![]() |
#691 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() Ja na razie nie, ale może.. ![]() Mam zakaz jedzenia słodyczy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#693 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() Zużyłam już dwa kosmetyki w listopadzie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#694 | ||
Zakorzenienie
|
Biorę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Banany...lubię ![]() Justyna, w przyszłym tygodniu jak znajdę chwilę to wybieram się na Skorosze, może jakoś uda nam się spotkać i zahaczyć wspólnie o drogerie ? ![]()
![]() |
#695 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#696 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee, to może go jednak nie zabieraj na te targi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Sleepy, lakier już doszedł, dziękuję też za gratisik! Ja wyślę do Ciebie miodle jutro! napisz, jeżeli coś jeszcze chcesz ![]() Możecie być dziś ze mnie dumne! Zużyłam tonik- miniaturkę Galenica i żel pod prysznic ![]() weszłam do Natury, byłam tam z pół godziny i nie kupiłam nic. Przypomniałam sobie o moich zapasach balsamów i odłożyłam masło kakaowe AA- w końcu to tylko 2 zł taniej. No ale ile szaf nowych nawstawiali! Będzie druga Essence i tam nowa limitowanka, ale dopiero dziś ją wstawili i mieli wyładowywać towar, to może pójdę obczaić jutro. Będzie jeszcze jedna jakaś nowa, ale nie pamiętam nazwy no i jest Pierre Rene- podobał mi się fioletowy cień, ale był w testerach, a nie było go na sprzedaż. No i fajne sa cienie sypkie z PR i My Secret- to chyba to samo, tylko PR są droższe o 2 zł. Nawet porównywałam kolory to identyczne. Ale w końcu nie wzięłam, bo miały gruby brokat i bałam sie, ze się będzie osypywał na policzki...
![]() |
#697 |
|
Jak na razie nie umywa się do mojego Remingtona.
![]() Muszę się zbierać na ćwiczenia.. ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja z tymi NT inaczej rozumiem ![]() ![]() Ależ dzisiaj wieje mrozem, a ja musze jeszcze iść na pocztę ![]() No i mam ciągle paskudny wysyp na brodzie, już nie wiem co z tym robić ![]()
![]() |
#699 | ||
Zakorzenienie
|
Suuuuper
![]() Z jednej strony już mi lepiej, bo nie mam skurczy, ale z drugiej potwornie słabo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Ojejku, a czemuż to? ![]()
#701 |
Zakorzenienie
|
ano
![]() ![]() ![]() ![]() współczuję grypy, żołądkowa jest okropna ![]()
![]() |
#702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy Ty masz puder Guerlain Nacre des Mers? ![]() ![]() Zgadza się, zwala z nóg jak mało co ![]()
![]() |
#703 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Będę sobie to często powtarzała.
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też mam nadzieję, że mi jednak przypasuje, bo się napaliłam na conajmniej 3 kolejne maski, a pojemności zabójcze. ![]() Dziękujemy. ![]() Nie, twarzowa. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Przeżyłam dzisiejszy dzień na uczelni i jestem wykończona psychicznie, jeszcze jutro zapowiada się fatalnie i bardzo stresowo, ale mam w perspektywie bardzo miły wieczór z TŻem, więc mam nadzieję, że nie będzie aż tak źle. ![]() Muszę dziś wreszcie zmienić kolor na pazurkach, bo mam już odpryski, ale co się dziwić jak malowałam je w sobotę rano. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam porównanie tylko z Babyliss - nie lubiłam prostować nią włosów: długo się nagrzewała, jedno pasmo musiałam przejeżdżać kilkanaście razy a i tak po czasie się kręciły znowu. Wczorajsze prostowanie trzyma mi się do teraz, mimo, że moje włosy wczoraj sporo przeszły - na dobrą sprawę powinnam miec dziś szopę, a mam pięknie gładkie i proste włosy. Cytat:
![]() Kupiłam dziś nowy krem karotenowy Bielendy i 2 balsamy AA (z olejem migdalowym i oliwkowy) + żel pod prysznic gratis. Miałam już w koszyku masło czekoladowe Farmony, ale jednak odłożyłam. W jednym folia była odchylona, więc mogłam powachać ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-03 o 15:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ano mam ![]() ![]() ![]() jak na razie jestem nim oczarowana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#706 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko nie byłam dziś jednak w Solvayu, bo dzień w pracy mnie wykończył a w dodatku ten lodowaty ziąb odstraszył mnie od jakichkolwiek wycieczek. Może jutro się wybiorę
![]() Dziewczyny, nie chcę zapeszać, ale chyba moje włosy przestają wreszcie wypadać ![]() ![]()
#707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to ciągle zapominam! Przecież ja Ci jeszcze jestem winna coś za ten róż Diora, bo dałąm Ci tylko ten cień. Masz jakieś życzenia ? ![]()
![]() |
#708 |
|
Mam za wysoki cukier. Mam nadzieję, że to przez dietę, bo ostatnio rzeczywiście wspomagałam się słodyczami (dodają mi energii jak jestem zmęczona), a nie przez coś gorszego.
![]() No właśnie nie mam pojęcia. ![]() ![]() Muszę wszystkich lekarzy "pozałatwiać" przed wyjazdem, bo nie wyobrażam sobie tam chodzić do specjalistów, nie znam takiego słownictwa, żeby z nimi swobodnie pogadać o medycznych sprawach. ![]() Jak używacie meteorytów BC? Wiem, że już nie raz o tym pisałyście, ale coś mi nie idzie z moimi. ![]()
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
emuś mam nadzieję, że z Twoim zdrówkiem będzie dobrze
![]() Ja Meteorytki nakładam dużym pędzlem z Rossmanna na całą twarz jak zwykły puder ![]()
#710 |
|
isa, ale grzebiesz w kulkach po otworzeniu opakowania?
