Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-22, 16:31   #3241
pola25
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

Brzoskwinka trzymam kciuki,aby TŻ się udało.

Agusia może Bobas ma taki dzień, tak jak czasem każda z nas, że nie ma humorku i się mało rusza. Kamyk kiedyś pisał, że dzidzia może być ustawiona pleckami i nie czuć jej bardzo. Jak juz bardzo się martwisz, zjedz coś słodkiego,napij się zimnej wody i powinnien byc bardziej ruchliwy.Tylko sie nie martw!

Lila fajnie, że dobrze się czujesz. Zazdroszcze wrażeń z Dzidzią. Mam nadzieję, że niedlugo i ja będę mogła to przeżywać.

Camilliana ciężko stwierdzić czy to ma jakieś znaczenie. Dodam,że ja i moja siostra urodziłyśmy się tydz po terminie, nie wiem jak mój TŻ. Ja byłam mała jak się urodziłam, mój Tż duży a wychodzi, że nasz synuś będzie duży.
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 16:45   #3242
zebra666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Camillina Pokaż wiadomość
Witam... jestem nowa i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego sympatycznego stadka oczekujących mam. Trochę późno się przyłączam bo zostało mi zaledwie 6 tygodni do porodu ale im bliżej terminu tym więcej nerwów i potrzeby towarzystwa kobitek "w temacie" . Zamiast ubywać to mi przybywa pytań i wątpliwości a w gromadce raźniej..
Witaj Pewnie, że raźniej

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
Cześć
my dzisiaj chodziliśmy po lesie i to nawet pod górę...kondycja już nie ta, ale tak przyjemnie było teraz lenię się na łóżku mało produkujecie coś:/
Też dzisiaj z Tż-tem i psiakiem byliśmy na spacerku, bo piękna pogoda... Fajnie było- ewidentnie tego mi było trzeba

Brzoskwinia no myslę, ze coś go trapi i dlatego podpala... Mój tez nie pali już z 1,5 roku a czasem zdarzały się okresy kiedy wyczuwałam, że znów podpala... I nigdy się nie przyznawał ale swoje wiedziałam... Teraz nie zapalił już bardzo długo ale jesli przyjdzie wypić piwo z kolegami to wtedy zapali napewno...

Youyou dziękuję

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 16:48   #3243
Agape007
Zadomowienie

Camillina witaj wśród -jak to ładnie napisałaś-stadka styczniowo - lutowych mam. W razie jakichkolwiek pytań pytaj, bo tu jest wiele mamusiek, które na pewno pomogą Ci w "problemie".

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 17:01   #3244
xmila
Raczkowanie

U nas dziś leniwy dzień, słonko świeciło i było ciepło, więc ruszyliśmy na spacerek. Trochę się zmęczyłam i teraz odpoczywam wymyślając prezenty na święta Najgorzej z teściami, bo zero pomysłów Ale jeszcze trochę czasu mamy.

Do tego spać mi się chce, bo od kilku dni mały budzi mnie kopniakami i wstaję po 2 razy do kibelka Nawet nie mam siły nadrobić wizażowych zaległości..... Może małą kawkę sobie strzelę i ciasto, bo przyznam, że w piątek zaszalałam i zjadłam 2 kawałki i.... cukier w normie

Camillina
witaj

Frane
k
Franiowe ząbki
Kota
xmila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 17:04   #3245
zebra666
Zakorzenienie

Xmila zazdroszcze, ze tylko 2 razy... ja wstaje z 6 jak nic:\

Stary 2009-11-22, 17:56   #3246
xmila
Raczkowanie

Zebra, 6 razy to straszne....
Ale pewnie wszystko przede mną, bo dopiero 29 tydzień zaczęłam

Frane
k
Franiowe ząbki
Kota
xmila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 18:02   #3247
zebra666
Zakorzenienie

Ja już nie pamiętam jak to jest połorzyć się i zasnąć... co już usypiam zaczynam czuć, że muszę do wcAlbo zgaga- dzisiaj mnie obudziła w nocy masakryczna.

Stary 2009-11-22, 18:06   #3248
castilia
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do castilia

Hej,

A ja znowu mam zaległości w czytaniu, ale postaram się to jednak przeczytać bo wkurza mnie, że mnie tyle omija.
Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
wreszcie ogarnęłam Was!!!!!

ja mam trochę beznadziejny humor.pokłóciłam się z TŻ bo wydaję mi się, że mało z siebie daję.niby ma do pisania pracę,a więcej się obija i ogląda TV a ja latam z odkurzaczem i sprzątam...naprawdę mnie to wkurza, mam coraz mniej siły i wydaję mi się, że to on powinien mi przynieść śniadanie do łóżka wyręczyć w czymś, coś sam pomyśleć aby zrobić...
Heh... Skąd ja to znam... Bezmyślność i nieczułość facetów czasem nie zna granic. Ja też czasem wyję do poduchy bo mój TŻ wydaje sie nie mieć serca i nie zauważać, że wiele rzeczy zaczyna mi sprawiać naprawdę dużą trudność... Nic sam nie pomyśli, z żadną inicjatywą sam nie wyjdzie... Strasznie to dobijające, ale cóż tacy już oni są...
Ja dzisiaj zrobiłam TŻ-towi doslownie pisemną listę rzeczy które ma do zrobienia. Sam zresztą o to poprosił bo ma bardzo analityczny i praktyczny umysł i pracuje mu się lepiej z listami, wykresami, tabelkami.... bla bla bla A ja bym czasem tak chciała żeby wykazal trochę serca i inicjatywy, żeby mnie mile zaskoczyl... Heh... Pobożne życzenia.

Cytat:
o 16:23 ----------Xmila uczę angielskiego.
Haaaaaaa ja tez jestem po filologii angielskiej ))) Jak mieszkalam w Polsce to pracowałam w gimnazjum, w zaocznej szkole dla dorosłych i na prywatnych kursach. Tu pracuję jako cos w rodzaju asystenta i poprawiam dokumenty etc... (wszystko co związane z angielskim)
Pola myślisz o mówieniu do dzidziusia po angielsku???
My będziemy mieć istny mlyn w domu, bo ja będę mówić do dziecka po polsku, TŻ po turecku (coby się dzieciak z dziadkami z obu stron mógl dogadać bo to ważne) a do siebie mówimy tylko po angielsku

Dobra to teraz moja kolej na chwalipięctwo. Zasypię Was kochane zdjęciami tego co już mam.
Na pierwszy ogień wrzucam ubranka. Właśnie sprawdziłam i większosc mam do prania w 40 stopniach. Brat ma mi kupić na allegro torby próżniowe, to potem będę je tak przechowywać żeby się żadne zarazki i kurz nie dostawał.
castilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 18:13   #3249
castilia
Zadomowienie

I jedziemy dalej: sweterek, czapeczka na zewnątrz, kocyk kupiony w IKEA, 3 bodziaki Newborn, Zestaw Newborn od znajomych z Turcji firmy Chicco, kolejny zestaw Newborn od babci TŻ-ta, bodziak, jesio jeden zestaw od koleżanki Polki która mieszka na stałe w Turcji w Alanyii oraz przewijak.
Stary 2009-11-22, 18:20   #3250
castilia
Zadomowienie

Prócz tego mamy zamówione łóżeczko razem z ochraniaczami na szczebelki, poscielą i baldachimkiem oraz komodę do przewijania z jakiejś wloskiej firmy - kolekcja nazywa się Cassalino. Zaplacilismy za to fortunę nawet nie pytajcie... ale co tam to nasz pierworodny to szalejemy ile wlezie.

Wózek zamówiliśmy także firmy Chicco - Trio S3 i będzie albo Topazio albo Wallstreet jesli chodzi o kolor (nie robi mi to różnicy w sumie).
Stary 2009-11-22, 18:38   #3251
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez castilia Pokaż wiadomość
Heh... Skąd ja to znam... Bezmyślność i nieczułość facetów czasem nie zna granic. Ja też czasem wyję do poduchy bo mój TŻ wydaje sie nie mieć serca i nie zauważać, że wiele rzeczy zaczyna mi sprawiać naprawdę dużą trudność... Nic sam nie pomyśli, z żadną inicjatywą sam nie wyjdzie... Strasznie to dobijające, ale cóż tacy już oni są...
Ja dzisiaj zrobiłam TŻ-towi doslownie pisemną listę rzeczy które ma do zrobienia. Sam zresztą o to poprosił bo ma bardzo analityczny i praktyczny umysł i pracuje mu się lepiej z listami, wykresami, tabelkami.... bla bla bla A ja bym czasem tak chciała żeby wykazal trochę serca i inicjatywy, żeby mnie mile zaskoczyl... Heh... Pobożne życzenia.
.
oooo lista zadan do wykonania! Juz zapomnialam, ze kiedys na to wpadlam Jak bylam w pierwszej ciazy to zostawialam taka liste na stole, np. kupic bulki, owoce itp, oproznic zmywarke, wyniesc smieci itd... I zeby bylo smieszniej pamietam, ze sie doskonale sparwdzala i jeszcze maz odhaczal co juz zrobil. A teraz.... Prosze sie - umyj podlogi bo juz tydzien nie myte i sa brudne.... Maz: moze umyje jutro... Jutro: umyj podlogi... Jestem zmeczony itd...Moze powroce do listy - przynajmniej nie bede zrzedliwa baba przypominajaca mu co chwile, ze trzeba cos zrobic. Lista bedzie mu przypominac.
Jak wyjezdzalam na wakacje z rodzicami to mu zostawilam taka liste - wszystko co tam tzreba bylo podremontowac, itd...
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 18:41   #3252
kocurazab
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kancia Pokaż wiadomość
dołaczam do mam leniuszków może to weekend tak działa. Dzis nawet zjadłam kostke czekolady coby kajtka rozruszac to troche popykał. Jednak w porównaniu z ruszaniem w tygodniu to prawie nic
Bo to jest tak - jak mamuśki w tygodniu szaleją na wizażu, to Glutki szaleją w brzuszkach, a w weekend, jak mamuśki odpoczywają, to czemu Glutki też mają nie odpocząć, by nabrać siły na cały tydz rzutów w brzuszkach Też im się weekend na odpoczynek należy
kocurazab jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 18:48   #3253
addicted to wizaz
Zadomowienie

brzoskwinia - mam nadzieję, że tż uda się znowu rzucić palenie. Szkoda, że po takim czasie w ogóle zaczął. Przypuszczam, że to niezbyt łatwe, na szczęście ani ja ani tż nie palimy.

malinka - za środową wizytę
majkela - żeby wizyty były mało męczące i mało stresujące agusiamatyldka - jak się dzidziuś za mało rusza lub za dużo rusza to sie martwimy, ale dlaczego tak sie dzieje
Co do seksu to w pierwszej ciąży tż pod koniec nawet nie chciał o tym słyszeć, bo bał sie że coś się może stać (a przecież dziecko jest bardzo dobrze chronione i nie ma szans żeby mu sie coś stało). Jak będzie w tej to się okaże, jak na razie nie mamy żadnych przeciwwskazań, gorzej że nawet jak coś zaczynamy planować na wieczór, to ja najczęściej usypiam

Camillina - serdecznie witamy
Podobno pierwsze ciąże są przenoszone o kilka dni (w moim przypadku o 5 dni) - tak przynajmniej mówiła nasza prowadząca na ostatniej SR , ale jak tak patrzę na listę mamuś listopadowo-grudniowych to wcale nie jestem tego taka pewna. Już niedługo będziesz miała okazję się przekonać

zebra - współczuję częstego wstawania, bo w sumie mamy podobny termin, a ja zazwyczaj w ogóle nie wstaję w nocy (chyba że do pierworodnego, ale rzadko wtedy zachaczam o łazienkę)
castilia - ciuszki

A ja zmykam na rocznicę przeprowadzki do własnego mieszkanka, bo tż z synkiem już czekają
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 18:49   #3254
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
Majkela a czemu się stresujesz przed spotkaniem z tesciami?
Bo to są trudni ludzie i nie wiadomo czego się po nich można spodziewać.

Cytat:
Napisane przez agusiamatyldka Pokaż wiadomość
Witam Mamusie...strasznie spiacy dzien dzis jest...martwie sie troszeczke bo Krzysiu wczoraj i dzis strasznie kopie, nigdy tak bardzo sie nie ruszal i zastanawiam sie czemu tak sie moze dziac...we wt zaczynam 34 tydzien i zaczyna mi sie robic ciezko,schylac spac itd ehh a tu jescze 4 tyg dojazdow na uczelnie....zastanawial am sie ostatnio jaki Wasi Tz-ci maja stosunek do sexu pod koniec ciazy i Wy same oczywiscie tez moj Tz np boji sie ze zrobi cos dzidzi i ze wogole to tak glupio jak w brzuszku jest dziecko, kochac sie w trojke
Mój ma dobry, ale po różnych historiach z brzuszkiem staramy się inaczej "bawić"

Cytat:
Napisane przez Camillina Pokaż wiadomość
Witam... jestem nowa i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego sympatycznego stadka oczekujących mam. Trochę późno się przyłączam bo zostało mi zaledwie 6 tygodni do porodu ale im bliżej terminu tym więcej nerwów i potrzeby towarzystwa kobitek "w temacie" . Zamiast ubywać to mi przybywa pytań i wątpliwości a w gromadce raźniej..
Witamy
Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
Cześć
my dzisiaj chodziliśmy po lesie i to nawet pod górę...kondycja już nie ta, ale tak przyjemnie było teraz lenię się na łóżku mało produkujecie coś:/
Ja też chcę do lasu

castilia ale zakupy a mebelki bajka.
--------------
No to tak: wizyta teściów nie wypał. Jeszcze początek wizyty jako- tako ale reszta szkoda słów. Skończyło się na tym, że może znów za pół roku się zobaczymy.
-------
Nie wytrzymałam i włączyłam pierwsze pranie z ciuszkami- na poprawę humoru i głowa zaczęła mnie boleć
Stary 2009-11-22, 18:54   #3255
pola25
Zakorzenienie

Castilia śliczne rzeczy tak zamierzam mówić do Małego też w j.ang.nawet mu czytałam bajkę po ang

celka niezły pomysł z listą.muszę o tym pomyśleć.

co do aktywności Dzidzi, to mój od 2 dni jest bardzoa aktywny.pewnie ma takie dni.TŻ jest zachwycony

oglądacie na TVP2 o świnskiej grypie?

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Jutro mam wizyte u diabetologa a we wt u gina. Więc wyjeżdzamy jutro rano a wrócimy we wt wieczore.Trzymajcie kciuki.

Zamierzam poogladac wozki i kupic sobie kilka rzeczy.

Majkela co do tesciow, to ja nie lubie sie z moimi spotykac,jest sztywna atmosfera i tez nie wiem czego moge sie spodziewac po spotkaniu.tesciowa jest nieprzewidywalna,tesc nie ma swojego zdania, jest pod jej wplywem ( choc i tak sie duzo na plus zmienilo)
Stary 2009-11-22, 18:54   #3256
zebra666
Zakorzenienie

Castillia prześliczne te ciuszki!!!

Majkela jak Ci pisałam już- czasami lepiej, że się z nimi nie widuje- ja swojej teściowej nie widziałam juz 7 miesięcy jak nic i jest mi z tym dobrze

Ale się obżarłam:P jejku hehe

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-11-22 o 18:56
Stary 2009-11-22, 18:59   #3257
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
Castillia prześliczne te ciuszki!!!

Majkela jak Ci pisałam już- czasami lepiej, że się z nimi nie widuje- ja swojej teściowej nie widziałam juz 7 miesięcy jak nic i jest mi z tym dobrze

Ale się obżarłam:P jejku hehe
Zebra a Twoj TŻ sie z nimi widuje?
Stary 2009-11-22, 18:59   #3258
filka2
Zadomowienie

my znów w poszukiwaniu pralki i lodówki,ech już nóg nie czuje a kostek nie ma.

z sexem to u nas kiepściutko,wcześniej nie mogłam bo troche zagrozenie,teraz od długiego czasu lecze grzybka i ciągle globulki i w dodatku ja czuje ból w środku a i tz panikuje bo boi sie po stracie naszego 1maluszka.ale damy rade
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:04   #3259
zebra666
Zakorzenienie

Pola on może z nią się widział w tym czasie 2 razy? Wczoraj dzwoniła żeby ja odwiedził... nie odwiedził...zawsze jak już nawet był to coś chciała piłowała o kase, żeby jej pomógł długi popłacić itd... a ona leni się i wydaje kase na fajki i inne umilacze czasu...

Stary 2009-11-22, 19:06   #3260
ula 87
Zadomowienie

hej kochane , mężuś już pojechał i zostałyśmy same z Malutką
gardło mnie boli i troszkę mam kaszel , jutro pojadę do apteki kupić za wszasu jakiś syropek ( chyba "pini'' można pić)
spać mi się już chce a chciałam '' skazanego '' zobaczyć

Castillia śliczne ciuszki

dziewczyny jaki syrop można pić na kaszel w ciąży??????

mam w szafce snicersa ... zaraz go zjem

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------

a co do seksu to mam zakaz , ale tragedii z tego nie robimy ... przecież istnieją inne techniki '' relaksu''

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:13   #3261
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Pola on może z nią się widział w tym czasie 2 razy? Wczoraj dzwoniła żeby ja odwiedził... nie odwiedził...zawsze jak już nawet był to coś chciała piłowała o kase, żeby jej pomógł długi popłacić itd... a ona leni się i wydaje kase na fajki i inne umilacze czasu...
Zebra a ona nie szuka z Wami kontaktu?u nas tak było przed ślubem a teraz bardzo chce sie z nami spotykac.ale te tesciowe sa wredne...
Stary 2009-11-22, 19:14   #3262
celka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
dziewczyny jaki syrop można pić na kaszel w ciąży??????
drosetux -homeopatyczny. Ale nie wiem czy dziala.
Ja bralam mucosovan ale to z polecenia lekarza (dziala wykrztusnie).l
celka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:14   #3263
pola25
Zakorzenienie

[QUOTE=ula 87;15438952]hej kochane , mężuś już pojechał i

mam w szafce snicersa ... zaraz go zjem

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ----------
Ulcia ty Łakomczuszku

a co do syropou, to nie wiem,najlepiej idz do lekarza!
Stary 2009-11-22, 19:16   #3264
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Ja już nie pamiętam jak to jest połorzyć się i zasnąć... co już usypiam zaczynam czuć, że muszę do wcAlbo zgaga- dzisiaj mnie obudziła w nocy masakryczna.
Ja mam tak samo, wstaje ok 4 razy w nocya i zgaga mnei czesto budzi w nocy...ehh meczace to i dlatego spie potem do 10 jak juz usne

Cytat:
Hej,

Haaaaaaa ja tez jestem po filologii angielskiej ))) Jak mieszkalam w Polsce to pracowałam w gimnazjum, w zaocznej szkole dla dorosłych i na prywatnych kursach. Tu pracuję jako cos w rodzaju asystenta i poprawiam dokumenty etc... (wszystko co związane z angielskim)
Pola myślisz o mówieniu do dzidziusia po angielsku???
My będziemy mieć istny mlyn w domu, bo ja będę mówić do dziecka po polsku, TŻ po turecku (coby się dzieciak z dziadkami z obu stron mógl dogadać bo to ważne) a do siebie mówimy tylko po angielsku
Ja tez jestem po filologii angielskiej i tez myslalam zeby mowic do synka po angielsku mam zamiar mu puszczac kolyskanki po angielsku do snu
Castilla to u ciebie w domu niezly misz masz jezykowy bedzie sami poligloci ale bardzo dobrze, dziecku to na pewno nie zaszkodzi
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:20   #3265
youyou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xmila Pokaż wiadomość
U nas dziś leniwy dzień, słonko świeciło i było ciepło, więc ruszyliśmy na spacerek. Trochę się zmęczyłam i teraz odpoczywam wymyślając prezenty na święta Najgorzej z teściami, bo zero pomysłów Ale jeszcze trochę czasu mamy.
no właśnie dziewczyny podsuwam prośbę żebyście pisały jakie macie pomysły na prezenty dla teściów itd, ja totalnie nie wiem więc może mnie natchniecie

Cytat:
Oj mam to samo! najpierw zgaga przez którą nie mogę zasnąć a potem zaczyna się wstawanie na sikanie i tak co jakies 2h piję dużo na moje bakterie w moczu i dlatego tak latam w nocy..

Cytat:
Dobra to teraz moja kolej na chwalipięctwo. Zasypię Was kochane zdjęciami tego co już mam.
Na pierwszy ogień wrzucam ubranka. Właśnie sprawdziłam i większosc mam do prania w 40 stopniach. Brat ma mi kupić na allegro torby próżniowe, to potem będę je tak przechowywać żeby się żadne zarazki i kurz nie dostawał.
Super ciuszki a meble warte fortuny, oj czego się nie zrobi dla pierworodnego

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
--------------
No to tak: wizyta teściów nie wypał. Jeszcze początek wizyty jako- tako ale reszta szkoda słów. Skończyło się na tym, że może znów za pół roku się zobaczymy.
Współczuję teściów.... A co z nimi nie tak? czepiają się?

Cytat:
o dzizas jaka jędza

---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość

a co do seksu to mam zakaz , ale tragedii z tego nie robimy ... przecież istnieją inne techniki '' relaksu''
no właśnie
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:22   #3266
pola25
Zakorzenienie

Dziewczyny gdzie kończyłyście fil.ang.?
Stary 2009-11-22, 19:37   #3267
zebra666
Zakorzenienie

Napisała przed chwilką do mnie Aldii- jest od rana w szpitalu, ponieważ od wczoraj nie czuła ruchów. Zrobili jej KTG i usg i wyszło,że niby jest w porządku, ale mała się nadal prawie nie rusza. Powinni je jutro wypisać...

Pola szuka teraz kontaktu an bank... bo o wnuka jej chodzi wiesz...chciałaby go widziec i wogóle. Ale ja nie szukamz nia kontaktu, Tż widzę, ze bardzo powściągliwy do niej i jakoś nie widziałam jej cała ciążę. Na ślub nie przyszła pomimo zaproszenia więc tym bardziej nie czuję już potrzeby się wysilac na udawane usmiechy do niej skoro tak wobec syna się zachowała.

Youyou a ja własnie nei amm bakterii w moczu a tak mnie goni:P ale za to muszę wypić z wieczora dośc tak pewnie to dlatego... No ale wtedy najbardziej mi się chce pić jakbym kaca miała.

Stary 2009-11-22, 19:39   #3268
ula 87
Zadomowienie

widzę ze większość z nas ma kłopoty ze spaniem i częstym sikaniem coś o tym wiem
ja w nocy musze wstawać do toalety średnio co 2-3 godziny

narazie na kaszel i gardło piję mleko z czosnkiem i miodem oraz herbatką z cytryną i miodem
ale jak jutro pojadę do miasta to zachoczę o aptekę

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:40   #3269
gosbaj
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny gdzie kończyłyście fil.ang.?
Ja konczyłam we Wrocławiu w Wyzszej Szkole Filologicznej. Najpierw licencjat a potem magisterke na tej samej uczelni.
gosbaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-22, 19:41   #3270
pola25
Zakorzenienie

a Aldii nie napisała czy wiedza dlaczego slabo czuje Dzidzie?

Zebcia niezła tesciowa.nie przyszla na slub...nie dziwie sie ze nie szukasz kontaktu. ja tez jestem zniechecona i nie zalezy mi na dobrych relacjach.tak mi dala w kosc...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości