|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wizażanko, nie popełniaj moich błędów, czyli wątek przestrogowy
Jeżeli podpisujesz jakąkolwiek umowę, dokładnie przeczytaj. Po podpisaniu nikt roszczeń nie uwzględnia
|
|
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
tak...jak?
to tak niedyskretnie spytam...ile wazysz... ?
|
#63 |
|
Copyraptor
|
Tylko nie zapomnij spytać o wynik zaraz po diecie, i dwa miesiące po. Bo spektakularny efekt jojo przy takim chudnięciu masz jak w banku |
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
|
ta, mhm i na bank robisz to zdrową dietą i ćwiczeniami.
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() o tak, z herbatą istna prawda! i jeszcze jak masz w pracy grzałkę do wody to nie przypalaj jej, a potem taką wrzącą nie kładź na papierowym ręczniku. ![]() można zrzucić. ![]() głodówka + 14 dni = anoreksja + 10 kg w dół a ze swoich, hm... ![]() - nie pij wina podczas choroby ![]() - pijąc desperadosy unikaj kontaktu z oceanem/morzem/jeziorem. ![]() - nie mów ,,od jutra...'' - nie patrz w księżyc, kiedy jest pełnia na razie tyle. |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
|
#67 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#68 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo wiesz, 10kg wody to mozna nawet w niecaly tydzien zrzucic, tyle ze wroci zaraz.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
#69 |
|
Zakorzenienie
|
kot!
kupując/biorąc skądś do domu kota nie pozwalaj mu owinąć sobie Ciebie wokół pazura, albo STARAJ SIĘ, żeby zrobił to w jak najmniejszym stopniu! Mówię serio, mój, kiedy był malutki miauczał, by zakomunikować, że idzie jeść i ktoś koniecznie musiał go przy tym głaskać. Oczywiście cała rodzina leciała za nim, bo taaaaki słodki byl i taaaaaaaaaaki mięciutki :P a teraz nie chce jeść niczego, jeżeli nie siedzi przy nim któryś z domowników, nawet w nocy potrafi miauczeć do skutku ignorowany, przestaje po kilku minutach i obrażony je sam... o.Oale poza tym jest słodziutki i kochany
|
|
#70 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
ależ słodziak.
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Z tymi kotami zawsze tak jest.
Mój od małego był nauczony że go się często pieści i głaska. Teraz jak ci się takie 9kg wpakuje na kolana i nie chce zejść to jest problem ![]() Wizażanki kociary wystrzegajcie się też dawania kotu w nocy jeść bo się przyzwyczai. Potem śni nam się jakiś Brad Pitt a tu nagle "miau miau" i trzeba się w środku nocy zwlekać. Warto też w dzień się kotkiem zająć, wymęczyć go ponieważ one lubią nocne zabawy ![]() A taki wymęczony kotek grzecznie śpi całą noc i nie ma problemu. |
|
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo fajny wątek
![]() Od siebie dodam:
|
#74 | |
|
Wtajemniczenie
|
Bo kolejne będą pojawiać się w zastraszającym tempie, efekt - swędząca skóra głowy i łupież
Napisałam to pod wpływem dzisiejszego zawodu - kupiłam, herbata ma tylko ładny zapach, smakuje jak zwykła czarna herbata. Za tą cenę zdecydowanie się nie opłaca Cytat:
|
|
#75 |
|
Zakorzenienie
|
A od kiedy to od głodówki choruje się na anoreksje? zapamiętaj, to zaburzenie odżywiania, które zaczyna się w głowie, a nie od tego, że przez ileś dni nie będziesz jeść.
--------------------------- - chodź na zakupy z dokładną listą, żeby nie nakupować głupot i miej przy sobie gotówkę, bo płacenie kartą czasami sprawia, że wydajemy więcej niż byśmy chcieli ( nie "widzimy" wydawanych pieniędzy) |
|
|
|
#76 | |
|
Zakorzenienie
|
kocham go, jest duży, miękki i niebieski :P a obrażony najsłodszy![]() Cytat:
myślałam, że tylko ja mam ten problem z moim! tyle, że on jest aktywny 24 godziny na dobę! śpi krótko jak na kota. w nocy się przechadza. przenosi maskotki z miejsca na miejsce ![]() gryzie mnie w łydkę, jeśli wystaje. czasem w stopę.budzę się? JEEEEST SUPER! ![]() ![]() nie no, ale czasem jednak śpi. :P aha, zapomniałabym: NIGDY NIE PUSZCZAJCIE KOTU WODY Z KRANU/WANNY. żeby się czymś zajął, popatrzył jak fajnie kapie czy pod wpływem jakiejkolwiek innej motywacji ![]() Mój nauczył się tę wodę pić: leci sobie cieniutka strużka,a on ją chłepcze:P z miseczki pije tylko i wyłącznie, kiedy jest sam w domu (chyba pije, wnioskuję, że tak, bo ostatecznie nie zalicza się do zmutowanego gatunku kaktusa ). Gdy pojawi się na horyzoncie choćby jeden domownik, zaczyna się miseczka z karmą-saszetka-ekheeem, nie zapomniałaś o czymś? łapka wsuwa się między uchylone drzwi, popycha, otwiera, szybki skok na wannę. Kot czeka. I miauczy... ;-)
|
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#78 | |||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=cerveza;15398156] Da się
w ciągu jednego dnia (10h) intensywnej nauki, przyswoiłam materiał z całego semestru z elektromagnetyzmu i zdałam na 4.5, więc wiem, że jest to możliwe, jeśli siedzisz cały dzień i masz dobrą strategię nauki ![]() Ale zależy od człowieka, ja umiem się spiąć, ktoś inny woli zacząć tydzień przed. ----------------------------- - nie zaczynaj mieszkać ze swoim TŻ zbyt wcześnie, na to będzie czas zawsze. - nie kupuj zbyt dużo jedzenia na zapas, najlepiej robić zakupy na bieżąco i kupować to na co się ma ochotę, po później się wszystko psuje - nie kupuj ciuchów zbyt pochopnie, tylko dlatego, że są "przecenione", może się okazać, że to jednak nie ten kolor czy fason. - jeśli nie masz zmywarki, to zmywaj naczynia na bieżąco od razu po jedzeniu, w przeciwnym razie uzbiera się niezła kupa garów, do której coraz ciężej będzie Ci się zabrać [/QUOTE] - A ja raczej powiem: zamieszkaj z TŻ, jak tylko będzie to możliwe i będziecie tego chcieli. (m.in. dzięki temu nie jestem z człowiekiem, z którym nic mnie nie łączyło, a co odkryłam dopiero mieszkając z nim) ![]() - Ooo tak. Zawsze jak chcę być taka "gospodarna" i mieć taką przytulnie pełną lodówkę, to cieszę się tym dwa dni, a potem zaczynam wyrzucać ![]() -Matko, jak ja się nie mogę tego nauczyć... A potem cierpię. Cytat:
ja tym sposobem usmażyłam gotujące się jajka gotowały się tak długo, że cała woda wyparowała, a ponieważ skorupki pękły podczas wrzucania jajek do garnka, białko wyciekło i przypaliło się ![]() Cytat:
mój kumpel nie sprawdził, jakie będzie miał przedmioty na ekonomii na SGGW, bo wydawało mu się to oczywiste. Potem okazało się, że ma np. wykład i ćwiczenia z "wiedzy o nawozach" czy jakoś tak ![]() Cytat:
![]() Bardzo fajny wątek ![]() *Kupując czosnek pamiętaj, że ten z lekko fioletową skórką zazwyczaj jest dużo ostrzejszy od białego, więc lepiej nie wrzucać "na oko" (ogień piekielny, masakra )*Zanim zjesz coś do końca tylko dlatego, że jest pyszne, zastanów się, czy następnej godziny nie spędzisz na kanapie użalając się nad tym, jak bardzo się obżarłaś i jak bardzo nie możesz się ruszyć no, chyba że TŻ mnie powstrzyma, bo on jakoś wyczuwa moment, w którym jestem najedzona, a nie obżarta - podobno zaczynam "inaczej jeść" )jak mi się coś przypomni to dopiszę
|
|||
|
|
|
#79 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boże z tym kranem to jak o mojej kotce!!!!!! Ona nie pije z miseczki, tylko jak leci woda, jak pada deszcz to liże parapet. Ja kotki nie mam od małego, roczną wzięłam ze schroniska ale rodzice ją rozpieścili. Dają jej wątróbkę świeżą i wołowinkę i ona ci jedzenia z paczki nie zje. Ale jest kochana tylko denerwuje mnie jej drapanie w nocy (lubi spać ze mną) a jak ja drzwi zamknę bo tata chrapie to musze otwierac zeby miala swobodne przejscie miedzy pokojami ;{
|
|
|
#80 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#81 |
|
Zakorzenienie
|
Kot lubi "żywą" wodę ;p, zdobyczną
(taaaak w mniemaniu kota woda z kranu jest zdobyczna? )ale tak ładnie się myje pod kranem. Wystawia łapkę troszkę pod wodę i myje się za uszkami tititi koteczki ;p
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chcecie nauczyć kota pic z miseczki to wystarczy zamknąć drzwi do łazienki, koło drzwi postawić pełną miseczkę i w końcu się przekona że tak lepiej.
Mój kocha kąpiele [kilka cm wody] z dodatkiem odrobiny mydła w płynie - macha sobie łapką i pianę robi
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
a to ci dziwny kotek
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#85 | |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Cytat:
[QUOTE=lady karen;15408044] - nie zaczynaj mieszkać ze swoim TŻ zbyt wcześnie, na to będzie czas zawsze. [/QUOTE] Gdy zaczniesz mieszkać z Tż naucz go ze Ty to nie mamusia- pranie i obiad samo się nie zrobi a gary nie pozmywają ![]() i z przykrego doświadczenia: Jeżeli powód rozstania z exTż był naprawdę paskudny daruj sobie zachowywanie klasy i milczenie dlaczego sie rozstaliście: za 2 miesiące dowiesz sie ze pracowałaś jako wolontariuszka w burdelu jeśli chłopak miał czelność zrobić ci świństwo na którym go przyłapałaś nie zawaha się rozpuszczać o tobie najgorszych plot na świecie .
Edytowane przez AimiA Czas edycji: 2009-11-20 o 23:22 |
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
Tak ja też twierdzę że nie warto bawić się w zachowywanie klasy i na siłę utrzymywać dobre relacje. Był świnią, to był świnią. Walnęłam się ostro na tym że chciałam utrzymać przyjacielskie relacje. Ach ja naiwna
|
|
#87 |
|
Zadomowienie
|
O, no i przypomniało mi się
![]() *Nie próbuj w ogóle utrzymywać żadnych relacji z byłym. Odetnij się,tak będzie łatwiej, zdrowiej i szybciej, szczególnie jeśli to Ty zrywasz.(sprawdzone czterokrotnie, ze świetnymi skutkami w tej materii błędu nie popełniłam ale napatrzyłam się, jakie to może mieć skutki, na przykładzie koleżanek)
|
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Świetny wątek
wkońcu jak to mówią"Mądry Polak po szkodzie"![]() Reavela- o co chodzi z tym księzycem??? ode mnie: * nie zostawiaj malowania paznokci na ostatnia chwile...pujdziesz,albo z nie opoamlowanymi,albo w połowie pomalowanymi bo raeszta nie zdązy wyschnąć i się rozmarze, bedziesz miała nie dokładnie pomalowane * nie ufaj przesadnie miłym ludzią, którzy słodzą Ci tak,że na wymioty się zbiera, to oni są najbardziej fałszywi, i za plecami obrobią Ci tyłek przeszłam to,ale dalej jeste,m za ufna ![]() * nie wracaj do byłego jeśli się rozstaliście bo źle Cie traktował i wraca i zapewnia o miłosci i takie tam puste słowa,charakter się nie zmienia,można zmienić pewne zachowania ale nie charakter,prędzej czy puźniej bedzie tak samo Cię ranił * nie wkładaj zrobionego popcornu do mikrofalówki,zeby sobie podgrzać go narazie tyle ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
Przecierp iałam przez to wieleZrywasz, nie wracasz, nie utrzymuj kontaktu...bo albo wrócisz do niego,albo Cię uwiedzie, a Ty będziesz cierpieć i nigdy się od niego nie uwolnisz,a przrecież chcesz byc szcęśliwa, a skoro zerwałaś to nie byłaś z nim widocznie szceśliwa.
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), a Ty może po prostu nie masz ochoty na gościa patrzeć
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak jajka wygotowałam aż śmierdziały im skorupki spalenizną, o dziwo zawartość smakowała normalnie
Edytowane przez Madziulek_90 Czas edycji: 2009-11-21 o 01:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

to tak niedyskretnie spytam...ile wazysz...
?

ignorowany, przestaje po kilku minutach i obrażony je sam... o.O