|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
jej dawno tu do Was nie zglądałam. Widzę, że sporo z Was pozdawało. GRATULUJĘ SERDECZNIE a tym co się nie udało mówie DO BOJU, pokażcie im jak sie jeździ
![]() |
|
|
|
#3482 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oj macie rację, egzaminator miodzio, każdej z Was takiego życzę! w sumie wszyscy powiini byc tacy, wtedy nasz przedegzaminacyjny stres byłby o wiele mniejszy... oby tak w końcu się stało!
|
|||
|
|
|
#3483 |
|
Zakorzenienie
|
Anusiak24 nawet nie pisz o stresie... egzamin we wtorek a mnie na sama mysl sciska w zolądku ;/
|
#3484 |
|
Raczkowanie
|
No, no, widzę, że grono świeżo upieczonych kierowców się powiększa
Gratuluję Wam wszystkim ![]() Mam nadzieję że w poniedziałek i mnie wpiszecie na tą górną listę :p Jeszcze wcale się nie stresuję, jutro jazda, zobaczymy...
|
#3485 |
|
Konto usunięte
|
kobiety, jeśli ja (jeszcze parę miesięcy temu beztalencie motoryzacyjne
) to zdałam, WAM uda się tym bardziej! pokażcie im jak się jeździ!
|
|
|
|
#3486 |
|
Raczkowanie
|
Anusiak24 brawo
ja mam jutro jeszcze 2 godziny... Jak znowu cos zawale to sie w poniedziałek zamykam w domu i nie wychodze na egzamin:P
|
|
|
|
#3487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziewczyny dziękuje Dobry stres nie zaszkodzi ![]() [1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;15532964]dziewczyny, ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! [/QUOTE] również gratuluje, wiem ze za 1 razem też pachołek wszedł ci w drogę ![]() no to czas moje drogie na relacje mogę pisać nieskładnie bo nadal się tak ciesze!! zacznijmy od początku. byłam pół godziny przed czasem więc miałam dużo czasu na niepotrzebne myślenie o 17 zostałam już wywołana ![]() gdy usłyszałam głos egzaminatora to czułam ze idę na ścięcie. widząc go przeszły mnie ciarki,że aż dowodu nie mogłam znaleźć ![]() wszystko wytłumaczył i jedziemy na łuk oczywiście musiałam czekać, ale to nic ze jeden łuk był wolny... zgadnijcie co wylosowałam !! światła mijania i ........sygnał dźwiękowy jadę sobie do przodu i czuje ze coś słabo w koperte wjechałam,ale facet sie patrzy, nic nie mówi, wiec luz. dojechałam do tylu i słyszę zadanie zostaje nie zaliczone super, muszę powtarzać, wtedy stres wrócił miałam szczęście ze z początku egzaminu jechała przede mną inna L co pomogło mi się bardziej skupić i uważać. Byłam na dziwnym skrzyżowaniu i tam miałam chwile grozy. jechał na przeciw mnie samochód, skręcał w lewo a ja głupia w tym miejscu na pierwszeństwo nie spojrzałam od razu ulga później wszystko szlo gładko. rożne skrzyżowania, zawracanie na rondzie, skręty w lewo (ruchu za dużego nie było,więc trudniej o wymuszenie),strefa do 30. na wszystkich skrzyżowaniach się wychylałam zawracanie z użyciem wstecznego (uffff,bałam się bramy ), parkowanie PROSTOPADŁE!! wyszło pięknie jak dobrze ze dzień wcześniej je ćwiczyłam, hamowanie w wyznaczonym miejscu przy.....śmietniku żeby widział absolutnie wszystko. co do samego egzaminatora, masakra! nie życzę nikomu takiego chama. Oblać mnie nie chciał,ale samo podejście i to jaka atmosferę rozsiewał było przerażające, ciągle się dziwnie patrzył, nic nie mówił, do tego jakoś dziwnie kaszlał jak go spytałam czy jedziemy prosto czy w prawo, bo zapomniałam to wydarł się W PRAWO JECHALIŚMY WCZEŚNIEJ,do samego dojechania do Wordu nic nie mówił, choć wiedziałam ze zdałam dojechaliśmy,zaparkowałam , a on WYNIK POZYTYWNY bez żadnego gratuluje ani nic. od razu wyszedł jak dal mi kartkę zachowywał się jakby był wściekły że zdałam przez to radość była z początku mniejsza (dziś dopiero do mnie to dotarło ),ale ważne ze zdane |
|
|
|
|
#3488 |
|
Raczkowanie
|
5 grudnia 7:30
zdaję po raz drugi.. może by tak prezent mikołajkowy sobie sprawić.. boję sie o wiele bardziej niż przed 1 razem ajajaj ![]() Kiedy wreszcie będe mogła się tu pochwalić, że zdałam :/ Dziewczyny super, że zdajecie! jak ja jestem koło WORDu i obserwuję zdajacych to mam wrażenie, że nikt nie zdaje..naprawde ani razu nie widziałam aby ktoś zdał. To dołuje. Może gdybym zobaczyła choć jedną zadowoloną osobe od razu byłoby mi lepiej. A tak jeszcze w piątek 2 godzinki na odświeżenie i do przodu )PS. Strasznie się boję łuku. Wydaje mi się, że go zawale, że znów nie zaparkuję dobrze i przód będzie wystawać:/ Aaa i mam problem z wyjeżdżaniem z parkowania np prostopadłego. Nie mogę sobie wyobrazić w którą stronę kręcić kierownicą i albo mi się udaje albo nie:/ Mógłby mi ktoś wyjaśnić jakoś?
|
#3489 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak masz wyjechać w prawo kręcisz kierownicą w prawo tylko uważasz na przód który ucieka Ci w lewo i może zahaczyć auto stojące po lewej w drugą stronę na odwrót ... moja rada weź kartkę i zrób sobie kółko od auta na zasadzie: jadąc do przodu w prawo robisz kółko w prawo i zaznaczasz je od przodu auta do tyłu po jego prawej stronie i w tył jedziesz po tym kółku odwrotnie hmmm zaraz dołączę rysunek podsumowując pamiętaj o kierunku, kręć w tą stronę, w którą kierunek, pamiętaj, że przód idzie w drugą stronę i musisz obserwować czy z tyłu nikt nie jedzie/idzie i czy przodem nie zahaczasz
|
|
|
|
|
#3490 |
|
Raczkowanie
|
pomarancza89
Dziękuję ci serdecznie! teraz będę dogłębnie analizować to co napisałaś i twój obrazek. Wydaje się być konkretnie i na temat, jeszcze w piątek popraktykuję i MUSI być dobrze
|
#3491 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
żadnego zamykania się w domu! ![]() Cytat:
, ale i tak najważniejszy jest prawy dolny róg naszych ślicznych arkuszy egzaminacyjnych gratuluję jeszcze raz! ![]() a co do szkół jazdy to masz w zupełności rację, ja jeździłam cały kurs + doszkalające z jedną osobą, ale obczaiłyśmy wszelkie możliwe miejsca kilka razy, z czego dwa dziś na egz miałam i poszły dobrze dużo zależy od szkoły, popieram!
Edytowane przez 0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1 Czas edycji: 2009-11-27 o 21:34 |
||
|
|
|
#3492 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak wogóle to Shanta i Anusiak - gratulacje ![]() Lue A tak wogóle to dziś wyczytałam, że mój wniosek przyjęto i trwa postępowanie administracyjne, czyli plasticzek już coraz bliżej
|
|
#3493 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
**** dziewuszki - gratuluję zbiorowo tym co ostatnio zdały ![]() a za pozostałe ciągle i nieustająco 3mam kciuki
|
|
|
|
|
#3494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Faktycznie
znalazłam twoja relacje ![]() Cytat:
co prawda nie narzekał (w sumie NIC nie mówił na temat mojej jazdy),ale wszystkie polecenia wydawał w takim tonie,że odechciało mi się ich robić. Jednocześnie nie był też taki że od razu człowieka uwali. To chyba jedyny jego + ale znaczący.
|
|
|
|
|
#3495 |
|
Raczkowanie
|
a jest ktos z okolic OPOLA??:P moze ty shanta?? bo jak czytam twoja relacje to przypomina mi sie moj pierwszy egzaminator ( ktory mnie oblal) tez tak wzdychal i wogole, cicho gadal i byl taki neutralny, ale jak spytalam czy skrecamy tu w lewo to tez tak hamsko powiedzial " przeciez mowilem ze skrecamy w lewo"
|
#3496 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3497 |
|
Zadomowienie
|
Spóźnione gratulacje wszystkim,które zdały w ostatnim czasie
![]() Ja swój egzamin średnio wspominam... Niby facet był okej,ale coś dziwnego w nim było... Rzucał czasem jakieś niemiłe komentarze... ;/ Że on nie jest od tego żeby mnie uczyć,bla bla bla... ;] Ale zdałam za pierwszym Daawno temu... I właściwie nie jeżdżę... To na pewno jego wina! :P
|
|
|
|
#3498 |
|
Raczkowanie
|
Ooo Asik, a kiedy zdajesz? Fakt miasto jest wiecznie rozkopane i zakorkowane, poza tym strasznie dużo eLek jeździ
No i Ci przechodnie ;/ Lubią się wrypać na pasy celowo jak widzą, że jedzie egzamin ( mój instruktor mówi, że to dlatego, że nie chcą WORDu w swoim mieście, właściwie to się im nie dziwie...)
|
#3499 |
|
BAN stały
|
Wrocławianki, przejechałam się kawałkiem waszej trasy i powiem wam, że wam zazdroszczę takich tras
macie całkiem przyjemne uliczki, dobrze oznakowane, roboty drogowe jak wszędzie, jedyny problem to, że wszystkim się spieszy i na siłę się pchają .... u mnie tego aż tak nie ma chociaż ruch jest to na takie miejsca nas nie zabierają, ale zdarzają się takie przypadki jak u mnie na 2, że na równorzędnej w ostatniej chwili coś wyskoczy
|
|
|
|
#3500 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny słuchajcie mam do Was prośbę, mogłybyście mi powiedzieć gdzie jakie światła się sprawdza?
I mam takie pytanie jeszcze, zdaje ktoś może we Włocławku?
|
#3501 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Bo mam bardzo fajny filmik na którym wszystko jest omówione w micrze ![]() Jeju dziewczynki...chyba stres mnie zaczyna dopadać ![]() Cały dzień robie testy...już mnie mdli od tych pytań ![]() Wykończe sie nerwowo chyba do wtorku!
|
|
|
#3502 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3503 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm miałam podobnie z tym stresem. Strasznie! Próbowałam brać tabletki uspokajające ale po nich było jeszcze gorzej i mi zarywało koncentracje;/ Piłam melisę... Ale nie zbyt pomogło... Na egzamin poszłam zaopatrzona w : cukierki z melisą, batony z orzechami i energy drink. Przed egzaminem miałam jeszcze jazdy, dwie godzinki, i szczerze wam powiem, że cły czas jadłam te cukierki, ale miałam telepawkę i chciało mi się płakać...;/ na 40 minut przed egzaminem poszłam do ubikacji, siadłam przed salą komputerową, zaczełam jeść batony ( stanął mi w gardle po drugim gryzie) i zaczełam pić energy drinka. I cud!!! Wypiłam kilka łyków i stres odszedł!! Wypiłam pół i czułam się super, na testach kiedy koleś omawiał szczegóły, mi włączył się super humor i żartowałam z innymi, którzy patrzyli na mnie jak na kosmitkę
Stres był, ale mały, pojawił się większy, kiedy już wiedziałam, że za kilka minut zostanę wyczytana... No ale cóż, nie udało się, czekam na kolejną próbę, ale batoniki i energy drink, na pewno będą w torebce!!
|
#3504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie stresuj się, mi to się tak ręce trzęsły na teorii że masakra, ale dałam radę, i Tobie się na pewno uda Dzień przeg egzaminem, godzina coś koło 23, a ja jeszcze raz wszystkie pytania robiłam... Ale nie warto, naprawdę ![]() Trzymam kciuki za Ciebie ![]() Madziallena chyba muszę pomyśleć o takim zestawie na egzamin
|
|
#3505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo jechalas nasza strefa )) Jak wrazenia ? I czemu Cie wywialo na wroclawskie trasy :P Jak zwykle: a) gratuluje b)jestem z Wami!! nie poddawajcie sie! c) trzymam kciuki !!
|
|
#3506 |
|
Raczkowanie
|
Na każdego energy drinki mogą różnie działać. Mój narzeczony po takim napoiku dostaje takiego kopa że potrafi przez trzy godziny non stop gadać hahaha
Ale niektórzy mogą mieć złe skutki, ja sama z pewnym ryzykiem go piłam... Okzała się strzałem w dziesiątkę
|
#3507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
melisę piję od dwóch ponad tygodnia, teraz jeszcze biorę Relamax, a jadąc na egzamin kupię sobie czekoladę (a co, na egzamin można rzucić dietę ) i coś w stylu red bulla ![]() Bo dwa poprzednie to były tylko stres, stres, stres
|
|
|
|
|
#3508 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
chlip chlip ehehehe ale my też kiedyś będziemy mieć, żeby nie byłoa wywiało mnie, bo mam zajęcia co piątek tam, omijamy korki, patrze a tam tyle eLeczek ale co się uśmialiśmy, bo chłopak chciał być fajny na egzaminie widzi obok dziewczyny w aucie i rogal do nas, a my ze śmiechu nie mogłyśmy, ciekawe czy to egzaminator widział ;P |
|
|
|
|
#3509 |
|
Raczkowanie
|
Teraz obowiązkowo będzie ten energy drink, bo egzamin mam o 8:30, nie zdąze się wyspać i odpowiednio uruchomić umysłu
Obawiam się tylko tego, że zawale na łuku Przecież ostatnio łuk mi wyszedł ok, więc załamała bym się, ze teraz nawet na miasto bym nie wyjechała... No i największa obawa- pogoda!! Jak będzie snieg... To... Przecież od pogody najwięcej zależy!! Podobno jak jest ostre słońce, można zdawać w okularach przeciwsłonecznych ale mi one by jeszcze bardziej przeszkadzały No a wiadomo. Nawet jak będzie ładna pogoda, a będzie leżał śnieg, to to będzie jedno wielkie porażenie dla oczu;p Zobaczymy A jak będzie śnieżyca... Grrr... Nie wiecie może, czy jak pogoda jest bardzo zła - sypie i są zamiecie, to czy egzamin jest normalnie czy może jakieś ulgi, albo przesunięty??
|
#3510 |
|
Rozeznanie
|
OMG umieram z nerwów
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

oj macie rację, egzaminator miodzio, każdej z Was takiego życzę! 

oczywiście musiałam czekać, ale to nic ze jeden łuk był wolny... zgadnijcie co wylosowałam !! światła mijania i ........sygnał dźwiękowy
później wszystko szlo gładko. rożne skrzyżowania, zawracanie na rondzie, skręty w lewo (ruchu za dużego nie było,więc trudniej o wymuszenie),strefa do 30. na wszystkich skrzyżowaniach się wychylałam 

Przecież od pogody najwięcej zależy!! Podobno jak jest ostre słońce, można zdawać w okularach przeciwsłonecznych
ale mi one by jeszcze bardziej przeszkadzały