|
|
#1051 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
). Chociaż ta w czerni ma swój niepowtarzalny urok, jest taka bardziej rockowa. No ale w chwili gdy kilkałam w sklepie granatową czarnej tam nie było, tylko na Allegro, a znów rabat 15% miałam na zakupy w sklepie, więc zadecydowała cena. Eee, szczerze mówiąc już nie mam gdzie Część, w której na razie nie chodzę (bo są typowo letnie) albo od jakiegoś czasu nie chodzę (bo ciężko mi się z nimi rozstać ) leżą w szafce i zajmują jej większą część. Kolejne - z etorebki + jedna letnia DJ i jedna Reserved leżą w pudle etorebkowym na szafie. Następna etorebka, która już się tam nie mieści leży na ciuchach w szafce, a z ostatnią chodzę. Ale nie pytajcie mnie ile mam wszystkich torebek... Nie podejmuję się liczenia i nie chcę nawet wiedzieć I nie wiem gdzie upchnę dwie kolejne. A przepraszam trzy, bo złożyłam u siostry zamówienie na jedną taką malutką z Primarku, pikowaną w kształcie serducha i ma mi w grudniu przywieźć...No ale ja naprawdę z większością z nich chodzę, bo zmieniam torebki w zależności od stroju i nastroju Cytat:
Nie dziwota, że broniłam się we wrześniu, a nie jak większość w czerwcu ![]() Kurka, chciałam sobie kilknąć paletkę 3 mini-pudrów Benefita na Tru, ale odrzuca mi kartę, chyba przez to, że ją zasiliłam parę minut temu. Chyba jeszcze tego nie zaczytało. Nic to, kliknę ją jutro ![]() Wiem, wiem, miałam już nic nie kupować Możecie bić
Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-11-12 o 01:54 |
||||
|
|
|
#1052 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Niedawno wstałam, za oknem beznadzieja taka, że aż lepiej żaluzji nie odsuwać a ja mam ochotę przespać cały dzień. Niestety mam jeszcze robotę do dokończenia i muszę na to poświęcić dziś ze 2-3 godziny Cytat:
Ja tak mam z butami, w tym roku na prawdę kupiłam o wiele za dużo par a niektóre miałam może 3-4 razy na nogach i teraz muszą poczekać do przyszłej wiosny i lata. Na szczęście kolczykomania i ciuchomania trochę ostatnio przycichły, bo nie lubię zimą kupować ubrań (ściąganie z siebie 10 warstw w przymierzalni żeby coś przymierzyć a potem zakładanie wszystkiego z powrotem skutecznie mnie zniechęca) ![]() Cytat:
Chcę jutro jechać do biblioteki (o ile pogoda na to pozwoli), ale ja ostatni raz w bibliotece byłam jeszcze chyba w podstawówce i się wstydzę, że zrobię z siebie debilkę, bo nie wiem jak się mam tam obsłużyć Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Isa ta błękitna China Glaze to najprawdopodobniej lakier z kolekcji Bahama Blues - mają fajne błękity i granaty.
|
|
#1054 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Współczuję roboty, bo dziś ciśnienie chyba niskie i ja już przysypiam, a dopiero co wypiłam kubek kawy. Ja mam dziś wolne, tzn. musiałabym jechać na całe 45minut i to jeszcze na 17.30, więc sobie odpuszczam. W ramach tego zrobię część projektu, muszę też pozałatwiać kilka spraw na mieście, pojechać na małe kosmetyczne zakupy i później jadę do TŻa. Zapowiada się miły wieczór, więc mam nadzieję, że szybko uwinę się z pozostałymi obowiązkami. |
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczę ja mam cały folder różnych zdjęć lakierów, ale jakieś 70% z nich to błękity, granaty i turkusy Ja się wzięłam za pracę, ale okazało się, że jednak mam parę wątpliwości i skończyło się na wysłaniu maila do naszej opiekunki projektu. Raczej nie spodziewam się dziś od niej odpowiedzi, ale z drugiej strony chcę skończyć to zadanie już ![]() No i jeszcze przylazła moja "ulubiona" sąsiadka na plotki do mamy Ech.
|
|
#1056 | |||
|
po prostu Em :)
|
Ojej, nawet o tym nie pomyślałam.
Kochana jesteś. Zastanawiam się, czy to nie akademikowa pościel. Mało prawdopodobne, nigdy mi nic nie było, ale tak się przestraszyłam, że spałam dziś na gołym łóżku w ubraniu, z głową na ręczniku. Przez to jestem strasznie niewyspana i wszystko mnie boli. ![]() Nawet nie wiecie jak się wczoraj przeraziłam.. W ciągu godziny znów mnie obsypało, żeby w kolejnej godzinie zupełnie zejść.. To fakt, że w tym czasie brałam prysznic, ale bardziej wydaje mi się, że lekarstwo zaczęło działać (na ulotce jest napisane, że po 4h, a wzięłam jak jeszcze mi nic nie było). Śmieję się, że uczulenie odepchnęłam siłą woli, bo.. 2h wcześniej jedyne spodnie wrzuciłam do pralki i naprawdę nie wiem jak miałabym pojechać na pogotowie, chyba w samych majtkach. ![]() Cytat:
![]() Właściwie wszystko jedno. Masz tak samo daleko do Plazy jak ja? ![]() Cytat:
Cytat:
Ale chyba nawet się na niego wybiorę.
|
|
|
#1057 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Em, ja mam chyba niestety jeszcze dalej.
|
|
#1058 |
|
|
ice, a chcesz coś jeszcze z Eskulapa?
|
|
#1059 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
18zł, dobra jakość
|
|
#1061 | |
|
|
Cytat:
![]() Wiecie co, pomijając to okropne uczulenie to od kiedy przeniosłam się do akademika, lepiej się czuję, nie jest mi tak niedobrze i nie chce się cały czas spać.. ![]() ice, właśnie mnie naszły wyrzuty sumienia przed kupowaniem kolejnego micela na zapas.. Nie wiecie, czy takie promocje często się powtarzają?Wzięłam prysznic, wyrolniczyłam się na tyle na ile się dało i biorę się za pracę semestralną z jednego przedmiotu.
|
|
|
#1062 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja już byłam na uczelni, zrobiło mi się okienko, to wróciłam do domu, a niedługo znów muszę iść ![]() Cytat:
)
|
|
#1063 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się kuszona
emuś, oby więcej to uczulenie Cię nie dopadło ![]() A ja nie wiem dlaczego cały czas jest mi zimno. Mam na sobie 2 bluzki z długim rękawem i polar, w pokoju mam ponad 20 stopni a trzęsę się jak osika Wypiłam pod rząd 3 szklanki gorącego soku malinowego i na odrobinę pomogło, ale tylko na chwilę.Zmierzyłam sobie temperaturę, ale nie mam gorączki a czuję się dziwnie. EDIT: Wlazłam na stronę OPI jakby mi było mało i ja chcę do tego sklepu w Krakowie
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-11-12 o 13:10 |
|
|
|
#1064 |
|
Miss Pudernica
|
Mag ile w przybliżeniu masz torebek?
Odwyku dla torebkomaniaczek jeszcze na wizażu chyba nie maJa mam 4 duże z etorebki. Jedną niebieską, już po 2 latach się przeciera, więc niedługo wyleci. I 2 małe na długim pasku. Rzyrafko też się nie zachwycam NT Mam ten foundation, mleczny w buteleczce. Wcale nie przedłuża trwałości lakieru, ale za to dobrze działa na paznokcie, faktycznie ich stan się poprawia. Ale mimo tego wolę moje serum z Wibi, kosztuje grosze, a efekt ten sam, jak nie lepszy.
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o tabletki antyalergiczne to mi pomogły Claritine i Clemastinum, a na czerwone plamy na powiekach maść Cortineff.
Calma to jednak inny rodzaj tłustego kremu, jest bogata i nie zostawiała mi na twarzy takiego smalcowatego błysku jak cold cream. Ale ja używam tylko na noc więc mogę błyszczeć ![]() Oj, rozumiem co przeżywasz. Ja akurat dziś rano obudziłam się z nasileniem alergii na twarzy. Noc spędziłam u faceta i myślę że to coś u niego na mnie tak działa... Cytat:
Właśnie siedzę z maską uspokajającą na twarzy i zabiorę się za chwilę za malowanie paznokci.
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowałyście
![]() Siedzę z maską Gloria na włosach i właśnie zdałam sobie sprawę, że nie mam żadnego kremu do twarzy A to oznacza, że mogę a nawet MUSZĘ jakiś kupić! Chyba skuszę się na ten karotenowy z TBS, o którym pisałyście i na noc Ziaja CalmaCo do spotkania to ja niestety odpadam, nie chcę Was pozarażać. Ostatnio tylko kursuję między mieszkaniem swoim i TŻta, a dziś jadę do domu kurować się pod opieką Mamy ![]() Nina Guerlain ma piękne kosmetyki widać kolor Jak ja się dawno nie malowałam przez tą chorobę
|
#1067 |
|
|
Podobają mi się te buty.
http://www.zeberka.pl/art.php?id=6242
|
|
#1068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niestety, facetom to się zdarza.
|
|
#1069 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Chcieć bym pewnie coś chciała, ale kupić nie mogę.
No ale skoro Ty już rezygnujesz z zakupu, to chyba nie ma tematu. ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze godzinka i koniec z praktykami na ten tydzień. Za to 2 pary botków z butyku mnie kuszą i chyba kliknę dzisiaj co najmniej jedne, bo czółenka nie nadają się już na tą deszczową pogodę.
|
|
|
#1070 |
|
|
ice, rzyrafka pisała że jest chętna na micelka.
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozpędziłyście sie nieziemsko z pisaniem! zaraz będę to wszystko nadrabiać![]() Musze sie wybrac po tem krem TBS! Mama nadzieje ze ta limitowanka bedzie długo na pólkach Bo nie mam ani czasu ani mozliwosci zeby sie tam wybrac w najblizszym czasie W tym tygodniu panuje u mnie jakiś zastój kosmetyczny-nic nie kupuje, nic sie nie kończy. Zamierzam jutro sie wybrac do natury Poza tym moj TŻ zaprosił mnie na bal wydziałowy W zwiazku z tym zastanawiam sie nad kupnem sztucznych rzes Nigdy ich nie uzywałam bo moje sa calkiem dlugie i geste, ale chciałam sobie zrobi taki klasyczny makijaz-czerwone usta, kreska na oku i firana rzęs Nie wiem czy sobie poradzę z nimi no i nie wiem z jakiej firmy ewentualnie je wybrać Musze sobie tez kupic kredke do oczu. Co prawda mam eye-liner w pisaku ale potrzebuje jeszcze konturówki. Mam jedna z MAC-a i nie wiem dlaczego nie mozemy znalezc wspólnego języka W inglocie w oko wpadly mi eye-linery nakładane za pomocą pędzelka z maleńkiego słoiczka zastanawiam sie czy to nie jest dobre rozwiązanie do robienia kresek
|
|
|
|
|
#1072 |
|
Miss Pudernica
|
To tegoroczna oferta świąteczna
![]() Tu jedna z wizażenk wstawiła skany ulotki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4433
|
#1073 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam moje Hypnose Elixir. Matko, jakie piękne
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jak bedzie z tym W sumie moze jutro podskoczę do YR- mam do wykorzystania 40% zniżki. No i przy zakupie prezent-tusz do rzes Ja jestem wierna mojemu ukochanemu tuszowi ale mam juz na tego z YR kilka chetnych |
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Braliśmy pod uwagę i tą teorię spiskową
Ale gdy P. nocuje u mnie to jest ok. Podejrzewam jego pierzastą poduszkę lub zestaw miniatur do demakijażu, które używam tylko gdy jestem u niego.
|
#1077 |
|
|
Z tego co wiem, te zniżki nie obowiązują na ofertę świąteczną.
|
|
#1078 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hosenko - aż tak blisko bym chyba nie chciała mieszkać, po co ma chłopak wiedzieć co ja robię
![]() I słusznie To ja jeszcze dodam, że tyle samo kosztują lakiery Inglota (a u mnie trzymają się dużo gorzej...)Cytat:
Cytat:
A ja dostałam paczkę z mazideł Ale super, chyba dziś wieczorem się trochę pokwaszę I coś sobie umerdamNo a teraz koniec radości, za pół godziny muszę wyjść z domu - przez to pisanie mam sporo zaległości na mieście . Miłego popołudnia dziewczyny
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
em tak tez myślałam
Ale mam zamiar spozytkowac te znizke na cos innego Moze cos sie trafi Wogole moje znajome powiedziały mi ze tej oferty nie ma jeszcze w YR w G.Krakowskiej
|
|
|
|
#1080 |
|
Miss Pudernica
|
Seria PN nie jest objęta żadnymi promocjami.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

Część, w której na razie nie chodzę (bo są typowo letnie) albo od jakiegoś czasu nie chodzę (bo ciężko mi się z nimi rozstać
) leżą w szafce i zajmują jej większą część. Kolejne - z etorebki + jedna letnia DJ i jedna Reserved leżą w pudle etorebkowym na szafie. Następna etorebka, która już się tam nie mieści leży na ciuchach w szafce, a z ostatnią chodzę. Ale nie pytajcie mnie ile mam wszystkich torebek...
Nie podejmuję się liczenia i nie chcę nawet wiedzieć
I nie wiem gdzie upchnę dwie kolejne. A przepraszam trzy, bo złożyłam u siostry zamówienie na jedną taką malutką z Primarku, pikowaną w kształcie serducha
Nie dziwota, że broniłam się we wrześniu, a nie jak większość w czerwcu

Chcę jutro jechać do biblioteki (o ile pogoda na to pozwoli), ale ja ostatni raz w bibliotece byłam jeszcze chyba w podstawówce i się wstydzę, że zrobię z siebie debilkę, bo nie wiem jak się mam tam obsłużyć 
Ech.
Co to za cholerstwo Cię dopadło? 

A to oznacza, że mogę a nawet MUSZĘ jakiś kupić! Chyba skuszę się na ten karotenowy z TBS, o którym pisałyście i na noc Ziaja Calma
Bo nie mam ani czasu ani mozliwosci zeby sie tam wybrac w najblizszym czasie