|
|
#811 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Cytat:
![]() U mnie jest jeszcze informacja dot. K15 stąd moja niewiedza
|
|
|
#812 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
W poniedziałek przychodzi mi zamówienie z katalogu 16 nie ma żadnych braków coś dziwnego . Niestety jestem rozczarowana Zegarkiem Marlion . Proszę dziewczyny nie kupujcie go bo wasi chłopacy /mężowie będą rozczarowani. Bransoleta taka długa że na rękę wojownika sumo by się udało założyć. można skrócić bransoletę ale koszt takiej usługi u zegarmistrza to 100 zł O.O a sam zegarek 79,90. Zegarek sam w sobie ładny . Zestaw kadzideł i świeczek jest po prostu rewelacyjny Zapach Himalajskich jagód goi Serdecznie polecam . A w 16 miałam spory popyt na te drogie wody . Ten nowy zielony Christiano Lacroix kosztował tylko 49,50 ogólnie zamówienie wysokie ponad 3, tyś zł Jest to największe zamówienie w mojej całej karierze konsultantki . Teraz lecę na zakupy później do was zajrzę i opiszę kilka produktów dam recenzje może się przydam ![]() p.s Nie wiem czy już o tym wiecie czy niee ale ostatnio przez przypadek dostałam dwa katalogi 15 . zamiast po polsku to po czesku były identyczne więc każdy katalog czeski jest taki sam jak nasz polski ![]() Pozdrawiam Ela |
|
|
|
#813 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widziałyście, ze seria naturals jeżyna i wanilia wróciła na życzenie klientów niedawno, a w następnym katalogu(czy chyba w 1/10) znów jest z dzwoneczkiem? Cytat:
Cytat:
Ja tylko mogę o takim pomarzyć, jeszcze czekam na 1 zamówienie od mamy z pracy i będę miała ponad 500 I tak się cieszę.Dziś zamawiam. Niestety nikt nie wziął żadnej droższej wody, bo tak to bym sobie wzięła TTA Gold, bo mi się podobały, to można by się skusić skoro upust jest 45%. No ale trudno.
|
|
#814 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja tęsknie za SCENT TREND - nie wiem czy pamiętacie chyba z 10 lat temu był Perfumy były o zapachu melona, ogórka i nie pamiętam co jeszcze, szkoda że już nie ma ![]() Jeszcze fajne były TRUE HEARTS - buteleczka trójkątna, a zatyczka różowe serduszko. Echhhh...
|
|
|
|
|
#815 |
|
Rozeznanie
|
moj ulubiony zapach Avonu to be..kissable kocham ten zapach, a oni go wycofali
zamawialam go tonami w ogolniaku jak jeszcze nie bylam konsultantka. od czasu do czasu zamawiam sobie jeszcze z allegro, ale i tak zapasy im sie juz koncza i cena dosc wzrosla...ehh
|
|
|
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie czy któraś z was zrobiła zakupy z avon za kwotę większa niż 1000 zł, bo ten program lojalnościowy np że powyżej 3000 dostaje się 3 produkty to jakaś kpina, nie uważacie?
|
|
|
|
#817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety nikt jeszcze nie zamawiał, więc nie wiem jak wygląda... |
|
|
|
|
#818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#819 |
|
Raczkowanie
|
u mnie w brakach biżuteria DIANA ale powodu nie znam pewnie opóźnienie produkcji
|
|
|
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#821 |
|
Raczkowanie
|
Mam fakturę, zadnych braków, woda AROMADISIAC będzie, z netto brałam tylko kolczyki Leonie i szmpon kwiat maku i przyjdą.
|
|
|
|
#822 |
|
Rozeznanie
|
czesto jak zamawiam dużo produktów z netto to większaośc ma światło czerwone, jednak nie usuwam ich z zamówienia ,b bardzo częśto zdarza się,że jednak one przyjdą.
cvo do wycofanych ofert, nie ma już roletki celebre a moje klinekti sie o nią dopytują, ostatnio za polecenie nowej konsultantki miałam dotsać zegar ścienny, dostałam ,ale 3 zamowienia później, bo jak się okazało, nie mogli znaleźc dokumentu, w którym pisze,że to ja kogoś poleciłam, jednym słowem, mają tam jeden wielki BURDEL.
