![]() |
#841 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
dzięki ojoj, ale pewnie już Ci przeszło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja własnie chcąc nie chcąc jem więcej warzyw ostatnio bo ta przyjaciółka, u której coraz częściej i dłużej porzebywam ![]() ![]() ![]() ![]() Ja jeszcze nie ale kiedyś to nastąpi, nia ma się co łudzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do zachcianki od siostry- się nie bój, coś na pewno wymyślisz ![]() Musiałam skasować kilka emotek. Ice, Em, o której się wybieracie na targi? ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Aaa, jakże mogłam zapomnieć się pochwalić- nie kupiłam NIC podczas dzisiejszej nocy zakupów w G.Krak. pomimo 20% na wszystko w Douglasie i Sephorze- możecie być ze mnie dumne ![]() Dobranoc ![]()
![]() |
#842 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale ja się z nią źle czujesz, to nie ma sensu trzymać na siłę. Cesi i Saphire dostarczą Ci i tak wiele radości ![]() Cytat:
![]() Póki co poczekam, aż się trochę więcej tego uzbiera. Może z Avonu coś wymyślę w końcu, bo póki co to tylko kremik z Ori mógłby mi się przydać. Ale dam se radę, kupię inny ![]() Wiem, że wymyślę, ale wcale to takie łatwe nie jest, zważywszy na fakt, że Sis leci tylko z bagażem podręcznym, a więc jest ograniczona wagowo. No i z kosmetyków tylko drobnica wchodzi w grę, no chyba, że zapach albo jakieś masło z TBSu kupione na bezcłówce. Cytat:
![]() Mi też możecie pogratulować, kusiło mnie toto jeszcze smsem, ale też się dzielnie oparłam ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-11-06 o 23:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#843 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Ja niestety nie mam pojęcia, mam nadzieję, że w ogóle uda mi się wybrać. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A farmona mnie nie kusi kompletnie (na razie), chociaz te nowe zapachy są "moje" mam jakis uraz po musie mango-brzoskiwnia. Miał strasznie intensywny owocowy zapach. Musze od niego odsapnąć ![]() A co do granatowego lakieru na moich pazurkach jakos mi sie juz nie podoba... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#845 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Wczoraj wieczorem wysmarowałam się masłem Farmony i muszę powiedzieć, że zapach jest super ![]() ![]() ![]() Umyłam też wczoraj włoski szamponem melisowym Mrs. Potter`s i całkiem dobrze się spisał. Dziś włosy są lekkie i puszyste, ale nie przesuszone ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Brawo, ja jestem z Ciebie dumna ![]()
![]() |
#846 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tylko balsam, masła nie planuję ![]() ![]() ![]() Jeszcze kakaowe masło Ziaji było całkiem ok, ale żadne czekolady nie wchodzą w grę ![]() Chyba korzystając z uziemienia w domu przejrzę ich ofertę, bo nie mam w sumie torebki na zimę. Wprawdzie mieszczę się nadal w moją małą z Reserved, ale nie chcę jej nadmiernie eksploatować, zwłaszcza na śniegu, bo jestem w niej zakochana i chciałabym, żeby posłużyła mi jeszcze długo. Miałam w ten weekend iść na poszukiwania kozaków i torebki właśnie, ale w obecnej sytuacji pozostaje mi tylko net ![]() Co zaowocowało właśnie 2 klikniętymi piżamkami ![]() Cytat:
![]() Dzielny jest, to fakt, zobaczymy tylko jak na tym wyjdzie ![]() Na razie czuję się jak w starym, dobrym małżeństwie ![]() ![]() Wczoraj wyszedł wynieść śmieci a wrócił z kwiatkiem, bo mu jęczałam, że wyglądam jak pasztet ![]() Co do spotkania to zależy jak się będę jutro czuła, jeśli nadal tak źle jak wczoraj wieczorem to idę do lekarza po dalsze zwolnienie, nie będę szła w takim stanie do pracy, bo to bez sensu.Ale b. bym się chciała już z Wami spotkać ![]() A promocja w TBS będzie jeszcze nie jedna,spokojnie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#847 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No to miłego dnia, trzymajcie za mnie kciuki na tym wygranym zabiegu z targów- żebym nie uciekła ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 | ||
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
W Reserved we wrześniu była taka ładna karmelkowa torebka średniej wielkości z krótkimi rączkami i długim paskiem. Strasznie mi się podobała, ale podczas pierwszej wizyty nie miałam pieniędzy, a za tydzień już nie było tego koloru ![]() Rzyrafko używałaś kremów Tołpy do twarzy? Kiedyś pisałaś o jakimś nawilżający, a teraz też coś kupowałaś? Powiedz jak Ci służyły ![]()
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-11-07 o 09:37 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#849 |
Zakorzenienie
|
rzyrafko
![]() ![]() Coś się od rana kiepsko czuję, wzięłam Gripex i przeleżałam w wyrku prawie 2 godziny trochę śpiąc ![]() Powinnam za to posprzątać, ale nie mam na to siły.
#850 | ||
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w Naturze i patrzyłam te olejki do masażu i masła Starej Mydlarni. Te olejki jakieś takie były obklejone- etykiety zalane olejkiem czy co...
Może kiedys kupię masło. Ale nic dzis nie kupilam bo byłam z mamą- tylko farbę do włosów dla niej i płyn Colgate. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też muszę sobie kupić czarną torebkę. Bo teraz chodzę jak wsiur- czarna kurtka buty itp albo czerwony płaszcz i błękitna torebka! Muszę sobie kupic czarną, albo ciemnoszarą. Ja uwielbiam torebki David Jones bo są bardzo trwałe. Juz mam 3 ![]() ![]()
![]() |
#851 | ||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przy okazji mam ochotę na jakieś fajne serum z BU. ![]() Czuję się fatalnie, miałam dziś krwotok z nosa, a tu masa roboty przede mną. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To najcześciej sygnał silnego osłabienia organizmu, uważaj na siebie ![]() Ja się rokoszuję wolnym weekendem, do pracy wracam dopiero we czwartek ![]() Umyłam włosy, nałożyłam odżywkę loreala przeciw łamaniu się włosów. Muszę zakupić jakąś maskę i szampon bo mam same reztki ![]() No i kończy się balsam brązujący caffe latte Lirene, chyba kupię go znowu bo bardzo mi przypadł do gustu. Wstrętna pogoda jest, pada od rana. Idę oglądać e-torebki ![]()
![]() |
#853 |
|
Vibesiu, właśnie nie mam pojęcia co jest przyczyną..
![]() A Ty odpoczywaj, relaksuj się i korzystaj z urlopu. ![]() Też kończę balsam brązujący Lirene. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że w Twoim wypadku to poprostu przemęczenie, może trochę odsapnij i przystopuj. A czy ty nie miałaś jechać do Bohumina ? Zregenerowałabyś się ![]()
![]() |
#855 |
|
fuksja, może to tylko ogólne osłabienie organizmu związane z pogodą itp.?
![]() Zaraz wychodzę na targi, bo poczułam się lepiej. ![]()
![]() |
#856 | ||
|
Cytat:
![]() Miałyśmy jechać do Bohumina, ale niestety z 4 tylko 1 osoba jest względnie zdrowa, więc przełożyłyśmy wyjazd. ![]() Cytat:
![]() Upoluj coś fajnego na targach i wrzuć zdjęcia zakupów, żebym mogła nacieszyć oczy. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#857 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa, uważaj na siebie i też zadbaj o zdrówko
![]() Vibesko fajnie, że masz wreszcie trochę wolnego ![]() ![]() Nakręcacie tutaj temat e-torebek, a ja nie liczę ile razy miałam już zamawiać a w końcu nie mogłam się zdecydować i do tej pory nie mam ani jednej torebki z tego sklepu ![]() Podoba mi się co prawda z 10 modeli jak nie więcej, ale ciągle znajduję jakieś wytłumaczenie, że po co mi kolejna szara albo brązowa, a to z kolei, że różowa ładna, ale nie będzie mi do niczego pasowała, a to że ta ma za krótkie rączki itp. ![]()
#858 |
Zakorzenienie
|
Aaach jaki fajny jest krem Ziaja Anno Doro z efektem dembrazji - świetnie wygładza skórę
![]() Potem użyłam maski z zieloną gliną Ziaja PRo - lubę ją, mam jeszcze poł pudła - tak pudła bo te maski mają gigantyczną pojemność. Em- pochwal się potem zdobyczami ![]()
#859 |
|
Staram się.
![]() Skończyłam sprzątanie, zrobiłam sobie pyszną kawkę i biorę się za przeglądanie gazetek Natury, Rossmanna i KWC, bo potrzebuję czegoś do demakijażu (nie mleczka), łagodnego nawilżającego toniku i odżywczego kremu na noc, bo przy tych kaloryferach i zmianach temperatury mam skórę wysuszoną na wiór. ![]() ![]() Możecie mi coś polecić? ![]() Zastanawiam się nad serią Garniera, tą dla wrażliwców. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#860 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o odżywczy krem na noc - jak dla mnie(mam cerę mieszaną w kierunku tłustej) idealna jest Ziaja Calma biolipidowa
![]() Co do serii Garnier dla wrażliwców - miałam tonik i był ok, ale ja wolę ten zielony z serii Podstawa pielęgnacji ![]() ![]()
#861 |
Zakorzenienie
|
Fuksjoo ja miałam całą serię dla wrażliwców Garniera i to z Ziaji Calma byłam zadowolona bardziej
![]() Po prostu lepiej służyły mojej skórze i naprawdę widziałam jak zimą schodziło w ciągu paru minut zaczeriwenienie i podrażnienia. Muszę się w nią koniecznie zaopatrzyć jak nadejdą zimniejsze dni. Za to dwufaza Garniera jest taka sama jak z płyn do demakijażu oczu Loreala a tańsza chyba. Z kremu Garniera nie byłam wogóle zadowolona, słabo nawilżał i zostawiał skórę taką jakaś dziwną, jakby tworzył powłoczkę z gumki ciezko to określić. Za to jestem zachycona tonikiem różowym Synergen z Rossmana, perełka a jaka tania ![]()
#862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() fuksjaa Polecam Ci Mleczko z tonikiem Mleko&miód z Oriflame http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...kiem-2-w-1.htm ma świetna konsystencje taka troszke żelowa. A co do kremu polecam Ci podobnie jak isa calme-uwielbiam ten krem ![]() ![]() Dzis planuje zrobić sobie peeling i nasamraować sie dove summer glow zeby nabrac troszke kolorków ![]() Wogole oszalałam na punkcie kolorówki... Skończył mi sie balsamholizm zaczal szminkoholizm ![]() Mam na celu zakup różu do policzków bo mi sie wszytstkie pokonczyly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 | |||
|
Cytat:
![]() Serię Calmy znam i bardzo lubię. ![]() ![]() Co do Garniera - to nie zapychały Cię te kremy? Cytat:
![]() Tak jak napisałam Isie, Calmę znam bardzo dobrze i lubię, ale chyba ze zwykłej kobiecej próżności chciałabym spróbować czegoś innego. ![]() Na tą dwufazę miałam chrapkę już dawno, a teraz od czwartku będzie w fajnej promocji w Naturze - 13.49zł - tak samo tonik i mleczko, kremy za 15.49zł. Chyba się skuszę i przetestuję na własnej skórze. ![]() Cytat:
![]() Też mi się podobają te róże z Maybelline, może sobie sprawię jakiś. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W tamtym roku miałam świetną torbę granatową też z Re, ale niestety cała rączka mi najpierw popękała a potem się poprzecierała ![]() Ale tak sobie myślę, że jednak poczekam aż kupię kozaki, bo chciałabym pod kolor a wcale nie jest takie pewne, że jeśli znajdę to nie wezmę ciemnoszarych, brązowych czy jeszcze innych zamiast czarnych ![]() Też je lubię, tak jak i Vera Bag ![]() ![]() Fuksjaa ![]() A ja mam piękne 2 ranki od kaszlu ![]() ![]() Za to gorączkę mam odrobinę mniejszą, więc mam więcej siły, którą spożytkowałam na wybalsamowanie się cała Happy Time'm, na łydki grubo masło pomarańczowe Ziaji, na włosy godzinny kompres z kallosem latte. Od razu mi lepiej ![]() No i zużyłam dzięki temu szampon czerwony Elseve i żel pod prysznic. Oczywiście na ich miejscu od razu pojawili się zastępcy ![]() Muszę spróbować tej Calmy skoro tak polecacie ![]()
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Miss Pudernica
|
Fuksja mi się podoba zestaw kremów Babydream z nagietkiem: z cynkiem i bez. Ten pierwszy strasznie bieli i nadaje się tylko na noc przez to, ale świetnie nawilża i odżywia, a przy tym pomaga na zaskórniki i inne niespodzianki. Drugi jest lżejszy, wchłania się do matu, ale też dobrze odżywia, nakładam go nawet na dzień.
#867 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Uff, wróciłam. Na targach byłam tylko pół godziny, bo zaczęło mi się robić słabo. Za to kolejnym dzisiejszym sukcesem jest to, że wreszcie dorwałam czarne Emu w Tesco. ![]() Zaraz idę spać, może wcześniej jeszcze pochwalę się targowymi zdobyczami. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.S. O której kończysz w poniedziałek ? ![]() Cytat:
![]() ![]() Musisz koniecznie zdać relację jak się spisują pozostałe Lushe ![]() Cytat:
![]() A ja jestem w wyjątkowo dobrym humorze - oddałam dziś pierwsze rozdział mojemu promotorowi, czyli 20 stron, jako jedna z 4 osób na całą grupę. Dzięki temu przez najbliższy czas będę już trochę luźniejsza. Poza tym wychodzę dziś z dawno nie widzianymi znajomymi ( ![]() ![]()
![]() |
#869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa, nie zapychały mnie Garnierki na szczęście, ale miałam wrażenie, że jednak są za lekkie
![]() em, pochwal się, nie trzymaj nas w niepewności ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.