Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 11 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-03, 15:44   #301
myszka_maj
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Myszko a mówiłaś o tym lekarzowi ze masz takie cykle ??? Brałaś tabletki na regulacje ?

A nie możesz iść prywatnie ??
mowiłam mu an pierwszej wizycie ze mam nieregularne ale to wtedy była różnica kilku dni ( tylko raz mialam cykl 60dni jak zrobilam przerwe w tabletkach), wtedy stwierdizł ze to moze byc spowodowane moja niska wagą, potem bralam tabletki anty, wiec wiadomo, wszytko bylo ok, teraz przestałam i bylam u gina miesiac temu, wtedy mialam jedna @ po 33 dniach wiec stwierdzil ze ok, nie mialam pojecia ze na nastepna @ tyle bede musiala czekac. jak juz sie okaze ze nie jestem w ciazy to poczekam do nastepnej @ jesli ta nie przyjdzie w terminie to ide na badania. a jesli do przyszłego tyugonia z @ nic to lece na bete.

ale ja podejrzewam ze to jakies zaburzenia hormonów po odstawieniu tabsów

no wlasnie ten lekarz chyba nie przyjmuje tu prywatnie

Kaska87 - to masz fajna sytuacje, ja ostatnio z pilnym przypadkiem czekalam 4 tygodnie, tez na NFZ,

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-12-03 o 15:47
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 15:50   #302
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Kaska87 - to masz fajna sytuacje, ja ostatnio z pilnym przypadkiem czekalam 4 tygodnie, tez na NFZ,
masakra ja 3 tygodnie to czekam na zabieg, ale to dlatego, że przez 3 tygodnie jestem na antybiotyku

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 15:53   #303
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
mowiłam mu an pierwszej wizycie ze mam nieregularne ale to wtedy była różnica kilku dni ( tylko raz mialam cykl 60dni jak zrobilam przerwe w tabletkach), wtedy stwierdizł ze to moze byc spowodowane moja niska wagą, potem bralam tabletki anty, wiec wiadomo, wszytko bylo ok, teraz przestałam i bylam u gina miesiac temu, wtedy mialam jedna @ po 33 dniach wiec stwierdzil ze ok, nie mialam pojecia ze na nastepna @ tyle bede musiala czekac. jak juz sie okaze ze nie jestem w ciazy to poczekam do nastepnej @ jesli ta nie przyjdzie w terminie to ide na badania. a jesli do przyszłego tyugonia z @ nic to lece na bete.

ale ja podejrzewam ze to jakies zaburzenia hormonów po odstawieniu tabsów

no wlasnie ten lekarz chyba nie przyjmuje tu prywatnie
Ja ci powiem tak ze u mnie po odstawieniu tabletek było tak ze 2 miesiace miałam @ idealnie tak jak wtedy kiedy zazywałam dopiero teraz ta 3 @ mi sie spozniła i to sporo .
Wiesz co mnie zastanawia ze ja przed tabletkami tez miałam nieregularne okresy własnie od 29 do 36 dni czasami dłuzsze trwał mi 6 dni i jak poszłam do lekarza ( bo wtedy dowiedziałam sie to od kolezanek ze hormonalnie można to wyregulowac i ma sie spokoj) faktycznie dostałam takie potwierdzenie i co i mam wrazenie ze chyba to nie działa. A przeciez nie moge całe zycie łykac tabsów. Nie wiem odczego to zalezy ze jednym to pomaga a innym nie

Mnie sie osobiscie wydaje ze przy twoim terazniejszym cyklu test juz powinien wykazac czy jestes w ciazy Juz sama nie wiem.

Cytat:

Dla mnie to też masakra bo przecież sa przypadki w których człowiek nie da rady czekać 3-4 tyg na wizyte .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-12-03 o 15:56
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 15:58   #304
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie sie osobiscie wydaje ze przy twoim terazniejszym cyklu test juz powinien wykazac czy jestes w ciazy Juz sama nie wiem.
mi tez sie tak wydawało ale mnie siostra wyprowadizła z błedu jej tez sie spozniala @ po tygodniu zrobila test - negatywny, po 2 tygodniach nestepny test i znów negatywny, po 3 tygodniach znów test i znow negatywny a @ nadal nie ma, po 4 tygodniach znów test i co?... POZYTYWNY dopiero w 5 tygodniu jej wykazało ze jest w ciazy, i dzis mam cudowna chrześniaczke, wiec dała mi do myslenia

Nasz Skarb
Stary 2009-12-03, 16:02   #305
kaska87
Zakorzenienie

Myszko ale jak zdążysz do 10 tygodnia to jeszcze się na becikowe załapiesz

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-12-03 o 16:03
Stary 2009-12-03, 16:04   #306
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
stokrotka o tototo tez miałam tłuczenie i gotowanie od 6 w niedziele ale to własnie moja mamuska fundowala nam z tatem takie atrakcje teraz ma o tyle lzej bo sypialnie mamy zrobioną w osobnym budyneczku znad garazem tylko do kuchni i łazienki musze chodzic do domu przez podwórko ale mamy cisze pokoj i nikt mi nie zrzedzi jak chce spokoju to sobie ide do siebie a i pokrzyczec w chili odpowiedniej sobie mozna
to faktycznie dobre rozwiązanie macie, przynajmniej intymność jest i możecie z mężem się nacieszyć sobą. My ostatnio mieliśmy mała akcję, bo tesciu wpadł w nieodpowiednim momencie, mimo, że krzyczałam, żeby nie wchodził. Może za dużo nie zobaczył, bo zdążyliśmy się przykryć, ale wiedział co robiliśmy od tej pory wieczorem nawet nie puka do pokoju, no i dobrze, bo głupio mi było strasznie

Cytat:
Ja mojemu zegarek kupiłam na nasza 4 rocznice i powiem ci ze trafiłam w gust bo nosi a wczesniej nie miał zegarka bo mówił ze nie znalazł takiego co by mu siepodobał.
Powiem ci ze mój maż to dziwny jest bo jak mu chciała kupić łancuszek to mówil ze nie bedzie chodzic bo ma swoj taki gruby i ze ten cienki nie bedzie pasował no ale jak poszedł do wojska to chciałam mu podarować łancuszek z medalikiem zeby bozia czuwała nad nim i naszym zwiazkiem i co ....jak mu dałam to chodzi i nawet chwili nie marudził Jak były przygotowania do ślubu i szukałam obrączek to mi gderał ze on nie bedzie chodził w obrace bo ma za grube palce, ze jemu nie pasuje pierscionek ja sie wkurzałam a teraz chodzi

To tak zeszłam z tematu a ja chyba mojemu kupie golarke elektryczna pod choinke, a na mikołaja to jakis drobiazg .

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

mój też poluje na golarkę elektryczną, ale znowu to samo- chce sobie coś upatrzyć i mam sama nie kupować. Mężuś ma fioła na punkcie rzeczy pod względem technicznym. Głupi czajnik elekrtyczny kupowaliśmy tydzień, bo najpierw musiał wszystkie fora przeczytac o czajnikach

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 16:06   #307
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Myszko ale jak zdążysz do 6 tygodnia to jeszcze się na becikowe załapiesz
becikowe jest bodajze do 10 tyg

a to to juz kolejny temat do rozmowy, dla mnie to głupota z tym zaswiadczeniem od lekarza do 10 czy 12 tyg ciązy, wiem ze chodzi o kobiety ktore nie dbaja o siebie w ciazy ze to ma je zachecic do wizytu u lekarza, ale jak ktoras kobieta dowiaduje sie o ciazy np. w 4 miesiącu dopiero bo przez ten czas mimo ciazy normalnie miesiaczkuje (znam takie przypadki) to dlaczego ona m a byc pozbawiona szansy na becikowe ( ktore nota bene szalenczo wielka kwota nie jest )

Nasz Skarb
Stary 2009-12-03, 16:10   #308
agnes208
Zakorzenienie

dziewczyny mam do was takie pytanko nosi ktoras z was szelki?? nosze sie z zamiarem kupienia sobie ale nigdy nie nosilam i nie wiem czy sa wygodne a paski mi juz obrzydły
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 16:11   #309
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
mój też poluje na golarkę elektryczną, ale znowu to samo- chce sobie coś upatrzyć i mam sama nie kupować. Mężuś ma fioła na punkcie rzeczy pod względem technicznym. Głupi czajnik elekrtyczny kupowaliśmy tydzień, bo najpierw musiał wszystkie fora przeczytac o czajnikach
to tak jak mój tata, on jeszcze czyta wszelkie instrukcje nowo zakupionych rzeczy
Cytat:
wiem wiem poprawiłam

Cytat:
a to to juz kolejny temat do rozmowy, dla mnie to głupota z tym zaswiadczeniem od lekarza do 10 czy 12 tyg ciązy, wiem ze chodzi o kobiety ktore nie dbaja o siebie w ciazy ze to ma je zachecic do wizytu u lekarza, ale jak ktoras kobieta dowiaduje sie o ciazy np. w 4 miesiącu dopiero bo przez ten czas mimo ciazy normalnie miesiaczkuje (znam takie przypadki) to dlaczego ona m a byc pozbawiona szansy na becikowe ( ktore nota bene szalenczo wielka kwota nie jest )
no właśnie moja kuzynka miałam normalna miesiączkę do 3 miesiąca

Stary 2009-12-03, 16:15   #310
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

no właśnie moja kuzynka miałam normalna miesiączkę do 3 miesiąca
wiec wlasnie, dlaczego taka kobieta ma byc pozbawiona becikowego? moim zdaniem to jest zły pomysł, bo nawet jesli kobieta odwiedzi lekarza przd tym 10 tygodniem to nie gwarantuje ze potem bedzie dbała o siebie w ciazy , mi sie wydaje ze poprostu pozalowali pomysłu z becikowym i musieli to jakos ograniczyc, bo za duzo kasy szło, takie jest moje zdanie

Cos czuje że niedługo dostane @ i cos czuje ze bedze to w weekend, akurat jak TZ przyjedzie to bym sie wkurzyła, jak juz tak dlugo jej nie ma to jeszcze ten weekend moglaby przeczekac

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2009-12-03 o 16:27
Stary 2009-12-03, 16:27   #311
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

Wynosi 1 tys zł szczerze mówiąc bardzo malutka kwota gdy sie patrzy na ceny jakie sa w PL. No ale z drugiej strony dobre i to.

Stokrotka co do golarki to ja sie na tym nie znam , ale ostatnio przyczaiłam jak moj też ogladał golarki i jednym modelem sie zachwycał mówiac ze bedzie musiał sobie taka sprawić .

---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ----------

Cytat:
wiec wlasnie, dlaczego taka kobieta ma byc pozbawiona becikowego? moim zdaniem to jest zły pomysł, bo nawet jesli kobieta odwiedzi lekarza przd tym 10 tygodniem to nie gwarantuje ze potem bedzie dbała o siebie w ciazy , mi sie wydaje ze poprostu pozalowali pomysłu z becikowym i musieli to jakos ograniczyc, bo za duzo kasy szło, takie jest moje zdanie
W Polsce to wszystko ograniczaja lub zabieraja Oni tylko dla siebie maja . Polska powinna zaczac brać przykład z innych krajów pod wzgledem np opieki zdrowotnej.

Stary 2009-12-03, 16:30   #312
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Wynosi 1 tys zł szczerze mówiąc bardzo malutka kwota gdy sie patrzy na ceny jakie sa w PL. No ale z drugiej strony dobre i to.

