Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-27, 18:47   #3481
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII

jej dawno tu do Was nie zglądałam. Widzę, że sporo z Was pozdawało. GRATULUJĘ SERDECZNIE a tym co się nie udało mówie DO BOJU, pokażcie im jak sie jeździ

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 19:19   #3482
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez olaaaa199111 Pokaż wiadomość
oj GRATULACJE.... Anusiak24 zazdroszcze egzaminatora...
Cytat:
Napisane przez Czekoladkaa Pokaż wiadomość
Anusiak:ro za: GRATULACJE!!
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Super!
Fajny egzaminator.
Cytat:
Napisane przez Art_18 Pokaż wiadomość
Aniu gratuluję zdania egzaminu, każdy powinien trafić na takiego egzaminatora.
Pozdrawiam
Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
i zazdroszcze trafienia na milego egzaminatora... moze gdyby moj ostatni taki byl to bym przynajmniej oddychala w miare spokojnie w czasie jazdy;P
Cytat:
Napisane przez Agnes140489 Pokaż wiadomość
Anusiak24 gratuluję
miałaś bardzo fajnego egzaminatora i oby tylko tacy trafili się tym dziewczynom które egzamin mają przed sobą
dzięki, dziewczyny! powoli do mnie dociera ze się udało oj macie rację, egzaminator miodzio, każdej z Was takiego życzę! w sumie wszyscy powiini byc tacy, wtedy nasz przedegzaminacyjny stres byłby o wiele mniejszy... oby tak w końcu się stało!
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 19:30   #3483
olaaaa199111
Zakorzenienie

Anusiak24 nawet nie pisz o stresie... egzamin we wtorek a mnie na sama mysl sciska w zolądku ;/
Stary 2009-11-27, 20:03   #3484
wenus2029
Raczkowanie

No, no, widzę, że grono świeżo upieczonych kierowców się powiększa Gratuluję Wam wszystkim
Mam nadzieję że w poniedziałek i mnie wpiszecie na tą górną listę :p
Jeszcze wcale się nie stresuję, jutro jazda, zobaczymy...

Wybieram grupę Color!

I ja próbuję swoich sił Proszę o wsparcie

Strony internetowe Bydgoszcz
wenus2029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:10   #3485
Konto usunięte

kobiety, jeśli ja (jeszcze parę miesięcy temu beztalencie motoryzacyjne ) to zdałam, WAM uda się tym bardziej! pokażcie im jak się jeździ!
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:32   #3486
Elmok
Raczkowanie

Anusiak24 brawo ja mam jutro jeszcze 2 godziny... Jak znowu cos zawale to sie w poniedziałek zamykam w domu i nie wychodze na egzamin:P
Elmok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:42   #3487
shanta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez olaaaa199111 Pokaż wiadomość
shanta GRATULACJE!!!!!!! i
Cytat:
Napisane przez Czekoladkaa Pokaż wiadomość

shanta tak miałam przeczucie że zdasz czekamy na relację kochana!!
Cytat:
Napisane przez yula88 Pokaż wiadomość
shanta
!!! Gratuluję !!!
Cytat:
Napisane przez benia1169 Pokaż wiadomość

shanta - GRATULACJE!!!!

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
gratuluję

kurcze tak bardzo chciałabym mieć to z głowy.
Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Gratki, strachaczu.
dziewczyny dziękuje wasze kciuki taaaaaaaak pomogły, co widać! Ewa dasz rade wierze w ciebie i będę ściskać kciuki do bólu bo wiem jaki jest nasz piep.... Word :/ Beata ja ci dam strachacza Dobry stres nie zaszkodzi

Cytat:
Napisane przez Lue Pokaż wiadomość
Niestety oblałam ... (
trzymaj się

[1=0c567865bc5bc81ad7100e5 7ad69b5206a79ca99_61998c2 f33ab1;15532964]dziewczyny, ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

