|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Kobietki, czy któraś może mi powiedzieć czy w brakach są produkty GG, Air Soft, pędzle (10774). Gdyż strasznie tnie mi się moja strona. Dziękuję!
|
|
#92 |
|
Nie depcze krokusów
|
Absolutnie nie
Przecież do tego często trzeba zedrzeć folię zabezpieczającą. Zresztą... po co, skoro mogę tę osobę poprosić lub sprawdzić kosmetyk w filii lub na szkoleniu?
|
|
#93 |
|
Pani Buka
|
Właśnie, a propos sprawdzania kosmetyków.
W biurze stoją sobie na półce wody toaletowe, kremy itd. Czy ja mogę podejść do lady i powiedzieć - chciałabym sobie powąchać, dotknąć tego i tamtego? Bo przykładowo interesuje mnie jakiś zapach...
|
#94 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, a myślicie że papiery ozdobne rozejdą się błyskawicznie? Chciałabym je zamówić, jeśli trzeba to zaraz po północy, ale to będzie moja druga faktura, a zapłacić mogę dopiero w poniedziałek w kasie. Chyba, że wystarczy im wysłać mailem potwierdzenie nadania przelewu, ale czy oni działają w soboty i mi odblokują możliwość składania zamówień? Mam kilka produktów w brakach i czekam jeszcze na decyzję jednej klientki, więc na pewno będę "polować", żeby móc jak najszybciej zamówić kosmetyki i nie chcę mieć zablokowanej możliwości składania zamówień (za pobraniem odpada, bo to na pewno nie będzie 100 PP a nie uśmiecha mi się płacić 10 zł :P)...
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2009-11-20 o 23:36 |
||
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Więc jak pisze "zestaw ecollagen" to cię jego braki nie obchodzą bo to nie to
|
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Ładny, to zależy od gustu.. Ja bardzo lubię ten fioletowy olejek lawendowo-jaśminowy z serii Body & Mind, lubię ten zapach, a poza tym ładnie natłuszcza i jest wydajny.
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
załapałam się na zestaw papierów
szkoda tylko, że szpatułki wciąż w brakach i - co niewygodne - nie objęte backorderem, bo akurat by się przydały do karmelowego miodziku
|
#98 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zamawialam po raz kolejny w czwartek jak mi znow pomyla to bede reklamowaca moze zmienili kody a my nic nie wiemy? |
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast co do miodzików to zawsze uważałam, że opakowanie to totalna porażka. Trzeba pazurami dłubać w tak małym pojemniczku... Czy nie mogli by go zrobić w sztyfcie??? |
|
|
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Czy był ktoś może w katowicach w oddziale??
Jeśli tak to mam pytanie czy są półki z wyprzedaża i co się na nich znajduje?? Czy coś godnego uwagi
|
|
|
|
#102 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ufff, kamien spadl mi z serca W brakach jest ze staw ecollagen, a w programie lojalnosciowym na obrazku sa te cztery tubki Bedzie prezent dla mamy ![]() Kurcze, wciaz czekam na amber.... Juz bym dawno zamowila, ale brakuje mi pp z tej wody.... ![]() A i jeszcze jedno: jesli zrobie teraz 100 pp to przy odbiorze kosmetykow w filii mowie, ze chce dostac taki i taki prezent czy mozna to jakos przez internet zaznaczyc ? Ile czasu idzie paczka wyslana do domu? Nie wiem czy bardziej mi sie oplaca na nia czekac czy jechac po odbior do filii... |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
Ja zawsze czekam 4 dni na paczkę (do tej pory odbierałam w domu), więc jeśli Ci się spieszy, to raczej polecam odbiór w filii. Ja też tak zacznę robić. Z tego co dziewczyny piszą, wynika, że w filii można już odebrać na następny dzień po zamówieniu.
Edytowane przez opo Czas edycji: 2009-11-21 o 15:11 |
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W filii szybciej będziesz miałą paczkę. I w filii także załatwisz ten prezent. U nas jest tak, że idziesz do pani w kasie, podajesz swój nr konsultanta i wybrany prezent. I w kolejnym zamówieniu masz już go. |
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I karte z programem lojalnościowym można złożyć w kasie w fili Ja wole oddać w kasie niż posłać pocztą bo poczta lubi gubić takie rzeczy:/
|
|
|
|
|
#107 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny xD;p Mam takie pytanie.. Jak można przejść na wyższy poziom? Raz uzyskałam próg 3% . . Dokladnie nie wiem o co w tym chodzi xD mogłaby mi któraś z was to przybliżyć
??
|
|
|
|
#109 |
|
BAN stały
|
No ja hologramy mam, ale karnetu nie dostalam, bo caly czas w brakach... Dostalam za to karnet w kat. 16 z innymi nagrodami, a zaczelam zbierac w 15...
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Dlatego jak chcesz się piąć coraz wyżej to buduj swoją grupę. Tak łatwiej zdobywać PP i wchodzić na wyższe pułapy. Samej raczej trudno Ci będzie uzyskać np 1200 czy 1500 PP nie mówiąc o większej ilości Liczą się PP całej Twojej struktury.A w ogóle to takie informacje powinnaś uzyskać od swojego sponsora |
|
|
|
|
#111 |
|
Pani Buka
|
yhhh krem na zimę już w brakach a koleżanka zamówiła no i d...
a co do programu Witamy, co powiecie o tej kuracji Ecollagen? bo ani koktajl, ani ten zestaw z City Jungle mi niepotrzebny, a tak to może bym na święta mamie dała? aaa no i jak zaniosę karnet z hologramami do biura, to jak mam odebrać prezent?
|
#112 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#113 |
|
BAN stały
|
Zamawiałam na dom.
|
|
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mama wczoraj zaczęła dopiero więc nie wiem jeszcze czy skuteczne czy nie. Fajnie wyglądają te tubeczki w pudełeczku, idealne na prezent![]() Tą kurację stosuje się rano i/lub wieczorem przed kremem to twarzy. |
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
nieopłacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-11-21 o 20:58 |
|
|
|
#116 |
|
BAN stały
|
Kochane mam problem. Otoz przy zakupie maseczki ze str. 85 opaska ma byc za 3,77 a w koszyku pojawia mi sie cena 7, 62 zl.... Wpisalam kod tej opaski tak jak pisalo na poczatku cennika no i nie uznalo tej pormocji, a maseczki tez wpisalam... czemu tak jest???
I kiedy wrzucam wszystko do koszyka to mam zero brakow, czy jak zatwierdze to pokazuja sie braki dopiero? I czy wtedy moge anulowac zamowienie czy nie ma juz odwrotu??? |
|
|
|
#117 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dzieki kobieto Niestety przez braki brakuje mi 3 pp do 100... i musze poczekac... jak w tym czasie pojawia sie nowe braki to sie chyba potne... Sluchajcie a czy jest szansa ze amber pojawi sie w tym katalogu??? Bo jesli to pozniej juz bedzie bez promocji?
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.A tak z innej beczki . Macie może ten nowy kalendarz kieszonkowy? Czy mógłby ktoś wrzucić jego zdjęcia? Byłabym bardzo wdzięczna. Zastanawiam się nad nim, tylko nie wiem, czy będzie dla mnie wygodny. Nigdzie nie mogę znaleźć jego zdjęć .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

zamawialam po raz kolejny w czwartek jak mi znow pomyla to bede reklamowac
.

nie mówiąc o większej ilości