na Polsacie to leciało...
czasami odwalają tam takie głupoty, no ale pomysł tego jest taki, że Ci z kabaretu maja przed samym nagraniem taki ogólny zarys co ma się dziać, potem wychodzą na scenę i jest pełna improwizacja

Cytat:
tego określania nie znałam

kurczę mój TZ też mnie o chodzenie nigdy nie prosił, przy najbliższej okazji mu to wypomne

Edytowane przez lusmarija
Czas edycji: 2009-11-02 o 20:47
Stary 2009-11-02, 20:47   #4975
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
tego określania nie znałam
A wiedziałaś, że Turbodymoman wkur*** 8 mln ludzi, a Śledzik zawsytdził Turbodymomana i wkur**13 mln ludzi ???
Stary 2009-11-02, 20:54   #4976
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
A wiedziałaś, że Turbodymoman wkur*** 8 mln ludzi, a Śledzik zawsytdził Turbodymomana i wkur**13 mln ludzi ???
hehe tak o tym słyszałam ciekawe co jeszcze na tej NK wymyślą

Stary 2009-11-02, 20:54   #4977
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ej, mój mnie prosił o chodzenie, ale nic nie jarał. Chyba!
a mój mnie nie prosiłhaha patrz jaki emotek

Cytat:
Dobra, dobra... winny się tłumaczy
To Ty napisałaś, że w tajemnicy

"głupie sny mamy, na 2010 rok czekamy - PM2010" propozycja tytułu
ja nie mogę podac propozycji tytłu, bo tam sa brzydkie slowaPowinnam juz iśc spać
Stary 2009-11-02, 20:59   #4978
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ja nie mogę podac propozycji tytłu, bo tam sa brzydkie slowaPowinnam juz iśc spać
dajesz

Stary 2009-11-02, 20:59   #4979
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Podaj, podaj Najwyżej go wygwiazdkują
Stary 2009-11-02, 21:02   #4980
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
tak właśnie myślałam, ze "na żywo" tak to mniej więcej wygląda, kupiliśmy kiedyś z TZ bilety na Ani Mru Mru, no ale niestety zostało to odwołane, ale może jeszcze kiedyś będziemy mieli okazję
to o czym ja mówię jest na pewno w sobotę ok 22.00 ale na TV4 i w niedziele jest chyba jakaś powtórka, kiedyś też na Polsacie to leciało...
czasami odwalają tam takie głupoty, no ale pomysł tego jest taki, że Ci z kabaretu maja przed samym nagraniem taki ogólny zarys co ma się dziać, potem wychodzą na scenę i jest pełna improwizacja
a to wiem, oglądałam kiedys z tżtz ma jeszcze tv puls i tam jest taka zbereźna ukryta kamera - P O L E C A M

Dobra, ja uciekam, dam rano znac jeśli dowiem sie w jaki numer tramwaju wsiadł Manson
Adios amigos

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości