Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-20, 13:45   #571
Makrofonek
Raczkowanie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

oh ale piekna dzis pogoda ze az buzia jest radosna i usmiechnieta dawno tak sie nie czułam lepiej niz po pochmurnych pogodach i deszczowej

ale jednak nie do konca zadowolona jestem bo siostra zapomniała ze dzis mielismy sie spotkac i obejrzec suknie slubne, ale przynajmniej na poprawe humoru kupiłam bluzeczke, cien czarny matowy i ksiazke z wyprzedazy
Stary 2009-11-20, 14:00   #572
patrysiamisia
Raczkowanie

GG do patrysiamisia

A ja siedze w pracy ale jakoś źle się czuje cos mnie kuje w plucach jak mam zamiar wziąć głębszy oddech ;( więc chyba jutro doktorek mnie czeka tylko mam nadzieje ze to nie świńska

Bo do mnie Anioły wchodzą bez pukania i kawę i mi słodzą uśmiechem
patrysiamisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 14:12   #573
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość

A kupiłam sobie to:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-1...ny-mleczne.htm

Oczywiście zachęcona recenzjami. Tak mi się zapach podoba, że aż żałuję, że głowę już umyłam :P
ja miałam z tej firmy balsam nawilżający ze skrzypem czy jakoś tak i byłam zadowolona. teraz czekam na słynnego Waxa i olejek kokosowy bo na allegro zamówiłam
Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość
A ja siedze w pracy ale jakoś źle się czuje cos mnie kuje w plucach jak mam zamiar wziąć głębszy oddech ;( więc chyba jutro doktorek mnie czeka tylko mam nadzieje ze to nie świńska
idź koniecznie, lepiej teraz dmuchać na zimne
Stary 2009-11-20, 14:32   #574
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

No tak, olejek kokosowy... Wiedziałam, że czegoś miałam poszukać... I jak ja się mam na bóstwo robić przed wyjazdem, kiedy skleroza mnie dopada?
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 17:00   #575
antunka
Zakorzenienie

Pavlinecka ja ten komper miałam i mi przypadł do gustu Fajnie nawilżał włoski i sprawiał, że były mieciutkie jak kaczuszka hehe (pamiętacie tą reklamę)

Też byłam dzisiaj w lumpie, ale nic nie znalazłam. Mój portfel świeci pustkami bo uradowana stypendium zaczęłam wydawać kasę, a stypendium na koncie jeszcze brak
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 17:11   #576
Sweetheart86
Zakorzenienie

Hej

Ja zaraz wyruszam z koleżanką w miasto, więc wpadłam jeszcze poczytać Was i cos skrobnąć Co prawda nie chce mi się w ogóle dzisiaj wychodzić, dzisiejszy wieczór najchętniej spędzilabym w łóżku, ale głupio mi teraz to odkręcać

ANTUNKO a do lumpka chodzisz w ZG? Znasz jakieś fajne? Bo ja gdzie nie ruszę to same szmaty wiszą i nie idzie nic wybrać

PAVLINECKA to Ty aż na miesiąc nas opuszczasz.... wyobraź sobie ile będziesz miała do nadrabiania jak wrócisz A powiedz jak Ci się udało wykroić miesiąc na wyjazd w trakcie roku akademickiego?

Ale dzisiaj pogoda ładna u mnie była Ale niestety najładniejsze jesienne słońce przesiedziałam w pracy. Rozkoszowałam sie tylko tym jak świeciło mi w okno Znając życie jutro będzie padało

Miłego wieczorku laseczki życzę i do usłyszenia

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 17:34   #577
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Sweet,bo ja student jestem, ale zaoczny + przerwa świąteczna i oddałam wcześnie referaty, więc mogę opuścić jedne ćwiczenia więcej ( jedne zostawiam jako emergency) i tak to wyszło

Ależ kochane, jakiego nadrabiania? O ile znów nic nie stanie się z Internetem będę wciąż z wami

Taaaak, ja pamiętam mięciutką jak kaczuszka reklamę. Bardzo chciałam mieć tę kaczuszkę (zresztą kaczuszka to takie fajne słowo, jak je widzę, wydaje mi się, że musi być wymawiane przez malutką, sepleniącą dziewczynkę ).
Stary 2009-11-20, 17:49   #578
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
A pesetą czy czym tam depilujesz Cię nie boli? Ale to aż dziwne, bo mnie z kolei wąsik boli Dlatego to tylko takie wyjście doraźne, kilka większych choler się pozbyć jak nie mam czasu ani możliwość na wosk.

