|
|
#1591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Użyłam go tylko raz i teraz czeka w zapasach
![]() Tak jak pisałam, zostawia lekko tępą warstwę na skórze, ale po chwili się wchłania i jest ok. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pogubiłam się w tych nowych Bell ![]() Więc postanowiione, na moich paznokciach wyladuje niedługo klasyczny frencz, ale teraz efekt będzie zgoła inny - jutro maluję pazury już na Andrzejki (w sobotę mam szkołę, więc nei zdąrze) - czarne ze złotymi końcówkami
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Zwątpiłam w szukanie pracy, rozwieszę chyba ogłoszenia że daję korki z angielskiego i z matematyki. To do świąt może jakaś kaska wpadnie.
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się taki french jak na zdjęciu podoba, bo się nie odcina tak jak klasyczny.
|
|
|
|
#1594 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
Nie daj się!
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się te kropeczki średnio podobają - wygląda, jakby końcówki były nierówno pomalowane.
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Obiecane zdjęcia- fiolet GW nr 423
Cholernie trudno je zrobić i uchwycić właściwy kolor. W rzeczywistości jest to fiolet a na zdjęciach z lampą wychodzi granat, niestety bez lampy zdjęcia są nieostre, u mnie w domu jest teraz dziwnie ciemno...
|
#1597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niee, raczej nie, na dniach dostanę @ już mnie brzuch pobolewa!A cykniesz fotkę tych czarnych ze złotymi końcówkami? Ciekawa jestem efektu ![]() No i w co się w końcu ubierasz? Cytat:
wychodzi granat z lampą pewnie dlatego, że ma granatowe drobinki.. Ale piękny kolorek.
|
|
#1598 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Martus, wszystkiego najlepsiejszego (spóxniomne ale dalej najlepsze
) Cytat:
Tęsknisz za mną? ![]() przez tę robotę (15-21) nie mam czasu nawet na seriale. Dziś olałam zajęcia ale musiałam się wyspać wreszcie no ![]() Cytat:
A tu jeszcze 2 tygodnie do wypłaty Cytat:
![]() Mój lubi moje pazurki zarówno kolorowe jak i frencza, moż efrencza trochę bardziej nawet. Wg mojej wiedzy to 28 zł, a upatrzyłaś sobei jakis fajny kolorek w tym sklepiku na Długiej? Cytat:
![]() Cytat:
W piątek załatwiam klientkom Avon, może dałyby mi zarobić jakiś fajny grosz, bo ja już nie wytrzymam (najpierw choroba teraz praca) 2 tygodnie bez drogerii to koszmar! ![]() I jeszcze musze sobie wybrać prezent mikołajkowy od cioci i tak sobie myślę i nie wiem na co się zdecydować- albo puszeczki limitowane do ust z TBS albo moż ekredkę burżuja smoky brązową lub czarną? Albo coś z Inglota + bibułki? Albo ... 3 lakiery Bell Nie, to by było szaleństwo już... Chyba? ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Przejrzałam gazetke SP- na szczęście nic dla mnie nie ma kuszącego
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
A tak czekałam na tą gazetkę... I nie ma nic ciekawego
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też w sumie nic nie zaciekawiło
Ale pewnie i tak się wybiorę niedługo do SP zobaczyć czy są jeszcze jakieś fajne promocje perfumowe ![]() rzyrafko bierz lakiery! 3 to nie jest dużo ![]()
|
#1601 | |||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Kto widział, gdzie widział?![]() Cytat:
![]() No a jak ![]() Cytat:
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomalowałam paznokcie malinową czerwienią z drobinkami GW nr 420, to będzie moja nowa miłość
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się dziś nie uda już, ale może jutro jeszcze skoczę pooglądać lakiery :P Właśnie nowe Belle mnie mnie interesują
I jakiś przeźroczysty z masą drobinek.
|
|
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, zrobię zdjęcie Wyszperałam bluzkę, która kupiłam jakieś 4 lata temu w Aggi na sylwestra - szaro-brązowa z delikatnym złotym połyskiem, czarne proste jeansy i jakieś buty (to juz w sumie mniejszy problem). Ostatnio kupiłam w Rossmannie naszyjnik (takie neirówne kółka polączone łańcuszkiem) - super pasuje do tej bluzki, dodaje jej "pazura". Cytat:
![]() Ktoś tu pisał o nowych FC. MagJa? ![]() Edycja: we wtorek rozpoczynam kurs "Kadry i płace". Już mi się odniechciewa jak pomyślę o siedzeniu 3 razy w tygodniu od 16-19 na zajęciach
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-11-26 o 15:17 |
||
|
|
|
#1605 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ale kolor, o którym pisała Mag nie jest nowy.
Cytat:
To z Urzędu Pracy?
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurs nie jest z UP (jako osoba z wyższym wykształceniem mam marne szanse na kurs, mimo, iż szanse w zawodzie w moim mieście mam minimalne), a z mojej szkoły Nie wiem jakiego programu będą uczyć - nie ma tego wyszczególnionego w programie. Kurs da mi jedynie podstawowe podstawy ( ) bo trwa tylko 40 godzin (lekcyjnych).
|
|
#1607 | |||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() świeże, kwiatowe, trochę grejpfruta ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, ja pisałam o nowych FC z Bell. Są na pewno 2 nowe fiolety
co więcej, nie wiem bo drogeria dworcowa jest dziwnie wyposażona.
|
|
|
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z drugiej strony zawsze to nowe doświadczenie do CV ![]() Nie poszłam dziś jednak do Natury, wybiorę się pewnie jutro. A jeśli będę mieć czas i siły (bo od wczoraj mam jakieś dziwne skurcze żołądka) to w sobotę zawitam wreszcie do Bonarki
|
|
#1610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja widzialam nowa serię Joko - Code. Podobał mi się fiolet z brokatem, ale jednak nie kupiłam ![]() Kupiłam za to ciemniejszy róż My Secret - od jakiegoś czasu chodził za mną taki kolor, a że jest wyprzedaż limitowanki, to za 5,99 się skusiłam ![]() Cytat:
![]() TŻ jest niepocieszony, ale może uda mu się jazdy ustalać na te dni w które będe miała zajęcia, żebyśmy mieli choć trochę czasu dla siebie.
|
|
#1611 | |||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Hm na nowe lakiery Bell FC i GW też bym się skusiła, niech no ich tylko u mnie nie będzie ![]() Kupiłam dzisiaj Wax Quick Spray do włosów zniszczonych za 13 zł
|
|
#1612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ciągle myślę o zrobieniu kursu ECDL, ale nie mogę się zebrać a jeszcze od września zmieniły się zasady przeprowadzania egzaminów (nie tylko wszystko podrożało o 10 zł to jeszcze teraz egzaminy muszą być przeprowadzane w specjalnych miejscach do tego wyznaczonych - tzw. laboratoriach ). No, ale może się w końcu zdecyduję kiedyś, tymbardziej, że chciałabym zrobić też drugi poziom ECDL Advanced.Pomalowałam sobie pazurki właśnie moim fioletowym Bell`kiem A dziś miałam na pazurkach granat Sensique, no ale on się szybko ściera niestety i po przyjściu z pracy musiałam go już zmyć, bo były duże odpryski
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosztuje 450 zł - dla uczniów i absolwentów szkoły, a dla osób spoza szkoły - 600 zł. A co to jest ECDL?
|
|
#1614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Certyfikat potwierdzający umiejętność obsługi programów MS Office. To przy organizowaniu takich kursów dla bezrobotnych pracowałam cały czas Tutaj jest więcej napisane: http://www.ecdl.com.pl/oecdl.php?ecdl_p=1
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-11-26 o 18:13 |
|
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Uff, nie moje.
I całe szczęście. ![]() Cytat:
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hehe, muszę je najpoerw zobaczyć, potem dzień lub dwa na ochłonięcie o dopieor będe mogła zadecydować
A o której będziesz tam mniej więcej? Jutor będę kursować między krupniczą i politechniką i spowrotem i jeszcze raz na PK gdzieś miedzy 10 a 12 to może by się udało chociaz pomachać z daleka ![]() lakier wygląda nie jak lakier a conajmniej jak jakiś mleczny akryl właśnie cyz coś naklejonego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam bardzo złe wieści- komputerek mi siada dzis nawet gg nie moge uruchomić :/
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A masz jakiegoś antywirusa? Mojemu tacie do komputera chyba też coś wlazło: najpierw Neostrada sama mu się włączała(!) podczas, gdy on nie potrzebował korzystać z netu. Robił coś w Excelu a tu patrzy, że jest komunikat, że połączono z internetem Sprawdził komputer 5 różnymi antywirami czy nie ma jakiegoś dziadostwa, ale nic nie znalazł a jak w końcu się wkurzył i odinstalował Neostradę, to przy ponownej instalacji coś się pokićkało i w ogóle teraz mu nie działa internet ![]()
|
|
#1618 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Retyrety, jest Black Friday i EDM i CS wysłało mi newslettery, że wyprzedaż i że nowe produkty Po co mi to, przecież wcale nie potrzebuję nowego różu i nowego eyelinera w żelu! Prawda?
|
|
#1619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie też nic ciekawego, no chyba, że się skuszę na polecany przez Noska jedwab ![]() Cytat:
![]() W następny, mikołajkowy To blog dość znanej Wizażanki ![]() Cytat:
A ja potrzebuję kopa, żeby wyleźć z łóżka i iść na zakupy Chciałabym kupić trochę fajnych ciuchów, mimo, że tak naprawdę nie powinnam, bo oszczędzam ![]() Ale gdybym znalazła fajną spódniczkę i kozaki to wcale bym nie narzekała ![]() Za to przyszła moja paczka z bielizną, wysłana wczoraj pocztą dziś o 8.00 była Z rozmiarami trafiłam idealnie, jakość wydaje się naprawdę dobra, więc jestem naprawdę zadowolona ![]() Kosmetycznie nadal potrzebuję niezbędnika w postaci kremu i może jakiejś maseczki, ale ciągle mi nie po drodze po Himalayę
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-11-27 o 10:59 |
|||
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko, jaką bieliznę kupowałaś? bo ja wciąż błądzę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

Tylko szampony.

) 
ale musiałam się wyspać wreszcie no
A tu jeszcze 2 tygodnie do wypłaty
(miał tez jakieś "ale" że mam za dlugie paznokcie
) Odparowałam, że mi się podobają ciemne i będę malowała tak jak mi się podoba. Z obecnym jest zupełnie inaczej - zawsze chwali moje paznokcie, nie ma zastrzeżeń do kolorów lakierów, w sklepach sam szpera i podtyka pod nos różne kolory, więc tą prośbę chyba moge rozpatrzeć pozytywnie? 

A ten jedwab różni się czymś od Farouka (poza ceną)? Lepszy jest?
I całe szczęście.
Sprawdził komputer 5 różnymi antywirami czy nie ma jakiegoś dziadostwa, ale nic nie znalazł a jak w końcu się wkurzył i odinstalował Neostradę, to przy ponownej instalacji coś się pokićkało i w ogóle teraz mu nie działa internet 
Z rozmiarami trafiłam idealnie, jakość wydaje się naprawdę dobra, więc jestem naprawdę zadowolona