|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Cytat:
![]() ![]() Nie martwcie się ja co by sie nie działo na watku zostanę z przyzwyczajenia-bo jakoś mi weszło w nawyk pisanie do Was ![]() ![]()
![]() |
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
100g Maku : kalorie: 542 bialko: 19,5 tluszcz 40,8 weglowodany 24,3
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie dukanki..gratuluje spadkow,u mnie jakos od 2 tygodni wacha sie miedzy 71-72 kg.
dzisaj zrobilam sobie sernik na zimno pychota normalnie..tylko brakowalo mi tam galaretki na wierzchu ..ale trudno |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1596 |
Raczkowanie
|
a u mnie dzisiaj znowu +1,5 kg, znów zupełnie nie wiem dlaczego, bo ani troszkę nie grzeszyłam
![]() ![]() A jak tam u Was z kreacjami na sylwestra? Kupujecie już czy jeszcze się wstrzymujecie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1597 |
Raczkowanie
|
ja tez juz umiem robic latte
![]() No to dobrze,ze wy nie zamierzacie sie stąd ewakuować ![]() PINKinside nie poddawaj sie tak Łatwo każdy organizm jest inny i naczej walczy ze zgroadzona tkanka tŁuszczową. Może zamiast wagi zacznij uzywac centymetra. U mnie np. przy spadku 0,5 kg ubyo 3 cm w pasie i 2 cm w biodrach i to jest motywujace ![]()
#1598 |
Raczkowanie
|
Heh, no i jeszcze ja tu będę jak wytrwam
![]() ![]() ![]() No a ja ?! jeszcze mi trochę zostało do zrzutu ![]() Tak wogóle to witam w to sare popołudnie wszystkie ![]() Co do wczorajszego dnia to też (zwłaszcza popołudnie) był bardzo żarty ![]() A pytania tandetne(odpowiedz w książce) też mnie bardzo irytują! Miłego wieczoru ![]()
#1599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no co Ty nie powiesz ;] forum nie jest od pytań ? ;] coś nowego. P.S. Dziękuję Wam za odpowiedź co do tego jedzenia w szkole, Książka zamówiona. ![]() Edytowane przez Klaudiad18 Czas edycji: 2009-12-02 o 16:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
oczywiscie ze forum jest od pytan, ale jezeli to samo pytanie powtarza sie co kilkanascie stron, a wystarczyloby przeczytac chociazby pierwszy post danego watku to sie nie dziw ze sie irytujemy. Masz pytanie a my ci podpowiadamy gdzie znalezc odpowiedz, to jeszcze zle?
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiolqn ja tu chalupe picuje na Twoje przyjscie zamiast pracowac, ciasto gotowe, nawet sie do niego nie zblizam, bo zezre cale...
![]() |
#1603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie że źle, podziękowałam przecież tym co odpisały normalnie a nie chamsko że ktoś nie ma rozumu, przykro mi ale nie lubię takiego traktowania. ;] a forum czytałam kilka stron z 1 części, tylko stwierdziłam że to bez książki nie ma trochę sensu i o to co najbardziej mnie interesowało zapytałam tutaj. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
gk7 nie jesteś sama
![]() ![]() PINKinside może wrzucaj tutaj co jesz w ciągu dnia,zobaczymy może coś robisz źle. A co do wypieków świątecznych ,to mamy przecież przepisy na sernik i na piernik ![]()
#1605 |
Raczkowanie
|
eliza40 - miło by było, jak byście pomogly ustalić mi, co robię źle.
![]() Mój dzisiejszy jadłospis: śniadanie: serek homo 0% z łyżeczką słodzika i kilkoma kroplami aromatu waniliowego + zielona herbata II śniadanie: kawałek dukanowego chlebka z "nutellką" + puszka coli light Obiad: 2 kawałki piersi z kurczaka smażonej na wodzie z sosem( mały jogurt naturalny, 2 ząbki czosnku, starty korniszon, koperek) I zaraz idę na kolacje wszamać jakieś mięsko, zobaczę co tam mam do wyboru. + w ciągu dnia piję wodę i herbatę z mlekiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
PINKinside według mnie jest dobrze.Nie wiem dlaczego przytyłaś.
Może jeszcze inne dziewczyny coś powiedzą.
#1607 |
Zadomowienie
|
PINKinside a jak Twoje hormony? bo pamiętam, że pisałaś o tarczycy? może Ci w dół poleciały i dlatego waga nie chce ruszyć? szczególnie, że zima się zbliża to i zapotrzebowanie rośnie.
Na uderzeniówce pewnie straciłaś głównie wodę. Ale jeżeli teraz oprócz wagi wymiary też Ci nie chcą spadać, to moim zdaniem czas się wybrać na badania. (ja sama zresztą też się właśnie wybieram, bo coś się sobie nie podobam ostatnio i już czuję, że znowu będzie większa dawka...) |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
mara30 a po czym poznajesz,że potrzebujesz większej dawki?
Ja też mam problemy z tarczycą,tylko ja można powiedzieć nie dbam o siebie ![]()
#1609 |
Raczkowanie
|
mara30 - dawno nie miałam badań robionych, ale jutro oddam krew do laboratorium na TSH. Zobaczę jak to będzie.
Tak bardzo bym chciała w końcu ujrzeć te pare kg mniej ![]() No i przede wszystkim znaleźć przyczynę tego koszmarnie długiego zastoju. Edytowane przez PINKinside Czas edycji: 2009-12-02 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Poznaję po samopoczuciu, włosach, skórze i jakoś tak ogólnie. Trudno to wytłumaczyć ![]() Ja mam wspaniałą endo, dzięki której nauczyłam się (a wlaściwie nadal uczę) sama rozpoznawać co się ze mną dzieje i dobierać sobie dawkę na podstawie samopoczucia i wyników. Z tym, że mam ten problem niestety, że co dobiorę i jest ok, to po bardzo krótkim czasie okazuje się, że to znowu za mało ![]() Cytat:
![]() Widzę, że jesteś z Trójmiasta, u kogo się leczysz? (jak wolisz to możesz na priva ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() Dzis 2 dzien 1 fazy... wchodzac rano na wage nie oczekiwalam niczego a tu 1.1 kg mniej jak to mozliwe... szok ![]() ![]() ![]() ![]() W czerwcu moj ślub i chcialabym byc piekna i zgrabna panna mloda ![]() Pozdrawiam Was Dukanki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Raczkowanie
|
hej!
dziewczyny przetrwałam 7 dzień P i jutro P+W aaaaaaaaaaaaaaaaaa jaka jestem happy ale też smutna bo nie mogę sprawdzić czy to dało jakieś efekty bo moje panie mam zablokowaną wagę przez stertę worków na dobre 2 tygodnie ach zresztą i tak wydaje mi się że ona sporo odejmuje (takie mam koszmary nocne) bo mnie bardzo kocha.. może pójdę do sąsiadki i u niej w negliżu na czczo po siusiu się zważę myślicie że się obrazi ?? a te foty kobity strzelajcie foty! i pokazujcie jakie jesteście piękne ![]() ![]()
#1613 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Raczkowanie
|
Witam Was
Czy mozna dolaczyc? ja od poniedzialku na 1 fazie..poza tym wczesniej 2tygodnie mocno sie ograniczalam. mam sporo do zgubienia...2 ciaze pod rzad plus tarczyca niedomagajaca... od roku staram sie schudnac i marne efekty..mam nadzieje ze tym razem mi sie uda. no i z kims to jakos latwiej ![]() mam 165cm i 80kg... marze o wadze 60-63 kg... |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zadomowienie
|
Zgrzeszyłam. I trzymajcie mnie i dajcie kopa w d... żebym nie grzeszyła dalej
![]() Musiałam spróbować winka domowego, bo już najwyższy czas żeby je zlać. Wypiłam łyczka na razie, więc czuję się usprawiedliwiona ![]() ![]() Uprzejmie proszę zakuć mnie w jakieś dyby alboco, żebym się nie mogła dorwać do niego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a tak przy okazji dobre chociaż?
![]() |
#1617 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze się pytasz ![]() ![]() ![]() (ale zlałam ile musiałam i zatkałam baniak, niech sobie czeka, bo bym nie wytrzymała ![]() P.S. ale baciki pokornie przyjmuję ![]() Edytowane przez mara30 Czas edycji: 2009-12-02 o 19:31 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 |
Zakorzenienie
|
Etam mara tylko łyczka zrobiłaś
![]() Olla pewnie,że można,ale od razu z grubej rury:książka przeczytana ?zasady znamy? ![]()
#1619 | |||
Raczkowanie
|
Hej Kochane!
A ja zrobiłam niespodzianke mojemu pieknemu i korzystjąc z dwoch wolnych dni na uczelni przyjechalam do niego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Muszę Wam powiedzieć że dzięki temu forum i Wam przetrwałam nie jeden kryzys. Bo niby co miałabym się tu nagle przestać pojawiać? to by było oczywiste że przestałam dietetować i wstyd. Więc dzielnie jestem na diecie i wiem że nie mogę zrezygnować ![]() domowa pizza na grubym cieście z mega ilością dodatków i serem żółtym, fasolka po bretońsku, gołąbki w wykonaniu mojego taty, wojskowa grochówka z jednostki taty, pita z Wrocławskiego dworca, ojej... zabraknie mi uczt ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wszem i wobec przyznaję że jestem uzależniona od forum. Niektóre kobietki tutaj traktuję już jak super fajne znajome, bo czuję się tu swobodnie i wiem że mogę tu szukać wsparcia ![]() Cytat:
![]() Nie wiem kompletnie co ubrać.... zawsze mi zimno i z sylwestrem mam problem.... ale pewnie cos zakupię ale taniego... bo troszkę szkoda kasy, niedawno kupiłam spodnie i już wiszą... yhhh... nie lubię tekstów tego typu. Forum jjest od pytań, wątpliwośći ale kurcze no szanujmy nasz czas i nerwy ![]() Uciekam na imprezkę! Pa pa!
![]() |
#1620 |
Raczkowanie
|
Książka przeczytana, zasady poznane...wątki..hmm zaczęłam pierwszy ale jak się spostrzegłam ile stron i że jest już 3 część to tylko po dwie strony z przodu i z tyłu
![]() wybaczcie.. postanowialm byc 10 dni na I ale waga slabo jakos idzie..tlumacze sobie ze to te hormony moje niedobre.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.