|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka
Cytat:
![]() Rrrrozkaz ![]() Przepraszam, że z czterodniowym poślizgiem, ale dopiero dziś weszłam na wątek I tak sobie kanapeczkę jem, zieloną herbatkę popijam, gdy na stronie 153 Miramejek przywołał mnie do porządku, no więc - jestem![]() Może ciężko w to uwierzyć, ale już od kilku dni obserwowałam akcję wychowawczą Cass, zastanawiając się, kiedy na mnie padnie Nie to, żebym nie chciała, ale... wiadomo - im później, tym trudniej Taka jakaś dziwaczna mieszanina nieśmiałości i oporów Uwierz, Katarzynko, można i tak![]() Obserwuję/czytam Wasz wątek od samych początków, tj. odkąd jakoś w grudniu zaczęła się zbierać grupka dziewczyn i oznajmiać, że jest w ciąży, a termin ma na lipiec/sierpień... Pamiętam wszystko doskonale pamiętam "babciną" szafę p4w i to, jak mąż chciał ja przywiązywać do kaloryfera, gdy wychodził z domu pamiętam, jak finiszująca już właściwie Czekoladka czyściła wszystkie fugi w okolicy pamiętam zakupowe szaleństwa Unholy na allegro (ciuszki) Pamiętam niekończącą się sagę pt. "Jaki wózek i dlaczego nie ta gondola" oraz czyjeś za małe rurki ciążowe krążące wśród dziewczyn z wątku Mam większość Waszych słynnych przepisów, choćby na kartacze Doskonale zdaję sobie sprawę, że dla Was jestem obca, na dodatek o wybitnych cechach podglądacza, ale ja Was doskonale znam, a przynajmniej tyle, ile siebie tu odsłaniacie Wiem, że to potrwa (i to jest cena za rok milczenia ), ale może jest szansa na zaprzyjaźnienie się?Mój Staś przyszedł na świat 23 lipca, o 10.55, mierząc sobie 55 cm i 3300 kg Jest najukochańszym smykiem pod słońcem (tak, tak, ile wizażowych mam, tyle najwspanialszych dzieciaczków ): nocą smacznie śpi, w dzień nie marudzi, płacze, tylko gdy jest głodny, ciągle się uśmiecha i czaruje wszystkich dookoła. Jest malcem butelkowym, od tygodnia wprowadzam nowe pokarmy (i tu będę mieć maaaasę pytań ) i podejrzliwie obserwuję spuchnięte dziąsła Oczywiście, to nie wszystki, ale i tak rozgadałam się nieźle (jeśli weźmiecie pod uwagę rok milczenia, to statystyka i tak wychodzi kiepska Jeśli się zgodzicie, od jutra będę tu stałym AKTYWNYM gościem, rzecz jasna głównie w okolichach śniadania [/QUOTE]Witaj witaj i się udzielaj ja po spacerku i zakupach - pada ale co tam.... lecę obiadek robić - tak planuję na kilkja dni zraziki, kotleciki i ala schabowe z piersi kurczaka - uszykuję cała blaszkę a potem tylko się odgrzeje + ziemniaczki i obiadek gotowy to idę
|
|
|
|
|
#4982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne nasze Szkraby przywitały swoje Mamy!!! - Lipcowo-Sierpniowe Słoneczka
marica, ale bym lutneła temu staroscie jakbym go dopadła
![]() jakis taki nieodpowiedzialny i nawet do winy sie nie poczuwa? Totalna porażka ![]() Cytat:
i musialam pod prysznic ja wsadzic, znaczy sie Mysze chryzolit witamy wśród mamuś Ja tez nie jestem tu od poczatku ale jakos sobie radze
|
|
#4983 | |||||
|
celebriti
|
Chryzolit witaj, niesamowita jestes
wykorzystaj gdzies te swoja pamiec :Pja tez rozpamietuje, co by bylo gdyby albo raczej czego nie ma. no nie ma mieszkania i predko nie bedzie. a pamietam jak sie zastanawialam gdy 4 lata temu 50 m bylo za 150 000!! poki co wynajmujemy a niedlugo czas bedzie przeniesc sie do... kawalerki!!!!!!!!! we trójkę i tego to ja ***** nie przezyje. powaznie. Cytat:
a pytanie: jak to mozliwe ze codziennie dajesz obiad o 14? Twoje dziecie je tak regularnie? ile w sumie dajesz posilkow? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
teraz jestem w polowie drugiego i znow juz 3 dzien cieknie... do tego mam pewne watpliwosci co do skutecznosci, z innych objawow jestem lekko nerwowa ale czy to calkowicie wina tablete nie potrafie Ci odpowiedziec.
|
|
|
#4984 |
|
Zakorzenienie
|
Ej! Ja dopiero teraz zobaczyłam co napisałaś
![]() Dziękujemy ![]() Gosiek, ach, no tak Wyślę Ci dane na n-kChryzolit, witaj! ![]() A moje dziecko znowu sobie drzemkę ucięło ![]() Obudził się o 12 (spał od 10) i teraz znowu.Muszę go potem wymęczyć, żeby w nocy spał I na spacer nie zdążyłam go ubrać, patrzę a ten śpi Jak mi zależy na tym, żeby zasnął to nieeee.
Bartuś 29.08.2009 "Byle smród co walczy z wentylatorem uważa się za Don Kichota" /S.J.Lec/ Edytowane przez Sweet_21 Czas edycji: 2009-11-16 o 14:56 |
|
|
|
#4985 |
|
Ola-Unhola
|
Witajcie Mamusie
Ja tylko na momencik, bo akurat przyszła kaska świąteczna z pracy na konto i zakupy na allegro robię ![]() To tak apropos pamietliwości chryzolit ![]() Witaj Musze jeszcze obiadek dac starszemu i ogarnąc chatke delikatnie ![]() Postaram się odezwać wieczorkiem ![]() A mojego Antosia któras cudowna teściowa rezerwuje ?
|
#4986 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bry,
Współczuję Wam dziewczyny problemów mieszkaniowych ja to dziękuję opatrzności za to co mamy, małe ciasne ale własne i co najważniejsze bez kredytu i po całkowitym remoncie, eh tylko żeby był jeden pokój więcej ![]() Cytat:
![]() dobrze że da to się odkręcić Cytat:
zobaczymy ![]() Cytat:
![]() rozbawiło mnie trochę to zdanie nie martw się mojego też nikt nie chce ![]() hmm może poszukać na innym wątku
|
|
|
#4987 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
jak tak Was czytam to sie ciesze, ze mam takich rodzicow i tesciow a nie innych - ani jedni ani drudzy sie nie wtracaja z glupimi radami, moja mama wie, ze umiem wszystko zrobic przy dziecku itp...ba nawet mowi, ze jest ze mnie dumna, radzi tylko wtedy kiedy o to poprosze i nigdy nie neguje mojego zdania odnosnie dzieci, nawet jesli sie z czyms nie zgadza to mi tego nie powie np przy Eryku tylko na osobnosci bo wie, ze taki cos prowadzi donikad (miala tak z ojcem przy wychowywaniu mnie-ona mowila nie, a ojciec tak) a tesciow hmmm czasami cos tam wtraci ale to nie sa grozne rzeczy i nic nie narzuca, jesli chodzi o dzieci to o wszystko sie mnie pyta, nawet czy moze malemu zrobic to czy tamto...takze luz
ale ja dzis jestem powolna....oczywiscie nic nie zrobilam poza obiadem zrobilam kotlety de volay, hmmm nie wiem jak to sie pisze ale umeczylam sie z nimi zeby sie nie rozwalily ale na szczescie wyszly ![]() malutek spi a ja czekam na chlopakow - moze pozniej zmienie posciele i odkurze ahaaaaa przyszly te taborety dzis - i jestem srednio zadowolona, sa raczej sredniej jakosci a kolor zolty nie jest taki intensywny jak na zdjeciach tylko raczej taki blady, w kazdym badz razie stoja juz w kuchni, ciekawe co TZ powie - bo to niespodzianka miala byc bo zawsze marudzi, ze ja nic ze swoich pieniedzy do domu nie kupuje tylko on ciagle - to teraz wydalam cala wyplate na rzeczy do domu ![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- ahh zrobie wszystko dopiero jak dam chlopom jesc i TZ pojedzie z powrotem do pracy...jakos nie mam weny, ide przed tz poki maly spi
|
|
#4988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście jak poszam na spacer, to produkcja postów ruszyła pełną parą
![]() marica gratuluję pierwszego ząbka Martynki , a starostę przyślij do nas ![]() Cytat:
, tak bez jedzenia? Karmisz piersią czy modyfikowanym?Cytat:
Matko, a ja mam kiepski brzuch (sflaczały), ale ćwiczyć mi się nie chce ![]() A mi się nie chce, chociaż jestem zdrowa ![]() Cytat:
![]() Witaj
|
|
|
#4989 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
. Ja nie umiem się nie przejmować, to jest sprzeczne z moją naturą . Ale bardzo doceniam fakt, że Kubuś jest zdrowy, naprawdę.Jeszcze nie zdecydowałam, jaki wziąć kolor, ale skłaniam się ku czerwonemu Ale śliczny jest Tymek ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4990 |
|
Raczkowanie
|
Hej witajcie!
Od razu kieruje do Was pytanie. Co podać dziecku na gorączkę??? Gabrysia juz drugi tydzień ma katar, a dziś zmierzyłam jej temperaturę i ma 37.4 C A poza tym czuję sie fatalnie. Mam grypę żołądkową i zdycham.... nawet nie mam siły poczytać co naskrobałyście przez weekend, wybaczcie. |
|
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
Miramej tak sobie myślę, że Ty miałaś chyba zamiar założyć sobie konto na NK ?
O ile pamiętam to chyba jeszcze na Poczekalni ![]() No i co ? są jakieś postępy ? ![]() bo bym Cię zaprosiła do znajomych
|
|
#4992 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chmury sio![]() Cytat:
.Kiedy sie wysypiasz ![]() Ja usypiam kolo 24 i do 10tej rano jestem nieprzytomna ![]() Cytat:
. Najgorsze jest to ze mozna bylo taniej i wieksze . No ale coz, zycie Mam nadzieje ze maz nie starci pracy![]() Cytat:
![]() Gratuluje pierwszego zabka Witaj Chryzolit
|
|
#4993 | ||
|
Rozeznanie
|
marysia_258,Miramej,eleer i, Svinecka, Sweet_21,
dziekuje dziewczyny za wsparcie ale się opanowała i wyszłam.---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- groszkolino moja mała to tak: wstaje ok 7,40 potem biore ja do siebie do łóżka i dostaje cyca i spi tak do 10 wtedy daje bobofruta albo robie jakis deserek (jabłuszko z banankiem, albo z marchewką albo z brzoskwinką lub malinką śpi od 11 do 12.30 a jak na dworzu to do 14 potem tak koło 13 dostaje cycka jak nie spi a potem zanim my zjemy obiad gotuje małej marchewke, ziemniaczka, pietruszke i czasem dodaje brokułka z oliwką potem miksuje i troszkę kleiku dodaje żeby za geste nie było i to tak mi wychodzi ok 14.15 czasem o 15 jak spi do 14 no i potem tak po 16 idzie lulu i spi z godzine a czasem pół godz i tak koło 17 dostaje bobofruta lub deserek a potem 19 kapiel cyc i lulu o 20 no czasem popatrzy na barwy szczęścia i idzie lulu Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Witaj Chryzolit
|
||
|
|
|
#4994 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mała ma dzisiaj dzień śpioszka, wczoraj biedna nie mogła przez te dziąsła zasnąć w dzień i wieczorem oczywiście był płacz rozpaczliwy
Dobrze że zarezerwowałam sobie Marcelka od Svinecki zanim tu się szaleństwo zaczęło przynajmniej spokojna jetem, że zięcia mam...no chyba że gorąca Weronika albo inna panna moja Martynkę zdeklasuje Jutro mamy szczepienie..trzymajcie kciuki
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamusie.
