|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Potem sto razy pociągnęłam szczotką po włosach, jak to robiły księżniczki...
Ujrzałam w lustrze moje włosy pełne blasku i nietknięty makijaż. Ujrzałam księżniczkę, tak piękną, że nawet sny chciałyby ją skraść. Bo nie wszystko jest rożowe jak lakier do paznokci Śpij Julio . Romeo nie istnieje ... I wiesz co? Ten twój błyszczyk wcale się nie błyszczy,królewno.! -Gdy dotkniesz mojej ręki nic Ci się nie stanie. -Jak to? Zupełnie nic?! -Zupełnie. Może jedynie sie zakochasz Jak niewiele trzeba, by pewne rzeczy zdarzyły się w naszym życiu. Mgnienie oka i znika jakiś świat. Ułamek sekundy i fakty stają się nieodwracalne. |
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
na początek witam w XIV cz i oczywiście buziak
(BB especially /chodzi o BananowaBrazylijkę, taką ksywą Cię obdarzyłam,'Are you ready 'B' jak to śpiewa Jay Z w 'Bonnie&Clyde /)I małe spostrzeżenie.. witam Velvet Vamp.. baaaardzo dawno Cie nie było widac, a ja pamiętam .. i pare ode mnie: 1. Dziewczyna staje się kobietą, gdy zaliczy prawdziwego łajdaka. ![]() 2. Mogłabym zatonąc w Twoich oczach, ale po co, skoro nie warto, bo dno tak blisko.. 3. Mogłabym powiedziec, że jesteś prymitywna, ale nawet to byłoby zbyt przesadne.. ![]() 4. Moją obojętnośc okażę Ci w taki sposób, że nie będziesz wiedziała, gdzie oczy wsadzic 5. Pusta lala, lipstick Ci się rozp*erdala ![]() 6. Załóż majtki, podciągnij rajtki, chłopcy już Cie nie pochwalą, tylko Ci dowalą, już Cię nie polecą, już na Ciebie nie lecą, jesteś dla nich pustą lalą, oni Cię walą nastoletnie srajtki, dawali sobie Twoje majtki ![]() 7. Nauczyłam się wychodzic z założenia, że to ja jestem ta lepsza, a Ty Pan Nikt. 8. Moje ego urosło tak, że będąc człowiekiem opanowałoby świat ![]() 9. Umiem poprosic o pomoc, ale nigdy się nie poniżę by to zrobic. 10. W Twoich oczach jest coś takiego.. piękne, wyjątkowo duże.. okrągłe zero ![]() 11. Zimna s*ka. Umie powiedziec, że nienawidzi. Ja. 12. Szybka miłośc, urwane spojrzenia, szybkie samochody, tylne siedzenia ![]() 13. Tania dz*wka za 3 grosze, jeszcze się uśmiechasz.. mówisz 'ależ proszę'.. ![]() 14. Spełnisz moje 3 życzenia...????????????? WYP*ERDALAJ DALEKO STĄD ![]() 15. Szybko zrobiła karierę, każdy wiedział, co lubi, co ceni, co ją podnieca...
![]() http://frizzelicious.blogspot.com/ "Życie jest jak pudełko czekoladek..." i w pewnym sensie za to właśnie je kocham.. ![]() Edytowane przez Frizzelicious Czas edycji: 2009-11-12 o 21:12 |
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
wreszcie . po tylu nieprzyjemnościach . po tylu rozłamach serca . po tylu łez . wreszcie jest szczęśliwa .
|
#244 |
|
Zadomowienie
|
Mój mózg potrzebuje porządnego remontu. Niestety nie ma żadnej aż tak fachowej ekipy remontowej. Był kiedyś człowiek-specjalista.. Od spraw remontów, w mojej głowie, rzecz jasna. Ale ludzi często nie ma, gdy sa potrzebni.
kłamią po cichu. po krzyku. w oddechu. w uśmiechu. i pójdę na najdroższą kawę w mieście, do najpiękniejszej cukierni. będę tam siedziała taka dumna i niezależna. najbardziej bolesny jest brak ten z wyboru gdy jesteś blisko lecz nie chcesz być bliżej Wszystko się powtarza. Dopasowujemy się do zużytych formułek, uczymy się jak idioci już dawno wykutych ról. Tak, czasem się cierpi, ale jest to jedyne przyzwoite wyjście.
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
To nie poprawi raczej sytuacji.