A co do wyjazdu - jadę na miesiąc, wolałabym już, bo nie cierpię tego okresu - okazuje się, że mam milion nie załatwionych na spraw na "już", połowy rzeczy nie uda mi się zrobić i ta frustracja przerzuca się na TŻta z którym przed chwilą się pożegnałam bardzo czułym: to narazie, przez zaciśnięte zęby. Och, ja oszaleję, jeśli jeszcze 1,5 roku tak będę musiała mieszkać
Pęseta to mnie nie boli aż tak, a tą nitką to coś strasznego. Pewnie dlatego, że kilka włosów na raz rwie
Kurcze, jeszcze 1,5 roku? Hmm jak dla mnie to dlugo. No ale jak mus, to się wszystko przetrwa. Dobrze, że na miesiąc jedziesz. Gorzej by było jakbyście się widzieli co 2 mc, na tydzień lub dwa. Moja kumpela tak się ze swoim facetem widuje. Są po zaręczynach i w przyszłym roku ślub Tż po ślubie ściąga ja do siebie. Heh średnio na jeża podoba jej się ta opcja, no ale ma zamiar sie do niego przeprowadzić.

Cierpliwości kochana (tak ja wiem, łatwo się mówi)
Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
Ale mnie ciekawi co jest w tym artykule, a nie mogę go teraz przeczytać, bo akurat tą stronę mam w pracy zablokowaną Dopiero jak do domu wrócę to zajrzę.
A ja dzisiaj padam. Nigdy już nie będę tyle piła w tygodniu, bo balować i na drugi dzień iść do pracy to jakis koszmar. Czuję się koszmarnie i mam kaca. Do tego chce mi się spać, bo późno wróciłam. Yhhh... masakra.
A dzisiaj znowu jestem umówiona na piwo. Mam nadzieję, że do wieczora mi minie złe samopoczucie

Miłego piątku kochane
Heh to widzę, że dziś powtórka z wczoraj się szykuje Zobaczysz jak wypijesz jedno piwko to od razu poprawi się Twoje samopoczucie.
Miłego wieczoru

Cytat:
Napisane przez patrysiamisia Pokaż wiadomość
Koniecznie idź do lekarza. Nie ma co żartować z płucami. Lepiej niech to ktoś osłucha i ewentualnie coś przepiszę.

A ja już u Tza siedzę i czekam na niego. Jeszcze w pracy jest, ale za pół godzinki ma wrócić
Coś napomknął, że do kina pójdziemy.
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 19:58   #579
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Wróciłam z aerobiku Zaraz spadam pod prysznic. Dzisiaj mam randkę z wizażem cały wieczór bo tż w szkole
Stary 2009-11-20, 20:09   #580
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Ooo kolejna fanka Housa Ja niestety w tyle jestem z tym serialem, ale muszę nadrobić skoro mówisz, że nareszcie coś się wydarzyło. Od początku było wiadomo, że mają się ku sobie.
hehehe House i Cuddy totalnie tak samo jak ja i mój kolega z roku
a tak p.s. Gregory to spoko facet... ja lubię takich ludzi :P
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

Edytowane przez teofano86
Czas edycji: 2009-11-20 o 20:12
teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 20:15   #581
antunka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
ANTUNKO a do lumpka chodzisz w ZG? Znasz jakieś fajne? Bo ja gdzie nie ruszę to same szmaty wiszą i nie idzie nic wybrać
Dzisiaj koleżanka pokazała mi nowy lump na podgórnej, na przeciwko uniwerystetu (koło Miry). Można tam znaleźć nowe markowe ubrania. Całkiem fajny. Mam zamiar częściej tam wpadać bo mają codziennie dostawę.
Jest jeszcze ten na westerplatte z szyldem "skandynawska odzież na wagę", ale opowiadałam wam jak tam kiedyś byłam. Warto tam chodzić w środy o 9 rano gdy otwierają, ale tłum straszny i nie można na spokojnie nic pooglądać bo po 10 min wieszaki są puste.
Więcej nie znam bo ogólnie nie lubię chodzić po lumpach. Nie mam po prostu cierpliwości do grzebania a szkoda bo niekiedy można znaleźć perełki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 20:34   #582
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

u mnie jest właśnie nowy i też na nim taki napis, ale nigdy tam nie byłam jeszcze
Stary 2009-11-20, 21:11   #583
nulka5
Rozeznanie

no ja właśnie się jakoś do lumpków nie mogę przekonać
no i z braku czasu chyba wolę te standardowe sklepy...
ale ceny są zabijające tam niestety czasami
nulka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 21:45   #584
jojla
Zakorzenienie

Ja uwielbiam szperać w lumpkach ale czasem zachowanie ludzi mnie doprowadza do szału Kiedyś chodziłam do takiego fajnego lumpka gdzie na pierwszy rzut oka nic nie było ale jak się cierpliwie przeszukało to co na wieszakach to zawsze można było znaleźć coś fajnego. Ale ten lumpek był fajny bo tam rzadko kiedy tłumy były więc można spokojnie było sobie oglądać co jest

Cytat:
hehehe House i Cuddy totalnie tak samo jak ja i mój kolega z roku
a tak p.s. Gregory to spoko facet... ja lubię takich ludzi :P
Ja też lubię takich ludzi i o dziwo z takimi typami się całkiem nieźle dogaduję Ale wiadomo wszystko powinno mieć swoje granice

Cały wieczór spędziłam zabijając potwory Odgrzebałam starą grę i od nowa mnie wciągnęła

Miłego wieczoru

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-20, 22:12   #585
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Ja b. lubię lumpki, ale już od wieków nie byłam, jakoś wybrać się nie mogę. Chociaż częściej niż ubrania kupuję tam ... pluszowe misie

Lecę spać, niestety bez książek bo listonosz nie raczył się zjawić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-20, 22:27   #586
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Sweet,bo ja student jestem, ale zaoczny + przerwa świąteczna i oddałam wcześnie referaty, więc mogę opuścić jedne ćwiczenia więcej ( jedne zostawiam jako emergency) i tak to wyszło
Wiem, że studiujesz zaocznie, ale zapomniałam To fajnie, że aż tyle czasu uda Ci się spędzić z Tż A tak jeszcze z ciekawości spytam... Zamierzacie w przyszłości zamieszkać w UK czy Tż planuje powrót kiedyś do kraju?

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
Heh to widzę, że dziś powtórka z wczoraj się szykuje Zobaczysz jak wypijesz jedno piwko to od razu poprawi się Twoje samopoczucie.
Miłego wieczoru
Dzisiaj wypiłam zdecydowanie mniej Nie było czasu na picie, bo nie widziałam się z tą kumpelą ponad rok, więc nie mogłyśmy się nagadać Dzisiaj czuję się zdecydowanie lepiej, jednak dobrze jest znać umiar

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Dzisiaj koleżanka pokazała mi nowy lump na podgórnej, na przeciwko uniwerystetu (koło Miry). Można tam znaleźć nowe markowe ubrania. Całkiem fajny. Mam zamiar częściej tam wpadać bo mają codziennie dostawę.
Jest jeszcze ten na westerplatte z szyldem "skandynawska odzież na wagę", ale opowiadałam wam jak tam kiedyś byłam. Warto tam chodzić w środy o 9 rano gdy otwierają, ale tłum straszny i nie można na spokojnie nic pooglądać bo po 10 min wieszaki są puste.
Więcej nie znam bo ogólnie nie lubię chodzić po lumpach. Nie mam po prostu cierpliwości do grzebania a szkoda bo niekiedy można znaleźć perełki.
Skandynawską znam. Czasami tam chodzę, ale zwykle wychodzę z pustymi rękoma. Jest jeszcze drugi lump ze skandynawską odzieżą na Lisowskiego koło Meteora. Upolowałam tam kiedyś fajną kurtkę z H&M za 16zł. Wygląda jak nieużywana Ja chodzę jeszcze do lumpka na Ptasiej. Nazywa sie 'Tiru-riru' . Tam kupiłam sporo markowych ciuchów. Najlepiej tam chodzić w soboty rano, bo jest dostawa towaru, ale nie zawsze chce mi się wstawać A tak to właśnie za bardzo nie znam lumpków w ZG. Na pewno zajrzę do tego na Podgórnej, o którym mówiłaś

