|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
Aldii czy ja muszę wchodzić na styczniowy wątek żeby się dowiedzieć o Twojej dzidzi? Mam nadzieję, że nie stresujesz się bardzo, dzidzia napewno jest zdrowa Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-01 o 13:15 |
|
|
|
|
#2492 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2493 | |
|
Zadomowienie
|
Gorzej... miałam na 10.00 seminarium, pojechałam i czekałam z koleżankami do 12.00!! A nasz promotor o 12.00 wyszedł i powiedział, że już nas nie przyjmie i żeby jutro o 9.00 przyjść!! Chyba go pogrzało, na pewno nie pójdę... Idę za tydzień na 10.00 znowu. Pewnie nieźle mnie objedzie, ale mam to w nosie. Jak byście go zobaczyły... On jest beznadziejny, nie mogę już na niego patrzeć.
Mpik82, fajnie, że oboje jesteście zdecydowani.. My też w tym cyklu będziemy się starać i to chyba już niedługo. Dzisiaj wzięłam pierwszą tabletkę clo. Będę je brała przez 5 dni, a potem od razu staranka, bo nie wiadomo kiedy owu się pojawi, może być bardzo szybko. Miałam iść do lekarza na monitoring, żeby to sprawdzić, ale jednak w tym miesiącu sobie odpuszczam, nie chcę wiedzieć kiedy jest owu i myśleć o tym cały czas... inaczej się nigdy nie wyluzuję A za was trzymam kciuki![]() Kakusia, ale szkoda ![]() Cytat:
Dziewczyny, ale jestem wkurzona tą sytuacją na uczelni:/
|
|
#2494 |
|
Rozeznanie
|
Lenko - u mnie podobnie tez niedługo staranka,, nie wiem kiedy będzie owu, kiedy tez @... bo jak rzuciłam tabletki anty to mi się cykl tak rozregulował, ze ostatnio na @ czekałam 50 dni.. okres dostałam dzięki Luteinie,,, na razie jej nie biore zobacze, czy okres przyjdzie sam, czy znów trzeba będzie go wywołać.. hm.. mam nadzieje, ze przyjdzie sam tak za dwa dni
Pozdrawiam
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia nie chce zasmiecac straczkowego - ale dziekuje Ci
Zgadnij podpisuje sie calkowicie po dtym co napisala Ci Kakusia !!!!! nic dadac, nic ujac... |
|
|
|
#2498 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Tylko dziewczyny, ja się zaczęłam stawiać
To co Wy piszecie , ja to wszystko wiem, tylko czasem opadam z sił walcząc z trzema przeciwnikami W mojej sytuacji pomoże tylko wyprowadzka i zwolnienie się z pracy... Liczę na to, że będzie kiedyś lepiej... Dzidzie będę mieć i ehhhhh cieszę się ![]() Lenko, teraz w ciąży jestem, czekam ma macierzyński, wychowawczy i odchodzę Ehh promotor ehhhh mój to się odzwywał raz na 2 m-ce i wejście do niego na konsultacje zajmowało 2 min... Facet porażka... ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Oczywcie zapomniałam podziękować za cenne rady Kakusiu Twoje powinnam wydrukować i codzinnie czytać w celu 100% utrwalenia
|||||||||||||||||||||
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech sobie stoją niech się drą niech krytykują... Po paru - parunastu takich ignoracjach - zrozumieliby, że nie to znaczy nie.A czy Twój mąż to nie wkracza do akcji kiedy Ciebie wołają? Powinien być teraz Twoim strażnikiem i jak lew chronić dostępu do Ciebie! Jeju tak się zdenerwowałam, że gdyby nie to, że mieszkasz jakieś 500km ode mnie to wparowałabym do Ciebie i trochę popyskowała Ja czuję, że oni nawet jak będziesz na macierzyńskim to będą wymagali żebyś była na każde zawołanie! Nie poddawaj się tylko walcz o spokój Twojej rodziny. Nie rób nic dla świętego spokoju |
|
|
|
|
#2501 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem to mi ręce opadają...
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-12-01 o 14:47 |
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia, współczuję.
Pochowaj go w takim miejscu, żebyś mogła go odwiedzić, jeśli będziesz miała ochotę. Pamiętaj, że dół musi być głęboki, żeby nad pudełkiem pozostało jeszcze minimum z 15 cm do zasypania. Żeby jakiś pies łatwo nie wykopał. Trzymaj się kochana.
|
#2503 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle razy mu mówiłam, że jak ja mu mówie NIE, że ma NIE jechać, to on i tak jedzie i później mówi: a co miałem zrobić?? Tylko, że ja wtedy jestem ta zła, a wszyscy w koło są cudowni... Jeszcze godzinka i wstawiam obiad Ciekawe co mi wyjdzie
Edytowane przez zgadnij_MS Czas edycji: 2009-12-01 o 14:49 |
|||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnij przepraszam Cie, ale Twoj TZ to cipa, a nie facet
![]() ![]() Jak rodzina widzi, ze nie masz oparcia nawet w mezu, to nic dziwnego, ze tak sie zachowuja |
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadnij no to faktycznie z Twoim J to też nieciekawa sytuacja. Bo On nie chce być wrednym zięciem... Ale musisz Mu przetłumaczyć, że na drugi raz jak będzie taka sytuacja, powinniście razem wspólnie zadecydować bo jesteście rodziną. I jeśli J widzi, że stanowczo mówisz nie, to powinien grzecznie teścia przeprosić i wytłumaczyć, że zostanie z żoną.
Ciężka sprawa, faktycznie chyba najlepsze wyjście to wyprowadzka. Ale do tego czasu nie siedziałabym z założonymi rękami... Kretencja - na szczęście tuż obok naszego osiedla jest las i rzeczka więc na pewno znajdę jakieś miejsce, tylko właśnie czym wykopać ten głęboki dół? my nawet nie mamy łopaty no bo po co w bloku pudełko się znajdzie, rękawice też mamy, tylko myślę jak wykopać dół. A muszę to zrobić odrazu? Po jakim czasie Wy pochowaliście swojego szczurka? w ten sam dzień?
|
|
|
|
#2506 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupiłam 4,5kg pomarańczy (promocja w carrefourze była ) i 4l soku pomarańczowego. Coś czuję, że moja dzidzia będzie miała w nosie mleczko i zażyczy sobie soczek pomarańczowy![]() Wierszyk super... ![]() Cytat:
Cytat:
Oj przykro mi bardzo ![]() Cytat:
![]() Dla Ciebie maleńkie a dla nas taaakie duże Ale niedługo będziemy miały takie jak Twój. A z pępkiem to coś czuję, że też niedługo będę miała na wierzchu bo mnie ciągle swędzi![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, w ten sam dzień z tego co pamiętam. Nie chcieliśmy, żeby się zaczął rozkładać. Kupiliśmy saperkę. Powinnaś dostać w sklepie ogrodniczym lub dużym sklepie typu Castorama. Nie jest to duży wydatek, a wystarczy żeby wykopać taki dół. Mąż się trochę namachał, ale dało radę.
|
#2508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w czwartek wybieram się do tesco - od 3 grudnia mają być pomarańcze za 1,99zł, więc też się obkupię. Bo dziś zjadłam ostatnią mandarynkę ![]() Co do rybki wczoraj coś dziwnego czułam, ale później oddaliłam te myśli bo przecież to dopiero początek 15tc ![]() Zgadnij - Lindsley ma rację - pogadaj stanowczo z bratem i rodzicami - jeśli nie dadzą Ci spokoju - przynosisz L4. Kretencja a taka saperka to będzie w tesco? Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-01 o 15:19 |
|
|
|
|
#2509 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dużo by tu gadać... Ehhhhhhhh
Jutro będę u ginki i zobacze co ona powie... Lece odetchnąć przy okazji obierabnia ziemniaków...
|||||||||||||||||||||
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia, czy w tesco to nie wiem. Raczej nie. A nie masz w okolicy sklepu typu Castorama, Practiker, Leroy Merlin? Bo to chyba raczej w takich... Może będzie się nazywać szpadel nie saperka... Ale powinien być na pewno metalowy do kopania takiej dziury...
|
#2511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale obok tesco jest sklep ogrodniczy, pewnie do 17 czynny więc zaraz się przejdę zobaczyć po ile tam mogą mieć coś takiego... pudełko już naszykowałam... aż boję się Go podnieść zawsze energiczny a tu taki bezwładny będzie
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia, trzymaj się
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Ci Kretencja jakoś się staram
![]() Byłam w ogrodniczym, ale zamknęli go 20min przed 17 ![]() no więc poszłam do tesco zobaczyć, ale nie było. Na dodatek tak się nagle źle poczułam, że ledwo do domu wróciłam zaczął mnie brzuch boleć, było mi niedobrze i słabo... Jak się doczołgałam do domu do strasznej biegunki dostałam teraz ciut lepiej ale jeszcze brzuch pobolewa i strasznie osłabłam... idę się położyć.A Pimpusia chyba będziemy musieli jutro zakopać... no chyba, że TŻ jak wróci to znajdzie jakieś ostre narzędzie w domu, żeby wykopać dół w ziemii... |
|
|
|
#2515 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kakusiu
![]() Może szybko szłaś?? Ja raz miałam przyjemność iść z mamą na spacer Więcej tego ryzyka nie podejmowałam wolałam iść sama z psem ![]() Lenko, jutro będzie widomo czy L4 będzie czy nie... Rybka się udała Mykam do sklepu, muszę odreagować i pewnie przytaszczę cole
|||||||||||||||||||||
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaką rybkę robiłaś? Ty też masz z tą colą? Jeju ja w ciąży mam coś manię na colę a przecież wiem, że ona taka niezdrowa już TŻtowi obiecałam, że do końca roku nie kupię coli
|
|
|
|
|
#2517 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rybka z pieranika z pieczarkami i na to ser Rewolucja żołądkowa to nie wiem po czym, ale ból brzucha to właśnie może być przez spacer... U mnie jeszcze się to objawiało twardym brzuchem... Mykam
||||||||||||||||||||||
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mama moja mówi, że ten ból brzucha + biegunka to mogłam z nerwów dostać ![]() Ja też już powoli schodzę, TŻ już w drodze do domu, będzie za godzinę, więc muszę ziemniaki ugotować. Pa! |
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Marcelko powodzenia Przyszły moje testy owulacyjne, nie myślałam, ze są takie maleńkie, już w tym m-cu zrobie i zobacze co tam u mnie w środku słychać.
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny,
można do Was dołączyć?
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:26.

Mam nadzieję, że nie stresujesz się bardzo, dzidzia napewno jest zdrowa 

!

pudełko się znajdzie, rękawice też mamy, tylko myślę jak wykopać dół. A muszę to zrobić odrazu? Po jakim czasie Wy pochowaliście swojego szczurka? w ten sam dzień?
to skoro trzymamy się takich zasad to co by było z L4??