|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
Wtedy mamy za 89 zł. Tv na dwa telewizory- dla małego i dla nas, kto co chce, że nie wspomnę o telewizorze za free ![]() Żałuję tylko, że w tej opcji nie ma żadnego Polsatu, czasem jednak oglądałam, ale trudno. Jakość Cyfry + jest super, widać różnicę w nadawaniu. Miłego wieczoru, lecę Pa
|
|
|
|
|
#2852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli porównując cyfrę z polsatem, cyfra wypada o wiele lepiej?? To już jakaś info ![]() A ten tv już dostaliście? Bo słyszałam, że będą dopiero za jakiś czas...
|
|
|
|
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Jak TŻ ogląda formułę 1 to Cyfra odpada
![]() U nas w domu Polsat to podstawa. A tak poważnie to mi ciężko radzić...bo doświadczenia nie mam. Moja cała rodzina i dalsza i bliższa ma cyfrę+ My mamy z UPC..ale tylko dlatego że u nas na osiedlu można mieć, a poza tym mają podobno najlepszy net. Jedno jest pewne telewizja cyfrowa a analogowa to niebo a ziemia w odbiorze
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() My też mamy cyfrową z UPC i widać różnicę jak nic. Niedawno zmieniliśmy tv więc teraz mamy praktycznie kino
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2009-12-02 o 16:44 |
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
hm....z peb'a ściągnij.
Twin my chyba zrobimy tak samo
|
#2857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Asiuk, Miskowa współczuję wam zguby
Asiuk niby pierścionek to rzecz, ale sama bym się załamała.Zresztą ja już miałam jeden burzliwy incydent z pierścionkiem zaręczynowym i ryczałam jak bóbr (jak byłam sama z Tżtem, bo przy znajomych się wstydziłam szczególnie przy Tżtach moich przyjaciółek) zaangażowałam chyba z 6 osób do szukania w trawie , ale było już ciemno i nic.Na drugi dzień obudziłam Tżta chyba po 8 rano pojechaliśmy tam i po ok.pół godzinie Tż go znalazł w tej wielkiej trawie ![]() Witaj Melodio dobrze, że już odblokowana Mój Tż prawi mi rzadko komplementy , ale często powie coś miłego jak np.ostatnio przytulił się do mnie i powiedział "jesteśmy tyle lat razem, a ty dalej na mnie tak działasz wrr"![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2858 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jak go już tak totalnie się wkurzy to też sobie pokrzyczy trochę ten mój Ale co do furiatek to prawda Spokojny facet to podstawa Ja się najpierw wykrzyczę, a on słucha A potem mi tłumaczy, gada, a ja słucham i czasem dochodzę do wniosku, że pruję się bez powodu Ale czasem mam powód, więc różnie bywa![]() No to super, że super z soczewkami A już doszłaś do wprawy w zakładaniu?![]() Cytat:
On nic w ząb nie łapie o co chodziCytat:
Butter Kurde, a ja całe życie mam te 7 podstawowych kanałów i tyle 1,2, regionalną, Polsat, TVN,TV 4 i Puls Chyba kiepski ze mnie ekspert![]() Cytat:
![]() Dobrze, że pierścionek Ci się znalazł Oby z Asiukiem było tak samo![]() A u mnie mam zagwostkę TŻ przyjeżdżał do mnie raz na około 11 dni na 3 dni do mnie No i ojciec się wkurzył i powiedział, że co 3 tyg to najczęściej on sobie życzy mieć gościa na tak długo tak często No i jeszcze spaliśmy razem u mnie w pokoju, bo po prostu lubimy się tulić ze sobą we śnie A ojciec zrobił dym, że on ma spać oddzielnie Bo jak to jak młode małżeństwo się zachowujemy Chodzi mu o spanie spanie razem jako lulu Pisałam Wam zresztą kiedyś, że eks musiał spać w innym pokoju No i mnie się w ogóle odechciało żeby TŻ tu przyjeżdżał I nie wiem co robić Czy jeździć do TŻta, czy co Teraz nie wiadomo, czy będziemy się widzieć do po Świętach I nie wiem, czy powiedzieć TŻtowi stanowczo, że to za długo i przed Świętami się musimy spotkać jakoś![]() TŻ powiedział, że mnie porwie jak Cygan Cygankę
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wzielismy rok temu na swieta,kiedy była promocja,w tym roku tez jest,nawet lepsza. Mam wszytsko czego potrzebuje ,moge nagrywac sobie to,czego nie mam czasu obejrzec i oprocz tego isteniej takie cos jak "nportal". Wczesniej mielismy cyfre i stwierdzam,ze "n" jest lepsza
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu, Melodio, dzięki za wsparcie, ale nie znalazłam pierścionka. Jeszcze jutro, jak będę szła na przystanek rano, zerknę, czy go TŻ nie przeoczył. Trochę to bez sensu, bo prawdopodobne jest, że zgubiłam go w gliwickim centrum handlowym. Potem byliśmy w McDonalds, na BP i w Bielsku, tak więc możliwości zgubienia było wiele
![]() Staram się już o tym nie myśleć. Chyba sobie naleję martini albo zrobię whiskey z colą ![]() Butter, my mamy Cyfrę +, jakoś brakiem Polsatu się nie przejmuję. Minusem jest to, że przy gorszej pogodzie (ulewa, wiatr) sygnał się trochę gubi - czasem w ogóle nie da się obejrzeć tv. Możliwe, że to zależy od lokalizacji, z tym że moja siostra ma podobnie
|
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierścionek się nie znalazł, nowy kosztuje 518 zł. Już poinformowałam TŻ o tym fakcie Smutno mi nadal, ale już nie będę dziś przynudzać.Mam na nogach nowe kozaczki
|
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiuk rozumiem, że chcesz kupić pierścionek drugi raz ![]() Co do oferty Cyfry jeszcze, ja jestem zachwycona, bo mam ten najwyższy pakiet, więc kanałów filmowych chyba z 5 i jeszcze HBO - także naprawdę nie musimy już korzystać z żadnych wypożyczalni ![]() Poza tym możliwość programowania i nagrywania wszystkiego, także ja się bardzo cieszę Wczoraj oglądaliśmy świetny rosyjski film, zamiast Naznaczonego- który również mnie zaczął wkurzać
|
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Melodio obsługa soczewek to dla mnie pikuś .Zakładam tak szybko jak okulary ![]() Melodio a TŻ ma luz w domu?? mieszka z rodzicami czy sam?? Wisz jak ojciec ma takie podejście i żadną rozmową tego nie zmienisz to musisz się poddać i jak przyjeżdża TŻ to spać w oddzielnych pokojach..albo jeżdzić do niego.
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiem, jaki pakiet mamy. My mamy na 3 telewizorach, chyba trochę nielegalnie Też mamy wszystkie Canal + (oprócz HD, bo nie mamy takiego telewizora), wszystkie HBO, Cinemax, Filmbox itp. Chyba nie mamy Zone Europa, a czasem fajne filny lecą.
|
|
|
|
|
#2867 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nawet nie myślę o kablówce czy tv cyfrowej. Jakoś nie lubię oglądać tv, filmy wcześniej już wszystkie widzę na kompie, bo brat mi dostarcza i tyle. W tv oglądam wiadomości czy fakty a tak to raczej z doskoku. Poza tym mam jakieś dziwne przyzwyczajenie, że samo oglądanie tv jest stratą czasu, więc najczęściej w tle oglądam tv i robię jeszcze coś innego |
||
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, może dostaniesz od męża zgubę, przy najbliższym przypływie gotówki ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() Ja bardzo lubię oglądać TV, szczególnie dobre filmy - na szczęście oboje, więc u nas podstawa to duży, wypasiony TV
|
||
|
|
|
#2869 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak jak piszesz wszystkie filmy i seriale i tak na kompie oglądamy. Jednak teraz doceniam to ze mam Kuchnię TV, TVN Turbo, wszelkie Discovery, National Geographic no i kanały sportowe Kanały filmowe natomiast w ogóle mnie nie interesują.
