Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-25, 18:57   #1561
zetafon
Zakorzenienie

Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

ja juz od sierpnia nie biore katalogów do reki.tez mnie kusiły.
luskap nic nie bierz.moze wyłóż wszystkie balsamy na podłoge i patrz sie na zmiane na to co chcesz z katalogu i na ilość mazideł które juz masz.i powtarzaj,,będę zużywac to dwa lata".lepiej tą kasę wsadz do skarbonki albo kup za nią obcą walutę.potem nie bedzie ci sie chcialo isc do kantoru wymienic i tym samym odłożysz.ja juz mam 30 euro

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:01   #1562
Parsifal
Zadomowienie

a ja mam straszną ochotę na perfumy

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:18   #1563
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Wy to zawsze mnie zbesztacie I dobrze mi tak, bo powinnam dostać porządne lanie i to na żywo

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
A po co Ci te balsamy?? PRZYPOMINAM że masz ich ponad 40 (dobrze pamiętam? )!!
Jak już, to może ten zestaw (choć ja wód z Oriflame nie lubię, bo chwili czuję zapach mydła ) - przynajmniej przybędzie 1 krem a nie 2 Z resztą: seria świąteczna podobno już w brakach
Wszelkich smarowideł do ciała (łącznie z olejkami, do opalania, po, antycellulitowych itp mam równe 40 w tym 3 na wykończeniu) Też myślałam, że ten zestaw będzie rozsądniej, bo są małe pojemności Niedawno zasmakowałam w perfumowanych kremach do ciała Oriflame i właściwie z każdego katalogu podobają mi się one, za każdym razem inny zapach Mam już kilka i bardzo je lubie i za zapachy i za opakowanie i za działanie...

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15501365]Mam rozwiązanie - nie bierz nic! Spójrz na swoją listę kosmetyków - masz zapas na 2 lata, po co Ci kolejne zakupy? Dla chwilowej przyjemności, albo zaspokojenia ciekawości? I później odłożysz na półkę, do 30 pozostałych

Powinnaś mieć zakaz na przeglądanie katalogów - zauważyłam, że zawsze narobią Ci na coś ochoty [/QUOTE]
No tak, nie powinnam oglądać katalogów, bo zawsze mnie coś kusi. Dodatkowo kusi 20% stały rabat od cen katalogowych, a z Avonu jako, że sama jestem konsultantką mam 25-30%.
Jakoś nie mogę się powstrzymać od tych pachnideł, no wiecie jak mam kilka i je bardzo lubię, to chcę ciągle nowe do kolekcji, o innym zapachu itp. To jest jak zbieranie znaczków, encyklopedii w częściach jak często są w kioskach Nie wiem, czy wiecie o co mi chodzi...

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
ja juz od sierpnia nie biore katalogów do reki.tez mnie kusiły.
luskap nic nie bierz.moze wyłóż wszystkie balsamy na podłoge i patrz sie na zmiane na to co chcesz z katalogu i na ilość mazideł które juz masz.i powtarzaj,,będę zużywac to dwa lata".lepiej tą kasę wsadz do skarbonki albo kup za nią obcą walutę.potem nie bedzie ci sie chcialo isc do kantoru wymienic i tym samym odłożysz.ja juz mam 30 euro
Wiem, że macie rację...Jak pomyślę ile kasy przetraciłam na kosmetyki... no ale wydawanie na nie to dla mnie czysta przyjemność. Już zakupy ciuchowe mnie tak nie cieszą, bo mało co w sklepach mi się podoba, a jeśli już to jest kosmicznie drogie(więc ile mam za taki jeden ciuszek przyjemności kosmetykowej!- przynajmniej kilka!) Ostatnio złazilam całe miasto za torebką czarną i nic mi si nie spodobało. Kiedyś podobała mi się jedna na wystawie, ale jest już wykupiona

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-11-25 o 19:20
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:22   #1564
Parsifal
Zadomowienie

luskap i zetafon czy Wy macie swoje zdjęcia w awatarach? zawsze mnie to ciekawiło

Stary 2009-11-25, 19:27   #1565
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

W awatarze zetafon jest chyba Adriana Lima, taka modelka Zresztą wg mnie ideał kobiecej urody...
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:29   #1566
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Nie, zetafon ma modelkę (Adriana Lima-moja ulubiona zresztą ), a na moim jest Jessica Alba, ale to pomniejszone zdjęcie i nie widać chociaż wszyscy mi mówią, że jestem do niej podobna (może i byłam jak byłam szczuplejsza )

Parsifal, a na jakie perfumy masz ochotę?

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2009-11-25 o 19:30
Stary 2009-11-25, 19:35   #1567
Parsifal
Zadomowienie

no to się wykazałam ignorancją w kwestii modelek
luskap mam ochotę na kilka perfum:
- kate moss summer time
- replay
- christina aquilera by night
- so elixir YR
- hypnose lancome

Stary 2009-11-25, 19:39   #1568
Hosenka*
Zakorzenienie

Luskap: no masz zniżkę, ale pomyśl, że nie kupując zyskujesz więcej

Ja w K16 nie wzięłam nic kosmetycznego dla siebie (wzięłam tylko naszyjnik Sissy) - zestaw z białą herbatą PS wyląduje pod choinką
Z Oriflame zamówiłam to co palnowałam - krem Nourishing za 8,90 (duży, za 13,90 z poprzedniego katalogu nie przyszedł ) i żel Christmas Joy (na żel się nie nastawiam - w tamtym roku zamówiłam, ale już brakło, więc teraz pewnie będzie podobnie ...). W liczniku jeszcze ich nie mam - nie jest pewne że dostane.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-11-25 o 19:48
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:39   #1569
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Fuksjo, pytałaś mnie o wrażenia po testach pudru bambusowego YR. Używałam dopiero 2 razy, więc ocena dość powierzchowna, ale tak:
- matuje na dobrych kilka godzin, ale jest to zdrowy mat, a nie takie nienaturalne wykończenie,
- jest transparentny, idealnie stapia się z cerą, ale co za tym idzie - nie kryje,
- nie podkreśla drobnych wad cery - jakichś suchych skórek, wyprysków, nierówności,
- pudełko jest funkcjonalne - sitko wybiera optymalną ilość pudru, puszek ładnie go rozprowadza, choć docelowo myślę o pędzlu - kabuki albo flat top.
Generalnie jestem zadowolona

A propos pędzli: której firmy polecacie? Nie zależy mi na najwyższej półce, ale nie chcę, aby był to zakup typu "jednorazówka". Potrzebowałabym:
- flat topa,
- smudga do powiek,
- ściętego do eyelinera/brwi,
- ew. mini kabuki do powiek.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:40   #1570
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Dziewczyny, a zwłaszcza Ty, Hosenko, o Pani Lakierów, używałyście może lakierów Vipery? Kusi mnie jakiś turkus albo szmaragd, a oni mają takie ładne te kolorki...
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:48   #1571
Hosenka*
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15502550]Dziewczyny, a zwłaszcza Ty, Hosenko, o Pani Lakierów, używałyście może lakierów Vipery? Kusi mnie jakiś turkus albo szmaragd, a oni mają takie ładne te kolorki...[/QUOTE]
Miałam, ciemny kremowy (bez drobinek) fiolet. Mi nie podszedł - dziwnie się nakładał, musiałam kłaść 3 warstwy, w rezultacie był miękki ... No nie wiem ... Może inne kolory są inne (), bo ogólnie czytam na Wizażu pochlebne opinie nt. lakierów Vipery.

Instagram

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 19:52   #1572
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Czesc dziewczyny...po poludniu ucielam sobie drzemke no i znowu mam tyyle energii

Cytat:
W awatarze zetafon jest chyba Adriana Lima, taka modelka Zresztą wg mnie ideał kobiecej urody...
tak tez ja kocham! i jeszcze sliczna jest Megan Fox!

Cytat:
- kate moss summer time
- replay
- so elixir YR
- hypnose lancome
ja mam hypnose..ostatnio sie chyba za duzo spryskalam bo az mi sie cieplo robilo od tego zapachu. Jesli nie jest bardzo zimno na dworze to jest on dla mnie zbyt duszacy. Pamietam kiedys jak je wybieralam to myslalam jeszcze nad Armani Code..no ale wygral lancome za sliczna buteleczke

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:55   #1573
zetafon
Zakorzenienie

ja mam adriane lime w avatarze.raz sie spotkałam z jedna wizazanka na zywo to mowila ze nawet jestem podobna,hehe...chciala byc miła a tak poza tym to też ją uważam za ideał urody.

eiren poszukaj w sephorze,maja bardzo fajne pędzle do malowania oczu.sama mam kilka i sobie chwale.no i ceny nie są jakieś kosmiczne.

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 20:18   #1574
aante_e
Miss Pudernica

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15502530]
A propos pędzli: której firmy polecacie? Nie zależy mi na najwyższej półce, ale nie chcę, aby był to zakup typu "jednorazówka". Potrzebowałabym:
- flat topa,
- smudga do powiek,
- ew. mini kabuki do powiek.[/QUOTE]

Polecam te Rossmana z droższej serii, z czarną rączką. Mam do pudru, różu i do oczu, używam ich już więcej niż rok i nadal są w super stanie, mimo częstego prania.

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15502550]Dziewczyny, a zwłaszcza Ty, Hosenko, o Pani Lakierów, używałyście może lakierów Vipery? Kusi mnie jakiś turkus albo szmaragd, a oni mają takie ładne te kolorki...[/QUOTE]

Vipera jest boska Zużyłam już buteleczkę mlecznego beżu do frencha, kupiłam dwie kolejne: mleczny z drobinkami i mleczny fiolet. Mam też ciemny fiolet z drobinkami wpadający w czarny, jest piękny. Jakość jest bardzo dobra, ciemny trzyma się 3 dni. Odpowiednia konsystencja, wygodny pędzelek i korzystna cena

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
aante gratuluje zuzyc! ale z zakupami lekko przesadzilas..tyle dobrze ze wszystko w uzyciu..
Wiem i obiecuję poprawę w ty miesiącu

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Dumam nad zamówieniem z Oriflame i nie mogę się zdecydować. Nie wiem czy wziąć krem do ciała Embrace (250ml)-19,90 i świateczny kem do ciala 150ml za 14,90, czy zestaw- wodę Embrace 15 ml + krem do ciała 100ml (37,90)
Mam na wszystko upust 20%
Ani się waż cokolwiek brać! Pomyśl o swoich pełnych półkach i masie kosmetyków i zastanów się, czy na pewno tak ma wyglądać Twój zbiór. A może zamiast na kosmetyki to wykorzystaj te pieniądze na wyjście z TŻ na miasto alo do kina? Trzymam kciuki za powstrzymanie się

Edytowane przez aante_e
Czas edycji: 2009-11-25 o 21:13
aante_e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 20:27   #1575
ganimedea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
mam ochotę na kilka perfum:
- kate moss summer time
- replay
- so elixir YR
- hypnose lancome
Ostatnio się w drogerii testerem psiknęłam

Odwyk pielęgnacyjny
Zbiory-kolorówka
ganimedea jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 20:46   #1576
loverynka
Zakorzenienie

Dla mnie lakiery Vipery to makabryczne dziadostwo. 3 dni trwałości to za mało żeby je kupić, nawet mimo niskiej ceny.
Pomalowałam sobie paznokcie lakierem Delii, zobaczymy jak on się zachowuje na paznokciach.

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 20:53   #1577
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
no to się wykazałam ignorancją w kwestii modelek
- kate moss summer time
- replay
- so elixir YR
- hypnose lancome
Moja Jessica to aktorka
Też miałam ochote na Kate Moss te letnie, zaraz jak weszły, ale jak powąchałam, to zmieniłam zdanie. Dużo bardziej podoba mi się pierwsza wersja Kate
Za to ciągle czytam pochwały nt. So Elixir. Vibeska bardzo je chwaliła
Ciekawa jestem jak pachną.
Cytat:
Luskap: no masz zniżkę, ale pomyśl, że nie kupując zyskujesz więcej
No tak, ale czasem jak klientki biorą jedną rzecz z zestawu, to ja dobieram drugą i mam drogi kosmetyk za kilka zł. Tak jest i tym razem- klientka wzięła 1 rzecz z Planet Spa a ja mogę mieć drugą dowolną za ok. 5,50. I jak tu nie brać?

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15502530]
- flat topa,
- smudga do powiek,
Ja właśnie zamówiłam 2 pędzle z EDM- kabuki i long Handled. Wyjdą mnie bardzo tanio i już sie nie moge doczekać. Mam 1 w domu i jestem zachwycona. Poza tym tak samo świetne też są TBS też mam na razie 1.i INGLOT

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Ani się waż cokolwiek brać! Pomyśl o swoich pełnych półkach i masie kosmetyków i zastanów się, czy na pewno tak ma wyglądać Twój zbiór. A może zamiast na kosmetyki to wykorzystaj te pieniądze na wyjście z TŻ na miasto alo do kina? Trzymam kciuki za powstrzymanie się
W końcu to miałam być na odwyku i zmniejszyc swój zbiór. W tym miesiącu jestem z siebie zadowolona, bo kupiłam naprawdę mało, no i może dlatego, że to wiem, to mnie tak kusza te kremy Ori
Stary 2009-11-25, 20:54   #1578
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
u mnie sa po 13 euro w sumie ja juz nie przeliczam z euro na zlotowki bo nie warto (przynajmniej dla tych ludzi ktorzy mieszkaja poza krajem tak jak ja)
To oczywiste że ktoś kto mieszka w danym kraju nie przelicza tylko patrzy czy go stać, niestety ja muszę przeliczyć na PLN.

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
jak to przeczytałam Tżtowi, to powiedział że tak nisko się nie ceni
O to mi właśnie chodziło. Że ma chłopak poczucie własnej wartości.

Cytat:
ksiezniczko u mnie jest ten problem ze mam sprecyzowane plany tylko co do fasonu ifryzury,ale nie mam pomysłu na kolor.wiem tylko ze odpadają wszelkie żółto beżowo brudne
wezme sobie jutro 2 kolezanki ktore maja byc szczere,ale i tak bede sie sugerowac moją opinią . a ja biore ślub praktycznie miesiąc po tobie
A Ty nie miałaś sobie szyć sukienki?

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Z drugiej jednak strony nie mam co narzekać, bo jak już kupuje prezenty to takie fest typu wycieczka czy laptop więc nie jest źle ale każda kobieta uwielbia kwiaty.
A ja wolę dostać coś konkretnego a nie kwiatek. Coś co świadczy że myślał o mnie, jakiś drobiażdżek ale dopasowany do mnie bo kwiatek to każdy głupi potrafi kupić.

Cytat:
Mój lubi pomalowane kolor ma być ładny, a rączki miękkie

Myślę, że możesz się zgodzić i zrobić sobie frencha. Ewentualnie powiedzieć, że nie masz jasnego lakieru i kupić nowy
Czy ja coś pominęłam. Odpowiadasz na pytanie którego nie widzę w treści.
Stary 2009-11-25, 21:12   #1579
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość

Pomyliłam wątki.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 21:13   #1580
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Mój lubi pomalowane kolor ma być ładny, a rączki miękkie

Myślę, że możesz się zgodzić i zrobić sobie frencha. Ewentualnie powiedzieć, że nie masz jasnego lakieru i kupić nowy
Cytat:
Oj, aante_e - coś Ty taka zakręcona Faktycznie pomyliłaś wątki - to jest odpowiedź na post na NK

Cytat:
No tak, ale czasem jak klientki biorą jedną rzecz z zestawu, to ja dobieram drugą i mam drogi kosmetyk za kilka zł. Tak jest i tym razem- klientka wzięła 1 rzecz z Planet Spa a ja mogę mieć drugą dowolną za ok. 5,50. I jak tu nie brać?
W tym przypadku się zgodze, ale mi chodziło o zamówienie z Oriflame

Instagram

Stary 2009-11-25, 21:16   #1581
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Oj, aante_e - coś Ty taka zakręcona Faktycznie pomyliłaś wątki - to jest odpowiedź na post na NK
Oj zmęczona już jestem, a jeszcze się uczę i tak jednym okiem zerkam na wizaż
Już wszystko poprawiłam.
Stary 2009-11-25, 21:50   #1582
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
A ja wolę dostać coś konkretnego a nie kwiatek. Coś co świadczy że myślał o mnie, jakiś drobiażdżek ale dopasowany do mnie bo kwiatek to każdy głupi potrafi kupić.
Ja też tak uważam. I to są najlepsze prezenty, jeśli wiesz, że nad tym główkował Kwiatki są takie banalne już. chociaż nie powiem, uwielbiam dostawać bukiety tulipanów. To chyba jedyne kwiatki, które kocham!

Cytat:
W tym przypadku się zgodze, ale mi chodziło o zamówienie z Oriflame
No tak, wiem. Tu się usprawiedliwiłam, z Oriflame już nie mam usprawiedliwienia
Stary 2009-11-25, 21:51   #1583
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
jasne że chcę zobaczyć .wybrałam sobie fason rybkę bo od dawna mi sie podobal,a ze jestem wysoka i mam figure klepsydry będzie idealna.juz kiedys przymierzalam jedna i mi sie spodobał ten typ.chciałabym żeby była flasyczna,bez milionów świecidełek,może jedynie z koronką ale w normalnej ilości bo nie chce wygladac jak owinieta w firanke.a fryzura to taka: grube fale podpięte z jednej strony nad uchem razem z żywym kwiatem.mam włosy do łopatek i jeszcze je zapuszcze do wrzesnia i mysle ze bedzie fajnie.

znalazłam tą sukienke ktora kiedy przymierzalam,ale średnio mi pasują te rekawy http://www.slubnasuknia.pl/cymbeline...d/hortenia.jpg

dodam ze na żywo wyglada o wiele lepiej
ja jestem niziutka (158 cm) także u mnie rybka odpadała
ale jak jesteś wysoka to jak najbardziej o chyba najlepszy fason
długo się zastanawiałam nad fasonem, bo w zasadzie wszystko poza rybką i taką odcinaną pod biustem (jak koszula nocna), to w każdej było mi dobrze
po zmierzeniu ponad setki modeli zdecydowałam się na taką:
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15502530]Fuksjo, pytałaś mnie o wrażenia po testach pudru bambusowego YR. Używałam dopiero 2 razy, więc ocena dość powierzchowna, ale tak:
- matuje na dobrych kilka godzin, ale jest to zdrowy mat, a nie takie nienaturalne wykończenie,
- jest transparentny, idealnie stapia się z cerą, ale co za tym idzie - nie kryje,
- nie podkreśla drobnych wad cery - jakichś suchych skórek, wyprysków, nierówności,
- pudełko jest funkcjonalne - sitko wybiera optymalną ilość pudru, puszek ładnie go rozprowadza, choć docelowo myślę o pędzlu - kabuki albo flat top.
Generalnie jestem zadowolona

- flat topa,
- smudga do powiek,
Kochana Flat Top jest rewelacyjny EDM podobne do powiek polecam Eye Shadow Brush EDM

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2009-11-25 o 22:24
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 22:07   #1584
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

ksiezniczko!!!! cudna ta suknia!!! syrenkowe tez piekne,no ale trzeba byc wysokim
Ach to musi byc cos pieknego chodzic po salonach i przymierzac takie cuda!!!Kiedys przegladalam sobie watek o ile dobrze pamietam o sukni marzen tu na wizazu..ach tyle tam pieknych!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 22:35   #1585
Parsifal
Zadomowienie

ja to bym chyba wolała pozostać w wolnym związku

Stary 2009-11-26, 00:46   #1586
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Wklejam Wam listopadowy raport Więcej już nie zużyję i na pewno nie kupię

Listopad zużycia:

1. About Woman Not for Everybody, Bruno Banani (25 ml)
2. Balsam do ust w słoiczku Carmex Lip Balm Original, Carma Laboratories
3. Dezodorant w kulce Pink Passion, Fa (50 ml)
4. Ogórkowy tonik do twarzy Ziaja Ogórkowa, Ziaja (200 ml)
5. Pianka do włosów 'Skręt fal i loków' Flexible Curls, Nivea
6. Krem miętowy odświeżająco - regenerujący do stóp Perfecta Body, Dax Cosmetics (100 ml)
7. Antytrądzikowy żel do mycia twarzy - superłagodny Perfecta No Problem, Dax Cosmetics (150 ml)
8. Krem na dobry dzień Culture Bio, Yves Rocher (tubka 15 ml)
9. Krem energizujący do twarzy i ciała Spa Relax, Mincer (100 ml)
10. Puder w kompakcie 2 w 1 Creme Puff, Max Factor (21 g)
11. Dotleniający krem półtłusty odmładzający Retinol, Mincer (próbka 2 ml)
12. Korektor mineralny w słoiczku Intensive Fair, Everyday Minerals (1 ml)
13. Odżywka 'Połysk jedwabiu' Yung, Rossmann (300 ml)
14. Krem przeciwzmarszczkowo - matujący na dzień do cery tłustej i mieszanej AA Naturalna Stymulacja, Oceanic (50 ml)
15. Mleczko+tonik 2 w 1 Sebo Specific, Yves Rocher (150 ml)
16. Maseczka odżywczo - wybielająca z ekstraktem z ogórka i limonki Zielona Apteka, Mincer (saszetka)
17. Szampon do włosów normalnych lub przetłuszczających się z lilią wodną i morskimi minerałami Pełna Równowaga Herbal Essences, Clairol (aż 400 ml)
18. Maseczka przeciwtrądzikowa, Dermaglin (saszetka)
19. Plastry oczyszczające nos Soft Clear-up Strip Kao Biore Visage, Nivea (2 sztuki)
20. Krem normalizująco-łagodzący Sebum Control Cream Dermasebum Line, Clarena (próbka 1 ml)
21. Maseczka nawilżająca i regenerująca na twarz, dekolt i szyję Perfecta Nawilżanie, Dax Cosmetics (saszetka)
22. Wygładzający balsam odżywczy do ciała Planet of Nature, Tołpa (200 ml)
23. Szybko działający żel punktowy na pryszcze Advantage Clean & Clear, Johnson & Johnson (15 ml)
24. Kremowy żel pod prysznic Wanilia & Migdały Creamy, Luksja (saszetka)
25. Jedwabisty peeling pod prysznic Daily Peeling Shower, Dove (200 ml)
26. Maseczka oczyszczająco - odżywcza z zieloną glinką kambryjską, jedwabiem i olejkiem jojoba, Dermaglin (saszetka)
27. Odżywka do rzęs Lash & Brow Repair, My Secret (Pierre Rene)
28. Krem do twarzy Soin Optimal 1eres rides Jour Inositol Vegetal, Yves Rocher (30 ml)
29. Puder w kompakcie 2 w 1 Creme Puff, Max Factor (21 g) (drugi)
30. Aloe Calming Mask Sensitive Line, Clarena (3 ml) (saszetka)
31. Citrus Energy EDT, Adidas (50 ml)
32. Buff Beige Neutral podkład intensive, EDM (0,5 ml)
33. Olive Olive Fair podkład intensive, EDM (0,5 ml)
34. Warm Buttered Tan podkład intensive, EDM (0,5 ml)

Kupione/Otrzymane:

1. Specjalistyczny żel punktowy na pryszcze i wągry Pure Control, Eveline (15 ml)
2. Wazelina biała kosmetyczna, Ziaja (30 ml)
3. Krem odbudowujący Intensywna Regeneracja Pantene Pro-V, Procter & Gamble (150 ml)
4. Roślinny balsam do ust Bio Plantacja Aloes, Bielenda (21 ml)
5. Maseczka na brzuch i biodra wyszczuplająca, Dermaglin (300 g)
6. Żel pod prysznic Hibiskus & Żurawina Fresh and Oil, Fa (250 ml)
7. Pędzel do nakładania korektora nr 46, Sephora Professionnel

Jestem z siebie baaardzo dumna
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 08:07   #1587
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Pomyliłam wątki.
No i wszystko jasne.

Cytat:
Ja też tak uważam. I to są najlepsze prezenty, jeśli wiesz, że nad tym główkował Kwiatki są takie banalne już. chociaż nie powiem, uwielbiam dostawać bukiety tulipanów. To chyba jedyne kwiatki, które kocham!
Dokładnie o to mi chodziło.
Ja wyjątek robię tylko dla konwalii ale one są strasznie krótko.

Cytat:
Śliczna.

Cytat:
ja to bym chyba wolała pozostać w wolnym związku
O, bratnia dusza.

Cytat:

Listopad zużycia:

1. About Woman Not for Everybody, Bruno Banani (25 ml)
..........
34. Warm Buttered Tan podkład intensive, EDM (0,5 ml)

Kupione/Otrzymane:

1. Specjalistyczny żel punktowy na pryszcze i wągry Pure Control, Eveline (15 ml)
......................... ............
7. Pędzel do nakładania korektora nr 46, Sephora Professionnel

Wymiatasz.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Kupiłam wczoraj szampon żurawinowy Barwa, ale musiałam coś kupić bo ten obecny obciąża mi włosy i szybko są nieświeże. Teraz będę robić tak że pierwsze mycie tamtym a drugie Barwą i zobaczę jaki będzie efekt.
Stary 2009-11-26, 08:32   #1588
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Księżniczko, strasznie dużo zużyłaś! Gratulacje! I też malutko kupiłaś! Możemy brać z Ciebie przykład.
Ja na razie nie wklejam listy, bo mam zamiar jeszcze zużyć kilka rzeczy- pójdą co najmniej 3-4 pełnowymiarowe!
Przyszły mi dziś z wymiany perfumy J.Lo Glow after Dark Oddałam za nie 3 swoje. Śliczne są, takie inne.
Cytat:

Kupiłam wczoraj szampon żurawinowy Barwa, ale musiałam coś kupić bo ten obecny obciąża mi włosy i szybko są nieświeże. Teraz będę robić tak że pierwsze mycie tamtym a drugie Barwą i zobaczę jaki będzie efekt.
Ja też tak robię, zawsze myję szamponem na 2 razy- i pierwszy idzie GlissKur z odżywką-też chyba trochę obciąża mi włosy a drugi oczyszczający z Avonu, albo jakieś inne.
Stary 2009-11-26, 08:56   #1589
loverynka
Zakorzenienie

Księżniczko jak Ci się udało, aż tyle zużyć?!?!? BRAWO!

loverynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 09:17   #1590
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:

Listopad zużycia:

My z Ciebie też!!! Super wynik

Cytat:
ja jestem niziutka (158 cm) także u mnie rybka odpadała
ale jak jesteś wysoka to jak najbardziej o chyba najlepszy fason
długo się zastanawiałam nad fasonem, bo w zasadzie wszystko poza rybką i taką odcinaną pod biustem (jak koszula nocna), to w każdej było mi dobrze

Piękna suknia, tylko czy nie będzie Ci przeszkadzać podczas tańca?
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości