|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Hej
![]() Cisza tutaj jak makiem zasiał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widzę, że i Ty zaliczasz się do Klubu pracujących mamusiek ![]() nam też ciężki jest i moi rodzice nam dużo pomagają ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4262 |
Zakorzenienie
|
Malutka
![]() ja myślę,że powinnyśmy słowo "ignorowana" dodać do tytułu wątku ![]() ![]() Koniec z tymi depresjami ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zadomowienie
|
Witajcie babolki
![]() Chyba mnie zatłuczecie za to co napisze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Może ktoś mi w skrócie napisze jakie dzieciaki zdobyły umiejętności? tak żeby mnie dobic. |
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Zadomowienie
|
Ranny ptaszek...bo do pracy jechalam
![]() ![]() rumiankowa super, ze w pracy szybko sie zaklimatyzowalas, najwazniejsze ze Gosia spokojnie spedza dni bez Ciebie, reszta sie ulozy ![]() marika ciesze sie, ze juz dobrze i zostala Ci tylko malutka pamiatka, na pewno szybko sie ulotni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nadrabiania masz sporo,w skrócie powiem ci tylko,że generalnie dopadała mamuśki jesienna deprecha i czują się ignorowane,do tego było kilka imprez z fajnymi facetami,ja zajęłam się uaktualnieniem naszej listy i zbieram dane np.; data twoich urodzin (żeby móc życzenia sobie poskładać),a także zdjęcia naszych maluszków,które zamontuję w liście.Robię też kartkę świateczną z naszymi dziećmi (projekt u mnie w albumie" wizażowe maluszki"),jesli chcesz to też o fotkę proszę na adres ursull@onet.pl To tak bardzo w skrócie ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-22 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zadomowienie
|
ursull super ten album u Ciebie, mozemy podejrzec nasze dzieciaczki w jednym miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a humor tak jakoś ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
Illbana
![]() ![]() Poiglot ![]() Malutka ![]() za życzenia, Michas też dziękuje ![]()
#4269 |
Rozeznanie
|
czesc
![]() buziaczki dla wczorajszego jubilata Iwa ![]() oraz dzisiejszego-Michalka ![]() u nas b.zmian.. podczytuje Was a przynajmniej staram sie..byc na biezaco ![]() ale weny-niet! nie bede juz sie zalic na palucha.. ![]() ogolnie..jesien to nie dla mnie ta pora roku.. poza tym Kalunia pieknie juz wsuwa kleiki(kukurydz.) i kaszki ryzowe od jutra czas zaczac.. no wlasnie co??? chciaabym jakies warzywko.. moze marchewke? tylko ugotowana czy wycisniety soczek? i powiedzcie mi po jakim czasie i jaki nst.skladnik? pytam dzis bratowke a ona mi ,ze jak Niunka ma prawie 5 m-cy(dokladnie 4 ,5)to juz zupke i miesko jakies ![]() tak od razu od kleiku do miecha??? zas druga kolezanka dala przepis na "marchwianke"i zacytuje "marchewka,tyle samo cukru co soli i maselko-tylko prawdziwe!" ![]() dziewczyny,prosze podpowiedzcie ,bo to -to glupoty mi sie wydaja (nie,nie wydaja-to sa glupoty!) cukru i soli mam zamiar jak najdluzej nie podawac! a ta mi na pierwsza zupke taki przepis zapodala! Najlepsze jest to ,ze ona taka pierwszy raz, po 3 m-cu podala dziecku ![]() Poiglot-slonko a czemu Ty nie chodzisz sama sprawdzac sobie wage dziecka? Ja do 3 m-ca chodzilam co 2 tg. a potem raz na m-c ![]() kurcze..nie wytrzymalalabym jak bym tego nie sprawdzala.. Teraz widze i wiem ,ze Kala ladnie przybiera ,wiec sie nie martwie ale lubie wiedziec..tak sama dla siebie chociaz ,jak rosnie moja krolewna ![]() Co do jedzenia Bryanka to uwazam ,ze dziecko jest na tyle madre,by nie pozwolic sie zaglodzic ![]() Nie wkrecaj sobie tylko dla pewnosci idz i zwaz malego ![]() Rumianeczku-piekny kolorek ![]() (mam podobny ..ale ja nie wygladam w nim dobrze ![]() ![]() ciesze sie ,ze dajecie sobie rade.. ![]() malutka-jak to "niewidzialna"???pros ze Cie!!!ja bardzo lubie jak piszesz ![]() wiem,ze nie zawsze kazdej dziewczynie odpowiem.. ale ja mam straszna skleroze ![]() nawet jak sie staram.. ![]() ale tez nie zawsze czuje,ze mam cos do powiedzenia... taka pustka w glowie... niestety po ciazy mam wielkie problemy z pamiecia ![]() marika- ![]() ![]() ursull-jestes NIESAMOWITA i bardzo PRACOWITA ![]() ![]() (mam zakupione ubranko p.mikolajowej ale nie wiem kiedy fociak porobimy..ale jak tylko to zaraz Ci wszystko podesle ![]() Kochana bardzo sie martwilam jak pisala o tej powodzi! ale ciesze sie ,ze Was nie zlalalo,i mam nadzieje,ze bedzie ok ![]() Mell-x-OMG ![]() (boszzzzzzzzz a juz myslalam ,ze to ja mialam nienormalnego ex tz-ta..przy tym to tamtem moglby uchodzic za swietego ![]() smutne,ze dziewczyna w imie "milosci"jest tak zaslepiona ![]() a jak sie ma moj Alekxiunio ![]() ach..i bym zapomniala..super ta fotka z Tz i Alexem ![]() (gratulejszyn przelamamnia lodow ![]() ![]() blondynkapoznan-czesc ![]() i Was wszystkie oczywiscie tez ![]() a tak wogole,to dzis z siostra wyrwalysmy sie na zakupki dla poprawy humorku i garderoby ![]() zmoklysmy okrutnie..bo mialysmy ochote na "jarmark"pod Weembley Arena-pod golym niebem..ale za to usmialysmy sie strasznie ![]() fajnie tak wyrwac sie z domku na troszke.. Tz zostal z Kala,o 10.00dal jej kaszke ryz. o 12.00 mleczko a o 15.00 bylysmy juz w domku i pora na cycusia byla ![]() powiem wam,ze ja tez mysle karmic tak 6-7-8 m-cy zobacze ile sie da ale nie dluzej.. to jest wspaniale uczucie ale wystarczy moim zdanie dziecku,co najlepsze juz wyssie do tego czasu ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-22 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Rozeznanie
|
zapomnialam sie pochwalic!
zostalam ciocia po raz wtory ![]() ![]() ![]() bratowka po 2 tyg."opoznienia"miala wywolywany porod ale po 6 godz.boli skonczylo sie na cc.. na szczescie z nia i maluszkiem-tak tak to -CHLOPCZYK ![]() wszystko jest dobrze ![]() (ale nadal nie ma imienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 | |
Zakorzenienie
|
Oto uzupełniona pierwsza część listy,sprawdźcie czy wszystko ok.Przypominam,że po kliknięciu na imię dziecka pojawi się zdjęcie,o ile zostało dostarczone.Tam,gdzie są znaki zapytania,brakuje mi danych
![]() Mamuśki kwietniowe i majowe cz.I Malutka24(Sylwia ur.06.10.1982) ....... ![]() anulka anulka(Ania, 25 l).............. ![]() Boszenka69 (Bożena ur.28.10) .................. ![]() Poiglot (Klaudia ur.10.05.1991)...... ![]() DIDI84 (Diana 24 l) ....................... ![]() Sashka20 (Natalia,20l)............ .... ![]() Katrin1(Kaśka,32 l) ...................... ![]() Kathi75 (Kasia,32l) ...................... ![]() Kapryska(Asia ur. )....................... ![]() Milena07 (Agnieszka ur.22.07.1972) ![]() Ania 4891(Ania ur.11.09.1984 )......... ![]() Male (Asia 26l)..................... ......... ![]() Aljaka (Kasia ur.02.08.1976) ,,,,,,,,,,,,,, ![]() Eve1603(Ewa ur. 16.03.1977)......... ![]() Superzabula (Monika ur. 04.11.1981) ![]() Gosikk_s (Małgosia ur.12.04.1974) .... ![]() Maugoszatka (Gosia, 21 l ) .............. ![]() Esti1984 (Estera, 24 l) ....................... ![]() Bercia2000 (Ewa 28l ) ....................... ![]() Ursull (Agnieszka ur.02.01.1977)....... ![]() Heksa (Asia,22 l) ......................... ....... ![]() Vila1987 (Ula,21l ) ......................... ... ![]() Marika 2121 (Dominika ur.17.02.1986).... ![]() Karola_82 (Karolina,26 l) .................. ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Michasiu wszystkiego najlepszego i tysiąc buziaczków ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-25 o 20:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i byłam u tej wiedźmy... ![]() Cytat:
![]() Rumianku fajny żywy kolorek. ja taki też jakiś czas nosiłam. Przestałam, gdy postanowiłam odżywić włosy i wracałam do naturalnego. Długo tym naturalnym się jednak nie nacieszyłam, bo mi siwe zaczęły pojedyncze wyrastać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Laseczki wy macie nie po kolei w głowie... Jeśli któraś pisze, że czuje się ignorowana, bo nikt jej nie odpowiedział na jakieś tam pytanie. Już kiedyś to pisałam: bez sensu jest jeśli ktoś ma pisać "ja nie wiem" jeśli nie ma pojęcia co odpowiedzieć lub nie miał z daną rzeczą, sytuacją do czynienia. Więc nie czujcie się proszę urażone lub ponówcie swoje pytanie... ![]() Dziewczynki ja jutro pojawić się mogę dopiero wieczorem i może być tak codziennie ![]() ![]() ![]() Michasiu teścióweczka i narzeczona składają Ci moc moc moc życzeń z okazji Twojego wspaniałego święta - ukończenia 6 miesięcy
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Zakorzenienie
|
Doris no jesteś babo,długo ci tej weny brakowało
![]() Ja zaczęłam od marchewki.Ugotowałam,prze tarłam,dodałam troszkę oliwy i kleiku ryżowego,żadnych przypraw (co to wogóle za pomysł z tym cukrem i solą ![]() ![]() ![]() Ja nadal chodzę co dwa tygodnie sprawdzać wagę małej,taka nadgorliwa jestem ![]() Dziękuję,ale nie czuję się niesamowita,ja lubię bawić się w takie rzeczy ![]() ![]() Fajnie,że się wyrwałaś na zakupki i co kupilaś? I gratulacje ciociu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
I jeszcze życzenia dla Michasia takie ![]() Wszystkie ziomki z Twojej paki i rodzinka ślą buziaki. A do tego wielką falą z życzeniami teksty walą: super życia, spoko zdrowia, fury, chaty, kasy mrowia. Niech frajerom lata gul, jesteś trendy, jazzy i cool! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Aguśka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Zakorzenienie
|
Cinusiu i jak tam u wiedźmy,opowiedz coś
![]() ![]() ![]() Życzę zatem udanego powrotu do pracy,fajnego,nowego sędziego i wogóle,żeby super było.Co do rozstania z Niną,pomyśl ile będzie radości z powrotu i witania się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Zadomowienie
|
dzięki wszystkim za komplementy a propos fryzurki, na żywo jest żywsza
![]() ![]() no i rosnę z dumy czytając komplementy dotyczące Gosi ![]() buziaczki dla wszystkich solenizantów z ostatniego tygodnia ![]() ![]() ![]() poiglocik - nie umiem powiedzieć, bo moje cycowe dziecko przez weekend jadło niemal bez przerwy, a przy Tatusiu zjada 60 ml mleka i 130g ze słoiczka ![]() ![]() mell - mam tygodniowe zaległości - nie dam rady czytać 50 stron i odpisywać, bo się zapłaczę ![]() ![]() blondynkapoznan - hej hej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Illbana - małż dostał stypendium naukowe - 260 zł miesięcznie ![]() ![]() ursull - nie doczytałam jeszcze ![]() ![]() ![]() malutka - musiałam wstąpić do klubu ![]() ![]() marika - zdrówka! superzabula - ![]() cinusiowa - tak, kocyk taki samy, myśmy sami kupili Gosi. ![]() ![]() wracam na 111 i jednocześnie śledzę Was na bieżąco ![]() Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-11-22 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Nie wiem czy zauwzone zostalo ze mnie nie ma, czy nie..ale nadal nie mam dostpeu do netu, bo facet ciagle przegrywa nam tamten dysk na nowy. Korzystam wiec teraz z kompa szwagra, zeby powiedziec ze u nas wszystko dobrze. Wrocilam do pracy, mam za soba dwa dyzury i jakos przezylm, choc nie bylo lekko. Na szczescie tesciowie poradzili sobie z malym, gorzej ja, tesknilam niesamowicie i jak wrocilam nie moglam sie Filusiem nacieszyc ![]() Powiem Wam to, co pewnie juz niejedna mamusia wracajaca do pracy juz mowila: ze terz dopiero doceniam czas spedzony z malym, nie mam czasu na zadne *******y no i nawet gdybym miala dostep do kompa, to i tak bym rzadko zagladala bo najwazniejszy jest teraz dla mnie czas z Filipkiem. Gdy wracam do domu po 12 godzinach, moj syneczek tk sie cieszy ze nie wie co ma ze soba zrobic, wariuje, piszczy itd ![]() A ja nie moge sie nim nacieszyc... Co jeszcze Wam napisze.... Filip zaczal pelzac na brzuszku, robi to tak fajnie, ze nie moge z niego ![]() Jak dzdzownica posuwa sie do przodu, dupeczke podnosi i jeszcze troche i chyba bedzie raczkowal ![]() ![]() Odnosnie deserkow, zeby miec wiecej czasu dla niego, robie ostatnio tak, ze przygotowuje duze ilosci juz ugotowanych owocow (np pokrojone jablka, obrany bez pestek wwinogron, banany itd) miksuje i mroze w malym plstykowych pojemniczkch i wyciagam rano do rozmrozenia, przygrzewam i nie musze spedzac czasu rano nad szykowaniem deseru. Brdzo tesknie za Wami, brakuje mi naszych pogaduszek, wiec jak tylko bede miala sprawnego kompa, postaram sie wpadac czasem bo bardzo sie z Wami zzylam ![]() To do uslyszenia ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- ciniusiowa ![]() ![]()
#4278 |
Zakorzenienie
|
Michaś dziękuje starym zapominalskim niedobrym ciotkom
![]() ![]() Ale jest chory i generalnie leje na wszystko ciepłym moczem ![]() Teściówka wierszyk ![]() Malutka ja Ci zawsze witam ![]() ![]() ![]() A dzisiaj to już szczególnie ![]() Ursull ![]() ![]() ![]() Wiecie babole każdą z nas prędzej czy później dopadnie taki ignor ja jestem tego świadoma ![]() Ale dziś np baaardzo mi się przykro zrobiło jak żadna nie złożyła życzeń ![]() wiem, wiem...głupota, no ale co zrobić ![]() idę spać, zmęczona jestem, ostatnio śpimy po 2-3 godziny przez to choróbsko dodatkowo dzisiaj odkryłam że mojej Małej powiększa się takie naczynko na plecach, nie mam pojęcia co to jest i trochę się martwie. Jutro rajd po lekarzach ![]() teraz wynalazłam Rumiankowa coś taka sfochowana na foto?? ![]() Aguśka ![]() ![]() DOBRANOC
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-11-22 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
A dzis jestem po 12godzinnej nocy i czuje sie jak po imprezie
![]() Na szczescie jak wrocilam do domu,moja mama i tz byli wiec do 15 moglam sie przespac ![]() ale jeszcze co mialam napisac, ze smutno mi ze musze pracowac, jednk ma to tez dobre strony, miedzy innymi to co npisalam ze docenia sie czas, ale kobiecie jest potrzebne to zeby oderwac sie od pieluch, mleka i zupek ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Karolinka nie przywitalas sie ze mna ![]() ![]() Wszystkiego naaaaaaaaaaaajlepszego ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Aha te pizamki Erly days cudowne, przyszly mi w piatek ale je jeszcze pralam, dzis pierwszy raz ubralam malemu i wyglada w nich przeslodko! ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Uciekam bo i tak nduzylam grzecznosci szwagra ![]()
#4280 |
Zakorzenienie
|
Aguśka zapewniam cię,że nikt o tobie nie zapomniał i co chwilę ktoś pytał co u ciebie
![]() ![]() ![]() Caro rozumiem,że zrobiło ci się przykro,ja naprawdę przeprasza,że nie zwróciłam uwagi.Codziennie sprawdzam daty urodzin naszych maluchów,a dziś mała tak marudziła i jescze nad tą listą siedzę,że zupełnie wyleciało mi z głowy ![]() ![]() Rumianku zdjęcie już w albumie i jak wiesz,wysłałam ci wiadomość ![]() Dziewczynki,własnie zauważyłam komentarze w albumie,JESTEŚCIE KOCHANE I RAZEM Z MILUSIĄ WAM BARDZO DZIĘKUJEMY ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-22 o 22:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 |
Zadomowienie
|
Poiglot (dot. # 4250) ja sie nie boje kolejnej ciąży
![]() ![]() ![]() Michaela (#4253) co prawda ja nie karmię piersią, ale myślę, że powinnaś poświecić kilka nocy i przyzwyczaić Maxa do butelki, jesli to ma Ci pomóc i jeśli trak Ci na tym zależy. Maluszek już i tak sporo nadoił się cyca ![]() Ursull (#4260) uparciuchu ![]() ![]() ![]() Marika (#4263) Siemasz Ślązaku! Mam słabość do Ślązaków (szczególnie do jednego ![]() ![]() Cinusiowa trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy, oby był dla Ciebie przyjemy mimo wszystko ![]() ![]() Siemka Rumiankowa, Aguśka, dawno Was nie czytałam. Dziewczyny mnie najprawdopodobniej nie bedzie przez kilka dni, bo mam zwolnionego neta :/ strona ładuje mi sie około minuty, wiec chyba rozumiecie. Niedługo bedzie troche lepiej, a gdzies w połowie grudnia net bedzie mi śmigał jak nigdy, bo bedzie z innej firmy. To tymczasem borem lasem Lalunie. Jak czasem zajrze do Was, to mnie podziwiajcie, bo bedzie to oznazało, ze spedziłam pół dnia na to zeby załadować wasze wypocinki ![]() ![]() ![]() Dobranoc!
#4282 |
Zakorzenienie
|
Zapodaję drugą część,proszę o korektę
![]() Mamuśki kwietniowe i majowe cz.II Kuroikaze ( Weronika,21 lat )………. ![]() Aguska83 (Agnieszka,)…………………… ![]() Michaela (Jolanta ur.07.03.1982)… ![]() Nicola2002 ( Ania, )……………………… ![]() Pakusia86 (Paulina ur.07.05.1986) … ![]() Fionka21(Viola 21)………………………… ![]() Rumiankowa (Sylwia ur.02.03.1978)... ![]() Ewelain1987 (Ewelina)……………………. ![]() Iwciag (Iwona26l,ur.06.03)………………… ![]() Goo100 (Aga,27l)…………………………….. ![]() Carolajna24(Karola ur. 07.04.1984)...…. ![]() Blondynkapoznan (Magda,06.03.1982)... ![]() Jagoda999 (Sylwia ur.14.09.1977).......... ![]() Illbana (Kasia ur.20.03.1980)…………… ![]() Fasolka87 (Gosia )…………………………… ![]() Marika 86 ( Ania 22 lata)…………………. ![]() Anja1986 (Ania ur.28.04.1986)........... . ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Anulka nie opuszczaj mnie ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-28 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
Ale ja się nie całuję z kobietami z języczkiem
![]() Ursull i Caro zobaczyłam zdjęcie Michasia i on tam wygląda jakby mówił "obecny!!!" ![]() Ursull Wiedźmę miałam ochotę rozwalić, bo poszłam do niej po 16:00, gdy Ninka ma porę spania i stwierdziłam, że skoro tam jest łóżeczko dla niej, to niech tam się wyśpi - zawsze to wygodniej niż w wózku. Wiedźma zaczęła witać się z Ninulcią i tyle czasu ją tarmosiła, że zaczęłam jej mówić, aby ją odłożyła, bo ona mi potem nie będzie chciała spać, a jak będzie pora wstać na kąpiel i kolację to mi dopiero uśnie i pół nocy z nią będę musiała siedzieć, a rano do pracy... To ta Pi**** jakby nie słyszała. Gdybym ja miała wtedy przy sobie tego bejsbola... ![]() ![]() ![]() Zmykam, bo jutro na 7:30 muszę być w pracy. Wracam o 15:30 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Jeszcze chciałam wam tylko powiedzieć: Ja nie składam dzieciom codziennie życzeń - tylko dziś wyjątek dla zięcia ![]() ![]() ![]() A wierszyk dla Michasia niestety nie jest mojego autorstwa, bo nie jestem taka zdolna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4284 |
Zakorzenienie
|
Kolejna część
![]() Mamuśki czerwcowe i lipcowe SELKA (Agnieszka 28 l)………………….. ![]() Magduchahahaha (Magda ur.25.07.1983)... ![]() Malgosia (Malgosia,24 l)………………. ![]() Iwcia dens (Iwona ur. 05.11.1982)…. ![]() Rozalinotka(Rozalia,22l)............ ...... ![]() Cinusiowa (Maja ur.05.09.1982)…….. ![]() Dzolana1985 (Asia Ur.13.07.1980)…….. ![]() Mell_xx (Edyta ur.17.02.1982)…….. ![]() Seona (Ewa ur.30.08.1982)………….. ![]() Doris0208 (Dorta ur.02.08.1977)…… ![]() Kaalinaa* (Kasia,27)…………....… ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cinka ![]() ![]() i część ostatnia,którą tak sobie wymyśliłam,a wy mi powiedzcie czy dobrze ![]() Mamuśki nieaktywne, na które wciąż czekamy: gabriellao0(Gabriela, 27 l)-26.03.09(40Tc+4)-SN- Kaja(3600g, 57cm) Młoda69(Agnieszka 19l)- 30.04.09-(38TC)-CC-Ines(2900g, ? cm) creamy(Natasza, 28l),01.05.09-(40TC)-SN-Vincent (3300g, 56 cm) Pimach (Ania)-10.05.09-(?TC)-CC-Antoś(2850g, 54 cm) A.S.(Ania - 33 l)12.05.09-(41TC)-CC-Kubuś (3630g, ? cm Manolita( Justyna, 29l)14.05.09-(41TC)-??-Tomuś (3950g, 58cm) Karola_82(karolina,26 l)-14.05.09-(41TC)-SN-Maja (4030g, 58cm) Kubek29111-(....................)14. 05.09(.....)-CC-Patryk(3500g,54cm) Gosiaczekhdm(Gosia,28l)-15.05.09( 38tc)-SN-Paweł Piotr(3250g,52cm) Satulik(....................)-21.05.09(......)-SN-Maja(2350g,50cm) Kociek(Kasia, 26 lat)-22.05.09(40tc+4d)-…..-Alexander(3110g,55cm) Monikab(Monika,34l)-25.05.09(38tc)-......-Nadia(................... ..) Malwa1234(Malwina,21l)-06.06.09(40tc+2d)…….Gabry ś (3650g,56cm Igamisia(Iga,27)-09.06.09(40tc+2d)-CC-Kaj(3600g i 55cm Nyla69(Agata,20)-16.06.09(39tc+5d)-SN-Natan(4050g,57cm Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-27 o 11:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() (sorka,zaczytalam sie w blogu Miuski Twej-jestem pod duzym wrazeniem!kobieto-Ty jestes mamuska z prawdziwego zdarzenia! Milenka jak dorosnie bedzie miec super pamiatke ![]() z paluchem..wstreciuch jeden..brak mi juz do niego slow! ![]() (do GP nie poszlam ,bo sie podgoil..no i boje sie zabiegu... ale dzis Tz powiedzial,ze musze w koncu wziasc sie i to zdelat!) ursull-dzieki za wskzowki zywieniowe ![]() jutro gotuje mafefke ![]() albo pojutrze,bo Tz musi mi ekologiczne warzywka kupic ![]() kurcze...z ta powodzia to nie zzdroszcze ![]() ![]() pogratuluje bratowce, ![]() ![]() zakupki(moj najukochanszy nalog ![]() dla siebie to jakies *******y(etui na tel.bo ostatnio zgubilam..),skarpetki-ciepluchy,jakies kosmetyki,wielkie gacie ![]() ![]() dla Kali-nowy spiworek,bo z tego 0-6 juz wyrasta.. chyba jej sie spodobal ,bo sie na niego tak gapila z zainteresowaniem ![]() szalik(sam jeden!bez kompletu! ![]() upatrywalam tez prezenty swiateczne ![]() za tydz. moze 2 jedziemy pokupowac ![]() no i pomoglam w wyborach siorce..#w sumie tyle..ale radocha byla ![]() Aguska-wierze,ze bardzo tesknisz za synkiem w pracy ![]() ale za to "po"wynagradzasz mu podwojnie swoja nieobecnosc ![]() Carolajna-ja dzis wczesniej na wiz.nie wchodzilam ![]() buziaczki dla niego wielkie ![]() ![]() aaa..i jesli Ty jestes niewidoczna( ![]() ![]() (nie no przesadzialam i dostane po p..ie od ursull,moja kochana migrantka mnie zawsze widzi...nawet wtedy gdy mnie nie widzi ![]() ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-22 o 23:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Doris zanim pójdę w końcu spać to jeszcze słowko do ciebie
![]() Ja zawsze widzę,bo ja taki szpieg jestem,wyszpigowałam małża Male i wcale się tym nie chwalę ![]() ![]() ![]() Powinnaś iść z tym palcem do GP,bo jeszcze ci się bardziej rozbabrze,jakieś zakarzenie się wda,a potem gangrena,a potem amputują ![]() Masz iść do lekarza,bo jak nie to cię z listy wizażowej usunę i pojadę do tego,twojego Greenford,aby ci ![]() ![]() Super,że zakupy się udały,my nie mamy tu takich bazarów,jest jeden w soboty,ale porcha straszna ![]() I dostałaś szalik ![]() ![]() Dane i zdjęcie mi daj,abym mogła listę zaktualizować. Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Rozeznanie
|
Cinusiowa-powodzenia jutro
![]() pierwszy dzien bedzie najtrudniejszy..potem jakos "poleci"..musi, moze nie bedzie tak zle..Ninka bedzie w dobrych rekach ,wiec nie zamartwiaj sie na zapas ![]() ursull-dla Ciebie,siebie i Tz-ta (no i oczywiscie mojej corci ![]() pojde do GP(obiecuje..) a szalik..no smialam sie jak czytalalam Wasz blog ![]() ze nie mozecie samego szaliczka nigdzie znalezc.. ja tez o malo nie rozbroilam kompletow ![]() ale za zgoda (a wlasciwie za niezgoda)sprzedawcy.. ale poszlam do TK MAKX-a i tam byly,rozne kolory,polarkowe,bardzo ladne ![]() (gdybym wczesniej to przeczytala to bym kupila i Tobie tzn.Milusi ![]() Jesli chodzi o blog,zdjecia,filmiki,i to wszystko co robisz to jest piekne!!! gdybym ja tak umiala..no coz Kaluni musi wystarczyc mniej zdolna mamusia.. ale podziwiam.. zdolna bestia z Ciebie ![]() a do mojego Greenford moglabys przyjechac.. tylko nie z pala a z bailejsikiem np. ![]() dane poszlyyyyyy.......... (a foteczki dotra wkrotce ![]() Anulka-wracaj,kto jak kto ale Ty kobitko potrafisz rozsmieszyc ![]() przy Tobie czlowiek zapomina o depresji jesiennej ![]() jak Ty to robisz??Ty sie taka urodzilas??:P cy..cus.. Dobranoc dziewczynki..do juterka ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-22 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Doris dostałam wiadomość,data wprowadzona,czekam na zdjątka
![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Nie przesadzalabym z tym staniem, choc przy dobrym oparciu pare sekund daje rade ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz mnie szlag trafi - znowu zezarlo mi posty do cytowania ![]() Ursull moja kochana wiem, ze mialam napisac do Ciebie, no ale teraz nie pamietam co ![]() ![]() A Milenka jaka malutka byla ![]() A... Olek zadziwil mnie ostatnio - montuje fotelik w samochodzie, sprawdzam, czy moje dziecko jest bezpieczne i zamierzam zamknac drzwi, a Olus zaczyna mruzyc oczy... sprawdzilam kilka razy i on wie juz, ze zaraz bedzie trzasniecie drzwiami i dlatego mruzy oczka ![]() Ursull a nie wiesz do kiedy taka wspaniala pogoda ??? Wichura w nocy budzi mi Ola ![]() ![]() ... zapomnialam, ze lista mi sie podoba ![]() A teraz biegne do lozeczka, kolorowych snow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dobranoc ![]() Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-11-23 o 00:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.