Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-11, 16:29   #4141
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
my też ostatnio w domku, ale coś gotujemy razem albo gramy w jakieś gry , pijemy winko
nie jest źle generalnie

to może poczytaj coś ciekawego
najgorsze jest to, ze wszystkie ksiazki jakie mam w domu zostaly juz przeczytane chyba bede musiala sie jakos wybrac do ksiegarni albo lepiej do antykwariatu oo tak pojde do antykwariatu
chyba sobie dzisiaj zrobie domowe spa jakis peeling kawowy balsamowanie maseczka...

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15218613]T'ai my też byśmy się czegoś napili,ale niestety TŻ musi wracać do domu autem. I lipa na wstępie. No cóż,niech się zima zacznie,to bedzie inaczej-na spacer sie wyjdzie,na sankach sie posmiga i w ogóle[/QUOTE]
my tez mmay do obalenia winko stoi grzecznie w moim barku-szafie i czeka az sie okazja zrobi, zeby Piterek mogl bez autka podjechac hmm tylko ciekawa jestem kiedy sie taka okazja trafi
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 16:41   #4142
lusesita23
Zakorzenienie

Pierwsza raund ewygralam

Ech skad ja to znam...my tez nie wychodzimy teraz nigdzie, szaro buro i ponuro...i wypic tez za bardzo nie, bo TŻ samochodem przyjezdza.ale w sobote nadrobimy

a teraz tak jak pisze T'ai mozna pograc w cos..np w fife;p albo my kiedys w panstwa miasta i tysiaca namietnie gralismy;p i tez bylo fajnie

karolinusienka wspolczuje moja tesciowa tez chora, brat TŻeta tak samo i on sam też ale dzis przyjedzie, za bardzo nie mawyjscia;p a chorobsko meczy go ze 2 tyg juz.kaszel, katar.a w sobote jeszcze do pracy idzie wrrr.

ogolnie rozmemlana jestem, i tez choroba TŻeta (teraz ga zob zaczal bolec) tez mnie martwi.nawet jak pomysle, ze przyjedzie i dam mu prezent to i tak mnie to jakos nastraja pesymistycznie.nie wiem mam nadzieje, ze jaj przyjedzie to juz lepiej bedzie.bo teraz spi, w nocy znow nie spal ech...

ogolnie dzien jakis taki do dupy.smutny mimo swieta jakis taki...wymarudzialam sie troche i mi lepiej;p trzeba szukac pozytywów;p np ze @ juz mi sie konczy heh

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-11-11 o 16:43
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 16:41   #4143
T'ai
Zakorzenienie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15218613]T'ai my też byśmy się czegoś napili,ale niestety TŻ musi wracać do domu autem. I lipa na wstępie. No cóż,niech się zima zacznie,to bedzie inaczej-na spacer sie wyjdzie,na sankach sie posmiga i w ogóle[/QUOTE]

aaaa nie pomyślałam widzisz, my nie mamy takiego problemu
ale możecie porobić jakieś fajne koktajle z owocami czy coś

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
najgorsze jest to, ze wszystkie ksiazki jakie mam w domu zostaly juz przeczytane chyba bede musiala sie jakos wybrac do ksiegarni albo lepiej do antykwariatu oo tak pojde do antykwariatu
chyba sobie dzisiaj zrobie domowe spa jakis peeling kawowy balsamowanie maseczka...
ja ostatnio pożyczam od kogo się da coś do czytania
szkoda że bliżej nie mieszkasz, coś bym ci znalazła - mam i sensacje i horrory i obyczajowe i o miłości (dla każdego coś miłego )
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 16:46   #4144
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
:

Czyli nas to nie dotyczy
no właśnie to samo pomyslałam!

Cytat:
ja tabletek nie biore, bo po co sobie organizm zatruwac. zreszta Piotrek jest przeciwnikiem brania tabletek, bo po co zabezpieczamy sie tylko prezerwatywami, a czasami i bez jesli bejbik sie trafi to super nie bedziemy rozpaczac
ja też tabletek nigdy nie brałam, choć teżet nalegał. ale ja w dzieciństwie kilogramy leków jadłam i od czasu jak wyzdrowiałam przestałam kompletnie przyjmować leki doustnie. chyba że naprawde wyjątkowa sytuacja.
a jesli chodzi o zebezpieczanie sie. mysmy czasem używali prezerwatywy, ale większość razy nic. na szczęście sie udawało. aż do teraz. ale po urodzeniu trzeba pomyśleć o zabezpieczeniu sie na jakis czas. i też zastanawiam sie nad plastrami. musze z ginkiem pogadać!

Cytat:
ja własnie przedwczoraj pojechałam do biblioteki do Sącza i aż 7 książek przytargałam, co by mi sie nie nudziło. własnie skończyłam jedną, a na wieczór biorę sie za kolejną.
Stary 2009-11-11, 17:07   #4145
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Cytat:
ja ostatnio pożyczam od kogo się da coś do czytania
szkoda że bliżej nie mieszkasz, coś bym ci znalazła - mam i sensacje i horrory i obyczajowe i o miłości (dla każdego coś miłego )
Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
ja własnie przedwczoraj pojechałam do biblioteki do Sącza i aż 7 książek przytargałam, co by mi sie nie nudziło. własnie skończyłam jedną, a na wieczór biorę sie za kolejną.
Ooooo! Skoro takie pożeraczki książek jesteście,to może poleciłybyście jakaś super interesującą książkę? Coś w stylu "Domu nad Rozlewiskiem" czy coś. Obyczajówki takie. No i jeszcze ja mogę Wam coś polecić. "Kiedy dzieje się cud"-Robert Wiersema. Cudddddo.
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 17:17   #4146
T'ai
Zakorzenienie

Proszę bardzo:
Kim Edwards "Córka opiekuna wspomnień"
Mario Vargas Llosa "Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki"
William Wharton "Spóźnieni kochankowie"
Sue Monk Kidd "Sekretne życie pszczół"
Grochola "Kryształowy anioł"
Wendy Holden "Fatalna sława"
Angela Becerra "Przedostatnie marzenie"
Khaled Hosseini "Tysiąc wspaniałych słońc"
Carlos Ruiz Zafon też fajnie pisze
Stary 2009-11-11, 17:20   #4147
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

T'ai dzieki. Kryształowego Anioła już połknęłam.I straaaaasznie mi się podobało!
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 17:21   #4148
dottta
Zakorzenienie

Mustique - ja sobie tak nie wyobrażam bez zabezpieczenia z prostej przyczyny - nie chce miec póki co dzieci (swego czasu w ogóle nie chciałam) ale jeśli komuś wpadka nie przeszkadza to nie widzę problemu

Co o książek to ja ostatnio znów zaczęłam czytac Chmielewską
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 17:30   #4149
Mustique
Lena

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15219558]Ooooo! Skoro takie pożeraczki książek jesteście,to może poleciłybyście jakaś super interesującą książkę? Coś w stylu "Domu nad Rozlewiskiem" czy coś. Obyczajówki takie. No i jeszcze ja mogę Wam coś polecić. "Kiedy dzieje się cud"-Robert Wiersema. Cudddddo.[/QUOTE]

niestety nie czytałam "domu na drozlewiskiem" i nie wiem o czym to jest i jaki styl...

ja teraz pochłaniam ksiązki Mastertona. lubię taką sensację z thilerrem.

i kocham wprost literaturę iberoamerykańską! czasem trudna, ale dużo wnosząca!
Stary 2009-11-11, 17:35   #4150
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
ja tabletek nie biore, bo po co sobie organizm zatruwac. zreszta Piotrek jest przeciwnikiem brania tabletek, bo po co zabezpieczamy sie tylko prezerwatywami, a czasami i bez jesli bejbik sie trafi to super nie bedziemy rozpaczac
mój TŻ też nie chce żebym brała tabsy i ja też nie, póki co używamy prezerwatyw i jest ok, a na to żeby brać tabletki widujemy się za rzadko, bo tylko w weekedny, więc się nie opłaca
zastanawiałam się wcześneij nad zastrzykiem hormonalnym, który dostaje się co 3 m-ce, ale o skutkach wolę nie mówić

ja tez uwielbiam książki czytać, głównie romansidła

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 17:50   #4151
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ja teraz pochłaniam ksiązki Mastertona. lubię taką sensację z thilerrem.

i kocham wprost literaturę iberoamerykańską! czasem trudna, ale dużo wnosząca!
to pewnie i Folletta i Cooka i Koontza byś też polubiła jeśli czytasz sensacje

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
mój TŻ też nie chce żebym brała tabsy i ja też nie, póki co używamy prezerwatyw i jest ok, a na to żeby brać tabletki widujemy się za rzadko, bo tylko w weekedny, więc się nie opłaca
zastanawiałam się wcześneij nad zastrzykiem hormonalnym, który dostaje się co 3 m-ce, ale o skutkach wolę nie mówić
tabletki jak weźmiesz i coś będzie nie tak to można zaraz odstawić, a zastrzyku już nie, dlatego odradzałabym
Stary 2009-11-11, 18:02   #4152
karolinusienka
Zakorzenienie

tez lubie ksiazki prawie wszystkie jakie mi wpadna w rece to przeczytam jak sie nudze chyba znowu postekam Piotrkowi, zeby mi jakas kupil a co tam czasmi jest tak, ze jak sie przysiade to czytam i czytam i czytam i nic sie wiecej nie liczy tylko czytanie
dbra biore sie za kokardki bo narazie to sobie leza i czekaja az sie wezme za nie, a ze wieczor mam samotny w domu to porobie cos pozadnego a pozniej spa

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

aaaaa zapomnialam ze dzisiaj Brzudula jest
Stary 2009-11-11, 18:09   #4153
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
tabletki jak weźmiesz i coś będzie nie tak to można zaraz odstawić, a zastrzyku już nie, dlatego odradzałabym
no to też, ale poczytałam sobie na necie o wadach:
-całkowicie rozregulowana miesiaczka
-można przytyć
-nie poprawia cery, a nawet pogarsza
-złe samopoczucie
i od razu zrezygnowałam z tego pomysłu

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Jednak w RZ w kinie też jest maraton filmowy: Noc zmierzchu i wampirów, ale niestety jest późno i nie za bardzo będzie mi się chciało iść, jeszcze bilety musze obczajić

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 18:12   #4154
T'ai
Zakorzenienie

ja się zbieram powoli do Piotrka
miłego wieczoru życzę dziewczynki
Stary 2009-11-11, 18:15   #4155
lusesita23
Zakorzenienie

Ja juz zrobiłam sie na fioletowo czarne bóstwo i czekam na Marcinka

wiecie co?stresa mam troche...a co bedzie jak mu sie nie spodoba, albo mnie wysmieje,albo stwierdzi, zeprozna jestem? ech juz mam schizy.on nie jest taki,ale...mam rozwolnienie normalnie!

trzymajcie kciuki

i milego wieczoru zycze wszystkim PKom
Stary 2009-11-11, 18:15   #4156
lula177
Zakorzenienie

ja wlasnie wrocilam do domu matko jaka okropna droga jest;/ ledwo co dojechalam i to 40km/h tylko mozna bylo szybciej si enie dalo...

T'ai zartowalam z tyi piersiami:P a co do tabletek to eszcze sie zastanowie

karolinusienka to wy krociutko tez razem jestescie

lula177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 18:30   #4157
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cześć Dziewczynki!! wróciłam niedawno z tej Łodzi i biorę się za nadrabianie. Pozdrowionka gaduły kochane

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 18:34   #4158
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
ja wlasnie wrocilam do domu matko jaka okropna droga jest;/ ledwo co dojechalam i to 40km/h tylko mozna bylo szybciej si enie dalo...

T'ai zartowalam z tyi piersiami:P a co do tabletek to eszcze sie zastanowie

karolinusienka to wy krociutko tez razem jestescie
si krociotko ale za to jak sie kochamy
Stary 2009-11-11, 18:36   #4159
lula177
Zakorzenienie

Cytat:
si krociotko ale za to jak sie kochamy
my tez krociotko oficjalna data odkad jestesmy razem to 25 pazdziernik a nieoficjalna 13 wrzesnia:P wiec oficjalnie nam tez minal rok niedawno:P

Stary 2009-11-11, 18:48   #4160
hecate5
Raczkowanie

Czesc
Nadrabiam czesc 1.

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Hecate a to ze względów zdrowotnych powinna mieć cesarkę? a może w innym szpitalu by ją przyjęli? Współczuje tego stresu

No i rozumiem Cię w związku z tą klawiaturą
Tak ze względów zdrowotnych. Na szczescie przyjeli ja dzis do szpitala i jutro ma byc cesarka oby wsio bylo dobrze

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Isabele znalazłam cosik takiego, myślę że ja jej spróbuje może next tajm http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=421

Hecate - masakra! Jak oni mogą w ogóle tak lecieć w kulki z pacjentką... oby się jak najszybciej bobo urodziło i było wszystko OK

A ja się wziełam lekko za naukę, bo już wiem jaki będę mieć plan zjazdu w weekend
Dziekuje kochana

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hecate mam nadzieję, że bratowa dostanie się do szpitala. A czemu musi mieć csarkę - wada wzroku?
Tak chodzi o wzrok. Ma blizny na oczach i z wysiłku podczas porodu mogłby jej "puscic". OKulista jej zabronił bo mogłaby wzrok stracic. Dlatego wszyscy byli tak zestresowani zeby wczesniej nie zaczeła rodzic.

Cytat:
dzięki za rady, ale avonu, rimmela i astora nie znoszę

lusesita to nieźle mamie zmydliłaś oczy bo tabletki na cerę to są chyba tylko jedne Diane czy jakoś tak, ale słyszałam że je to można z rok brać max
Astor uczula a avon bardzo lubie.

Cytat:
Napisane przez myouko Pokaż wiadomość
o ray! jakie serdeczne powitanie Bardzo mi miło

Jeśli o tusze do rzęs chodzi, to ja najbardziej lubię jednak max factor, choć podobno od 2010 firma ma zostać w ogóle wycofana- chyba zrobie zapasy na jakiś czas
z lancome miałam kiedyś hypnose- ładny efekt, ale na pewno nie aż tak spektakularny jak na reklamach( pięknych zresztą- nie wiem co to za modelka ale ma przepiękne błękitne oczy i kruczoczarną firankę rzęs)

no ja próbowałam z kilkunastoma nickami i w ogóle nawet dodawanie kilku cyferek nic nie dawało
Jestem z Krakowa

Tez biore ślub w Krk.

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Nieprawda bo ze śląska jest większość

U nas się nie krytykuje tylko chwali i czasem dyskutuje my w ogole jak jedna rodzina

Lula ja jeszcze nie byłam w Szczawnicy, ale skoro piszesz że ladnie to bardzo sie ciesze że się na nią zdecydowaliśmy, ale Krościenko tez mi się bardzo podobało
Szczawnice uwielbiam i polecam

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15194501]A ja Ci polecam z czystym serduchem tusz do rzęs z Lancome. Taki drama coś tam. Nie pamiętam nazwy dokładnie. Ja mam okropnie długie rzęsy(dobija mnie to). I w dodatku się kleją. On je super rozdziela i nie brudzi mi powiek pod brwiami,nie rozmazuje sie.

myuoko witaj

WRÓCIŁAM[/QUOTE]
Supcio musze go zakupic. Tez mam długie rzesy i czasem mnie wkurza jak mi sie tusz odbija na powiekach albo rzesy sklejaja bo mam wtedy czarne plamy przed oczami. A w lecie nie maluje rzes bo mi sie do okularów przecisłoneczych nie mieszcza A obecnie uzywam Maybelline i jestem zadowolona.
Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
w Żorach w salonie Victoria Gabriela

Cześć dziewczyny dopiero wstalam hehe a wrocilam do domu to byla 3.30 :P ten film taki dlugi i wogole pol godfziny reklam zanim film sie zaczal :| Ale film... robi wrazenie.... przez caly czas jak ogladalam mialam gesia skóre... Piekny film i przerazajacy zarazem.. Cos cudownego.. A potem sie ma takie schizy ze moze faktycznie bedzie koniec swiata i wogole ale przynajmnej widac co sie bedzie dzialo heh. Naprawde polecam wszystkim go obejrzec!
Musze go obejrzec

Ja jestem u rodziców do niedzeli a we wotrek znowu mam wycieczke z uczelni
Stary 2009-11-11, 18:50   #4161
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
my tez krociotko oficjalna data odkad jestesmy razem to 25 pazdziernik a nieoficjalna 13 wrzesnia:P wiec oficjalnie nam tez minal rok niedawno:P
nasza nieoficjalna to 9grudnia, oficjalna 14luty
Stary 2009-11-11, 18:55   #4162
Mustique
Lena

Cytat:
to pewnie i Folletta i Cooka i Koontza byś też polubiła jeśli czytasz sensacje
thilerry medyczne są dobre!

Cytat:

aaaaa zapomnialam ze dzisiaj Brzudula jest
no własnie ja też zaskoczona byłam. ale oglądnęłam!
i mam pytanie co to była za aktorka, ta blondyna co spotkała się z Markiem? bo cholercia znam ją skądś i nie wiem z którego filmu????

ja oficjalnej i nieoficjalnej daty nie umiem powiedzieć, bo nie wiem dokłądnie od kiedy jestesmy juz jako para. wcześniej było dobre koleżeństwo!
Stary 2009-11-11, 19:06   #4163
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
thilerry medyczne są dobre!

no własnie ja też zaskoczona byłam. ale oglądnęłam!
i mam pytanie co to była za aktorka, ta blondyna co spotkała się z Markiem? bo cholercia znam ją skądś i nie wiem z którego filmu????

ja oficjalnej i nieoficjalnej daty nie umiem powiedzieć, bo nie wiem dokłądnie od kiedy jestesmy juz jako para. wcześniej było dobre koleżeństwo!
tez wlasnie ta blondyneczke skas kojarzę ale skad?? sama nie wiem
Stary 2009-11-11, 19:08   #4164
Mustique
Lena

Cytat:
tez wlasnie ta blondyneczke skas kojarzę ale skad?? sama nie wiem

no i będzie mnie męczyć!!! a chciałam sobie w napisać zobaczyć to dzieciarnia wpadła i przełączyła!
Stary 2009-11-11, 19:18   #4165
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Przeczytałam wszystko!! nie będę już odpisywać bo nie ma co wracać do minionych tematów i mi się nie chce
Zapomniałam się pochwalić: podpisałam wczoraj umowę z fotografem i kamerzysta Honolinka

Bambusiek - cały dzień właśnie na radiu Zet słyszałam o tych rogalach i się zastanawiałam o co chodzi
Miciakicia- nie strasz tym końcem świata
Hecate - 3mam kciuki za cesarkę bratowej

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-11, 19:21   #4166
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Przeczytałam wszystko!! nie będę już odpisywać bo nie ma co wracać do minionych tematów i mi się nie chce
Zapomniałam się pochwalić: podpisałam wczoraj umowę z fotografem i kamerzysta Honolinka

Bambusiek - cały dzień właśnie na radiu Zet słyszałam o tych rogalach i się zastanawiałam o co chodzi
Miciakicia- nie strasz tym końcem świata
Hecate - 3mam kciuki za cesarkę bratowej
elunka gratuluje tez juz bym chciala podpisac umowe, ale musze czekac do nowego roku ehhh
Stary 2009-11-11, 19:23   #4167
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Dzięki karolinusienka ktoś zajął termin tydzień przede mną....Dobrze że im się nie umyslało 9 lipca doczekasz się i Ty już niedługo..

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-11-11, 19:59   #4168
lula177
Zakorzenienie

gratuluje

a ja mam takiego okropnego dola teraz romawialm z moim Tz i jest taki smutny ze normalnie az mi sie plakac chcialo jak z nim mowilam

Stary 2009-11-11, 20:03   #4169
jolkajp
Rozeznanie

jak tu spokojnie
a ja dziewczynki szukam pracy bo dostaje świrka,kręćka w domu. A na pół etatu szukam,żeby cos dorobić na swoje wydatki, bo pazurki jakoś nie idą ostatnio. chyba panie też mają kryzys i dopiero na święta grudniowe i sylwester się zgłoszą.
Przejrzałam 60 stron z ogłoszeniami(po 40 ogłoszeń na stronie) i nic kompletnie fajnego,a na pół etetu to graniczy z cudem!!! Ale 1 ogłoszenie znalazłam na pół etetu i może byc studentka dzienna. do sklepu z biżuterią sztuczną i blisko od mojego domu....fajnie by bylo
no to szukam dalej, jakoś trzeba na te suknie ślubna zarobić

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2009-11-11 o 20:06
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-11, 20:28   #4170
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
jak tu spokojnie
a ja dziewczynki szukam pracy bo dostaje świrka,kręćka w domu. A na pół etatu szukam,żeby cos dorobić na swoje wydatki, bo pazurki jakoś nie idą ostatnio. chyba panie też mają kryzys i dopiero na święta grudniowe i sylwester się zgłoszą.
Przejrzałam 60 stron z ogłoszeniami(po 40 ogłoszeń na stronie) i nic kompletnie fajnego,a na pół etetu to graniczy z cudem!!! Ale 1 ogłoszenie znalazłam na pół etetu i może byc studentka dzienna. do sklepu z biżuterią sztuczną i blisko od mojego domu....fajnie by bylo
no to szukam dalej, jakoś trzeba na te suknie ślubna zarobić
ehhh nic mi nie mow o szukaniu pracy jutro ide sie zarejestrowac jako bezrobitna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości