|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Witam
![]() My powoli urzadzamy nasze nowe gniazdko - fotki raczej w przyszlym tygodniu. Brak mi neta w domu ale w ciagu tygodnia powinien byc Malutka mezusiowi nezle baty sie naleza zeby zrozumial i padl na kolana z przeprosinami i bukietem roz Dagecik i Izazusia zdroweczka dziewczyny Kotek pomysl z biznesikiem bardzoi mi sie podoba ![]() Katarzinko super ze wszystko ok i mozesz zaczac robic to co lubisz ![]() Kasienka wszystko boskie Czeko 30 par ja mam moze z 5 a aktualnie nosze 2 musze sie wybrac na zakupki...a Ty lec po ten plaszczyk i wrzuc fotke![]() A co tam u Izki. Gosi i Anisi??? |
|
|
|
#392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po plaszczyk to dopiero w poniedzialek wiec mam nadzieje ze bedzie jeszcze -widzialam go w 2 sklepach tylko zeby ten rozmiar byl
|
|
#393 |
|
Rozeznanie
|
hello...
a u mnie czarnej serii ciag dalszy... jak tesciu jzu wyszedl ze szpitala i samopoczucie ma ok, malz juz nie obwinia sie tak strasznie to teraz z psiakiem... w poniedzialek mial zabieg na oczach i byloby wszystko ok, ale wczoraj tak musial ganiac z psiakami na wieczornymm spacerze ze wlazl na szklo i tak rozciachal sobie poduszke ze az patrzec na to nie moglam... dzis bylismy u weta i ma szwy zalozone...bidula na spacerki to tylko siusiu i kupka i do domu...na szkolenie tez nie pojdziemy... ehhh wybaczie mi po raz kolejny ze ja jak ta egoistka znowu o sobie...ale mam chwilke wolna (na szczescie nie musialam isc do pracy) wiec nadrabiam zaleglosci wizazowe i obserwuje mlodego zeby sobie nie zrywal opatrunku... pierwsze 2 fotki to z budowy jeszcze jakies pare tygodni temu..pozostale to z poprzedniego tygodnia--bysio juz wazy 27 kg
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
Hej Babolki
![]() Wlasnie wysłałam męza na poczte bo przyszla moje bluzka z Allegro Kasienka plaszczyk cudo ![]() Czeko mam taki sam zlew ) i normalnie byl ciasny, ale to wrazenie chyba bylo spotegowane tym ze sama mam ogromny ![]() Co do samego elektro takze polecam, my na odkurzaczu zaoszczedzilismy 200zł. Izusiu och chorowitku przybij piatke Nie wyobrazam sobie jak Ty na uczelnie pojedziesz Ja w zeszlym tygodniu zastrajkowalam i nie poszlam tak fatalnie si eczulam.Dagus za chwile znikniesz w oczach!Jeszcze te omdlenia Sle Ci Katarzinko super wiesci od gina To to teraz szalej! ![]() Paulinko niecierpliwie czekamy na fotki mieszkania Katey och rzeczywiscie znow macie pod gorke, ale w koncu zanotujecie znaczna zwyzke formy. Niech tesciu i psiak wracaja do zdrowia ![]() Czeko21 tyle dzinsow to chyba nawet Kasienka nie ma hihi A gdzie to takie fajne rzeczy znalazlas? ![]() Malutka maz zachowal sie fatalnie. Nic tylko Kotku mi pomysl sklepikowy sie b. podoba. Martusiu ale za to ja mam jeszcze likier kawowy hihi ![]() Kinia to tak kalendarz wazna rzecz, musi byc idealny ![]() No takze ponawiam pytanie o Izke, Gosie i Anusie
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc nawte Was nie nadrobilam bo wlasnie wrocilam do domu
jak wyszlam o 11:30 tak wrocilam teraz, bylam w Urzedzie Pracy, na rozmowie w sprawie pracy a potem na drugiej i to takiej "niezapowiedzianej" (moge powiedziec ze "prawie" mam prace....zaczynam w poniedzialek tydzien probny i jesli spodobam sie szefowej i jesli praca bedzie mi odpowiadac to bede ja miala aa no i malz dzis pojechal na rozmowe i maja mu do wtorku dac odpowiedz, wiec trzymajcie mocno kciuki oby mu sie udalo bo juz troche zdolowany chodzi ![]() ps. a w srode idziemy na kurs prawa jazdy normalnie uwielbiam piatki 13-go ![]() oka wracam do nadrobienia zaleglosci Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-11-13 o 20:53 |
|
|
|
#396 |
|
Zadomowienie
|
Cześć RYBKI!!!
Tęskniłam za Wami okrutnie... W sobotę po powrocie z uczelni wylądowałam w łóżku. Już na uczelni mnie brało przeziębienie...i tak trzyma ciągle. Przeleżałam w łóżku do środy, a w czwartek musiałam wstać, żeby uzupełnić praktyki. Mam już dość tego kaszlu...wymemłało mnie. I ciągle miałam niską temperaturę. Antybiotyk mi tylko zaszkodził, bo biegunkę po nim miałam. Miałam też "bańki" stawiane i nie pomogły też. DObra,to tyle co u mnie. Tym dziewuszkom, które także chorują życzę szybkiego powrotu do zdrówka, a pozostałym przeganiam choróbska.. ![]() kasienko śliczne ciuszki kupiłaś i zgrabniutkie buciorki. I pomysłowo zrobiona kuchnia. katey psinka.... kotku kciuki zaciskam za Was oboje. tak krótko tylko...nadrobiłam Was, ale nie mam siły już... Buziak dla tych, które zauważyły, że mnie nie było. Wielgachny całusek dla Was kochane. Uciekam wziąć leki... |
|
|
|
#397 |
|
Rozeznanie
|
Witam
Nie mam jakoś weny do pisania ![]() Zrobily mi się afty i z nimi walczę Boli jak diabli. Stosuje Aphtin drugi dzien i zobaczymy czy beda jakies efekty.Udanego weekendu życzę
|
#398 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobra Noc
![]() Z mężem dalej stan wojenny. Powiedziałam mu, że nie mam zamiaru sprzątać, tylko pokój małego, jak chce żyć w syfie to proszę bardzo zdziwił się mocno, żem taka zawzięta a kij mu w oko ![]() Cytat:
ad. 2 od razu widać jakie kolorki lubisz najbardziej ad. 3 udanych baletów ad. 4 nie kuruj się kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja po porodzie zrobił sobie takie wietrzenie szafek ze swoimi ciuchami, że masakra, a jakie pustki od razu się zrobiły i trzeba było jechać uzupełniać garderobę ![]() ad. 2 Cytat:
![]() Cytat:
![]() przeholował na całej linii Cytat:
za pracę Twoją i mężaTy też się kuruj kochana ![]() Cytat:
oby afty szybko znikły
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() u nas dzis ladna pogoda wiec chyba na spacer pojde z mala a tak zadnych planow nie mam na weekend bo tż pracuje ..... ooo obudzila sie ksiezniczka wiec lece dac mleczko milego dnia Cytat:
![]() ad.2 ja wlasnie tez porzadek robilam po ciazy bo wiekoszosc ciuchow jakos lezy nie bardzo wiec trzeba kupic cos nowego
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
dziennnn dooobryyy
![]() cala noc nie moglam spac i teraz zaczynam oczywiscie panikowac czy sobie poradze gupek ze mnie ![]() idziemy dzis na impreze polaczone urodziny malzowina i przyjaciolki i wogole siedze jeszcze w pizamie |
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki!
U mnie piękna pogoda, a jak jest u Was? Nie chce mi się sprzątać, chyba to oleję ![]() Pozdrowienia. |
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczylysmy 2 godziny spaceru
a mala zasypia w lezaczku wlasnie wiec mam czas tylko jak widze maly ruch tu dzis
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Ależ dzisiaj pięknie na dworze ![]() My dzisiaj z Shiro zaliczyliśmy wystawę, co prawda nie wystawialiśmy, bo psiak za młody o miesiąc, ale poszliśmy się oswajać. I jestem z naszego brzdąca dumna, był jak na niego niezwykle grzeczny, a do tego podbił serca innych białasów i ich właścicieli. Zapoznaliśmy kilka nowych osób, zaliczyliśmy super spacerek z nowymi znajomymi (trzy białe owczarki naraz robią niezłe wrażenie ). Jak dostanę fociaki to się pochwalę ![]() Buziole
|
#404 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cze krokodyle
![]() Cytat:
?Uwielbiam ten smak, zwłaszcza w połączeniu z kawą. Piłam ostatnio w Szklarskiej Porębie taki rarytas, bodajże ze skórką pomarańczy i innymi dodatkami, które w rezultacie dały niesamowity smak ![]() Cytat:
)Dla mnie był szczęśliwy, miałam rozmowę z przełożonymi, wskakuje na wyższe stanowisko Cytat:
![]() Cytat:
. Cytat:
![]() Miłej soboty dziewuszki
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-11-14 o 14:40 |
|||||
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Witam weekendowo
![]() Katey biedna psinka ale z niego juz kawaler super fotkiKoteczku a gdzie jesli mozna spytac?? za TzIzka zdroweckza zycze Kochana Agunia to czekamy na fociaki Marta Gratki awansu
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-11-14 o 14:58 |
|
|
|
#406 |
|
Rozeznanie
|
hej laski
![]() Soff- dzieki tesciu lepiej juz, a psina niby zaczyna szalec ale musze go hamowac zeby nie nadwyrezal lapki..Kotek- to po cichutku mozna gratulowac,co? 3mam tez kciuki za malza ![]() Iza- zdrowenka tesknilysmy za kolorkami ![]() Biedronka- a bylas u lekarza? oby szybko Ci sie wyleczyly te afty... nie mialam nigdy, ale slyszalam ze to nic przyjemnego... Malutka- oby malz zmadrzal, ale masz racje w swoim uporze! badz twarda bo si eniczego nei nauczy..ja z moim tez tak musze czasem postepowac bo z chlopami to trzeba ostro zeby cos zrozumieli ![]() Czeko- tylu par jeansow to zazdroszcze..ja jakos nie moge sie wybrac na zakupy ciuchowe...raz ze kase przydaloby sie zaoszczedzic..a 2 ze jak chodze juz cos poszukac to jakos nic ciekawego dla siebie nie widze... pozatym to ja jestem jakas antyzakupowa..nie przepadam za lazeniem po sklepach a zwlaszcza po galreiach! ostatnio jak weszlam i zobaczylam ten ogrom ludzi to az mi sie slabo zrobilo i szybko ucieklam do domu wole allegro ![]() Aga- a planujecie wystawiac Shiro jak bedzie mial te 6 m-cy? rodowod juz wyrobiliscie?ja na razie bylam tylko w zwiazku sie dowiedziec co i jak i od stycznia go zapisujemy i papiery zalatwiamy..ale co do wystwiania to jeszcze zobaczymy...a jak tam tyle lapki Shiro??lepiej juz? Marta- waga doroslego wg wzorca to mniej wiecej 50 kg ale zapowiada sie bysior wiekszy niz wzorcowo bo rodzice byli mocnej kosci ![]() Paulina- dzieki faktycznie kawaler juz spory..kazdy na spacerze zauwaza jak szybko urosl
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jednak zaczniecie swojego wystawiać, byłaby dobra okazja żeby się spotykać od czasu do czasu ![]() Tylne łapki już nieco lepiej, dziekuje A jak tam łapa Waszego psiaka? Goi się ładnie?
|
|
#408 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do rodowodu to my bylismy w zwiazku,ale okazalo sie ze oplaty sa za caly rok wiec bez sensu placic na te 2 m-ce i pojdziemy zalatwiac rodowd w styczniu ![]() lapka- na razie nie wiem..jutro jedziemy na zmiane opatrunku do kliniki i zobaczymy co wet nam powie..ale czasem kuleje a czasem biegac chce i nawet bez utykania..wiec mysle ze powinno byc ok...
|
|
|
|
#409 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
Afty są małymi, bolesnymi owrzodzeniami jamy ustnej, które zazwyczaj powstają w miękkim fałdzie tkanki, gdzie wewnętrzna strona policzków styka się z dziąsłami. Często występują także na podniebieniu miękkim, języku i w przedsionku jamy ustnej; jednocześnie mogą się pojawić 2–3 afty, a w niektórych przypadkach nawet więcej. Cytat:
W okresie grypowym cięzko się dostać do rodzinnego. Smaruje to Aphtinem.
|
|
#410 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Z mężem dalej cisza, w pracy sajgon, synek też dal mi w nocy i w dzień popalić ![]() posprzątał, ale ja dalej czekam na przeprosiny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#411 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pozycji wystawowej, my z tym też pewnie będziemy mieli problem, bo nasz leniuszkiem nie jest, wręcz przeciwnie. Kręci się non stop i ciężko mu w miejscu ustać. Trzeba ćwiczyć, i tyle To jest najmniejszy problem, mnie wczoraj zmurowało jak widzieliśmy owczarki niemieckie, i co jeden to albo lękliwy, albo szczekliwy jak cholera, porażka jakaś. A to taka fajna rasa kiedyś była...Trzymam za łapkę. Nasz wczoraj na wystawie tak szalał z jednym nowo zapoznanym BOS-em (ten drugi starszy, ale tak się zakochał w Shiro że nawet z ringu chciał do niego uciekać ), że w końcu wpadł na filar, stłukł łapę, przewrócił się i narobił rabanu na całą halę. Potem pokulał 10 minut i było po krzyku. Ehhh BOS-y to się uwielbiają nad sobą rozczulać Cytat:
|
|
#412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny a ja jeszcze w łóżku leżę, tak mi się wstawać z rana nie chciało. Właśnie oglądam jednocześnie w tv "39 i pół", polewka z tą akcją, gdzie Karolak poszedł przemówić na nie ten pogrzeb co potrzeba Idę coś wszamać, bo głodna jestem. Całuje Was serdelki moje Kochane
|
|
|
#413 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ależ oczywiście, że kalendarz musi być idealny, bo przecież będę go cały rok w torebce nosić - ale na szczęście wybór padł na taki, jaki mi odpowiada ![]() @ się kończy na szczęście i dobrze, bo jakby jeszcze kilka dni potrwała, to chyba bym przyczepę czekolady wrąbała Cytat:
Cytat:
miłego dnia dziewczyny ja muszę się jakoś ogarnąć po weekendzie i wziąć za pracę
|
||
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Rany, przegapiłam awans Marty, rany jak mogłam
Moje gratulacje kochana Mi też się w końcu udało dostać umowę o pracę Kotek trzymam za pierwszy dzień w pracyBuziole myszy i miłego dzionka
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Martus gratulacje ![]() a ja mam zapalenie oskrzeli
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo zdrówka dla Ciebie, obyś jak najszybciej wyzdrowiała i poszła do pracy mam takie przeczucie, że jak się pechowo zaczęło, to wszystko się później szczęśliwie dla Ciebie ułoży Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2009-11-16 o 10:48 |
|
|
|
|
#417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje kochana |
|
|
|
|
#418 | |||
|
Wtajemniczenie
|
witam
wczoraj do Was usiłowałam pisać, ale wizaż się zbutnował i nie chciał cytować ![]() Cytat:
a jako, ze my jesteśmy niezmotoryzowani to musiałam coś juz zakupic, bo wiesz jak wyglądają wyprawy komunikacją publiczną z wozkiem, a poza tym juz zadne schody nie są mi straszne a kiziu - miziu - nareszcie było ![]() Cytat:
urządzanie gniazdka - fajna rzecz tak szaleństwo hihihiCytat:
a jutro z Agatką idziemy na szczepienie i ja już mam stresy - jak to zniesie i jakie będzie mieć reakcje poszczepienne trzymajta kciuki buziaki dla wszystkich
|
|
|
#419 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ale jestem zadowolona z zakupow )ale kupilam sobie pare sexy tuniczek i getry oraz spodnie rurki z materialu ![]() Weronika lezy w lezaczku i bawi sie ksiazeczka-wstawie potem pare fotek tylko bateria sie naladuje bo padla.....aaa i udalo mi sie wreszcie uchwycic usmiech mojego smieszka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jak tam kiziu miziu sie podobalo?? ![]() trzymam kciuki za Agatke zeby nie bolalo
|
|
#420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
ale jestem wykończona dzisiejszym dniem na szczęście kąpiel, umycie łepetynki nieco mnie zrelaksował. Dzisiaj w pracy taka harówa była, bo musimy zdążyć przed przeterminowaniem dokumentacji, że szok. Łeb mi pod koniec pękał i myślałam, że jak dynia rozleci się na najmniejsze kawałki ale jak tylko wyszłam z budynku, zobaczyłam mordakę mojego męża, który zawsze po mnie przyjeżdża, samopoczucie zaczęło mi się poprawiać. Cytat:
![]() Cytat:
Kuruj się Kochana i pędem (zdrowa) do swojej długo oczekiwanej pracy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.

zeby zrozumial i padl na kolana z przeprosinami i bukietem roz 
ja mam moze z 5 a aktualnie nosze 2
musze sie wybrac na zakupki...a Ty lec po ten plaszczyk i wrzuc fotke

Nie wyobrazam sobie jak Ty na uczelnie pojedziesz
Ja w zeszlym tygodniu zastrajkowalam i nie poszlam tak fatalnie si eczulam.

wiec trzeba kupic cos nowego