|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
uśmiechnij się do kamery, bo wszyscy chcą cię zniszczyć Powiedz gdzie są tamte dni? Powiedz mi, powiedz mi, albo milcz Zaczaruj mnie ostatni raz, zaczaruj mnie, mocno przytul moją dłoń i jak we mgle jeszcze ten ostatni raz odpłynąć chcę, z tobą Niech nie kończy się ten magiczny czas, niech nam będzie jak w niebie W oceanie oczu Twych, widzę szczerości przyszłość i blask, I przysięgam, że zawsze już będzie tak zawsze... Wiem, że warto żyć dla nieznanych, przyszłych, wspólnych dni... Wierzę, że na zawsze będziesz w nim... W tej potyczce serc zranionych zwyciężyłeś przecież ty
|
|
#1862 |
|
Zadomowienie
|
Kinderka13 już przeniosłam zapytanie
|
|
#1863 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oddychaj!...spokojnie..to tylko miłość umarła..Ty żyjesz dalej! wczoraj gdy wchodziłam do swego pokoju i czułam Twój zapach kładłam się na łóżku i pochłaniałam go z powietrza z całych sił ,malując bezwiednie palcami serca na prześcieradle i uśmiechając się nieświadomie do sufitu. Dziś gdy weszłam,upadłam na łóżko zakrywając z całej siły twarz ,by nie krztusić się od Twego zapachu,by jak najmniej przedostało się go do serca,dłonią bezwiednie ściskałam prześcieradło,a sufit podziwiał ocean łez...
...jesteś odpowiedzialny za to,co oswoiłeś..... Edytowane przez Almost lover Czas edycji: 2009-11-22 o 21:39 |
|
|
|
|
#1864 |
|
Raczkowanie
|
delilah_ - jak już ci wspominałam, cudowne opisy. ![]() o matko, matko. nie wierzę, aaaaaaa. to pieczenie oczu, to kłucie w sercu, nie mogę oddychać. coś jest ze mną nie tak? czuję, jakby coś we mnie pękło. czuję się pusta.. nie widzisz tego? jestem cała obolała..![]() ____________________ kocham cię. nie kocham cię. kocham cię. nie kocham cię. wyszarpałam wszystkie płatki z kwiatka. niewinna róża, ale jesteś skończony.. i ja też jestem. patrzę na ciebie kącikami oczu, wmawiam sobie, że nic do ciebie nie czuję.bo jestem zbyt nieśmiała, by ci o tym powiedzieć...
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
do góry nogami z pocałunkiem na czole.
5 oddechów sześciennych zapomnienia. nie wracajmy jeszcze na ziemie. i wpadłam jak śliwka w kompot. wiem, gdzie masz blizny na ciele i wiem, jak mieszkasz. co jesz, w co wierzysz, czego pragniesz. z pozoru wszystko wygląda tak samo.
|
#1866 |
|
Raczkowanie
|
zalatuje piątkiem trzynastego , tyle tylko , że ostatnio co dzień takie piątki. Fenyloetyloamina <3 Manewry szczęścia. Bo człowiek może wytrzymać tydzień bez picia, dwa tygodnie bez jedzenia,całe lata bez dachu nad głową, ale nie może znieść samotności. To najgorsza udręka, najcięższa tortura. |
|
|
|
#1867 |
|
Rozeznanie
|
ja dobrze znam to, bo zgubić sens jest łatwo.
i wiesz co ja kumam to jak żaba daję sobie radę i ty dawać nie przestawaj. mówię to co myślę, nie myślę, że to odwaga czas byś zrozumiał, bo czas tego wymaga. winisz mnie znów za coś niepotrzebnie finisz ja to znam i mina ci zrzednie. tak pewnie, niepewnie, ledwie kminisz tak jest nieŹle jak to czynisz. i niż, mieć dupę wyżej niż głowę uprę się i dopnę i nie potknę słowem. japy zatkać chcą, coś zrobić przykrość w darach składam miłość na mą przyszłość. i zapewniam, wiem jak to działa to nie przepowiednia tylko prawda cała. pozwól mi kumać to kumam i mieć świat jak Truman nie chcę już patrzeć jak struwa się rzeczywistość od uwag. jedno jest pewne to dodaje mi sił niczym królewnę, uwiera mnie rapowe ziarno w tył. a ja żyję kumaniem bo ciągle mam na stanie świadomość tego co jest grane. nie chodzi o to abyś kumał moją jazdę ale byś zrozumiał zawczasu ważne sprawy własne.
|
|
#1868 |
|
Przyczajenie
|
silnym ramieniem, silą miałeś być..
odezwałeś sie do mnie... ale już mnie to nie podnieca tak jak kiedyś... ![]() inna>? bo inna od innych? ci ludzie.. te chwile.. te wspomnienia... te uśmiechnięte twarze.. tego sie nigdy nie zapomina... nie pytaj,.. popatrz... zrozum..
|
#1869 |
|
Rozeznanie
|
świat pewnie pęknąłby ze śmiechu, gdyby się dowiedział, że chcesz do mnie wrócić po tym wszystkim. żałosna postać Anioła Stróża, któremu jakoś nie wychodzi wspieranie mnie. mimo wszystko wciąż jest, mocno trzyma mnie za rękę, patrzy na mnie jakby widział mnie pierwszy raz. kocha mnie, mimo wszystko. dwanaście po północy, On dokładnie przykrywa ją kołdrą i całuje w czoło. miłość w prostych gestach.
|
#1870 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.
_ so fuck you anyway Rozpruj mnie. wypruj ze mnie ten żal. jeden rzut oka na własne życie, to o jeden rzut za daleko. to ten grymas na twojej twarzy, którego tak nie znoszę. to on jest tak okropny, kiedy proszę; zostań. weź mnie szczyptę, posól mną to i owo. przykrywam się mrokiem własnych myśli, ciemnością słów otulam się do snu. zakłamując się co dnia, zakłamując się do dna. czasem nie pojmuję swoich reakcji, które niesfornie tak zachowują się na twój widok. zamykam cię w sobie, kołyszę sie tobą do snu. nadziewam się strachem. strach jest wtedy, kiedy boisz się, a sam nie wiesz czego. wiesz tylko, ze to jest straszne, ma zęby i gryzie tam, gdzie boli najbardziej. odwróc mnie, odwróć mnie do góry dnem. Odkręc wieczko, niech rozleję się na stół. rozgryź mnie. przegryź mnie na pół. duszę się, uwolnij mnie już.
|
#1871 |
|
Raczkowanie
|
I właśnie to do mnie dotarło. On nie wiedział, że ja go kochałam. Nie zdawał sobie sprawy jak silne było to uczucie. Nie miał pojęcia jak płakałam gdy odszedł. Myślał, że moja duma i siła charakteru pozwolą mi wyjść z tego związku bez najmniejszego szwanku.Mylił się. Do dzisiaj pamiętam mokrą pościel. Przejrzyj na oczy w końcu ! To tak cholernie trudne, ale musisz być silna... wiem... i będe...
im więcej o tym myślę tym szybciej dochodzę do wniosku, że nigdy nie byłam Ci potrzebna.
|
|
#1872 |
|
Zadomowienie
|
Paa. ;* Dzięękuję za wszystko ;]
* * * Zaśpiewaj mi piosenkę z zaczarowanego ogrodu. 'Nigdy więcej nie mów do mnie że nie kochasz.' Mam cudowny plan zbawienia świata! Zapakujemy naszą miłość w paczuszkę. Będzie to normalna paczuszka niczym się nie wyróżniająca od innych paczuszek. Ale tą właśnie paczuszkę włożę do samolotu i każę wyrzucić w okolicach trójkąta bermudzkiego. Tak zginie nasza miłość. I nie będzie to śmierć naturalna.
|
|
#1873 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję Słoneczko moje utalentowane ;-) ja zabieram łopisy, bo mogę, no nie?
![]() była jak królowa. a oni wszyscy jak jej poddani.
ubóstwiali ją, robili dla niej wszystko, aby podarowała im choć raz to zalotne spojrzenie z tym zabójczo pięknym uśmiechem. wyglądasz olśniewająco. bez różnicy czy masz na sobie wieczorową suknię, dresy, bikini czy tam nie masz na sobie nic. ;-)
|
#1874 |
|
Rozeznanie
|
kamisha uwielbiam ;* <3 _______________ Jesteś cymbałem. kocham cię.
Nie umiem grać w szachy. W życie. Żeby zrozumieć, trzeba poczuć.
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Świat bez Ciebie jest pozbawiony wszelkiego uroku.
wiem,że mnie tu wgl nie ma, ale coz. i tak pewnie nie zwrocilyscie uwagi . bywaaaaaa. |
|
|
|
#1876 |
|
Przyczajenie
|
-nie widziałem Cie tydzień, juz mi przeszło..
-aha.. ja nie widziałam Cie 8 miesięcy, jeszcze mi nie przeszło.. nadal tęsknie i nadal Cię kocham. miej do mnie troche rozsądku, zresztą do siebie też. kocham oglądnie filmów z Toba, gdy zaspypiasz mi na ramieniu.. zawsze.. -masz coś jeszcze w sobie ? -owszem, resztki po Tobie. Na siebie dziś liczy - rozpina guziki www.operatywna.fbl.pl ;-) |
|
|
|
#1877 |
|
Raczkowanie
|
. Niebezpośredni pocałunek. To też romantyczne. ![]() Mam przeczucie, że miłość powinna mieć trochę bardziej czarująco różowy kolor... Idę z biegiem rzeki prywatny atak paniki Właśnie wyrwałam cztery rzęsy. To zły znak. Dwadzieścia minut po tym jak zerwałam z moim chłopakiem, wpadłam w stan upojenia alkoholowego. Co robię z samego rana? Nie śpię. Po co śnić, skoro prawdziwe życie jest takie pasjonujące? Czy może być coś lepszego od leniwej niedzieli? Od czytania w łóżku? Picia kawy? Jedzenia jajecznicy? .
|
#1878 |
|
Raczkowanie
|
i nawet serek wiejski jest bardziej z miasta niż ty wieśniaku.
![]() .. przestań pier.dolić jaka jestem doskonała i idealna. tobie to chyba nawet mój bąk liliami pachnie. ![]()
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
żołnierze moich ust szminką kreślą nowe ramy ,
byś nie zapomniał już jaka jestem zakazana . bo Twoje nieszczęście dziś jest pokarmem dla innych . powiedziałeś ; "wystarczy chcieć , a chcieć to móc". a ja chcę Ciebie , mogę? ja i Ty , razem My - to wielkie nieporozumienie!
|
|
#1880 |
|
Rozeznanie
|
łamiesz się? chyba jesteś chopie z dykty
tym ty nie okazujesz swojej ikry. muli cię? lepiej wymień sobie filtry bawisz mnie tak, że składam się jak Wigry. i wiesz co? ja szczam na to na litry weź się lepiej odsuń, bo widok będzie przykry.
|
|
#1881 |
|
Przyczajenie
|
Byłam serca biciem Wiosną , zimą , życiem Marzeń twoich echem , Winem , wiatrem , śmiechem. <3 |
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
-Kelner! Promyk słońca, który mnie rozweseli poproszę... -Potknęłam się o tiulowe niebo i połamałam sobie rzęsy... -Napisałam dziś na szybie list do Ciebie... -`Jeśli chcesz zobaczyć tęcze... Najpierw musisz pogodzić się z deszczem... -`Tyle łez wylanych... To przez tą miłość do człowieka
|
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
do końca życia? kochanie, to zbyt krótko.
mam ochotę na odrobinę szczęścia w twoich ramionach. pomaluję wszystkie moje sny kolorem twojego uśmiechu. byłam na wyciągnięcie ręki. ale ty zawsze sięgałeś dalej. |
|
|
|
#1884 | |
|
BAN stały
|
Perfidnie wszystkie UKRADŁAM
bywaj, że tu częściej CUDA tworzysz ukradłam Cytat:
ukradlam już UWIElBIAM .! ------------------------------------ JednaNaMilion- mega, mega okradziona i już .!------------------------ Po szyje w chmurach, po kolana w oceanach Nie pomaga żaden lek, ciągle jesteś w moim śnie.. =( Teraz gdy słyszę dźwięk smsa, mam nadzieje że to kolejna reklama, ta mniej boli... ..A na balkonie ksiezniczka i jej ... muchy . wielka miłość ?! taaaa , chyba w filmie ! w życiu trzeba myśleć realistycznie .. Kiedy dostajesz bolesnego kopa w dupe to wcale nie oznacza, że jesteś zły. Ale pamiętaj to co boli umacnia, mimo wszystko. Więc zaakceptuj siebie takim jakim jesteś, bo inaczej zginiesz. Zginiesz w tak idealnie poukładanym na opak świecie. - Masz chłopaka? - Mam.Ale on chyba nie ma dziewczyny. Są rzeczy znane i rzeczy nieznane.. a pomiędzy nimi są drzwi. Wiesz? absurd goni absurd. A ja zataczam się w krainach radości i marznę w trampkach na mrozie. Szukasz dziewczyny idealnej.? Sklep z lalkami dwie przecznice dalej. chciałam poskarżyć się na Ciebie Bogu - nic z tego. on też jest w Tobie zakochany. . Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2009-11-23 o 12:17 |
|
|
|
|
#1885 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hihi, dobre ; D kradnę ; * ______________________ I took one look at You and it was plain to see that You were my destiny! raz spojrzałam na Ciebie, i to było oczywiste, że jesteś moim przeznaczeniem! With my arms open wide I threw away my pride. I'll sacrifice for You.. Z szeroko otwartymi ramionami odrzuciłam swoją dumę. Poświecę się dla Ciebie..
|
|
|
#1886 |
|
Raczkowanie
|
łzy czasem płyną ze szczęscia.
życie jest tylko minutą. smak co daję wolność bez cienia kłamstwa. iść na skróty. magia. łzy i smutek są szczęściem? wariactwem oddycham. z tą muzyką dorastam. dzięki Ci Boże za energie równą lawiną w Alpach. walka z wiatrakami, ale w oryginalny sposób. gdzieś ma koniec swój szlak. wybrać wielkie rzeczy, przebierając w rzeczach małych. bo miłość, to nie tylko telefony i smsy... życie zmienne, że jest stałe to są brednie. Ja pokaże Ci świat bez łez. Śnij swym snem.. Bez Ciebie będzie łatwiej żyć. bo jesteś blisko <3 ;*
|
|
#1887 |
|
Raczkowanie
|
Nadzieja nie jest marzeniem, lecz sposobem przekształcania marzeń w rzeczywistość.
---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Jeśli spełniają się sny, to nie wiem o czym powinnam dziś śnić.... |
|
|
|
#1888 |
|
dream big
|
* Bo czasami musisz stać się kimś innym. Musisz jednak pamiętać, kim byłeś. Kim chciałeś być. Kim jesteś.
* "Codziennie patrz na świat jakbyś widział go po raz pierwszy" * „Miłość to nie staw, w którym można znaleźć swoje odbicie. Miłość ma swoje przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice, burze i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko.” * „Za bardzo go kochałam, a miłość nie rządziła się zasadami logiki.”
|
|
#1889 |
|
Rozeznanie
|
* Every feeling that I get But I haven’t missed you yet Czuję każde z tych uczuć Oprócz tego, że cię straciłem * Every roommate kept awake By every sigh and scream we make Każdy współlokator budził się przez każde nasze westchnienie i krzyk * Only when I stop to think about it Gdy tylko przestaję o tym myśleć * I hate everything about you Why do I love you Nienawidzę w tobie wszystkiego Dlaczego cię kocham? * three days grace - I hate everything about you |
|
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
I'll be the King of Hearts, You be the Queen of Spades, and I'll fight for You like I was Your solider. Będę królem kier, Ty będziesz królową pik, i będę walczyć dla Ciebie jakbym był Twoim żołnierzem. No matter how I try, I know that I'll never find someone that I love like You.. Nie ważne, jak się staram, wiem że nigdy nie znajdę kogoś , kogo kocham jak Ciebie..
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:54.

<3