|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Zuzylam wczoraj polowe maseczki drozdzowej Soraya (saszetka). Zuzycia ida mi niezle, mam teraz sporo koncowek, niedlugo na polkach zrobi sie luzniej
|
|
#1022 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na allegro są jakby co Cytat:
niestety nie, ale świetny pomysł na prezent! Cytat:
ja właśnie z ponad 100 kosmetyków zaczęłam schodzić, ale twoje liczby aż mnie przerażaja troszkę pozużywałam - serum antycellulit TORF by biedronka 200 ml - krem od stóp na zimne stopy acerin 35 ml - 2 szt. próbek kremu physiogel 2*1,5ml kupiłam: - serum ujędrniająco-wyszczuplające Verona 200 ml aż za 7,29 zł gratuluję wszystkim zużyć ![]() baciki dla zakupowców I ogromny podziw dla tych które wyszły z nałogu- magdolenki i fuksjii
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-11-16 o 11:34 |
|||
|
|
|
#1023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale zgrzeszę w tym miesiącu, bo przyłączę się do zamówienia z EDM i wezmę 2 albo 3 pędzle i może mineralny podkład, albo próbki. Shipilcia, dzięki za pocieszenie!
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-16 o 11:51 |
||
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no własnie zapomniałam się wyspowiadać, że dołączam do zamówienia EDM- biorę pędzelek dla siostry (na gwiazdkę) dla siebie tylko cień srebrny i potem jeszcze z samplowego korektor dla siostry (do prezentu) i dla siebie sample cieni tylko najpierw muszę przejrzeć jakich kolorków mi brakuje
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
ja już właściwie tez jestem wyleczona,mój zbiorek bardzo skromy....a w porównaniu z niektórymi...
![]() ale nie opuszczę wątku,bardzo sie do Was przywiązałam i bardzo lubię Was czytać ![]() też planuje zamówienie z EDM ,mam na rzie pędzelek 1 kabuki i jest cudowny.przymierzać sie będę do podkładów i na pewno wezme jeszcze pędzelki
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-11-16 o 11:54 |
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
nie no nie chciałam Cię urazić i jakoś sobie tego nie wyobrażam. Niemniej trzymam kciuki, abyś we wakacja była już wolna od tej przytłaczającej liczby i zeszła chociażby do 200 szt.
|
|
|
|
#1027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko balsam i masełka ![]() Pójdę jutro do drugiej Natiry - mam nadzieję, że będzie ![]() Juz wszystko wiem Gdy byłam u niego w sobotę, poprosiłam, aby pokazał mi cały sprzęt do Paintballa Wyciągnąl więc buciory, ubranie, kask, no i najwazniejsze -marker (z niego się strzela) i kulki z farbą. Pokazał jak się tego używa, ładuje, jak się podołacza butlę z gazem itp, a ja w tym czasie ogladnełam pudełko z "karabinu" i wyczaiłam jaki ma kaliber Wiem czego szukać Cytat:
![]() Ja mam ok 240 kosmetyków - pielęgnacji i kolorówki. Wpadłam znowu w wir zakupów, ale przyponiałam sobie dziś, jak to fajnie wyrzucać puste opakowania i mieć świadomość, ze mazideł jest mniej Chciałabym nic nie kupić do końca listopada (oprócz koniecznej odzywki do paznokci SH), zwłaszcza, że zbliza się okres świateczny, pracy nie mam i pieniążki się przydadzą - patrzyłam na Allego i takie kulki kosztują ponad 100 zł Ale cóż, niech sie to duże dziecko cieszy ![]() Na urodzinach było bardzo fajnie i miło Dzieciątko od razu mnie polubiło, ledwo weszłam, wyciagnęła do mnie ręce, co wszyscy przyjeli ze zdziwieniem (w końcu widziałam ją pierwszy raz). Zanim weszłam z TŻ do pokoju gdzie siedziała reszta rodziny, chrzesnica TŻ zatrzymała mnie w kuchni na jakieś 20 minut, musiałam ją nosić na rękach i trzymac na kolanach Kochana strasznie
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-16 o 12:02 |
||
|
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w pędzlach EDM jestem zakochana |
|
|
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
a co to blendowanie
? ja moj zamawiałam kilka miesięcy temu na allegro....teraz się chce zagłębić w EDM
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mineralnekosmetyki.blogsp ot.com - świetnie opisuje produkty i ma dużo swatchy EDM i innych fimr z mineralnymi kosmetykami (nawet pielegnacji). Próbki tez zamawiałam z allegro, ale przeliczając ceny pędzle i bigi opłaca się zamawiać zbiorowo na wątku. Wyliczyłam sobie, że za ostatnie zamówienie EDM kupując w zamówieniu zbiorowym (a nie na allegro) zaoszczędziłam 70 zł
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-11-16 o 12:57 |
|
|
|
|
#1031 |
|
Zakorzenienie
|
witam was.miałam zajęty cały weekend wiec dopiero teraz was doczytałam.
loverynko dzieki ze napisałas co kupiłas w kryolanie.mam pytanie.ile kosztują te korektory i klej do sztucznych rzęs?mam zamiar zrobic sobie sztuczne rzesy na sylwestra tylko musze jeszcze znaleźć jakiś dobry klej. fuksjaa,magdolena gratuluje zwycięstwa nad nałogiem. ja własciwie tez nie mam takiej manii jak jeszcze rok temu,zapasy też są raczej przyemyślane-musze tylko zmniejszyc ilość kremów do twarzy bo coś mi sie rozmnożyły a cere mam coraz gorszą od nich. fuksjoo a moze uczulił cię krem kokosowy z bielendy?chyba ty go kupiłaś kiedys w 2 paku? dzis nie poszłam do szkoły na pierwsze wykłady bo nie mogłam wstać.strasznie sie rozleniwiłam.za to o 18.00 mam wizyte u ginka,na szczescie tylko kontrolną. byłam w sobote na depilacji i na tej maseczce.napierw mi zrobiła demakijaż ,potem peeling enzymatyczny i zostawiła z nim pod tą maszyna do robienia pary ( chyba vapuzon),nastepnie zmyła peeling,dała serum na naczynia i dała te algi na całą twarz łącznie z oczami i na szyję.ta gumowa konsystencja jest bardzo fajna. jak mi zdjeła tą maskę to nie mogłam sie nadziwić jaką mam gładką skórę.nigdy w życiu nie była taka.rzadne drogeryjne maseczki sie nie umywają.chyba kupię całe pudło maski i jej przywioze to będzie mi robić.
|
#1032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
masz problemy z naczynkami i parę sobie fundujesz?
|
|
#1033 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiem, że ta liczba jest chora, no ale teraz muszę działać i zużywać. Dzięki za kciuki, przydadzą się. I w ogóle uwielbiam ten wątek, bo skłania do zużywania choćby dlatego, żeby się potem móc pochwalić ile sie zużyło i żeby z podkulonym ogonem pisać ile się nakupowało niepotrzebnie!![]() Cytat:
ale ponoć boli jak się dostanie taką kulką?![]() Twój opis urodzin przypomina mi, jak uwielbia mnie córka znajomych TZ(no teraz to wspólnych), po prostu mnie kocha(a ja ją) i też siedzi tylko u mnie na kolanach i ze mną się bawi No to teraz zupełnie sobie zaskarbiłaś uznanie rodzinki ![]() ![]() Cytat:
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
to była delikatna para na kilka minut zeby nie przegrzewac skory.a to była maska algowa z czyms tam i miała jeszcze w opisie ,,gorączka złota"
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Shpilcia ty tez sobie chyba parówki robisz?wydawało mi się ,że tez masz problem z naczynkami?czy to nie Ty?
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap: podobno boli, nawet siniaki zostają
TŻ od niedawna się w to bawi i strasznie mu się spodobało. Stwierdził, że bardziej opłaci mu się mieć swój sprzęt niż pożyczać. Gdy już wróciliśmy z urodzin, powiedział, że bardzo ładnie wyglądam z dzieckiem i że mi pasuje
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mozna ale krotko i z umiarem.mi sie nic nie stało
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
muszę poczytać na ten temat
|
#1039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i być obita. Jeszcze mi strzeli w łeb!
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Aha! Zużyłam dzisiaj próbkę Eternity CK
![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-16 o 14:33 |
|
|
|
#1042 |
|
Raczkowanie
|
Zazdroszczę Wam fuksjaa i Magdoleno!!
![]() -Tonik Avon ujędrniający do ciała <--wywalony(bo przeterninowany do 2006 roku!!! ![]() -Eveline 3 min krem(stary i wykończony) -Sephora Błyszczyk w pudełeczku(dopiero teraz zauważywłam,że pusty więc to nie zużycie Chcę to naj najszybciej zużyć ażeby nie było zapasów. Myślę,że za jakiś tydzień max. dwa zużyje jakiś szampon i żel Ziaja Oliwkowa.Zaczynam się bać tych bacików ![]() Princess
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
KonikGarbusek: Ja za Wami tez tęsknie więc będe wpadac
Luskap: fajnie, gdyby moj odwyk byl dla innych mobilizacją ![]() Musze Wam powiedzieć, że jestem pod wrażeniem pudru krzemionkowego
|
#1044 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczynki, ja dziś byłam w Rossmanie po tonik ogórkowy Ziaja (zakup potrzebny bo mój aloesowy zaraz się skończy) no i skusiły mnie niesamowicie 2 nowe masła do ciała Bielendy: kasztanowe i karotenowe
|
#1045 |
|
Konto usunięte
|
Hej, dziewczyny, mam dziś kupę roboty w związku z kolosami na uczelni w tym tygodniu, wpadam więc tylko na szybki raport:
Zużyłam: - peeling żurawinowy Joanna (i tym samym zostałam bez żadnego) Kupiłam: - peeling cukrowy Dax - lakier śliwkowy Sensique (wreszcie jakaś kolorówka w moich zakupach no i znalazłam idealny, głęboki fiolet)- plastry na wągry (zostały mi tylko 2, a nie lubię nie mieć ich w zapasie) Oparłam się do przemyślenia i do czasu zużyć: - mleczku Garniera czerwonemu - masłu czekolada&pistacje Farmony - peelingowi migdałowemu Farmony Poza tym stwierdzam, że do zbioru idealnego muszę uporać się tylko z:
Myślę, że do końca roku będzie po wszystkim! |
|
|
|
#1046 | ||||
|
Raczkowanie
|
Po kilku dniach znowu znalazłam chwilę na forum Odwykowiczek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Byłam dość grzeczna więc chyba zasłużyłam ![]() Pure Poison odpowiada mi mniej, Hypnose Senses też mi się podoba, ale jako szczęśliwa posiadaczka 'zwykłej' Hypnose zimą będę używać właśnie jej (albo Diora jak Mikołaj się domyśli) Cytat:
Cytat:
Zużyłam peeling rewitalizujący AA do mycia twarzy. W kolejce jeszcze kilka tubek czeka.
Odwyku od zakupów kosmetycznych miesiąc szósty zużyte pełnowymiarowe/oddane: 12 zużyte próbki:1 ![]() prezenty: 0 ![]() zakupy: 5 ![]() Od 15 listopada 2009 r. odwyk błyszczykowy zużyte: 8 ![]() zakupione: 5 oddane/zagubione: 4 ![]() stan: 94
|
||||
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć.
![]() MissBiscuit ![]() Cytat:
Po co kupować za pełną cenę jak to samo można mieć za 70 albo 50%Co to za puder?
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie wrocilam do domu od lekarza,a wczesniej wstapiłam do rossmanna po kiełbaski dla kotka.obejrzałam te różne rzeczy z CND ale nic mnie nie kusiło.poszłam do kasy i kasjerka dłuuugo sie patrzyła na te kiełbaski dla kota i zrobiła zdziwioną minę i zapytała,, gdzie je pani znalazła" no to ja mówie ze na dziale z jedzeniem dla kotów na dolnej półce.miała minę jakby mi chciała na coś zrobić,po czym stwierdziła ze sama ich szukała i nie znalazła.usmiałam sie troche po tym wszystkim.najwazniejsze ze nic kosmetycznego nie kupiłam,a z powstrzymywania sie od zakupów mam juz odłożone w specjalnej skarbonce 50zł.jak mam jakąś zachciankę to wrzucam pieniadze do świnki.
a w weekend poszło mi: -hydrolat cytrynowy -babydream żel do mycia 500ml w tym tygodniu pójdzie mi też acnederm,za jakiś czas filtr i kremik posthelios oraz żel do intymnej AA.nie jest więc źle
|
#1049 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Coś ostatnio się tu nie odzywałam, trzeba nadrobić
![]() Gratuluję zużyć, dziewczyny , a grzesznicom standardowy bacik na "odchętę" od szaleństw Cytat:
![]() Witam serdecznie nową odwykowiczkę Cytat:
Cytat:
Gdybym miała takie zbiory, to chyba nic by mnie nie zmotywowało - nie wiedziałabym, z której strony się za to zabrać. Ale nie od razu Rzym zbudowano ![]() Cytat:
W Galeriach czasem potrafią wywiesić ceny z kosmosu, dopiero na wyprzedażach stają się one bardziej adekwatne w stosunku do produktu Choć nie powiem - zdarza mi się kupować i bez przecen, jeżeli dorwę coś, w czym mi dobrze [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15315437]Myślę, że do końca roku będzie po wszystkim! Trzymam kciuki za skuteczną realizację tego planu i brak potknięć na drodze do kosmetycznej nirwany ![]() U mnie wciąż 0 pełnowymiarowych zużyć Przy sprzyjających wiatrach może zdążę zmęczyć krem do mycia twarzy Himalaya, mam już rozciętą tubę, ale wewnątrz wciąż sporo tego się wyleguje. Tym bardziej pragnę go już wykończyć, bo termin ważności minął na początku miesiąca ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- fuksjo, magdoleno, aaaaniu - wielkie gratulacje Wasz przykład działa bardzo motywująco |
||||
|
|
|
#1050 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziękuję za wszystkie gratulacje.
Shpilciu, nie ma brązera Deborah na allegro niestety - przed chwilą sprawdzałam. No ale może jeszcze gdzieś upoluję podobny. Zetafon, krem kokosowy Bielendy nie uczulił mnie, bo kiedy go używałam miałam ładną, gładką i nawilżoną skórę. To ta Ziaja raczej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

na allegro są jakby co
W poniedzialek zerkne do innej Natury.

i jakoś sobie tego nie wyobrażam. Niemniej trzymam kciuki, abyś we wakacja była już wolna od tej przytłaczającej liczby i zeszła chociażby do 200 szt.
Tylko balsam i masełka