Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-12, 01:52   #1051
MagJa
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Dziwne, ja mam ten foundation i on się nie wchłania - zostaje taka dziwna warstwa, lekko chropowata i kremowa. Do niej się super potem lakier przykleja i trzyma kilka dni dłużej niż bez
U mnie tak samo

Cytat:
Zapomniałam napisać wcześniej - fantastyczna nazwa I będziesz mogła mówić, że wychodzisz zKrólową Dżetów
No ba!

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Magju, śliczna ta Twoja torebka. ja też szukam tylko najchętniej czarnej, nawet widziałam jedną taką wysadzaną metalowymi błyszczącymi kulkami(bo nie można tego nazwać ćwiekami, bo były calkiem duże) no i rodzice mają mi sprawić na święta. Jak nic ciekawszego nie znajdę to może tę wezmę.
A dziękuję, chociaż nie wiem czy chodzi Ci o DJ czy o JD Ale DJ w czerni też jest, a i Królowa Dżetów też http://www.johndoe.pl/Krolowa_dzetow...332_p2454.html I mocno się nad nią zastanawiałam, ale stwierdziłam, że granatowa jakaś taka weselsza, a ja ogólnie rzecz biorąc za czarnymi torebkami nie przepadam (czyżby przesyt po czarnych, mrocznych czasach LO ). Chociaż ta w czerni ma swój niepowtarzalny urok, jest taka bardziej rockowa. No ale w chwili gdy kilkałam w sklepie granatową czarnej tam nie było, tylko na Allegro, a znów rabat 15% miałam na zakupy w sklepie, więc zadecydowała cena.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zastanawiam się, gdzie trzymasz te wszystkie torebki
Eee, szczerze mówiąc już nie mam gdzie Część, w której na razie nie chodzę (bo są typowo letnie) albo od jakiegoś czasu nie chodzę (bo ciężko mi się z nimi rozstać ) leżą w szafce i zajmują jej większą część. Kolejne - z etorebki + jedna letnia DJ i jedna Reserved leżą w pudle etorebkowym na szafie. Następna etorebka, która już się tam nie mieści leży na ciuchach w szafce, a z ostatnią chodzę. Ale nie pytajcie mnie ile mam wszystkich torebek... Nie podejmuję się liczenia i nie chcę nawet wiedzieć I nie wiem gdzie upchnę dwie kolejne. A przepraszam trzy, bo złożyłam u siostry zamówienie na jedną taką malutką z Primarku, pikowaną w kształcie serducha i ma mi w grudniu przywieźć...
No ale ja naprawdę z większością z nich chodzę, bo zmieniam torebki w zależności od stroju i nastroju

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Dla mnie pisanie mgr o tej porze nie jest dziwne - o wiele lepiej skupić mi się późnym wieczorem/w nocy niż w ciągu dnia.
To tak jak mi. I szlag mnie trafiał jak pisałam magisterkę, a po domu mi się różne osoby kręciły, a do tego trwał remont Nie dziwota, że broniłam się we wrześniu, a nie jak większość w czerwcu

Kurka, chciałam sobie kilknąć paletkę 3 mini-pudrów Benefita na Tru, ale odrzuca mi kartę, chyba przez to, że ją zasiliłam parę minut temu. Chyba jeszcze tego nie zaczytało. Nic to, kliknę ją jutro
Wiem, wiem, miałam już nic nie kupować Możecie bić

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-11-12 o 01:54
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 08:40   #1052
isa666
Zakorzenienie

Niedawno wstałam, za oknem beznadzieja taka, że aż lepiej żaluzji nie odsuwać a ja mam ochotę przespać cały dzień. Niestety mam jeszcze robotę do dokończenia i muszę na to poświęcić dziś ze 2-3 godziny Nie wiem tylko jak się z tym uwinę skoro mój mózg odmawia myślenia

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
W ogóle to wpadłam w torebkomanię Toż to gorsze niż kosmetyki, bo jak jeszcze mogę sobie fundnąć na pocieszenie jakiś balsam czy lakier za 10zł, tak trudno znaleźć torebkę w tej cenie.
Oj tam, jeśli kupujesz torebki i potem z nimi chodzisz to nie ma problemu
Ja tak mam z butami, w tym roku na prawdę kupiłam o wiele za dużo par a niektóre miałam może 3-4 razy na nogach i teraz muszą poczekać do przyszłej wiosny i lata.

Na szczęście kolczykomania i ciuchomania trochę ostatnio przycichły, bo nie lubię zimą kupować ubrań (ściąganie z siebie 10 warstw w przymierzalni żeby coś przymierzyć a potem zakładanie wszystkiego z powrotem skutecznie mnie zniechęca)

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Ale już jestem zmęczona kończę właśnie pisać 25 stronę pracy licencjackiej.
Zazdroszczę, ja nadal stoję na tym, co napisałam latem w trakcie urlopu i nie mam pomysłu co dalej Chcę jutro jechać do biblioteki (o ile pogoda na to pozwoli), ale ja ostatni raz w bibliotece byłam jeszcze chyba w podstawówce i się wstydzę, że zrobię z siebie debilkę, bo nie wiem jak się mam tam obsłużyć

Cytat:
Cośtam for Audrey to chyba możesz znaleźć w hurtowni Chiny, na pewno macie taką w Krakowie Ale z tego co pamiętam ze zdjęć, to ten kolor jest bardziej wpadający w seledyn, nie jest tylko niebieski
Mam nadzieję, że nie mamy, bo będzie kusić

Cytat:
Ja też przez tą pogodę to daję sobie troszkę lata i smaruję co drugi-trzeci dzień Dove brązującym do twarzy, no i wczoraj posmarowałam cale ciało Johnson'sem na noc też brazującym, aż od razu lepiej się czuję taka wyzłocona. Na mojej ciemnej skórze wystarczy jedna aplikacja i już jestem brązowa, to nie mogę przesadzać, bo wyglądałabym jak skwarka-solarka!
Ja mam pół brązującej Nivei w łazience, ale nie wiem czy jeszcze jest dobra, bo leży od wakacji nieużywana.
Stary 2009-11-12, 08:42   #1053
Estella
Zakorzenienie

Isa ta błękitna China Glaze to najprawdopodobniej lakier z kolekcji Bahama Blues - mają fajne błękity i granaty.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 09:42   #1054
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość

Niedawno wstałam, za oknem beznadzieja taka, że aż lepiej żaluzji nie odsuwać a ja mam ochotę przespać cały dzień. Niestety mam jeszcze robotę do dokończenia i muszę na to poświęcić dziś ze 2-3 godziny Nie wiem tylko jak się z tym uwinę skoro mój mózg odmawia myślenia
A u mnie wreszcie nie pada, piszę wreszcie, bo przez ostatnie 1.5 dnia lało cały czas.
Współczuję roboty, bo dziś ciśnienie chyba niskie i ja już przysypiam, a dopiero co wypiłam kubek kawy.

Ja mam dziś wolne, tzn. musiałabym jechać na całe 45minut i to jeszcze na 17.30, więc sobie odpuszczam. W ramach tego zrobię część projektu, muszę też pozałatwiać kilka spraw na mieście, pojechać na małe kosmetyczne zakupy i później jadę do TŻa.
Zapowiada się miły wieczór, więc mam nadzieję, że szybko uwinę się z pozostałymi obowiązkami.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 10:28   #1055
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Isa ta błękitna China Glaze to najprawdopodobniej lakier z kolekcji Bahama Blues - mają fajne błękity i granaty.
Mówisz? Tylko, że China jest chyba droga.
Kurczę ja mam cały folder różnych zdjęć lakierów, ale jakieś 70% z nich to błękity, granaty i turkusy

Ja się wzięłam za pracę, ale okazało się, że jednak mam parę wątpliwości i skończyło się na wysłaniu maila do naszej opiekunki projektu. Raczej nie spodziewam się dziś od niej odpowiedzi, ale z drugiej strony chcę skończyć to zadanie już Jeszcze nie wiem czy jutro nie będę musiała jednak skoczyć do biura, bo nie zabrałam kilku rzeczy, które teraz mi są jednak potrzebne
No i jeszcze przylazła moja "ulubiona" sąsiadka na plotki do mamy Ech.
Stary 2009-11-12, 10:29   #1056
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Jejku, dlaczego nei napisałaś, przecież mogłam przyjechać!
Ojej, nawet o tym nie pomyślałam. Kochana jesteś.

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Emuś
To chyba nie od tej ryby jednak co ?
Zastanawiam się, czy to nie akademikowa pościel. Mało prawdopodobne, nigdy mi nic nie było, ale tak się przestraszyłam, że spałam dziś na gołym łóżku w ubraniu, z głową na ręczniku. Przez to jestem strasznie niewyspana i wszystko mnie boli.

Cytat:
emuś Co to za cholerstwo Cię dopadło?
Cytat:
Napisane przez loverynka Pokaż wiadomość
Em, jak mi przykro. Co Cię mogło tak dopaść?
Nawet nie wiecie jak się wczoraj przeraziłam.. W ciągu godziny znów mnie obsypało, żeby w kolejnej godzinie zupełnie zejść.. To fakt, że w tym czasie brałam prysznic, ale bardziej wydaje mi się, że lekarstwo zaczęło działać (na ulotce jest napisane, że po 4h, a wzięłam jak jeszcze mi nic nie było). Śmieję się, że uczulenie odepchnęłam siłą woli, bo.. 2h wcześniej jedyne spodnie wrzuciłam do pralki i naprawdę nie wiem jak miałabym pojechać na pogotowie, chyba w samych majtkach.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jakbyś dotarła do sklepiku OPI to daj znać jak z cenami http://www.opinails.pl/aktualnosci/50/

Zdrówka życzę. Te micelki, to kiedy byś chciała kupować?
Ten sklepik OPI to jakieś 20 m ode mnie.

Właściwie wszystko jedno. Masz tak samo daleko do Plazy jak ja?

Cytat:
Em, mam nadzieję, że plamy już zeszły i że nie dopadnie Cię to znowu! Trzymaj się! A TŻtem się nie przejmuj, po prostu faceci nie zawsze potrafią się wczuć...

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ja mam dziś wolne, tzn. musiałabym jechać na całe 45minut i to jeszcze na 17.30, więc sobie odpuszczam.
Ja mam jeden wykład o 16.30. Ale chyba nawet się na niego wybiorę.
Stary 2009-11-12, 11:26   #1057
iceflower
Przyjaciółka KWC

Em, ja mam chyba niestety jeszcze dalej.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 11:28   #1058
emememsik

ice, a chcesz coś jeszcze z Eskulapa?
Stary 2009-11-12, 11:30   #1059
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja mam jeden wykład o 16.30. Ale chyba nawet się na niego wybiorę.
Wiesz, biorąc pod uwagę dylemat 45min logopedii czy miły wieczór z TŻem mój wybór jest chyba oczywisty.
Jeszcze nawet nie wiadomo czy te zajęcia się odbędą.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:15   #1060
Estella
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz? Tylko, że China jest chyba droga.
Kurczę ja mam cały folder różnych zdjęć lakierów, ale jakieś 70% z nich to błękity, granaty i turkusy
18zł, dobra jakość

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 12:36   #1061
emememsik

Cytat:
Wiesz, biorąc pod uwagę dylemat 45min logopedii czy miły wieczór z TŻem mój wybór jest chyba oczywisty.
Nie no rozumiem, ja jestem z TŻ cały czas i na wykład jakby co też pójdziemy razem, także to inna sytuacja.

Wiecie co, pomijając to okropne uczulenie to od kiedy przeniosłam się do akademika, lepiej się czuję, nie jest mi tak niedobrze i nie chce się cały czas spać..

ice, właśnie mnie naszły wyrzuty sumienia przed kupowaniem kolejnego micela na zapas.. Nie wiecie, czy takie promocje często się powtarzają?

Wzięłam prysznic, wyrolniczyłam się na tyle na ile się dało i biorę się za pracę semestralną z jednego przedmiotu.
Stary 2009-11-12, 13:01   #1062
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam pół brązującej Nivei w łazience, ale nie wiem czy jeszcze jest dobra, bo leży od wakacji nieużywana.
większość kosmetyków jest dobra przez rok od otwarcia sprawdź, ile m-cy podaje "słoiczek" na opakowaniu tej Nivei
Cytat:
Ja mam dziś wolne, tzn. musiałabym jechać na całe 45minut i to jeszcze na 17.30, więc sobie odpuszczam. W ramach tego zrobię część projektu, muszę też pozałatwiać kilka spraw na mieście, pojechać na małe kosmetyczne zakupy i później jadę do TŻa.
Zapowiada się miły wieczór, więc mam nadzieję, że szybko uwinę się z pozostałymi obowiązkami.
fajnie ja już byłam na uczelni, zrobiło mi się okienko, to wróciłam do domu, a niedługo znów muszę iść
Cytat:
ice, właśnie mnie naszły wyrzuty sumienia przed kupowaniem kolejnego micela na zapas.. Nie wiecie, czy takie promocje często się powtarzają?
nie wiem jak Eskulap, ale dużo aptek robi takie promocje, ostatnio na allegro można znaleźć takie zestawy miceli w cenie jednego (kiedyś były tylko pod koniec wakacji i potem znikały, teraz od bodajże sierpnia są non stop )
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:02   #1063
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
18zł, dobra jakość
Czuję się kuszona

emuś, oby więcej to uczulenie Cię nie dopadło

A ja nie wiem dlaczego cały czas jest mi zimno. Mam na sobie 2 bluzki z długim rękawem i polar, w pokoju mam ponad 20 stopni a trzęsę się jak osika Wypiłam pod rząd 3 szklanki gorącego soku malinowego i na odrobinę pomogło, ale tylko na chwilę.
Zmierzyłam sobie temperaturę, ale nie mam gorączki a czuję się dziwnie.

EDIT: Wlazłam na stronę OPI jakby mi było mało i ja chcę do tego sklepu w Krakowie

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-11-12 o 13:10
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:06   #1064
aante_e
Miss Pudernica

Mag ile w przybliżeniu masz torebek? Odwyku dla torebkomaniaczek jeszcze na wizażu chyba nie ma
Ja mam 4 duże z etorebki. Jedną niebieską, już po 2 latach się przeciera, więc niedługo wyleci. I 2 małe na długim pasku.

Rzyrafko też się nie zachwycam NT Mam ten foundation, mleczny w buteleczce. Wcale nie przedłuża trwałości lakieru, ale za to dobrze działa na paznokcie, faktycznie ich stan się poprawia. Ale mimo tego wolę moje serum z Wibi, kosztuje grosze, a efekt ten sam, jak nie lepszy.
Stary 2009-11-12, 13:15   #1065
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
To są chyba jedyne leki, które pomagają na te objawy. nie tylko mi
Jeśli chodzi o tabletki antyalergiczne to mi pomogły Claritine i Clemastinum, a na czerwone plamy na powiekach maść Cortineff.
Cytat:
A mi biolipidowa Calma Ziai.
Calma to jednak inny rodzaj tłustego kremu, jest bogata i nie zostawiała mi na twarzy takiego smalcowatego błysku jak cold cream. Ale ja używam tylko na noc więc mogę błyszczeć

Cytat:
Znowu się zaczyna.. Jestem przerażona.
Oj, rozumiem co przeżywasz. Ja akurat dziś rano obudziłam się z nasileniem alergii na twarzy. Noc spędziłam u faceta i myślę że to coś u niego na mnie tak działa...

Cytat:

Wzięłam prysznic, wyrolniczyłam się na tyle na ile się dało i biorę się za pracę semestralną z jednego przedmiotu.
Też zrobiłam sobie przedpołudnie rolnika. Cudów nie zdziała ale samopoczucie poprawia Właśnie siedzę z maską uspokajającą na twarzy i zabiorę się za chwilę za malowanie paznokci.
Stary 2009-11-12, 13:32   #1066
karolina1985
Zakorzenienie

Ale naprodukowałyście

Siedzę z maską Gloria na włosach i właśnie zdałam sobie sprawę, że nie mam żadnego kremu do twarzy A to oznacza, że mogę a nawet MUSZĘ jakiś kupić! Chyba skuszę się na ten karotenowy z TBS, o którym pisałyście i na noc Ziaja Calma

Co do spotkania to ja niestety odpadam, nie chcę Was pozarażać. Ostatnio tylko kursuję między mieszkaniem swoim i TŻta, a dziś jadę do domu kurować się pod opieką Mamy

Nina Guerlain ma piękne kosmetyki Ja mam ten róż w kolorze 01 i faktycznie to bardziej rozświetlacz niż róż, choć na mojej bladej twarzy widać kolor B.go lubię
Jak ja się dawno nie malowałam przez tą chorobę

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:45   #1067
emememsik

Podobają mi się te buty. Szkoda, że większość jest bez zapięć i pewnie by mi spadała. http://www.zeberka.pl/art.php?id=6242
Stary 2009-11-12, 13:48   #1068
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Ale nie daję się, wyjątek zrobię na kasztanową serię YR, chyba wszystko wykupię.
To jakaś nowość? Jak pachnie?

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość

Wczoraj miałam taki fajny dzień, spotkałam się wreszcie z Gayenką i zrobiłyśmy nalot po sklepach, Gayenka zabrała mnie do bardzo fajnej mydlarni, ciekawe są takie naturalne kosmetyki typu szampon w kostce, balsam na wagę krojony jak mydło, peelingi na wagę, sypkie glinki, olejki.
Gdzie jest taka Mydlarnia? Gdzieś w Katowicach?

Cytat:
Pierwszy raz w życiu muszę napisać, że TŻ mnie wkurza. A może to ja jestem teraz trochę przewrażliwiona, ale ja tu latam z pogotowia do apteki, a on ma takie problemy, że naprawdę chętnie bym się zamieniła. Wiem, że się przejmuje i dba o mnie, ale jak widzę jak się wpieprza o jakieś pierdoły..

Niestety, facetom to się zdarza.
Stary 2009-11-12, 13:51   #1069
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ice, a chcesz coś jeszcze z Eskulapa?
Chcieć bym pewnie coś chciała, ale kupić nie mogę.
No ale skoro Ty już rezygnujesz z zakupu, to chyba nie ma tematu.

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Oj, rozumiem co przeżywasz. Ja akurat dziś rano obudziłam się z nasileniem alergii na twarzy. Noc spędziłam u faceta i myślę że to coś u niego na mnie tak działa...
Czyżby czymś podpadł i wywołał tym alergię?

Jeszcze godzinka i koniec z praktykami na ten tydzień. I wiecie co? Nie byłam dziś i nie wybieram się do Rossmanna. Za to 2 pary botków z butyku mnie kuszą i chyba kliknę dzisiaj co najmniej jedne, bo czółenka nie nadają się już na tą deszczową pogodę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 13:52   #1070
emememsik

ice, rzyrafka pisała że jest chętna na micelka.
Stary 2009-11-12, 14:02   #1071
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Ale naprodukowałyście

Siedzę z maską Gloria na włosach i właśnie zdałam sobie sprawę, że nie mam żadnego kremu do twarzy A to oznacza, że mogę a nawet MUSZĘ jakiś kupić! Chyba skuszę się na ten karotenowy z TBS, o którym pisałyście i na noc Ziaja Calma
Dokładniejakies wariactwo rozpędziłyście sie nieziemsko z pisaniem! zaraz będę to wszystko nadrabiać

Musze sie wybrac po tem krem TBS! Mama nadzieje ze ta limitowanka bedzie długo na pólkach Bo nie mam ani czasu ani mozliwosci zeby sie tam wybrac w najblizszym czasie

W tym tygodniu panuje u mnie jakiś zastój kosmetyczny-nic nie kupuje, nic sie nie kończy. Zamierzam jutro sie wybrac do natury cos tam moze wpadnie mi w oko Poza tym moj TŻ zaprosił mnie na bal wydziałowy W zwiazku z tym zastanawiam sie nad kupnem sztucznych rzes Nigdy ich nie uzywałam bo moje sa calkiem dlugie i geste, ale chciałam sobie zrobi taki klasyczny makijaz-czerwone usta, kreska na oku i firana rzęs Nie wiem czy sobie poradzę z nimi no i nie wiem z jakiej firmy ewentualnie je wybrać

Musze sobie tez kupic kredke do oczu. Co prawda mam eye-liner w pisaku ale potrzebuje jeszcze konturówki. Mam jedna z MAC-a i nie wiem dlaczego nie mozemy znalezc wspólnego języka W inglocie w oko wpadly mi eye-linery nakładane za pomocą pędzelka z maleńkiego słoiczka zastanawiam sie czy to nie jest dobre rozwiązanie do robienia kresek
Stary 2009-11-12, 14:02   #1072
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
To jakaś nowość? Jak pachnie?
To tegoroczna oferta świąteczna
Tu jedna z wizażenk wstawiła skany ulotki:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4433
Stary 2009-11-12, 14:08   #1073
loverynka
Zakorzenienie

Dostałam moje Hypnose Elixir. Matko, jakie piękne

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 14:17   #1074
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Kasztan z nutka wanili-kupili mnie!!!! Wszystko co ma wanilie automatycznie jest moim ulubionym kosmetykiem zobaczymy jak bedzie z tym W sumie moze jutro podskoczę do YR- mam do wykorzystania 40% zniżki. No i przy zakupie prezent-tusz do rzes Ja jestem wierna mojemu ukochanemu tuszowi ale mam juz na tego z YR kilka chetnych
Stary 2009-11-12, 14:25   #1075
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2009-11-12, 14:51   #1076
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Czyżby czymś podpadł i wywołał tym alergię?
Braliśmy pod uwagę i tą teorię spiskową Ale gdy P. nocuje u mnie to jest ok. Podejrzewam jego pierzastą poduszkę lub zestaw miniatur do demakijażu, które używam tylko gdy jestem u niego.
Stary 2009-11-12, 14:53   #1077
emememsik

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
W sumie moze jutro podskoczę do YR- mam do wykorzystania 40% zniżki.
Z tego co wiem, te zniżki nie obowiązują na ofertę świąteczną.
Stary 2009-11-12, 14:55   #1078
kochanie
Wtajemniczenie

Hosenko - aż tak blisko bym chyba nie chciała mieszkać, po co ma chłopak wiedzieć co ja robię

Cytat:
Czuję się kuszona
I słusznie To ja jeszcze dodam, że tyle samo kosztują lakiery Inglota (a u mnie trzymają się dużo gorzej...)
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Co do spotkania to ja niestety odpadam, nie chcę Was pozarażać. Ostatnio tylko kursuję między mieszkaniem swoim i TŻta, a dziś jadę do domu kurować się pod opieką Mamy
Szkoda, zdrowiej, biedactwo
Cytat:
Muszę to powąchać, nie wiesz, od kiedy to mają wprowadzać? Na ulotce napisali, że ważne od 16... Ewwwa, ale na tę serię nie obowiązują zniżki

A ja dostałam paczkę z mazideł Mam kwas mlekowy i migdałowy i olej kokosowy i telocapil i kilka wyciągów ujędrniających i dostałam ogromną próbkę kofeiny Ale super, chyba dziś wieczorem się trochę pokwaszę I coś sobie umerdam

No a teraz koniec radości, za pół godziny muszę wyjść z domu - przez to pisanie mam sporo zaległości na mieście. Miłego popołudnia dziewczyny
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-12, 14:58   #1079
ewwwa
Zakorzenienie

em tak tez myślałam Ale mam zamiar spozytkowac te znizke na cos innego Moze cos sie trafi Wogole moje znajome powiedziały mi ze tej oferty nie ma jeszcze w YR w G.Krakowskiej
Stary 2009-11-12, 14:59   #1080
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
W sumie moze jutro podskoczę do YR- mam do wykorzystania 40% zniżki.
Cytat:
Z tego co wiem, te zniżki nie obowiązują na ofertę świąteczną.

Seria PN nie jest objęta żadnymi promocjami.

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości