![]() |
#61 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Szkoda, że go wycofali
![]() A czy możecie mi polecić jakiś inny płyn/ olejek do kąpieli z Ori, który ma ładny waszym zdaniem zapach?
#62 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dla mnie najlepszy płyn to ten o zapachu kokosowym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tylko niestety bez tej zgody aktualnego sponsora nie ma co liczyć na zmianę. A wiadomo że takich sytuacji jest multum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
BAN stały
|
Dostałam dziś kosmetyki i sobie wyobraźcie że ktos wyciagnal z paczki 8 karmelowych miodow bo na fakturze mama w paczce brak!karton 2 raz obklejony inna tasma -innego koloru... eh...
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Nie depcze krokusów
|
Niestety, aparatem z komórki nic nie widać
![]() Kredka jest trwała, mam ją od 5 godzin na oczach. STARLA77 - co dokładnie jest na fakturze, jakie cyferki obok miodzików i w którym miejscu? Czy miodziki są wciąż widoczne po zalogowaniu, gdy przejdziesz "dalej" z koszyka?
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie odnośnie klasy biznes - w cenniku zawsze jest informacja dot. zamówienia na 200 pp w dwóch terminach. Jeśli uzbiera się 200 pp w tym późniejszym to ma się 40% na najdrożysz produkt z zamówionych, który nie jest w promocji, do tego 3 próbki gratis i możliwość zakupienia 10 katalogów za 6 zł. Natomiast jeśli złoży się zamówienie za 200 pp w ciągu pierwszego tygodnia, to ma się wspomniane wyżej 40% na dwa produkty, ale co z tymi próbkami i katalogami? Czy zamiast tych próbek i katalogów mam te 40% na dwa produkty w nagrodę, że wyrobiłam się w pierwszym tygodniu, czy te katalogi i próbki również mi się należą, oprócz 40% na dwa kosmetyki?
Chyba trochę namieszałam, ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże ![]()
#68 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
BAN stały
|
Cytat:
Szkoda bo mowy produkt już w brakach a w przyszłym katalogu jest tez w promocji ale po 12 ,90zł . Serum na włosy juz chyba z 2 katalogi jest niedostepne a tez bylo w nowosciach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"FaktUrze" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Raczkowanie
|
A więc tak. Ogólnie jestem zadowolona z kosmetyków
![]() ![]() Tusz wonder mam z tą srebrną końcówką. Nie robiłam jeszcze takiego szałowego makijażu ale maźnęłam sobie tak na nie umalowane rzęsy i powiem, że też będzie chyba ok bo ten srebrny tusz zostawia taką srebrną poświatę i ma też te mieniące się drobinki. Trzeba będzie przynajmniej 2 warstwy nałozyć aby fajnie to wyglądało. Zestaw bajka jak dla mnie pachnie dość przyjemnie tak waniliowo ale nie za intensywnie. Płyn z ostatniej strony i płyn świąteczny z zeszłorocznej edycji pachną podobnie. Wyczuwam pomarańcza z tym, ze stawiam bardziej na ten zeszłoroczny ![]() Aha, ten sztyft rozświetlający visions też delikatnie brązuje kości policzkowe, ma taka ładną poświate. Jest delikatny. To tyle mam z nowości. Katalog 17 podoba mi się. A perfumki MissO napewno wezmę. Pachną ślicznie ale wg mnie to jest ten sam zapach co był w lecie w tej serii z wisienkami. Na bank to jest ten sam zapach ![]() No i pewnie jeszcze wezmę paletkę tą srebrną GG i pomadkę brązową z tych nowych. To tyle ![]()
konsultantka Mariza ![]() ![]() Edytowane przez kosmetyczkaa Czas edycji: 2009-11-20 o 15:05 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Justyna.kociaczek - rzeczywiscie, dodalo sie do paczki, dziwne, ze dopiero do drugiej...dzieki za podpowiedz
![]()
#73 |
Zakorzenienie
|
A zamawiałaś na biuro czy na dom ? Na Twoim miejscu widząc taką paczkę od razu bym porobiła fotki co i jak i wysłała do reklamacji...
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny która jeszcze zamawiała perfum GG men??? Bo ja zamówiłam dla mojego chłopaka i nie wiem czy tak powinno być czy mam jakiś wybrakowany egzemplarz. Pachnie ładnie ale tylko chwile
![]() I nie wiem co jest grane czy on rzeczywiście tak pachnie i oddać go czy mój jest jakiś zły i dać na wymiane... |
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez e0b2f6ed679ded97207c82a698bbac76568d6c1c Czas edycji: 2009-11-20 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
STARLA ja zamawialam 4 karmelowe tender care. dzis odbieral mi paczke chlopak. mowil ze tych miodkow nie bylo w pudelku, tylko obsluga biura czytala kazda fakture i dodawala miodki z innego pudelka . moze im sie cos na magazynie pochrzanilo i przyslali je w osobnym zbiorowym pudelku?
lec do biura sie dowiedziec! u mnie spoko, domawialam w srode kosmetyki za 20 pkt, mam 202 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja reklamowałam brak dwóch dlugopisów wiec reklamuj bład próbek ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#80 |
Zadomowienie
|
Nikt nie zamawiał GG men?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ich nie zamawiałam bo od razu wydały mi się zbyt ostre ![]() ![]() W filii we Wrocławiu na 100% możesz sobie je powąchać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
3 próbki po 10 groszy 10 katalogów za 6zł dwa produkty 40% taniej (lub jeden w zależności od terminu) i bez ograniczeń próbki po 50 groszy!!! pomadki, saszetki i zapachy. (wyłączone są tylko próbki kapsułek Olejku Time Reversing i Optimals Radiance Energy) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za odpowiedź, bo się trochę w tym zamotałam, a chciałam próbek nakupywać i nie wiedziałam ile mnie to będzie kosztowało.
#84 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A ja mam takie pytanie: Czy któraś z Was zamawiając przez internet w poniedziałek po południu miała dostawę na dzis i jeszcze nie dostała paczki? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, jeśli któraś z Was nie zdołała skorzystać z promocji z powodu braków i nie otrzymała, a potrzebuje:
- męskiego szalika - męskiej czapki - spinek do mankietów to pisać na PW ![]() Nowy wątek ![]()
#86 |
BAN stały
|
Sluchajcie, skoro zestaw ecollagen jest w barakach ozn. literka O tzn., ze w przyszlym katalogu nie bede mogla go sobie wybrac jako prezent w programie lojalnosciowym???? Nic innego mnie nie interesuje.....
No i amber ciagle w brakach.... |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a ja dziś robiłam zamówienie i nie dało się zamówić tych zestawów z aniołkami ![]() ![]()
![]() |
#88 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
no to super... a w następnym katalogu są pojedynczo w promocji...
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.