|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
ale cisza
to ja się odzywam: DZIEŃ DOBRY![]() niedługo szykuję się do pracy
|
#3542 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jakies dwa tygodnie znow.... ehhh wygladasz cudnie ! serio! gratulacje! Zaneczko to moze zdjatko rozesmianego Filipka ![]() A gdzie jest Alkamor i Kubus? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
widze ze czesc mi zezarlo to juz pisze ![]() Jane dziekuje bardzo! Magdaka czekam na maila wiem ze zajeta jestes ale poczekam![]() Zuzia Garfi to serio z tymi brzuszkami cos powaznego wiec moze lepiej sie wybrac do lekarza jednak.... Motylka.... ja juz pisalam wczesniej o tym..... kiedys.... Nie ladnie taka pseudo przyjaciol sie zachowuje.... ja bym sobie dala spokoj.... rozuemim obrazac sie za cos ale za cos czego nie zrobilas... i teraz ta sprawa z tym phonem ehh.... skoro rozmowa nic nie daje to splac ja i olej telefona i poszukaj kogos bardziej wartosciowego....przyjaci el jest na dobre i na zle a nie tylko na dobre..... buzka dla wszystkich dzis humorek nieco lepszy choc nieublaganie zbliza sie 1 grudnia staram sie nie myslec o tym... Vcelka Ty mnie rozumiesz doskonale Elusia, Zuzia, Domi, Blondi, Garfi, Motylka, Vcelka, Gusiaczku, Syla, Besio, Werii, Kachaa, Cinusiowa, Tadzieusz i reszta dziewuszek, serdecznie sciskam.....
|
|
|
#3543 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wiem wlasnie...... ![]() Ja te cie sciskam MOCNOOO!!! dzien dobry..... ja dzis w lepszym humorku.... ![]() Snilo mi sie dzisiaj ze mialam TZ i chodzilam z nim za reke po plaxu kargowym....hehe i ze pozniej wam pisalam ze mam TZ......
|
|
|
|
|
#3544 | |
|
Zakorzenienie
|
p.s.;nie moge za bardzo nic napisac bo kursor mi lata..tylko na poczatku wiadomosci moge pisac.. jakies jaja
Cytat:
Dzień dobry.. dziękuję Domi, Misia i Ala... wstałam.. i tak sobie się czuję..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-11-25 o 09:55 |
|
|
|
|
#3545 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
ja się wreszcie wyspałam i humor od razu mam lepszy na szczęście.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak to ktoś powiedział Solidarność jajników musi być
|
|
#3546 |
|
Zakorzenienie
|
oo już ok...
wierzę, że będzie dobrze.. zadzwonił.. już wiem co się działo..ale fakt faktem zadzwonić mógł.. i nie porozmawialiśmy bo poszedł do pracy.. a i nie wiem czy sie dzis spotkamy.. a mam tyle do powiedzenia..taka potrzebę rozmowy..ehh... idę się ogarnę... ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Aguś dziękuję..
|
#3547 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za pamięć Ja to chora jestem...wczoraj miałam 38,5 i na nic siły
|
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
hejka kochane
![]() ide sniadanie zjesc i pozniej do was zajrze
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie chwilkę rozmawiałam.. w sobotę jedziemy na tą imprezę..
a tż się wkurza, ze ja tak dzwonie i sie czepiam.. bo nie ma czasu dla mnie...on robi remont u babci.. i teraz mi troche nakrzyczal, ze to robi dla nas.. i ja tego nie rozumiem.. jest zabiegany.. a ja go nie rozumiem.. jestem dziwna.. może będzie dobrze... wybieram się na miasto... muszę sobie jakaś czekoladę kupić na poprawę humoru..
|
#3551 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Ja niedawno wstałam i już mnie głowa boli Może to przez pogodę, bo jakoś pochmurnie i chyba zacznie zaraz padać.Domi fajna ta pufa i widać, że wygodna, bo siedzisz-leżysz jak królowa ![]() Ślicznie wyglądasz i brzusio wydaje się taki malutki i zgrabniutki Kurcze tyle od wczoraj napisałyście, że nie wiem co odpisać... Eluśka mam nadzieje, że wszystko sobie wyjaśnicie z tż i że będzie wszystko dobrze. Trzymaj się kochana i postaraj się troszkę inaczej na to wszystko patrzeć. Mischoko ja Cie doskonale rozumiem i również ściskam Aliszcze powodzenia w pracy i nie przemęczaj się za bardzo, chociaż szefowa na pewno nie pozwoli Ci się męczyć. Pozdrowionka dla wszystkich dziewczyn i
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
nio właśnie.. więc jadę po słodycze..
Vcelko staram się naprawdę
|
#3554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez dopiero sie urodzil ![]() Żanet nie dlugo beda filmikijak Filip mowi, ze pozdrawiawszytskie wizazowe ciocie....szok ![]() Witajcie ![]() Vcelka i Misia dzieki za komplementy ![]() Eluska nie dzwon do Tz Tobie nie dziala kursor a mi spacja sie zacina
|
|
|
|
|
#3555 |
|
BAN stały
|
Elu
ja sie uczę
|
|
|
|
#3556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faceci....
|
|
|
|
|
#3557 |
|
Zakorzenienie
|
hihi
Domi wiesz jestem z niego taka dumna, nie mówi właśnie za dużo, tzn. coś po swojemu, umie tylko mówić tata i baba, a mama wola tylko jak jest glodny a ja idę mu mleko zrobić, to raczkuje za mną do kuchni i wyje: maaaamaaaa
|
#3558 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanka brawo
dla Filipka. Jeszcze trochę i sam będzie śmigał po domu.A ja zapomniałam się Wam pochwalić, że znalazłam sobie zajęcie...robię z filcu kwiatki ![]()
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
umie juz powiedziec mama i tata?wow...ja myslalam, ze mowienie pozniej
|
|
|
|
|
#3560 |
|
Zakorzenienie
|
vcelka zdolniara z ciebie
![]() zuzia tez sie musze uczyc |
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to mówienie jest takie w pełni świadome
Vcelka śliczne, jak się takie cuda robi?
|
#3562 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanka musisz mieć filc, specjalne igły...bierzesz sobie kawałek filcu i nakłuwasz igłą do momentu aż cały element będzie twardy...dodam jeszcze, że zajmuje to trochę czasu, jednego kwiatka robię półtorej godziny ( nie umiem tego inaczej wytłumaczyć )
Dzięki dziewczyny
|
#3563 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
o ludzie..... nie znam sie na tym... |
||
|
|
|
#3564 |
|
Zadomowienie
|
hej
nadrobiłam wszystko ![]() Dzisiaj kolejny dzień z serii "Leżakowanie" zaczyna mi powolutku przechodzić i zaczynam mówić jak dziewczynka ![]() Paw ma dzisiaj wolne Kupił nowe posłanie dla piesiulków, mi pączka Na obiad klopsiki z przepisu Nigelli. Ja jak zwykle będę wciągać ziemniaki, Miałam coś napisać, ale zapomniałam. Cóż, starość nie radość |
|
|
|
#3565 |
|
BAN stały
|
a patrzcie co wczoraj wynalazłam... pierwszy raz to widzę... ale świetne...
www.**************/kreatywny/quilling/ tu gdzie gwiazdki to swiatpasji http://pl.wikipedia.org/wiki/Quilling http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,1111...,66310663.html http://www.allegro.pl/item824344596_..._quilling.html Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-11-25 o 12:23 |
|
|
|
#3566 |
|
Zadomowienie
|
http://dzieci.pl/pgid,11717315,title...puticaid=692ad jakby któraś z Was czegoś nie wiedziała, to tutaj może się dowiedzieć
Wiem co chciałam napisać: 1. teściowa na gwiazdkę kupiła nam mopa. Viledy, takiego podobno jak chciałam. Paw go później przywiezie to będę wiedziała czy taki jak chciałam ![]() 2. 8 stycznia jedziemy na weekend nad morze |
|
|
|
#3567 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3568 |
|
Zakorzenienie
|
fajne te kwiatki Vcelko...
![]() Zuzia.. super te 'wycinanki' ![]() ja robię ciacho..potem fotę wkleję. biszkopt z masą ajerkoniakową i polewa.. mam nadzieję, że biszkopt wyjdzie.. u mnie lepiej..
|
#3569 |
|
BAN stały
|
Magda czym robiłaś tą kartkę ? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1229111622
to jakaś farbka? 43 strony mgr |
|
|
|
#3570 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() podoba mi sie te tron gdybym miala miejsce i mozliwosc to tez bym zapodala dla siebie mimo ze w ciazy nie jestem ale fajnie bedzie sie go uzywalo widze![]() wierze ze szybko skonczysz Zuziu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() musisz zmienic podpis hahha![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Tadzieusz poprawilas mi niesamowicie nastroj to tez jest dobre!!Czerwone plamki na macicy "Wczoraj wieczorem zauważyłam na swojej macicy czerwone plamki - czy może to być efekt współżycia? Straszne bolało...". Komentarz jest tylko jeden - ktoś grał w statki na biologii w parze z koleżanką od ręcznika.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:01.

to ja się odzywam: DZIEŃ DOBRY

zobaczymy co będzie dalej
nie wiem czy się odezwie.. czuję, że może już mnie nie potrzebuje, nie kocha.. wbiłam sobie to do głowy ;( smutno...
Nie potrafie zapanowac nad tym, łzy same mi sie cisna do oczu....