![]() |
#711 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Em, ja też mam nadzieję, że wszystko szybko wróci do normy.
![]() ![]() Wkurzyłam się na TŻa, bo nie odzywa się cały dzień, a teraz niby taki słodki, kochany i nie widzi żadnego problemu. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
![]() Wkładam pędzel do środka i robię małe mieszanko w kulkach a potem nakładam pyłek na twarz ![]()
#713 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wiem jakie miasto wybrać. ![]() ![]() Mam do wyboru 1. kierunek ze studiów magisterskich (!) wśród ludzi z różnych krajów 2. trzeci rok licencjatu wśród Francuzów i dodatkowo jeśli to wybiorę, mam francuski dla obcokrajowców za 3 pkt. ECTS.. Zawsze coś. Pomóżcie.. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#714 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A oglądałaś może nowe trójeczki burzujkowe? Moz ejutro tam dotrę bo już się nie mogę doczekać pomacania ![]() ![]() Kusił mnie dziś jasnoczerwony Bell GW ale byłam twarda, ciułam na OPIaczki z targów ![]() Cytat:
![]() Aha, to aż tak mi nie zależy, mogę sobi ekupić normalnie w dorgerii- w ogóle to wkurza mnie ta całą moja lista tuszy które chcę wypróbowac i najchętniej to kupiłabym wszystkei na raz gdybym tylko więcej gotówki miała ![]() Ja o podróżach na razie nie myślę- i nie mam do kogo a i w wymarzone miejsca cena samego przelotu przyprawia o zawał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zielony lakierek Sensique poproszę jak będzie ![]() Jejku, to nie możliwe, idź do innego labu na analizę jeszcze raz ![]() Gratulacje wygranej ![]() ![]() Cytat:
Ja też muszę manicure zrobić, od zeszłego tygodnia się nie moge zebrać a stopy to dopieor mam tragiczne ![]() Cytat:
![]() Kupiłam deo spray Pumy na kod rossmannowy (oby się trzymał mnie ten zapach bo go kocham) Obie siostry kupiły szamponetki Joanny perłowy blond i ja chyab też jutro kupię, zobaczymy jaki będzie efekt u kazdej a wczoraj się pomyliłam pisząc o szamponie dla dzieci- oczywiście nie mam Hippa tylko Babydream ![]() Gdzie znajdę dżinsy z podwyższonym lekko stanem? Nie chodzi mi o jakieś zapępkowce tylko ze 2-3 cm wyższe niż biodrówki bo są za płytkie na moje sterczące pośladki ![]() W piątek w krakowskiej noc zakupów - czy w Sephorze tam ostał się jeszcze Burżuj? a w środy w Kazimierzu po 18 są Happy Hours jak rok temu- np 20% w TBS i strasznie kuszą puszeczkowe limitowane mazidełkoa do ust... Wszystkie 3 ![]()
![]() |
#715 | |
|
Cytat:
![]() Będę pamiętać. ![]() Myślisz, że się pomylili? Zawsze robię badania w tym samym miejscu, no i nie robiłam ich bez powodu, czułam że coś jest nie tak. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chciałam pomóc ![]()
![]() |
#717 |
|
Już mi się wszystko miesza.
![]() Co byście wybrały, grupę obcokrajowców, czy normalną grupę Francuzów? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- rzyrafko, dziękuję. ![]() Ja właśnie obawiam się o język, chyba łatwiej byłoby mi wypowiadać się przy ludziach, dla których Francuski też nie jest znany od urodzenia, zamiast bać się, że walnę jakąś głupotę, albo będę mówić z polskim akcentem, albo coś. ![]() Problem francuskiego dla obcokrajowców odpada. Czyli właściwie pozostaje wybór ludzi z grupy. No i ten międzynarodowy jest w - podobno - fajniejszym mieście, choć ja od początku chciałam do tego drugiego, teraz sama już nie wiem. I mam tam aż jeden (!) kierunek z turystyki. ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#718 |
Zakorzenienie
|
No żeby tak wszystko na raz skoczyło to mi się nie wydaje, chyba, ze np. badanie robiłaś po jakiejś imprezie dzień wcześniej, albo jadłaś ostatnio dużo leków albo nie wiem co jeszcze??
#719 | |
Miss Pudernica
|
Witam
![]() Cytat:
Kosmetyki dziecięce mi służą, wydaje mi się że są delikatniejsze, mniej uczulają. Uwielbiam lawendową serię Bedtime J&J ![]() MagJa co to za promocja 2 w 1 w YR? Dostałaś kupon do domu? Zakładałam nową kartę w czerwcu i od tej pory dostałam od nich tylko kartkę w sierpniu na urodziny i na wrzesień z kalendarzem, od tamtej pory cicho, a czekam niecierpliwie. Poszałałam w weeken, ale tata dał się wyciągnąć do Natury i zafundował mi zakupy ![]() - masło Dove pro age - zielona kulka Adidasa - szampon nawilżający J&J - szampon do blond włosów Joanny - kremy do stóp i rąk Mypy - krem z kakao Mypy - lakier Rimmel Vintage ![]() - tusz Maybelline Volume Express czy jakoś tak. Poza tym muszę się porządnie wziąść do nauki na bieżąco, weekend odrobiłam zaległości i trzeba nie zostawać w tyle ![]()
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
Też muszę zrobić sobie porządek z pazurkami, bo przy tym remoncie robi mi się masakra na dłoniach.
EM, ja bym chyba wybrała Francuzów, bo od nich mogłabym się więcej nauczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.