Czy to normalne że nie mam jeszcze okresu? (dodam, że od dnia porodu nic się nie pojawiło). Pytanie do mam karmiących piersią. Ile czasu karmicie swoje dzieci (ile minut mniej więcej)? Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2009-11-16 o 17:02 |
|
|
|
#4996 | ||
|
celebriti
|
ja robie casting, ale nie wiem co Antos na taka zołze tesciowa powie:P
Cytat:
|
|
|
#4997 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A moja blondyneczka z niebieskimi oczkami może byc? ![]() nie pożaluje ![]() Cytat:
A to plan dnia mojej Zuzinki: 8:15/9:00 - budzi sie - I jedzonko 10:00/10:30 - drzemka 30/45 min 11:30/12:00 - II jedzonko 13:30/14:00 - spanko 1/1,5h 15:15/15:30 - III jedzonko 16:30/17:00 - dzremka 15/30 min 18:00/18:30 - IV jedzonko 20:30 - plumkanie 21:00 - V jedzonko i SPANIE 11/12h ![]() A wtym tyg musze sie w koncu po dywan wybrac. Tydzien temu coprawda juz kupilam w LeroyMerlin ale musiałam oddac bo tak kłaki wychodziły ze masakra. bałam sie że mi Zuzinka bedzie to do buzi brac wiec teraz musze od nowa kupowac. Mykam obiadek skonczyc robic bo niedługo małż wraca i głodny bedzie (jak zwykle zreszta)
Edytowane przez mayaha Czas edycji: 2009-11-16 o 17:16 |
|||
|
|
|
#4998 |
|
Raczkowanie
|
Bry
Ponowne![]() Marysiu, Svinecko, Skierko, Sweet, Mayaha, Groszkolino, Unholy, Eleeri, Syla no i oczywiście Miramej - dzięki za powitanie )) No i jednak nie wytrzymałam i zajrzałam tu przed jutrzejszym śniadankiem ) Hm, wychodzi na to, że przez ostatni rok nie robiłam nic innego, tylko po cichu robiłam notatki na wasz temat, knując przy tym perfidne teorie spiskowe ) Pamięć faktycznie mam niezłą, ale to raczej męczące, ba - czasem nawet zabójcze - czasem wolę poudawać, że czegoś nie pamiętam i życie staje się prostsze )Eleeri, uwierz we mnie )Czy mogę dopisać się do Waszej listy Mam? Moje dziecię, objedzone mleczkiem i deserkiem, usnęło właśnie smacznie, stąd moja aktywność Oczywiście, z rozpędu zapomniałam napisać Wam czegoś o obecnym Stasiu Dokładnie za tydzień kończy czwarty miesiąc, ubranka w rozmiarze 68 są już powoli przykrótkie, a waga... Aktualnej nie znam, ale trzy tygodnie temu to było 7,5 kg ) A więc goni najlepszych )Zgodnie z życzeniem zamieszczam dwie fotki: na jednej Staś (a to niespodzianka ), na drugiej (najnowszej) Stasina z dumną jak nie wiem co mamą )P.S. Mam pytanie, może troszkę głupie: dlaczego, jeśli piszę posta i nikogo nie cytuję, nie pojawia mi się okienko z emotikonkami?? P.S.2 No i drugie: Zdradzi mi ktoś tajniki wielocytowania? )
|
|
|
|
#4999 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
a i karmię średnio co 2 godz po jakieś 10-15 minut a w nocy co 3-4 godz ale nie wiem ile bo potem zasypiam ![]() moje dziecko jest niemożliwe. robiłam jeść - kotlety, schabowe, skrzydełka i w międzyczasie pospała a potem na zmywanie wzięłam ją do kuchni i o jakimś czasie przyszła współlokatorka do kuchni pogadać i zagadała do Amelki a ta w taki ryk że ledwo ją uspokoiłam ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
przystojniak ![]() co do pierwszego pyt to nie wiem a do drugiego to ja niedawno po czyjejś odp też doszłam jak się wielocytuje |
||
|
|
|
#5000 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ale jestem zadowolona z zakupow )ale kupilam sobie pare sexy tuniczek i getry oraz spodnie rurki z materialu ![]() Weronika lezy w lezaczku i bawi sie ksiazeczka-wstawie potem pare fotek tylko bateria sie naladuje bo padla.....aaa i udalo mi sie wreszcie uchwycic usmiech mojego smieszka ![]() Cytat:
ale wytrabila po kapieli 140ml mleka wiec podejrzewam ze wczesniej nie mogla zasnac bo pila po 100ml a mnie nie przyszlo na mysl zeby jej dac jeszcze mleka-co za matka ze mnie![]() ![]() Cytat:
Cytat:
jak to bym takiego ![]() zatluk la!!! niech teraz on zalatwia!!Cytat:
Cytat:
Może ciężko w to uwierzyć, ale już od kilku dni obserwowałam akcję wychowawczą Cass, zastanawiając się, kiedy na mnie padnie Nie to, żebym nie chciała, ale... wiadomo - im później, tym trudniej Taka jakaś dziwaczna mieszanina nieśmiałości i oporów Uwierz, Katarzynko, można i tak![]() Obserwuję/czytam Wasz wątek od samych początków, tj. odkąd jakoś w grudniu zaczęła się zbierać grupka dziewczyn i oznajmiać, że jest w ciąży, a termin ma na lipiec/sierpień... Pamiętam wszystko doskonaleMój Staś przyszedł na świat 23 lipca, o 10.55, mierząc sobie 55 cm i 3300 kg Jest najukochańszym smykiem pod słońcem (tak, tak, ile wizażowych mam, tyle najwspanialszych dzieciaczków): nocą smacznie śpi, w dzień nie marudzi, płacze, tylko gdy jest głodny, ciągle się uśmiecha i czaruje wszystkich dookoła. Jest malcem butelkowym, od tygodnia wprowadzam nowe pokarmy (i tu będę mieć maaaasę pytań) i podejrzliwie obserwuję spuchnięte dziąsła [/QUOTE] witaj hehe ja juz zapomnialam ze takie rzeczy wyprawialam hihiprosimy o fotke Stasia ![]() Cytat:
![]() zdrowka zycze Cytat:
|
|
#5001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mamusia tez ładna
|
|
#5002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już miałam dwa razy ![]() ja karmię od kwadransa do 30 min ![]() Cytat:
hura mam już synową ![]() i jaką śliczną zazdroszczę 12 godzin snu
|
|
|
#5003 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#5004 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja też chyba mam już zięcia no nie sweet ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#5005 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Na początku Was pytam...co robicie jeszcze na tyn wątku?
![]()
|
|
#5006 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jedno nasze karmienie trwa od 7 do 12 minut. Cytat:
![]() Staś super chłopak ![]() Co do pierwszego p.s. to nie wiem. Na drugie odpowiedziała skierka ![]() Cytat:
skierka co to znaczy "zacznę uważać"? Chyba nie myślisz, że karmienie piersią jest formą antykoncepcji? Owulacja jest, nie ma tylko @.Może Amelce współlokatorka nie przypadła do gustu? ![]() Dziewczyny, chyba czas iść na nowy wątek, nie?
|
|
|
#5007 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a co karmienia, karmie co ok.2,5 godz, kiedys ok 20-25 min a ostatnie dni to max 15 min. nie wiem co sie dzieje, czemu tak krotko. jesli nie przybierze na wadze to musze zaczac ja dokarmiac. a w nocy to oj dluga przerwa, je przezd 21,wstaje ok 2-5, dzis np 5.22 a potem to juz rano.Moja Myszka miala dzis dzien piszczenia. oj mialam dosc, bo dodatkowo mam atrakcje w postacji wiercenia u sasiadow. dom wariatow! |
|
|
|
|
#5008 |
|
Rozeznanie
|
czekoladko tez na poczatku sie wkurzyłam i wyzywalam że teraz powinien zalatwiac ale juz wole sama bo jak załatwi tak jak oddał ten indeks to ja pier*****
|
|
|
|
#5009 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rowniez zakupilismy mieszkanie jak ceny za m2 byly jak wyyyysokie jak na miejsce gdzie zamieszkuje. Decyzji o dziecku nigdy nie zalowalam.Udalo sie zgodnie z zamierzonym planem, a nawet zbyt szybko bo zakladalam staranek dluzszyc czas. Na rozwoj sie nie nastawiam...Moze jak dzieci odchowac ![]() A co do powrotu do pracy to nawet nie chce mi sie myslami wracac do rewelacji jakie mi dzis szef sprzedal.Milo z jego strony ze podsunal jakies rozwiazanie...Zawsze mialam fajnych szefow. Cytat:
http://forumprawne.org/prawo-pracy/7...nie-etatu.html przeciez mozesz o wiele mniej obnizyc sobie etat łapiac sie na parasol ochronny Cytat:
![]() a 6widera mam dodana w zakladce i nawet nie chce mi sie tego oblookac, ale ze mnie len... ![]() Cytat:
ja na plotkach w pracy, maz z mala w domu.Wracam a robota w najlepsze wre.Mala spala, a on posprzatal na blysk kuchnie,wstawil zmywarke, zrobil odkurzaczem, powynosil graty z ktorymi rozstawal sie juz dluuugi czas i nawet zrobil przemeblowanie bo drugiego kompa chce odpalic i stanowisko musial sobie przygotowac, no i zadbal o jedzenie dla siebie do pracy. Musze ta date zaznaczyc w kalendarzu ![]() - chryzolit piekny ten twoj post.Taka pigulka poczekalni, az mi sie przypomnialy tamte czasy. Zapraszamy do naszego grona ![]() Cytat:
![]() nie macie innego wyjscia rozumiem? chyba bedziesz zmuszona przezyc...i napewno bedzie ciezko.A czy to chwilowe czy docelowe? wspolczuje.Ciezko mi to sobie wyobrazic, chyba ze ta kawalerka spora Cytat:
![]() No ja zarezerwowalam juz baaaaardzo dawno temu przeciez nooo prosze napisz jak zrobilas i czy maselko ci nie ucieklo przy smazeniu
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||||||
|
|
|
#5010 | ||||
|
Zakorzenienie
|
marica co za doopek, takiego to tylko
![]() ![]() na liste wpisza cie na pewno Cytat:
Cytat:
Chryzolit witaj synus sliczny ![]() ja tez wiele takich sytuacji pamietam bo podczytywalam prawie od poczatku ![]() Cytat:
dr powiedziala ze jesli temp bedzie sie utrzymywala to mozna podac co 6 godz ale lepiej co 8h, ja przy temp 37,4 bym sie chyba jeszcze wstrzymala z podaniem czopka Cytat:
trzymamy czy my nie powinnismy przeniesc sie juz na II czesc watku?
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

- chryzolit proszę się ujawnić
I tak sobie kanapeczkę jem, zieloną herbatkę popijam, gdy na stronie 153 Miramejek przywołał mnie do porządku, no więc - jestem

i musialam pod prysznic ja wsadzic, znaczy sie Mysze 

ale pod wieczór dała troszkę czadu, chyba ja boli, ale posmarowałam bobodentem i jak narazie(odpukać) spi. a tak to wam powiem że weekend zlecial mi jak szalony, wczoraj wybraliśmy się na zakupy i caly dzień mykną a dzis było troszkę relaksu w domku. to milej nocki i spokkojnej 

Już przedwczoraj było spięcie na temat mówienia do dziecka, bo nie mogę słuchać tych "lącek, nioska, ocek, kaluzeli" itp. 

, a starostę przyślij do nas
, tak bez jedzenia? Karmisz piersią czy modyfikowanym?

, ale wczoraj jakoś szybciej niż ostatnio zasnął po kąpieli i wstał dopiero o 5.50![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)