|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Podobno te świąteczne rzezczy mają być od 16.11 w sklepach.
|
#1082 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
|
|
|
|
#1084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś zafundowałam moim pazurkom odpoczynek - zmyłam lakier i nałożyłam odżywkę z Avonu. Zostawię je w spokoju do soboty żeby trochę odżyły. W Naturze pojawiła się wibrująca maskara Maybelline: http://drogerianatura.pl/nowosci_kosmetyczne/35/362/
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-11-12 o 16:19 |
||
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Co właściwie ma robić ten krem karotenowy TBS?? Jutro TŻ jedzie słuzbowo do Krakowa, może bym go zmolestowała o wstapienie do TBS
![]() Kupiłam 3 cienie w Inglocie
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
hosenka a jakie kolory tych cieni nabyłaś?
ja planuje juz od miesiaca wybrac sie do inglota bo moje koleżanki poinformowały mnie ze istnieje możliwość stworzenia tam swojej paletkiisa robiłam "próbe" tym tuszem - wibruje leciutko i chyba przez to łaskocze mnie w oko Właśnie ogladam nowa gazetke promocyjna z natury |
|
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam 2 paletki, gdy była na nie promocja kilka miesięcy temu (nie wiem czy jeszcze sa na wyprzedazach wkłady), ale poleciały na Allegro, bo jakoś tak nie lubiłam używać ... Kupiłam 2 Sprinty: nr 78 ciepła śliwka ze złotymi drobinkami i nr 82 - wrzos ze złotymi drobinkami i Vertigo (za 5 zł) nr 81 - stalowy
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne kolorki takie jesienne
|
|
|
|
|
#1089 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie jakoś zaćmiło, z enie spytałam od razu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
JAkby co to podtrzymuję, jeśli mozna kupić stacjonarnie to moge to zrobić ale jak netowo to nie wiem- nie mam tam konta ![]() Cytat:
![]() Byłam na skzoleniu, chyba zostanę -jutro mam już przynieść dokumenty ze zdjęciem. Tylko musze porządnie się zastanowić czy brać na etat czy 3/4- żeby studiów nei zaniedbać
|
|
#1090 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cieszę się, że udało Ci się z tą pracą
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko: wiesz co? Jak wróciłam w niedziele, to zastanawiałam się, o której środzie mówisz. Do głowy mi przyszla ta wczorajsza
Czyli w następnym tygodniu ma byc ta promocja? ![]() Gratuluje pracy. Ja bym radziła 3/4 Isa: ja ostatnio tez najczęściej kredek używam, ale to dlatego, że zawsze się guzdram i zaczynam się malowac na 5 minut przed przyjściem TŻ, a wtedy to czas tylko na puder, czarną kreskę wewnątrz oka, 2 krechy kredką na powiece (np. moją ukochaną Berry z Avonu albo fioletową Earth z Sensique), brązer (Deborah nr 2, a jakże, nieługo dokopię się do dna ) i jak mam jeszcze sekunde to róż lub rozświetlacz.
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-12 o 18:40 |
|
|
|
#1092 |
|
po prostu Em :)
|
Wow, jak to zrobiłaś tak szybko?
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam go w połowie maja, ale używam prawie codziennie na całą twarz, czasem 2 razy dziennie, gdy wieczorem robię nowy makijaz.
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko ja z kolei kreski na powiekach i brwiach robię tą samą kredką - ciemnobrązową kredką do brwi Essence
Świetna jest i sprawdza się w obydwu rolach. Mam też co prawda jasnobrązową wysuwaną konturówkę Essence, ale dawno jej nie używałam.
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak uważam ![]() to na mnie pewnie też by było widać ale na razie nie chcę nowego różu (tzn. nie powinnam... )Cytat:
http://www.thebodyshop.co.uk/_en/_gb...prdcode=83602mzazdroszczę ja mam półtorej godziny
|
|
#1098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też się cieszę, na razie wygląda zachęcająco, po weekendzie też mają być jakieś szkolenia przez 3 dni jeszcze, jest nas 15 osób nowych, już zawarłam znajomość z jedną dziewczyną w moim wieku, tez na studiach przyrodniczych
![]() Cytat:
w zeszłym roku te promocje były co tydzień chyba do samych Świąt.Właściwie to nei wiem do końca czy musimy się już deklarować jeśli chodzi o dyspozycyjność na dłuższy okres- grafik ustalany jest z tygodniowym wyprzedzeniem a umowa bedzi epodpisana 5 grudnia- powiedzieli że wynagrodzenie dostaniemy za to co wypracujemy plus ewentualne premie. W kazdym razie ciekawe ile zdołam godzin wyrobić, bo nie ukrywam że zależy mi bardzo na kasie ![]() Cytat:
za to linerkami jak najbardziej ![]() spadam do nauki, miłego wieczorku
|
|
#1099 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdej kategorii mam takie egzemplarze, które miałam na sobie 3 razy na krzyż, a wśród ciuchów i kolczyków są nawet i takie, których jeszcze nie rozdziewiczyłam ![]() A torebek mam naprawdę dużo ![]() Co do kupowania ciuchów to też nie mam na to ochoty teraz, też z tych samych względów. Zresztą poczekam do styczniowych wyprzedaży ![]() Cytat:
To jest naprawdę trudne pytanie... Z samych etorebek mam: czarną Dewi, turkusową Noel, rudą Landi, szarą Emili, czarną krokodylą Charlot i tą malutką fioletową z guzikiem a la Atmosphere. Leci do mnie granatowa Królowa Dżetów i ta szaro-brązowa David Jones. Mam jeszcze dużą czerwoną z Reserved, w zasadzie to dwie, bo jedna już zniszczona trochę, a druga inna, jeszcze większa. Mam jasną średnią z DJ, sporą a la jeansową z Croppa, średnią szarawą Acommodą, z którą byłam raz i chcę sprzedać, śliwkową dużą z H&M, którą powinnam wyrzucić w sumie, więc może to w końcu zrobię, a prócz tego chyba jeszcze z 5 małych na długim pasku, z 5 kolejnych letnich materiałowych, i pewnie jeszcze z 5, o których nie pamiętam, bo to jakieś zabytki Także tak na oko wychodzi sumka ok. 29sztuk, z czego po odliczeniu tej jednej do opchnięcia i drugiej do wyrzucenia zostaje i tak bagatela 27sztuk ![]() Ktoś mnie przebije ;> Dobrze, że w międzyczasie zdążyłam oddać mamie 2 torebki, jedną etorebkową, drugą z johdoe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() O taaaak ![]() Cytat:
Wcale bo nie. Przecież nie ma sensu, żeby 2 puderki szły do mnie, skoro może od razu jeden do mnie, a drugi do Ciebie Ale i tak już go sobie kliknęłam ![]() Cytat:
A samo to już wystarczająco męczy człowieka
|
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam takie niemądre pytanie, gdzie w Warszawie można kupić lakiery china glaze?
Edycja: Ok znalazłąm. Idę na kolejną rozmowę o pracę.
Edytowane przez loverynka Czas edycji: 2009-11-13 o 07:43 |
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zapowiada się chyba dziś ładny dzień wreszcie, wyszło słońce Miałam dziś jechać do biblioteki, ale nie chce mi się. Pojadę w poniedziałek, bo i tak muszę wpaść na chwilę do pracy, więc skoro już będę w Krakowie to załatwię 2 rzeczy na raz mam nadzieję.Cytat:
Oby praca była fajna Cytat:
A szafa mi się nie domyka powoli.Może zrobię dziś w niej małe porządki, bo trzymam kilka ciuchów do chodzenia po domu, których i tak po domu nie noszę Jeśli chodzi o zakupy to potrzebuję jedynie kurtki na zimę lub płaszcza (skłaniam się bardziej ku płaszczowi, ale widziałam wczoraj na wątku modowym ładną kurtkę z Zary i spodobała mi się, tylko cena odstrasza, bo coś ok. 300 zł). Na wyprzedaże też liczę. A najbardziej na te w perfumeriach - rok temu na poświątecznej wyprz. w Sephorze kupiłam moje ukochane Meteorytki
|
|
#1102 | |||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Cytat:
Do teraz nie mogę odżałować, że nie udało mi się go upolować u mnie. Cytat:
Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z tej pracy. Miałam wczoraj taki fantastyczny wieczór...
|
|||
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa ale masz od cholery torebek! Widzę, ze to Twój nałóg taki jak kosmetyki! Podobają mi sie te obie które wstawiałaś i DJ i ta królowa ![]() A ja znów biorę się za naukę. Nie wiecie w jakim programie najlepiej narysować krzyżówkę
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
W Excelu.
|
#1105 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() I zaspałam dziś na ćwiczenia, więc jestem zła i już mi się nic nie chce.
|
|
|
#1106 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Na pewno lepiej dla skóry będzie aplikować marchewkę doustnie![]() Cytat:
![]() Nałożyłam sobie wczoraj na twarz olej tamanu, a potem na szyję balsam copaiba z mazideł... Jej, jak one śmierdzą Dzisiaj zrobiłam sobie na dekolt tonik z ekstraktem z zielonej herbaty... i też śmierdzi Ale nie narzekam, na razie wierzę, że będą działać
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
Zleciłam TŻ zakup tej marcheweczki, ciekawe jak sobie biedaczek poradzi z tym zadaniem
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też.
Nawet kawałek projektu dachu w nim przerysowywałam.
|
#1109 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No nie, projekty to ja rysuję w autocadzie, bez przesady![]() A można spytać jaką masz "specjalność"? Bo miłość do excela kojarzy mi się ze studiami technicznymi
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze jedno pytanie- który pędzel z EDM jest lepszy? kabuki czy Flat Top? Znalazłam na All za 22zł a przesylka tylko 4,30 i się mocno zastanawiam. Tyle, że są bez loga EDM.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

Ale mam zamiar spozytkowac te znizke na cos innego
Moze cos sie trafi
Wogole moje znajome powiedziały mi ze tej oferty nie ma jeszcze w YR w G.Krakowskiej

To ja jeszcze dodam, że tyle samo kosztują lakiery Inglota (a u mnie trzymają się dużo gorzej...)
ja planuje juz od miesiaca wybrac sie do inglota bo moje koleżanki poinformowały mnie ze istnieje możliwość stworzenia tam swojej paletki

Cieszę się, że udało Ci się z tą pracą
) i jak mam jeszcze sekunde to róż lub rozświetlacz.

widać kolor