|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cześć lachony, jaśnie pani wstała o 16
![]() 4 strony musiałam nadrabiać o zgrozo! dla mnie już za dużo Jeszcze muszę wkleić na raty bo wszystko się nie zmieściło ![]() kasiaher mi bratowa mówiła, że ją mąż golił w czasie ciąży, bo nie dowidziała Mi się Daniel bardziej podoba imię, ale Daniel to jest jeleń :/ no taki zwierz ![]() Cytat:
Cytat:
nie rycz gupia Cytat:
Agatko nie bądź głupia, na zimę właśnie trzeba się zapuścić, żeby było ciepło ![]() Cytat:
bo nie mogłam znieść bólu, 3 godz goliłam nogi A teraz to jak się wezmę to 45 min i już. Może się skusisz?? ![]() A co do golenia na porodówce, w życiu bym nie pozwoliła!!! bałabym się, że mi krzywdę zrobią tak się odsuwałam od niego ze strachu
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Prosił, żebym przyszła przed Nowym Rokiem. Nie mam ustalonej daty
![]() Cytat:
O Chryste! Aż się wierzyć nie chce!
|
|
|
|
|
#333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cz II
Cytat:
![]() A to Twój pracuje jako ten no żołnierz??? ja bym w życiu mojego nie puściła, bo bym się bała, że mi tam go postrzelą albo ukradną mojego na szczęście do tego nie ciągnie, nawet w wojsku nie był ![]() I jest trzecia do kolekcji ![]() Maggie, współczuję początków hi hi Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki
![]() Nadrobilam poprzedni watek i sie kaplam ze gdzies zniknal moj post poprzedni... ehhh Spiesze doniesc, ze z noga juz na szczescie lepiej! Smaruje, mocze i powoli jest juz ok zadzwonilam dzis do pracy i poprosilam zeby mi dali jeszcze jutro wolne, wiec jeszcze jutro sie bycze na urlopie mam nadzieje ze mi przejdzie do reszty ![]() Bede zaraz sprzatala i szyla ubranko mikolajowej bo robie niespodzianke Tżtowi nie chcialam wydawac kasy na ubranko wiec przerabiam stare ![]() Martucha sliczne to mieszkanko No tak mi sie wydawalo ze mowilas ze od jakis mlodych ludzi kupujecie i nawet spoko urzadzone, ale myslalam ze wczesniej bedziecie sie mogli wprowadzic ale spoko loko i tak juz blizej niz dalej ![]() AAA zapomnialam sie pochwalic ze odebralam dzis nowy dowod i od razu pobieglam do NFZ wyrobic sobie nowa karte jeszcze 2 tyg i bede mogla spokojnie chorowac haha kurde dzis w nocy to prawie nie spalam ale nie przez noge tylko przez mega katar....
Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2009-12-03 o 19:16 |
|
|
|
#336 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczegolnie te podrabiane ![]() Cytat:
![]() ![]() pic i jeszcze raz pic ![]() ![]() ja juz jestem weic jak cos wyslaj notatki mam nadzieje ze znalazlas ![]() a wanno prysznic bardzoo praktyczny ![]() Cytat:
dobrze ze z wami wszytko ok ![]() ![]() a co do choinek.. jakos mnie to nie dziwi ![]() Cytat:
ewentualnie na strych jak sie uda go przejac ![]() Cytat:
ja tez myslalamz e bedziemy mogli przed grudniem no ale... teraz powynajmujemy 2 miesiace i pojdziemy na nasze ![]()
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
mam depilator Tz mi przed ślubem kupił, ale jakoś nie daje rady, bol nie do zniesienia, a jak wyglądałam po depilacji? tydzien mialam opuchniete całe łydki, dosłownie nie mogłam sie dotknąć
nieiwem czemu ![]() Oj będzie sie działo będzie, pod warunkiem ze @ nie dostane bo tak to d..a
|
|
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
na początku i mnie boli ale potem już tego bólu się nie zauważa
ja robię tak że najpierw depiluję na piszczelach a potem już jak leci i wtedy mnie nie boli a depilacja obu nóg zajmuje mi jakieś 20 min. Wolę szybko i częściej jeździć kosiarką po nogach niż powoli i dokładnie ud nie goliłam nigdy i nie zamierzam ![]() ![]()
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nic wiecej nie gole (poza innymi "oczywistymi" miejscami ) |
|
|
|
|
#340 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się coś nie zgraliście hehe a może teraz spróbuj troszkę sobie ogolić i zobacz jak to będzie, ja po goleniu zawsze mam czerwone kropki, a jak nałożę na nie od razu balsam to szczyyyyyyypieeee niemiłosiernie bo tak balsamik do dziurki po świeżo wyrwanej cebulki z włosem to nie bardzo ale daje rade, hardcore ![]() Cytat:
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martwie sie w ogole
No i nie wygladam na tyle lat ile mam ![]() ania 84 niezle to odnosnie wieku ![]() rybulka fajnie Ci z tym urlopem Ja juz za 3 tygodnie mam urlop
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-12-03 o 20:05 |
|
|
|
#342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ciekawe jaki
pochwal się Cytat:
Ale z Ciebie zdolniacha, żeby sobie samej strój mikołajki uszyć, podziwiam Widzę, że od dwóch dni gadacie o włochatych nogach i nie tylko ![]() Ja sobie kiedyś kupiłam na all podgrzewacz do wosku i sobie raz na pół roku wydepiluję nogi woskiem, ale strasznie to pracochłonne. Nie chcę często, bo po takiej depilacji włosy wrastają pod skórę i potem takie ranki się robią jak zadrapię:/ Dlatego zazwyczaj maszynką jadę jak jest potrzeba ![]() Rybulko, a to Ci dzidzia, odwróciła się tyłem do rodziców...Nie chciała się jeszcze ujawnić i trzyma Was w niecierpliwości
|
|
|
|
|
#344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agatek wstydzisz sie swojego TZ? mnie moj nie raz golil
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-12-03 o 20:10 |
|
|
|
|
#345 |
|
Wtajemniczenie
|
rybulko mój synuś pokazał się dopiero 22 tygodniu
![]() domi to bylo 4 godziny za długo ej a ty czemu nie na porodówce
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
za odwagę zdaj później relacje czy z nogami ok, może zaczniesz tą metodę golenia nóg stosować, i jak my włochacze będziesz się goliła raz na miesiąc czy to Cię nie kusi?? zaoszczędzisz czas i wodę Jakie zyski hahaha atomufka nie mów nic o urlopach bo ja dopiero w sierpniu i to jeszcze o zgrozo! "podróż po poślubna"
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
ja swoj dostałam z brauna chyba z 8 lat temu i lezal w szafce co jakis czas sie probowałam przemóc ale nei wychodziłomaszynką szybciej ale jest tak ze musze codziennie sie golic
przed slubem sie przemogłam i 2 m-ce przed sie katowałam pierwszy raz okropienstwo ale pomaga jak sobei taki neibieski zel na stłuczenia wadziłam do zamrazalnika i przy depilacji go zimnego przykładałam i było spoko a teraz po slubie znow sobie odpusciłam i stosuje maszynkę zresztą... sama nei wiem gdzie go mam po tej przeprowadzce tyle pudeł mi jeszcze zostało ze szok
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co gorsza żeby golił Nie wstydzę się swojego tżta tylko siebie takiej włochatej od czasu do czasu coś mi się znowu na żarty zebrało
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
i to jest najwazniejszE
![]() ja ud tez nie gole po co.. skoro nawet lydki tak rzadko...ale mamy romantyczne tematy
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w każde święta robi furorę jako deser - w mojej rodzinie chyba jeszcze nikt nie odmówił porcyjki![]() A co depilowania nóg elektrycznym sadystą... mam dobry sposób, jak zacząć po dłuższym zapuszczaniu najpierw ogolić, a 1-3 dni po, jak już zaczną odrastać takie małe kłujki - wtedy dopiero depilować. Takie króciutkie też bolą, ale o wiele mniej niż przy długich, bo wtedy dodatkowo depilator wyrywając szaarpie mocno skórę i zwariować można z bóluOczywiście nie muszę chyba wspominać, że katuję się tak, tylko kiedy naprawdę muszę, a jak mi się nie chce, to olewam - zalety spania samej
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-03 o 20:48 |
|
|
|
|
#351 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak poszło? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny ostatnio znowu mam okropne bole glowy takie samopoczucie utrudnia wszystko zarowno prace jak i odpoczynek. Ciesze sie, ze juz jutro piatek i biore pare dni wolnego
|
|
#352 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- Dziewczyny pracuje któraś w marketingu??
|
|
#353 |
|
Zakorzenienie
|
kupujesz w sklepie paczkę "Sernika na zimno" i robisz według tego, co na opakowaniu
o ile pamiętam, to się chyba miksuje z mlekiem i serkami, a na wierzch jakieś owoce i galaretka. Błyskawiczne przygotowanie, jak ktoś nie ma czasu albo nie umie piec
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
to dla mnie doskonałe z moimi zdolnośćiami
|
#355 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio porwałam się na szarlotkę i przeklinałam w duchu tego, kto wymyślił kruche ciasto do zagniatania łapkami
Idę do łóżka... a nie sorry- przeciez ja cały dzień w łóżku leżęObejrzałam "Kruka" i aż się zdołowałam - taki zaj****ty film i fajny aktor i taka tragiczna śmierć tuż przed ślubem
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-03 o 21:51 |
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dobry pomysł ale zastanawiam sie wiesz nad czym nad ptasim mleczkiem bo któraś z wizażanek podała fajny przepis Bzyczka dziekuje za przepisy az mi slina leci Uwielbiam takie ciasta !!!!Zabcia to ty juz nie nasza jak masz obywatelstwo USa A powiedz mi zrzekłas sie obywatelstwa PL czy masz dwa ???Dziewczyny ogladałyście ostatnio jakiś fajny film ??? Coś bym obejrzała.
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-12-03 o 22:02 |
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
hihi to akurat dla mnie ;p
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
ej można zrobić też sernik na zimno bez paczki
nie jest taki puszysty ale też jest smaczny. Bierze się serki homogenizowane i galaretki tylko. rozpuszcza się chyba 2 galaretki w pół litra wody i ostudzoną miksuje z serkami. I to wszystko.Jednakże nie jestem pewna proporcji, musiałabym sprawdzić albo taki śmietanowiec śmietana 18%(3 kubeczki) 2 łyżki żelatyny, szklanka cukru, 1 cukier waniliowy. Żelatynę rozpuszcza się w wodzie i studzi. Miksujemy śmietanę i dodajemy do niej cukry i miksujemy dalej. Dodajemy żelatynę powoli by się grudki nie porobiły i na koniec wsypujemy galaretkę w kostkę pokrojoną. Na wierch galaretka ![]()
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nasza nasza od stop do glowy na szczescie w stanach jak starasz sie o obywatelstwo to nie musisz sie zrzekac swojego rodzonego dlatego mam dwa
|
|
|
#360 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków, ale chyba marnie mi poszło, no ale nadzieja umiera ostatnia, może zalicze
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wlasciwie to jeszcze nawet nie miałam czasu się zastanowić, ale może własnie zegarek bo pamiętam, że zawsze mam go jako alternatywe a potem jednak pada na co innego? Oooo własnie a może wypad do Tropical Island bo przez remont mielismy mało czasu dla siebie i na wypoczynek więc byłoby idealnie a dodatkowo mam 5 dni wolnego w okresie międzyświątecznym Ale jeszcze przemysle ![]() Cytat:
piwnica, balkon jest i to jest naprawde mega słoneczne mieszkanie , bo zrobiliśmy wszystko w gładzi, kafle w łazience, panele a nakład pracy bardzo mały bo wszystko zrobił TŻ. Jak tylko posprzątamy to wkleje zdjęcia jak było wcześniej i jak jest teraz ![]() Aha i u nas dokładnie takie mieszkania na tym samym osiedlu, ten sam metraż chodzą po 90tys. Cytat:
a tak serio to też chętnie się dowiem jak się nosi bo już też rozważałam zakup ![]() Cytat:
![]() feeeeest.. mojej koleżanki babcia miała tak, że dowiedziała się bodajże w 7miesiącu dopiero, ale to przechodzi ludzkie pojęcie ![]() Cytat:
co to ludzie nie wymyślą Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:00.

dla mnie już za dużo 

albo ukradną
mojego na szczęście do tego nie ciągnie, nawet w wojsku nie był 

za odwagę 
i jak poszło? 
a nie sorry- przeciez ja cały dzień w łóżku leżę
a teraz sie smieje