W Polsce to wszystko ograniczaja lub zabieraja Oni tylko dla siebie maja . Polska powinna zaczac brać przykład z innych krajów pod wzgledem np opieki zdrowotnej.
Patrzac na ceny to ledwo na wozek starczy, ale masz racje lepsze to niz nic

Nasz Skarb
Stary 2009-12-03, 16:34   #313
bzyczka1
Zakorzenienie

My sobie pod choinkę kupimy chyba ekspres do kawy

a z tym becikowym to przesada, ostatnio też o tym myślałam. Nawet liczyłam ile u mnie by było w razie pozytywnego wyniku i czy bym się załapała kaska87 moja siostra miała tak samo. Miesiączkowała i to normalnie do 3 miesiąca.
A ten tysiąc co oni dają to tak jak mówicie na wózek...i to zależy, bo kupić wózek a wózek to różnica

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 16:47   #314
Sysunia_d
Zakorzenienie

Dziewczyny jakie ciasta pieczecie na świeta ??? Może macie jakieś ciekawe , łatwe przepisy . Ja jestem noga w tych sprawach Jedyne ciasto jakie umiem upiec to zebre, i karpatke .

Stary 2009-12-03, 16:53   #315
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny jakie ciasta pieczecie na świeta ??? Może macie jakieś ciekawe , łatwe przepisy . Ja jestem noga w tych sprawach Jedyne ciasto jakie umiem upiec to zebre, i karpatke .
u nas obowiazkowo, sernik, makowiec i jakie piernik i niewiwem co jeszcze

a jutro planuje upiec ciasto kokosowe z galaretką (z przepisu z któregoś bloga) bo Mąż przyjeżdza

Nasz Skarb
Stary 2009-12-03, 16:55   #316
bzyczka1
Zakorzenienie

na bank keksa piekę bo uwielbiam i co roku jest mam super przepis jakby któraś chciała pewnie sernik z rosą, stefankę i orzechowca. A czy coś jeszcze to nie wiem ale na pewno tak bo u nas same łasuchy

Nasz skarb
Stary 2009-12-03, 17:06   #317
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
na bank keksa piekę bo uwielbiam i co roku jest mam super przepis jakby któraś chciała pewnie sernik z rosą, stefankę i orzechowca. A czy coś jeszcze to nie wiem ale na pewno tak bo u nas same łasuchy

Poprosze przepis na tą Stefanke i orzechowca.

Stary 2009-12-03, 17:09   #318
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

niech zgadne...z Delecta ?

Ja raczej nic nie bede piekla, w tym roku wiekszosc rzeczy bedziemy kupowac, albo wezmiemy od mojej mamy

Kasiaher 4 godz?toz to godzina za dlugo z taka baba

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 17:34   #319
bzyczka1
Zakorzenienie

sysunia zaraz wkleję oba przepisy w wątku z przepisami

Nasz skarb
Stary 2009-12-03, 18:13   #320
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
sysunia zaraz wkleję oba przepisy w wątku z przepisami
ja poproszę przepis na keksa mój TŻ będzie pichcił w święta, ja zrobie mojego łakomczuszka, on robi resztę i może sałatki jakieś, chociaż ja pracuje całe święta więc nie wiem dla kogo to całe jedzenie ;( już mi się nudzą po mału te święta w Anglii daleko od rodziny i bliskich ehhh
Ja dziś zakupiłam świntuszny prezent mikołajkowy dla TŻ

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 18:14   #321
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie ostatnio strasznie nakręcam ze jesli by sie okazało ze to jednak nie ciaża to ze bede miala problemy ogolnie z cyklem, z racji tego ze zawswze mialam nieregularne moze cos jest ze mna nie tak, ze moze nie ma owulacji skoro sa takie nieregularne i długie boje sie ze mozemy miec potem problem z zajsciem w ciąze... takie amm glupie przeczucie...

wiem ze nie ozna sie zadreczac na zapas przeciez nic nie wiadomo, ale ja juz tak jakos mam na tym punkcie
Spokojnie Będzie dobrze Skoro tak długo trzeba czekać na wizytę u lekarza, to zgłoś się choćby jutro- jak jesteś w ciąży, to musisz iść, a jak nie, to tym brdziej musisz iść, żeby wyjaśnić co się dzieje
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 18:21   #322
bzyczka1
Zakorzenienie

ewurka wkleję w niedzielę bo przepis na keksa mam u mamy a jutro jedziemy do mamy tż bo ta za tydzień wyjeżdża i wraca dopiero po nowym roku
a przepis na stefankę i orzechowca już jest w tamtym wątku

Nasz skarb
Stary 2009-12-03, 18:23   #323
zaaaabcia
Zakorzenienie

Czesc Gwiazdeczki !!

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość

Dziewczyny trzymajcie kciuki ide na kolokwium
trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

nie chce nic mowic... ale dzieci grodniowe sa najlepsze.. a z 13 to juz wogole

a nie prawda po czerwcowe

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Przedwczoraj byliśmy u lekarza i na USG po cichu liczyliśmy, że dowiemy się czegoś o płci maluszka, ale maleństwo odwróciło się do nas tyłkiem Mamy zdjęcie USG maleństwa odwróconego do nas tyłem lekarz kazał mi przyjść jeszcze przed Nowym Rokiem, więc może wtedy
Ja się śmieję, że to pewnie dziewczynka jest, bo charakterek ma wybitnie po mamusi A zaś moja mama ma swoją teorię- dziewczynka, bo taka wstydliwa
My się chcemy dowiedzieć, bo nie wiemy jaką wyprawkę kupować Ostatnio łakomym okiem patrzyłam na maleńkie ubranka w Pepco
ja tez obstawiam ze bedzie dziewczynka

i trzymam kciuki zeby przy nastepnej wizycie nie odwrocila sie do Was tylkiem

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

Żabciu na ślubie goście, rodzina a szczególnie znajomi śmiali się, że my to jak stare dobre małżeństwo rzeczywiście znamy się dość długo, aczkolwiek mieliśmy kilkuletnią przerwę.
Trzymaj trzymaj kciuki przydadzą się, aż tak strasznie nie panikuje, bo mamy prywatną płytkę więc materiał z wesela jest, ale ciekwi mnie jak to wyjdzie wszystko po takim długim czasie oczekiwania
o kurcze to napewno zdacie sie z Tzetem na wylot

za dvd

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

malo tego dodam, ze mialam wczoraj klotnie malzenska-tak klotnie w mazlenswtie sie zdarzaja niestety - poszlo o to, z ktorej strony lozka bedziemy spac w sensie gdzie beda glowy ta przeprowadzka nam namotala i bylam tak wsciekla, ze mialam juz sie polozyc nogami do buzi meza ale sie we mnie gotowalo a teraz sie smieje
ehhh nie wierze !! jak moglas sie poklocic ze swoim mezem? no wiesz co powinnas sie wstydzic

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość

A co swiom mężom kupujecie pod choinkę?
nie mam jeszcze zielonego pojecia .... czekam az przyjdzie przesylka z prezentem dla TZeta na mikolaja

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

zaaabcia mężów nie potrafimy przypilnować, nie jesteśmy romantyczne i w ogóle po co my żeśmy za mąż wychodziły Porażka
A o chrześniaka pytałam ja

...

wogole beznadziejne z nasz zonki co tu duzo mowic ...

Cytat:

Ja mojemu zegarek kupiłam na nasza 4 rocznice i powiem ci ze trafiłam w gust bo nosi a wczesniej nie miał zegarka bo mówił ze nie znalazł takiego co by mu siepodobał.
Powiem ci ze mój maż to dziwny jest bo jak mu chciała kupić łancuszek to mówil ze nie bedzie chodzic bo ma swoj taki gruby i ze ten cienki nie bedzie pasował no ale jak poszedł do wojska to chciałam mu podarować łancuszek z medalikiem zeby bozia czuwała nad nim i naszym zwiazkiem i co ....jak mu dałam to chodzi i nawet chwili nie marudził jak były przygotowania do ślubu i szukałam obrączek to mi gderał ze on nie bedzie chodził w obrace bo ma za grube palce, ze jemu nie pasuje pierscionek ja sie wkurzałama teraz chodzi

żabcia a ty masz obywatelstwo amerykanskie ?? Bo tak sie zastanawiam dlaczego nie masz ani dowodu ani paszportu PL . Dowód to chyba mozesz wyrobić , przeciez urodziłaś sie w Polsce wiec sa zapiski w twoim udzie miasta . Nie masz zameldowania w PL ?
hehe a to dobry ten Twoj TZet nie masz wiksztch problemow z kupieniem mu prezentu bo wszystok ladnie nosi i nie narzeka

tak jestem obywatelka stanow i mam tylko paszport amerykanski ... polski skonczyl mi sie jakies 3 lata temu .. a dowodu nie mam po jak wyjezdzalam z PL to mialam 16 lat .... hmmm a z tego co dobrze pamietam to chyba jestem wymeldowana z domu az musze rodzicow zapytac

Ja wczoraj ogladalam reportaz o dziewczynach ktore nie wiedzialy ze sa w ciazy ... przez 9 miesiecy mialy normalny okres , nic nie przytyly .. dopiero bole zaczely sie jak ... byl czas jechac na porodowke ja to bym chyba padla jak bym zajechala do szpitala z bolami brzucha a lekarz mi powiedzial ze za 10min zostane mama ... szok !

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 18:28   #324
bzyczka1
Zakorzenienie

żabcia u nas też ten program leci na którymś z Discovery "Ciąże z zaskoczenia"

Nasz skarb
Stary 2009-12-03, 18:32   #325
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(...)
ja tez obstawiam ze bedzie dziewczynka

i trzymam kciuki zeby przy nastepnej wizycie nie odwrocila sie do Was tylkiem (...)
No właśnie!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 18:35   #326
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
żabcia u nas też ten program leci na którymś z Discovery "Ciąże z zaskoczenia"
normalnie szok
ostatnio babka poszla do lazienki sie wyproznic bo strasznie bolal jak brzuch i .... wyproznila dziecko do toalety

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
No właśnie!
a ktorego dokladnie idziesz na nastepna wizyte?

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-03, 18:35   #327
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
ewurka wkleję w niedzielę bo przepis na keksa mam u mamy a jutro jedziemy do mamy tż bo ta za tydzień wyjeżdża i wraca dopiero po nowym roku
a przepis na stefankę i orzechowca już jest w tamtym wątku
ok poczekam uwielbiam keksy, murzynki z chrupiącą skórką

Myszka a nie możesz sobie zrobić testu z krwi czy jesteś w ciąży? czasami testy apteczne działaja po 5 tygodniach

Moja koleżanka przez 9 miesięcy nie sądziła że jest w ciąży, pojechała do szpitala do wycięcia wyrostka, a okazało się że maleństwo w drodze...a starali się kilka miesięcy o dzidzie, ona płakała, że jej brzuch rośnie a usg nic nie pokazywało, że jest chora itp ... urodziła kruszynkę, dziś mała ma 7 lat i diabełek wcielony

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-12-03, 18:37   #328
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość

Moja koleżanka przez 9 miesięcy nie sądziła że jest w ciąży, pojechała do szpitala do wycięcia wyrostka, a okazało się że maleństwo w drodze...a starali się kilka miesięcy o dzidzie, ona płakała, że jej brzuch rośnie a usg nic nie pokazywało, że jest chora itp ... urodziła kruszynkę, dziś mała ma 7 lat i diabełek wcielony

o kurcze .. to chyba niezle byli zaskoczeni !!

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-03, 18:42   #329
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
o kurcze .. to chyba niezle byli zaskoczeni !!
byli zszokowani, szczęśliwi i nie mogli uwierzyć

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

Stary 2009-12-03, 18:49   #330
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
to może sernik na zimno? dla nieobeznanych z pieczeniem - jest baaardzo prościutki...

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości