Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-13, 23:20   #1141
rzyrafka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

ja też już sama nie wiem jaki on...

Do smokey z sephory to 19- taki szerszy, krótki. Ale bardzo dobry do wciskania w powiekę sypkich cieni
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 07:18   #1142
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Rzyrafko, cały czas mi umyka - fajnie że maska z Dove jednak ci pasuje bo już się obawiałam batów od ciebie
Ja mam teraz same Herbale w somu - dwa szampony i 3 odżywki i jedną maskę

Co do pędzli to ja też chcę kupić jakiś porządny wreszcie do pudru.
Mam rossmanowski ten czarny ale on jest dla mnie za miękki , włosie się rozłazi po twarzy zamiast nakładać precyzyjnie puder

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

oo i chyba sobie sprawię kilka pędzli ze sklepu www.wizazysci.pl
ten zestaw mi sie podoba
http://wizazysci.sklep.pl/product_in...roducts_id=106

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-11-14 o 07:22
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 07:45   #1143
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Ale super! Też bym chciała tak kasę znaleźć To pochwal się jak wydumasz na co kasę przeznaczysz. Mniemam, że na coś kosmetycznego, albo buty, albo biżuterię Ale nieeee mówiłas cos o płaszczu z zary i że był drogi hi hi hi
No właśnie ja nie wiem czy się cieszyć, bo moja skleroza na prawdę się pogłębia i niedługo zapomnę własnej głowy A jeśli chodzi o zakupy to może faktycznie kupię jakieś przyodzienie na zimę.

BTW. Krakowianki, wybieracie się w przyszłą sobotę na otwarcie Bonarki?
Ja bym pojechała, ale boję się, że jak będę sama to mnie staranują Z kolei mój tata mówi żebym poczekała ze 2 tygodnie aż się pierwsze tłumy przewalą, bo nie wiadomo czy konstrukcja budynku jest stabilna. W sumie może trochę ma rację, bo tak szybko stawiają te galerie a potem się okazuje, że coś gdzieś odpada (choćby te przeszklone kawałki w Krakowskiej).

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
U mnie w sumie było podobnie. Poszłam do technikum informatycznego a w 5 klasie się okazało że jednak elektronikami z tytułu będziemy.
Oto i uroki polskiego systemu edukacji No, ale ja dzięki temu kierunkowi przynajmniej mam jako-takie pojęcie o działaniu różnych sprzętów i nie jestem taką typową babą, która się boi żarówkę wymienić

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Napisałam ładnie (chyba ) minikolokwium, byłam na kolejnym szkoleniu i jak się uda to po kolejnym szkoleniu w poniedziałek będe mogła już przepracować kilka godzin

Jutro w krakowskiej rzucają kolekcję Jimmy'ego Choo do HM, ciekawe jak bardzo będzie miasto zakorkowane z tej okazji Podobaja mi się te paskowe szpilki do kostki
Trzymam kciuki za pierwszy dzień pracy
A mnie ta kolekcja Choo jakoś nie zachwyciła. Teraz pełno butów i dodatków w tym stylu i nie koniecznie trzeba na nie wydawać takie wielkie sumy tylko dlatego, że znany projektant je zaprojektował

Nowa kolekcja Orsaya http://www.zeberka.pl/art.php?id=6253

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-11-14 o 07:51
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 09:22   #1144
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
ten zestaw mi sie podoba
Ojejku, tam jest paleta którą chciałam zamawiać z CS! Chyba przepadłam. A pędzelki bardzo fajne, chyba sama sobie zamówię. Idę jeszcze przejrzeć ofertę tego sklepu.
Btw. Ile tam kosztuje wysyłka bo mi się coś nie wyświetla?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 10:45   #1145
sleepy
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Mi TŻ jeszcze mówi, że podoba mu się to że dbam o siebie i o to jak wyglądam. Często nawet komplementuje jak umalowałam oczy, albo sam pomaga mi wybierać kosmetyki jak jesteśmy na zakupach.
I nawet nie mruczy, że mam wszystkiego tak dużo, bo ma siostrę, która też uwielbia kosmetyki i ma tego chyba nawet więcej niż ja, więc jest przyzwyczajony do widoku dużej ilości mazideł.
Mój mówi to samo. Podoba mu się, że mam gładka, miękką skórę na ciele i on też taką chce Czasem lubi się porządnie wypeelingować i nasmarować balsamem.

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Rano trza wstać. Porobić żarcie na uczelnię.
1) Gotowany cyc + warzywa.
2) Gotowany cyc + makaron żytni + sos pomidorowy
3) twaróg z otrębami
Gdy pracowałam w biurze w Londynie (od 9 do 17) zabierałam ze sobą takie obiady i ludzie się nie mogli nadziwić jak zdrowo jem. A gdy przynosiłam kaszę gryczaną to patrzyli na mnie podejrzliwie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
W klimacie karnawałowym. Mi spodobała się jedna kiecka. O ta Tylko wolałabym w innym kolorze.

Zaraz jadę pomierzyć buty. Wybrałam kilka modeli na all. i nie mogę się zdecydować...

Udanego weekendu!

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-11-14 o 10:47
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 11:00   #1146
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro w krakowskiej rzucają kolekcję Jimmy'ego Choo do HM, ciekawe jak bardzo będzie miasto zakorkowane z tej okazji Podobaja mi się te paskowe szpilki do kostki
a mi się średnio podoba ta kolekcja.. na pewno za nic z tych rzeczy nie dałabym 399zł
Cytat:
fajna nawet mi się spodobała ta bluzka
i te buty z Deichmanna (któraś z Was ostatnio tu pokazywała ) gdyby tylko były kremowe
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-11-14 o 11:01
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 11:05   #1147
isa666
Zakorzenienie

Ale dziś ciepło! Wróciłam ze spaceru i chyba pójdę jeszcze potem na chwilę na słoneczko, bo tak przyjemnie grzeje

Mi się w tej kolekcji Orsaya podobają te asymetryczne bluzki-tuniki na jedno ramię Ta cała z cekinów jest boska, od dawna o takiej marzę, ale kurczę jak takie ciuchy prać? Przecież nawet piorąc ręcznie cekiny mogą odpaść albo zaczną się wycierać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-14, 11:11   #1148
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ja chyba wybiorę się później, wpadnę od razu do kina, choć myślę, że nawet największy multipleks w Polsce nie przebije mojego ukochanego Multikina.

Nowa kolekcja Orsay'a w ogóle mi się nie podoba.

Ciekawe czy dużo ludzi się rzuciło na Jimmy'ego Choo.
Stary 2009-11-14, 11:19   #1149
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Wiecie co ja chyba zaczynam cierpieć na postępującą sklerozę.
Wyobraźcie sobie, że znalazłam właśnie w moim biurku pieniądze i tak myślę skąd tu tule kasy się nagle wzięło i po chwili olśnienie - to kasa, którą dostałam na urodziny! Zupełnie zapomniałam o tych pieniądzach. Schowałam je, bo miałam sobie coś fajnego kupić jako prezent a potem zapomniałam sobie o nich i znalazłam dopiero teraz
Kilka dni temu z kolei w portfelu znalazłam bony urodzinowe do Orsaya, których też nie zdążyłam wykorzystać a były ważne do końca października

No, ale mniejsza o bony. Myślę teraz co za tą kasę kupić
Ja tak ostatnio znalazłam stówkę w kopercie z kartą prezentową do Sephory, którą dostałam na urodziny. Strasznie się zdziwiłam, chciałam tylko sprawdzić, do kiedy karta ważna, a tu niespodzianka. Ale zachomikowałam sobie te pieniądze i wydam dopiero na zakupy w S.

Cytat:
Pięknie pięknie
No jednak nie tak pięknie, bo muszę jeszcze poczytać kilka artykułów, zanim będę wiedzieć, czy moja koncepcja jest dobra. Wczoraj byłam bardziej zadowolona, ale dobrze że przynajmniej mam koncepcję tego, o czym pisać.

Cytat:
A co z tymi micelkami? Jesteś chętna?
Jestem, ale kiedy je kupujemy? Ja do Plazy się nie bardzo mam jak wybrać przez te praktyki, a teraz jeszcze muszę pozwiedzać biblioteki.

Cytat:
Do smokey z sephory to 19- taki szerszy, krótki. Ale bardzo dobry do wciskania w powiekę sypkich cieni
Teraz chyba ma inny numer? Ja mam ten pędzelek i nie lubię go, używam tylko do wzmocnienia kresek cieniem, a tak to nie umiem się nim posługiwać.

Cytat:
Ja bym pojechała, ale boję się, że jak będę sama to mnie staranują Z kolei mój tata mówi żebym poczekała ze 2 tygodnie aż się pierwsze tłumy przewalą, bo nie wiadomo czy konstrukcja budynku jest stabilna. W sumie może trochę ma rację, bo tak szybko stawiają te galerie a potem się okazuje, że coś gdzieś odpada (choćby te przeszklone kawałki w Krakowskiej).

O nie, nie. Byłam na otwarciu Krakowskiej i po tym traumatycznym przeżyciu nie wybieram się już do żadnej galerii na otwarcie. Poczekam, aż wszyscy zwiedzą i wtedy się wybiorę.

Cytat:
Podobają mi się tylko kopertówki, tak to nic.

Zepsuł mi się korektor Estee Lauder, rozwarstwia się i wycieka z niego woda. Muszę kupić nowy, chciałam korektor Biotherm, ale na Allegro ich nie ma już, więc mam ochotę na Magica Heleny, ale jakoś nie bardzo teraz mam ochotę wydawać tyle pieniędzy na korektor i nie wiem, co kupić. Może znowu EL?

Zaraz będę malować pazurki moją czerwienią SH Reddy to Mingle. A dzisiaj przyjeżdża moja siostra i przywiezie mi piwny szampon Guhl. Zapasy topnieją, trzeba uzupełnić.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 11:26   #1150
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Fuksja, ja też nie mogę znalesć nic o kosztach przesyłki, piszą że ślą przez naszą PP więc pewnie mają ceny standardowe jak za przesyłki, ja chcę koniecznie pędzelki, najwyżej zamówimy sobie za jedną przesyłką i podzielimy się kosztami ?

Wymyłam wszystkie moje tusze, pędzle i gabeczki i posprzątałam dom
Stary 2009-11-14, 11:27   #1151
emememsik

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Teraz chyba ma inny numer? Ja mam ten pędzelek i nie lubię go, używam tylko do wzmocnienia kresek cieniem, a tak to nie umiem się nim posługiwać.
A ja go uwielbiam do cieniowania.

Co do zachomikowanych pieniędzy, to ja je znajduję co chwilę wszędzie. Jakiś czas temu w pudle z zapasami kosmetycznymi znalazłam 800 zł. Nie mam pojęcia ile tam leżały, to pewnie była jakaś wypłata, której zapomniałam wpłacić do banku.
Stary 2009-11-14, 11:36   #1152
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Zepsuł mi się korektor Estee Lauder, rozwarstwia się i wycieka z niego woda. Muszę kupić nowy, chciałam korektor Biotherm, ale na Allegro ich nie ma już, więc mam ochotę na Magica Heleny, ale jakoś nie bardzo teraz mam ochotę wydawać tyle pieniędzy na korektor i nie wiem, co kupić. Może znowu EL?
ale Biotherm na all kosztuje koło 100zł, a Magic na Tru ok.80..
Double with me?
Stary 2009-11-14, 11:38   #1153
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ale Biotherm na all kosztuje koło 100zł, a Magic na Tru ok.80..
Ale nie mam jak kupić na Tru. No ale widzę, że na Allegro też ma ceny przystępne.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 11:41   #1154
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Mój mówi to samo. Podoba mu się, że mam gładka, miękką skórę na ciele i on też taką chce Czasem lubi się porządnie wypeelingować i nasmarować balsamem.
No proszę, widzę kolejne podobieństwa - bo mój TŻ też lubi peelingi i balsamy, w ogóle on lubi kosmetyki.
Trafiła mi się bratnia dusza.
Cytat:
fajna nawet mi się spodobała ta bluzka
i te buty z Deichmanna (któraś z Was ostatnio tu pokazywała ) gdyby tylko były kremowe
Też zwróciłam uwagę na bluzkę i te buty.
Cytat:
Fuksja, ja też nie mogę znalesć nic o kosztach przesyłki, piszą że ślą przez naszą PP więc pewnie mają ceny standardowe jak za przesyłki, ja chcę koniecznie pędzelki, najwyżej zamówimy sobie za jedną przesyłką i podzielimy się kosztami ?
Jestem jak najbardziej za. Zawsze to mniejsze koszty przesyłki. Ja byłabym chętna na jakieś pędzelki (ale jeszcze nie wiem jakie) i na paletę:
http://wizazysci.sklep.pl/product_in...products_id=76
Stary 2009-11-14, 12:04   #1155
isa666
Zakorzenienie

ice, em pocieszyłyście mnie z tą kasą, bo myślałam, że tylko ja jestem taka zapominalska

Ja chyba też się wstrzymam z wizytą w Bonarce, nawet nie wiem jeszcze jak tam dojazd wygląda komunikacją miejską.
No i mam nadzieję, że po pierwszym "nalocie" nie będzie tam takich tłumów jak w Krakowskiej, bo do Bonarki właściwie mam najbliżej. Najbardziej ciekawa jestem jakie będą sklepy - czy faktycznie te, które były wypisane na liście, która jest na stronie galerii

O, chyba też pójdę wyprać moje pędzelki. Staram się to robić regularnie ok. raz na miesiąc i chyba właśnie nadeszła ta chwila
Stary 2009-11-14, 13:25   #1156
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Rzyrafko, cały czas mi umyka - fajnie że maska z Dove jednak ci pasuje bo już się obawiałam batów od ciebie

Co do pędzli to ja też chcę kupić jakiś porządny wreszcie do pudru.
Mam rossmanowski ten czarny ale on jest dla mnie za miękki , włosie się rozłazi po twarzy zamiast nakładać precyzyjnie puder

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

ten zestaw mi sie podoba
dobra jest i bardzo wydajna, starcza mi jej mniej niż szamponu jednorazowo

Też mam tego wielkiego czarnego ale to włosie jet sza grube i za szorstkie i wypada i w ogóle mi sie nie podoba Używam do złotego rozświetlacza na szyję, dekolt i ramiona.

Jakoś mnie nie przekonują te pędzle, ja muszę pomacac bo wiem mniej więcej jakie efekty ma dawac i do tego muszę wyczuć na palcach jak się pędzel układa przy rozcieraniu i jakii wtedy tworzy kształt, ech zrobiłam się zbyt wybredna chyba
Cytat:
Oto i uroki polskiego systemu edukacji No, ale ja dzięki temu kierunkowi przynajmniej mam jako-takie pojęcie o działaniu różnych sprzętów i nie jestem taką typową babą, która się boi żarówkę wymienić
Ja też nie jestem pod tym względem nemo, ale tylko dlatego, że zawsze jak ta a coś majstrował w domu to się podczepiałam. A tego naprawdę powinni uczyć na jakichś zajęciach techniki zamiast robienia sałatek i wyszywania
Cytat:
A mnie ta kolekcja Choo jakoś nie zachwyciła. Teraz pełno butów i dodatków w tym stylu i nie koniecznie trzeba na nie wydawać takie wielkie sumy tylko dlatego, że znany projektant je zaprojektował

Nowa kolekcja Orsaya http://www.zeberka.pl/art.php?id=6253
Mnie też nei zachwyciła tylko te jedne buty. Generalnei ja strasznie zwracam uwagę na krój ubrań i butów i niestety w przeważającej większości jak mi sie cos podoba to cena ma min 3-4 cyfry, i dlatego jak mam cos kupisć na siebie to potrafię np. rok szukac dżinsów lub butów

A z Orsaya powiedzcie mi co to jest - breloczek? portfelik?

Cytat:
a mi się średnio podoba ta kolekcja.. na pewno za nic z tych rzeczy nie dałabym 399zł

Buty fajne co do ceny J.C ja też oczywiście nie kupuję takich drogich rzeczy
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Ja chyba wybiorę się później, wpadnę od razu do kina, choć myślę, że nawet największy multipleks w Polsce nie przebije mojego ukochanego Multikina.
Ja tam wolę Kijów, ARSy i inne mokro- tam jeszcze jest kultura na sali a nei czipsy i komórki :/
Cytat:
Ja tak ostatnio znalazłam stówkę w kopercie z kartą prezentową do Sephory, którą dostałam na urodziny. Strasznie się zdziwiłam, chciałam tylko sprawdzić, do kiedy karta ważna, a tu niespodzianka. Ale zachomikowałam sobie te pieniądze i wydam dopiero na zakupy w S.

Jestem, ale kiedy je kupujemy? Ja do Plazy się nie bardzo mam jak wybrać przez te praktyki, a teraz jeszcze muszę pozwiedzać biblioteki.

Zaraz będę malować pazurki moją czerwienią SH Reddy to Mingle. A dzisiaj przyjeżdża moja siostra i przywiezie mi piwny szampon Guhl. Zapasy topnieją, trzeba uzupełnić.
Ja niestety nie mam zwyczaju chowania pieniędzy w rózne miejsca- albo portfel albo konto, no i nie ma szans żeby coś znaleźć.

Może mi się uda w tym tygodniu skoczyć, jak coś to napiszę smsa

Właśnie on się nadaje tylko do przeniesienia cien ana powiekę, rozcierania nie

A sprawdzałaś AMC Inglota? dziewczyny na inglotowym zachwalaja go i ja także mam go kiedyśtam w planach zakupowych

Fajnei ci z tą siostrą, ja właśnie umieram, ze nie mogę dostać nic z tej kolekcji:
http://innenundaussen.blogspot.com/2...er-pearls.html
Stary 2009-11-14, 13:31   #1157
emememsik

rzyrafka, to jest torebka, a to kółko zakłada się na nadgarstek jak bransoletkę. Ostatnio takie są modne.
Stary 2009-11-14, 13:51   #1158
rzyrafka
Zakorzenienie

Aha potrzebuję rady co do makijazu imprezowego- jak już mówiłam chcę zrobić czarny dymek i połączyć to ze złotem tyle że moej złote cienie Bell Planete na sucho nie dadzą mi takiego mocnego efektu jakbym chciała. Malować oko będę najpierw czarnym matem inglota a dopieor potem nałożę złoto i teraz z czym wymieszać te cienie (woda? duraline?) zeby kładąc je na czarny jego nie zetrzeć? Zaraz porobię próby na dłoni, ale nie mam pojęcia jak to zrobić paznokcie zostawiam, nie przemalowuję na żółto

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
rzyrafka, to jest torebka, a to kółko zakłada się na nadgarstek jak bransoletkę. Ostatnio takie są modne.
To ja w tyle jestem w takim razie z modą, ale podobają mi się takie, mam już z croppa na takiej tasiemce i ją kocham

A co do pędzli to mam ochotę od dawna na EM-owe

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

siostra przywiozła z rossmanna żel do mycia twarzy aa czarny skóra pod kontrolą, ciekawe jaki będzie, ale na razie idzie do zapasów póki się snie skończy Garnier Active (jakis tydzień moż edwa jeszcze).
Stary 2009-11-14, 14:24   #1159
emememsik

rzyrafko, ja bym jednak nakładała z wodą, choć duraline nigdy nie miałam, ale z wodą nie było problemów przy nakładaniu na inny cień.
Stary 2009-11-14, 14:27   #1160
rzyrafka
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...nych-zycia.htm jakby któraś widziała proszę o cynk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...nych-zycia.htm

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
rzyrafko, ja bym jednak nakładała z wodą, choć duraline nigdy nie miałam, ale z wodą nie było problemów przy nakładaniu na inny cień.
zaraz wypróbuję tylko mi łazienkę zwolnią
Stary 2009-11-14, 16:48   #1161
fuksjaa

Pamiętacie jak pisałam, że jedna z wizażanek wysyłała mi róż Essence Ethno Couture pocztą i dostałam go cały pokruszony?
Dziś chciałam poprawić makijaż i jakoś tak niefortunnie go otworzyłam, że pudełko wypadło mi z dłoni i wszystko się wysypało do umywalki i na kafelki.. Została tylko minimalna ilość.
Ostatnio to był mój ulubiony róż, a już go nie kupię bo to była limitowanka.

Zostało mi go na kilka tygodni tylko.
Stary 2009-11-14, 16:54   #1162
Hosenka*
Zakorzenienie

Urodziny sa jednak jutro więc mogę odpoczać po szkole

Ice: jednak polazłam do TŻ, mam więc kremik
Pachnie jakos tak nijako Nawilża całkiem fajnie, ale po nałożeniu na twarz czuć tępą powłoczkę - dotykając dłonią nie czuć miękkiej i gładkiej skóry jak po większości kremów, tylko taką tępą. Po chwili się wchłania i jest ok. Zobaczymy jak to dalej będzie, narazie odkładam do zapasów.

Przy okazji pochwalę krem karotenowy Bielendy Przyjemnie pachnie (jak krem HydratiV Tołpy), b. dobrze nawilża (używam na noc), skóra jest gładka, wypoczęta i ma wyrównany koloryt.

Isa: wklejony przez Ciebie link z kolekcją Orsaya przypomniał mi że za 2 tygodnie są Andrzejki Nie mam co ubrac TŻowi w niemal ostatniej chwili udało się zarezerwować 6 miejsc i mam teraz rozkminke w co się ubrać

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-14, 17:01   #1163
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętacie jak pisałam, że jedna z wizażanek wysyłała mi róż Essence Ethno Couture pocztą i dostałam go cały pokruszony?
Dziś chciałam poprawić makijaż i jakoś tak niefortunnie go otworzyłam, że pudełko wypadło mi z dłoni i wszystko się wysypało do umywalki i na kafelki.. Została tylko minimalna ilość.
Ostatnio to był mój ulubiony róż, a już go nie kupię bo to była limitowanka.

Zostało mi go na kilka tygodni tylko.
O kurczę

Hosenko no to musisz coś wystrzałowego kupić

Mama piecze szarlotkę, tak pachnie w całym domu, że mam ślinotok Nie mogę się doczekać aż zjem kawałeczek, uwielbiam taką jeszcze ciepłą
Stary 2009-11-14, 17:17   #1164
fuksjaa

Cytat:
O kurczę

Mama piecze szarlotkę, tak pachnie w całym domu, że mam ślinotok Nie mogę się doczekać aż zjem kawałeczek, uwielbiam taką jeszcze ciepłą
Niezdara ze mnie i tyle. No nic, zużyję ten róż do końca a potem rozejrzę się za czymś innym..

A szarlotkę chętnie bym zjadła.

Mam dziś wieczór rolnika - wreszcie, bo za każdym razem jak sobie zaplanowałam to nic z tego nie wychodziło.
Stary 2009-11-14, 18:34   #1165
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Fuksja, ja tak rozpaczałam jak rozbił mi się róż Essence, taki okrągły, dwukolorowy, śliczny był, mój idealny róż, nawet moich bourjois tak nie lubię - wgóle to na burżjki już chyba się nie skuszę, ta twardość mi przeszkadza, obecnie mam dwa, jeden już chyba 4 lata, ciągle się nim maluję, drugi leży nieużywany.
O wiele bardziej lubię róże loreala :ehem Mam trzy, jednego jest reszteczka, powinnam go niedługo zużyć.

A ja już myslę o sylwestrze, mam upatrzoną sukienkę którą będę zamawiać
Buty już mam, czarne peeptolki z WaWy, do tego czarna bransoleta z Orsaya i smokey i powinno być ok
Stary 2009-11-14, 18:39   #1166
emememsik

Vibesko, a gdzie się wybierasz na sylwestra?

Zapomniałam wam powiedzieć, że my z TŻ i znajomymi jedziemy na tydzień w góry, tam gdzie rok temu. Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że znów się wyimprezuję na cały rok.
Stary 2009-11-14, 18:44   #1167
isa666
Zakorzenienie

Vibesko śliczna sukienka
Ja też chcem na Sylwestra gdzieś Ale i tak spędzę go jak rok temu - w domu przy kompie oglądając Sylwestra z TVP 1, 2, Polsatem, TVN itd.

Rolniczę się właśnie, twarz już doprowadziłam do ładu maseczką a teraz zabrałam się za włosy (umyłam je i nałożyłam Wax). Po umyciu się nasmaruję jeszcze cielsko brązującym balsamem Nivei (jednak jeszcze się nie przeterminował, bo użyłam go wczoraj i ładnie mnie "opalił").

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-14, 18:51   #1168
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Vibesko, a gdzie się wybierasz na sylwestra?

Zapomniałam wam powiedzieć, że my z TŻ i znajomymi jedziemy na tydzień w góry, tam gdzie rok temu. Bardzo się cieszę i mam nadzieję, że znów się wyimprezuję na cały rok.
Idziemy z paczką znajomych jak co roku do klubu, zawsze imprezujemy w tym samym gronie i w tym samym miejscu, taka tradycja

A wypadu w góry zazdraszczam bardzo

Cytat:
Vibesko śliczna sukienka
Ja też chcem na Sylwestra gdzieś Ale i tak spędzę go jak rok temu - w domu przy kompie oglądając Sylwestra z TVP 1, 2, Polsatem, TVN itd.

Rolniczę się właśnie, twarz już doprowadziłam do ładu maseczką a teraz zabrałam się za włosy (umyłam je i nałożyłam Wax). Po umyciu się nasmaruję jeszcze cielsko brązującym balsamem Nivei (jednak jeszcze się nie przeterminował, bo użyłam go wczoraj i ładnie mnie "opalił").
Oj ja wyjątkowo w tym roku nie mam ochoty nigdzie wychodzić, posiedziałabym w domu
Stary 2009-11-14, 19:28   #1169
fuksjaa

Cytat:
Fuksja, ja tak rozpaczałam jak rozbił mi się róż Essence, taki okrągły, dwukolorowy, śliczny był, mój idealny róż, nawet moich bourjois tak nie lubię - wgóle to na burżjki już chyba się nie skuszę, ta twardość mi przeszkadza, obecnie mam dwa, jeden już chyba 4 lata, ciągle się nim maluję, drugi leży nieużywany.
O wiele bardziej lubię róże loreala :ehem Mam trzy, jednego jest reszteczka, powinnam go niedługo zużyć.
O tak, L'Orealki są fajne, miałam jeden i byłam bardzo zadowolona. Teraz kupię chyba Essence w odcieniu Almost Famous, o ile pamiętam to taki ładny ciepły jasnobrzoskwiniowy odcień.

Sukienka bardzo ładna.

My z TŻem na Sylwestra wybieramy się do znajomych, chyba będzie impreza tematyczna. Nie mogę się doczekać.

W ogóle mam ochotę zmienić coś w moim makijażu, ale jeszcze nie wiem co.

Btw. dziś w Mam talent będzie moja koleżanka z LO.
Stary 2009-11-14, 19:49   #1170
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
ajć, współczuję
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Isa: wklejony przez Ciebie link z kolekcją Orsaya przypomniał mi że za 2 tygodnie są Andrzejki Nie mam co ubrac TŻowi w niemal ostatniej chwili udało się zarezerwować 6 miejsc i mam teraz rozkminke w co się ubrać
a to dla Was jakaś szczególna okazja, że takie ważne w co się ubierzesz?
Cytat:
u, że mam ślinotok Nie mogę się doczekać aż zjem kawałeczek, uwielbiam taką jeszcze ciepłą
właśnie zrobiłam się głodna
Cytat:
O tak, L'Orealki są fajne, miałam jeden i byłam bardzo zadowolona. Teraz kupię chyba Essence w odcieniu Almost Famous, o ile pamiętam to taki ładny ciepły jasnobrzoskwiniowy odcień.
ja też bardzo lubię L'Oreala, odcień Rosewood jest dla mnie idealny
Cytat:
Btw. dziś w Mam talent będzie moja koleżanka z LO.
fajnie a która to?
Double with me?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości