|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2971 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
Cytat:
![]() zgaga mnie tak męczyła , ale to było chyba dopiero 3 raz , tylko dzisiaj w nocy to był jakiś koszmar Cytat:
uff dziewczynki kupiłam dzisiaj czapeczki po kąpieli dla mojego misia (synka), półśpioszki , kaftaniki, kąpleciki takie ze siposzkami, rożek taki troszkę cieńszy , bo mam ale taki bardzo gruby tzw. zimowy a potrzebny mi był jeszcze taki po domku że tak powiem i kocyk. mam sporo już tego ale wiecie te ciuszki dla dzieciaczków są tak słodkie że nie moge się oprzeć, teraz zaczełam kupowac o rozmiar większe.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|||
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aa to ta sama branża, no to tym bardziej super i super, że bedziesz w koncu mieszkała z TZ.a ja wam musze coś pokazac, bo się smieje i śmieje ![]() przenoszą nam szpital do nowej siedziny i oto ogłoszenie dyrekora http://www.moja-ostroleka.pl/zobacz-...7416010,2.html tekst "od 14 do 19 listopada - wstrzymane będą porody" mnie rozwalił
|
|
|
|
|
#2973 |
|
Zadomowienie
|
ddaaiissyy ... ciesze sie ze sie nie obraziłaś za to co napisałam.... ja jestem niewiele młodsza i też rozumiem Cie w pewnych kwestiach (rodzina, zmiany), ale do dzieła
czas wziąść się w garść i podbijać świat ![]() a pracy grtuluje, chociaż wiem, że sie na nią nie cieszysz. Agatka.... masakra poprostu masakra... jak dla mniepodczas mojego pobytu na forum PMkowym, byliście jedną z par które dla mnie wydawały się ... poprostu super ... szczeniak nie dojrzał do Ciebie, dobrze że pisałaś, próbowałaś, chciałaś rozmawiać - nigdy sobie nie zarzucisz że nie zrobiłaś wszystko co w Twojej mocy.jest mi tak ogromnie przykro że czytasz te "jej" podpisy, że on sie tak podle zachowuje, nie jestem sobie w stanie nawet wyobrazić jak sie możesz czuć, ale naszczęście to przejdzie - to jest cholernie głupi banał : czas leczy rany, ale to naszczęście jest prawdziwy banał. poprostu nie daj sie. |
|
|
|
#2974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
india_83@wp.plCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
ania20m ja poprosze
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz 100% racji - uzalam sie nad soba, zamiast sie cieszyc. I słowami "ze nie ciesze sie z pracy" trafiłas w 10 !!!!!!!!! Psycholożka jestes?
|
|
#2977 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć,
dzisiaj złożyliśmy wniosek o kredyt i w następnym tygodniu już powinna być decyzja!! Teraz nachodzą mnie takie myśli, "Boże, co my robimy, bierzemy kredyt na 25 lat!!"Masakra, ale nie mamy innego wyjścia. Już nie mogę się doczekać własnego M. Przedwczoraj miałam taką akcję z teściem, że ryczałam przez pół godziny w łazience, cała się trzęsłam z nerwów, nie mogąc się uspokoić. Ale nie będę tu opowiadać szczegółów, teść przegiął, utrudniał nam sprawy z tym kredytem. Wczoraj pokłóciłam się ostro z mężem, że patrzy na to i nic z tym nie robi. Agatko, jak napisałaś o tej lasce, to jestem prawie pewna, że ona jest jedną z przyczyn zachowania Twojego męża. Teraz on ma pocieszycielkę, ona pewnie próbuje nastawić go przeciwko Tobie. |
|
|
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry dziewczynki
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
cześć nesska
![]() anuulaa trzymam kciuki lecę do domku, bo niedługo zapuszczę w firmie korzenie
|
|
|
|
#2980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My juz weekendujemy a Ty co ![]() dobry neska ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
Odpuść sobie Gwiazdko tego faceta ! Gówniarz, totalny bezmózg.. Boze, jak tak mozna kilka miesiecy po slubie. Pomysl sobie co by było za rok, dwa czy kilka lat ![]() ![]() Udusiłabym
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2982 |
|
Zakorzenienie
|
instaluje picase
moze uda mi sie pokazac Wam nasze fotki slubno-weselne ![]() edit- u mnie dzisiaj cudna pogoda byla!! jak wiosna! cały dzien słoneczko Edytowane przez neska22 Czas edycji: 2009-11-06 o 17:15 |
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Hihih, lezy i kwiczy... Czyli na 99,5 % nie wyrobię do końca roku i będę musiała się reaktywowac. Źle mi z tym ale nie mam motywacji i weny. Wiem, że ona nigdy nie nadejdzie ale kurcze... Masakra...