Uwierzmy w to tak, aby to weszło w krwiobieg. Przeszłość jest tatuażem, nikt jej nie zmaze. Ważne, że potrafimy żyć tu razem. Będę za Tobą szła póki mnie nie pokochasz. Obiecuję, że będę miła, ale nie spocznę póki ten chłopak nie będzie mój. Wiem, że źle robię, więc dlaczego cały czas wracam ? Cokolwiek powiesz to to potwierdzam. Już nie poznaję tej osoby,w którą się zmieniłam. Mogę spojrzeć na to realnie. Jak będę musiała. Nie, nie kontroluję sie, więc pozwól mi odejść. Mówię Ci, uwolnij mnie, bo nie jestem w stanie przekonać siebie, że lepiej mi jest bez Ciebie. Wiercę się, stresuję. Umysł szuka spokoju, ale go nie znajduje. Dniem i nocą samotnik uwalnia swój umysł. Głuchy śpioch nie usłyszy nic. Czy możesz nie spać po nocach i winić Boga, że rano źle wyglądasz ? Jak zobacze machającego faceta to będzie oznaczać, że nie jestem sama ?
RAMONESKA H&M 34 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=747676 KONKRET WYMIANKA W LUTYM! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=746248 wymiankowy mix https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=737062 |
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
'rozpier.doliłeś moje uczucia po kątach, a teraz pytasz czemu płaczę?
powiedziałeś, że tylko mnie raz pocałujesz, nie ostrzegałeś, że spier.dolisz mi tym życie! byle do śmierci.. i oby zlała się z wiecznościa.. w nocy cał czas wołam: "kochanie otul mnie, bo zimno mi w nóżki".. mama mi mówiła, że to się tak skończy!
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Nad Nami tęcza , wymieniamy się czułymi pocałunkami... Chciałabym zachować to szczęscie na reszte Naszych dni
<3Czasami uciekam od prawdy do wyobraźni : tylko ja i fantazje - moja oaza ciszy ... ![]() Z Twoich `wielkich` słów nakręce komedie. Dostaniesz głowną role. Wiem, że nie masz talentu aktorskiego ,ale nie mam powodu do obaw , bo nie musisz grać - wystarczy ,że będziesz sobą czyli : kompletnym d u r n i e m |
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
'Ten związek to tylko ja ze sobą
![]() 'Może miłość powinien zdobić kolor czarny ... 'Ejj nie wtrącaj się do mojego lajfa !
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
Kur.wa kur.wie łba nie urwie, a jak urwie to po kur.wie. Pozwalam sobie na bezkarność, nieodbieranie telefonów i odrapane paznokcie. Halo, to ja, klnę jak szewc, już mnie pragniesz, już mnie chcesz.
|
#250 |
|
Przyczajenie
|
śmieję się ze wszystkich tylko z siebie wciąż nie potrafię.
Tamtej dawnej mnie już nie będziesz miał. bo od kiedy ją poznał powtarza, że ma w sobie coś wyjątkowego. była obok niego. nic jej nie obchodziło. bałeś się moich łez. Ona zrozumiec tego nie umie, a on pomóc jej nie próbuje. bo ona lubiła chodzic bez celu po mieście. wezmę spray i na każdym murze napisze co do Ciebie czuje. Ona myśli. On zapomniał. Wczorajszy dzień mało wrażeń przyniósł Ci? Przecież ku.wa oddałam cnotę Ci. jeszcze trochę i na moim punkcie oszalejesz. Tyle dni z nim spędzała dopiero teraz zrozumiała. Uciekałam od miłości. z Tobą się niczego nie boję. Przecież tylko kumpelą twoją była żadnych nadziei Ci nie robiła. powiedz jej co czujesz. Boisz się, że nie zrozumie ?
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam w 14 części
![]() ________________________ Cytat:
Czy ciebie nie obchodzi, czy będę miała po co wstać z łóżka? czym będę oddychać? chcę zatrzymać czas żeby zawsze było tak, jak teraz... ...i obiecuję, że nigdy nie przestanę Cię kochać... czas zatrzymać, z Tobą być... Pozdrawiam PS. nie wiedziałam, że jestem taka twórcza
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Czy można kogoś znienawidzić za to, że ma żółte słoneczko przy opisie, a mimo to nie pisze?
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
Usta ma w odcieniu jarzębiny <3 Ten uśmiech był dla mnie ? ![]() Siedzimy na dachach bawimy się powietrzem <3 ![]() ![]() Dźwięk pustych słów, Niczym brzdęk szklanek Dziś wypełnia serce me… W czerwoności liści poprzez pomarańczę, do żółtej damy. Zdmuchniemy kurz z serc naszych wnętrz… ![]() Gdyby nie moje dobre wychowanie, Podbiłabym ci oko, mój szanowny panie! ![]() |
|
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
ZniknijzOczuMi -okradam
_____ Nie płakać już więcej . mówią 'Bądź sobą.!', a każą brać przykład z innych. ; |
Śnie . Marze . Kocham . Znów poczuć Twój zapach i utonąć w błękicie Twych oczu... Być częścią tej gry . |
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Myśl o Tobie sprawia, że się uśmiecham, wiesz ?
Jesteś moim marzeniem które się spełniło. I w sumie.. lubie pachnieć Tobą. Wystarczy jeden Twój znak. Oddałabym wszystko za szybsze bicie serca i ciepłe, kochające ramiona. Czasem po prostu chcialabym się do Ciebie przytulić, bez żądnego konkretnego powodu. Pójść do parku, gdzie w promieniach słońca mienią się różnymi kolorami jesienne liście... Usiąść pod drzewem, patrzeć w niebo... Powiedzieć coś, cokolwiek... Spojrzec w Twe oczy, gładzić dłoń, dotykać Twej twarzy, ust, pocałować... Poczuć się jak mała dziewczynka, bezbronna dziewczynka... bezpieczna w Twoich ramionach. Chciałabym zapomnieć o wszystkim, żyć chwilą obecną. Pragnę usnąć wtulona w Ciebie. Obudzić się kiedyś słysząc z Twych ust swoje imię. Czuć, że jestem Ci potrzebna... Wiedzieć, że jestem jedyną... I tęsknić wiedząc, że i Ty tęsknisz... Każdą minutę z Tobą jest jak ukojenie. Pięć minut w jego towarzystwie, to jak łyk wina dla alkoholika. Moją radością jesteś tylko Ty! Żadna wielka miłość nie umiera do końca. możemy strzelać do niej z pistoletu lub zamykać w najciemniejszych zakamarkach naszych serc, ale ona jest sprytniejsza - wie, jak przeżyć.
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
ks. Jan Twardowski
(jeden z moich ukochanych wierszy, fragmenty) "(...)Nie bądź pewny że czas masz bo pewność niepewna zabiera nam wrażliwość tak jak każde szczęście przychodzi jednocześnie jak patos i humor jak dwie namiętności wciąż słabsze od jednej tak szybko stąd odchodzą jak drozd milkną w lipcu jak dźwięk trochę niezgrabny lub jak suchy ukłon żeby widzieć na prawdę zamykają oczy chociaż większym ryzykiem rodzić się niż umrzeć kochamy wciąż za mało i stale za późno..." Wszystko wokoło jest tak jasne.. Nie tylko żeby przetrwać, ale by umrzeć żywym! Męcząca miłość. Żadnych więcej kłamstw, żadnych niespodzianek.. Nauczyłam się, że życie jest niesprawiedliwe i bardzo realne. PS Babycham - często Cię okradam, mam wrażenie, że każdy Twój opis opisuje moją sytuację, humor w danym momencie, dziękuję ; )Flaw - Whole, Tarja Turuner - Die alive <3
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
usuń się z mojego życia , mam dość obietnic bez pokrycia!
walnij głową w mur i patrz jak burzysz moje serce. i nie powiem , że nie chciałabym Ciebie mieć , dla siebie. ekran moich myśli lubię gdy się uśmiechasz , gdy na około mnie szukasz bardziej niż bardzo , kc. i nie chcę wiedzieć ile miłości już straciłam! a jeśli zniknę , będziesz mnie szukał? jesteś ostatnią fiolką insuliny , którą muszę sobie wstrzyknąć.
fuck you , i don't want you back. Edytowane przez uwielbiaj Czas edycji: 2009-11-12 o 21:47 |
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Witam wszystkie dziewczynki.;**
* Wszystko się zmieniło.Ja Ty i wiara w miłość. * I uwierz.. nie znajdę lepszego od Ciebie. * Kocham Cię.. tandetne nie? * Żyj tylko chwilą i nie patrz wstecz to co było już nie wróci to przeszłością jest.! * Nie jestem dziś bez szans, więc wiem, że będzie najs ^^ |
|
|
|
#259 |
|
xoxo
|
Co w Tobie jest takiego, że nikt nie potrafi Cie zastąpić?
"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi..." w szarym świetle dać czarno-białą odpowiedź... Wiesz kiedy jest najgorzej? Kiedy zakochujesz się w kimś "nie ze swoich sfer", kimś, przez kogo nigdy nie zostaniesz dostrzeżony i kogo nigdy nie powinieneś zauważyć. To zdecydowanie boli najbardziej. Nikt nie dał nam gwarancji przy narodzinach,że życie będzie proste i łatwe...więc do kogo można pójść z reklamacją? Leżała na łóżku. Mała, bezbronna, naga. Kolejny raz ją wykorzystał. Kolejny raz zrobił z nią co tylko chciał, a potem odszedł. Kolejny raz miała ochotę nawrzeszczeć na siebie za to, że mu pozwoliła. Pozwoliła mu, by ją dotykał, by smakował jej malinowych ust, by ona mogła go poczuć w sobie. Pozwoliła zrobić z siebie dziwkę. A potem, mimowolnie uśmiechnęła się na myśl, że jutro znów przyjdzie... Sumienia nie da się wyciąć. Można je tylko znieczulić... weź Ty uważaj, Ziemia jednak bardziej Cię przyciąga niż chmury. Kiedyś walczyło się u boku przyjaciela. Dziś- podaje mu się tylko szablę i ucieka z pola bitwy.
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Frizz
![]() * Jak ktoś sra do swego gniazda to bomba atomowa prosto w ryj i kij w dup.e , trzeba odcinać od siebie kur.wy zatrute..*
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
witam w kolejnej części
![]() nie znacie mnie dziewuszki ;D ale okradam maxxx ![]() kilka razy dodałam opisy ![]() plastikowy świat pełen plastikowych barw. cieplutko pozdrawiam ! ;*
|
#262 |
|
Zadomowienie
|
Zanim cichy mrok
Ukołysze snem Chcę uwierzyć, że wciąż Potrafisz kochać mnie Ta noc zniknie, kiedy świt Zbudzi nowy dzień najlepsze dni uciekają nam właśnie dziś Bez Ciebie noc straciła smak, nie ma sensu cały świat Gdy złe słowa splotły sieć, nikt nie słyszał serca skarg Mój świat umiera w snach Chcę znów wierzyć w miłość Mieć siłę by wstrzymać łzy Mieć prawo do walki Znowu dotknąć gwiazd Zatrzymać czas... Czy nie ma już nic? Nic dla czego warto żyć dajesz mi siłę, której tak brakuje mi kolejny poranek, kolejny smutny dzień ' czasem jutro nas zalewa łzami a miało być gładkie jak aksamit ' gdy mi zimno - Ciebie nie ma by ogrzać mnie Bo wiesz słońce z deszczem wywołują tęcze. tam gdzie szarych ulic dźwięki Swoją drogą iść na swój sposób. Puls ulicy nadaje mi tempo. Nie jest wstydem przegrać, jeśli próbowało się wygrać. Nienawidzę gdy ktoś wchodzi mi w paradę W czasie gdy sam doskonale daję sobie radę < 333 |
|
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
Palce wskazujące obu rąk dwa razy pod obojczyk, potem dwa razy w kierunku rozmówcy.
„Kocham Cię”. To takie proste... Nikt nikogo nie traci, bo nikt nikogo nie może mieć na własność. I to jest najważniejsze przesłanie miłości - mieć najważniejszą osobę na świecie, ale jej nie posiadać. balans na cienkiej granicy między błazeństwem a katastrofą W głowie ujada strach, najlepszy przyjaciel człowieka Wiem, że jesteś na wyciągniecie ręki i czekasz w rogu pokoju. Ta nić zerwie się delikatnie, jak pajeczyna małego pająka, a potrafi omotać muchę, czego mnie nie udało się zrobić z inną żywą istotą. |
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Spraw aby każdy dzień miał szanse stać się najpiękniejszym dniem Twojego życia!
wypływam na bezkresne oceany snów.. Mam Marzenia, Które Są Możliwe Do Spełnienia... =) mówią... "Nie płacz, że odeszło, ciesz się, że było" w takiej chwili jak ta - nawet opis nie pomoże ;( Życie? Ciężki kwadrans złożony z uroczych chwil..........
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
aż trudno nie zaśpiewać "a miało być tak pięknie..." a prośby się znów zaczynają ;| ogarnąć się!
kolekcjonujesz cisze tak jak ja? w asyście spojrzeń mych toniesz. vi aj pi chyba jeszcze trochę w szoku. co mnie szokuje? ty, kotku, ty. tak bardzo się za nim stęskniła że aż czuła ściskanie w żołądku. nie wiem co powiedzieć więc nie mówię już nic.
|
#266 |
|
Zadomowienie
|
no to tak. witam perełki w już XIV części naszego wspaniałego wątku ;* i po pierwsze (a w sumie to już po drugie) to stwierdzam, że KaMa jest baaardzo miła, tylko no po prostu nie ujawnia tego każdemu a RealGirl mąci mi w głowie, a co ! ale i tak kocham obie <3 do tego Kamisha ma zawód spowodowany przez zołzowatą TiS, ale i tak każdy się cieszy haha, no dobra, bo wyjdzie z tego jeden wielki off, a regulaminu trzeba przestrzegać brzyduuszki me <3aha, i chciałam serdecznie podziękować za pochwały z tamtej części ____ raczej o nim nie myślę, może czasem między jednym krokiem, a drugim. nie mieliśmy za sobą żadnej wzruszającej sceny pożegnania, ani też takowej nie planowaliśmy. gdybyśmy wymówili pewne słowa na głos, byłoby w tym coś zbyt ostatecznego. kojarzyłoby mi się to z wystukaniem na klawiaturze słowa "koniec" na ostatniej stronie pisanej powieści. może małe deja vu ? każdy błysk w jego błękitnych oczach wywoływał u niej gęsią skórkę, jego spojrzenie hipnotyzowało. a ton głosu był niczym ulubiona piosenka, którą chciało się nagrać na płytę i odtwarzać bez końca. i jedynym znakiem jego obecności była zaschnięta róża stojąca w pustej butelce po winie. moje życie nie wisi na włosku, zwykłam nosić je na łańcuszku.
|
#267 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdzie jesteś, że marznie mi szyja ? Jesteś tematem mojego życia, pragnę zagłębić Cię do dna, zapamiętać od deski do deski. Schowaj mnie gdzieś w swoją przestrzeń międzykomórkową. Twoje palce opowiadają o mnie niebu, Twoje palce nieba nachylają do moich rąk. Kładą się na moje oczy. Szybkimi dotykami biegną wokół ust, odginają włosy i jak niepotrzebna kąśliwa pszczoła wpijają się w szyję. D r ż ę. Dotykaj mnie dotykaj mnie, tak trudno żyć gdy Ciebie nie ma. [...] zamiast siedzieć i myśleć za co kupię szczęście ... Kiedy egzystencja męczy, a świat problemy piętrzy, nic nie ulepszysz. Trzeba to p i e p r z y ć.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-11-12 o 22:32 |
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w nowym wątku, Kochane. Życzę miłego opisowania. ![]()
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
spuśćmy na "to" zasłonę niepamięci
splunę w garście, zatrę ręce i ze zręcznością ekwilibrysty (gimnastyk uprawiający ekwilibrystykę, sztukę cyrkową obejmującą ćwiczenia wymagające zachowania równowagi w utrudnionych warunkach (chodzenie po linie, woltyżerka itp.); akrobata) albo prestidigitatora ( człowiek pokazujący sztuczki oparte na niezwykłej zręczności palców; sztukmistrz; iluzjonista.)..wydobędę z kieszeni nóż i wytne swoje serce Ptaszki na chwilę przestały ćwierkać a cały wszechświat zatrzymał swój bieg.
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
milutko tu u Was
![]() taki mały wymysł stworzony na kolosie z fizjologi(układ nerwowy) jeszcze wyników nie znam MIŁOŚĆ , to tylko zmiana napięcia na neuronach i proporcji produkowanych hormonów. A nie uczucie, które czuje sie pompą ssąco-tłoczącą. Miłość odczuwa mózg, on też ją wywołuje. Ale jest destrukcyjna. W końcu Ś Walenty jest patronem zaraz i plag,? i ludzi mdlejących...
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

/chodzi o BananowaBrazylijkę, taką ksywą Cię obdarzyłam,

<3