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No może mi czasem brakuje kanałów obcojęzycznych trochę też, żeby być na bieżąco, co się na świecie dzieje |
|
|
|
|
#2871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także na dobrą sprawę nikt tego miliona nie potrzebuje
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda, że nie da się wybrać iluś tam tych, co cię interesują, mieć tym sposobem powiedzmy 20 czy 30 takich, które lubisz i oglądasz, ale nie mieć tych pozostałych. Pamiętam, że zawsze mnie wkurzało u rodziców, że żeby znaleźć ten kanał, który chciałam obejrzeć, jakiś tam zagraniczny, musiałam przeskoczyć ponad 100 kanałów, których nikt nigdy nie włączył nawet.
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego ja zazwyczaj włączam od razu kanał 119 czyli Kuchnię TV. Mąż za to lubi sobie popstrykać
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu wszystkie się rozpierzchły
|
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2877 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie weszłam do pracy, więc się witam z Wami...
Co do tv, mój TŻ coś mowi o takiej nowej tv jeszcze, vectra się nazywa...ale nic o niej nie wiem... Kurcze, dziewczyny, muszę się pożalić, ostatnio cały czas się żremy z TŻ, wszystko nas u siebie wkurza nawzajem, mnie denerwuje jego bezmyślność czasem i brak domyślności, jego u mnie moja nerwowośc...i każda rozmowa na ten temat kończy się awanturą...już nie wiem co zrobić z tym...wiem, że to wynika z tego, że ja jestem okropnie zmęczona pracą, on zdołowany brakiem pracy...ale cholerka, nie może tak być?! |
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, my też się żremy dosyć często, ale ja przestałam się tym tak emocjonować Po prostu nerwową mamy atmosferę aktualnie i póki sytuacja nasza się nie zmieni, to raczej nasze "podminowanie" też nie minie. Samo z siebie nie przejdzie, ja wiem że u nas tylko wyprostowanie sytuacji może wprowadzić spokój domowy.Są na to duże nadzieje od nowego roku, i bardzo na to liczę. A teraz siedzę jak na minie normalnie... |
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie nowa telewizja..to stara kablówa. ![]() Miałam jak mieszkałam w Warszawie ale wtedy jeszcze cyfrówki nie było. Musicie przeczekać..tak jak Dori pisze..zmęczona być nie przestaniesz, a TŻ nie przestanie być sfrustrowany brakiem pracy .Będzie lepiej jak Ty ogarniesz nowe obowiązki i nauczysz sie je w miarę szybko wykonywać...a TŻ znajdzie pracę.
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Butter po prostu staraj się nie wyładowywać na Tżcie, ja radzę a sama często to robię
![]() Więc jak już wyładuję się , to później jest spokój kilka dni, bo mam wyrzuty sumienia ![]() I tak w kółko Czasem wyłączam myślenie o tych problematycznych kwestiach i staram się cieszyć chwilą- fajnym filmem z Tżtem, miłą kolacją i wtedy nie gadamy o tym co oboje już wiemy, tylko staramy się zresertować, to nam pomaga
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.

Wtedy mamy za 89 zł. Tv na dwa telewizory- dla małego i dla nas, kto co chce, że nie wspomnę o telewizorze za free

(jak byłam sama z Tżtem, bo przy znajomych się wstydziłam
, ale było już ciemno i nic.Na drugi dzień obudziłam Tżta chyba po 8 rano pojechaliśmy tam i po ok.pół godzinie Tż go znalazł w tej wielkiej trawie 

.