Wszystko o Oriflame cz. IV - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 10:47   #61
little_bad_girl
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV

Szkoda, że go wycofali
A czy możecie mi polecić jakiś inny płyn/ olejek do kąpieli z Ori, który ma ładny waszym zdaniem zapach?
Stary 2009-11-20, 10:56   #62
Justyna.kociaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez little_bad_girl Pokaż wiadomość
Szkoda, że go wycofali
A czy możecie mi polecić jakiś inny płyn/ olejek do kąpieli z Ori, który ma ładny waszym zdaniem zapach?

Jak dla mnie najlepszy płyn to ten o zapachu kokosowym

27.09.2014r.
Justyna.kociaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 11:18   #63
niepodobna
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kosmetyczkaa Pokaż wiadomość
Nie można zmieniać sponsorów !!!! Jedynie wtedy gdy ktoś pochopnie wklepie swoje dane w necie i tym samym zapisze się do klubu nieświadomie. W takim wypadku jest szansa na zmiane sponsora w ciągu kilku najblizszych dni i trzeba prosić tę osobę o przesponsorowanie. W innym wypadku jest to nie mozliwe
Jest to jak najbardziej możliwe bo pisałam w tej sprawie do Oriflame i sama przenosiłam jedną dziewczyne z pod mojej mamy na mnie i nie było problemów.

Tylko niestety bez tej zgody aktualnego sponsora nie ma co liczyć na zmianę. A wiadomo że takich sytuacji jest multum.
niepodobna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 11:28   #64
e0b2f6ed679ded97207c82a698bbac76568d6c1c
Konto usunięte

Treść usunięta
e0b2f6ed679ded97207c82a698bbac76568d6c1c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 12:14   #65
STARLA77
BAN stały

Dostałam dziś kosmetyki i sobie wyobraźcie że ktos wyciagnal z paczki 8 karmelowych miodow bo na fakturze mama w paczce brak!karton 2 raz obklejony inna tasma -innego koloru... eh...
STARLA77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 12:30   #66
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
Justyna.kociaczek, Malla, kosmetyczkaa wrzućcie zdjęcia
Niestety, aparatem z komórki nic nie widać
Kredka jest trwała, mam ją od 5 godzin na oczach.

STARLA77 - co dokładnie jest na fakturze, jakie cyferki obok miodzików i w którym miejscu? Czy miodziki są wciąż widoczne po zalogowaniu, gdy przejdziesz "dalej" z koszyka?
Stary 2009-11-20, 12:45   #67
sunek
Raczkowanie

A ja mam pytanie odnośnie klasy biznes - w cenniku zawsze jest informacja dot. zamówienia na 200 pp w dwóch terminach. Jeśli uzbiera się 200 pp w tym późniejszym to ma się 40% na najdrożysz produkt z zamówionych, który nie jest w promocji, do tego 3 próbki gratis i możliwość zakupienia 10 katalogów za 6 zł. Natomiast jeśli złoży się zamówienie za 200 pp w ciągu pierwszego tygodnia, to ma się wspomniane wyżej 40% na dwa produkty, ale co z tymi próbkami i katalogami? Czy zamiast tych próbek i katalogów mam te 40% na dwa produkty w nagrodę, że wyrobiłam się w pierwszym tygodniu, czy te katalogi i próbki również mi się należą, oprócz 40% na dwa kosmetyki?

Chyba trochę namieszałam, ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże

Konsultanka Oriflame z zamiłowania!

http://oriflameszczecin.blogspot.com/
sunek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 13:03   #68
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sunek Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie odnośnie klasy biznes - w cenniku zawsze jest informacja dot. zamówienia na 200 pp w dwóch terminach. Jeśli uzbiera się 200 pp w tym późniejszym to ma się 40% na najdrożysz produkt z zamówionych, który nie jest w promocji, do tego 3 próbki gratis i możliwość zakupienia 10 katalogów za 6 zł. Natomiast jeśli złoży się zamówienie za 200 pp w ciągu pierwszego tygodnia, to ma się wspomniane wyżej 40% na dwa produkty, ale co z tymi próbkami i katalogami? Czy zamiast tych próbek i katalogów mam te 40% na dwa produkty w nagrodę, że wyrobiłam się w pierwszym tygodniu, czy te katalogi i próbki również mi się należą, oprócz 40% na dwa kosmetyki?

Dostajesz 40% zniżki na 2 produkty, 10 katalogów za 6zł i 3 próbki po 10gr a nie gratis.

Dukan

BogaczKa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 13:24   #69
STARLA77
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

STARLA77 - co dokładnie jest na fakturze, jakie cyferki obok miodzików i w którym miejscu? Czy miodziki są wciąż widoczne po zalogowaniu, gdy przejdziesz "dalej" z koszyka?
Zamawiałam przed 8 w poniedziałek i nic nie wskazywało ze miodziki są w brakach bo mi naliczyli i na faktórze też widnieja jakby były ale w kartonie ich nie mam.Po prostu ktoś je sobie wyciągnąl bo potrzebował tak jak pisałam wcześniej .
Szkoda bo mowy produkt już w brakach a w przyszłym katalogu jest tez w promocji ale po 12 ,90zł .
Serum na włosy juz chyba z 2 katalogi jest niedostepne a tez bylo w nowosciach.
STARLA77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 13:30   #70
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez STARLA77 Pokaż wiadomość
Zamawiałam przed 8 w poniedziałek i nic nie wskazywało ze miodziki są w brakach bo mi naliczyli i na faktórze też widnieja jakby były ale w kartonie ich nie mam.Po prostu ktoś je sobie wyciągnąl bo potrzebował tak jak pisałam wcześniej .
Szkoda bo mowy produkt już w brakach a w przyszłym katalogu jest tez w promocji ale po 12 ,90zł .
Serum na włosy juz chyba z 2 katalogi jest niedostepne a tez bylo w nowosciach.
Idź do biura i zareklamuj. Może ktoś nie wrzucił, a nie wyjął. A tak zapakowana paczka o niczym nie świadczy. Miałam tak kilka razy, a wszystko było.
"FaktUrze" .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 15:01   #71
kosmetyczkaa
Raczkowanie

A więc tak. Ogólnie jestem zadowolona z kosmetyków . Kredki trzymają się dość długo i nie łatwo ścierają się z ręki. Czarna kredka ma taki srebrny pyłek i delikatnie się mieni, srebrna jest po prostu srebrna i nie widać tego pyłku ale też się błyszczy, zielona ma ładny dość wyraźny taki trawiasty kolor i tez ma ten błyszczący pyłek. Podobają mi się i warte były zakupu
Tusz wonder mam z tą srebrną końcówką. Nie robiłam jeszcze takiego szałowego makijażu ale maźnęłam sobie tak na nie umalowane rzęsy i powiem, że też będzie chyba ok bo ten srebrny tusz zostawia taką srebrną poświatę i ma też te mieniące się drobinki. Trzeba będzie przynajmniej 2 warstwy nałozyć aby fajnie to wyglądało.
Zestaw bajka jak dla mnie pachnie dość przyjemnie tak waniliowo ale nie za intensywnie. Płyn z ostatniej strony i płyn świąteczny z zeszłorocznej edycji pachną podobnie. Wyczuwam pomarańcza z tym, ze stawiam bardziej na ten zeszłoroczny
Aha, ten sztyft rozświetlający visions też delikatnie brązuje kości policzkowe, ma taka ładną poświate. Jest delikatny.
To tyle mam z nowości.
Katalog 17 podoba mi się.
A perfumki MissO napewno wezmę. Pachną ślicznie ale wg mnie to jest ten sam zapach co był w lecie w tej serii z wisienkami. Na bank to jest ten sam zapach .
No i pewnie jeszcze wezmę paletkę tą srebrną GG i pomadkę brązową z tych nowych.
To tyle

Edytowane przez kosmetyczkaa
Czas edycji: 2009-11-20 o 15:05
kosmetyczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:24   #72
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Justyna.kociaczek - rzeczywiscie, dodalo sie do paczki, dziwne, ze dopiero do drugiej...dzieki za podpowiedz

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 16:46   #73
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez STARLA77 Pokaż wiadomość
Dostałam dziś kosmetyki i sobie wyobraźcie że ktos wyciagnal z paczki 8 karmelowych miodow bo na fakturze mama w paczce brak!karton 2 raz obklejony inna tasma -innego koloru... eh...
A zamawiałaś na biuro czy na dom ? Na Twoim miejscu widząc taką paczkę od razu bym porobiła fotki co i jak i wysłała do reklamacji...

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 17:00   #74
Nektaryna
Zadomowienie

Dziewczyny która jeszcze zamawiała perfum GG men??? Bo ja zamówiłam dla mojego chłopaka i nie wiem czy tak powinno być czy mam jakiś wybrakowany egzemplarz. Pachnie ładnie ale tylko chwile Nie czuć go dosłownie po 10 minutach. Wogóle go wtedy nie czuć... Jak by się mój wodą popsikał.
I nie wiem co jest grane czy on rzeczywiście tak pachnie i oddać go czy mój jest jakiś zły i dać na wymiane...
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 17:25   #75
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
A perfumki MissO napewno wezmę. Pachną ślicznie ale wg mnie to jest ten sam zapach co był w lecie w tej serii z wisienkami. Na bank to jest ten sam zapach .
No i pewnie jeszcze wezmę paletkę tą srebrną GG i pomadkę brązową z tych nowych.
To tyle
To na pewno nie ten zapach :P.

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
A zamawiałaś na biuro czy na dom ? Na Twoim miejscu widząc taką paczkę od razu bym porobiła fotki co i jak i wysłała do reklamacji...
Będą ważyć i ważyć i nie uznają, jeśli waga się nie zgadza. To fotek można wyjąć kosmetyki . Ale może faktycznie ktoś nie wrzucił i wystarczy zareklamować.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 17:35   #76
e0b2f6ed679ded97207c82a698bbac76568d6c1c
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez e0b2f6ed679ded97207c82a698bbac76568d6c1c
Czas edycji: 2009-11-20 o 17:37
e0b2f6ed679ded97207c82a698bbac76568d6c1c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 18:32   #77
asia27100
Zakorzenienie

STARLA ja zamawialam 4 karmelowe tender care. dzis odbieral mi paczke chlopak. mowil ze tych miodkow nie bylo w pudelku, tylko obsluga biura czytala kazda fakture i dodawala miodki z innego pudelka . moze im sie cos na magazynie pochrzanilo i przyslali je w osobnym zbiorowym pudelku?
lec do biura sie dowiedziec!

u mnie spoko, domawialam w srode kosmetyki za 20 pkt, mam 202 jedyne co mnie wkurzylo to to, ze zamowilam sobie probke zapachu S8 nigHt, a przyslali city jungle...niech to szlag..nie wiem czy to reklamowac, bo troche wstyd z tym wyskakiwac, ale z drugiej strony bardzio mi zalezalo na S8 night...
asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 18:36   #78
Chnatalia
Raczkowanie

GG do Chnatalia Send a message via Skype™ to Chnatalia

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
u mnie spoko, domawialam w srode kosmetyki za 20 pkt, mam 202 jedyne co mnie wkurzylo to to, ze zamowilam sobie probke zapachu S8 nigHt, a przyslali city jungle...niech to szlag..nie wiem czy to reklamowac, bo troche wstyd z tym wyskakiwac, ale z drugiej strony bardzio mi zalezalo na S8 night...

ja reklamowałam brak dwóch dlugopisów wiec reklamuj bład próbek ;-)
Chnatalia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 18:37   #79
yls
Zadomowienie

Lokalizacja: miasto na prawach powiatu w południowej Polsce, na Górnym Śląsku
GG do yls

Cytat:
Napisane przez asia27100 Pokaż wiadomość
STARLA ja zamawialam 4 karmelowe tender care. dzis odbieral mi paczke chlopak. mowil ze tych miodkow nie bylo w pudelku, tylko obsluga biura czytala kazda fakture i dodawala miodki z innego pudelka . moze im sie cos na magazynie pochrzanilo i przyslali je w osobnym zbiorowym pudelku?
lec do biura sie dowiedziec!
Coś w tym musi być, bo ja też dziś odbierałam paczkę w biurze i też nie miałam w paczce 6 kremików, ale jak powiedziałem,że mi brakuje, to dziewczyny mi wydały, bo miały przysłane w osobnej paczce i z jakąś listą, że np ktoś zamaiwał 6 a ktoś 4..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 18:54   #80
Nektaryna
Zadomowienie

Nikt nie zamawiał GG men? Czy jest możliwość w fili we Wrocku powąchania tych perfum? Bo jak odbieram zamówienia to widze że na ścianie są jakieś perfumy i kremy. Dzwoniłam do sponsorki mojej i mówi że te perfumy są intensywne to chyba ja rzeczywiście mam jakiś rozcieńczony perfum Odpiszcie jak go macie i co o nim sądzicie.
Nektaryna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:11   #81
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nektaryna Pokaż wiadomość
Nikt nie zamawiał GG men? Czy jest możliwość w fili we Wrocku powąchania tych perfum? Bo jak odbieram zamówienia to widze że na ścianie są jakieś perfumy i kremy. Dzwoniłam do sponsorki mojej i mówi że te perfumy są intensywne to chyba ja rzeczywiście mam jakiś rozcieńczony perfum Odpiszcie jak go macie i co o nim sądzicie.

Ja ich nie zamawiałam bo od razu wydały mi się zbyt ostre i totalnie nie w moim guście. Nie chciałabym żeby mój TŻ tym pachniał

W filii we Wrocławiu na 100% możesz sobie je powąchać.

Dukan

Stary 2009-11-20, 20:15   #82
Jul084
Raczkowanie

Cytat:

Tak jak BogaczKa pisała
3 próbki po 10 groszy
10 katalogów za 6zł
dwa produkty 40% taniej (lub jeden w zależności od terminu)
i bez ograniczeń próbki po 50 groszy!!! pomadki, saszetki i zapachy. (wyłączone są tylko próbki kapsułek Olejku Time Reversing i Optimals Radiance Energy)
Jul084 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:25   #83
sunek
Raczkowanie

Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za odpowiedź, bo się trochę w tym zamotałam, a chciałam próbek nakupywać i nie wiedziałam ile mnie to będzie kosztowało.

Konsultanka Oriflame z zamiłowania!

http://oriflameszczecin.blogspot.com/
sunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:40   #84
Jul084
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za odpowiedź, bo się trochę w tym zamotałam, a chciałam próbek nakupywać i nie wiedziałam ile mnie to będzie kosztowało.
Teraz już wiesz ja zawsze zamawiam co najmniej 20-30 sztuk jak już biznes klasa mi się należy.

A ja mam takie pytanie: Czy któraś z Was zamawiając przez internet w poniedziałek po południu miała dostawę na dzis i jeszcze nie dostała paczki?
Jul084 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:06   #85
revontulet_
Zadomowienie

GG do revontulet_

Dziewczyny, jeśli któraś z Was nie zdołała skorzystać z promocji z powodu braków i nie otrzymała, a potrzebuje:
- męskiego szalika
- męskiej czapki
- spinek do mankietów
to pisać na PW

Nowy wątek

revontulet_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:08   #86
MadameButterfly6
BAN stały

Sluchajcie, skoro zestaw ecollagen jest w barakach ozn. literka O tzn., ze w przyszlym katalogu nie bede mogla go sobie wybrac jako prezent w programie lojalnosciowym???? Nic innego mnie nie interesuje.....

No i amber ciagle w brakach....
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:10   #87
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
szkoda
Cytat:
A więc tak. Ogólnie jestem zadowolona z kosmetyków . Kredki trzymają się dość długo i nie łatwo ścierają się z ręki. Czarna kredka ma taki srebrny pyłek i delikatnie się mieni, srebrna jest po prostu srebrna i nie widać tego pyłku ale też się błyszczy, zielona ma ładny dość wyraźny taki trawiasty kolor i tez ma ten błyszczący pyłek. Podobają mi się i warte były zakupu
Tusz wonder mam z tą srebrną końcówką. Nie robiłam jeszcze takiego szałowego makijażu ale maźnęłam sobie tak na nie umalowane rzęsy i powiem, że też będzie chyba ok bo ten srebrny tusz zostawia taką srebrną poświatę i ma też te mieniące się drobinki. Trzeba będzie przynajmniej 2 warstwy nałozyć aby fajnie to wyglądało.
Zestaw bajka jak dla mnie pachnie dość przyjemnie tak waniliowo ale nie za intensywnie. Płyn z ostatniej strony i płyn świąteczny z zeszłorocznej edycji pachną podobnie. Wyczuwam pomarańcza z tym, ze stawiam bardziej na ten zeszłoroczny
Aha, ten sztyft rozświetlający visions też delikatnie brązuje kości policzkowe, ma taka ładną poświate. Jest delikatny.
To tyle mam z nowości.
Katalog 17 podoba mi się.
To tyle
możesz pokazać na zdjęciu jak wyglądają??
a ja dziś robiłam zamówienie i nie dało się zamówić tych zestawów z aniołkami pisało :"nie może by" i dalej nie było widać
Stary 2009-11-20, 21:16   #88
BogaczKa22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
szkoda

możesz pokazać na zdjęciu jak wyglądają??
a ja dziś robiłam zamówienie i nie dało się zamówić tych zestawów z aniołkami pisało :"nie może by" i dalej nie było widać
"Nie może być zrealizowane" - widocznie wyszły "na amen"

Dukan

Stary 2009-11-20, 21:18   #89
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Sluchajcie, skoro zestaw ecollagen jest w barakach ozn. literka O tzn., ze w przyszlym katalogu nie bede mogla go sobie wybrac jako prezent w programie lojalnosciowym???? Nic innego mnie nie interesuje.....

No i amber ciagle w brakach....
Nie wiem od kiedy jest ecollagen w brakach, ale ja dostałam .
Stary 2009-11-20, 21:37   #90
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez BogaczKa22 Pokaż wiadomość
"Nie może być zrealizowane" - widocznie wyszły "na amen"
no to super... a w następnym katalogu są pojedynczo w promocji...

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości