|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III
azzis a to by własnie tłumaczyło.. pewnie mi wliczyli roczną premię która dostałam w styczniu i ona mi podniosła średnią, a czy okres próbny tez się wlicza do średniej?
|
#992 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie to pocieszajace bo moja mama mi powiedziała że ona nigdy żadnego rozstępu nie miała po dwóch ciążach, a ze mną brzuch miała ogromny bo miała bliźniaki (ja mam siostrę bliźniaczkę) ![]() Cytat:
![]() No i trzymam kciuki za egzamin
|
|
#994 |
|
Zadomowienie
|
Tego to akurat nie wiem, bo mnie ta sytuacja nie dotyczy. Ale możesz zadzwonic do kadr i sie dopytać lub zsumować wszystkie wypłaty jakie dostałaś na konto licząc 12 miesięcy wstecz przed zwolnieniem (ciekawe czy wyjdzie Ci kwota jaką dostałaś ostatnio?)
|
|
|
|
#995 |
|
Zadomowienie
|
No ja też się codziennie smaruję, z nadzieją że rozstępy mnie ominą...
No i zamiast rzeczy-wyprawki kupiłam perfumy dla siebie i TŻeta no cóż...
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dzisiaj śnieg sypie... Masakra...
A jeszcze Wam nie opowiedziałam hitu wczorajszego dnia... Po SR pojechaliśmy do moich rodziców na obiadek i moja mama jak zobaczyła mój płaszczyk, w którym mam zamiar śmigać stwierdziła, że ja na pewno w tym zaraz będę chora i ona ma tyle płaszczy, że któryś mi odstąpi... Wiecie co, tyle co się wczoraj uśmiałam z R. z tych płaszczy jak w nich wyglądam, to myślałam, że brzuch mi pęknie! Co jeden to lepszy, a wiadomo - sylwetka inna, mama tęga a do tego niska więc możecie sobie wyobrazić jak ja w tych płaszczach wyglądałam... Jeszcze gorzej niż "idź stąd i nie wracaj"... Ale fakt faktem, że ten płaszcz co mam jest lichutki i będzie mi w nim na 100% zimno, więc mój mąż, miał wczoraj przebłysk geniuszu i dał mi przymierzyć swoją kurtkę, którą zakupiliśmy chyba z miesiąc temu. Wiecie co, fakt, że ciut za duża, ale jest cudowna!!! gruba, mieszczę się, mam zapas jeszcze na brzuch, za pupę, duży kaptur obszyty puchem... Normalnie życ nie umierać I teraz mi zostawi swoją kurtkę a on będzie dalej chodzić w tej, co przechodził chyba z 3 ostatnie zimy ![]() ![]()
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
Patka szkoda że nie skorzystałaś z propozycji mamy, zrobiłabyś fotkę i my też miałybyśmy kupę śmiechu
A co do ubrań od TŻ to ja właśnie zrobiłam porządki w jego szafie i wzięłam sobie kilka jego t-shirtów, które są na niego za obcisłe a dla mnie na brzuchalek po domu jak w sam raz. Nie chcę kupować już ubrań a większość moich cienkich bluzek po domu sięga mi do pępka
|
#998 |
|
Zakorzenienie
|
patka zazdroszcze sniegu u nas raczej nie spadnie snieg tutaj rzadko pada wiec chyba nie mam co liczyc na biale swieta
|
|
|
|
#999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po domu też chodzę w koszulkach mojego męża ![]() Cytat:
a tu ni chu chu...
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
patka no u mnie jest na odwrot te swieta spedze tu w irlandii sama z TZem wiec chociaz snieg bym chciala zobaczyc
|
|
|
|
#1001 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki strasznie długo się nie odzywałam, ale miałam tyle na głowie ostatnio. Z malutką wszystko ok, kopie, troszkę rzadziej, ale kopie, chyba ma mniej miejsca. Ale brzuszek mi urósł, oj
![]() Chciałam się pochwalić !!! W niedziele mój TŻ zabrał mnie na kolację, pięknie przy świecach i powiedział, że chce mi coś zaproponować. Wiecie, że znalazł piękne mieszkanie w Nowym Targu (zawsze chcieliśmy sie tam przeprowadzić) 3 pokojowe <radocha>. Nie wiedziałam, że zajmie się tym sam, ale stwierdził, że ja teraz nie bardzo na latanie po całym mieście, wiec on znalazł kilka i w poniedziałek byliśmy oglądać. Przeprowadzimy się juz końcem listopada, początkiem grudnia Oczywiście z "drobnym" kredytem Bardzo się cieszę, do pracy będe miała blizej, do mamy też nie za daleko. Ale jestem szczęśliwa!!! Nowy etap, większa rodzina, nowe mieszkanko i to jeszcze nasze włąsne Czy on nie jest kochany?
|
|
|
|
#1002 | |||
|
Zadomowienie
|
Już w domku
Zmęczona, ale szczęśliwa jak ja kocham wracać do domciu![]() addicted to wizaz 7kg może nie ale te 4kg w ciągu miesiąca . Załużmy że zostały jeszcze 2 miesiące razy te 4kg i szykuje się dodatkowe 8kg azzis kciuki za wizytę ![]() PatkaM84 niestety nawet jak dzidzia nie chce współpracować - to po prostu masz taką płytkę do![]() Cytat:
A co do reklamówek- pewnie tak zrobimy a na razie na spróbowanie wzięliśmy te paklanki Cytat:
Ja mam zamiar kupić 3 koszule. Cytat:
![]() -------------------------- Dzięki dziewczynki ![]() ----------- Nie wiem czy pójść spać, bo mega zmęczona jestem . Boję się że jak teraz pójdę spać to w nocy będę zdychać. No i w domu tyyyyyle sprzątania
|
|||
|
|
|
#1003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kochany ![]() Cytat:
![]() Ja też jakaś śpiąca i zmęczona się zrobiłam... w dodatku głowa mnie trochę zaczęła boleć, chyba skuszę dziś męża na kfc, bo ziemniaków nie ma w domu (są w piwnicy), kotlety co prawda mama wczoraj dała, ale surówki też nie zrobiłam...
|
|
|
#1004 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie bój się.... Wszystko będzie dobrze, trzymam kciukaski ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1005 |
|
Zakorzenienie
|
kalka no to gratuluje mieszkanka fajnie miec swoj wlasny kat
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- patka no to chociaz na zdjeciach popatrze sobie na zime w polsce
|
|
|
|
#1006 |
|
Zadomowienie
|
No tak bo podobno jakby cos sie dzialo i nagle wyladowalabym w szpitalu to lekarzom nie wystarczy jak sie im powie jaka sie ma grupe krwi, to jest dla nich niewiarygodne, musza miec na papierze. A jak bysmy tego nie mialy to musieliby robic a w naglych przypadkach liczy sie czas. Tak mi to wytlumaczyla polozna na pierwszej wizycie.
|
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel ja tez mam zamiar jesc normalnie (oczywiscie poza ostrymi przyprawami itd.).Jesli chodzi o 3/4 D to u mojego gina w Gdansku mozna zrobic.Podam Ci namiary na PW jesli chcesz
![]() Kancia ja tez z tych co kupia monitor ![]() Kasya bylam w Realu po te pieluchy - kolejna rzecz mam z glowy ![]() Majkela duze juz twoje malenstwo odpoczywaj !!Patinka kupilam te pieluchy z Reala i jest napisane 100% bawelny, 70x80cm, ale dosyc cienkie sa.I ten kosz na zuzyte pieluchy tez mam Kupilam jeszcze w UK za 2 Ł Ula ja mam spodnie dresowe i dostalysmy wszystkie w SR koszulki.U mnie jest akurat grupa poranna, gdzie przychodza same ciezarne bez facetow ![]() Gosbaj zawsze mozesz kupic ten co sie przypina do pieluszki Pysiamn te z Rossmana, to chodzi Ci o te przewijaki Babydream 10szt., 60x60 (w owieczki) ?? Kalka ![]() ![]() A mi grupe krwi wpisali do ksiazeczki.... U mnie tez snieg zaczal sypac ![]() Bylam dzisiaj na tej glukozie i wyobrazcie sobie, ze mialam tylko test (pobranie krwi) po obciazeniu !!! a przed nie !!! oczywiscie wyklocalam sie z tymi babkami w labku, ze wtedy to bez sensu cale badanie, ale one stwierdzily, ze jak na poczatku ciazy glukoza byla ok, toteraz sie sprawdza tylko po obciazeniu PARANOJA |
|
|
|
#1008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
O rany rogaliki
a ja nie mam nic słodkiego ![]() Dopiero wrociłam ze sklepu...kupiłam sobie wreszcie zimowe skorzane butki Chciałam też kupić stanik do karmienia chociaż jeden poszłam do H&M...koszt ok 60zł(myślę sobie nawet niedrogo)...ale nie było mojego rozmiaru ![]() Poszlam do Auchon po rajstopy dla Kuby...i kupiłam czarny stanik do karmienia za UWAGA za 7,99!!! kupiłam bo mieli różne rozmiary min. był i mój rozmiar D85 Cenę zobaczyłam dopiero przy kasie 7,99 !!!!!! ... ![]() (to rajtki Kuby za szt 12,99 )Szokujące...a biustonosz jest bardzo fajny (fotki z cycolinami nie będę robiła ) ale naprawdę OK...zakładalam że nie będzie bardzo drogi ale za niecałe 8 zł zwłaszcza że nie wiem na pewno czy będę karmiła piersia i jak długo...więc chcialam miec choc jeden do szpitala ![]() Idę zobaczyć co naskrobałyscie bo nie czytalam wszystkiego ![]() Aldii tak te podkłady w Rosmanie to te w owieczki Baby dream
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-04 o 16:27 |
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma takie klamerki przy ramiączkach ... {myslałam że to jakaś pomyłka ale na rachunku jest biust.karm 7,99 ;/ }bardzo podobny do tego (tylko u mnie jest drobny desen na materiale) : http://www.allegro.pl/item791605421_...0b_do_95e.html
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-04 o 16:49 |
|
|
|
|
#1012 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie!
pysiu gratuluje udanych zakupow ![]() kalka nonono, ale mialas nispodzianke ![]() A ja wlasnie pochlonelam fryteczki Musze sie jutro rano zwazyc, w piatek do lekarza Kilka dni temu bylo +7kg. O rany a tu juz smiga u mnie 31 tydzien
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
Pysiamn
za biustonosz. Szkoda, ze nie mam w poblizu Auchan. A te podklady juz kupilam i ciesze sie, ze to te co mialy byc ![]() Agape zobaczymy jutro...jaki wynik wyjdzie
|
|
|
|
#1014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
kalka - gratuluję nowego mieszkanka, same najlepsze zmiany
no i jaki kochany mąż ![]() Cytat:
![]() Ja też mam grupę krwi wpisaną do karty ciąży ale to dla lekarzy jest za mało, myślę że musi być dokument z pieczątkami itd ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- pysia stanik pierwsza klasa, a za takie pieniądze to już w ogóle
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnei wizyta ok chociaż się naczekałam 3 godziny, bo neistety mój gin nei umawia na godziny:PPiotruś warzy z 1200 g. i nadal rośnie wg.terminu. Nie wiem ile warzę, bo przed moim warzeniem się zepsuła |
|
|
|
#1018 |
|
Wtajemniczenie
|
Kamyk....piękne te rogaliki
![]() Aldii....to czekam na namiary ![]() Gooha...gdzie Ty jesteś z tym newsem???Moja ciekawość sięga zenitu,czy mam rację co do chłopca?? Do usłyszenia jak synuś pójdzie spać,bo teraz to się nie da na wizażu siedzieć
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczynki
Liczyłam na conajmniej 30-40zł....ale ceny nie było...nie chciało mi się szukac czytnika " pomyslałam że jak będzie droższy od tego z H&M to ew. zostawię przy kasie I w szoku byłam Na allego widziałam ładniejsze w kwiatuszki, kropeczki itp., ale ja nie mam pewności czy bedzie mi dane karmic piersią....więc szkoda mi na poczatek kupować drogiego....... Z Kubą miałam 2 biustonosze do karmienia ...a karmiłam go jedynie 3 tygodnie (niestety to nie zależy tylko od chęci )Potem prawie nowe oddalam.... Zebciu super że u malucha wszystko OK...już spory chłopak
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-11-04 o 17:37 |
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałaś szczęście z tą wagą hehehe, u mojego to się chyba nigdy nie psuje ![]() A ja się powoli z Wami na dzisiaj żegnam bo zaraz mąż przybędzie z KFC Dziś na obiadek będzie zaserwowany zinger menu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.

chyba też ma smaka na nie,czasami tak mnie kopie jakby sie nogami odpychała szybko.

. Załużmy że zostały jeszcze 2 miesiące razy te 4kg i szykuje się dodatkowe 8kg
- to po prostu masz taką płytkę do
. Boję się że jak teraz pójdę spać to w nocy będę zdychać. No i w domu tyyyyyle sprzątania

PARANOJA
a ja nie mam nic słodkiego