|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
ups! się rozpędziłam :P miało być-2 trymestr, 4 miesiąc
![]()
#3872 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Cytat:
![]() Za moich czasów (wczesnego dzieciństwa) nie było ketchupów. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-11-10 o 11:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3873 |
Zadomowienie
|
cześć mamusie
![]() ja na chwilę w pracy więc podglądam co u Was ![]() sama dalej siedzę na zwolnieniu, w czwartek idę do lekarza i zobaczymy co dalej, aczkolwiek po tygodniu względnego spokoju dziś tez obudziłam się w sumie w obcięciach kibelkowych ![]() jeśli chodzi o siusianie to ja tez mam dni kiedy tylko troszkę ale za to ciągle... a jeśli chodzi o zapachy to w odkąd jestem w ciąży nie znoszę nic ani u siebie ani u TZ
..... przyjaciele są jak anioły, które podnoszą nas kiedy nasze skrzydła nie chcą już dłużej latać..... Bruno już w domku ![]() Edytowane przez dafreen Czas edycji: 2009-11-10 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3874 | |
Raczkowanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15189873]to się ciesz.
![]() ![]() a pęcherz olej. ![]() Wiecie, może to dziwne bo to bardzo wcześnie, ale ja czuję jak mi się Fasolka w brzuszku przetacza, ![]() ![]() super zwrot: "olej pęcherz" ![]() Podobno w drugiej ciąży wcześniej można odczuwać ruchy, więc kto wie. Ja jestem już w 16 tygodniu, ale nic jeszcze nie czuję, ale mi się w sumie z tym nie śpieszy. Jeszcze zdąży mi poobijać bebechy ![]() Cytat:
Dobre ![]() Aż muszę iść niuchnąć tego słonia, bo zaintrygowały mnie wasze wypowiedzi. Ja jestem wierną fanką Euphorii i Obsession Night, ale raczej aktualne flakony jeszcze długo po świętach będą mi służyć także na gwiazdkę muszę wymyślić coś innego. Już zamówiliśmy u rodziny mikser - taki z końcówką do rozdrabniania jedzenia. Muszę wymyślić coś jeszcze, ale jakoś nie mam weny. Odnośnie buraczków polecam dodać oprócz, cukru, pieprzu, oliwy, octu (winnego lub jabłkowego) troszkę papryki chilli. Czasem też wyciskam do nich słodką pomarańczę - jak ktoś lubi eksperymenty kulinarne ![]() A tak przy okazji polecam stronkę: http://www.fragrancex.com/ Ceny perfum bardzo przystępne i bezpłatna wysyłka do PL.
![]() |
#3875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a w załączeniu mój 15 tygodniowy brzuszek ![]()
![]() |
#3876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie przeszło? Ale Cię dopadło, no naprawdę... Ja już mam fazę "nienawidzę perfum" za sobą. A męczyło mnie okropnie. Ble... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3877 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15189250] Kobity, co byście chciały znaleźć pod choinką?[/QUOTE] Hmmm w sumie to nie wiem... Najbardziej to chciałabym mieć na święta skończony remont i umeblowane mieszkanko ![]() Ostatnio teściowa się wygadała, że chce mi kupić blender, taki z większą ilością funkcji - w sumie może być, jak jakiś fajny znajdzie ![]() Pięknie, gratulacje ![]() Ja za tydzień... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3878 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Euphorii to tez miałam zakaz. ![]() Niezła perfumeria. Aczkolwiek jakoś ciągle wracam do ulubionego allegro. ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3879 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() moja faza trwa, żałuję bo tyle ładnych zapachów się marnuje na półce ![]()
![]() |
#3881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() DZiękuję. ![]() Szybko mija, prawda? ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Cytat:
![]() Nie zmarnują się, zużyjesz potem z wielką przyjemnością i tęsknotą. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3882 |
Zadomowienie
|
gratki Kropuś z okazji II trymestru
![]() blender do nas przyjechał właśnie w zeszłym tygodniu, wymieniliśmy punkty z BP za tankowanie na blender... myślałam, że jakiś badziew przyjedzie, ale nie całkiem całkiem, ze szklanym pojemnikiem, stabilny, solidny, aż byłam zdziwiona, teraz poluję na nawilżacz ![]() ![]()
#3883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chcę kupić jakiś koniecznie, ale nie znam się i nie wiem jaki. To co widuję w marketach to siura wodą taką, że półki obok są mokre. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mija rzeczywiście szybko, już praktycznie 1/3 za nami... A mówią, że druga połowa to dopiero leci... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3886 | ||
Zakorzenienie
|
A dziękuję, bo przeoczyłam.
![]() Cytat:
![]() No właśnie. A potrzebuję bardzo bardzo. ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
Drugi trymestr nie musi się spieszyć, wolałabym napędzić trzeci. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Alez Cie meczy.... ![]() Ja tez dlugo nie moglam uzywac perfum, niczego wlasciwie co mialo zapach. Nawet antyperspirant bezzapachowy mnie draznil. Ale od kilku dni jest ok.. Cytat:
![]() Dziewczyny czy Wy bedziecie sie szczepic na swinska grype? Mam polska tv i wiem, ze jeszcze nie ma tej szczepionki w PL ale jak bedzie a my jestesmy w grupie ryzyka to zaszczepicie sie? U mnie od wczoraj do czwartku ruszyly szczepienia i je nie wiem..
![]() |
#3888 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tez potrzebuję bo u nas w tym nowym mieszkaniu jest tak ciepło i sucho, ze normalnie czuję jak mnie skóra ciągnie... kaloryfery prawie na zero, okna pootwierane i normalnie sahara...
![]() |
#3889 |
Raczkowanie
|
Daf jaki masz zgrabny brzuszek. Super wyglądasz
![]()
![]() |
#3890 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Testować ani na sobie ani na dziecku nie będę. ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
![]() Jak się mieszka? Pochwal się mieszkankiem... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3891 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja się nie będę szczepiła, zresztą rzadko choruję, a grypę to już w ogóle miałam chyba raz w życiu... raczej unikam dużych skupisk ludzi, a boje się szczerze powiem konsekwencji takiej szczepionki... nikt nie prowadzi przy szczepionkach na grypę tak długofalowych badań bo co roku wypuszczana jest nowa ze względu na nowe szczepy wirusów bakterii...
![]() |
#3893 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam zimę - zwłaszcza przed BN.
![]() |
#3894 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3895 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
mieszka sie super, naprawdę rewelacja... obfotografuje je dzisiaj i wrzucę Wam zdjątka, choć jeszcze nie wszytko leży na swoim miejscu [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15193582] ![]() przyda się przy dzidku. ![]() ![]() bo mnie właśnie głównie tak śmiesznie do przodu wypycha i robi mi się taki bulinek okrąglinek a blender mieliśmy, tylko zakręcoan w ciązy Daf spaliła kabel na gazie ![]()
![]() |
#3896 |
Raczkowanie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15193582]
![]() przyda się przy dzidku. ![]() ![]() Lea jeszcze powiedz czy mówisz o blenderze stojącym (wysoki szklany pojemnik), czy takim podłużnym ręcznym. Pierwszy mam, tylko nie wiem czy on dobrze rozdrobni zupki, dlatego zamówiliśmy na gwiazdkę zwykły mikser z końcówką jak w ręcznym blenderze.
#3897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3898 | ||
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15193582]
przyda się przy dzidku. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zadomowienie
|
Ja nie będę się szczepić. Z tych powodów, które już Kropka wypisała, a poza tym ja chyba nigdy prawdziwej grypy nie miałam, teraz też nie planuję
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15193582] przyda się przy dzidku. ![]() ![]() Myślę, że dokładnie te zupki teściowa miała na myśli ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Aha, Daf czekamy na te fotki mieszkania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.