[/QUOTE]
również gratuluje, wiem ze za 1 razem też pachołek wszedł ci w drogę wiec szczególnie gratulacje, dałyśmy rade

no to czas moje drogie na relacje mogę pisać nieskładnie bo nadal się tak ciesze!!
zacznijmy od początku. byłam pół godziny przed czasem więc miałam dużo czasu na niepotrzebne myślenie o 17 zostałam już wywołana
gdy usłyszałam głos egzaminatora to czułam ze idę na ścięcie. widząc go przeszły mnie ciarki,że aż dowodu nie mogłam znaleźć
wszystko wytłumaczył i jedziemy na łuk oczywiście musiałam czekać, ale to nic ze jeden łuk był wolny... zgadnijcie co wylosowałam !! światła mijania i ........sygnał dźwiękowy bez otwierania maski, wiec mowie super będzie dobrze. wjeżdżamy na łuk, przygotowanie do jazdy i ruszam... stresu nie było, żadnego jadę sobie do przodu i czuje ze coś słabo w koperte wjechałam,ale facet sie patrzy, nic nie mówi, wiec luz. dojechałam do tylu i słyszę zadanie zostaje nie zaliczone super, muszę powtarzać, wtedy stres wrócił robiłam łuk baaaaaardzo dokładnie i wolno. zaliczone czas na wzniesienie. Tak się cieszyłam ze na 1 probie szarpnął ale 2 wyszła elegancko. Plan spełniony, plac zaliczony jedziemy na miasto. długo czekałam na wyjazd z Wordu jeszcze przede mną L była miałam szczęście ze z początku egzaminu jechała przede mną inna L co pomogło mi się bardziej skupić i uważać. Byłam na dziwnym skrzyżowaniu i tam miałam chwile grozy. jechał na przeciw mnie samochód, skręcał w lewo a ja głupia w tym miejscu na pierwszeństwo nie spojrzałam na szczęście ruszyłam i okazało się ze zaliczyłam od razu ulga później wszystko szlo gładko. rożne skrzyżowania, zawracanie na rondzie, skręty w lewo (ruchu za dużego nie było,więc trudniej o wymuszenie),strefa do 30. na wszystkich skrzyżowaniach się wychylałam zawracanie z użyciem wstecznego (uffff,bałam się bramy), parkowanie PROSTOPADŁE!! wyszło pięknie jak dobrze ze dzień wcześniej je ćwiczyłam, hamowanie w wyznaczonym miejscu przy.....śmietniku rozpędzenie do 70. wszystko pilnowałam : pieszych,świateł, STOPów,strzałek warunkowych, patrzyłam się znacząco w lusterka żeby widział absolutnie wszystko. co do samego egzaminatora, masakra! nie życzę nikomu takiego chama. Oblać mnie nie chciał,ale samo podejście i to jaka atmosferę rozsiewał było przerażające, ciągle się dziwnie patrzył, nic nie mówił, do tego jakoś dziwnie kaszlał jak go spytałam czy jedziemy prosto czy w prawo, bo zapomniałam to wydarł się W PRAWO JECHALIŚMY WCZEŚNIEJ,do samego dojechania do Wordu nic nie mówił, choć wiedziałam ze zdałam dojechaliśmy,zaparkowałam , a on WYNIK POZYTYWNY bez żadnego gratuluje ani nic. od razu wyszedł jak dal mi kartkę zachowywał się jakby był wściekły że zdałam przez to radość była z początku mniejsza (dziś dopiero do mnie to dotarło ),ale ważne ze zdane powiem wam jedno, dużo zależy od szkoły w której się wyuczyliśmy. Moi instruktorzy zabierali mnie we wszyściutkie miejsca egzaminacyjne i ćwiczyli to co tam jest najczęściej wymagane. Teraz jestem im za to bardzo wdzięczna wymagali ode mnie perfekcji co nieraz mnie męczyło i byłam załamana ale ważne są skutki tzn. wynik POZYTYWNY !!
shanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 20:45   #3488
Siska
Raczkowanie

5 grudnia 7:30
zdaję po raz drugi.. może by tak prezent mikołajkowy sobie sprawić.. boję sie o wiele bardziej niż przed 1 razem ajajaj

Kiedy wreszcie będe mogła się tu pochwalić, że zdałam :/
Dziewczyny super, że zdajecie! jak ja jestem koło WORDu i obserwuję zdajacych to mam wrażenie, że nikt nie zdaje..naprawde ani razu nie widziałam aby ktoś zdał. To dołuje. Może gdybym zobaczyła choć jedną zadowoloną osobe od razu byłoby mi lepiej.
A tak jeszcze w piątek 2 godzinki na odświeżenie i do przodu)
PS. Strasznie się boję łuku. Wydaje mi się, że go zawale, że znów nie zaparkuję dobrze i przód będzie wystawać:/

Aaa i mam problem z wyjeżdżaniem z parkowania np prostopadłego. Nie mogę sobie wyobrazić w którą stronę kręcić kierownicą i albo mi się udaje albo nie:/
Mógłby mi ktoś wyjaśnić jakoś?

Siska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 21:00   #3489
pomarancza89
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Siska Pokaż wiadomość

Aaa i mam problem z wyjeżdżaniem z parkowania np prostopadłego. Nie mogę sobie wyobrazić w którą stronę kręcić kierownicą i albo mi się udaje albo nie:/
Mógłby mi ktoś wyjaśnić jakoś?
z prostopadłego najlepiej wyjeżdżać na prostych kołach
jak masz wyjechać w prawo kręcisz kierownicą w prawo tylko uważasz na przód który ucieka Ci w lewo i może zahaczyć auto stojące po lewej
w drugą stronę na odwrót ...
moja rada weź kartkę i zrób sobie kółko od auta na zasadzie:
jadąc do przodu w prawo robisz kółko w prawo i zaznaczasz je od przodu auta do tyłu po jego prawej stronie i w tył jedziesz po tym kółku odwrotnie hmmm zaraz dołączę rysunek
podsumowując pamiętaj o kierunku, kręć w tą stronę, w którą kierunek, pamiętaj, że przód idzie w drugą stronę i musisz obserwować czy z tyłu nikt nie jedzie/idzie i czy przodem nie zahaczasz
pomarancza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 21:09   #3490
Siska
Raczkowanie

pomarancza89

Dziękuję ci serdecznie! teraz będę dogłębnie analizować to co napisałaś i twój obrazek. Wydaje się być konkretnie i na temat, jeszcze w piątek popraktykuję i MUSI być dobrze

Siska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 21:28   #3491
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Elmok Pokaż wiadomość
Anusiak24 brawo ja mam jutro jeszcze 2 godziny... Jak znowu cos zawale to sie w poniedziałek zamykam w domu i nie wychodze na egzamin:P
marsz na egzamin!! żadnego zamykania się w domu!

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość
również gratuluje, wiem ze za 1 razem też pachołek wszedł ci w drogę wiec szczególnie gratulacje, dałyśmy rade

oj tak, tak, jak to miło widziec pachołki ładnie stojące na swoim miejscu, a nie pojawiające się nagle na drodze

no to czas moje drogie na relacje mogę pisać nieskładnie bo nadal się tak ciesze!!
zacznijmy od początku. byłam pół godziny przed czasem więc miałam dużo czasu na niepotrzebne myślenie o 17 zostałam już wywołana
gdy usłyszałam głos egzaminatora to czułam ze idę na ścięcie. widząc go przeszły mnie ciarki,że aż dowodu nie mogłam znaleźć
wszystko wytłumaczył i jedziemy na łuk oczywiście musiałam czekać, ale to nic ze jeden łuk był wolny... zgadnijcie co wylosowałam !! światła mijania i ........sygnał dźwiękowy bez otwierania maski, wiec mowie super będzie dobrze. wjeżdżamy na łuk, przygotowanie do jazdy i ruszam... stresu nie było, żadnego jadę sobie do przodu i czuje ze coś słabo w koperte wjechałam,ale facet sie patrzy, nic nie mówi, wiec luz. dojechałam do tylu i słyszę zadanie zostaje nie zaliczone super, muszę powtarzać, wtedy stres wrócił robiłam łuk baaaaaardzo dokładnie i wolno. zaliczone czas na wzniesienie. Tak się cieszyłam ze na 1 probie szarpnął ale 2 wyszła elegancko. Plan spełniony, plac zaliczony jedziemy na miasto. długo czekałam na wyjazd z Wordu jeszcze przede mną L była miałam szczęście ze z początku egzaminu jechała przede mną inna L co pomogło mi się bardziej skupić i uważać. Byłam na dziwnym skrzyżowaniu i tam miałam chwile grozy. jechał na przeciw mnie samochód, skręcał w lewo a ja głupia w tym miejscu na pierwszeństwo nie spojrzałam na szczęście ruszyłam i okazało się ze zaliczyłam od razu ulga później wszystko szlo gładko. rożne skrzyżowania, zawracanie na rondzie, skręty w lewo (ruchu za dużego nie było,więc trudniej o wymuszenie),strefa do 30. na wszystkich skrzyżowaniach się wychylałam zawracanie z użyciem wstecznego (uffff,bałam się bramy), parkowanie PROSTOPADŁE!! wyszło pięknie jak dobrze ze dzień wcześniej je ćwiczyłam, hamowanie w wyznaczonym miejscu przy.....śmietniku rozpędzenie do 70. wszystko pilnowałam : pieszych,świateł, STOPów,strzałek warunkowych, patrzyłam się znacząco w lusterka żeby widział absolutnie wszystko. co do samego egzaminatora, masakra! nie życzę nikomu takiego chama. Oblać mnie nie chciał,ale samo podejście i to jaka atmosferę rozsiewał było przerażające, ciągle się dziwnie patrzył, nic nie mówił, do tego jakoś dziwnie kaszlał jak go spytałam czy jedziemy prosto czy w prawo, bo zapomniałam to wydarł się W PRAWO JECHALIŚMY WCZEŚNIEJ,do samego dojechania do Wordu nic nie mówił, choć wiedziałam ze zdałam dojechaliśmy,zaparkowałam , a on WYNIK POZYTYWNY bez żadnego gratuluje ani nic. od razu wyszedł jak dal mi kartkę zachowywał się jakby był wściekły że zdałam przez to radość była z początku mniejsza (dziś dopiero do mnie to dotarło ),ale ważne ze zdane powiem wam jedno, dużo zależy od szkoły w której się wyuczyliśmy. Moi instruktorzy zabierali mnie we wszyściutkie miejsca egzaminacyjne i ćwiczyli to co tam jest najczęściej wymagane. Teraz jestem im za to bardzo wdzięczna wymagali ode mnie perfekcji co nieraz mnie męczyło i byłam załamana ale ważne są skutki tzn. wynik POZYTYWNY !!
egzaminator buc , ale i tak najważniejszy jest prawy dolny róg naszych ślicznych arkuszy egzaminacyjnych gratuluję jeszcze raz!
a co do szkół jazdy to masz w zupełności rację, ja jeździłam cały kurs + doszkalające z jedną osobą, ale obczaiłyśmy wszelkie możliwe miejsca kilka razy, z czego dwa dziś na egz miałam i poszły dobrze dużo zależy od szkoły, popieram!

Edytowane przez 0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1
Czas edycji: 2009-11-27 o 21:34
Stary 2009-11-27, 21:44   #3492
onlythebest
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość
dojechaliśmy,zaparkowałam , a on WYNIK POZYTYWNY bez żadnego gratuluje ani nic. od razu wyszedł jak dal mi kartkę zachowywał się jakby był wściekły że zdałam
Czyżbyśmy miały tego samego, bo zachowanie identyczne

A tak wogóle to Shanta i Anusiak - gratulacje

Lue ....następny raz musi być szczęśliwy

A tak wogóle to dziś wyczytałam, że mój wniosek przyjęto i trwa postępowanie administracyjne, czyli plasticzek już coraz bliżej

Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r.
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 21:57   #3493
pomarancza89
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Siska Pokaż wiadomość
pomarancza89

Dziękuję ci serdecznie! teraz będę dogłębnie analizować to co napisałaś i twój obrazek. Wydaje się być konkretnie i na temat, jeszcze w piątek popraktykuję i MUSI być dobrze
heh mam nadzieję, że pomogłam, bo jak ja nieraz coś zamotam... spróbuj sobie na kartce przerysować i przechylaj rękę tak jak auto jedzie to wyraźniej będzie widać (tzn. skręt tyłem w prawo i góra ręki w lewo może tak będzie łatwiej )

dziewuszki - gratuluję zbiorowo tym co ostatnio zdały
a za pozostałe ciągle i nieustająco 3mam kciuki
Stary 2009-11-27, 22:06   #3494
shanta
Wtajemniczenie

Faktycznie znalazłam twoja relacje
Cytat:
Napisane przez onlythebest Pokaż wiadomość
Poszliśmy na plac bez słowa.
Już wiedziałam że będzie z nim cięzko. No i sie troche zdenerwowałam.
Powiem tak - było trudno. Egzaminator cały czas wzdychał , cmokał i raz mi powiedział, że nie jest pewien czy panuję na samochodem.
Ogolnie stwarzał taka atmosferę że kilka razy miałam ochote się zatrzymac i powiedziec że dziękuję ale dalej nie jadę i chce negatywny i do domu, i wogóle że to nie dla mnie, że już na następny się nie zapiszę i z takimi myślami dojechałam do samego ośrodka gdzie on z grobową miną wyliczył mi co mu się nie podobało i wpisał pozytywny. N

prawie wszystko jak u mnie co prawda nie narzekał (w sumie NIC nie mówił na temat mojej jazdy),ale wszystkie polecenia wydawał w takim tonie,że odechciało mi się ich robić. Jednocześnie nie był też taki że od razu człowieka uwali. To chyba jedyny jego + ale znaczący.
shanta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 11:35   #3495
kociaczeq17
Raczkowanie

a jest ktos z okolic OPOLA??:P moze ty shanta?? bo jak czytam twoja relacje to przypomina mi sie moj pierwszy egzaminator ( ktory mnie oblal) tez tak wzdychal i wogole, cicho gadal i byl taki neutralny, ale jak spytalam czy skrecamy tu w lewo to tez tak hamsko powiedzial " przeciez mowilem ze skrecamy w lewo"

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=469524
kociaczeq17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 12:16   #3496
asik666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Madziallena:) Pokaż wiadomość
Zdawałam w Krośnie... Niestety pech... Powiedzcie mi, od kiedy liczy się czas egzaminu? Od placyku, czy dopiero od momentu wyjazdu na miasto??
Też tu zdaje. I ogolnie nie lubie tego miasta, rozkpane, zakorkowane ;/
asik666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 13:21   #3497
PannaCola
Zadomowienie

Spóźnione gratulacje wszystkim,które zdały w ostatnim czasie
Ja swój egzamin średnio wspominam... Niby facet był okej,ale coś dziwnego w nim było... Rzucał czasem jakieś niemiłe komentarze... ;/ Że on nie jest od tego żeby mnie uczyć,bla bla bla... ;] Ale zdałam za pierwszym Daawno temu... I właściwie nie jeżdżę... To na pewno jego wina! :P

www.pajacyk.pl kliknij na brzuszek.!
PannaCola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 13:53   #3498
Madziallena:)
Raczkowanie

Ooo Asik, a kiedy zdajesz? Fakt miasto jest wiecznie rozkopane i zakorkowane, poza tym strasznie dużo eLek jeździ No i Ci przechodnie ;/ Lubią się wrypać na pasy celowo jak widzą, że jedzie egzamin ( mój instruktor mówi, że to dlatego, że nie chcą WORDu w swoim mieście, właściwie to się im nie dziwie...)

Madziallena:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 14:15   #3499
pomarancza89
BAN stały

Wrocławianki, przejechałam się kawałkiem waszej trasy i powiem wam, że wam zazdroszczę takich tras macie całkiem przyjemne uliczki, dobrze oznakowane, roboty drogowe jak wszędzie, jedyny problem to, że wszystkim się spieszy i na siłę się pchają .... u mnie tego aż tak nie ma chociaż ruch jest to na takie miejsca nas nie zabierają, ale zdarzają się takie przypadki jak u mnie na 2, że na równorzędnej w ostatniej chwili coś wyskoczy
Stary 2009-11-28, 18:38   #3500
wenus2029
Raczkowanie

Dziewczyny słuchajcie mam do Was prośbę, mogłybyście mi powiedzieć gdzie jakie światła się sprawdza?
I mam takie pytanie jeszcze, zdaje ktoś może we Włocławku?

Wybieram grupę Color!

Stary 2009-11-28, 18:42   #3501
Ewusiek18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wenus2029 Pokaż wiadomość
Dziewczyny słuchajcie mam do Was prośbę, mogłybyście mi powiedzieć gdzie jakie światła się sprawdza?
I mam takie pytanie jeszcze, zdaje ktoś może we Włocławku?
A na jakim autku będziesz zdawać?
Bo mam bardzo fajny filmik na którym wszystko jest omówione w micrze

Jeju dziewczynki...chyba stres mnie zaczyna dopadać
Cały dzień robie testy...już mnie mdli od tych pytań
Wykończe sie nerwowo chyba do wtorku!
Stary 2009-11-28, 19:36   #3502
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ewusiek18 Pokaż wiadomość
spokojnie jeśłi Ci dobrze testy wychodzą to olej je, zrób sobie weekend i nie myśl że we wtorek zdajesz. Don`t panic!
Stary 2009-11-28, 19:39   #3503
Raczkowanie

Hmmm miałam podobnie z tym stresem. Strasznie! Próbowałam brać tabletki uspokajające ale po nich było jeszcze gorzej i mi zarywało koncentracje;/ Piłam melisę... Ale nie zbyt pomogło... Na egzamin poszłam zaopatrzona w : cukierki z melisą, batony z orzechami i energy drink. Przed egzaminem miałam jeszcze jazdy, dwie godzinki, i szczerze wam powiem, że cły czas jadłam te cukierki, ale miałam telepawkę i chciało mi się płakać...;/ na 40 minut przed egzaminem poszłam do ubikacji, siadłam przed salą komputerową, zaczełam jeść batony ( stanął mi w gardle po drugim gryzie) i zaczełam pić energy drinka. I cud!!! Wypiłam kilka łyków i stres odszedł!! Wypiłam pół i czułam się super, na testach kiedy koleś omawiał szczegóły, mi włączył się super humor i żartowałam z innymi, którzy patrzyli na mnie jak na kosmitkę Stres był, ale mały, pojawił się większy, kiedy już wiedziałam, że za kilka minut zostanę wyczytana... No ale cóż, nie udało się, czekam na kolejną próbę, ale batoniki i energy drink, na pewno będą w torebce!!

Stary 2009-11-28, 20:00   #3504
wenus2029
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ewusiek18 Pokaż wiadomość
A na jakim autku będziesz zdawać?
Bo mam bardzo fajny filmik na którym wszystko jest omówione w micrze

Ja na citroenie C3...
Nie stresuj się, mi to się tak ręce trzęsły na teorii że masakra, ale dałam radę, i Tobie się na pewno uda Dzień przeg egzaminem, godzina coś koło 23, a ja jeszcze raz wszystkie pytania robiłam... Ale nie warto, naprawdę
Trzymam kciuki za Ciebie

Madziallena chyba muszę pomyśleć o takim zestawie na egzamin

Wybieram grupę Color!

Stary 2009-11-28, 20:21   #3505
girl99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza89 Pokaż wiadomość
Wrocławianki, przejechałam się kawałkiem waszej trasy i powiem wam, że wam zazdroszczę takich tras macie całkiem przyjemne uliczki, dobrze oznakowane, roboty drogowe jak wszędzie, jedyny problem to, że wszystkim się spieszy i na siłę się pchają .... u mnie tego aż tak nie ma chociaż ruch jest to na takie miejsca nas nie zabierają, ale zdarzają się takie przypadki jak u mnie na 2, że na równorzędnej w ostatniej chwili coś wyskoczy

Ooo jechalas nasza strefa)) Jak wrazenia ? I czemu Cie wywialo na wroclawskie trasy :P

Jak zwykle:

a) gratuluje
b)jestem z Wami!! nie poddawajcie sie!
c) trzymam kciuki !!

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 20:51   #3506
Raczkowanie

Na każdego energy drinki mogą różnie działać. Mój narzeczony po takim napoiku dostaje takiego kopa że potrafi przez trzy godziny non stop gadać hahaha Ale niektórzy mogą mieć złe skutki, ja sama z pewnym ryzykiem go piłam... Okzała się strzałem w dziesiątkę

Stary 2009-11-28, 21:14   #3507
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziallena:) Pokaż wiadomość
Na każdego energy drinki mogą różnie działać. Mój narzeczony po takim napoiku dostaje takiego kopa że potrafi przez trzy godziny non stop gadać hahaha Ale niektórzy mogą mieć złe skutki, ja sama z pewnym ryzykiem go piłam... Okzała się strzałem w dziesiątkę
Ja obmyśliłam podobny zestaw na poniedziałek melisę piję od dwóch ponad tygodnia, teraz jeszcze biorę Relamax, a jadąc na egzamin kupię sobie czekoladę (a co, na egzamin można rzucić dietę ) i coś w stylu red bulla
Bo dwa poprzednie to były tylko stres, stres, stres

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 21:29   #3508
pomarancza89
BAN stały

Cytat:
Napisane przez girl99 Pokaż wiadomość
Ooo jechalas nasza strefa)) Jak wrazenia ? I czemu Cie wywialo na wroclawskie trasy :P

Jak zwykle:

a) gratuluje
b)jestem z Wami!! nie poddawajcie sie!
c) trzymam kciuki !!
hehe macie lepsze drogie chlip chlip ehehehe ale my też kiedyś będziemy mieć, żeby nie było
a wywiało mnie, bo mam zajęcia co piątek tam, omijamy korki, patrze a tam tyle eLeczek
ale co się uśmialiśmy, bo chłopak chciał być fajny na egzaminie widzi obok dziewczyny w aucie i rogal do nas, a my ze śmiechu nie mogłyśmy, ciekawe czy to egzaminator widział ;P
Stary 2009-11-28, 21:32   #3509
Raczkowanie

Teraz obowiązkowo będzie ten energy drink, bo egzamin mam o 8:30, nie zdąze się wyspać i odpowiednio uruchomić umysłu Obawiam się tylko tego, że zawale na łuku Przecież ostatnio łuk mi wyszedł ok, więc załamała bym się, ze teraz nawet na miasto bym nie wyjechała... No i największa obawa- pogoda!! Jak będzie snieg... To... Przecież od pogody najwięcej zależy!! Podobno jak jest ostre słońce, można zdawać w okularach przeciwsłonecznych ale mi one by jeszcze bardziej przeszkadzały No a wiadomo. Nawet jak będzie ładna pogoda, a będzie leżał śnieg, to to będzie jedno wielkie porażenie dla oczu;p Zobaczymy A jak będzie śnieżyca... Grrr... Nie wiecie może, czy jak pogoda jest bardzo zła - sypie i są zamiecie, to czy egzamin jest normalnie czy może jakieś ulgi, albo przesunięty??

Stary 2009-11-28, 21:34   #3510
KochamMichasia
Rozeznanie

OMG umieram z nerwów

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości