|
|
#1531 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
macie naprawdę świetne opisy, nie wiem czy w jakikolwiek sposób wam dorównam, ale postaram się przynajmniej by opisy choć trochę się podobały. ;-*
taaaak, jestem nowa. tak jak i z ciuchów, wyrastamy z uczuć. miłość? jak będę chciała pocierpieć przytrzasnę sobie rękę drzwiami. goodbye, my almost lover. /żegnaj, mój niedoszły ukochany. chciałam wino, nalałeś mi miłość. słowo 'uczciwość' znasz chyba tylko z dyktanda z podstawówki. i już wiem na co czekam. na 'niewiadomoco'. lubię Jego zapach. zawsze wydawało mi się, że tak pachnie szczęście. Edytowane przez onelovechlopaku Czas edycji: 2009-11-21 o 08:28 |
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
Nie odpowiadam za swe czyny jeśli dowiem się, że chcesz stanąć mi na drodze.
Wszystko jest mgnieniem oka. Ironicznym. Kiedy na Was patrzę, nie dziwie się, że mam nadciśnienie. Wierze w ludzka głupotę-i nigdy się nie zawiodłam. Po prostu jestem uczulona na głupotę. A na niemyślenie to już zwłaszcza. Ekstrymalnie fantastycznie. Czujecie ironie? Simply smerfastycznie. Bo ja taka zbyt oryginalna dla niektórych jestem. Mamy by grzeczni czy grzeszni? ;> foch, wnerw, i bog jeden wie co jeszcze. Opisu brak...Zbyt wkurzona żeby wymyślać cokolwiek. Zaraz Ci zarzucę fochem z półobrotu. I don't need sex, life fu.cks me whenever it can. I'm pretty fuc.king far from o.k. Mam focha/wnerwa/wk*rwa i nie zawaham się go użyć. ZYCIE JEST P-I-E-K-N-E. czujesz ten sarkazm? Jak prawy but na lewej nodze... Niektóre mogą się powtarzać jeszcze z pierwszych części ![]()
|
#1533 |
|
Rozeznanie
|
Narcyza95 -pewnie, że jesteśmy. cieszę się, że wróciłaś. ;*
TiS, Plotkara -uwielbiam. ;* _________________ Twojej miłości nie czuję wcale. i chciałam być cierpliwa, trwać przy Tobie licząc, że zarazisz mnie tym uczuciem bo przecież jesteś taki dobry. a gdybym Ci powiedziała, że jesteś dla mnie wszystkim. umiałbyś odejść? zostań... za długo na Ciebie czekałam. uwielbiam zapach Twojej skóry. Ten który czuję gdy budzę się wtulona w Twoje ramię. Ten który tak przesiąknięty jest czułością. chciałabym zachwycić się Tobą jeszcze raz. przestaję się łudzić, że cokolwiek jest na zawsze. tak bardzo bałam się, że go stracę, że nie potrafiłam zwyczajnie z nim byc i cieszyć się tą miłością. swoją miłość zamieniłam w strach. to był początek końca.
|
#1534 |
|
Raczkowanie
|
ty? proszę cię bardzo.
![]() ____________ zawsze mówiłeś, że mnie kochasz. czasem po prostu ci wierzyłam, myślałam, że to coś dla ciebie znaczy. zazwyczaj jednak wiedziałam lepiej, wiedziałam że kłamiesz.. obserwujesz go zachowując dystans, kochasz patrzeć jak się uśmiecha. marzysz o tym, że może kiedyś będzie twój, chociaż na chwilę. on podchodzi do ciebie, twoje serce bije coraz mocniej. próbujesz wmówić sobie, że go nie kochasz, ale śnisz o nim, masz nadzieję, modlisz się, że moglibyście być razem.. miałaś tak kiedyś? dałam ci wszystko co mogłam. powinnam wiedzieć, że byłam nikim. i modlić się o coś, co wypełni twoje puste serce..
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-11-21 o 08:58 |
|
|
|
#1535 |
|
Raczkowanie
|
jak miłość przychodzi, to zamykasz wszystkie drzwi, zabijasz okna deskami, puszczasz głośno muzykę, by nie słyszeć jak się dobija.
.. dodałam Cię do swojego serca, a teraz mnożę straty. [nigdy nie lubiłam matematyki ].. z miłością chodziłam do klasy a z rozczarowaniem za rękę po holach. .. otrzymałam dziś poleconym, wymeldowanie z jego serca. .. chcę naga tańczyć muskając się o Twoje nagie ciało, dziś pragnę Cię mocniej niż kiedykolwiek wcześniej. .. teraz już wiem, że puste miejsce w mym sercu było po to, abyś wypełnił je swoją miłością. .. ona jest z nami, będzie robić wszystko, abyśmy kochali się tak mocno jak teraz. ona jest z nami, ona nie pozwoli, byśmy się kiedykolwiek skrzywdzili. ona jest z nami i często powtarza, że będzie do końca. ona jest z nami, doceń to.
"Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego." Edytowane przez misjaaaa Czas edycji: 2009-11-21 o 09:27 |
|
|
|
#1536 |
|
Rozeznanie
|
mózg ani wprzód ani wstecz nie chce
myślę se, że jakoś go połechcę. z jednej wciągam, z drugiej podpalam palę, ha - jaram jaram. widzę w kolorze jak śródziemne morze. później czy wcześniej zrozumie samo przez się. i łap to, tak jak ja to łapię z truskawą siadam na kanapie. znam standardy bo je ustalam palę - jaram jaram. i tak po taktach, jak po śladach lecisz szukasz mnie w gwiazdach a masz naprzeciw. łap to, tak jak ja to łapię nie przynudzaj bo się strapię. gdzie mnie swędzi, to ja się podrapię podpalam, i nikt mnie nie złapie.
|
|
#1537 |
|
BAN stały
|
Narcyza95 - o taaak. Snide1 jest świetna. ;] A ja dziękuję.
Miłość to spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu. Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się, że przemókł do głębi serca. nie mój. To, że będziemy razem jest tak samo prawdopodobne, że kostką do gry wyrzucisz 7. |
|
|
|
#1539 |
|
Raczkowanie
|
właśnie tego szukałam... _________________________ ______ Świata nie da się zmienić, ale zawsze można zmienić siebie. Budzi się we mnie tyle emocji nieznanych wcześniej, które trzeba oswajać w różnych konfiguracjach i które zderzają się ze sobą jak nieobliczalne cząstki atomu. Tysiące nieprzewidzianych eksplozji o różnej sile.
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... Edytowane przez be_kissable Czas edycji: 2009-11-21 o 09:55 |
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
to jest ta miłość, co leczy me serce
hrabia bla bla bla jak tak to tak, jak nie to nie nie możesz mnie zatrzymać; stop, pauza. to jest ten duet jak zus i podatek! ja jestem ten łobuz, co jak ekran LCD wielkie ma serce.
|
#1541 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ____________________ Los musi połączyć pewnych ludzi, by mogli się w sobie odnaleźć i wspierać, kiedy będzie trzeba. To marzenia, które na kształt urojeń wypełniają moje życie. Czas dołów i głębin się zbliża. Spadania, wywracania pojęć i wartości, pasji i rezygnacji. Desperacji. Nie ma to jak jesiennie odcienie melancholii. Sama czysta forma poezji dołowania. Amen. ![]()
|
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
Nietrudno być damą w sukience i pantofelkach od Diora,
ale zachować elegancję w starych trampkach i rozciągniętym podkoszulku, to się nazywa klasa. Jesteś, jak niedawno odnaleziony relikt. Niestety, nie z mojej przeszłości. Bo to On. I wszystko jasne.
|
|
#1543 |
|
Rozeznanie
|
a kradnij .na zdrowie ___________________ Zbliż się, mój skarbie Poczuj miłość w moim oku Twój płomień powoli wzmacnia się Paląc i paląc mnie myślałeś że zostaniemy razem . zawsze i na zawsze , ale teraz widzę że nic nie jest nierozłączne . z wyjątkiem nas . mam nasze zdjęcia na lodówce , filmy na telefonie , ale nie potrafię ich wykasować . Podejdź , chwyć moją dłoń, Chce poczuć ze jeszcze żyję. Jestem bogiem romansu Mam prawo aby rządzić |
|
|
|
#1544 |
|
Rozeznanie
|
Jej już nic więcej nie potrzeba
Ona ma mambo number five jak Lou Bega. Ona będzie szmatą nim się skończy baton I w tym względzie co ja na to? Cóż nic z tego nie wyniosła Może urosła w jej oczach ma postać. Niech ktoś da mi znak czy ja robię coś nie tak Chyba nie no, bo jak? czy to komuś jest nie w smak?
|
|
#1545 |
|
Rozeznanie
|
Moje serce jest jak puzzle
Podnieś je i napraw dla mnie mam cię w swoim umyśle mam syf' w umyśle siedzieć i przewijać taśmę I wisieć na telefonie I popijać wino Jeśli mnie kochasz, to Ci dziękuję! Jeśli mnie nienawidzisz, to się pier*! Jestem jedyna z nie egzystencjalnym bum Więc o jejku, nie jestem elegancka, samiec w skarpetkach nie do pary. Kiedy patrze w twoje oczy Chłopaku, myślę, że umrę Wybrałam by płynąć, kiedy wszyscy inni po prostu toną Puk puk o szóstej rano -Kochanie stęskniłem się za tobą On kłamie i zdradza On kocha i zostawia To jest sposób w jaki jest Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-11-21 o 10:48 |
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
agattee, m4dziara4, snide1, JednaNaMilion, _Panna_Migotka_
Jesteście świetne! Notorycznie okradam ![]() Nawet Chuck Norris nie potrafi oprzeć się miłości... [...] wyciągneła nagle kilkanaście tabletek, chciał ja powstrzymać lecz był tylko echem [...] jej delikatne ciało osuwało się na ziemię, jej oczy gasły a on tulił ją do siebie, zrobiła to by byc z ukochanym by spotkać go w nieznanym/ młode wilki 7 a Księżniczka patrzyła tylko z daleka jak jej Książe tuli się do innej..... ...gdy skreślam Twoje imię ołówek pęka na pół.../ nie moje ![]() ...Gdyby moje serce Twego nie kochało to by nic nie napisało... ale moje serce tak Twoje miłuje że ręka pisze co ono dyktuje |
|
|
|
#1547 |
|
Zadomowienie
|
Mężczyźni pragną zawsze być pierwszą miłością kobiety. Kobiety zawsze pragną być ostatnim romansem mężczyzny. Dziwna to miłość, jeśli może ją tak obojętnie zostawić, nie dbając o przyszłość. Przytulona piersiami do jego pleców wsłuchiwałam się w jego spokojny oddech, broniąc się zaciekle przed snem, który mógł odebrać mi kilka świadomych godzin jego obecności… Nie wierzę w prognozy pogody i męskie obietnice. miłość po Tobie jest jak niezaleczona choroba...- już tak nie boli, opadła gorączka ale czasem nagły atak dusi do łez. schizofrenia uczuć bywa gorsza niż samotność… Odrodziłam się z własnej słabości, z bezradności wobec świata. Zawładnąłeś mą duszą, zmysłami, uczuciami, ciałem, myślami. Jesteś we mnie, leczy gdy mnie zostawiasz ogrania mnie smutek kwiatu zerwanego przypadkowo, który szybko więdnie. Uważaj bywam niepoczytalna, spalam się, kiedy trzeba dać z siebie wszystko. Możesz nie utrzymać ciężaru mojej miłości. Bycie kochanym to wielka odpowiedzialność za tego, którego się kocha. Za każde słowo, jest nie wypowiedziane myśli, za rękoczyny; każde przytulenie, dotknięcie spontaniczne-nie można tego wyważyć, dozować, trzeba w tym istnieć w całości, nie cofać się w obronnym geście, uciekać w fałszywe wyobrażenia. Nie kochaj mnie postaci z Twojej wyobraźni. Kochaj mnie taką jaką jestem, a będę stawać się lepsza.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-11-21 o 10:44 |
|
|
|
#1548 |
|
Raczkowanie
|
Widzi to w snach, klatka po klatce, zapomnieć ciężko, czasem bezsenność to błogosławieństwo. Nie lubiła topić smutków w wódce. Wiedziała, że tym razem efekt przyjdzie wkrótce, a kofeina w walce z morfeuszem daje sukces. Wiesz jak jest, wystarczy jedno spojrzenie, jej wystarczył jeden gest, a już wiedziała, że on jest jej przeznaczeniem. Patrzyła na niego jak sączył gin z colą, minął siódmy miesiąc ich związku jak zaczął pić sporo, Wolała to, niż żyć solo i gnić skoro życie to dziw.ka, to celibat musiał być zmorą.
|
#1549 |
|
Raczkowanie
|
a proszę, kradnij
____________________ wiesz, co jest najgorsze?
to, że nie potrafię walczyć o to, co kocham. nigdy nie umiałam. nigdy. moje serce koczuje na Twojej wycieraczce. Przybyło, aby Cię kochać. świadomość, że czasem ocierasz się o ramię - wystarczy. miej nadzieję , podobno miłość nie rdzewieje .. może żyje się tylko dla jednej takiej chwili, nigdy nie wiedząc dla której. i w końcu skończę przeglądać te głupie, nic nie znaczące wiadomości od Ciebie. ej, sobą bądź, trzymaj mój front, mów tylko prawdę i nigdy się nie zmieniaj, bo takiego Ciebie pragnę!! "spakowała jedną trzecią życia w dwie podróżne torby i odeszła. Ta z rzeczami z ostatnich dwóch lat była prawie pusta..." nie potrafiła zasnąć, gdy nie napisał: dobranoc. nie ma Cię tak długo,a ja .. nie przestałam liczyć dni. przepraszam .. nie umiem uszczęśliwiać ludzi . obojętność to dziś podstawa . sam mnie tego nauczyłeś .. ; ) na twardej ławce wyryte z serduszkiem - kilka słów . pluszowy miś daje ciepło , ale nie daje tego poczucia bezpieczeństwa .. niekochane dziewczyny biorą proszki na sen, odkładają nadzieje na kolejny dzień. jeszcze niedawno łączył nas każdy oddech, każde uderzenie serca o klatkę piersiową. Dziś łączy nas wyraz 'nic', słowo 'było' i Twoje bezuczuciowe - nara.
|
|
#1550 |
|
Przyczajenie
|
Kochamy tych co nami gardzą a gardzimy tymi co nas kochają.
Im głośniej wołasz o pomoc, tym mniej osób cię słyszy... tych, którzy cię usłyszą, możesz nazwać swoimi przyjaciółmi. `W miłości musi zaistnieć ta `informacja zwrotna' bo bez niej... nic z tego nie będzie. Miłość nieodwzajemniona to tylko wieczna tęsknota... `ej. to Ciebie kochać chcę i dla Ciebie rysować serduszka. 'ważne jak patrzysz . Są ludzie,z którymi im wiecej rozmawiasz,tym bardziej czujesz że Jesteś "Ne bój się wielkiego kroku - nie pokonasz przepaści dwoma małymi..." 'Nie ma takiej siły, która zniszczy to co w Nas. "i wiedzieć chciała kim naprawdę była, kogo kochała i dla kogo żyła" 'gdziekolwiek pójdziesz-będziesz tam' 'poznaj siebie,bo wtedy będziesz mógł poznać innych' 'nowe doświadczenia i nowi przyjaciele wzbogacą twoje życie' Mężczyzna może zajmować się seksem ile tylko może, kobieta ile wlezie. Gdy facet staje się bogaty, robi się niegrzeczny . Gdy kobieta staje sie niegrzeczna, robi się bogata . Dla mnie istnieje tylko dzisiaj i nie obchodzi mnie nic więcej' przez jedno slowo zawstydzona tak jak owoc rumienie sie' `- Chciałabym być truskawką. - Czemu właśnie truskawką? - Bo kiedyś powiedział, że kocha truskawki..` ![]() ![]() Mam ochote poczuć cię wszystkimi zmysłami "Miłość jest chorobą zaraźliwą: nikt nie wie, kiedy jego też chwyci." *Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna* Podnosze się choć czasem upadam łatwiej jest żyć gdy przyjaciel pomaga . <3 "Każde szczęście przychodzi złą drogą" "Jeszcze będzie przepięknie, jeszcze będzie normalnie " ![]() -On oczy ma jak gwiazdy -Kończę się w twoich oczach ![]() -Boję się nieba w twoich oczach ![]() -Oczy zapomną, lecz serce pamięta ![]() „gdy zamknę oczy już tęsknię… |
|
|
|
#1551 |
|
Zadomowienie
|
Widze Twój obraz przed oczami
świat w którym żyjesz nie kończy się na firmamencie... nie nie możesz teraz odejść kiedy cała jestem głodem twoich oczu dłoni twych Turkusowe łzy na szybach okien będę malować ciebie jeszcze nie ma,a przeciez miales tutaj byc...pokoj , przedpokoj, korytarz, okno, patrze na zegarek kolejny raz.... Głowy mamy w chmurach po to by być bliżej słońca. Wiele planów i wiele pięknych snów odprawiłem gdzieś w zapomnienie.. Ciężko mi zasnąć gdy burzliwe myśli dręczą sumienie..
|
#1552 |
|
Rozeznanie
|
it's hard to breathe, when no one believes in me.
ciężko jest oddychać, kiedy nikt nie wierzy we mnie. sit back and watch me. rozsiądź się i patrz na mnie. there's nothing more dangerous than a boy with charm. nie ma nic groźniejszego niż chłopiec z urokiem. he's a sweet-talkin', sugar coated Candy Man. On jest słodko-mówiącym, oblanym cukrem Cukiereczkiem. good things come to boys, who wait. dobre rzeczy dostają się chłopcom, którzy czekają. he had lips like sugar cane. On ma usta jak lukier.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-21 o 11:40 |
|
|
|
#1553 |
|
Rozeznanie
|
Przytul mnie, ten ostatni raz. Proszę.
Tak bardzo boje się przyznać że cię kocham.
|
|
#1554 |
|
Rozeznanie
|
onelovechlopaku
goodbye, my almost lover. /żegnaj, mój niedoszły ukochany. idealny ;* . _________________________♥_________________________
Znajdę cię niedługo chociaż nie znalazłem jeszcze Nie ma ciebie przy mnie, ale wiem, że gdzieś tam jesteś Nie ma ciebie przy mnie, nie jest mi najlepiej Ale wiem, że ty czekasz na mnie, a ja na Ciebie. zawsze możemy zacząć od nowa.. widzieć ten figlarny błysk w Twoich oczach, kiedy chcesz mnie pocałować.. bo jesteś miłością mojego życia, wiesz.? Nie lubię, kiedy wspomnienia rzucają mi się na szyję.. nie lubię płakać, kiedy widzę Twoje zdjęcia.. nie lubię w sobie tego całego sentymentu, który owe łzy mi wyciska.. nie lubię, kiedy palcami dotykam Cię tylko na tym monitorze, bo inaczej już nie mogę.' już nie potrzebuję Twojej uśmiechniętej buzi. Zawsze kiedy myślę o Tobie mam rumieńce na twarzy, uśmiech od ucha do ucha Wiesz tęsknię za tobą.. im bardziej to niemożliwe tym wierze w to bardziej. szalalala i do przodu. _________________________♥_________________________
|
#1555 | |
|
Zadomowienie
|
czasami jesteśmy
dobrze że jesteś Cytat:
Tiss, Plotkaraaa wy wiecie staruchy ___________________ Czasem lubię się napić. Tak sam na sam z Twoim zdjęciem. Nie wiedziałam czego naprawdę chcę. On stał mi na przeszkodzie. W końcu od zawsze psuł mi wszystko w moim wystarczająco skomplikowanym życiu. A gdy już zaczynałam wierzyć że ulatniasz się z mojego serca- znów się pojawiłeś w moim rozdziale. No tak...nigdy nie pozwolisz mi wrócić do normalnego życia. Życia bez Ciebie. Wzięłam kredyt na Ciebie. Ty znikłeś, a mi pozostały raty na długie lata i kure.wsko duże procenty.
Mówią:"Jesteś za wulgarna" a z nich towar na anioła też kure^wsko marny ![]() dziołszki ze śląska co sie sam chcom pogodac po naszymu zapraszom https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358606 Edytowane przez RealGirl89 Czas edycji: 2009-11-21 o 11:59 |
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdy będziesz daleko, pamiętaj patrząc w gwiazdy, że...KOCHAM CIĘ! Chciałabym być nietykalna, mieć whisky pełne wanny, zrywać kokosy z palmy, nie martwić się o los czarny, nie martwić się o nic...
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
tfojakrulefna
![]() ![]() jestem pod wrażeniem Twoich opisów! wszystkie kradne! grise, 12 Stonka, sziarap, Cholerycznaa,Tusilla, CookieCrisp, okradam! Almost lover bardzo się cieszę -Księżniczka która nie umie sie odnaleść w dużym świecie...
-W kieliszku marzeń topię dni... -Dzisiejszy dzień to kompletna strata makijażu… -Czasami niektorym sprawom wystarczy powiedziec "trudno" ...
|
|
#1558 |
|
BAN stały
|
bo wiem, że to ma sens, to ma sens i Ty też dobrze wiesz, że to ma sens.
|
|
|
|
#1559 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. a opis kradnę ;D.*** jestem zmęczona łamaniem Ciebie. chciałabym Cię złamać kawałek po kawałku. ten jest właśnie częścią mnie. a jeśli pewnego dnia będziesz mnie potrzebować po prostu poradź sobie z tym sam. niczym liść targany wiatrem, jak smutne historię z dalekich krajów. |
|
|
|
|
#1560 |
|
Przyczajenie
|
cieszę się, że się podoba.
![]() koniec świata? dla mnie zaczął się, gdy poznałam Cię i mnie odrzuciłeś. czy to jest dobre jeżeli wiesz co mogłeś? dzisiaj jesteś starszy o jeden dzień, czy lepszy? panie doktorze, przy nim jestem dziecinna i nieśmiała, czy to przejdzie? kochasz? pf. owszem, kochasz. siebie i swój interes pomiędzy nogami. dla Ciebie? zapomnę o moim beznadziejnym głosie i wystąpię w 'szansie na sukces', żeby tylko Cię pozdrowić. przepraszam, jeśli któreś kiedykolwiek się powtórzyły. ![]() Edytowane przez onelovechlopaku Czas edycji: 2009-11-21 o 12:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

<3