|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 | ||||||||
BAN stały
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zapisałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jesteś boska! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przepisuje wszystkie! Cytat:
![]() --------------------- Jakie to człowiek ma mysli jak targają nim uczucia. i nie ma się komu wyżalić. Dobrze ze jest wizaz ![]() --------------------- Tak się o Tobie zamyśliłam, że zapomniałam oddychać. I się udusiłam. Tak po prostu umarłam z miłości. Do Ciebie.
Powiedz cokolwiek. Najzwyczajniej chce upajać się Twoim głosem. Ahaaa... Czyli nasza wielka miłość. love story, to był jeden wielki 'dżołk'. Fajnie... Nie wyczułbyś ironii, gdyby wyszła z krzaków i kopnęła Cię w dupę.! ( z wizażu ![]() Ogłaszam, że w bani mam cyrk. Przez Ciebie. Przez miłość do Ciebie. Wyrwę swoje serce i podam Ci je na tacy. Od zawsze miałeś wszystko podsuwane pod nos... Nie czuje motyli w brzuchu. To ogromne szerszenie gryzące moje biedne serce. Edytowane przez Chouchoute Czas edycji: 2009-11-02 o 20:39 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
okradana przez Ciebie ? bardzo mi miło!; * ____________________ - tęsknię..
- to się z n i ą spotkaj ! - ale ja tęsknię za Tobą.. - będzie mi Ciebie brakowało.. - no co Ty! Zobaczysz, że nie! Ona zajmie moje miejsce..
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
Przyczajenie
|
Gdy mówisz 'kocham' chce mi się śmiać, bo z twoich ust już nawet to brzmi kłamliwie ...
Tylko on potrafi całować mnie o 12 w nocy na przejdzie kolejowym <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Przyczajenie
|
Le cœur la ses raisons que raison ne connait // serce ma swoje racje, których rozum nie zna
On risque de pleurer un peu si l'on s'est laisse apprivoise… Decyzja oswojenia niesie ze sobą ryzyko łez. C'est tellement mystérieux, le pays des larmes. Świat łez jest taki tajemniczy. Tu sais… quand on est tellement triste on aime les couchers de soleil… Wiesz, gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca. Si quelqu'un aime une fleure qui n'existe qu'à un exemplaire dans les millions d'étoiles, ça suffit pour qu'il soit heureux quand il les regarde. Il se dit: "Ma fleur est là quelque part…" Jeśli ktoś kocha kwiat,który jest jedyny na milionach i milionach planet, to mu wystarcza do szczęścia patrzenie na gwiazdy i mówi sobie: "Gdzieś tam jest mój kwiat" ( Mały Książę) _________________________ _______________________ Kilka dowcipów po francusku ![]() - Pourquoi une blonde saute-t-elle de joie quand elle achève un puzzle de 20 pièces en moins de 6 mois ? - Sur la boîte, il est marqué « 4 à 6 ans ». - Dlaczego blondynka skacze z radości kiedy uda jej się ułożyć puzzle z 20 kawałków w mniej niż 6 miesięcy? - Na pudełku jest napisane od 4 do 6 lat. - Pourquoi, lors d’un orage, les blondes se placent-elles toujours devant la fenêtre ? - Elles veulent être sur la photo. - Dlaczego podczas burzy blondynki zawsze są przy oknie? - Chcą być na zdjęciu! - Pourquoi les blagues sur les blondes sont-elles si courtes ? - Pour que les hommes les comprennent et que les brunes s'en souviennent. - Dlaczego dowcipy o blondynkach są tak krótkie? - Aby mężczyźni je zrozumieli a brunetki zapamiętały. - Que faire quand une blonde vous envoie une grenade ? - La dégoupiller et la renvoyer. -Co zrobić kiedy blondynka rzuca w nas granatem? -Odbezpieczyć i odrzucic. ![]() __________ Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
BAN stały
|
-przytul mnie. -nie mogę... I mam... wreszcie Ciebie mam. Trochę Ciebie na własność, bym gdy wrócę nie pragnęła tak... bardzo. Edward Nożycoręki. Coma - jesień. |
![]() ![]() |
![]() |
#3336 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Chouchoute;15053814]
Zapisałam ![]() pierwsze wyroznienie w "karierze" ![]() ![]()
#3337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- Wiesz gdzie leży niebo? - Wiem, On jest moim niebem. ![]() -znów to robisz.! -co?! -mącisz mi w głowie. <33 -jestem trochę smutna. -dlaczego? -dla odmiany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3338 |
Raczkowanie
|
szare karty mego istnienia... Ty tak spokojnie oddychasz... wciąż samotna.. nie zmienia się mój stan.. nawet w ludzi tłumie to uczucie mam. rozum: ja go nie kocham. serce: nieprawda. Lubię wieczorem usiąść na parapecie , wsadzić słuchawki w uszy , patrzeć w gwiazdy i myśleć o Tobie . a teraz idę wpieprzać czekoladę, bo nie mam dla kogo być szczupła. cholera wie co się jeszcze jutro rozpieprzy..
#3339 |
BAN stały
|
Kocham Cię , kocham, wciąż Cie kocham, kur.wa i nie znam już innych słów. To jest zbyt trudne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 |
Zadomowienie
|
serio musicie tyle cytowac?
tu jest wiecej cytatów innych postów niż opisów! ;o * * * Ś.P. przyjaciółka. bo przyjaźn w nas umarła... nigdy nie złapałam cię za rękę i nie powiedziałam 'mój'. a chciałam...
![]() |
#3341 |
Przyczajenie
|
Jak widać ( po liczbie wiadomości , i nicku ) jestem nowa na tym forum. Liczę że przyjmiecie mnie do swojej "ekipy"
![]() Primadonna. bananowabrazylijka. hottie. bananowarozkosz. Cukrowa Panna. Panna Bezczelna. Tis. Ciiri. xxxLolkaxxx. Kamisha. JednaNaMilion. - i inne. Poprostu Zachwycacie.! - - - Rozpaczliwie pragneła świata. ( tylko jeden. Przepraszam ale muszę już lecieć i nie zdołam już nic w tej chwili wymyślić. jutro postaram sie dodać więcej . Pozdrawiam)
#3342 |
Przyczajenie
|
Byłoby miło, gdyby ta miłość
nie znała gorzkich słów. Byłoby miło, gdyby ta miłość Umiała wrócić znów. Życie tak już ma, Szkoda mądrych słów, Czasem coś ci da, Żeby zabrać znów. Bo gdy cię nie ma Piekący ból ratuje myśl od zapomnienia |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 |
Raczkowanie
|
- sorry, ale dzisiaj też nie mogę się z Tobą zobaczyc..
- a jutro? - mam juz inne plany.. - to może po jutrze ? - przepraszam ale nie, będe zajęty.. - too już wg nie masz zamiaru sie nigdy ze mna spotkac? - dlaczego załamał Ci sie głos? - bo coraz bardziej zdaje sobie sprawe z tego, że jestem głupią idiotką..
![]() |
#3344 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyglądasz jeszcze piękniej niż zwykle.. Gdy czekasz na miłość nie wiesz kiedy nadejdzie... Czekasz, czekasz... i nic. A gdy spotykasz kogoś i zaczynasz coś czuć, wstydzisz się i odchodzisz... -Mam czasem okropny sen.My, razem, zachód słońca, spacer po plaży, stajemy na chwilę, nasze usta dzieli tylko milimetr. -Ale czemu jest okropny? -Bo w końcu przychodzi Ona... i wszystko skończone... KONIEC!!!... Zabiera mi Cię...
![]() |
#3345 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() zasłużone ![]() Cytat:
![]() _________________________ Nie zasnę. Nawet spać mi nie dajesz. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Zadomowienie
|
Boże ale się za Wami stęskniłam!
Weekend mi się troszkę przedłużył ![]() wiec witam się z Wami i mam nadzieję że już tak nie zaniedbam wizażu ![]() Gdybym umiała targowac się z życiem,za jeden Twój uśmiech byłabym gotowa umrzec! Z miłości do Ciebie zrezygnowałam z samej siebie. Teraz myślę,że byłoby lepiej,gdybym z miłości do siebie z Ciebie zrezygnowała. Przyjdź i zabierz ból z mojego serca... Widzisz słońce tak samo jak ja. Widzisz gwiazdy tak samo jak ja. Ale tych łez,które wylewam przez Ciebie nie,ich nie widzisz! Błędy są po to,żeby się na nich uczyc. Popełniłam błąd,coż,ludzka sprawa. Wyciągnełam z niego nauke. Czy dasz mi jeszcze jedną szansę?
