|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!! 3
Cytat:
![]() Dzień 6 zrobiony.
|
|
#4802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4803 |
|
Zadomowienie
|
Jestem po zrobieniu 2 dnia
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
|
|
|
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
mi przed wakacjami udało się dokończyć całą A6W
niestety przytyło mi się od tamtego czasu, ale obecnie znów walczę, a mięśnie powoli zaczynają się pokazywać tworząc tzw kratę straciłam 6kg, chociaż to zasługi nie tylko A6W.na biust niestety te ćwiczenia nie wpłynęły w efekcie (łacznie z dietą i innymi ćwiczeniami) straciłam tam 7cm, z 95 na 88...
|
|
|
|
#4805 |
|
Konto usunięte
|
witam przyłączam się dzisiaj mój pierwszy dzień zrobiłam sobię A6W, 5min na steperku, 50 brzuszków i jeszcze rowerek. mam pytanie do dziewczyn które od dłuższego czasu wykonują A6W. czy efekty są widoczne????
|
|
|
|
#4806 |
|
Konto usunięte
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;15211357]witam przyłączam się dzisiaj mój pierwszy dzień zrobiłam sobię A6W, 5min na steperku, 50 brzuszków i jeszcze rowerek. mam pytanie do dziewczyn które od dłuższego czasu wykonują A6W. czy efekty są widoczne????[/QUOTE]
No mi tam sadło zmalało I jakoś tak nie lata brzuchol i boki nieco spadły. A dzień mam 20 bodajże. Myślę, że to nie jest jeszcze ostateczny efekt i jestem ciekawa co dalej, nie powiem ale jestem zaciekawiona co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#4807 |
|
Konto usunięte
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;15211721]No mi tam sadło zmalało
I jakoś tak nie lata brzuchol i boki nieco spadły. A dzień mam 20 bodajże. Myślę, że to nie jest jeszcze ostateczny efekt i jestem ciekawa co dalej, nie powiem ale jestem zaciekawiona co z tego wyjdzie [/QUOTE]dzięki za pocieszenie w takim razie próbuję tych ćwiczeń bo też mam sadełko i obrzydliwe boczki wystające z biodrówek
|
|
|
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
Dzień 7 zrobiony! już po 8 powtórzeń, trochę ciężko, szczególnie nożyce, ale daje radę
![]() co do efektów: ja nie miałam tłuszczu na brzuchu, tylko był on taki zaniedbany, niekształtny, trochę okrągły a teraz stał się twardszy, bardziej napięty i widać delikatnie zarys mięśni. Podoba mi się to
|
#4809 |
|
Rozeznanie
|
4 dzień za mną
Zakwasy puściły i jakoś łatwo mi się dzisiaj ćwiczyło.
|
|
|
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
Widzicie jakieś efekty?
|
|
|
|
#4811 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj zaczynam od nowa
miałam miesiąc przerwy po ostatnich treningach, które przerwałam w 34 dniu może w końcu dobiję do końca
|
|
|
|
#4812 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;15211721]No mi tam sadło zmalało
I jakoś tak nie lata brzuchol i boki nieco spadły. A dzień mam 20 bodajże. Myślę, że to nie jest jeszcze ostateczny efekt i jestem ciekawa co dalej, nie powiem ale jestem zaciekawiona co z tego wyjdzie [/QUOTE]I odrazu chce sie cwiczyc dalej a powiedz mi czy nie zmniejszyla Ci sie talia ?
|
|
#4813 |
|
Zadomowienie
|
No nie
Człowiek od razu nabiera motywacji ![]() Skończyłam właśnie dzień 3 Ciekawe kiedy ja zobacze pierwsze efekty
"Hard to find how I feel, especially when your smothering me. Hard to find how I feel, please someone help me. Hard to find how I feel, controlling me every step of the way." 13.09.2008r. --> Jestem posiadaczką prawa jazdy
|
|
|
|
#4814 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziś chcę zacząć ćwiczyć A6W.... Mam już dość mojego odstającego brzucha i okropnych "boczków"....Boje się tylko, że znowu zabraknie mi motywacji do tego aby dociągnąć do końca trening. A6W robie pierwszy raz....Mam nadzieje, że z Wami mi się uda przyda się odrobina wsparcia i możliwość podzielenia się postepami z kimś kto wie o co chodzi. Pzdrawiam bardzo gorąco |
|
|
|
#4815 |
|
Raczkowanie
|
Witam koleżanki.
Przyłączam się do was. To chyba już 3 moje podejście. Dziś 4 dzień. Według moich obliczeń to powinnam skończyć całą serie przed Świętami- więc byłoby idealnie. Tym razem musi mi się udać!!! ![]() Pozdrowienia dla ćwiczących. |
|
|
|
#4816 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I jak wspomniałam - sadło się zmniejszyło
|
|
|
|
|
#4817 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Od dziś chcę zacząć ćwiczyć A6W- zobaczymy jak mi wyjdzie.Do A6W podchodzę po raz pierwszy zachwycona efektami, które widziałam u mojego przyjaciela.Mam pytanie jak najlepiej ćwiczyć.Ile powinny wynosić przerwy między seriami.Czy jest jakaś różnica że jednego dnia będę wykonywała ćwiczenia rano a drugiego dnia późnym wieczorem?Mam nadzieje, że z Wami mi się uda.Pozdrawiam wszystkich ćwiczących Edytowane przez judi20 Czas edycji: 2009-11-12 o 17:43 |
|
|
|
#4818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dopuszczalna przerwa to 1 dzień, ale radziłabym ich nie robić - po tym 1 dniu odechciewa się kontynuować i nie zrażajcie się podczas okresu, bo to najczęstsza wymówka dla kobiet. ja się nie zraziłam, mimo, że podczas tych dni umieram. dziś jestem z siebie dumna ![]() a tak na marginesie... nie lepiej jeszcze poradzić się przyjaciela, jak ćwiczył itp, skoro jest w tej kwestii wzorem i widać efekty?
![]() * * * ![]() zęby skazane na 1,5 roku więzienia od 8.04.2013 Edytowane przez Trish_Galway Czas edycji: 2009-11-12 o 18:29 |
|
|
|
|
#4819 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;15238884]Nie mierzyłam rano ale powiem tyko tyle, że jestem właśnie po dosyć obfitym posiłku i teraz mam tyle samo co przed ćwiczeniami mierzone rano, także chyba nieźle, poza tym zdecydowanie lepiej jest na boczkach ale tam nie mierzyłam się ani wcześniej ani teraz lecz wizualnie i wyczuwalnie jest ok, no i brzuch przez cały dzień jest całkiem płaski
I jak wspomniałam - sadło się zmniejszyło [/QUOTE]I odrazu mnie zmotywowalas do dalszych cwiczen Właśnie tej talii bałam sie najbardziej bo słyszałam juz nie raz że mieśnie się tak rozrosły ze zmniejszała się talia, ale skoro mówisz że u Ciebie wszytko w porzadku to już sie tym tak nie stresuje
|
|
#4820 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Sądzę, że brzuch się trochę spłaszczył i to jest miłe, a przeklęte boki spadają Jeszcze sporo pracy przede mną ale chcę dobrze wyglądać nie głodząc się Nie umiem stosować diet dlatego mam w planie wcielić w życie trochę więcej ćwiczeń ale chyba jeszcze nie na dzień dzisiejszy, trochę cienko z wolnym czasem a nawet a6w obecnie już zbyt krótkie nie są, póki co dołączyłam abs II poziom A dla początkujących i dopiero po ukończeniu a6w planuję przejść na poziom 1., gorzej dalej, bo nie mam drążka a nawet jak kupię, bo mam ościeżnice drewniane wszędzie w domu poza piwnicą i wc Wtedy pomyślę
|
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Reeva, jesli zrobisz cale A6W, to zaczynaj od wyzszego poziomu ABSII niz Iszy, bo to bedzie regresja.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
#4822 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Myślę, że jednak i tak zacznę od 1. i może coś jeszcze dołączę No nie wiem, obecnie nie mam pojęcia co z tym zrobić. Poczytam trochę, pozbieram info i potem zadecyduję
|
|
|
|
|
#4823 |
|
Raczkowanie
|
8 dzień zrobiony, uff. Było ciężko, już miałam się poddać, to takie nudne. Nie wiem czy się jutro zmuszę
|
#4824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 4 dzień zrobiony. Punkt krytyczny minięty Przy okazji oglądałam tv i nie wiem czy nie policzyłam za dużo powórzeń Ale to akurat chyba mi wyjdzie na dobre
|
|
|
|
|
#4825 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziś było jakoś strasznie ciężko ale dałam rade boje się tylko jak zaczną zwiększać się powtórzenia...
|
|
|
#4826 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny mam pytanie
Czy stosujecie jakieś diety oprócz ćwiczeń? czy zrezygnowanie tylko(a może i aż ) ze słodyczy i fastfood-ów wystarczy? Dodam że chyba jestem uzależniona od słodkości
|
#4827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. Może na razie nie rezygnuj, a po prostu ogranicz. Jeżeli chodzi o fastfood-y to jednak proponowałabym mimo wszystko odstawić. Już nawet nie dla wagi ale ... dla żołądka
|
|
|
|
|
#4828 |
|
Przyczajenie
|
oki dziękuję za odpowiedź
Z fastdoodami problemu nie bedzie gorzej słodycze...ale postaram się. Musi wreszcie mi się udać
|
#4829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie, że musi
|
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;15245566]No tylko właśnie z tym drążkiem problem
Myślę, że jednak i tak zacznę od 1. i może coś jeszcze dołączę No nie wiem, obecnie nie mam pojęcia co z tym zrobić. Poczytam trochę, pozbieram info i potem zadecyduję[/QUOTE]Ja mam w kilku miejscach dostep do takiego urzadzonka: http://www.fitnessgiant.com/giveknra.html co konkretnie ulatwia zycie Jakbys mogla, to sprobuj - opierasz plecy, kladziesz rece i jazda.Cytat:
Jesli chodzi o A6W, to bez innych cwiczen i diety to ma w ogole sredni sens.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

:rolle yes: bo robie je dokładnie tak jak pisze 3sek.na kazdym cwiczeniu,a tz twiedzi,ze powinnam je robic szybciej, bo zajmuje mi to duzo czasu

niestety przytyło mi się od tamtego czasu, ale obecnie znów walczę, a mięśnie powoli zaczynają się pokazywać
w efekcie (łacznie z dietą i innymi ćwiczeniami) straciłam tam 7cm, z 95 na 88...

Myślę, że jednak i tak zacznę od 1. i może coś jeszcze dołączę
No nie wiem, obecnie nie mam pojęcia co z tym zrobić. Poczytam trochę, pozbieram info i potem zadecyduję
Jakbys mogla, to sprobuj - opierasz plecy, kladziesz rece i jazda.