|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Oj i to wielka szkoda
W poprzednim wątku trochę o tej wiedźmie pisałam... Własnie do niej bardziej wiedźma pasuje, niż czarownica.. "gopi" babol..---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Gdzie Polsat? Oburzyła się, pokazała dziecko i sobie poszła...??? To ci cyfrówa
|
|
|
|
#2012 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. To będą ciężkie 4 tygodnie... I nie będę mogła pojechać do mojej mamy na wigilię, bo ona chce zrobić wigilię "rodzinną" tzn. ona i jej synkowie z rodzinami
DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-11-10 o 13:30 |
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2014 |
|
Wtajemniczenie
|
Probowałam zasnac ale nie udalo sie ehhh i zawitałam tutaj..
Carolajna no faktycznie ze nie ma roznicy w tych zabawkach poza cena... a myslisz ze zainteresuje to nasze maluchy... Twoja corka taka miala? Ania ja cie "troche" zauwazyłam... Super zdjeca najbardziej podoba mi sie to z zabawka i slicznym usmieszkiem...
|
|
#2015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
Ania, ja zauważyłam, a ty nie zauważyłaś, że ja zauważyłam
![]()
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
Nie będę chwalić i zachwycać się Twoim synkiem wstręciuchem przebranym w damskie ciuszki
Na dodatek sika sikiem zwykłym zamiast w górę jak chłopak![]() Co tam u Julka słychać... Zaraz, zaraz fachowo to brzmi Julian!
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-10 o 13:42 |
|
|
|
#2018 | |
|
Zadomowienie
|
Ha! Ja zauwazylam, ze zauwazylas ale nie chcialam dac po sobie poznac, ze czuje sie zauwazona
![]() Cytat:
I wypraszam sobie. Moja corka ma niezwykly sik
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Wtajemniczenie
|
no troche czyli nie tak bardzo
![]() nicola nie przypominam sobie zebysmy juz kiedys romawialy.. wiec chcialam sie z toba przywitac.. wspolczuje ze swieta musisz spedzic bez mamy..a dlaczego? Daleko mieszka? To sobie tesciowa wymyslila ze chce spedzic rodzinnie...ale chyba nie do konca pomyslala o tobie. Ja dwa lata temu cale swieta i sylwestra spedzilam u rodziny Tzta bo oni sa w Irlandii i tez mamy nie widzialam. W tym roku my i Tzta rodzina jedziemy do Polski wiec obie rodziny beda zadowolone
|
|
#2020 |
|
Zadomowienie
|
Boszzzz, weszlam na forum babyboom. Tam trzeba czekac pol dnia az ktos napisze
|
|
|
|
#2021 |
|
Wtajemniczenie
|
O male
Jak ja nie lubie latac Niestety dwa razy w roku odwiedzamy familie Tzta w irlandii i tam leciec trzeba.... Jak Cie sie podoba w Polsce? Zmarzłas?
|
|
#2022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no, mojaj mama mieszka 200 km ode mnie, co roku do niej jeździmy i jakoś tak mi dziwnie, że w tym roku nie . Uwielbiam święta i ten czas okołoświąteczny, mam nadzieję, że mi go nie popsuje.Wy to dopiero podróżujecie
DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-11-10 o 13:55 |
|
|
|
|
#2023 |
|
Zadomowienie
|
Czy na wizazu sa jakies fora regionalne?
|
|
|
|
#2024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#2025 |
|
Rozeznanie
|
Mell
ja jeszcze w Uk, hahahaha czekam wlasnie za tz az sie zwolni z pracy i nas podrzuci na lotnisko. Siedze jak na szpilkach, co chwile zagladam do walizki czy wszystko wzielam. Mam mega motyle w brzuchu. Probowalam jeszcze wcisnac Filipowi zupke z marchewki i dynii ale pociumkal tylko ze 4 lyzeczki. A szkoda bo robilam sama i wyszla mi przepyszna, sama zjadlam, jak on nie chcial. Mialam jeszcze wyjsc na spacer, ale znowu leje u nas, to co za cholerna angielska pogoda. Dobra jeszcze troche was poczytam i spadam. Do uslyszenia juz z Polski.
|
#2026 | |||
|
Zakorzenienie
|
no baaa Cytat:
swietne zdjecia a Jula jak zawsze smieszna za mnie robia krasnoludki!!!! ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2027 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli znaczy się yyy masz na myśli Juliana??? A jaki to niezwykły sik??? Możesz wyjaśnić albo opisać...
![]() ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Dziewczyny HELP ![]() Szukam TANIEJ i ESTETYCZNEJ kwatery na weekend w Karpaczu lub Szklarskiej Porębie. Najlepiej sprawdzonej... Chciałabym Tż zrobić z Ninulcią niespodziankę i coś zarezerwować na początek roku, najlepiej na wiosnę, bo wtedy z Ninulką wygodniej bo już cieplej. Ale nie chcę płacić 50 czy 70 zł za dobę za osobę Chcę tanio bo mam zamiar tam 2 razy się kimnąć a całymi dniami spacerować więc w ciągu dnia nie będzie nas tam. Plis pomocy To co znajduję w necie to niektóre tanie ale jakoś podejrzanie wyglądające - nie chcę mieć robaków na poduszkach Inaczej jak ktoś coś poleci i powie byłam i jest ok.
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-11-10 o 14:10 |
|
|
|
#2028 |
|
Wtajemniczenie
|
Male ale gafa haha...
Czyli lecisz sama bez Tzta? Odezwij sie na miejscu Pakusia no mozna ale tam trzeba jezdzic po lewej a to tak z minuty na minute trudno sie przestawic pierwszy raz... Mojego Tzta siostra mieszka tam juz ktorys rok i doskonale radzi sobie za kierownica i tu i tam i bardzo szybko sie przestawia, ale pamietam jak kiedys jechalismy do zakopca za nia a ona pojechala na rondzie w lewo na szczescie rondo bylo puste!
|
|
#2029 |
|
Zadomowienie
|
wowwwww.............
![]() Wszystko pięknie, ładnie wychodzimy na spacerek a tam co? rozlało się w najlepsze . Nie mam ochoty robic obiadu, i składników ogólnie brak.carolajna - no to może mu się przekręcił dzień z nocą co? u mnie tak było pierwsze 2 miesiące właśnie że w dzień dlugie spanko a w nocy co 1,5-2 godzinki wstawanko. To super miec swój domek iwciag - oby sie paczka odnalazła. no powiem szczerze ze nie usmiecha mi sie takie gotowanie no ale co? jak mus to mus ania - jak to nie pamietamy? i kto to mówi, maniaczka wizazu, a jaka sesja no bomba. cinuaiowa - ja nie pomogę bo niw bywam w tamtych terenach. |
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Ja te tereny wybrałam, bo to najbliżej mnie położone około 150 km. A z Ninulką za daleko nie chcę jechać - będzie miała wtedy około 8-10 miechów
Poza tym na weekend dalej to szkoda czasu.
|
|
|
|
#2031 |
|
Zakorzenienie
|
Kuroikaze, na razie sąsiadów z góry nie ma w domu więc nie wiem co tam się u nich działo. Zobaczymy jak będą te plamy wyglądać po wyschnięciu, lać się z tego nie leje i wielkie nie są. Mieszkanie jest ubezpieczone ale podejrzewam że za taką szkodę co najwyżej grosze by zapłacili, szkoda fatygi
![]() Iwciag, uuu kiepsko z tą paczką U mnie kiedyś pękła rura pod kabiną prysznicową i zalałam sąsiadkę Ale to i tak nic w porównaniu z tym jak kilka lat temu zalali mnie z tego samego mieszkania co teraz, tylko chyba wtedy kto inny tam mieszkał. Pękł im wężyk przy wc, woda zalała całutkie mieszkanie a nikogo nie było w domu. U nas z sufitu normalnie ciurkiem leciała woda, cud że byłam w domu bo wszystko byłoby zniszczone. Ale i tak pokój, przedpokój i łazienkę trzeba było remontować. Teraz to pikuś...Nicola, jakie ona ma cudne oczy Marika, zamierzam karmić do roku a potem brutalnie odstawić od cyca...pod warunkiem że dam radę ![]() Cinusiowa, a nie chcecie ślubu konkordatowego? Po co sobie głowę zawracać dwa razy? Mnie by się nie chciało ![]() Ania, fajne miny ![]() Male, szczęśliwego lotu Carolajna, super ten domek |
|
|
|
#2032 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gosikk, dziękuję bardzo w imieniu Antosi ![]() Uciekam kobitki do domku. Miłego dnia wolnego wszystkim życzę. Udanych podróży i szczęśliwych powrotów.
|
|
|
#2033 |
|
Wtajemniczenie
|
A my po spacerku3hłazikowaliśmy. Oczywiście co w portfelu miałam straciłam
![]() Paczki nadal nie ma już straciłam nadzieję, że się znajdzie, muszę teraz zacząć kompletować nową kosmetyczkę i apteczkę dla małego. Znowu głowa mnie boli, to chyba dieta
|
|
|
|
#2034 | |||
|
Raczkowanie
|
Ale leje
Pospałam trochę z Hubą, bo jakaś taka nieprzytomna jestem Zapraszam w skromne progi me Zaraz napiszę do Ciebie pw![]() Cytat:
. No i ja do pracy nie wracam. Chociaż z drugiej strony, jakbym tak na odwyk poszła, to mieszkanko by błyszczało i z nudów pewnie zaczęłabym ćwiczyć Muszę to sobie przemyśleć Nie wiem jeszcze. Może jakieś zabawki do kąpieli Muszę to obgadać z Guzikiem![]() Cytat:
A krasnoludki ostatnio u Iwciag były ![]() Cytat:
Wysyłam trochę mojej wróżkowej śmocyCaro - ten domek jest rewelacyjny ). Nicola - Antosia cudna Aniu - zauważam Cię Świetne fotki - Huba oglądał ze mną i się oślinił![]() Cinusiowa - ja nie pomogę, ale może pomysł Ci ukradnę
|
|||
|
|
|
#2035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ciemno nie chcę, bo już się tak kiedyś nacięłam jak jechaliśmy z Tż do Oświęcimia i Krakowa... Koło Oświęcimia mieliśmy taką kwaterę- wszystko było ładnie pięknie tylko nawet spokojnie wieczorem nie można było wyjść bo domofon a kluczy nie dawali i właścicieli trzeba było budzić...
|
||
|
|
|
#2036 |
|
Zakorzenienie
|
hejka sklejka
![]() idę jutro z tż do kina na 2012 ktoś oglądał? żebym się tylko nie choć odpukać dzisiaj jest okCinka a do Zakopca nie chcesz jechać? ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cinkaa a kiedy chcecie jechać?? Ja mam niedaleko Może was nawiedzę:P
|
#2037 |
|
Wtajemniczenie
|
Ciunusiowa zazdroszczę Ci chciała bym znowu przeżyć ślub, wesele te przygotowania, wybór sukni itd
![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- A Anie i ja zauważyłam i jej słodką córę, jaka kolorowista jest i jaka chwalipiętka Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-10 o 16:29 |
|
|
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, macie pozdrowienia od Aguśki
Nieźle...oby chociaż odzyskali wszystko...
|
|
|
|
#2039 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2040 | |
|
Raczkowanie
|
Ale że jak? Randka
![]() Filmu nie widziałam Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

W poprzednim wątku trochę o tej wiedźmie pisałam... Własnie do niej bardziej wiedźma pasuje, niż czarownica..

. Uwielbiam święta i ten czas okołoświąteczny, mam nadzieję, że mi go nie popsuje.
To co znajduję w necie to niektóre tanie ale jakoś podejrzanie wyglądające - nie chcę mieć robaków na poduszkach
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK
Poza tym na weekend dalej to szkoda czasu.

Wysyłam trochę mojej wróżkowej śmocy
Świetne fotki - Huba oglądał ze mną i się oślinił
choć odpukać dzisiaj jest ok