Do jutra dziewczynki.
Idę spać. Dobranoc

Stary 2009-11-20, 22:34   #587
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Nie wiem Sweet, nie wiem. On może chciał by wrócić już do Pl po tylu latach, ja bym chciała spróbować życia tam po tylu latach tu. Ale nauczyłam się jednego - plany na dłużej niż miesiąc rzadko się sprawdzają. Poczekam i zobaczę, co mi życie przyniesie
Stary 2009-11-21, 10:40   #588
jojla
Zakorzenienie

Dzień dobry

U mnie przepiękna pogoda i chyba zaraz zabiorę się za mycie okien
Jestem leń okropny bo wstałam dopiero niedawno

Cytat:
Nie wiem Sweet, nie wiem. On może chciał by wrócić już do Pl po tylu latach, ja bym chciała spróbować życia tam po tylu latach tu. Ale nauczyłam się jednego - plany na dłużej niż miesiąc rzadko się sprawdzają. Poczekam i zobaczę, co mi życie przyniesie
I bardzo mądrze do tego podchodzisz Ja Wam życzę, żeby szczęśliwie udało się Wam osiąść gdzieś wspólnie - nieważne gdzie, byle razem

Miłego dzionka

Stary 2009-11-21, 11:11   #589
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U mnie przepiękna pogoda i chyba zaraz zabiorę się za mycie okien
Jestem leń okropny bo wstałam dopiero niedawno

I bardzo mądrze do tego podchodzisz Ja Wam życzę, żeby szczęśliwie udało się Wam osiąść gdzieś wspólnie - nieważne gdzie, byle razem

Miłego dzionka
Dziękuję bardzo Dokładnie, nieważne gdzie, ważne, że razem

U mnie na szczęście znów brzydko - nie widać, jak moje okna wyglądają

Ale się nie wyspałam - do 2 w nocy czytałam książkę, a teraz odczuwam takie marnotrawienie czasu, bo jestem śpiąca i na nic nie mam ochoty...

Chyba czas posprzątać pokój - nie wymaga wysiłku umysłowego, a zawsze to jakieś pożyteczne zajęcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 12:28   #590
biia
Wtajemniczenie

cześć
byłam wczoraj na księżycu w nowiu! bardzo mi się podobało, no może scena z Jane, jak dla mnie kulminacyjna w książce, budziła za mało emocji na ekranie, ale poza tym bardzo polecam
a teraz do pracy rodacy! magisterka czeka

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 13:04   #591
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

A ja umyłam jednak to okno... ( a tak w ogóle - to okno czy te okno?)
Stary 2009-11-21, 13:04   #592
antunka
Zakorzenienie

Witam,
u mnie całe szczęście pogoda się poprawiła bo rano było szaro-buro a teraz piękne słońce świeci. Jak zwykle w sobotę byłam na zakupach, posprzątałam chatę i jestem padnięta.
Też na mnie czeka magisterka, ale nie wiem jak się do niej zabrać

Sweet koło meteora kiedyś zajrzę, ale Ptasia mi nie po drodze niestety. Do lumpów trzeba mieć cierpliwość a ja przejrzę jeden wieszak i wychodzę bo ręcę mi mdleją i wydaje mi się, że nigdy nie ma nic ciekawego.

Pavlinecka będziesz miała długą przerwę od uczelni. Ja na początku narzekałam na plan a teraz mam co chwilę kilka dni wolnego i aż się to nudne zrobiło. Chyba muszę się za pracą rozejrzeć
Stary 2009-11-21, 13:18   #593
Sweetheart86
Zakorzenienie

Hej
Ja nadal w szlafroku siedzę. Czemu ja w soboty mam zawsze takie problemy, żeby się ubrać Chciałam iść połazić po sklepach, ale nie mogę się ogarnąć. To by z resztą wymagało większego przedsięwzięcia, bo jeszcze mycie włosów Jedyne co zrobiłam, to przynajmniej poodkurzałam i pościelilam łóżko
Leń ze mnie, ot co!

BIIA ja na 'Księżyc w nowiu' idę w piątek. Już się doczekać nie mogę
A jutro na '2012'

Miłej soboty

Stary 2009-11-21, 14:11   #594
nulka5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez biia Pokaż wiadomość
cześć
byłam wczoraj na księżycu w nowiu! bardzo mi się podobało, no może scena z Jane, jak dla mnie kulminacyjna w książce, budziła za mało emocji na ekranie, ale poza tym bardzo polecam
a teraz do pracy rodacy! magisterka czeka
też byłam!
i też mi się bardzo podobało. Co do sceny z Jane mam podobne odczucia,
na dodatek zupełnie inaczej sobie ją wyobrażałam... taką bardziej laleczkową
a tu wyskoczyła młoda, blond siksa
a wyobrażałam ją sobie jako taką słodziutką, z wielkimi niebieskimi oczkami laleczkę z loczkami
no ale to tylko moja subiektywna wizja
Stary 2009-11-21, 14:33   #595
jojla
Zakorzenienie

Ja umyłam okna, byłam na zakupach i właśnie skończyłam sprzątać mieszkanie Jestem z siebie dumna

Czas pomyśleć o jakimś obiadku bo zgłodniałam w tym ferworze walki z bałaganem

Ja tam niestety nie przepadam za filmami tego typu co "księżyc w nowiu". Byłam na 'zmierzchu' bo wyciągnęły mnie współlokatorki - nie mogę powiedzieć, że zupełnie mi się nie podobał ale to jednak nie to co lubię Ehh dawno nie byłam w kinie w ogóle, muszę kiedyś w końcu wyciągnąć TŻ

Buziaki i miłego popołudnia

Stary 2009-11-21, 15:38   #596
dolce&gabbana
Zadomowienie

Cześć Piękne Stwierdziłam, że Was poczytam zanim się zabiorę za pisanie, mam już prowizoryczny 1. punkt 1. rozdziału:P
Chyba mnie choroba bierze, bo coś mi zimno i katar zaczyna mi się robić Ci ludzie...chodzą, kichają i zarażają
Co do lumpków to ja mam dość krótki staż, w te wakacje zaczęłam zaglądać, bo mi niedaleko domu otworzyli. Miała tam babka fajne, markowe ciuchy, nawet z metkami się zdarzały. Teraz zaś nie chodze, bo ma ciągle beznadziejny towar a i ja też nie potrzebuje znosić zaś tyle ciuchów do domu, bo i tak szafa pęka w szwach.
TŻ zagadywał o 2. cz. zmierzchu, ale pewnie poczekamy aż pierwsze tłumy przewalą sie przez kina i pódziemy jak minie "boom". Wolimy jak na seansie jest mniej ludzi.
A dzisiaj pewnie chce jechać na dyskoteke, tym bardizej że ma kierowce, ale ja raczej zostaje w domu, bo źle się czuje, a po 2 to po co mam się wkurzać zaś na niego jak przecholuje z alkoholem Wole sobie oszczędzić nerwów. A swoje obietnice, że będzie grzeczny może sobie niestety wsadzić do d%^&, już sie przekonałam, że nie są nic warte
dolce&gabbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-21, 15:47   #597
biia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
też byłam!
i też mi się bardzo podobało. Co do sceny z Jane mam podobne odczucia,
na dodatek zupełnie inaczej sobie ją wyobrażałam... taką bardziej laleczkową
a tu wyskoczyła młoda, blond siksa
a wyobrażałam ją sobie jako taką słodziutką, z wielkimi niebieskimi oczkami laleczkę z loczkami
no ale to tylko moja subiektywna wizja
ja ją sobie wyobrażałam jako młodszą, "niewinną z wyglądu", a taką, że budzi u wszystkich szacunek, a zrobili ją po prostu jako jedną z wielu;/

biia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 15:53   #598
teofano86
Zadomowienie

hej,
a ja raz byłam w lumpeksie i chyba mam schize, ale od samego wejścia wszystko mnie swędziało i musiałam wyjść...pewnie i tak bym nic nie znalazła... ja tak nie umiem kopać... a do tego nienawidzę zakupów i wybierania..

w ogóle to chciałam napisać, że fajnie mieć faceta, który widzi w tobie cały świat <lol2>
[...]"

Stary 2009-11-21, 16:21   #599
nulka5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
w ogóle to chciałam napisać, że fajnie mieć faceta, który widzi w tobie cały świat <lol2>
a no przezajefajnie chyba
ja na takiego czekam tylko na razie ani widu ani słychu
Stary 2009-11-21, 16:32   #600
teofano86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
a no przezajefajnie chyba
ja na takiego czekam tylko na razie ani widu ani słychu
mój się po 3 latach wyrobił
[...]"

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości