|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
![]() ![]() A tak w ogóle to witam wszystkie koleżanki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- A i ponawiam pytanie z wczoraj-czy któraś stosuje odżywki białkowe? Bo z tego co pamiętam to coś tu czytałam o Ostrawii, ale nie pamietam czy to zamiast posiłku któtaś kupowała czy po prostu do wypieków. Czekam na odp ![]()
![]() |
#242 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny !!!!
Ja dzis doznalam szoku na wadze !!!! pokazala 92 kg -- to nie mozliwe -- wchodzilam kilka razy . Nawet tego nie zapisuje . Chyba ze jutro sie potwierdzi . paraandzia -nie obrazaj sie !!! Tu tak jest - twarde zasady .. Nikt Cie nie bedzie glaskal ... Twarde zasady i tyle - to mozna ,tego nie - nie ma innej alternatywy. Ja jak wchodze do piekarni by kupic dzieciom paczki to wychodze osliniona do kolan ... Wiem jednak ze kiedys zjem tego paczka . A poki co musze dukac i to ostro !!! Nie ma litosci !!!
#244 |
Zadomowienie
|
A ja tam się czasem porozczulam, a co
![]() Właśnie dzisiaj się czuję taka biedna i w ogóle... ale widzę z niektórych Waszych postów, że dzisiaj taki smętny dzień ![]() I mam chyba pierwszy kryzys. Głodna jestem jak diabli, a mięso mi się cofa ![]() Eh, trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki, bo mam wizje michy makaronu z pesto ![]() Jakby co to zrobię sobie 5 misek serniczka na zimno i będę miała 5 posiłków ![]() Paraandzia - jateż jestem tutaj świeżutka. Tylko, że zanim zaczęłam dietować dokładnie przeczytałam książkę i przewertowałam forum ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no tak tylko moja ani kichnie ani zakaszle, ja nie wiem skad ta goraczka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz co będzie najpięniejsze? będziesz go jeść ze świadomością, ze Ci ten lukier nie pójdzie w bioderka ![]() Cytat:
![]() wiolqn - był w ogóle taki przypadek, zeby III faza nie przyniosła efektu stabilizacyjnego, tylko ciągły spadek? Sorki, ze tak smęcę o tym, ale kurcze, nei chce wygladać jak szkieletor... I tak jużbezbiuście jestem...
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Rozeznanie
|
paraandzia dla zlagodzenia milo zapowiadajacego sie konfliktu powiem ze salatka jest super, tyle ze bez soku wlasnie i na PW, ja sobie zapodam i zaloze sie ze te moje wredne przyjaciolki dukanki takoz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Cześć piękne
![]() U mnie dziś też +0,2 ale to nic,dzisiaj@ Paraandzia gdyby nie ten wątek i dziewczyny to dawno nie byłabym na diecie więc nie psiocz.Ja zrywałam ze swoich własnych drzew piękne nektaryny i brzoskwinie i nie zjadłam ani jednej ![]()
#249 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A moje motto życiowe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#250 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jesteście niesamowite! Normalnie chyba to jeden z plusów choroby że mam czas nadrobić zaległości. Dziś dzień łóźkowy, muszę wygrzać ten katar i osłabienie. Na szczęście to nie świńska bo przecież "wieprzowina" na dukanie zabroniona
![]() ja już na III od kilku dni. Waga lekko spada. Normalne, że po obiedzie pozwolonym przez Dukana było o 0,5 kg wiecej, ale już wszystko wróciło do normy ![]() Jestem razem z koleżanką już na III fazie (ona dłużej chyba o 2 tyg) i Ula też nadal chudnie. Wiec jest ok. Ściskam Was mocno spod zielonej kołderki.
#252 |
Zadomowienie
|
Trzymać się dziewczyny !!! Nie poddawać się jesiennym nastrojom !!! Zaczęłyśmy to i skończyć musimy jakoś, no nie? Nie ważne jeakie mamy początki - ważne będą EFEKTY !!! i satysfakcja!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Raczkowanie
|
Jeśli mogę to ja wypowiem się - kilka osób które w moim towarzystwie jest na III fazie to mówiły mi że jednak waga nadal spada. O wiele wolniej ale jednak w dół.
#254 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja mam do Ciebie Bogaczko takie osobiste pytanie o te Twoje cuda ![]()
![]() |
#255 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłałam Ci wiadomość na priv ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#256 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale masz rację - dlatego wcisnęłam w siebie na śniadanie wczorajsze mielone z wieśniakiem ![]() I serniczek już w lodowce ![]() ![]() A swoją drogą dobrze, że na tej diecie kawę można ![]() ![]() Cocci - jakby co to zostaje Ci McDonalds codziennie na kolację ![]() A tak serio - to może to jest po prostu jeszcze tak z rozpędu po proteinach? i w końcu zwolni... Jakkolwiek głupio by to nie brzmiało, to Ci zazdroszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Damy radę dziewczyny! Zobaczcie jakie jesteśmy silne. Bo jakby nie patrzeć każda dieta wymaga samokontroli i konsekwencji. I nawet jak zdarzą się grzeszki to i tak idziemy dalej. tak z samego rana - na poprawę wszystkim nastroju WIELKIE ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#258 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Hhihihi mamy Bractwo Dukajace ![]() ![]() Ja tez zauwazylam ogromne luzy w spodniach, wlasnie w udach - rewelacja, bo nogi to zawsze mialam bardzo umiesnione atletycznie przez lata uprawiania wyczynowo sportu, ale z czasem rowniez obrosniete rownomiernie slonina. Generalnie kolosy godne chlopa, a nie kobitki ![]() Co do mojej wypowiedzi do paraandzi - wywolala najwyrazniej troche kontrowersji. Nie mialam zamiaru Cie dolowac, odrzucac itp. Nie dajemy kolezankom przyzwolenia na grzeszki, bo kazda z nas wie, ze dziala to demoralizujaco i niejako zdejmuje odpowiedzialnosc z osoby, ktora te grzeszki chce popelniac. Taki troche "zimny chów cielat" tu stosujemy, ale przekonasz sie, ze to pomaga. Co do braku owocow w diecie, bylam osoba uzalezniona od pomaranczy. Pochlanialam ich potworne ilosci (1.5 - 2 kg na jedno posiedzenie wieczorem, zwykle 4-5 razy w tygodniu) i tez mi sie wydawalo, ze bez nich na diecie umre. Ale sie przyzwyczailam. Szybciej niz przypuszczalam. Wiec Ty dasz rade. Ale to juz Twoj wybor. ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#259 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiecie, co jest najgłupsze? wydawało mi się, ze jestem w stanie zjeść na ucztę zwykłego schabowego, ale jak zobaczyłam, jakie toto tłuste, to mi nie smakowało... jednak dukan wyrabia nawyki...
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#261 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie ma co sie zniechecac, my ogolnei to bardzo mile towarzystwo jestesmy tylko czasem nas irytacja bierze jak jakies pytanie sie powtarza ktorystam raz. Dac nam szanse Cytat:
jak tylko cos sie dowiem co robic by nie chudnac na III to dam znac Cytat:
ee tam, ja cie na zywo widzialam i wcale tak zle nie bylo. uzylam wczoraj swojego mlynka. troche marna moc ma. Otreby zmielil ale nie wiem jak on ma sobie z kawa poradzic. Ale tam, do otrab go w koncu kupilam. No wiec zmielilam dzienna dawke, dodalam lyzke skrobii troche soli i odrobine oliwy (bo jeszcze parafina nie doszla), rozwalkowalam cieniutko i smazylam bez tluszczu. Mniam. Jakby to pociac na kawalki posypac przyprawami i przypiec w piekarniku to jak prawdziwe nachosy by bylo. Zjadlam wszystko od razu ![]()
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska Edytowane przez wiolqn Czas edycji: 2009-11-12 o 11:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#262 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz uzyłam słodzika w proszku bo miałam smak na twarożek z cukrem-i w ogóle nie był słodki
![]()
#263 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny znów Was opuszczam do wieczora
![]() Nie nabazgrajcie za dużo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Raczkowanie
|
Witam koleżanki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dukanki! Mam za sobą miesiąc na dietce. Wynik w podpisie. Jak dla mnie,nie będę skromna to rewelacja. Jeszcze miesiąc na drugiej fazie i spadam na trzecią. Ale już nie liczę na takie efekty, ale tak do 69 chciałabym spaść.
Wczoraj, pierwszy raz w życiu miałam taki apetyt, że nie mogłam sobie poradzić. Dzień wolny a ja cały czas w kuchni coś pichciłam: a to bigosik z piersią kurczaka, a to placuszki z papryką pieczarkami i znowu piersią i wymyśliłam jeszcze coś fajnego co może wam się spodobać, taki ala suflet z kalafiorem, przepis podam jak mi wyjdzie po raz drugi, żebyście mnie później nie wyklinały, i nutelka po raz pierwszy, ale to nie dla mnie, słodzik smak mi psuje ![]() A dzisiaj @ przyszła, jak w zegareczku i już jestem oazą spokoju. Może ta dieta mi hormonki ureguluje, to by było coś!!!
#267 |
Rozeznanie
|
czesc dziewcznki...
planowalam schudnac do 65,ale waga mi sie chwieje od 67 i tak w kolko 67 i troche lub 67... i powoli moja motywacja slabnie wiec zeby nie grzeszych przechodze od poniedzialku na 3 faze. i tam sobie "pogrzesze" juz w dozwolonych ucztach. wszystkie chudna na 3 fazie wiec moze te 2kg dochudne. i tak schudlam 9kg wiec jak dla mnei to sukces ![]() ![]()
www.motocyklove.pl ..z miłości do motocykli ![]() ----------------------------- mój związek z Dukanem : start wrzesień 2009 -> 76 kg faza III-->listopad 2009 - > 67 powrot na II faze cnotliwie 04.05.2011 cel : 65...64..63..62..60. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
I zapomniałam o najważniejszym, od jutra zaczynam odchudzać mojego mężulka, a on to ma już z czego chudnąć. I zmieniam system 7/7, bo dziś odstatni dzień warzywek a chcę mu zrobić 7 dni uderzeniówki i iść razem z nim tym systemem. Szczerze to trochę się o niego obawiam, ale muszę zadbać o jego zdrówko i kondycję
![]()
#269 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to wydaje mi sie ze bedziesz pierwsza ktorej sie ureguluje bo do tej pory to chyba wszystkim sie roz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.