Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-02, 12:46   #2641
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Niestety niestety zawsze to przykre gdy zawodzisz się na miłosci, tym bardziej po ślubie. Z jednej strony lepiej, ze to tak wczesnie wyszło...a nie za rok dwa kiedy byłby wspolny kredyt, dziecko. Wtedy byłby problem. Teraz to łatwiej jakos pewnie bedzie to znieść.
Wiem, że w tej chwili frazesy typu "wszystko będzie ok" i takie tam, niewiele znaczą, kiedy świat się człowiekowi wali.
Szkoda, że wyszło wszystko już po ślubie, ale najważniejsze to teraz patrzeć w przyszłość, żeby po zagubieniu umieć się odnaleźć.
Jeden z moich ulubionych autorów S. J. Lec napisał kiedyś "Rany się zabliźniają, ale blizny rosną wraz z nami."
Nie będzie łatwo, nie będę Cię oszukiwać i udawać, że samo się ślicznie ułoży.
Ale twarda jesteś - ja to wiem Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2009-11-02 o 12:48
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 12:50   #2642
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc
wróciłam po 2 tygodniowej nieobecności. W końcu. A teraz ide nadrabiać to co przegapiłam.
cześć

ja równiez witam

Agatka trzymaj sie

ja mam dzisiaj jakis dziwny dzien, nie moge znalezc sobie miejsca, caly czas jestem glodna chodze i jem słucham w kółko piosenek Univers czy to poczatek jakiejs choroby????

i do tego ciagle przegladam strony dla mam

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-11-02 o 12:53
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 13:09   #2643
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety niestety zawsze to przykre gdy zawodzisz się na miłosci, tym bardziej po ślubie. Z jednej strony lepiej, ze to tak wczesnie wyszło...a nie za rok dwa kiedy byłby wspolny kredyt, dziecko. Wtedy byłby problem. Teraz to łatwiej jakos pewnie bedzie to znieść.
właśnie pod wpływem tej sytuacji zaczełąm sie zastanawiać jaka jest róznica czy rozwiedziemy się miesiac po slubie czy 20 lat po. Rozstanie, rozwód zawsze boli, nawet jeżeli to jest uwolnienie od toksycznego lub niezadowalajacego związku. I tak zawsze czuć pustkę, żal że to nas dotknęło, zawiedzenie. Moze i przykro jak wszysko się kończy zanim na dobre się zaczęło, ale ja bym wolała teraz niz za kilka lat.

Cytat:
Czesc
wróciłam po 2 tygodniowej nieobecności. W końcu. A teraz ide nadrabiać to co przegapiłam.
cześć

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 13:15   #2644
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
właśnie pod wpływem tej sytuacji zaczełąm sie zastanawiać jaka jest róznica czy rozwiedziemy się miesiac po slubie czy 20 lat po. Rozstanie, rozwód zawsze boli, nawet jeżeli to jest uwolnienie od toksycznego lub niezadowalajacego związku. I tak zawsze czuć pustkę, żal że to nas dotknęło, zawiedzenie. Moze i przykro jak wszysko się kończy zanim na dobre się zaczęło, ale ja bym wolała teraz niz za kilka lat.
masz racje moze, mi tez sie wydaje ze lepiej teraz niz pozniej, mimo ze rozwód to zawsze ciezkie przezycie jak piszesz, ale wydaje mi sie ze po kilku latach bolalo by ciut bardziej, zawsze przezyło by sie wiecej razem i bardziej bylo by zal tych kilku przezytych lat jesli były dobre lub bylo by żal lat ktore sie zmarnowąło w zwiazku jesli byłyby złe i a my nadal w nim trwaliśmy... tak mi sie wydaje...

Nasz Skarb

Czas edycji: 2009-11-02 o 13:18
Stary 2009-11-02, 13:22   #2645
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Agatko - współczuje. Trzymaj się kochana. Nie wiem co powiedzieć, na pewno jest Ci ciężko - w końcu nie tak łatwo przestać kochać. Co do TZ zawsze mnie dziwią takie sytuacje, no bo jak można tak się zmienić z dnia na dzień. Gdyby to była jednorazowy wypadek to moglibyście pomyśleć o jakiejś terapii rodzinnej, ale w takiej sytuacji kiedy z nim nie można nawiązać sensownego kontaktu.
Agatko polecam znaleźć dobrego terapeutę, jakiegoś psychologa, który pomoże Ci przez to przejść.
Ściskam mocno, bądź silna.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:09   #2646
MAGiALENA
Zakorzenienie

smutne to i straszne...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:26   #2647
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
mojego TZ rodzice rozwiedli się w marcu (ale nie są ze soba dłuzej). po wszystkim TZ stwierdził, ze lepiej rozstac sie od razu, jak tylko coś jest nie tak (chodzi mi o coś powaznego, a nie duperele) niz się męczyc, rezgynowac z czegoś a potem rozstac się za 10 lat, kiedy ma się dzieci i kiedy to włąsnie one najbardziej w tym cierpią

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 14:31   #2648
myszka_maj
Zakorzenienie

no to moj dobry humor sie skonczył... TZ mi zakomunikował, ze w przyszłym tygodniu wyjezdza w delegacje... na ktora nie chcialam zeby wyjezdzal i do tego moje urodziny na ktore tak sie cieszylam spedze sama....

Nasz Skarb
Stary 2009-11-02, 14:33   #2649
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
no to moj dobry humor sie skonczył... TZ mi zakomunikował, ze w przyszłym tygodniu wyjezdza w delegacje... na ktora nie chcialam zeby wyjezdzal i do tego moje urodziny na ktore tak sie cieszylam spedze sama....
oj
a na długo jedzie??

a mnie TZ na cmentarz wyciaga.

Stary 2009-11-02, 14:34   #2650
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a może tylko tak powiedział i zrobi Ci jakąś niepodziankę mój zawsze tak "kłamie" jak cos knuje

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 14:37   #2651
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
oj
a na długo jedzie??
ogolnie 3 miesiace

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a może tylko tak powiedział i zrobi Ci jakąś niepodziankę mój zawsze tak "kłamie" jak cos knuje
raczej nie

Nasz Skarb
Stary 2009-11-02, 14:38   #2652
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
ogolnie 3 miesiace
oj.. to ma takie długie te delegacje??

Stary 2009-11-02, 14:41   #2653
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
oj.. to ma takie długie te delegacje??
ta jest akurat najkrótsza ale nigdy nie wyjezdzał

teraz to chyba zwariuje - cały dzien siedze w domu, nie mam pracy, tak chociaz czekalam az Tz wroci z pracy o 16 a teraz?

Nasz Skarb

Czas edycji: 2009-11-02 o 14:47
Stary 2009-11-02, 16:04   #2654
india83
Zakorzenienie

Cytat:
I tak oto ŚWIAT MI SIĘ ZAWALIŁ!!!
Dostałam dziś rano od męża smsa, ze to koniec, że podjał już decyzję i nie chce mieć ze mną nic wspólnego, ze on już zabrał swoje rzeczy z mieszkania i chce rozwodu. Na moje tel nie odpowiadał. Wróciłam wiec z bratem do mieszkania zabrać resztę rzeczy...on już zdąrzył zabrac wszysciutkie swoje rzeczy i prezenty slubne, ktore dostalismy ze strony jego znajomych i rodziny.
Napisał mi jeszcze liste rzeczy które laskawie moge zabrać, a co zostawić. Smieszne. Napisal, ze chce się rozstać z klasą - fakt pokazał klasę.
Błagałam go żeby zadzwonił, spotkał się i porozmawial. Żebyśmy doszli do jakiegoś kompromisu, bo tak nie można traktowac małzeństwa. Zero odpowiedzi. Tylko tyle, ze w sprawie rozwodu skontaktuje sie ze mną we wtorek.

Nie wiem jak ja to przeżyję...tak bardzo się zawiodlam, na miłosci, na wszystkim. Jak widać przysiega małżeńska nic dla niego nie znaczyla i nigdy mnie nie kochał - bo tak kochający człowiek nie zaczowuje się nawet jak jest kryzys
nie wiem nawet jak to skomentowac

Cytat:
Wyobraźcie sobie że dziś mój szanowny maz odezwał się od mnie na gg i napsiał, ze on wszystko robił pod wpływem emocji, zę teraz potrzebuje kilka tygodni na przemyslenia i takie tam smuty. Jak napsiałam, ze skoro tak to po co te całe szopki i żeby oddał mi pierścioenk i obrączke - odpowiedział, ze nie. Że wiem co mam zrobić, zeby było dobrze, albo on albo zespół. I ze to niby ja go pierwsza zaostawiłam.. No w szoku cięzkim jestem.
ale to sobie wszystko niezle wykombinował... co za gierki badz silna i nie daj się w nie wciagnac. choc to trudne lepiej o nim zapomnij...

Cytat:
dziewczyny, sprzedawałyscie kiedys uzywane rzeczy?? mam masę takich w których chodziłam może z raz i tylko mi miejsce w szafie zawalają, a chcę się ich pozbyć
kiedyś też zrobiłam porzadki i mialam kilka takich rzeczy niektore zeszly na allegro ( co mprawda za niewielkie kwoty), ale przynajmniej komus służa a w mojej szafie jest teraz luźniej

Cytat:
ogolnie 3 miesiace

:
o kurcze, długo... i swieta tez osobno????
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 16:38   #2655
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
dziwna sprawa z tymi tradycjami:P jakby nie mogło wszędzie być tak samo.. moim zdaniem powinno się nosić na lewej - bo od serca
dokladnie ale chyba tylko w PL nosi sie na prawej rece .. tak to na lewej .. mi tez wydaje sie ze powinno byc na lewej bo blizej serducha

Cytat:

oj działo się ekstra wyglądacie
dzieki

Cytat:

Zabcia śliczne fotki
dzieki

Cytat:
Wyobraźcie sobie że dziś mój szanowny maz odezwał się od mnie na gg i napsiał, ze on wszystko robił pod wpływem emocji, zę teraz potrzebuje kilka tygodni na przemyslenia i takie tam smuty. Jak napsiałam, ze skoro tak to po co te całe szopki i żeby oddał mi pierścioenk i obrączke - odpowiedział, ze nie. Że wiem co mam zrobić, zeby było dobrze, albo on albo zespół. I ze to niby ja go pierwsza zaostawiłam.. No w szoku cięzkim jestem.
kurcze wiesz co ... on sie zachwuje jak by mial jakies zachwiania psychiki ... raz rzuca Cie o sciane pozniej chce drugiej szansy .. Ja mysle ze jak by jego mamy nie bylo to bylibyscie teraz szczesliwym malzenstwem

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

piekniste
dzieki

Cytat:
jejku przykro mi

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-02, 16:52   #2656
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
o kurcze, długo... i swieta tez osobno????
nie, swieta razem

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
jejku przykro mi

Nasz Skarb
Stary 2009-11-02, 17:29   #2657
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje
tak nosimy obraczki na lewej rece wedlugo amerykanskiej tradycji ... tylko dlatego ze jesli ktos zobaczy obraczke na prawej rece to tutaj znaczy ze jestem wdowa ale jak tylko pojawiamy sie w PL przekladamy na prawa
Tutaj w Irlandii tez nosi sie na lewej ,a na prawej wdowy i wdowcy Ale ja jestem wierna polskiej tradycji
Fajne fotki

Madzialenka
zajrzyj do ciucholandu na wizazu.Mozna tam wymienic ciuszki na inne Za darmo

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-11-02 o 17:34
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 17:37   #2658
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Madzialenka [/B]zajrzyj do ciucholandu na wizazu.Mozna tam wymienic ciuszki na inne Za darmo
własnie zaczełam je wystawiac na all, ale jak nie zejdą to najwyzej wejdę na wymiankę bo mam trochę tego.

Stary 2009-11-02, 17:56   #2659
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj w Irlandii tez nosi sie na lewej ,a na prawej wdowy i wdowcy Ale ja jestem wierna polskiej tradycji
Fajne fotki

u nas wlasnie polowa znajomych nosi na prawej a polowe na lewej rece ...

dzieki za komplement do fotek

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 18:11   #2660
kasiaher
Wtajemniczenie

Agatko współczuje ci bardzo , ale to trochę dziwne takie zachowanie, najpierw chce jeszcze jednaj szansy, następnego dnia rozwodu, pakuje swoje rzeczy , wyprowadza się , a jeszcze następnego chce to przemyśleć , obrączki i pierścionka nie odda , i jeszcze stawia ultimatum. On nie chce sie pogodzic bo żałuje tego co zrobił, że jednak tak nie można traktowac małżeństwa i swojej żony, tylko poprostu chce postawić na swoim, a teraz sprawdza do jakiego stopnia jestem wciągnięta w to wszystko, jeśli teraz się poddasz mu to bedzie wiedział że może w każdy sposób i o wszystko szantażować cię a żeby ratować to małżeństwo. Będzie manipulował tobą i zawsze stawiał ultimatum " jak chcesz żeby wszystko było ok to zrób to... albo zrezygnuj z tego..." to jest bezsensu , nie daj się wciągnąć w to tylko walcz o swoje marzenia, a jego się zapytaj czy wasze powodzenie w tym związku zależy tylko od twojej pasji, że będzie wtedy cię lepiej traktował, kochał ? Bo to nie jest rezygnacja z bluzki czy kosmetyku , tylko z tego co kochasz robić. Jeśli cię kocha to powinien to zrozumieć że masz też swoje pasje , swoje marzenia i oczywiście zdanie, które nie zawsze musi być po jego stronie czy tak jak on chce.
Ja również mam problemy z mężem , ale moja sytuacja jest troszkę inna i do tego jestem w ciąży, Więc się zastanów czy chcesz brnąc w to dalej bo jak przyjdą dzieci to podjęcie takiej decyzji stanie wręcz nie możliwe, bo nie będziesz się wtedy patrzeć na siebie tylko na dzieci, czy dasz rade potem sama je wychować , utrzymać , i czy to nie będzie krzywdzące dla twoich dzieci. Więc jeśli masz obawy że takie sytuacje będą się powtarzać to lepiej będzie podjąć taką decyzję , wiem bolącą i to bardzo niż później żałować po paru latach czy nawet miesiącach że jednak dałaś mu szanse. |Trzymam kciuki za ciebie
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 18:18   #2661
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
własnie zaczełam je wystawiac na all, ale jak nie zejdą to najwyzej wejdę na wymiankę bo mam trochę tego.
Ogolnie na allegro ciezko sprzedac uzywane ciuchynawet w nienagannym stanie,bo juz probowalamAle moze Tobie sie udaA na wymiance juz 5 paczek wyslalam

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 18:19   #2662
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasiu podpisuję sie pod tym jak nic ja tez bym się nie bawiła w jego gierki

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Ogolnie na allegro ciezko sprzedac uzywane ciuchynawet w nienagannym stanie,bo juz probowalamAle moze Tobie sie udaA na wymiance juz 5 paczek wyslalam
no zoabczyny, choć tez nie wierze, że coś się uda narazie mam 10 rzeczy do wystawienia (7 juz siedzi na all)

Stary 2009-11-02, 19:57   #2663
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć dziewczyny witam po weekendzie.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
daisy pracujesz przy dotacjach?

ania koles od mieszkania to jakis burak. wiesz na co liczyl? ze podbijesz cene
Miałam mu zadać pytanie jaka cena by go satysfakcjonowała, ale ugryzłam sie w język i tak byśmy na takie coś nie poszli

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Doskonale rozumiem jak się czujesz, ja miałam podobną sytuację choć sprawy były posuniete już dalej. w lipcu wpadlo nam w oko mieszkanie 51m2 165 tys (ogladalismy wiele mieszkań) a na to zdecydowalismy sie od razu. no ale jak sie okazalo godzine sie spoznilam, bo przede mna umowe podpisalo jakies malzenstwo. ale z uwagi na to, ze tamci panstwo mieli niepewne dochody, pani posrednik z biura nieruchomosci, bojac sie , ze tamci nie dotsna kredytu, podpisala i z nami umowe. i mieszkanie miala dostac ta para, ktora pierwsza otrzyma decyzje przedwstepna pozytywna. nawet sobie nie wyobraz jaki to byla dla nas stres... kto pierwszy! no i nam sie udało, ale była radosc. doszło do spotkania z wascicielami aby podpisac umowe no i zaczely sie schody, wlascicielka mieszkania zaczela sie wycofywac - rózne bzdurne powody... udalo ja sie przekonac, my podpiusalismy umowe o kredyt, pewni, ze juz wszystko bedzie OK - a tu kontakt sie urwal. 5 pazdziernika minąl termin podpisania aktu notarialnego a telefon milczy ( w tym czasie z TŻem zdecydowalismy sie na budowe domu, patrzac na te wszystkie przekrety) a tu 29 pazdziernika dzwoni do mnie pani posrednik kiedy przyjedziemy podpisac akt notarialny bo Ci panstwo w koncu zdecydowali sie sprzedac na 100%. tym razem moja odpowiedz brzmiala: teraz to juz za pozno! normalnie niektorzy, kpiny sobie urzadzaja. ja na zalatwianie wszystkiego stracilam caly urlop, 2 m-ce zalatwoania, a ktos pozniej sobie mowi, ze ona na razie jednak nie chce sprzedac teraz sobie mysle, ze tak mialo byc bo gdyby do kupna doszlo od razu nie mielibysmy teraz szansy na domek. a wiec sie nie martw na pewno znajdziecie ladniejsze mieszkanko :cmok:
Dzięki India też tak sądzę,a le jak w piątek jechaliśmy na cmentarz do dziadka to przejeżdżaliśmy obok tego bloku, w pokojach świeciło się światło i szybko przewinęła mi się przez głowę myśl, że to mogliśmy być my... doszłam do wniosku, że jednak nie było nam to "em" pisane

Cytat:
wiem o co chodzi to jest najgorsze a cena była rewelacyjna. Ja bym chciała znaleźć mieszkanie do 200 tyś 3 pokojowe w jakiejś ,,normalnej" dzielnicy, bo u nas takie są ale w dzielnicach ,,zapomnianych" przez boga
No właśnie cena jak za metraż i okolicę była rewelacyjna, ale cóż mówi się trudno, szukamy dalej.

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki zobaczysz jak sie zaczną sypać oferty, naprawdę masz talent

Cytat:
I niestety...jestem już w mamy...mąż zabrał mi pierscionek i obrączę, szubnał mną o ścianę i powiedział 'Ty szmato, prowadzisz się jak k.... i s...." podarł nasze walentynki zdjęcia i poszedł. Dramat. Siedze i ryczę - nie wiem jak dam sobie z tym radę
Cytat:
Agatko może to głupio zabrzmi, ale ja sie cieszę, ze pokazał jakim jest kretynem, bo szybciej zaczniesz cieszyć się życia i zaczniesz normalnie żyć, tak jak na to zasługujesz. Przytulam mocno

Cytat:
Czesc dziewczyny My wlasnie nie dawno sie obudzilismy Halloween udal sie jak najbardziej wrzuce poznej foteczki
a Wam zazdroszcze tego ze bylismy na grobach swoich bliskich .. ja uwielbiam Wszystkich Swietych ... ale niestety w tym roku nie bylo i pisane isc
aaa i mam dobra wiadomsc tesciowa wkoncu odebrala nasze DVD z weselicha we wtorek ma wyslac takze pod koniec tyg powinna byc plytka u nas
Żabciu fotki genialne, a mąż i jego przebranie - wymiata !!!! zazdroszczę Wam że lada chwila obejrzycie film z wesela u nas 5 listopada miną dwa miesiące od ślubu, a telefon z informacją, że płytka gotowa milczy

Cytat:
Czesc
cześć Scio, co u Was? jak tam starania o bejbika?

Cytat:
Myszko przykra sprawa, ale 3 miesiące szybko miną, poza tym masz nas i w urodziny też będziemy
Stary 2009-11-02, 20:05   #2664
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

kasiuher widziałam Cię niedawno - ale Ty pięknie wyglądasz z brzuszkiem Az poczułam ukłucie zazdrosci, ze jak takiego nie mam, ale zaraz jak małżonek przyjdzie to go przykuwam do łóżka, może w tym miesiącu się uda.
Ściskam Ciebie i Maluszka

Aniu u nas wszystko bardzo dobrze. Pomalutku sobie żyjemy A co do bejbika zaczynamy trzeci cykl starań, jednak nie jest to takie proste jak mi się wydawało
Szkoda, ze z mieszkankiem nie wyszło, ale pewnie gdzies tam czeka wymarzone M

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-02, 20:28   #2665
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja wystawiłam moją suknię slubną na all . oj cięzko było, cięzko

Stary 2009-11-02, 22:18   #2666
agus87
Zakorzenienie

ja od paru dni mialam napal na stepper, ze chce sobie kupic
dzisiaj wyciagnelam tz do miasta w sklepie sportowym facet mi powiedzial, ze w tesco maja i pojechalam do tesco i kupilam swoj stepper
przez 20 minut zrobilam 830 stepow i bylam mokrutka
Stary 2009-11-03, 06:07   #2667
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja wystawiłam moją suknię slubną na all . oj cięzko było, cięzko
pokarzesz link do aukcji??

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:45   #2668
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
kasiuher widziałam Cię niedawno - ale Ty pięknie wyglądasz z brzuszkiem Az poczułam ukłucie zazdrosci, ze jak takiego nie mam, ale zaraz jak małżonek przyjdzie to go przykuwam do łóżka, może w tym miesiącu się uda.
Ściskam Ciebie i Maluszka

Aniu u nas wszystko bardzo dobrze. Pomalutku sobie żyjemy A co do bejbika zaczynamy trzeci cykl starań, jednak nie jest to takie proste jak mi się wydawało
Szkoda, ze z mieszkankiem nie wyszło, ale pewnie gdzies tam czeka wymarzone M
Scio, nie jest latwo u mnie juz 6 cykl i brak nadziei, ze kiedys sie uda bo jak to mozliwe, jak sie celuje w sam srodeczek i
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:53   #2669
MAGiALENA
Zakorzenienie

jakoś tak nie wiem za bardzo co pisać...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-03, 07:59   #2670
martucha84
Zakorzenienie

kasiaher... az tak zle? zmartwila mnie troche twoja wypowiedz...

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Scio, nie jest latwo u mnie juz 6 cykl i brak nadziei, ze kiedys sie uda bo jak to mozliwe, jak sie celuje w sam srodeczek i
bo nie mozna za bardzo chciec bo wtedy niewychodzi.. im bardziej sie stresujecie ze musi tym bardziej dupa... poprostu trzeba sie kochac kochac i jeszcze raz kochac przytulac upewniac w milosci.. i robic to nie tylko dla dziecka ale tez dla bliskosci... kilka razy bedzie bez presji czemu niewyszlo i odrazu wyjdzie
bynajmniej ja tak mysle

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
jakoś tak nie wiem za bardzo co pisać...
oj...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości