|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
myszka.maj@interia.pl
|
|
|
|
|
#3092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mają wiele innych dobrych cech. Jak kogoś kochają to nie dadzą słowa złego powiedzieć, są oddanymi przyjaciółmi, więc nawet jezeli czasami się sprzeczacie to mogę się załozyć, że mogłabyś na nia liczyć, jakby coś się stało. dobre albo złe a mój instruktor nie wprowadził mnie w błąd- jezeli tak to zrozumiałaś ale zaskoczył mnie strasznie tym wyjazdem na drogę i to jeszcze z podporządkowanej więc w ostatnim momencie się zatrzymałam zeby przepuscić. AAaaa i nikt na mnie nie trąbił ![]() W sobotę instruktor powiedział, ze jestem zbyt ambitna Po czym mówi, zebym nie mówiła nikomu ze to robiłam, bo lewoskrętów nie robi sie na drugiej godzinie
|
|
|
|
|
#3093 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() W srodę sie wyjasni co z HOlandia. dzis TZ dzwonił do szefa nszego poprzedniego a on d razu : to kiedy będziecie?? TZ ma zadzwonic do niegow srodę i sie dowiemy czy mozemy przyjechac i kiedy ![]() aaa dziadke dzis wyszedł ze szpitala ![]() tak, ale jeste superasny |
|
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baja_86@interia.plCytat:
oj sporo w tym racji, wiem to po sobie |
||
|
|
|
#3095 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-11-09 o 15:16 |
||
|
|
|
#3096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede wszystkim dbaj o siebie dla siebie samej, Jestes tego warta! Odpuść sobie męza, skoro potrafi sie tak zachowywac 3 msc po slubie co bedzie potem.. ewentualnie najpierw separacja... Nie ustepuj mu, błagam Cie ! Agatko, dbaj o siebie! Jestes mądra kobietka, nie mozesz pozwolić sobie by Cie zastraszył, podporzadkował sobie i wszedł Ci na głowie bo pozniej bedzie jeszcze gorzej
|
|
#3097 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wiem ze cie niewprowadzil w blad tyllko mi sie skojrzaylo odrazu z wprowadzaniem w blad przez egzaminatorow ![]() npo to hardcor.. tak szybko skrecalas w lewo ale super sie jezdzi no nie
|
|
|
#3098 |
|
Rozeznanie
|
Hmmm.. sama nie wiem czy powinnam pisać co myśle, no ale niech będzie.
Agatko szybko zaręczyliście się od czasu kiedy się poznaliście, szybko wzieliście ślub, teraz szybko chcecie się rozwieść. Jak pisze Soll z całym szacunkiem, ale znamy tylko Twoją wersje a od kiedy czytam ten wątek (a jestem tu od 1 części PM) to nie pamiętam, żeby któś żaląc się na kłótnie z TŻ'tem brał wine na klate (oczywiście nie mówie że to Ty jesteś wszystkiemu winna). Pamiętam jak pisałaś tu, że się cały dzień kłóciliście a później się z nim kochałaś z Twojej inicjatywy- czyli dla mnie dawałaś mu sprzeczne sygnały. Najpierw słowa o rozwodzie a potem jakby nigdy nic... Wasze relacje są poprostu niezdrowe i potrzebny jest Wam obu psycholog i dopiero po rozmowie z nim podejmowałabym kroki w strone rozwodu. Nie wiem w jakim stanie jest Twój mąż może ma depresje i przez to się tak zachowuje (odrazu mówie że go nie bronie bo zaraz posypią się na mnie ataki). Skoro mówisz że dalej go kochasz to może przynjamneij z uwagi na to(na to, że czy będziecie razem czy nie chcesz dla niego dobrze) powinniście iśc na terapie nawet jeśli ma się ona skończyć rozwodem. I sory ale rozmowy na gg o takich rzeczach uważam za dziecinne i głupie. Każda zwykła kłótnia o pierdoły na gg wyrasta do rangi mega awantury, a co dopiero takie sprawy wyjaśniać na gg... No a przecież mąż sam ze sobą nie rozmawiał prawda? I też podkreśle że nie umniejszam tego, że mąż powiedział że Cie nie kocha. Podsumowując: niezbędna wam wizyta u psychologa i od niej bym zaczeła, bo w takim stanie emocjonalnym w jakim oboje się znajdujecie to podjęcie jakiejkolwiek mądrej decyzji jest chyba niemożliwe. I nie możesz traktować głosów z forum na temat rozwieść się czy nie jak wyrocznie, bo łatwo się pisze, ale teraz każda z nas wróci sobie do swojego TŻ'ta (którego kocha tak jak i Ty kochasz swojego) i ciekawe czy decyzje o własnym rozwodzie podjełaby po przeczytaniu kilku (chociażby najbardziej życzliwych) postów na forum. Pewnie teraz zostane przez wszystkich zaatakowana, że jak moge nie popierać złożenia wniosku o rozwód już teraz zaraz, no ale trudno jakoś musze z tym życ. Poza tym jest przecież cos takiego jak separacja w czasie której moglibyscie własnie isc na terapie. Cokolwiek zrobisz naprawde nie pisze tego, żeby Cie bardziej zdołować. I jakakolwiek będzie Twoja decyzja to, życze żeby okazala się trafna i żebyś mogła powiedzieć że jesteś szczęśliwa
Edytowane przez zielony_motylek Czas edycji: 2009-11-09 o 15:22 |
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
mail pierwszy poszedl drugi wysylam i potem podesle trzeci aczkolwiek wiem ze na pewno dotarlo to do ani bo ma poczte tak jak ja na wp a do reszty niebardzo wiec postaram sie to pozmniejszac i wyslac jeszcze raz
|
|
#3100 |
|
Wtajemniczenie
|
Najgorsze jest własnie to ,z ę to wcale nie jest moja decyzja..ja rozwodzić się nie chcę i to nie ja wychodziłam z taką inicjawtywą. Pewnie w nerwach ludzie mówią różne rzeczy itd. ale miałam nadzieję, ze tydzień rozłąki coś wjaśni, że nie tylko ja będe chciała naprawiać, że on tez przemyśli że postepował nie fair, ale on dalej trzyma się swojego.
Rozmowy na gg też są dla mnie porażką, ale TŻ nie chce w inny sposób się ze mną kontaktować, tel nie odbiera, na miale nie odpowaida, spotkać się nie chce, więc co mam wziąźć go na kolano i zbić??? Nie moge do niego w zaden sposób do niego dotrzeć. Psychologa mu proponowałam dla nas obydwojga - wyśmiał mnie. Mąż utrzymuje, ze chce jak najszybciej rozwodu...chciałam dac szanse, ale czuje ze nie wygram, bo decyzję podjął on sam ![]() Fakt, ze ostatnio kłóciliśmy się o wszystko...obydwoje nie dawalismy za wygraną i wykrzykiwaliśmy różne bolesne słowa, ale w momencie kiedy ja juz miałam dość i przestałam na to zwracać uwagę i komentowac, dawało to jescze gorszy skutek...Nie mogliśmy w żaden sposób ustalić kompromisu...ustalenie trwały od wieczora do rana i potem od nowa...jak już słyszałam, ze tak mam rację to po prau godzinach okazywałam się osobą, która wyrządział mu największe zło tego świata.
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2009-11-09 o 15:46 |
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny zalacze te wieksze zalczniki i przesle przez program wyslij to... wiec sobie sciagniecie
edit: te mniejsze poszly przez poczte... te wieksze wysle przez wyslij to.. to beda 3 rozne rzeczy
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-11-09 o 15:45 |
|
|
|
#3102 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
||
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Już chciałam komentować wpis Motylka, ale Agatka podsumowała to najtrafniej jak można.
To on jej nie chce! To on chce rozwodu! Agatko, wiem że jesteś na tyle madra, że cokolwiek zrobisz, nie będzie to opierało się na opini z forum Jakbyś była moją przyjaciółką to bym Ci powiedziała prostu w oczy: obiecaj, że więcej nie bedziesz pierwsza wyciagać ręki, że nie bedziesz dzwonić i prosić o miłosć. Że nawet jakbyś była na skraju rozpaczy to nie napiszesz mu smsa. I dziewczyny pisały do mnie ,,tego" smsa. Przeszłam taką walkę z dwiema przyjaciółkami- jedna z nich od dwóch lat jest w fantastycznym związku z facetem który świata po za nia nie widzi , a była tak nieprzytomnie zakochana w pewnym dupku, że życie straciło sens. Druga układa sobie życie, ale już zapomniała o byłym- więc naprawdę wiem jak ciężko jest zamknąć zwiazek i żyć od nowa, szukać... Ale po moich przyjaciółkach wiem że to możliwe. Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-11-09 o 15:52 |
|
|
|
#3104 | |
|
Raczkowanie
|
martucha84 już wchodzę na pocztę i patrzę
Zielony_motylku jak coś to we dwie oberwiemy ![]() Podpisuję się pod tym co napisałaś!! a tak serio... Agatko miałam już nie wypowiadać się w Twoim temacie, ale zrobię to ostatni raz.. Cytat:
Skoro on nie chce rozmawiać i nie odpowiada to pozwól mu na to! Nagabywaniem i przymuszaniem go niczego nie osiągniesz. Odpuść trochę uparta 'skorpionico' ![]() Naprawdę dziwisz się, dlaczego on nie chciał iść do psychologa? Jednego dnia się kłócisz, drugiego wskakujesz mu do łóżka, potem znowu wzajemnie się wyzywacie, rozstajecie, potem Ty chcesz zgody, jednak po rozmowie na GG przytakujesz mu, że Ok będzie rozwód a potem proponujesz psychologa... Ja naprawdę nie bronię Twego męża.. ale chyba sama na jego miejscu trochę bym się pogubiła... Agatko, skoro jest tak jak piszesz, że nie chcesz rozwodu to naprawdę sama zacznij zmiany od siebie (a nawet jeśli chcesz to też je zacznij )Idź do dobrego psychologa, mężowi odpuść, a jak się odezwie (o czym jestem przekonana, że tak zrobi!) to spotkaj się z nim, bądź piękna i spokojnie mu powiedz, że skoro on nie chciał do psychologa to sama poszłaś żeby zrozumieć to wszystko. Żeby być szczęśliwą i nie popełniać starych błędów. A potem będziesz się zastanawiać co dalej. Buziaki
|
|
|
#3105 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
poszedl przez program plik z kolorowankami jeszcze zalacze z grafomotorycznymi cwiczeniami i tez wysle...
jak mail nieprzyjdzie to sciagniecie to z tego adresu... kolorowanki.rar
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, ze sobie kolorowani przesyłacie.
![]() kurcze teraz czekanie do srody . nie lubię czekac, dobrze, że tak krótko
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze ten grafomotoryczny
tez poszedl na maila no ale gdyby cos to...grafomotoryka.rar
|
|
#3109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
ale cisza
![]() co tam porabiacie?? ja zajęłam się porządkowaniem rzeczy w komputerze |
|
|
|
#3111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz dawno TV nie oglądałam ( z wyjątkiem tanca z gwiazdami)
edit: jakis taki czuje w sobie niepokój, jakby miało się coś złego stać. macie tak czasami?? |
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
AgatkaL -
Nie bede pisala co masz robic .. bo Ty wiesz najlepiej co jest dobre dla Ciebie ... kazdemu jest latwo pisac " ja bym zrobila tak ... " ale ciekawe jak by sie zachowala jak by znalazla sie w podobnej sytuacji jak Ty ... A ja wlasnie wrocilam z zakupow ... i kupilam sobie kozaki
|
|
#3115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maz zrobil obiad i pojechal do swiadka pomoc w remoncie kuchni wiec siedze i gadam z przyjaciolka na gg tak odmozdzam sie
|
|
|
#3117 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3118 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze jak głupia siędze i się zamartiwam tym wyjazdem, tym bardziej, ze jeszcze nic nie wiadomo. Jakos się go boję, choc wiem, ze to dla nas wielka szansa
edit: Zabcia bardzo fajne buciki Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-11-09 o 18:44 |
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() mąż moj zasnął bo teraz nocki pracuje a ja sie nudze wiec zajrzalam do Was
|
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

mam duzoo roznych kolorowanek i nie tylko wysle ci zaraz jak tylko je zapakuje

dobre albo złe