|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Treść usunięta
|
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiulenkowo nie martw sie, byc może tak to tylko powiedział,bo mial gorszy dzien.porozmawiajcie o tym na spokojnie tak jak radzi Lula.rozmowa to najlepszy spoób na wszystko.trzymaj sie kochana.
Linka gatulacje ubierze sz futerkowe bolerko i tez bedzie pieknie.a jak bedzie snieg to wrecz bajecznie |
|
|
|
#3543 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Już koniec weekendu A było tak milutko ![]() Linka a Ty w 2010 czy 2011 chcesz brac ślub? I co z tego, że w lutym - bez względu na wszystko będzie pięknie, a jeśli chcecie wtedy i nic nie stoi na przeszkodzie to czemu nie ![]() Ja sama chciałabym w naszą 6. rocznicę, ale wolę ciepełko ![]() Mustique gratuluję Kasiulenkowo Dobranoc Do jutra |
|
|
|
#3544 | |
|
Lena
|
nie, w Stanach. bidoczek miał orzech do zgryzienia... wszystkie baby z pracy z nim poszły żeby wybrał cos pięknego.
![]() Cytat:
trochę obaw mam. szczególnie nie wiem jak ja sie będę czuć po porodzie. ale mam nadziję że wszystko będzie ok. jesli chodzi o opieke w czasie wesela. u nas jednak postawiliśmy na ciocię. Maluch będzie z nami do obiadu , a potem ciocia zabierze go do siebie. O jego zachowanie sie nie boję, bo ciocia będzie mi pomagała przez pierwsze dni przy nim, i maleństwo powinno ją zaakceptować.
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
Mustique widze, że lubisz tych samych autorów co ja
uwielbiam steel i roberts-zawsze podkradam mamie te ksiązki hehe
|
|
|
|
#3546 | |
|
Lena
|
Cytat:
|
|
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe, ze mna było tak samo z tymi milosnymi;p do pierwszej ksiązki steel hehe:d ale odwrotnie z kolejnościa:najpierw kryminały, a teraz te miłosne
![]()
|
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
porozmawiałam ale niestety nie mogłam w 4 oczy :/
TŻ CHCE ślubu i nawet w ustalonym terminie, ALE przrastają go te przygotowania..znów dla mnie to czysta radość.. TŻ chce by moi i jego rodz wszystko załatwili... oczywiście tam gdzie będzie potrzebny to będzie nie że przyjdzie na gotowe wiecie o co chodzi ![]() bo chyba nie pójdę z teściem na nauki heheheh ![]() w jego gestii leży orkiestra i mnie nie będzie przy załatwianiu a jak jego rodz maja załatwiać to jaka mam pewność ze nie będzie czegoś czego ja nie chce żeby było,, hmmm rozumiecie? bo zagmatwałam ![]() ale tak jest ok POWIEMY SOBIE "TAK" 20.08.2011 !!
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2009-11-08 o 21:33 |
|
|
|
#3549 |
|
Konto usunięte
|
A ja właśnie wróciłam od TŻta i jest mi tak strasznie smutno... Tak mi z nim dobrze... Ale niestety,idzie nowy tydzień i trzeba brać się do roboty.
|
|
|
|
#3550 |
|
Lena
|
ja sie zraziłam do miłosnych po sięgnięciu kiedyś po szacowne Harlekiny. moja mam kiedys je czytała. dla mnie to były
ja uwielbiałam i uwielbiam sagi.
|
|
#3551 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienkowo a może lula ma rację. Faceci czasem mają tak, że nagle zaczynają się czegoś panicznie bać nie wiadomo dlaczego. Może warto szczerze porozmawiać. To najlepsze rozwiąznie.
Hmm, widzę, że Twój Tż ma ten sam problem co mój. Tylko mój się nie przyznaje, że go to przerasta a mówi, że go to denerwuje bo to tyle czasu zostało, a wszyscy na około robią z rego wielkie halo. Ale uspokajam go, że póki co wszystko załatwione, tylko nauki zostały, a resztą się zajmiemy przed weselem madabell bajecznie by to wyglądało., gdyby mała w pieknej sukni podobnej do twojej hihihi :bujawoblokach:linka lusesita dobrze mówi. A wyobraź sobie : na dworze ciemno, świeca latarnie a z nieba sypie piękny biały puch A Wy pośród tego, po prostu bajka ![]() ivona dobranoc ![]() mustique to Twój Tż miał niezłą grupę wsparcia hehe, mój pojechał po pierścionek dla mnie z 2 kumplami hehe. honolinka tak zaczęłaś posta pisać, że wystraszyłam się że i u Was coś nie tak, ale na szczęście doczytałam do końca hihi. No fakt, już jutro do pracy i nie pojechałam nawet do tż po szkole, bo nie było już czasu. Ale pocieeszam się, że w środe wolne ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Dziewczyny wpadłam na świetny pomysł. Mam pomysł na prezent dla rodziców, tylko nie wiem czy pod choinkę, czy urodzinowy (mama ma urodziny 02.01 a tato 16.02, więc mogłabym je połączyć). Otórz, moi rodzice już nie pamiętaja kiedy wyjechali gdzies razem. kiedyś jescze jak ja z bratem byliśmy mali, to jeździliśmy razem na wakacje, ale później my jeździliśmy sami, a rodzicom brakowało kasy albo była potrzebna na coś innego i tak już od X lat nigdzie ni byli razem. i pomyślałam, że moglibyśmy im z bratem fundnąc wyjazd (np. od piątku do poniedziałku, żeby tato dostał urlop) na do Polanicy, Czy Kudowy,,albo Świeradowa Zdrój nie wiem, gdzieś blisko. Może macie jakieś fajne namiary na dobre, niedrogie noclegi w tych miejscach?? Myślicie, że kiedy lepiej, jako prezent pod choinkę (ale pojechali by w styczniu) czy urodzinowy?
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko dokładnie, mój mowi to samo
dlatego Jemu daje spokój, a przechlapane moja moje kumpele...no i Wy hehe
|
|
|
|
#3553 |
|
Zakorzenienie
|
też jej nie znoszę, przełączam jak ona tańczy. W ogóle jakim prawem oni ją wzięlido tańca z gwiazdami. żadna z niej gwiazda, a w miusikalach tańczyłą i wogóle wwrrr. Za to Muszka ładnie tańczy
![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- uciekam spac, bo o 6 pobudka. Buziaczki, dobranoc
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Muszka tez jest moja faworytką
i zgadzam się, że urbańską wzięli bez sesnu dodatkowo jej nie lubie, bo Tż ją lubi bardzo![]()
|
|
|
|
#3555 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oj byłaś w Krk Rzeczywiście weekend był bardzo mglisty - aczkolwiek piatek był prześliczny - taki słoneczny Ja się chętnie piszę na kupon rabatowy do Camaieu![]() Cytat:
![]() Cytat:
no może zaraz po wrześniu oczywiscie![]() Cytat:
prześliczny - całkowicie w moim stylu
|
|
#3556 |
|
Rozeznanie
|
Ja też z braku innego zajęcia oglądałam TzG. I zgadłam, że dziś wyleci Otylia. Za to bardzo zdziwiło mnie pierwsze miejsce Nataszy, zwłaszcza, że wg punktacji była druga. Chyba sami panowie głosowali
![]() ma.ko bardzo fajny pomysł na prezent dla rodziców. |
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Mam do nadrobienia jedyne 10 stron
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko prezent super, zarówno pod choinke jak i na gwiazdkę
![]() Cobra miłego nadrabiania ![]() Ide lulu, słodkich snów PMki ![]()
|
|
|
|
#3559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Isabele, nie dość że obydwie jesteśmy z lubelskiego, mamy obydwie urodziny w lutym, to jeszcze tak samo mamy na imię Ja mieszkam koło Ryk (mój kościół, który wkleiłam jest w Sobieszynie), ale studiuję w Lublinie i tu mieszkam na Bursztynowej. Linka24 myślę, że nie masz się co stresować i jak chcecie brać ślub w lutym, to na pewno wszystko będzie pięknie. Ale zastanów się czy nie chcesz poczekać aż Twoje dzieciątko przyjdzie na świat (gratulacje ) i wtedy na spokojnie zorganizować wszystko tak, jak to wymarzyłaś, bez stresu. Ja bym tak zrobiła.
|
|
|
#3560 |
|
Raczkowanie
|
asia665- super, ze macie juz orkiestre
wydaje sie byc konkretna i uczciwa![]() trzymam kciuki za zabieg ![]() MiciaKicia - gratuluje ocen A co do Tzta to zaczynam Ci wspolczuc, bo ja bym juz chyba nie wytrzymala, jak bym ciagle musiala sie klocic z TZtem. Bo chyba ta druga osoba, chlopak, narzeczony czy tez maż jest po to zeby nas wspierac i zeby nam bylo dobrze razem, a nie zeby ciagle cierpiec i sie zamartwiac co tu bedzie dalej.. trzymam kciuki zebyscie sie dogadali jak najszybciej![]() lula177- moi rodzice tez czesto sie kloca, masakra, czasami jest spokoj jakis czas, a czasami jak sie pokloca to w domu masakra jest..nie odzywaja sie do siebie i zadne zadnego nie przeprosi, czasami nie mam do nich sily, mama jest najbiedniejsza bo sie zawsze tym bardzo przejmuje i placze, a po ojcu to splywa jak po kaczce..nie chcialabym zeby moje malzenstwo tak wygladalo ![]() conclusion- druga sukieneczka fajna jak dla mnie ![]() Linka24- witam nowa Pmke C0 do lutego, to ja ogolnie wole lato z wiadomych wzgledow, cieplo, nie trzeba sie grubo ubierac, slonce itd.. ale teoretycznie to wesele odbywa sie w srodku, wiec moze pogoda tez nie jest taka istotna, w lipcu czy sierpniu tez moze przeciez lac i byc brzydko, kto to przewidzi..jakby spadl snieg, bylo bialo i tak zimowo to tez nie bylo by zle..i zdjecia tez fajne w takiej scenerii mozna porobic..a skad jestes?Mustique - sliczny pierscionek gratuluje![]() kasiulenkowo- ciesze sie ze wszystko juz w porzadku moze rzeczywiscie troche to go przeroslo, troche jest roboty przy tym weselu, a niekorych denerwuja takie zalatwiania..szczerze mowiac to jakbym miala zorganizowac slubnp w pol roku to chyba bym zwariowala..a tak to na spokojne, wszytsko po kolei i bez stresu..A ja po 21 wrocilam z Krakowa. Spedzilismy cudowny dzien, pogoda byla strszna, ale przynajmniej poczatkowo nie lalo..bylismy na kawce w Coffe Heaven, uwielbiam ich kawki A wieczorem na obiadku w Chaczapuri..czy jakos tak. Nacieszylam sie troszke Tztem i nagadalismy sie ile sie dalo, ale pozniej rozstac sie nie moglismy Tz mial wczesniej pociag i tak stalam i mu machalam, a jak odjechal to mi sie tak smutno zrobilo, ze myslalam ze sie poplacze nie nawidze sie z nim rozstawac, a te mile dni zawsze tak szybko uciekaja..ehhale na szczescie caly nastepny weekend jest nasz Jutro mam niby wolny dzien, ale musze jechac rano do promotorki i to jeszcze do jej domu..troche mi tak glupio..ale sama chciala, bo jej sie corka rozchorowala, najgorsze ze mam godzine jazdy do niej..dobrze ze chociaz bilet tani.. Wskakuje do lozeczka i moze cos w Tv jeszcze obejrze.. Dobranoc
|
|
#3562 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak mozesz zostawic krk a tak serio to masz racje idz i zrob zdjecia. Ja w ogole uwielbiam kraków noca a juz w świeta szczególnie
|
|
#3563 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam ale oczy mi już wysiadają napisze jutro
paaa
|
|
|
|
#3564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie przepadam za chłodem i dla mnie ślub w lutym to nie bardzo Byliśmy dziś u teściów i oni trochę jakby zawiedzeni że ślub dopiero w 2011 Dobranoc Wszystkim ![]() aha, byliśmy na targach ślubnych dziś i .... porażka. Ale za 2 tyg idziemy na inne
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-11-09 o 00:42 |
|
|
|
|
#3565 |
|
Konto usunięte
|
Dobranoc
![]() !
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Na dworze pada, ale chociaż jest ciepło Asia trzymam kciuki za Twoj zabieg ![]() Łukasz ma dziś rozmowę u dyrektora - ciekawe jak będzie z jego pracą ![]() Trzymajcie się cieplutko i miłego dnia
|
|
|
|
#3567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mozesz np. wybrać 3 zespoły, które ci się podobają i potem wspólnie ustalić ten jeden, a nie ciągnąć TŻa po wszystkich okolicznych![]() Cytat:
dla Asi i Łukasza![]() Ja dopiero wstałam, zaraz śniadanko i mnóstwo pracy mam dziś, chociaż nie mam zajęć ![]() ---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() też uwielbiam Steels, ale jeszcze bardziej romanse z wydaw. Da Capo, przeczytałam całe mnóstwo książek ich
|
||||
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Qrcze nie wiem czy coś będzie z tego prezentu, bo mój brat kręci nosem, że kasy nie ma i wogóle. Zobaczymy, jesli dostane jakąś nagrodę pieniężną w pracy to sama im fundnę weekend we dwoje hihi. hecate moja mama urodziła się 30 grudnia, ale dziadek chciał dobrze i wpisał, że 2 stycznia. Przez niego ma rok w plecy. Już byłanby na normalnej emeryturze, a tak jest na świadczeniu przedemerytalnym, ale czasu się nie cofnie heh. Więc oficjalnie jest 2 styczeń i jest rok młodsza hehe. A ja już ciężko ptracuję, więc wracam doroboty. Buziaki., miłego dnia
|
#3569 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() ivona84 trzymamy kciuki za Łukasza Twojego
|
|
|
|
#3570 | |
|
Lena
|
Cytat:
a proszę cie bardzo. ja go zaczęłam pisać tylko dlatego że chcę podsumować przeczytane książki. bo zawsze wpisuję ilość w moim kapowniku, który pod koniec roku wyrzucam; a teraz będę mieć spis z każdego roku i miesiaca. ale zastanawiam sie nad zmianą bloga, bo ten layaout mi nie odpowiada. ................... dzięki dziewczyny za gratki. ja sie bardzo ucieszyłam z tego pierścionka i wogóle jego zaręczyn. bo bylam pewna że dopiero poprosi mnie o rękę w świeta, ewentualnie w urodziny. a tu taka niespodzianka.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

ubierze sz futerkowe bolerko i tez bedzie pieknie.a jak bedzie snieg to wrecz bajecznie

A było tak milutko 

dlatego Jemu daje spokój, a przechlapane moja moje kumpele...no i Wy hehe
dodatkowo jej nie lubie, bo Tż ją lubi bardzo
Perfect Housewife 

paaa