|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Witam
![]() My powoli urzadzamy nasze nowe gniazdko - fotki raczej w przyszlym tygodniu. Brak mi neta w domu ale w ciagu tygodnia powinien byc ![]() Malutka mezusiowi nezle baty sie naleza ![]() ![]() ![]() Dagecik i Izazusia zdroweczka dziewczyny ![]() Kotek pomysl z biznesikiem bardzoi mi sie podoba ![]() Katarzinko super ze wszystko ok i mozesz zaczac robic to co lubisz ![]() Kasienka wszystko boskie ![]() ![]() Czeko 30 par ![]() ![]() ![]() A co tam u Izki. Gosi i Anisi??? |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a po plaszczyk to dopiero w poniedzialek wiec mam nadzieje ze bedzie jeszcze -widzialam go w 2 sklepach tylko zeby ten rozmiar byl ![]()
![]() |
#393 |
Rozeznanie
|
hello...
a u mnie czarnej serii ciag dalszy... jak tesciu jzu wyszedl ze szpitala i samopoczucie ma ok, malz juz nie obwinia sie tak strasznie to teraz z psiakiem... w poniedzialek mial zabieg na oczach i byloby wszystko ok, ale wczoraj tak musial ganiac z psiakami na wieczornymm spacerze ze wlazl na szklo i tak rozciachal sobie poduszke ze az patrzec na to nie moglam... dzis bylismy u weta i ma szwy zalozone...bidula na spacerki to tylko siusiu i kupka i do domu...na szkolenie tez nie pojdziemy... ehhh wybaczie mi po raz kolejny ze ja jak ta egoistka znowu o sobie...ale mam chwilke wolna (na szczescie nie musialam isc do pracy) wiec nadrabiam zaleglosci wizazowe i obserwuje mlodego zeby sobie nie zrywal opatrunku... pierwsze 2 fotki to z budowy jeszcze jakies pare tygodni temu..pozostale to z poprzedniego tygodnia--bysio juz wazy 27 kg ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#394 |
Zadomowienie
|
Hej Babolki
![]() Wlasnie wysłałam męza na poczte bo przyszla moje bluzka z Allegro ![]() Kasienka plaszczyk cudo ![]() ![]() Czeko mam taki sam zlew ![]() ![]() ![]() Co do samego elektro takze polecam, my na odkurzaczu zaoszczedzilismy 200zł. Izusiu och chorowitku przybij piatke ![]() ![]() Dagus za chwile znikniesz w oczach!Jeszcze te omdlenia ![]() ![]() Katarzinko super wiesci od gina ![]() ![]() Paulinko niecierpliwie czekamy na fotki mieszkania ![]() Katey och rzeczywiscie znow macie pod gorke, ale w koncu zanotujecie znaczna zwyzke formy. Niech tesciu i psiak wracaja do zdrowia ![]() Czeko21 tyle dzinsow to chyba nawet Kasienka nie ma hihi A gdzie to takie fajne rzeczy znalazlas? ![]() Malutka maz zachowal sie fatalnie. Nic tylko ![]() Kotku mi pomysl sklepikowy sie b. podoba. Martusiu ale za to ja mam jeszcze likier kawowy hihi ![]() Kinia to tak kalendarz wazna rzecz, musi byc idealny ![]() ![]() No takze ponawiam pytanie o Izke, Gosie i Anusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
Czesc nawte Was nie nadrobilam bo wlasnie wrocilam do domu
![]() ![]() aa no i malz dzis pojechal na rozmowe i maja mu do wtorku dac odpowiedz, wiec trzymajcie mocno kciuki oby mu sie udalo bo juz troche zdolowany chodzi ![]() ps. a w srode idziemy na kurs prawa jazdy ![]() normalnie uwielbiam piatki 13-go ![]() oka wracam do nadrobienia zaleglosci Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-11-13 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Zadomowienie
|
Cześć RYBKI!!!
Tęskniłam za Wami okrutnie... ![]() W sobotę po powrocie z uczelni wylądowałam w łóżku. Już na uczelni mnie brało przeziębienie...i tak trzyma ciągle. Przeleżałam w łóżku do środy, a w czwartek musiałam wstać, żeby uzupełnić praktyki. Mam już dość tego kaszlu...wymemłało mnie. ![]() DObra,to tyle co u mnie. Tym dziewuszkom, które także chorują życzę szybkiego powrotu do zdrówka, a pozostałym przeganiam choróbska.. ![]() kasienko śliczne ciuszki kupiłaś i zgrabniutkie buciorki. I pomysłowo zrobiona kuchnia. katey psinka.... ![]() kotku kciuki zaciskam za Was oboje. ![]() tak krótko tylko...nadrobiłam Was, ale nie mam siły już... Buziak dla tych, które zauważyły, że mnie nie było. ![]() Wielgachny całusek dla Was kochane. ![]() Uciekam wziąć leki... |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Rozeznanie
|
Witam
Nie mam jakoś weny do pisania ![]() Zrobily mi się afty i z nimi walczę ![]() Udanego weekendu życzę ![]()
#398 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dobra Noc
![]() Z mężem dalej stan wojenny. Powiedziałam mu, że nie mam zamiaru sprzątać, tylko pokój małego, jak chce żyć w syfie to proszę bardzo ![]() ![]() ![]() Cytat:
ad. 2 od razu widać jakie kolorki lubisz najbardziej ![]() ad. 3 udanych baletów ![]() ad. 4 nie ![]() kuruj się kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() przeholował na całej linii ![]() Cytat:
![]() Ty też się kuruj kochana ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() u nas dzis ladna pogoda wiec chyba na spacer pojde z mala ![]() a tak zadnych planow nie mam na weekend bo tż pracuje ..... ooo obudzila sie ksiezniczka wiec lece dac mleczko milego dnia ![]() Cytat:
![]() ad.2 ja wlasnie tez porzadek robilam po ciazy bo wiekoszosc ciuchow jakos lezy nie bardzo ![]() ![]()
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
dziennnn dooobryyy
![]() cala noc nie moglam spac i teraz zaczynam oczywiscie panikowac czy sobie poradze ![]() ![]() idziemy dzis na impreze polaczone urodziny malzowina i przyjaciolki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Cześć, kobietki!
U mnie piękna pogoda, a jak jest u Was? Nie chce mi się sprzątać, chyba to oleję ![]() Pozdrowienia. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Zaliczylysmy 2 godziny spaceru
![]() ![]() ![]()
#403 |
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ależ dzisiaj pięknie na dworze ![]() My dzisiaj z Shiro zaliczyliśmy wystawę, co prawda nie wystawialiśmy, bo psiak za młody o miesiąc, ale poszliśmy się oswajać. I jestem z naszego brzdąca dumna, był jak na niego niezwykle grzeczny, a do tego podbił serca innych białasów i ich właścicieli. Zapoznaliśmy kilka nowych osób, zaliczyliśmy super spacerek z nowymi znajomymi (trzy białe owczarki naraz robią niezłe wrażenie ![]() ![]() Buziole
#404 | |||||
Zakorzenienie
|
Cze krokodyle
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam ten smak, zwłaszcza w połączeniu z kawą. Piłam ostatnio w Szklarskiej Porębie taki rarytas, bodajże ze skórką pomarańczy i innymi dodatkami, które w rezultacie dały niesamowity smak ![]() Cytat:
![]() ![]() Dla mnie był szczęśliwy, miałam rozmowę z przełożonymi, wskakuje na wyższe stanowisko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłej soboty dziewuszki ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2009-11-14 o 13:40 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zakorzenienie
|
Witam weekendowo
![]() Katey biedna psinka ![]() ale z niego juz kawaler ![]() Koteczku ![]() ![]() a gdzie jesli mozna spytac?? ![]() Izka zdroweckza zycze Kochana ![]() Agunia to czekamy na fociaki Marta Gratki awansu ![]() Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-11-14 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Rozeznanie
|
hej laski
![]() Soff- dzieki ![]() Kotek- to po cichutku mozna gratulowac,co? 3mam tez kciuki za malza ![]() Iza- zdrowenka ![]() ![]() Biedronka- a bylas u lekarza? oby szybko Ci sie wyleczyly te afty... nie mialam nigdy, ale slyszalam ze to nic przyjemnego... Malutka- oby malz zmadrzal, ale masz racje w swoim uporze! badz twarda bo si eniczego nei nauczy..ja z moim tez tak musze czasem postepowac bo z chlopami to trzeba ostro zeby cos zrozumieli ![]() Czeko- tylu par jeansow to zazdroszcze..ja jakos nie moge sie wybrac na zakupy ciuchowe...raz ze kase przydaloby sie zaoszczedzic..a 2 ze jak chodze juz cos poszukac to jakos nic ciekawego dla siebie nie widze... pozatym to ja jestem jakas antyzakupowa..nie przepadam za lazeniem po sklepach a zwlaszcza po galreiach! ostatnio jak weszlam i zobaczylam ten ogrom ludzi to az mi sie slabo zrobilo i szybko ucieklam do domu ![]() ![]() Aga- a planujecie wystawiac Shiro jak bedzie mial te 6 m-cy? rodowod juz wyrobiliscie?ja na razie bylam tylko w zwiazku sie dowiedziec co i jak i od stycznia go zapisujemy i papiery zalatwiamy..ale co do wystwiania to jeszcze zobaczymy...a jak tam tyle lapki Shiro??lepiej juz? Marta- waga doroslego wg wzorca to mniej wiecej 50 kg ale zapowiada sie bysior wiekszy niz wzorcowo bo rodzice byli mocnej kosci ![]() Paulina- dzieki ![]() ![]()
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jednak zaczniecie swojego wystawiać, byłaby dobra okazja żeby się spotykać od czasu do czasu ![]() Tylne łapki już nieco lepiej, dziekuje ![]() A jak tam łapa Waszego psiaka? Goi się ładnie?
![]() |
#408 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co do rodowodu to my bylismy w zwiazku,ale okazalo sie ze oplaty sa za caly rok wiec bez sensu placic na te 2 m-ce i pojdziemy zalatwiac rodowd w styczniu ![]() lapka- na razie nie wiem..jutro jedziemy na zmiane opatrunku do kliniki i zobaczymy co wet nam powie..ale czasem kuleje a czasem biegac chce i nawet bez utykania..wiec mysle ze powinno byc ok...
|
![]() ![]() |
![]() |
#409 | |
Rozeznanie
|
Witam
Afty są małymi, bolesnymi owrzodzeniami jamy ustnej, które zazwyczaj powstają w miękkim fałdzie tkanki, gdzie wewnętrzna strona policzków styka się z dziąsłami. Często występują także na podniebieniu miękkim, języku i w przedsionku jamy ustnej; jednocześnie mogą się pojawić 2–3 afty, a w niektórych przypadkach nawet więcej. Cytat:
![]()
![]() |
#410 | |||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Z mężem dalej cisza, w pracy sajgon, synek też dal mi w nocy i w dzień popalić ![]() ![]() posprzątał, ale ja dalej czekam na przeprosiny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#411 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#412 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny a ja jeszcze w łóżku leżę, tak mi się wstawać z rana nie chciało. Właśnie oglądam jednocześnie w tv "39 i pół", polewka z tą akcją, gdzie Karolak poszedł przemówić na nie ten pogrzeb co potrzeba ![]() Idę coś wszamać, bo głodna jestem. Całuje Was serdelki moje Kochane ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ależ oczywiście, że kalendarz musi być idealny, bo przecież będę go cały rok w torebce nosić ![]() ![]() @ się kończy na szczęście i dobrze, bo jakby jeszcze kilka dni potrwała, to chyba bym przyczepę czekolady wrąbała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() miłego dnia dziewczyny ![]() ja muszę się jakoś ogarnąć po weekendzie i wziąć za pracę ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Zakorzenienie
|
Rany, przegapiłam awans Marty, rany jak mogłam
![]() ![]() Mi też się w końcu udało dostać umowę o pracę ![]() Kotek trzymam ![]() Buziole myszy i miłego dzionka
#415 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Martus gratulacje ![]() a ja mam zapalenie oskrzeli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam takie przeczucie, że jak się pechowo zaczęło, to wszystko się później szczęśliwie dla Ciebie ułoży ![]() Edytowane przez kina2807 Czas edycji: 2009-11-16 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje kochana ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |||
Wtajemniczenie
|
witam
![]() wczoraj do Was usiłowałam pisać, ale wizaż się zbutnował i nie chciał cytować ![]() Cytat:
a jako, ze my jesteśmy niezmotoryzowani to musiałam coś juz zakupic, bo wiesz jak wyglądają wyprawy komunikacją publiczną z wozkiem, a poza tym juz zadne schody nie są mi straszne ![]() a kiziu - miziu - nareszcie było ![]() Cytat:
![]() urządzanie gniazdka - fajna rzecz ![]() tak szaleństwo ![]() Cytat:
![]() a jutro z Agatką idziemy na szczepienie i ja już mam stresy - jak to zniesie i jakie będzie mieć reakcje poszczepienne ![]() ![]() trzymajta kciuki buziaki dla wszystkich
![]() ![]() |
![]() |
#419 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ale jestem zadowolona z zakupow ![]() ![]() ale kupilam sobie pare sexy tuniczek i getry oraz spodnie rurki z materialu ![]() Weronika lezy w lezaczku i bawi sie ksiazeczka-wstawie potem pare fotek tylko bateria sie naladuje bo padla.....aaa i udalo mi sie wreszcie uchwycic usmiech mojego smieszka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jak tam kiziu miziu sie podobalo?? ![]() trzymam kciuki za Agatke zeby nie bolalo ![]()
![]() |
#420 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ale jestem wykończona dzisiejszym dniem na szczęście kąpiel, umycie łepetynki nieco mnie zrelaksował. Dzisiaj w pracy taka harówa była, bo musimy zdążyć przed przeterminowaniem dokumentacji, że szok. Łeb mi pod koniec pękał i myślałam, że jak dynia rozleci się na najmniejsze kawałki ![]() ale jak tylko wyszłam z budynku, zobaczyłam mordakę mojego męża, który zawsze po mnie przyjeżdża, samopoczucie zaczęło mi się poprawiać. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kuruj się Kochana i pędem (zdrowa) do swojej długo oczekiwanej pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.