|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
wiecie co jutro składam CV do pracki
mam nadzieje ze możn coś z tego będzie
|
|
|
|
#4682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak możesz się na to godzić a tym bardziej wiązać z nim przyszłość.... wybacz |
|
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
Mmmmmmmm jakie pyszne i proste to ciacho z fantą (ma.ko
)Jestem już po kolacji, obżarłam sie trochę. Najlepsze jest to, ze stwierdziłam ze nie widzę sie juz dzisiaj z TŻ, ani nigdzie nie wychodzę to sobie zjem ostro czosnkową sałatkę i serek wędzony a tu Dawid mi z pracy pisze, ze on chce dzisiaj na jakąś impreze, że mam coś wykombinować |
|
|
|
#4685 | |
|
Lena
|
Cytat:
ja znikam panienki! lecę sie kapać i na telewizor odstresować się, pognębić młodszego braciszka i na kolacje do teściowej! wpadnę do was póxniej!
|
|
|
#4686 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz.I
Cytat:
![]() Nie byli w teatrze, tylko w jakimś centrum scenografii. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Z Piotrkiem raczej nie, ale suknie które mam na kompie pokazuję mu i jak na razie to obojgu podoba nam się jedna suknia (foto w załączniku)Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15249252]A mojego TŻta ja pierwsza pocałowałam. I byłam pierwszą dla niego,z ktorą się całował. I potem też byłam pierwsza w innych rzeczach. I jak to mówi,skazany na mnie już jest do końca życia.[/QUOTE] A mnie Piotrek pierwszy pocałował na pierwszej randce Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15253085]Isabele i Stysik ale Wam zazdroszcze. A ja bym chciała mieć tak chociaż na jeden wieczór chatę wolną,żeby sobie zrobić z TŻtem taki romantic night [/QUOTE] Ja też zazdroszczę. U nas na 10000% będzie wolna chata jak moja rodzinka pojedzie znów na wakacje, więc póki co inaczej trzeba kombinować i pozostaje mi odliczanie czasu do czerwca 2010, wtedy sobie znów razem pomieszkamy przez 2 tygodnie ![]() --- Zostało mi jeszcze 6 stron
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-11-13 o 20:31 |
|||||||||||
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=JennyAniolek;152634 40]
I jak tam Twoja siostra, urodziła już ??QUOTE] nie ;(( |
|
|
|
#4688 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmykam pooglądac TV może
W ogóle czkawkę mam Naraźka
|
|
|
|
#4689 | ||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz. II
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Już sobie zapisałam ten przepis, może przez weekend wykorzystam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --- Sama jeszcze nie mam prawka, ale jak jeżdżę z Piotrkiem i tatą to czuję się bezpiecznie. Z mamą w sumie też, ale też muszę być wtedy czujna. Cytat:
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15231817] Może "Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy PM2011" [/QUOTE] Podobają mi się oba tytuły
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-11-13 o 20:47 |
||||||||||||
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
Przesadziłyście
9 stron od 9 rano ![]() A teraz na weekend do domu jadę, więc się pewnie nie załapię na początek nowego wątku I ktoś za mnie będzie musiał odwalac czarną robotę Propozycje tytułu: 1. Każda z nas pomysłami wymiata, bo ślub za niecałe 2 lata. 2. Do 2011 szybko się zbliżamy - orkiestrę i salę wybrane już mamy. 3. Choć czas mija nam powoli, my wciąż gadamy do woli. 4. Choć do ślubu czasu moc, my gadamy dzień i noc. 5. Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy ![]() Więc który ![]() Lula okropny sen
|
|
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tez tak slyszalam ja juz nie raz plakalm przez sen....ale przewaznie Tz byl wtedy obok i zawsze mnie uspokajal a teraz taki sen i go nie bylo pamietam jak az jaks ja bylam u niego to snilo mi sie ze przyszla jego byla usiadla na fotelu a my lezelismy i powiedziala do mojego TZ ze no kaz jej juz isc...no i on powiedzial zebym sobie szla bo onn chce byc z tata matko normalnie pol nocy plakalm i zasnac spowrotem nie moglam Tz tez nie sal tylko mnie uspokajal ja to jestem starsznie przewrazliwiona jesli chodzi o o Tz zawsze sie tak boje o niego i wogole
|
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Ivonka - To fakt dziewczyny poszalały od rana
. A do IV części zostało jeszcze 310 postów - myślisz że przez weekend tyle napiszemy ? Miłego wyjazdu ![]() Tytuł wątku: najbardziej podobają mi się 4 i 5 ![]() --- Nadrobiłam wszystko Wczoraj niepotrzebnie pojechałam do Katowic, straciłam tylko czas . Za to dziś się wyspałam, ale rano nie mogłam mówić tylko szeptem, a później przyjechał do mnie Piotrek a później pojechaliśmy do miasta i jak byliśmy w banku to Piotrek mówił, bo ja siedziałam cicho, ale jakoś tak dziwnie się czułam... Teraz każde z nas siedzi w domu i zajmuje się swoimi sprawami, ale znów jutro się spotkamy Kurcze, gdyby nie moja choroba to byśmy jutro popołudniu pojechali ze znajomymi do jakiegoś klubu w Krakowie na imprezkę a tak to ![]() Posiedzę jeszcze trochę na necie i zmykam pod prysznic, a potem na Tv, bo dziś Domino Day
|
|
|
|
#4693 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ale się napchałam pierożkami drożdżowymi z jabłkami
![]() Idę oglądać XXX ech.... ten Vin
|
|
|
|
#4694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powoli PM bezrbotne szukają pracy ja mam w zamiarze odłozyc pensję na suknię o ile kasa sie nie rozpłynie w trybie natychmiastowym w jakims sklepie z ciuchami albo kosmetycznymja to mam tak,że kupi balsam-użyję pół-a potem stoi.... już tak mam z masłem kakaowym ziaji w takim kubełku duży, żelem garniera antycelulitisowym, balsamie brązującym dave. stoją i się patrzą.. ale jakos nie chce ich mi się używać. już tak mam. to samo z kremami do buzi: pużywam i stoją. albo ja jestem leniwa,albo nie wiem czemu mi się nie chce smarować tym wszystkim
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Lula, Jenny
Ja uciekam, bo to nadrabianie mi ponad 2 godziny zajęło I teraz Łukasz chcę na kompa Miłego weekendu i pewnie do zobaczenia w części czwartej Jak coś to wiecie co robic, a ja najwyżej kalendarz potem wkleję ![]() Buziole Krejzole
|
|
|
|
#4696 |
|
Zadomowienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nr 4
![]() Nadrobiłam wszystko, uśmiałam się z wami jak zwykle Musze jeszcze pomalować paznokcie, umyć włosy, wykąpać się, i na końcu pouczyć może....Uciekłam z ostatnich ćwiczeń bo byłam z kolegą na kawie i się okazało że mamy z takim imbecylem że masakra....nawet wykłady obowiązkowe ![]() Dziewczynki życzę wam cudownego weekendu
|
#4698 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() TŻ juz pojechal-jutro tez pracuje i to od 5 znowu! ale wieczór i noc są naszeA mi MiciKici szkoda jest normalnie, tyle sie nacierpi z tym Tzetem swoim,ech... pieczywko czosnkowe wyszło pychotka-na deser mieliśmy jeszcze laysy kurczakowe ![]() jolka ja mam identycznie z kosmetykami-w szafce juz nie ma miejsca dla nich, częśc mam juz w pokoju.najwięcej mam balsamów i szamponów chyba z 14.ech. lula ja tez mam takie sny czasem ostatnio to mi sie w ogóle seria snów pt. TŻ i jego zdrady i oszustwa.na drugi dzien sie z tego smiejemy,ale w nocy nie jest mi do smiechu! on jest zdania, że za dużo m jak m ogladam i na wspólnej;p dziś np snilo mi sie, że odkryłam, ze zajmuje sie sprowadzaniem BĘBNÓW i jakis pasów do nich i że to nielegalne a jego współpracownica byla jakaś Asia.masakra mówię Wam, nie wiem skad takie sny ale nie powiem czasem mam tez inne sny...przyjemniejsze poweidziałabym![]() Ale sie usmialam teraz wchodze na NK a tu zaproszenie od:najpiekniejszych pan z calej polski hehehhe (konto fikcyjne) nie przyjmuje takich zaproszen ofkors,ale i tak smiesznie, wystarczylo wstawic zdjecie te, co dalam TŻetewi i juz jaka to ja "piekna" sie zrobilam hahaha;pups...właśnie zobaczyłam, że wśród "szkół" tych Najpiekniejszych jest nasze forum;p eeeeee tam, a ja myslałam, ze ktos odkrył moją urodę;p;p;p (czyt. jakis podstarzały menias przed kompem)pfff
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-11-13 o 21:37 |
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a teraz uciekam spac dobranoc laski;*
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też juz po zabiegach pielęgnacyjnych zawijam sie w kołderkę
![]() I mam nadzieje na dobre sny, czego i Wam kochane PMki zyczę ![]() Lula natchnełaś mnie na kupno lakieru;p właśnie seledynowego i zrobię sobie teraz chyba na taki żele u kolezanki nastepnym razem juz dawno chciałam zielony;p tylko mysle teraz z jakim go połączyć...![]() dobranoc
|
|
|
|
#4702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z zoltym bdzie fajnie wygladal albo z fioletowym![]() jednak nie poszlam spac gadam na gg z kolega hehe
|
|
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zmykam dziewuszki nawet nie nadrobilam wszystkiego co napisalyscie-obiecuje poprawe i jutro nadrobie milej nocki
|
|
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też jestem za czwórką (coś czuję że większośc jest za tą opcją)
![]() Ja idę się położyć, może przedepiluję trochę nóżki moim Braunem ![]() Jutro o 9 znowu jedziemy do Bielska, po resztę części i potem może na sklep A po drodze wstąpię oddać ten film z wesela kumpeli, bo jej mąż zrobił coś z kolanem i znowu nie mogli podskoczyć. Miała niedawno urodziny... Może jej jakiegoś kwiatka kupię... Bo ona na moich niby nie była, ale się wtedy akurat nie umiałyśmy spotkać. A będzie jej miło tym bardziej że jest w 6 miesiacu ciąży ![]() Spijcie słodko
|
|
|
|
#4706 |
|
Raczkowanie
|
ale miałam nadrabiania
![]() Ja dzis od 11 do 16 piekłam z mama babeczki z karmelem i masa kokosowa, i klawiszki a potem u Babci bylam i od 16.30 do 20 siedziałam i dostalam 200zł od niej kochana ta moja babuniaA co do szybiej jazdy to sama nie jezdze szybko. Zreszta w krk prawie w ogole nie jezdze bo nie mam tam auta ). Jedynie wkurza mnie ze zawsze bez pasów jezdzi a ja od nauki jazdy mam nawyk ze jak wsiadam to najpierw zapinam pasy i drazni mnie jak inni tego nie robia![]() Co do okresu to ja moge podczas ale bez pierwszych 3 dni a potem to mi juz nie przeszkadza. Tyle ze wtedy zawsze z gumą ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- kurcze jak ja wchodze to wszyscy uciekaja
|
#4707 |
|
Konto usunięte
|
Dobranoc
|
|
|
|
#4708 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwsza pierwsza
ale kto jest na tyle mądry żeby w sobotę o 7 być na nogach jak nie studenci zaoczni ![]() Jednak mi wczoraj brakło już czasu na naukę w tym ferworze zajęć ![]() A mój misior jeszcze jest w bielsku, wróci dopiero wieczorem i nie wiem nawet o której przyjedzie. Szczęście w nieszczęściu pouczę się na jutrzejszego kolosa. Czeka mnie dzisiaj kłótnia z jedna babą bo mam 4 z ostatniej kartkówki. Napisałam wszystko na 3 pytania, a mogłam napisać na 2 tylko bo z jednego pytania za noszeni stroju do ćwiczeń byłam zwolniona ![]() Także życzę Wam udanego dnia i do przeczytania
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() hecate5 - możesz podać przepis na te babeczki i klawisze (co to jest?) ![]() cobra115 - miłego wyjazdu do Bielska ![]() elunka88 - wytrwałości na zajęciach ![]() Niedawno wstałam, zaraz śniadanie i czekam na Piotrka, a na popołudnie może zrobię ciasto Fantę . Odezwę się później, u mnie świeci słońce Miłego dnia
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
u mnie pogoda nawet sympatyczna. zaraz poranny spacer z psem potem sniadanko i leniuchowanie przez chwile
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

mam nadzieje ze możn coś z tego będzie

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
Nie wiem jak możesz się na to godzić a tym bardziej wiązać z nim przyszłość.... wybacz
)
i serek wędzony
Perfect Housewife

9 stron od 9 rano
I ktoś za mnie będzie musiał odwalac czarną robotę 

. Za to dziś się wyspałam, ale rano nie mogłam mówić tylko szeptem, a później przyjechał do mnie Piotrek 
ech.... ten Vin

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

. Odezwę się później, u mnie świeci słońce
Miłego dnia