|
|
#841 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Cytat:
![]() wiem,ze zachowałam się źle i jedyne co mogę powiedzieć to to,ze mi poprostu przykro ![]() ____________ pamiec jest sposobem na zatrzymanie tego, co kochasz, tego, czym jestes i tego, co boisz sie stracic. najbardziej zapamietasz tych ludzi, ktorzy kochali cie, wtedy kiedy nie bylas tego godna zrobie to dzisiaj, jutro moze to byc nielegalne. Pewnego razu... żyli długo i szczęśliwie. Historie, które opowiadamy są ze snów. Bajki się nie sprawdzają. Rzeczywistość jest bardziej niepogodna... mroczna... straszna. Rzeczywistość jest dużo bardziej interesująca niż życie długo i szczęśliwie. Skąd wiesz że mnie kochasz? A skąd wiesz że Cię dotykam? Czuję to. No właśnie On z nią nigdy nie był. Ona dla niego jest jak ładny obrazek w książce, na który miło popatrzeć, ale potem odwraca się kartkę i czyta dalej, bo w książce nie obrazki są ważne, tylko treść. A życie jest jak książka.
`większość z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu` Edytowane przez lalaine Czas edycji: 2009-11-16 o 15:51 |
|
|
|
|
#842 |
|
Raczkowanie
|
a oni nie spotkali sie. Nie. Chodź wąsikami wyczuwali sie.
![]()
|
#843 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje za pochwały . ;*
______ -Chiałbym mieć kamieniołom. - Naprawdę? - taki w kształcie serca. każdy ma jakąś swoją prywatną szajbę, jak się z nią włazi w paradę zbyt wielu ludziom mówią na niego wariat Tylko mocno, z czułością ściska mnie za rękę, jakbyśmy w stanie nieważkości unosili się w przestrzeni kosmicznej, jakbyśmy opili się do syta intergalaktycznego mleka i mieli cały wszechświaty tylko dla siebie I serce mi pęka. Zupełnie jakby nie było pękniete już dawno.. Muszę nauczyc się życ bez częsci mnie samej, którą ze sobą zabrałeś. Nie ważne, gdzie życie mnie poprowadzi. Chciałbym Cię tam spotkać Posłuchaj. Gdyby mi sie ziemia rozstapila pod nogami.. rozumiesz? Gdyby niebo spadlo na łeb - nie cofnę sie, rozumiesz? Za takie szczęscie oddam życie. Wiedziała tylko, że znów jej coś odebrano. Tym razem bezpowrotnie. |
|
|
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
Ona potrzebowała go tak samo, jak on potrzebował jej
Tyle straciłam z obawy przed utratą.
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
lalaine pozwolisz, że okradnę??
___ Chora. Na miłość do Ciebie. Na grypę. Na katar. Na ból gardła. Na ból wszystkiego A przede wszystkim na ból serca.! "Żaden dzień się nie powtórzy Nie ma dwóch podobnych nocy" Dlaczego?? Tamta noc była wyjątkowa! Dzięki Tobie *Tęsknię ;( Najbardziej bolesne jest rozpamiętywanie przyszłości ktorej nigdy nie doświadczymy... Mikołaju, w tym roku byłam bardzo grzeczna... chodź za mnie do szkoły... ![]() Tylko Ty tak bardzo potrafisz mnie wkurzyć bez żadnych konsekwencji bo wiesz, że nie potrafię się na Ciebie gniewać. ** Pozdrawiam
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
ciiri, dontlookdown, TiS, lucyferowa, keendy
______ I spraw Panie Boże, by wiedział, jak bardzo go kochałam. Od momentu poznania się, do mej ostatniej sekundy. Że tak naprawdę nigdy nie przestałam kochać, choć mówiłam zupełnie co innego. Że tak naprawdę udawałam wesołą, a w środku byłam roztrzaskana na milion kawałeczków. Że tak naprawdę me słabe serce nigdy się nie odbudowało. Że codziennie szukałam w innych twarzach Jego twarzy. Głuchota twojego serca przeraża. czekanie? Teraz tylko to wychodzi mi najlepiej. Potem odchodzisz, sen się kończy. Ale Ty nie słyszysz nic. Ty znasz każdą marną część mojej naiwności.
|
#847 |
|
Zadomowienie
|
A gdy już o Nim zapominałam, przyszedł bilans i rachunek za telefon.
Ludzie boją się samotności. Ja z niej korzystam. Nie brakowało mi niczego. Ani jego pocałunków ani dotyku, wspólnych chwil i noszenia na rękach. Nie tęskniłam też za wygłupami, jego zapachem i szerokim szczerym uśmiechem. Na początku nie. Moje życie to istne puzzle. Za dużo elementów a za mało chęci by je ułożyć. 'wyposażona w oryginalny zestaw zabójczych wad'
|
#848 |
|
Rozeznanie
|
To ten świat, na niego łatwo zrzucić winę .To ten świat, a nie my, jest skur.wysynem.
Miał łeb jak sklep... szkoda tylko ze półki były wypełnione prezerwatywami. czasem mam ochote uśmiechnąć się i napluć komuś w morde Jestem dorosła, kiedy to sie stało? jak to zatrzymac?! Świat z trzepaka był taki prosty i piękny. Nie jestem wariatką.Jestem samolotem. Staniesz za mną, gdy cały świat będzie przeciw? Każdy w swoim brudnym oknie wciska beznamiętne "wyloguj z dzisiaj".
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
Zjadłeś moje uczucia na śniadanie, polałeś je obojętnością . Samotnie odchudzam się z marzeń.
caroline2324 - łaaał <3 ![]()
|
|
#850 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() _____________ to obojętność i milczenie byly największymi zbrodniami wobec świata i ludzkości, a nie szczere slowa ..żebyś potrafil się cieszyć z rzeczy malych, bo to one nadają prawdziwy sens życiu Ty widzisz niebo, ja przerwę między chmurami -Obudziłem się i wiedziałem, że odszedł Wiedziałem to odrazu. Kiedy się kogoś kocha, wie się takie rzeczy.
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
*Dzisiaj właśnie zrozumiałam ile dla mnie znaczy Twój uśmiech...;*
*Widząc Twoje roześmiane czekoladowe oczy od razu poprawia mi się humor..;* Była młoda... miała tylko 14 lat.... Ale wiedziała już czym jest miłość Kochała swojego Księcia z całej siły.. z całego serca... Kochała Jego uśmiech, Jego czekoladowe oczy... Jego włosy rozwiane przez wiatr.. Był dla Niej wszystkim... Ona mała dziewczynka... On przystojny Książe... Lecz miłośc kwitła... Śniła o Nim prwie każdej nocy... Marzyła by spojrzeć w jego oczy i zobaczyć w nich miłość... Miała jego gg lecz bała się napisać... Miała Jego numer lecz bała się zadzwonić... I tak będzie do końca jej życia... Bo swojego Księcia kochać będzie z ukrycia.... *Bo życie pachnie jak malinowa mamba;D |
|
|
|
#852 |
|
BAN stały
|
Każda piosenka o miłości wywołuje u mnie napady śmiechu. Sprawiłeś, że zwątpiłam w jej istnienie.
Widocznie obrałeś sobie za cel rujnowanie moich marzeń. Zrób coś dla mnie. Kochaj mnie. Do ucha chcę wyszeptać Ci całą tajemnicę. Przecież nikt jeszcze nie wie, że Cię kocham. Nawet Ty. |
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
She has danced into the danger zone. | Tańczyła w swojej niebezpiecznej strefie. You'll be my American Boy. | Ty będziesz moim Amerykańskim Chłopcem. Don't like his baggy jeans but I'm like what's underneath them. | Nie lubię Jego luźnych dżinsów, ale lubię to co ma pod nimi Powiedz mi jak niby mam oddychać bez powietrza Nie mogę żyć, nie mogę oddychać bez powietrza Tak właśnie czuję się ilekroć nie ma Ciebie przy mnie You can play brand new to all the other chicks out here | Możesz grać zupełnie kogoś innego dla tych panienek tutaj
Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2009-11-16 o 16:49 |
|
|
|
#854 |
|
Raczkowanie
|
Spojrzeliśmy na siebie, szukając słów, które nie istniały
Ja nigdy nie chciałam gwiazdki z nieba.. Kiedy znalazłam się na dnie, usłyszałam pukanie od spodu. lubię wspominać chwile,których nigdy nie przeżyłam śpię na środku łóżka,żeby nie zauważyć, że kogoś brak
|
#855 |
|
Rozeznanie
|
* 'wszyscy bowiem powrócilismy duchem do naszych młodzieńczych lat, gdy bójki, pieszczoty na oczach wszystkich, zbyt hałaśliwa muzyka i szybkie samochody stanowiły nieodłączną część dobrze spędzonego wieczoru' * 'miłość jest jak narkotyk. Na początku odczuwasz euforię, poddajesz sie całkowicie nowemu uczuciu. A następnego dnia chcesz więcej. I choć jeszcze nie wpadłeś w nałóg, to jednak poczułeś już jej smak i wierzysz. że będziesz mógł nad nią panować. Myślisz o ukochanej osobie przez dwie godziny, a zapominasz na dwie minuty. Gdy nie ma jej w pobliżu- czujesz to samo co narkomani, kiedy nie mogą zdobyć narkotyku. Oni kradną, poniżają się, by za wszelką cenę dostać to, czego tak bardzo im brak. A ty jesteś gotów na wszystko by zdobyć miłość?? * |
|
|
|
#856 | |
|
Zadomowienie
|
;**
Cytat:
;* ;* ;* mhm, nie wiem czy zasługuję na twoje pocałunki, ale to takie przyjemne ___ łaskawie opleć moje włosy wiatr jest już zmęczony i ja tracę wdzięk dotykam się, jak to zwykłeś robić ty zagryzam wargi, przeczekam kurva. a co jeśli to ja dźwigam sens, którego tak łakniesz??
|
|
#857 |
|
Raczkowanie
|
Kochanna - naprawdę ?
Aż się zarumieniłam ![]() Z jej oczu płynęły łzy tęsknoty, choć oczywiste było że za nim,
On był obojętny. Nie mogła w to uwierzyć.. Może udaje? - pomyślała - Jeśli tak jest perfekcyjny w tym co robi.. I nawet stawała na głowie by wyszedł z jej myśłi..daremnie. Ciągle zastanawiała się co Oni teraz robią? Czy mówi to samo co jej kiedyś? Czy chodzą na spacery w te same miejsca? A w drodze do sklepu błagała tylko żeby Ich nie zobaczyć. Bała sie, że wtedy wszystko by mu wygarneła.. powiedziala kilka slów za dużo, za które następnie wylała by kolejne łzy... Bo przecież nadal kochała Go tak mocno. |
|
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
Boisz się Mniie ? Zadzwoń na 997 .
Rozpalam Cię .? Zadzwoń na 998 Ranię Cię .?Zadzwoń na 999 . Tęsknisz .? Zadzwoń do Mnie . ;-* Nie jesteś ideałem,nawet nie wiem co ja w Tobie widzę, jednak poza Tobą nie mam świata! Wiem, miłość jest ślepa... serce- mięso mające zdolność kochania upijmy się. to będzie prostsze niż rozwiązywanie tych wszystkich problemów.
|
#859 |
|
Zadomowienie
|
-Kotku? Kiedy mi powiesz, że mnie kochasz?
-1 kwietnia. I jesteś moją całą siłą a jednocześnie bezsilnością. Witaj , w teatrze lalek. chociaż pogodziłam się z tym, że mnie odtrącił, to jednak moje serce nadal się buntuje, szukając wyjscia...zaspokajając tęsknotę-wypatrywałam go w każdym autobusie. Dotarła do granic swych możliwości, poza nimi znalazła pustkę -A jesli odejdziesz? -nie odejde. -znajde cie kiedys? -nie znajdziesz. Wiesz jak wyglądają pomidory w tych ciemnościach? Krzywda to rzecz względna, czasem samo spojrzenie zabija Piszę w cisze. Twe milczenie boli |
|
|
|
#860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale zrobiłaś literówke, a że ja nie znam języka to powinno być I am ? _ trzymam zwiędłą różę w wazonie. czasem nocą znikam, bo lubię się bać. często bez powodu zaczynam się śmiać.
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
tylko na Tobie naprawdę mi zależy, tylko Ciebie naprawdę potrzebuję.
wrażliwa, uzdolniona, sympatyczna.. biega w dresach. ta niezwykła woń jest słodką tajemnicą upadku. nowa, którą uwielbiam - pannacukrowa ;*. |
|
|
|
#862 |
|
Zadomowienie
|
Wyobraźcie sobie tę ciszę, gdyby ludzie mówili tylko to, co wiedzą.
|
|
#863 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Primadonna i Kochanaa - przecudowne <3 A gdzie moja KaMa2704? ;( <3 _______________ A teraz idę sobie popłakać albo pobiegać po schodach, bo taka jestem niezrównoważona emocjonalnie. A ja mam sny o poprzegryzanych kablach od komputera i niepoważne myśli. Wywołaj we mnie emocje. Tak jak wywołuje się zdjęcia. Czy chcesz zamieszkać mi pod rzęsami.? Czy umiesz zaróżowić mi policzki.? Wiesz, że przed zaśnięciem zdarza mi się uśmiechnąć.? Chodzę potargana i skaczę po kałużach. A pierwiastków szczęścia szukam w pestkach od jabłka i skórce pomarańczy.
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że czasem dosyć masz, za dużo spraw, za mało nas . Ogień w Twym sercu nie płonie już. to co prawdziwe dziś niech na zawsze będzie w nas . Wytykam błędy , które sama popełniam wciąż . Niemożliwe możliwe czasem staje się.
|
#865 |
|
Konto usunięte
|
jeżeli chcesz tęsknić, to tak tylko sekundę . wtedy gdy schowam sie pod kołdrę.
|
|
|
|
#866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to jest jeden opis ? czy kilka opisów ? xdd ; * z góry dziaa ! <3 ' ile razy Bóg może dawać szanse ... ile razy śmierć może przegrać walkę . ' ________
A. zeby zawsze już tak było ; * ; D żeby nie wiało nam w oka <3. i było STO LAT STO LAT |
|
|
|
|
#867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tam powinno być I'm, sorry za literówke ![]() You wear those shoes and I will wear that dress | Ty ubierz te buty, ja ubiorę tą sukienkę
Edytowane przez Magari91 Czas edycji: 2009-11-16 o 16:51 |
|
|
|
|
#868 |
|
Rozeznanie
|
śmigać przez świat z dozą szaleństwa.
idę nieśmiało przez życia labirynt, ja mały kamień zmieniający bieg lawiny. dla mnie to tylko gra. do ilu trzeba liczyć kiedy się liczy na faceta? pod prąd, zawsze chciałabym być lepsza. a może.. zabrakło nam wyobraźni? hej ja stygnę, a ty śpisz (...)
|
#869 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
mmm <3 ktoś ma talent ._________________________ _____ ![]() Masz racje udajmy , że się nie znamy . </3 I takie na temat wywiadówek : Wywiadówka - narzędzie do psucia relacji rodzic-dziecko . |
|
|
|
|
#870 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<3. ! ___ zjawiłeś się nagle... bez aureoli i promieni. nawet gdybym codziennie męła siedem ziół kolendry wymawiając Twoje imię. .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

teraz może być już tylko lepiej. 

;*