|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Co trzecie się ostro??
Nagle przysłowiowe skarpetki stały się realnym zagrożeniem czyhającym pod twoim łóżkiem ![]() tym bardziej poproszę ![]()
#2402 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Haniu, aż tak ostro nie jest, ale czasem miewamy "trudne dni" jak np dziś i nie chodzi oczywiście o "skarpetki" ![]() ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2009-11-23 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O ! wreszcie ktoś używał, czy używa ? ![]() ![]() edit Te z linku https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...U-BaByliss.htm Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-11-23 o 13:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2404 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie ów chlebek cieszy się dużym powodzeniem, znaczy nigdy nie zostaje ani kawałek... Największym fanem jest mój szwagier ![]() Cytat:
Powiem Ci, że o przysłowiowe skarpetki też się czasem trzeba ściąć...normalne... u nas np. porozrzucane ciuchy mojego TŻ często są kością niezgody ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś jeszcze walczyłam z porządkiem w jego szafie...teraz odpuściłam. Nawet tam nie zaglądam..jak mnie ciuchy na łóżku i krześle wkurzają, tak samo jak on to robi, zwijam je w kłębek i po prostu wrzucam do szafy ![]() Byle mi z oczu zniknęły ![]() A o gary awantura jest co 3 dni minimum. I to sie nie zmieni dopuki zmywary nie bedziemy mieli ![]() Kwestia tego jak takie "awantury" się rozwiązuje. Bo u nas wygląda to tak że ja krzycze..mąż żartuje, ja sie śmieję..i koniec afery. U mojej przyjaciółki natomiast takie afery urastają do rangi klęski żywiołowej.
![]() |
#2406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas identycznie jest, i mam taki sam sposób na to, wrzucenie do bramki (szafy) przeciwnika ![]() Powiem Wam, że jestem podekscytowana, dzwonił do mnie tzw.headhunter w sprawie oferty pracy ? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż są też rzeczy, które mnie wkurzają zarówno u niego, jak i u siebie, np. zostawianie wszędzie kubków pustych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2408 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci szczerze, że obawiałam się tego urządzenia, ale obejrzałam na Youtube lekcję instruktażową i wydaje mi się, że nie zrobię sobie krzywdy na głowie ale ładną fryzurę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2410 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ooo ktoś ma na Ciebie chrapkę ![]() Fajnie..ciekawe co za oferta ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja doskonale sobie zdaje sprawę z moich "wad" ..wiem że wszędzie zostawiam lakiery do paznokci, pilniczki, spinki, szklanki po wodze, gazety, książki itp. No i dlatego muszę wybaczać te porozrzucane ciuchy męża..byłabym hipokrytka gdybym tego nie robiła ![]() Cytat:
![]() Betti to jest pewnie w ogóle pierwsza osoba, prócz rodziny (znaczy mamy siostry itp), z którą zamieszkałaś ![]() Każdy ma swoje przyzwyczajenia, nawyki ..jakiś utarty sposób postępowania i układania sobie dnia. Ty przywykłaś do swojego rodzinnego, on do swojego..teraz musicie wypracować Swoj Małżeński rodzinny tryb. Ja pamiętam jak pierwszy raz zamieszkałam z facetem...ciezko było ![]() ![]() Wcale nie dlatego że z facetem czy naszą miłością było coś nie halo ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-11-23 o 14:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2411 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z tym zamieszkaniem to racja, to zupełnie coś innego niż w rodzinnym domu, u mnie wszystko na plus ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście że na plus. Chodzi o to że ogólnie ciężko przyzwyczaić się do mieszkania z kimś innym niż z rodziną gdy sie to robi po raz pierwszy ![]() ![]()
![]() |
#2413 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wiecie co, przed chwilą była u mnie koleżanka z synkiem i dowiedziałam się, że chce wziąć rozwód po 4 latach małżeństwa. I jestem w ciężkim szoku. To są moi sąsiedzi, opiekuję się często ich maluchem. Ja wiedziałam, że mają problemy małżeńskie, bo prócz tego co mi mówiła, to jej mama i moja się przyjaźnią. Dziewczynie troszeczkę teraz odbija i może jej nie długo przejdzie ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2009-11-23 o 15:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2414 |
Zakorzenienie
|
No to u Was TŻ byli rozpieszczani przez mamusie, a u mnie na odwrót było...tzn u mojego TŻ... jego mamie się nic nie chciało, zawsze wszędzie było brudno, musiał sie prosić o wypranie ciuchów, o wyprasowaniu już nawet nie wspominając, obiad był z rzadka...
I na początku wspólnego mieszkania właśnie było tak, że mojemu TŻ wszystko było obojętne - czy posprzątane, czy nie, czy wyprane czy nie...na szczęście jest baaaardzo skory do zmian na lepsze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2415 | |
Zakorzenienie
|
Mój Tż dołącza do grona rozpieszczonych facetów
![]() Ja jeszcze dostaję furii jak słyszę "zaraz" ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2416 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jestem non stop rozkojarzona ![]() ![]() Wkurza mnie to strasznie, bo wiem, że mogę wykonywać powierzone obowiązki o wiele lepiej. ![]()
![]() |
#2417 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Novocaine, no jak tak dalej pójdzie to nigdy razem nie zamieszkamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj miałam doła, poszłam na imprezę, znieczuliłam się i trochę mi się lepiej zrobiło ![]() ![]() A mieliśmy razem zamieszkać od kwietnia ![]() ![]() Cytat:
Haniu, ja mam jazdy po eksie i jestem mega zakompleksiona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, często macie wrażenie, że Was TŻ w ogóle nie rozumie o co Wam chodzi? No i czy zwierzacie się TŻtom czy raczej przyjaciółce?
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-11-24 o 12:13 Powód: dopisek |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2418 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Butter, w życiu bym się nie dała zaciągnąć do kuchni na tak długo, żeby dogodzić moim gościom ![]() ![]() Ja też zamieszkałam z TŻ dopiero po ślubie i okazało się, że nie trzeba było wcześniej się sprawdzać. Wiadomo, czasem się na siebie mocno wkurzamy, wkurzają mnie pewne nawyki, zwłaszcza, że łazienkę dzielimy z bratem TŻ, a oni obydwaj mają jakieś dziwne odruchy, co drażni dodatkowo ![]() Co do zwierzania się - tylko TŻ. Dziś mój szef stwierdził, że cały dzień nic nie zrobiłam ![]() ![]() Macie czasem takie poczucie, że zmarnowałyście kilka ważnych lat życia? |
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | ||
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() Ja zależy w jakiej sprawie, bo z Tż rozmawiam o wszystkim [prawie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny pojechaliśmy w końcu wczoraj wpłacić zaliczkę na salę weselną (30.07.2011 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pokaż salę ![]() Gosiu, to super, że tak szybko znalazłaś pracę...szczególnie skoro w obecnej jest tak beznadziejnie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do zwierzania ja mam taki charatker, że nie lubię się zwierzać mężowi, raczej w jego oczach jestem twardą babką i chyba wolę aby tak było. Lubię wyżalić się przyjaciółce, bo to jednak zmienia spojrzenie na wiele kwestii, co innego osoba postronna, która umie spojrzeć obiektywnie i ocenić problem a co innego np. Tżet- jako zaangażowany w sprawę. Więc w kwestii przyjaźni to owszem przyjaźnimy się ale nie paplę mu wszystkiego, bo tego nie lubię, od tego mam przyjaciółki i Tżet nie jest w stanie mi ich zastąpić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2423 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() Zdecydowanie to mój jedyny wyjątkowy i niepowtarzalny przyjaciel ![]() Gratuluję zaklepania terminu ![]() Pokazaj salę ![]() Nigdy ![]() Cytat:
![]() Spokojnie ![]() Nie wiem jaka dokładnie jest sytuacja..ale może jak jesteście na odległość po prostu za dużo mu "marudzisz" o tym że jest źle, że się boisz że to że tamto. Facet może nie wytrzymywać...bo ile można słuchać narzekania własnej kobiety ![]() Jakoś nie chce mi sie wierzyć ze tak po prostu bez przyczyny wyjechał z takim tekstem ![]() Ja mam jedną radę..jak jesteście zdaleka od siebie nie wyciągaj trudnych tematów...przez gg sms czy telefon nie zawsze da sie dogadać i dobrze zrozumieć ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bardzo dobre jedzenie ![]() A wiecie, że mój Szef chciał mnie zatrzymać i powiedział to samo. Jestem zaskoczony, że Pani znalazła tak szybko pracę w obecnej sytuacji kryzysu na rynku ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2425 |
Zakorzenienie
|
A i zapomniałam dodać...mnie mąż często gęsto rozumie lepiej niż ja samą siebie
![]() Przyjaciółka ostatnio powiedziała do mnie " tobie Igor to sie trafił jak ślepej kurze ziarno" ![]() Zastanawiam sie czy nie powinnam sie na nią obrazić ![]() ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-11-24 o 08:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ten podkreślony tekst ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- weekend miałam przedłużony i wyjazdowy, całkiem udany. Nawet się nie pokłóciliśmy z tż ani razu, co na wyjazdach nam się nierzadko zdarza. Odwiedziłam ikeę (kupiłam sobie malutką żywą choinkę, więc w tym roku będziemy mieć swoją miniaturę, kupiłam też ozdoby - będzie czerwono-biała) i parę sklepów, których tu nie mam na co dzień. No i dostałam cynk o świetnej pracowni - szyją na miarę, doradzają itd. Zamówiłam sobie uszycie tej sukienki, co wam kiedyś pokazywałam - fioletowej, 10 grudnia będzie. A dziś się czuję, jakby był poniedziałek |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 |
Zakorzenienie
|
Misku, w ikei już są choinki? Jaką dużą kupiłaś? I ile zapłaciłaś jeśli można spytać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteśmy identyczni, lubimy to samo, mamy taki sam światopogląd, słuchamy tej samej muzyki, mamy wspólnych znajomych. to samo poczucie humoru, lubimy to samo kino..nawet nastroje mamy często takie same..a przy tym w ogóle sie ze sobą nie nudzimy, nic nie jest przewidywalne i każdy dzień jest inny ![]() I dopilnuję by tak pozostało ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.