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
BAN stały
|
Chcę wrócić do czasów dzieciństwa. Nosić skarpetki do sukienki, wyjadać nadzienie z wafelków i chwalić się wyuczoną na pamięć rymowanką. Wrócić, do czasów, gdy największym problemem było zdążyć na kibelek.
![]() So I'll just hang around and find some things to do To take my mind off missing you /Więc tylko się tu pokręcę i znajdę sobie coś do roboty żeby odciągnąć moje myśli od tęsknoty za tobą... Nie bój się o mnie. Wiem, że częściej słucham serca niż rozumu i wystarczy jego jedno spojrzenie, bym dała mu kolejną ostatnią szansę. Ale jestem tylko kobietą. I nie pie*prz głupot, że kochasz. Zamknij oczy. Wyobraź sobie nas razem. Ech, masz rację. Nawet ja nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. Nie jesteś moim szczęściem. Dzięki szczęściu powinnam się uśmiechać a nie płakać, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#3348 |
Raczkowanie
|
dobrze mi z tobą, lecz coraz częściej myślę, że kocham i nie kocham Cię.
znów kogoś ktoś pokochał. ach, kiedy do mnie mrugnie los? prysła bańka szczęścia. nadeszła moda na niemiłość. jakiś pomysł na życie mieć czas..
![]() |
#3349 |
Rozeznanie
|
Oddam kubek radości za łyżkę Twojej miłości. tylko 2 bo padnięta jestem .. Wiesz . Kocham Cię . I nie boję się co będzie jutro , bo wiem , że będzie dobrze .
#3350 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no ja myślę . ta odpowiedź mnie satysfakcjonuje ![]() ![]() ![]() ![]() jejku ![]() ![]() a ja Cię kocham. <3 ale to przecież już wiesz . ----------------------------------------------- lubię tę aurę ciemności, która go otacza . lubię jego twarz, smutne oczy . jest dziwnie piękny, niczym noc bez gwiazd . odziana w obojętność z satysfakcją będę spoglądać w Twoje oczy . i nieważne, że wrócę do domu i zaleję się łzami . bo udowadniając sobie, że jestem silna osiągnę dużo więcej niż stracę . koniec czegoś oznacza początek, który może być warty naszego cierpienia . chciałabym ranić Cię tak, jak Ty mnie, ale chyba nie jestem aż tak bezwzględna . czuję w sercu mrowienie na głosu Twego brzmienie . oddam kubek radości za łyżkę Twojej miłości . wypalić tę miłość, aż do ostatniego wspomnienia . nie potrafię . nie można mieć głowy w dwóch miejscach naraz . ja osobiście nie jestem w stanie mieć jej nawet w jednym . ma w sobie tyle uczuć, bezimiennych, co jak pędzel malują jej serce na kształt bukietu liści, tych jesiennych . every scene will have a meanin` . /każda scena będzie mieć znaczenie./ every precious moment's now erased . /wszystkie cenne chwile teraz zamazały./ a perfect rainbow never seemed so dull . /idealna tęcza nigdy nie wydawała się tak matowa./ don't wanna fall asleep cause I don't know if I'll get up . /nie chce zapaść w sen, bo nie wiem czy się obudzę./ I don't mind . /nie mam nic przeciwko./ .
![]() |
#3351 |
Zadomowienie
|
Kochanaa, zdecydowanie popieram. Dziewczyny po cholere cytujecie cale posty i piszecie 'kradnę.' 'okradam, mogę?' Sory, ale po co nam to wiedziec?
______________________ Mimo to kochała go nadal, bo po raz pierwszy w życiu poznała, co to wolność. Mogła go kochać, choćby miał się o tym nigdy nie dowiedzieć, nie potrzebowała jego pozwolenia, by niepokoić się tym, co ludzie knują przeciwko niemu. przyprawiasz mnie o lot bez tchu , o stan na podobieństwo snu . szkoda, że nie ma w internecie portalu dla 'tonących we własnym żalu' Gdy znajdę w sobie choć jeden akt miłości, już nie jestem nędzą. Znasz się na tym i wiesz, że trzeba przede wszystkim znaleźć bezpieczne i dobre jak cmentarz miejsce. Miejsce, w którym choć przez godzinę, choć przez jeden wieczór nie obowiązują żadne zakazy.
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2009-11-02 o 22:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3352 |
Zakorzenienie
|
Ostatni raz popatrzec na Ciebie, ostatni raz musnąć Twój policzek palcami i odejść w poczuciu, że nikt inny nie pokocha Cię tak jak ja i nikogo tak jak mnie nie skrzywdzisz... |
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |||
Raczkowanie
|
[1=d2e46fae7a8bd3e7aa12085 ac3bd7c19be148b8a_5f21ff7 27c733;15047633]xxxLOLKAxxxkeeendyCookieCrispkamishamarcepkapanna_miodowaTiSagatteealways be yourselfFrizzelicioussuvechocapicred daisySiatkarka18Kinderka13Panna Bezczelna96LadyPoziomka96IssueehotiieRilen_Panna_Migotka_KochanaaZeliNa_DorotaComa.
blondii69 naj. kolejność przypadkowa. wiem,że o kimś zapomniałam. <3 ______________ Co za facet! Intrygujący, błyskotliwy, przystojny, tajemniczy... A do tego najprawdopodobniej potrafił podnosić auta jedną ręką.[/QUOTE] Dziękuje kochanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ~♥~
Mów do mnie chcę słyszeć Twój głos kojący ból. Głowa wypchana Tobą. Połóż swą rękę na mojej lewej pierwsi i poczuj wrzeszczcie serce które kocha. Nie uciekam przed tęsknotą chociaż bardzo boli ale wole to niż wspomnienia. Dokarmiał ją swą miłością. Czujesz to co ja prawda ?, to nie jest tylko mój wymysł. Nie jestem pewna jak to się nazywa ale chyba to jest Kochanie. Ej mogę tak trochu Twojego serca obiecuje zaopiekuje się nim tak jak nikt inny. Poukładałam wszystkie kartoteki w sercu od A-Z przyszedł i znów namieszał. Bo nawet z Tobą burdel w życiu jest przyjemny. Ej słuchaj bo to jest tak, ja Cię Kocham a ty znów sobie śpisz. Miłość wchłonięta w kilkunastu zdjęciach. Niby wielka zapewniana miłość ale traktowana jednak jak znajomość. To wszystko było zdecydowanie zbyt idealne aby trwało. Od Twoich słów przewróciło mi się w głowie. Połóż swoje dłonie na moich ramionach i powiedz że się uda. Znów namieszane w sercu. Wszystko jest ostatnio jakieś takie inne nie do pojęcia. Różane policzki wypchane truskawkowym powietrzem Nieuchwytny obraz wyimaginowanych marzeń. A JA KOCHAM TU WSZYSTKIE GWIAZDY BO KAŻDA MA TEGO COSIA ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3354 |
Zadomowienie
|
Stan nieważkości 'w cudzysłowiu'.
zmuszasz mnie do odwrócenia wzroku.jak zwykle. A kiedy odejdziesz kochanie,zamknij za sobą dobrze drzwi.Nie chcę mieć niepewności, że byc może jednak wrócisz. Nie znowu. Kur.wa kulturalniej do mnie proszę! nie znoszę wulgarnych osób! Cholera!Jak już odeszłeś to teraz wróc i chociaż posprzątaj po moim sercu. Nawet 'sklepowa' zauważyła pustkę po Tobie w moich oczach. Moje serce bije dla Ciebie.Ale umiera. Zdaje się po raz enty. -A jeśli powiem że Cie kocham, uwierzysz? -A jeśli powiem że Cie mam w d.upie, to sie odwalisz? 'Czy mam jeszcze siłę? być może wyjdę z domu, coś zostawię w tyle.' 'i szanować tych którzy cię szanują oszukiwać tych, którzy oszukują.'
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom ![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 |
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Raczkowanie
|
Widzę że żadna nie pomoże mi w mojej prośbie. Szkoda bo ja próbowałam zawsze wam pomóc. Chyba jednak nie ma sensu pisać tu cokolwiek bo i tak każdy to olewa. nie będę się już udzielać na tym forum bo i tak nikt nie czyta moich postów poza tym kłopoty rodzinne, żegnam dziewczyny.
![]() |
#3356 |
Rozeznanie
|
1. Usilnie próbowała nie traktować tego jak zamknięcie rozdziału, ale jak otwarcie nowego. Życie, jako autor, potrafi często zmieniać wątek. Kto wie, może akurat ten będzie ostatnim?
2. Już wolałaby mieć wszy we włosach niż wspomnienia w głowie. Na wszy zawsze można kupić szampon. 3. Przez cały tydzień wmawiała sobie, że musi być twarda jak skorupa orzecha. Tym razem nie da się rozłupać. 4. Naprawdę chciała zrobić porządki w sercu. Kupiła nawet miotłę. Ale wystarczyło jedno jego "Potrzebuję Cię" by wyszeptała "Będę za chwilę". 5. Przestała udzielać się towarzysko. Zapomniała o ulubionym sklepie z ciuchami i pobliskim barze. W tej chwili w jej życiu było miejsce tylko na nią i jej samotność, która przywiązała się do niej jak pies. 6. Nienawidziła poranków. Za każdym razem, gdy otwierała oczy, przypominała sobie, że sen to tylko bańka mydlana, a Ty jesteś tak samo realny jak niebieskie jabłka. 7. Droga do jej serca była bardzo krótka. Naprawdę. Te ciernie przy początku ścieżki to tylko zmyłka. 8. Ostatnio cały czas zajmowało jej wpajanie sobie, że On jej nie kocha. I za każdym razem, gdy niemal zrozumiała, trafiała na jego bluzę lub pusty flakonik po jego perfumach. A serce szczerzyło się w ironicznym uśmiechu. 9. Serce, Ty jeszcze zobaczysz.! Zrobią kiedyś z ciebie mielonkę i skończysz jako kotlet na stole. 9. -Bardzo boli? -Boli tak bardzo, jakby amputowali Ci nogę bez znieczulenia,w chwili gdy masz migrenę i leżysz na ostrych sztyletach. -To chyba bardzo... 10. Czuła się żałośnie. Żałość to było jej drugie imię. 11. Gdy ktoś odbiera Ci miłość, to tak, jakbyś skakał na trampolinie i w chwili, gdy jesteś bardzo wysoko, zamiast trampoliny rozwiną Ci asfalt. 12. Usilnie reanimowała tą miłość, choć pięć ran postrzałowych zapewne było śmiertelne. 13. Zanim wyciągniesz ręce po moje serce, dokładnie je umyj. Nie chcę byś brudził je jej imieniem. 14. -Zabierz mnie. Nieważne gdzie. Gdzieś, gdzie można zapomnieć. -To chyba będę musiał Cię zabić. |
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Gdyby nie cisza, słowa nie miałyby żadnego znaczenia.
Twoje zdjęcie wbite gwoździem w ściany mej pamięci. Kombinerki nie pomogą.
#3358 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miło że się spodobało to co piszę ![]() ![]() ![]() . Hey moon, please forget to fall down. (Hej księżycu, zapomnij zajść.) .
![]() |
#3359 |
Rozeznanie
|
od techno można z nudów zdechnąć
błożesz Ty mój. czego czlowiek w życiu nie zazna, tego i nie żal zastawić w jego ustatniej głodzinie. czy to przypadek, że kiedy się pojawiasz, wszystko się ***ie? mój mózg jest mądrzejszy ode mnie. brak treści zastąpi się, kolorowymi ubrankami, kręcącymi się dupami... kompletna ciamciaramcia bo młodzież za dużo pije wódki, za dużo pije piwa, za dużo pije alkoholu spożywa. ja mam swój rozum mam wszystko. nie będzie niczego. nie mam żadnych wadów. białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne! bardzo lubię słodycze, a czekolada to jest moja pasja
#3360 |
Raczkowanie
|
co mam zrobić z miłością do Ciebie? włożyć w paczkę, wysłać Panu Bogu i powiedzieć, że już nie ma innego sposobu?!
uciekaj moje serce'... mam wrażenie że wcale nie mija czas. a Ciebie w mojej głowie coraz więcej..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.