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
Mój brak to krem do rąk sss z netto za 4,90 i to wszystko. Ale i tak jestem zła
|
|
|
|
#824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobnie jest z serią wanilia pojawia sie w jednym katalogu i ma dzwonek w następnym Co do kropek przy zamówieniu to ja miałam przy zestawie perceive ale zielone. |
|
|
|
|
#825 |
|
Raczkowanie
|
ja natomiast nie mam plynnego wosku w spray z tej łaczonej oferty (kup 1 za 17 i drugi za 1zł) i tez z drugiej takiej oferty serum dodające blasku do włosów farbowanych i jestem strasznie zła jaja se chyba robią :[
|
|
|
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
Przecież to jest nowość, nie możliwe,aby w jeden dzień było wykupione. Nie przygotowali się należycie. A nie masz rozbite na dole?
|
|
|
|
#827 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie nie i temu jestem taka zła :[
AT SERUM DOD BLASK. WŁ. FARB 0 0 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 Chociaż wsumie juz raz tak miałam ze na fakturze nie było a w paczce przyszło zobacze jak to bd we wtorek Edytowane przez ewa_krk Czas edycji: 2009-11-13 o 13:06 |
|
|
|
#828 |
|
Wtajemniczenie
|
Pytanie z innej beczki: czy odżywkę do paznokci np. tą ze zlotymi drobinkami, ale chodzi mi ogólnie, po jakimś czasie ( jakim?) należy zmyć czy pozostawić aż sama zlezie.
|
|
|
|
#829 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
„ Do wyczerpania zapasów” z katalogu, wybrane produkty niekosmetyczne z katalogu i mini katalogu.” I myślę, że to tylko początek. Ale nie to jest najgorsze, rozumiem że coś tam mieli zrobić z tymi brakami. Avon ma problem, wiec przerzuca jego na nas, i problem z głowy. Paranoją jest, te żółte światełka. Co zrobić, jeżeli przykładowo przy zamówieniu na 500 zł przy jednym produkcie, powiedzmy na 20 zł, będzie żółte światełko. Brać – nie brać, przyjdzie – nie przyjdzie. Zamówić co innego, żeby dobić do tych 500zł , a jeżeli zależy nam na danym produkcie. Wiec co zrobić ? O to jest pytanie ? ![]() Dlatego uważam, że to jest chore. |
|
|
|
|
#830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#831 |
|
Wtajemniczenie
|
na fakturze wystawionej dzisiaj nie mam braków
nawet brakująca próbka z K15 przyjdzie
|
|
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
ja nie mam żadnych braków w fakturze 16/09 (-;
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- a tak się jeszcze zastanawiam, jak myślicie, czy ma sens kupowanie produktów z netto, zbieranie i wystawianie ich później na allegro ? z tego co widze, to te aukcje mają tam duży popyt,ale mam mieszane uczucia co do tego, to co mam w domu chomikuje w pudełku i zdarza się,że się sprzeda przypadkiem,a tak to leży.
|
#833 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Widze ze zależy chyba im na upadku firmy....
|
|
|
#834 |
|
Rozeznanie
|
Pamietacie jak pisałam o tym tuszu podwójnym J Dempsey?
W 14tce go nie było w netto i w 15 też nie. A teraz w 16tce w ofercie internetowej jest. Myslę sobie że robią sobie z nas jaja, w 15tce miał byc po 6,90 więc go nie sprzedawali po to żeby teraz w internetowej dac po 9,90. |
|
|
|
#835 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#836 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#837 |
|
Wtajemniczenie
|
co do opustu 45% to dotyczy on tylko i wyłącznie wód, czy ten zestaw today tomorrow always ze str 39 też mu podlega?
a i jeszcze jedno - wiecie może czy już przychodzi komplet biżuterii Calla Lily?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
W zeszłym miesiącu sobie zarejestrowałam numer i czy jeśli w katalogu 15 miałam zamówienie za ponad 1000zł to kiedy mi przeleją to darmowe 40zł???---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Opustowi nie podlega tylko zestaw Todey Tommorow Always for men |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.

stąd moja niewiedza

Ja tylko mogę o takim pomarzyć, jeszcze czekam na 1 zamówienie od mamy z pracy i będę miała ponad 500