|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no mam wlasnie podobne zdanie co do duzych szkół ![]() też lecę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Martyna, widzę Cię ![]() mam nadzieje, ze nie piłaś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
Wszystkie siedzą i nie piszą. Marta, Ciebie też widać!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Marta, nadrabiałam ten wasz spam ![]() ![]() jestem odpompowana. ![]() idę spać Żbiczki ;*** dobranoc ;**
![]() |
#2254 | |||
Zakorzenienie
|
Ale spam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A 3 matmy skąd ja to znam. Mój kolega się śmieje, że u nas 6 matematyk w planie nie mozna dosłownie interpretowac bo to jest równoznaczne z tym , że w tygodniu będzie ich 10 w porywach do 12 :P Ostatnio miałam aż 4 w jeden dzień. A w środę matma nam niby przepadła bo poszliśmy na jakies zajecia z planowania kariery ( rychło w czas xD) więc nasz matematyk poprosił pana od pp co by nam swoją godzinę odstąpił. Dzień bez matmy dzień stracony ![]() jak by co ja posiadam ![]() Cytat:
No ja za kurs płaciłam 1200 ale są szkoły i to całkiem dobre gdzie kosztuje 1000 zł. Drogo cos u Ciebie ![]() Ale ja mam ochotę na piwo ![]() ![]() Nakrzyczcie na mnie, miałam się odchudzac a zrobilam 2 pizze i pol jednej juz nie ma... Uhg brzydka Marta ![]() A tak w ogole to dzien dobry i miłego dnia ![]()
![]() |
#2255 | |
Wtajemniczenie
|
Czesc wam laski ;d jak tam po piątku hehe
![]() ![]() Dzisiaj niestety nauka ![]() Cytat:
![]() ![]() juhu, a teraz chwila spokoju i do nauki ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-07 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Dziś mam dużo do zrobienia, więc się streszczam. ![]() Cytat:
![]() No niechcący Was wywaliłam. ![]() ![]() Cytat:
![]() ------------- Spadowywuję tylko zjem śniadanie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A o nauce to mi się nawet myślec nie chce. 4 dni szkolne i 5 sprawdzianów a do tego standartowo bio + chem. Własnie zauważyłam że z BeaS zdajemy dokładnie taką samą maturę ![]() I czy mi się wydaje czy mnie nie ma na pierwszej stronie? ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
![]() Smacznego ![]()
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no. ![]() Nie mam Twoich danych. Zostałaś dodana do olewaczy w poprzednim wątku, więc Martyna pewnie to ma. Napisz mi na PW to Cię dodam. ![]() Ehe. Na pewno. ![]() Dziękuję, ale nie zjadłam. Jakoś nie mam apetytu. ![]() ----------- To idę do książek. Miłego dnia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wiecie co jest najbardziej wkurzajace? jak najbardziej nam zycie utrudniaja z przedmiotow, ktorych nikt albo prawie nikt nie zdaje:/ i zamiast dac nam choc troche spokoju, to oni sobie jakies jaja robia. przynajmniej z geo mamy spokoj, bo nie robimy nic. na francuskim tez spiewamy tylko piosenki, ale za to grupa niemiecka ma jakis horror:P musisz sie o to upomniec, zeby tam byc ;D dlatego machaj rekami i daj znac ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2260 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje dane mozna przekopiowac z pierwszego wątku , jeżeli to nie problem ![]() Cytat:
A rękami macham i znac daję:d Idę sprzątac, potem trochę nauki i zdałoby się hulahopa odkurzyc na te boczusie moje ![]()
![]() |
#2261 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale napisałaś, ze zdajesz to samo co Beata, więc Ci ułatwię : martus9191 – Marta woj. lubelskie polski PP, angielski PP, matematyka PR, chemia PR, biologia PR Plan: Lublin (UM) skopiuj i dopisz tylko województwo i plany pomaturalne ![]() chyba, że gdzieś zaraz znajdę listę to sama uzupełnię. ![]() cześć Żbiczki ;** wyspałam się, zjadłam śniadanie i leżę z kompem w łóżku. patrzę sobie te rekrutacje .. no cholera, nie wiem co ja mam ze sobą w życiu zrobić ![]() pogoda do kitu, szaro, buro, zimno. wstanę chyba ogarnę pokój i coś się połuczę. a o 17:00 jadę na wycieczkę z koleżankami ![]() jedna odebrała prawko i sika ze szczęścia, więc od razu chce nas gdzieś przewieźć ![]() miłego dnia lachoniątka ;* edit: znalazlam starą listę, to dopisalam martus9191 całość.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-11-07 o 09:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Reszta się zgadza, no i dziękuje za fatygę ![]()
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa, w drugiej części ![]() wstaję z łożka! uwaga!. ![]() ![]()
![]() |
#2265 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moi rozumieją ![]() od zawsze mi mówili, żebym nie uczyła się tego, co mi się w życiu nigdy nie przyda. nigdy też nie miałam gadaniny na temat ocen (może dlatego, że nie są najgorsze, ale też nie mam samych piątek i szóstek). zresztą, nauczyciele w mojej szkole też rozumieją. np. babka od angola nie wymaga od osób zdających rosyjski na maturze. wie od pierwszej klasy kto zdaje angielski, a kto nie. i naprawdę jest mniej krytyczna wobec osób niezdających angielskiego. nie pyta ich na lekcji, a jak już to nie na ocenę, mają się poświęcać rosyjskiemu i tyle. a na historię to można od lutego nie chodzić w ogóle. ![]() znając jednak życie cała klasa nie będzie chodzić, a tylko ja i Majkel będziemy mieli nieobecności ![]()
![]() |
#2267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale się rozpisałam :p Wrcam do sprzątania :d Już prawie cały pokoj moj sprzatnelam, nawet w biurku poukładałam ![]()
![]() |
#2268 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a po Nowym Roku to jakoś 2000 zł ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ale czad ![]() ![]() ![]() dzien dobry ;* ale pospałam sobie dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() planuje po południu trochę połuczyc się ale zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale powiem Ci ze nawet ja sama po 2 latach calkiem dobrej sredniej, nie chce sobie teraz zawalic ![]() oby od drugiego polrocza juz nam dali spokoj ![]() dobra mialam isc ise uczyc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2270 |
Raczkowanie
|
Wstałam
![]() ![]() Teraz nadrabiam wasz spam i właśnie czytałam że któraś zrobiła pizze.. no i mam teraz taką ochotę ! ![]() ![]() Idę sprzątać haa ![]()
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2272 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U wychowawcy miała bym promocję, 950 zł ![]() Cytat:
Bo facet przepisuje oceny z pierwszego półrocza ![]() Dzień Bardzo Zasmarkany ;* Chora jestem, łeeeeeeeeeeee ![]() Jeszcze musiałam jechać do miasta w poszukiwaniu czerwonego krawatu, którego nigdzie nie znalazłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2273 |
Zakorzenienie
|
Heloł dziewczyny!
![]() ja to jestem inteligentna xD mam budzik w tel. nastawiony całotygodniowo i wczoraj zapomniałam wyłączyć i mi dzisiaj przed 6 dzwonił ![]() wyłączyłam i spałam dalej ;P ale ok 8.30 coś mnie obudziło i nie wiem czy to był kot czy brat ![]() objerzałam dwa odcinki powtórkowe Barw Szczęścia i wzięłam się za instalację Simsów 3 ![]() nie mogłam dojść jak to włączyć, ale się udało :P no i potem pograłam sobie, a teraz doszłam do wniosku, że warto by było iść się umyć i ubrać xD może odrobię sobie jakieś lekcje, a na 17 idę na mecz ;P Ale wychodzę już po 15 xD w końcu muszę siedzieć tam gdzie zawsze ;P dzisiaj podobno mam mieć redakcyjną konferencję, ale tak tego nie lubię, bo gadają o pierdołach.. wczoraj też była, ale w tym samym czasie oglądałam mecz i wcisnęłam wydawcy kit, że nie ma mnie w domu ![]() niech to już rusza, bo ja chcę napisać relację z meczu ^^ no ;P to tyle mojego gadania ;D miłego dnia lachony ;*
#2274 |
♥
|
edziu dziękuje za notatki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. sprzątanie po sobie i gotowanie dla siebie. psa wyprowadzać nie muszę bo mam ogród, więc ją tylko wypuszczam. poza tym całe życie radzę sobie dobrze w szkole ![]() o co poproszą - zawsze robię, nie kłócę się z nimi, na siłę nie negocjuję czegoś.. układam się pod nich, w końcu to oni rządzą. zresztą właśnie oni bardzo dobrze wiedzą co się dzieje w szkole i że te oceny nie zawsze są adekwatne do wiedzy.. i już na pewno ocena obiektywnie nie ukazuje poziomu wiedzy, a zawsze mi wmawiali, że nie to, co na papierze jest ważne, a to, co ma się w głowie. więc mają bardzo ludzkie podejście ![]() a ja dzięki temu żyję bez ciśnień i stresów ![]()
![]() |
#2276 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
daj spokój, ocena ocenie nierówna. Jak poszłam do odpowiedzi dostałam 3 (mimo, że powiedziałam wszystko co chciała wiedzieć), bo nie odpowiadałam zdaniami złozonymi. Inna dziewczyna poszła i powtarzała wszystko po polonistce i dostała 3+ Gdzie inni za takie coś nawet 2 by nie dostali. Ona chyba wystawia mi gorsze oceny, bo jest pewna, że stać mnie tylko i wyłącznie na ocenę 3. I nawet nie chce się upewnić, że może się mylić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2277 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć Wirusy Grypowe ;*
Co tu tak cicho? -.- Cytat:
Ło matko. ![]() A ja myślałam, że to ja mam nadambitną matematyczkę. Cytat:
Cytat:
![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to działa na zasadzie : historyca :"po co wy tu przychodzicie jak i tak matury z historii nie zdajecie?" ![]() układ z nauczycielem po prostu. w mojej szkole jest tak utarte, że w II semestrze w klasie maturalnej chodzi się na to, co się chce.. nikt raczej problemów nie robi, nie zaznacza nieobecności. ja akurat mam takie przedmioty, że będę mogła i chciała odpuścić sobie tylko historię i PP ![]() a oceny.. to w pierwszym semestrze robi przed feriami pracę klasową, daje jakąś prace w grupie i referat i te trzy oceny idą na drugi semestr ![]() no. ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- wpadłam się pożegnac, uciekam ![]() dziś mnie już nie będzie ;* więc już życzę wam dobrej nocy ;***
![]() |
#2279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie też w II sem. 3-ciej klasy przymykane jest oko na nieobecności, ale nie aż do tego stopnia. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() poza tym babka z francuskiego sie na nas obrazila xD bo mialy od nas 3 osoby zdawac francsuki na maturze [w tym ja ;p], pierwsza ja sie wykruszylam a pozniej pozostale dwie osoby ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- anniaa - wyslane :P
Edytowane przez edziiaa Czas edycji: 2009-11-07 o 15:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:56.