|
|
#2491 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Świetny ![]() Grise ________ W życiu każdego człowiek przychodzi taki moment, w którym trzeba ogarnąć swój świat. Mój właśnie nastał. Posprzątałam swój pokój. Wywaliłam wszystko z szafek i poukładałam od nowa. I wiesz co? Jakoś w tym porządku nie ma miejsca dla Ciebie...
|
#2492 |
|
Raczkowanie
|
.. linia życia Ci się skraca
Życie potrafi zaskakiwać, prawda ? Memu życiu sensu dzisiaj brak bez Ciebie mój obecny opis: "Ostatni dzień, ostatnia noc splecione ręce, totalny szok" !
|
|
#2493 |
|
Raczkowanie
|
uśmiech pełen uchyleń, poczucie wolności.
oczy, jeszcze przez chwilę rozpalone nadzieją, utraciły swój blask.
|
|
#2494 |
|
Raczkowanie
|
anoreksja emocjonalna?
Nieokreślone w żaden sposób. niewpisane w żaden schemat Ty jesteś takie ciasteczko z kremem i cyjankiem nie masz prawa śnić mi się w ten sposób mam burdel w głowie jak w damskiej torebce zbyt dobrze, zbyt prosto. potrzeba od zaraz, od natychmiast! jakaś nieokreślona siła pcha w kierunku absurdalnych sytuacji i równie nielogicznych rozwiązań to jak tysiąc łyżeczek kiedy jedynym czego potrzebujesz jest nóż
|
|
#2495 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
no cudneście i tyle! ; D ; * _____________________ and I understand that even though Your gone, live goes on.
It goes on without You, Baby.. i rozumiem, że nawet jeśli odejdziesz życie nie przestanie trwać. Ono żyje bez Ciebie, Skarbie..
|
|
|
#2496 |
|
Raczkowanie
|
łudzę się, że jeszcze poczuje smak ust Twych.
chcę znać wszystkie Twoje myśli. just love me. tylko mnie kochaj. jak zapalniczka płomień. jak sucha studnia wodę. wieczorem przed mym domem. ! ![]() udanych Andrzejkóff wszystkim. ! ![]()
|
|
#2497 |
|
Wtajemniczenie
|
Kocham Cię - tylko tyle wiem...
Chciałam zbyt wiele, dlatego boli aż tak... To obojętność... a rani Głęboko tnie jak nóż.
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
kamisha, agattee - ciesze się bardzo
, choć rzadko tu bywa ale moje uwielbienie dla Was się nie zmienia <3~~~~
~~ mężczyźni są gatunkiem gorszym w swej: słabości fizycznej, pierdołowatości decyzyjnej, bojaźni przed jutrem.. ~~ mężczyźni to pomyłka natury i tragedia społeczeństwa.. zapożyczone od prof. Z. Baumana.. uwielbiam go ![]() ~~ jesień trwa pod płaszcze się pcha, wyziębia nam serca wiatr.. ~~ gdy sparszywieje znów.. dam ci znać ~~ spróbuj, zapukaj do mojego serca i zapytaj czy cię znowu wpuści..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
|
|
|
#2499 |
|
Zadomowienie
|
Zabierz mnie stąd, zabierz mnie do siebie.
I nie wiem, co mam z Tobą zrobić. ![]()
|
|
#2500 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam opiekuna do dziecka (dzisiaj 23.00-2.00)-dziewczynka lat 18:P
"Pozostawił ciepły ślad na czyjejś ręce..." zdałeś : wyoczekiwane słowo przeze mnie I założę się, że mogę sprawić, byś uwierzył W miłość i seks, i magię. bo ona lubi usiąść na swoim parapecie, założyc słuchawki na uszy i patrzeć w gwiady teoretycznie grzeczna dziewczynka. teoretycznie. biegnę przed siebie ze śmiechem, otoczona miłością Idealny świat z brakiem wolnych miejsc |
|
|
|
#2501 |
|
Raczkowanie
|
łuhu. chwilowy brak komputera i tyle do nadrabiania.
![]() xxxLOLKAxxx, grise - wzajemna miłość, ajj wzajemna. <3. ;* - cholernie pasuje do mojej sytuacji, pozwolisz, że zabiorę.? ;* ----------------- chore pseudo związki chodzące po ulicach.
ręce w górę i wszyscy razem krzyczmy, że nie chcemy być zakochani. może do naszych głupich serc w końcu dotrze ta bardzo istotna wiadomość. ocal mnie przed nicością, jaką się staję. jak mogę zyskać pewność, że kochasz mnie tak, jak ja Ciebie? miliony wad, u Ciebie ich brak. jednak nie będziesz mój, bo nigdy nie miałeś być... nie mogę zmusić Cię do miłości. znowu to zrobiłam. zostawiłam świat na pastwę szarych barw. chociaż teraz chcesz o mnie zapomnieć, nie pozbędziesz się naszych wspólnych wspomnień. nadal będę pozytywem w Twojej bajce. nadal będę chronić Cię i bronić przed złem wyimaginowanych, czarnych charakterków. mimo, że już dawno mogłabym zostawić Cię od tak, na pożarcie. uśmiecham się. to wcale nie oznacza, że jestem szczęśliwa.
|
|
#2502 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje za wszystkie pochwały skarby.
.___ Przejrzyste niebo,bez ciebie jakby bardziej niebieskie. I nigdy więcej już do Ciebie nie napisze,ani nie zadzwonie!.. ewentualnie przyjdę.. Śmierdzisz kłamstwem. Rzekomo,to trawa jest zielona. To nic,że dzisiaj ogrzewa mnie biurkowa lampka. Co powiesz na spakowanie tych chwil w czarny worek,i wrzucenie do kontenera na śmieci? Siedzisz na ławce z napisem "Świeżo malowane". Moglabym Cię jeść jak poranny chleb. Odwróciłam się ze łzami w oczach,poczym on wbił mi nóż w plecy. Mokre chwile,suszysz zimnym oddechem. |
|
|
|
#2503 |
|
Rozeznanie
|
Chęć do gryzienia ludzi, tłuczenia perfum i wyrywania nitek z ubrań. There's someone in my head but it's not me. Przyszłość przewidywać umiem, patrząc wstecz. Żałosnym jest się tak powtarzać. Nocny pył z księżyca nad snem wznosi się jak koc. Zadusić chce. Rok w rok do tyłu robię krok. Sus. A już się z siebie śmiałam.
https://wizaz.pl/Mikroreklama Edytowane przez chocapic Czas edycji: 2009-11-28 o 22:02 |
|
|
|
#2504 |
|
Raczkowanie
|
It's just the beginning it's not the end. I need to hear you say that I love you. I have loved you all along. don't let me go.
|
#2505 |
|
Rozeznanie
|
oszukać próbuję czas. już nie chodzę spać. każdą z chwil przeżyć chcę jeszcze raz.
|
#2506 |
|
Raczkowanie
|
Sto pocałunków… przebacz mi, o! Chryste Widzisz, mój boże! Ja mam serce czyste Jak go ukarać? … ach, ja się zamienię Obudź się teraz! Obudź się, kochany
|
|
|
|
#2507 |
|
Rozeznanie
|
Nam marzą się marzenia.
Większość ludzi wiedzie życie w milczącej beznadziei. Jak tak nie chcę. Pozwól mi to zmienić. Nie ma rzeczy niemożliwych . <3 `by naprawdę stać się bogiem Prawda jest jak przykrótki koc, pod którym zawsze marzną stopy. trzeba więcej być. on będzie mój! ![]() Dzisiaj idę po najmniejszej linii oporu, ale za tydzień nie dam Ci spokoju .Duże nogi, długie piersi (...) Ona jest łatwa jak zupa w proszku.
Edytowane przez _midnight_ Czas edycji: 2009-11-28 o 19:50 |
|
|
|
#2508 |
|
Rozeznanie
|
bo tak trudno kogoś spotkać, zakochać się... trudno.. no trudno...
niby tak pozornie nic nie znaczyło dla Ciebie moje uczucie do Ciebie, nic nie znaczyło to że Cię kocham i potrzebuję, ale gdy chciałam odejść wtedy zrozumiałeś że dla Ciebie jestem całym światem...może za późno ? próbowałam.tyle razy próbowałam. olałeś mnie. teraz ja leje na Ciebie nas już nie będzie... ![]()
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2009-11-28 o 20:23 |
|
|
|
#2509 |
|
Raczkowanie
|
On będzie w twoim zastępstwie. Patrząc w jego oczy będę przypomniała sobie twoje. Dotykając jego dłoni będę myślała , że to twoja dłoń. Czując jego zapach będę wmawiała sobie, że ty tak pachniałeś.
I chyba właśnie teraz upadliśmy od siebie za daleko. Umówmy się, że tego nigdy nie było. To wszystko się nigdy nie wydarzyło. Wszystko jest ważniejsze, pilniejsze od bliskiej osoby.. za świat, który z Tobą chcę zbudować na nowo tania, błyskawiczna miłość. Tak pomiędzy nami powiem Ci, że gdyby myśmy mieli zbawiać świat, pewnie zostalibyśmy sami … bo świat się uśmiecha, a niebo nuci pod nosem Przestańmy już udawać, nas już nie da się naprawić. A gdy nadejdą deszczowe dni, nauczę się przechodzić miedzy kroplami. To czekanie boli, rozumiesz? Gdy palec wskazuje niebo, tylko głupiec patrzy na palec. Kawa z mlekiem, ulubiona piosenka i Twoje zdjęcie. Jednorazowa Ty, jednorazowo ja jednorazowy świat jednorazowa gra wszystko czysto, hermetycznie. w kit , że niby jest ślicznie żebyś był, żebyś chciał być, żebyś nie zniknął, ok? przyszłam zagrać z Tobą o miłość Boisz się. Stracić coś czego tak naprawdę nie masz. Chciałabym kochać bez żadnych usterek. I co fajnie się bawisz mną? "spraw, aby każdy dzień miał szanse stać się najpiękniejszym dniem twojego życia" rysuje serca na niebie i mówię,że to nie dla Ciebie. a może , to tylko wyimaginowane uczucie chorej wyobraźni ? a może to nie boski twór. a może , może .. wcale nie jestem szczęśliwa ...? To nie boli, ale kiedy o Tobie myślę i o wszystkich rzeczach, których nigdy nie zrobimy.. Śnie w nocy o tym jak byliśmy razem. Nie ogłupiaj się moimi łzami, bo wszystko jest dobrze. I możesz podnieść wszystkie kawałki, które zostawiłeś. _________ Żegnaj trzeźwości. Wyprawię ci wspaniały pogrzeb. ![]()
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
|
|
|
#2510 |
|
dream big
|
*Teraz patrząc na to wszystko co planowaliśmy, opuściliśmy tak wiele marzeń. Po prostu wyślizgnęły się z naszych rąk.
*Stanęliśmy w czasie goniąc fantazję... *Nie, nie jestem gorzka, nie jestem zimna... ja po prostu zamarzłam na chwilę... *Powiedz im, że jestem tą jedyną, na której zaczęło Ci naprawdę zależeć. *Życie nigdy nie jest proste, gdy tego najbardziej potrzebujesz. *Moja wizja jest wstrząsająca, mojego serca nie da się już naprawić... *Wszystko czego chcę, to nie myśleć o tym wszystkim...
|
|
#2511 |
|
Przyczajenie
|
Cześć. Mogę Cię zjeść?
Nie pozór, a człowiek. Lukrowany syf. Udoskonalając niedoskonałość. Odpuszczam sobie wszystkie winy. Nowa jestem. Miło mi.
![]() Edytowane przez jagodowa_milosc Czas edycji: 2009-11-28 o 21:08 |
|
|
|
#2512 |
|
Zadomowienie
|
;**
____ lepiej byś przepadła bez wieści - bez przerwy bóg mi szepce. przestań beczeć mała, znajdziemy konsensus intryguję, reflektujesz? siła w tym wypadku jest zbędna, bo bym go zaj*bała.
|
#2513 |
|
Raczkowanie
|
AnusiaPn - przewidziało mi się czy się pojawiłaś wreszcie?
![]() ![]() każdy ma swój prywatny świat, w którym może być sam. potrzebuję jednak czegoś do wypchnięcia mnie z tego gó.wna. nie wiem jak, dlaczego, kiedy przestałam być sobą. zaczynam myśleć że tracę swoje poczucie humoru. staram się unikać jakiegokolwiek kontaktu wzrokowego. nikt nie zapytał o życie, musimy grać tymi pieprzonymi kartami, które nam dadzą, musimy przyjąć te karty i cisnąć nimi, nie oczekując pomocy.
|
|
#2514 |
|
Raczkowanie
|
;-)
Panna_Migotka- to cudownie, cieszę się bardzo bardzo ;-) <3
tak, tak. to zapowiedź mojego odejścia z twojego życia. tym razem na zawsze.
. całe dnie spędzaliśmy ukryci w zaroślach, rozmawiając i i gniotąc trawę ciężarami naszych dojrzałych gorących ciał. . początkowo zrzucałam winę za swój pociąg do mężczyzn na matkę naturę, która obdarzyła mnie wyjątkową wrażliwością, z jaką reagowało moje ciało. . tam gdzie są uczucia, znika logika, bo nie może być logiki tam gdzie są hormony. . porozumienie z Tobą za pośrednictwem ciała, ruchu bioder, spojrzenia..
|
#2515 |
|
Raczkowanie
|
i nigdy nie powiem, że byłeś , bo chcę pamiętać że jesteś..
Być może będziemy tego żałować. Może nie dziś, może nie jutro, ale pewnego dnia. Wiesz, kiedyś zabłądziłam w snach, no bo szukałam tam Ciebie. Gdybyś wiedział jak Cię pragnę. Nie wiesz jednak. miał trzymać mnie za rękę w każdym ciężkim momencie a teraz sam podstawia mi nogi żebym się wywróciła.
|
|
#2516 | |
|
Raczkowanie
|
Okradaj ! <3.
Cytat:
.a ja zabieram ten Twój .Wreeednia - być zauważoną przez Ciebie - bezcenne. Jak jeszcze nie udzielałam się tutaj byłaś moją Boginią ! _________ A ty śmiejesz się ze mnie, a ja usycham i więdnę. powiedz mi swoje lęki i fobie.
wszak i ja kocham ciebie i tak Wodzi nas za nos przeznaczenie 150 kilometrów na godzinę wiatr w porywach skręca karki mewom, które wydziobują oczy rybom. zagubione kutry trzeszczą w niebo-głosy nad falami, słony piach tak bezczelnie burzy przestrzeń między nami wyprana z uczuć. nie mam licencji na szczęście, miłość, inteligencję. a na wszystkie pytania i tak udzielam złe odpowiedzi. a Ty pomimo tego mówisz , że jestem wyjątkowa , kochasz mnie i chcesz ze mną spędzić resztę swojego życia ? Czułam jak swoimi delikatnymi dłońmi dotykałeś moich żelaznych okuć i cały świat zawirował wraz z ruchem mojej zwariowanej miłością korbki lecz kiedy się zbuntowałam i cała zardzewiałam Ty zamiast mnie pocieszyć - wrzuciłeś mnie do śmieci . łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie czy nie czujesz, że jakoś tak do siebie bliżej nam ? |
|
|
|
|
#2517 |
|
Przyczajenie
|
Gdy otworzysz oczy wydaje ci się już, że widzisz.
Podróbka szczęścia z fabryki na Tajwanie. Dzięki Tobie uśmiecham się do ekranu telefonu w drodze na przystanek, do szkoły, do domu, a ludzie tak się dziwnie patrzą jakby uśmiech był czymś niecodziennym. Esy, floresy, fantasmagorie. Teraz? Walczę z silną wolą, która mówi mi, bym odłożyła tę denną rubrykę. Ale nie, jestem niezależna. |
|
|
|
#2518 |
|
Zadomowienie
|
Cudowne jesteście.
Nawet, kiedy cieleśnie nie jesteś moim mężczyzną, jesteś nim w moich wspomnieniach, w moich marzeniach. Kocham Cię w sposób, na który nie mam wpływu..
|
|
#2519 |
|
Raczkowanie
|
wchodzisz?!!,wychodzisz?! ! coś Ty se ścieżke zdrowia zrobił z mojego serca?!!! chciałabym móc zanurzyć głowę w strumieniu Twojej świadomości spoglądając w Twoje oczy,widze anioła w przebraniu mówisz że kochasz? że zrobisz dla mnie wszystko? to przynieś mi jagodowe truskawki ![]() Słodka melancholijna rzeczywistość...
|
#2520 |
|
Rozeznanie
|
1. Serce mam czarne. Wyprane w pervollu black magic.
2. Wypijmy za to pier.dolone szczęście, które spieprzyło nam sprzed nosa. 3. Powiedziałeś, że mam piękne oczy. Chwilę później wyjąłeś scyzoryk... 4. Zasadziłam w doniczce naszą miłość. Ziarenko zgniło. 5. Gdybym była Tobą skleiłabym swoje usta kropelką. Oszczędziłabym światu tych bzdur wychodzących z Twoich pięknych ust. 6. Włożę Ci różę do ust. Niech kolce skaleczą Twe wargi. 7. Pociął mi serce na wiórki. Wyjątkowo ostrymi nożycami. 8. Moja krew zbryzgała jej białą sukienkę. Jeżeli Ty rozszarpałeś mi serce, to zapłać za to kupując jej nowe odzienie. 9. Moje serce? Made in fucking Taiwan.! 10. Gdybyś zabrał choć 1/10 mojego bólu szukałbyś ostrych żyletek. Mi muszą wystarczyć środki na uspokojenie. 11. -Zabiorę Cię do nieba. -A od kiedy to świnie mają skrzydła?! 12. Wysłałeś mi serce pocztą Polską i dziwisz się, że go nie otrzymałam? 13. A ona w autobusie kroiła cebulę. Na przystanku i w sklepie zresztą też. Tylko w toalecie mogła płakać bez sensownego usprawiedliwienia. Ach, i zakochałam się w pewnej piosence. Wkleję ją, bo można z niej wyłapać kilka naprawdę ładnych zdań na opis: Kto mnie będzie pytać z jakich kwiatów moje imię i z kim będę witać usypianie dnia... Komu będę milczeć to, co zdradzą moje oczy i kto mi odkryje intymny świat... Napotykany ukradkiem wzrok, doznany dreszcz zachwytem rąk. Ciepłą melancholię śmiech poprzez łzy i drżenie ust przelotny brak potrzebnych słów O kim będę mówić kwiatom i przydrożnym drzewom o kim będę może zbyt często śnić? Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-11-28 o 22:33 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.