|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4141 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
chyba bede musiala sie jakos wybrac do ksiegarni albo lepiej do antykwariatu oo tak pojde do antykwariatu ![]() chyba sobie dzisiaj zrobie domowe spa jakis peeling kawowy balsamowanie maseczka...![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15218613]T'ai my też byśmy się czegoś napili,ale niestety TŻ musi wracać do domu autem . I lipa na wstępie . No cóż,niech się zima zacznie,to bedzie inaczej-na spacer sie wyjdzie,na sankach sie posmiga i w ogóle [/QUOTE]my tez mmay do obalenia winko stoi grzecznie w moim barku-szafie i czeka az sie okazja zrobi, zeby Piterek mogl bez autka podjechac hmm tylko ciekawa jestem kiedy sie taka okazja trafi
|
|
|
|
|
#4142 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza raund ewygralam
![]() Ech skad ja to znam...my tez nie wychodzimy teraz nigdzie, szaro buro i ponuro...i wypic tez za bardzo nie, bo TŻ samochodem przyjezdza.ale w sobote nadrobimy ![]() a teraz tak jak pisze T'ai mozna pograc w cos..np w fife;p albo my kiedys w panstwa miasta i tysiaca namietnie gralismy;p i tez bylo fajnie ![]() karolinusienka wspolczuje moja tesciowa tez chora, brat TŻeta tak samo i on sam też ale dzis przyjedzie, za bardzo nie mawyjscia;p a chorobsko meczy go ze 2 tyg juz.kaszel, katar.a w sobote jeszcze do pracy idzie wrrr.ogolnie rozmemlana jestem, i tez choroba TŻeta (teraz ga zob zaczal bolec) tez mnie martwi.nawet jak pomysle, ze przyjedzie i dam mu prezent to i tak mnie to jakos nastraja pesymistycznie.nie wiem mam nadzieje, ze jaj przyjedzie to juz lepiej bedzie.bo teraz spi, w nocy znow nie spal ech...ogolnie dzien jakis taki do dupy.smutny mimo swieta jakis taki...wymarudzialam sie troche i mi lepiej;p trzeba szukac pozytywów;p np ze @ juz mi sie konczy heh
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-11 o 16:43 |
|
|
|
#4143 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15218613]T'ai my też byśmy się czegoś napili,ale niestety TŻ musi wracać do domu autem
. I lipa na wstępie . No cóż,niech się zima zacznie,to bedzie inaczej-na spacer sie wyjdzie,na sankach sie posmiga i w ogóle [/QUOTE]aaaa nie pomyślałam widzisz, my nie mamy takiego problemu ale możecie porobić jakieś fajne koktajle z owocami czy coś Cytat:
szkoda że bliżej nie mieszkasz, coś bym ci znalazła - mam i sensacje i horrory i obyczajowe i o miłości (dla każdego coś miłego )
|
|
|
|
|
#4144 | |
|
Lena
|
no właśnie to samo pomyslałam!
Cytat:
a jesli chodzi o zebezpieczanie sie. mysmy czasem używali prezerwatywy, ale większość razy nic. na szczęście sie udawało. aż do teraz. ale po urodzeniu trzeba pomyśleć o zabezpieczeniu sie na jakis czas. i też zastanawiam sie nad plastrami. musze z ginkiem pogadać! ja własnie przedwczoraj pojechałam do biblioteki do Sącza i aż 7 książek przytargałam, co by mi sie nie nudziło. własnie skończyłam jedną, a na wieczór biorę sie za kolejną.
|
|
|
#4145 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
. No i jeszcze ja mogę Wam coś polecić . "Kiedy dzieje się cud"-Robert Wiersema. Cudddddo |
||
|
|
|
#4146 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo:
Kim Edwards "Córka opiekuna wspomnień" Mario Vargas Llosa "Szelmostwa niegrzecznej dziewczynki" William Wharton "Spóźnieni kochankowie" Sue Monk Kidd "Sekretne życie pszczół" Grochola "Kryształowy anioł" Wendy Holden "Fatalna sława" Angela Becerra "Przedostatnie marzenie" Khaled Hosseini "Tysiąc wspaniałych słońc" Carlos Ruiz Zafon też fajnie pisze
|
|
|
|
#4147 |
|
Konto usunięte
|
T'ai dzieki
. Kryształowego Anioła już połknęłam .I straaaaasznie mi się podobało !
|
|
|
|
#4148 |
|
Zakorzenienie
|
Mustique - ja sobie tak nie wyobrażam bez zabezpieczenia z prostej przyczyny - nie chce miec póki co dzieci (swego czasu w ogóle nie chciałam) ale jeśli komuś wpadka nie przeszkadza to nie widzę problemu
![]() Co o książek to ja ostatnio znów zaczęłam czytac Chmielewską
|
|
|
|
#4149 |
|
Lena
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15219558]Ooooo! Skoro takie pożeraczki książek jesteście,to może poleciłybyście jakaś super interesującą książkę? Coś w stylu "Domu nad Rozlewiskiem" czy coś. Obyczajówki takie
. No i jeszcze ja mogę Wam coś polecić . "Kiedy dzieje się cud"-Robert Wiersema. Cudddddoniestety nie czytałam "domu na drozlewiskiem" i nie wiem o czym to jest i jaki styl... ja teraz pochłaniam ksiązki Mastertona. lubię taką sensację z thilerrem. i kocham wprost literaturę iberoamerykańską! czasem trudna, ale dużo wnosząca!
|
|
#4150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zastanawiałam się wcześneij nad zastrzykiem hormonalnym, który dostaje się co 3 m-ce, ale o skutkach wolę nie mówić ja tez uwielbiam książki czytać, głównie romansidła |
|
|
|
|
#4151 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4152 |
|
Zakorzenienie
|
tez lubie ksiazki
prawie wszystkie jakie mi wpadna w rece to przeczytam jak sie nudze chyba znowu postekam Piotrkowi, zeby mi jakas kupil a co tam czasmi jest tak, ze jak sie przysiade to czytam i czytam i czytam i nic sie wiecej nie liczy tylko czytanie ![]() dbra biore sie za kokardki bo narazie to sobie leza i czekaja az sie wezme za nie, a ze wieczor mam samotny w domu to porobie cos pozadnego a pozniej spa ![]() ---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- aaaaa zapomnialam ze dzisiaj Brzudula jest
|
|
|
|
#4153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-całkowicie rozregulowana miesiaczka -można przytyć -nie poprawia cery, a nawet pogarsza -złe samopoczucie i od razu zrezygnowałam z tego pomysłu ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Jednak w RZ w kinie też jest maraton filmowy: Noc zmierzchu i wampirów, ale niestety jest późno i nie za bardzo będzie mi się chciało iść, jeszcze bilety musze obczajić
|
|
|
|
|
#4154 |
|
Zakorzenienie
|
ja się zbieram powoli do Piotrka
miłego wieczoru życzę dziewczynki |
|
|
|
#4155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz zrobiłam sie na fioletowo czarne bóstwo i czekam na Marcinka
![]() ![]() wiecie co?stresa mam troche...a co bedzie jak mu sie nie spodoba, albo mnie wysmieje,albo stwierdzi, zeprozna jestem? trzymajcie kciuki ![]() i milego wieczoru zycze wszystkim PKom |
|
|
|
#4156 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie wrocilam do domu matko jaka okropna droga jest;/ ledwo co dojechalam i to 40km/h tylko mozna bylo szybciej si enie dalo...
T'ai zartowalam z tyi piersiami:P a co do tabletek to eszcze sie zastanowie ![]() karolinusienka to wy krociutko tez razem jestescie
|
|
|
|
#4157 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!! wróciłam niedawno z tej Łodzi i biorę się za nadrabianie. Pozdrowionka gaduły kochane
|
#4158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krociotko ale za to jak sie kochamy
|
|
|
|
|
#4159 |
|
Zakorzenienie
|
my tez krociotko
oficjalna data odkad jestesmy razem to 25 pazdziernik a nieoficjalna 13 wrzesnia:P wiec oficjalnie nam tez minal rok niedawno:P
|
|
|
|
#4160 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Czesc
Nadrabiam czesc 1. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15194501]A ja Ci polecam z czystym serduchem tusz do rzęs z Lancome. Taki drama coś tam. Nie pamiętam nazwy dokładnie. Ja mam okropnie długie rzęsy(dobija mnie to). I w dodatku się kleją. On je super rozdziela i nie brudzi mi powiek pod brwiami,nie rozmazuje sie .myuoko witaj ![]() WRÓCIŁAM [/QUOTE]Supcio musze go zakupic. Tez mam długie rzesy i czasem mnie wkurza jak mi sie tusz odbija na powiekach albo rzesy sklejaja bo mam wtedy czarne plamy przed oczami. A w lecie nie maluje rzes bo mi sie do okularów przecisłoneczych nie mieszcza A obecnie uzywam Maybelline i jestem zadowolona.Cytat:
Ja jestem u rodziców do niedzeli a we wotrek znowu mam wycieczke z uczelni
|
|
#4161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4162 | |
|
Lena
|
Cytat:
no własnie ja też zaskoczona byłam. ale oglądnęłam! i mam pytanie co to była za aktorka, ta blondyna co spotkała się z Markiem? bo cholercia znam ją skądś i nie wiem z którego filmu???? ja oficjalnej i nieoficjalnej daty nie umiem powiedzieć, bo nie wiem dokłądnie od kiedy jestesmy juz jako para. wcześniej było dobre koleżeństwo!
|
|
|
#4163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4164 | |
|
Lena
|
Cytat:
no i będzie mnie męczyć!!! a chciałam sobie w napisać zobaczyć to dzieciarnia wpadła i przełączyła!
|
|
|
#4165 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wszystko!!
![]() Zapomniałam się pochwalić: podpisałam wczoraj umowę z fotografem i kamerzysta ![]() Honolinka ![]() Bambusiek - cały dzień właśnie na radiu Zet słyszałam o tych rogalach i się zastanawiałam o co chodzi ![]() Miciakicia- nie strasz tym końcem świata Hecate - 3mam kciuki za cesarkę bratowej
|
#4166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez juz bym chciala podpisac umowe, ale musze czekac do nowego roku ehhh
|
|
|
|
|
#4167 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki karolinusienka
doczekasz się i Ty
|
#4168 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluje
![]() a ja mam takiego okropnego dola teraz romawialm z moim Tz i jest taki smutny ze normalnie az mi sie plakac chcialo jak z nim mowilam
|
|
|
|
#4169 |
|
Rozeznanie
|
jak tu spokojnie
![]() a ja dziewczynki szukam pracy bo dostaje świrka,kręćka w domu. A na pół etatu szukam,żeby cos dorobić na swoje wydatki, bo pazurki jakoś nie idą ostatnio. chyba panie też mają kryzys i dopiero na święta grudniowe i sylwester się zgłoszą. Przejrzałam 60 stron z ogłoszeniami(po 40 ogłoszeń na stronie) i nic kompletnie fajnego,a na pół etetu to graniczy z cudem!!! Ale 1 ogłoszenie znalazłam no to szukam dalej, jakoś trzeba na te suknie ślubna zarobić
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-11-11 o 20:06 |
|
|
|
#4170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro ide sie zarejestrowac jako bezrobitna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

, pijemy winko
chyba bede musiala sie jakos wybrac do ksiegarni albo lepiej do antykwariatu
jakis peeling kawowy balsamowanie maseczka...

)

- chyba zrobie zapasy na jakiś czas