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Kashier - na zgage polecam pic mleko
Cytat:
A panienka nie ma za grosz wstydu! Bozeee jak mnie wkurza jak ktos sie wpier*** w zwiazek ![]() ![]() fajna jest
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
Jakas taka cisza tu była
To tylko u mnie brzydka pogoda widzę |
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
http://picasaweb.google.com/aneobi
jeśli któraś ma ochotke to wrzucilam nasze fotki plenerowe i na razie początek reportazu... |
|
|
|
#2987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, jakąs masz znajomą twarz.. jakbym cię już kiedys widziała
|
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo fajne, urozmaicone i przede wszystkim bijące od Was szczescie i radość ![]() edit: pogoda w czestochowie tez dzis sliczna Cieplusio i słonecznie.. jak nie w listopadzie Oby tak dalej
|
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyby
teraz czekamy na albumy bedzie rodzinka miala co ogladac..dzisiaj po raz 4 w tym tyg odladalam nasze dvd chyba nigdy mi sie nie znudzi
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja dalej czekam na nasz film
|
|
|
#2991 | |||
|
Zakorzenienie
|
przekaz koniecznie
![]() ![]() Cytat:
musze posluchac.. Cytat:
![]() wiem wiem perspektywa mnostwa lat to nie jest nic fajnego ale.... bedziecie mieli wlasne m ja tez troche panikowalam ze 17 lat na kredycie.. ale lepiej to niz mieskzanie z rodzicami tesciami czy swieczne wynajmowanie... bedzie WASZE ![]() a z tesciem juz ok? jak bedziesz chciala pogadac to pisz.. Cytat:
|
|
|
#2992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2993 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w Twoim stanie pewnie takie mikstury nie wskazane...ulga jest natychmiastowaCytat:
Cytat:
potem jak już się w sobie zebrałam i coś drgnęło to codziennie mówiłam sobie że jestem coraz bliżej końca, choć czasem było tak, że przez dwa dni nic nie napisałam![]() Cytat:
Żabciu czekamy i my tyle, że Wasza już do Was płynie, leci, jedzie...na temat naszej martwa cisza, Pan pożałuje że ze mną zadarł
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu (równo 5 miesięcy po ślubie ) wstawiam link do naszych fotek.
![]() http://picasaweb.google.pl/xmagialenax/06062009# |
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to cisza? kamerzysta was unika?
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
yo!
wczoraj kurde jak bylam w pracy to byla piekna zlota jesien, a dzis? szaro i okropna mgla. a mielismy isc z tz na spacer porobic zdjecia nowym aparatem, okropnosc. Wczoraj bylam na paznokciach ![]() ![]() ihihi fajne sa, potem pokazee efekt. ![]() moniaq fajnie bylo co nie? w jakim hotelu byliscie? fajnie ze kuchnia sie podpba ![]() juz sie nie moge doczekac kiedy to wdroze w zycie ![]() daisy czyli bedziesz pracowac w instytucji zarzadzajacej? ja po trzech latach udzielania informacji w punkcie mam tego serdecznie dosyc. |
|
|
|
#2997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra jakas!Tak masz racje, jest to instytuacja zarzadzajaca, mająca zwierzchnictwo nad wszystkimi podległymi jej jednostkami w woj. małopolskim, jednak oprócz tego, ze praca łączy się z monitoringiem lokalnych oddziałów, to punkt informacyjny także leży w zakresie moich obowiązków, tak więc nie uwolnię sie od tego A na jaki temat udzielasz informacji jesli to nie tajemnica ![]() Pokaż pazurki ! co robilas? Zel czy standardowy manicure? Ja wybieram sie mniej wiecej za tydzien co by sie w podroz poslubna na bostwo zrobic... 19.11 coraz blizej Aha, no i umowilam sie na sobote za tydzien na obcięcie włosków Nie wiem smiac sie czy plakac Magialenka, obejrzałam zdjecia - bardzo ładne ![]() Zaaabciu, alez Ty sie wyczekasz.. ale za dlugie czekanie dobre sniadanie Miłego dnia Kobietki ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-11-07 o 08:13 |
|
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() znowu szaro i pada
|
|
|
|
#2999 |
|
Raczkowanie
|
czesc! a u nas nawet ladnie
wlasnie wrocilam z zakupow i przy okazkji spacerek sobie zrobilam
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja narazie jeszcze w piżamce siedzę, ale zaraz musze sie ruszyć, bo dziś troszkę rzeczy mam do roboty. a Wieczorem jade do dziadka do szpitala. Potem jade pomóc babci sprzątac mieszkanie i małe przemeblowanie zrobić, bo jak dziadek wróci, to trzeba mu łózko zniesc na dół, bo po schodach nie bedzie mógł chodzić Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-11-07 o 10:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

będę musiała to przekazać kolegom...