|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Może próbujesz otworzyć inną datę, niż dzisiejsza? Albo nie kliknęłaś 'dalej' na samym początku?
|
#392 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, ale ten kalendarz się chyba nie sprawdzi. W ogóle dziwi mnie, że nie dostałyśmy żadnego maila ani nic a propos tej oferty - chodzi mi o jakieś szczegóły. Mogliby podać produkty, które będą objęte tą promocją, tyle, że możliwość ich zamawiania byłaby w jednym konkretnym dniu. A tak - codziennie sprawdzać i proponować klientkom jakiś produkt? Nie widzę tego :| a tak czekałyśmy na ulotkę
|
#394 |
|
Rozeznanie
|
Kredka CHARCOAL z Hypnotic już nie jest w brakach ! Yes
|
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, przestać marszczyć czoło ale bez botoksu ciężka sprawa.
|
#396 |
|
Zadomowienie
|
Wiem wiem wiem
Chciałam zamówić na mikołaja dla taty zestaw North for Men taki zestaw żel do ciała i włosów + antyprespirant w kulce. I patrze na fakture już mam zatwierdzić a tam zamiast żelu to żel pod prysznic limonkowy wciskają. I żeby jeszcze gdzieś wywaliło mi że braki są to mi pisze że element zestawu i na dole na czerwono nad tą info o hologramie mi pisze że zamiana... A już bym się złapała. |
|
|
|
#397 |
|
Przyczajenie
|
Aaaa! A ja jak głupia czekam na ulotke, a ulotki najprawdopodobniej nie będzie... :/ mam nadzieję, że jutro bedzie coś interesującego w tym kalendarzu to może puszczę... a jak tam u Was? zamówienia już macie za sobą?
|
#398 | |
|
Rozeznanie
|
Zmienić swoją mimikę i cały sposób mówienia, czyli wprowadzenie 100% kontroli to raczej nawet bardzo ciężka sprawa
Cytat:
Z zestawem North for Men niestety się złapałam i stałam się posiadaczką limonkowego żelu a mój facet antyperspirantu :/ Zamawiałam go zanim jeszcze ten alert na stronie ori się pojawił, to się nazywa szczęście , a tej notki na dole własnie jakoś nie przyuważyłam :/
|
|
|
|
|
#399 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mój TŻ stwierdził, że to nawet lepiej ten z limonką bo jest większy ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Długo nie mogłam dojść o co chodzi, bo jak tylko weszłam pierwszy raz, to nie widziałam żadnego filmiku, a tym bardziej nie blokowałam niczego samodzielnie. Jak się jednak okazało było to w jakiś dziwny, samoistny sposób zablokowane
Edytowane przez Li O Czas edycji: 2009-12-01 o 22:56 |
||
|
|
|
#400 |
|
Zadomowienie
|
e ja żałuje ze kupiłam ją;/
jest tak miekka ze az sie kruszy, a ponadto strasznie ciemna, myslalam ze bedzie bardziej grafitowa niz czarna. i ogolnien wszscy mi narzekaja na jakosc tychc kredek, szkoda ze takie kiepskie zrobili.
|
|
#401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#402 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo nie wiem którą sobie wziąć
|
|
#404 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj jest zestaw do paznokci 3 w 1. Niby tani bo za 5 zł ale dla mnie zbędny i niepodoba mi się.
---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Oooo ale tą wodę z wczoraj też mozna kupić po tej niższej cenie to nie jest tak źle jak produkty się nie kasują. Bo zamawianie po jednej rzeczy byłoby bez sensu. |
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
A ja robiłam wczoraj pierwsze zamówienie, tzn. robiła je moja sponsorka. No i mimo tego, że jej napisałam ilość sztuk, to zamówiła mi po jednym egzemplarzu. Czy moge domówić teraz te brakujące sztuki bezkosztowo?
A poza tym znalazłam w moim zamówieniu jakieś dziwne zestawy, których nie zamawiałam, ale pewnie z powodu braków, dorzuciła mi je do koszyka, żeby ilość punktów była powyżej 100. No i co z tymi brakami? Kiedy one przyjdą i czy wogóle przyjdą?
|
|
|
|
#406 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja mam pytanie wie któras czy teraz w KAtowicach jest jakaś promocja przy kasach ??
------------------------------------- A co do tego kalendarza to ja go dopiero widz ejak sie zaloguję, wcześnije mam calą białą stronę.
|
#407 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wielka lipa ten kalendarz... Jedyne chyba rozwiązanie, to zamawiać pojedynczo na filię. O ile ktoś ma już powyżej 100pp i ma w ogóle taką możliwość
|
|
|
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#409 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest nie sprawiedliwe! Słowacy np. już mają do wglądu ulotkę, która będzie obowiązywała w katalogu 17, czyli od 7 do 27 grudnia... Ostatnio oglądałam ulotkę do kat. 16 i w sumie oba te produkty z kalendarza tam były. Ciekawe... Może to zbieg okoliczności, ale szkoda, że tamtej ulotki już nie ma...
Podaję link do ich ulotki: https://sk.secure.oriflame.com/prod/...tFkFlyer.jhtml |
|
|
|
#410 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#411 |
|
Zakorzenienie
|
Posiada ktoś w pdf katalog 1???
|
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#414 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoś tutaj już wspominał o tym, że mogliby dać chociaż listę produktów, jakie znajdą się w tym kalendarzu. Już nawet nie musieliby podawać dat i cen, ale żeby chociaż było wiadomo na co polować... A tak to tylko się denerwujemy. Moim zdaniem to jest większy problem, niż by nie było tego kalendarza wcale. Moje klientki często wchodzą na stronę w celu obejrzenia katalogu. Jak zobaczą na głównej "Kalendarz Ofert 2009" to będą miały pretensje, że nic im nie powiedziałam. Na dodatek można wrzucić do koszyka produkt, który był wczoraj... A że się go nie da zamówić, to potem my będziemy musiały oczami świecić przed klientami!
|
|
|
|
#415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Chyba nie ma sensu się tym aż tak przejmować .
|
|
|
|
|
#416 |
|
Zadomowienie
|
Też mnie ten pomysł "kalendarzowy" nie zachwycił specjalnie, ale i tak liczę na jakąś ulotkę. Pamiętam, że pojawiła się kiedyś ulotka przed świętami, z tym, że nie pamiętam czy odbiór kosmetyków był przed samymi świętami czy zaraz po.
|
#417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio miałam taką sytuację, że klientka zamówiła Wodę GG w atomizerze za 8,90 przy zakupie dwóch kosmetyków Time Reversing, których oczywiście nie zamówiła ![]() Ale tak to jest, jak średnia wieku klientek to 55 lat Na szczęście mam do nich cierpliwość, a one do mnie zaufanie
|
|
|
|
|
#418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#419 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chciałam Ci tylko opisać profil moich klientek i wyjaśnić dlaczego nie mogę im napisać o tym kalendarzu. Liczę, że jednak go w ogóle nie zauważą, bo w sumie, potem codziennie będę dostawała zamówienia na coś, a zamówienia składam tylko dwa razy w ciągu trwania katalogu i to będzie problem... Ciężko mi odmówić, bo zawsze staram się dla swoich klientek zdobyć wszystko, czego chcą, a mieszkam w mniejszym mieście, w którym filii niestety brak. Musiałabym się wysługiwać swoją sponsorką, żeby mi przy okazji odbierała, choć dla niej to też NIE jest przy okazji...
|
|
|
|
|
#420 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy było...ale jak jest z tymi kremami do rąk co mają dodawać do punktowanego zamówienia w katalogu 17?? to znaczy ze kazdy kto zamówi cokolwiek punktowanego dostanie krem? Trzeba wpisywac jakiś kod?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

Długo nie mogłam dojść o co chodzi, bo jak tylko weszłam pierwszy raz, to nie widziałam żadnego filmiku, a tym bardziej nie blokowałam niczego samodzielnie. Jak się jednak okazało było to w jakiś dziwny, samoistny sposób zablokowane

bo nie wiem którą sobie wziąć

.
Na szczęście mam do nich cierpliwość, a one do mnie zaufanie