Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-03, 18:51   #331
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cześć lachony, jaśnie pani wstała o 16
4 strony musiałam nadrabiać o zgrozo! dla mnie już za dużo
Jeszcze muszę wkleić na raty bo wszystko się nie zmieściło

kasiaher mi bratowa mówiła, że ją mąż golił w czasie ciąży, bo nie dowidziała ja bym się wstydziła
Mi się Daniel bardziej podoba imię, ale Daniel to jest jeleń :/ no taki zwierz

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Agatek i s-ka te Wasze dzisiejsze rozważania o goleniu jak widzę, stały się tematem przewodnim na dziś Agatko a z Ciebie to niezla jest tekściara
Hi hi hi mi to wczoraj się sama gęba śmiała

Cytat:
Napisane przez moniqac Pokaż wiadomość
aniaaa84 ...
a już myślałam, że mnie nikt nie zauważył.... wiem, że rzadko zaglądam, ale to nie powód żeby mnie lekceważyć ...
człowiek zmieni avatar i nie widzą go!

no nic... ide spać... spróbuje to przeboleć
dobranoc dziewczynki!
no zobaczcie koleżance na żarty się zebrało nie rycz gupia

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Kasiaher...twórcza depilacja nie ma co...hardcore...cięcie się maszynka na oślep...ale cóż poradzić w tak ekstremalnych sytuacjach. Wogóle te rozmowy o depilacji przypomniały mi, że ja też muszę się tym zająć...futrzaki nie są w modzie...hehe
Padłam
Agatko nie bądź głupia, na zimę właśnie trzeba się zapuścić, żeby było ciepło
Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
to zazdroszcze, ja jestem brunetka i zeby miec stale gladkie nogi musialabym golic sie codziennie

u nas tez ale ja nie wiem czy bym sie oddała w ich rece Że tak powiem " jadą na sucho"
Myszko, też jestem brunetką, i na nóżki podziałał depilator, odrastają bardzo wolno, w miesiąc jakieś 3-4 mm i są rzadkie te włosy i cienkie. Ja golę od 2 lat bodajże, no przyznam początki były straszne, z ręcznikiem w gębie bo nie mogłam znieść bólu, 3 godz goliłam nogi A teraz to jak się wezmę to 45 min i już. Może się skusisz??
A co do golenia na porodówce, w życiu bym nie pozwoliła!!! bałabym się, że mi krzywdę zrobią jak ost mi doktor kropił oczy to o mało się nie wcisnęłam w ten fotel tak się odsuwałam od niego ze strachu

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 18:58   #332
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(...)
a ktorego dokladnie idziesz na nastepna wizyte?
Prosił, żebym przyszła przed Nowym Rokiem. Nie mam ustalonej daty

Cytat:
Napisane przez ewurka Pokaż wiadomość
(...)
Moja koleżanka przez 9 miesięcy nie sądziła że jest w ciąży, pojechała do szpitala do wycięcia wyrostka, a okazało się że maleństwo w drodze...a starali się kilka miesięcy o dzidzie, ona płakała, że jej brzuch rośnie a usg nic nie pokazywało, że jest chora itp ... urodziła kruszynkę, dziś mała ma 7 lat i diabełek wcielony
O Chryste! Aż się wierzyć nie chce!
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 18:59   #333
*Agatek*
Zakorzenienie

Cz II

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
ja od lipca depiluję depilatorem i robię to tak raz na miesiąc, ale teraz już w ogóle nie czuć włosków, widać je ale nie są już tak gęste jak wcześniej i nie są takie sztywne

Wiecie co...wczoraj tż mi powiedział że wszyscy jadą do afganistanu i nie ma żadnego odstępstwa. Tak więc mój tż ma pracę do września bo w październiku jadą. Tż nie pojedzie pod warunkiem że mu podpiszą rezygnację z kontraktu ja nie wiem jak można kogoś zmuszać do wyjazdu tam i to na 9 miesięcy i jeszcze wciskać gadki o obronie ojczyzny
Mysza, bierz z bzyczki i ze mnie przykład, skuś się na depilator
A to Twój pracuje jako ten no żołnierz??? ja bym w życiu mojego nie puściła, bo bym się bała, że mi tam go postrzelą albo ukradną i co ja będę sama wtedy? mojego na szczęście do tego nie ciągnie, nawet w wojsku nie był

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
no wlasnie dlatego musze sie przeprosic z depilkiem moim
I jest trzecia do kolekcji
Maggie, współczuję początków hi hi
Cytat:
u nas obowiazkowo, sernik, makowiec i jakie piernik i niewiwem co jeszcze

a jutro planuje upiec ciasto kokosowe z galaretką (z przepisu z któregoś bloga) bo Mąż przyjeżdza
No to tam będzie się działo
Cytat:
becikowe jest bodajze do 10 tyg

a to to juz kolejny temat do rozmowy, dla mnie to głupota z tym zaswiadczeniem od lekarza do 10 czy 12 tyg ciązy, wiem ze chodzi o kobiety ktore nie dbaja o siebie w ciazy ze to ma je zachecic do wizytu u lekarza, ale jak ktoras kobieta dowiaduje sie o ciazy np. w 4 miesiącu dopiero bo przez ten czas mimo ciazy normalnie miesiaczkuje (znam takie przypadki) to dlaczego ona m a byc pozbawiona szansy na becikowe ( ktore nota bene szalenczo wielka kwota nie jest )
ten tysiąc złotych.... to na waciki chyba

Stary 2009-12-03, 19:03   #334
ewurka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Cz II

A to Twój pracuje jako ten no żołnierz??? ja bym w życiu mojego nie puściła, bo bym się bała, że mi tam go postrzelą albo ukradną i co ja będę sama wtedy? mojego na szczęście do tego nie ciągnie, nawet w wojsku nie był

I jest trzecia do kolekcji
Maggie, współczuję początków hi hi

ten tysiąc złotych.... to na waciki chyba
wiecie co dziewczyny...właśnie oglądam wiadomości i załamałam się naszym rządem i pomysłami tego rządu, znów podniosą podatki, zrównają wiek emerytalny itd. Bosze tak tęsknie za tym krajem, a do czego wracać? jeden haos!!!

* Aniołek 3.06.2010 [*]

słodkości

ewurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 19:09   #335
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc laseczki

Nadrobilam poprzedni watek i sie kaplam ze gdzies zniknal moj post poprzedni... ehhh

Spiesze doniesc, ze z noga juz na szczescie lepiej! Smaruje, mocze i powoli jest juz ok zadzwonilam dzis do pracy i poprosilam zeby mi dali jeszcze jutro wolne, wiec jeszcze jutro sie bycze na urlopie mam nadzieje ze mi przejdzie do reszty

Bede zaraz sprzatala i szyla ubranko mikolajowej bo robie niespodzianke Tżtowi nie chcialam wydawac kasy na ubranko wiec przerabiam stare

Martucha sliczne to mieszkanko No tak mi sie wydawalo ze mowilas ze od jakis mlodych ludzi kupujecie i nawet spoko urzadzone, ale myslalam ze wczesniej bedziecie sie mogli wprowadzic ale spoko loko i tak juz blizej niz dalej

AAA zapomnialam sie pochwalic ze odebralam dzis nowy dowod i od razu pobieglam do NFZ wyrobic sobie nowa karte jeszcze 2 tyg i bede mogla spokojnie chorowac haha kurde dzis w nocy to prawie nie spalam ale nie przez noge tylko przez mega katar....

Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO
Czas edycji: 2009-12-03 o 19:16
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 19:19   #336
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

to zazdroszcze, ja jestem brunetka i zeby miec stale gladkie nogi musialabym golic sie codziennie
czasem rude maja lepiej szczegolnie te podrabiane

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
To ja nie będę trzeźwieć w nadchodzącym tygodniu w sobote urodziny mamy, w niedziele MIKOŁAJA 9 mojego kuzyna, 12 cioci, i 13 Twoje - dżamprezowy czas nastał
No moja Kochana jestem o cały miesiąc starsza od Ciebie

w poszukiwaniu notatek zaraz wybywam, posiliłam się więc mogę działaś . Myślę, że jak wrócisz o 20 to juz je będę miała

włacha zapomniałabym o wanno-prusznicu napisać, podobuje mi się coś takiego bo łączy dwie praktyczne rzeczy w jedną, my gdziebyśmy nie oglądali mieszkań to niestety łazienki były zbyt małe na montaż takiego bajeru
to bedziesz pic ! pic i jeszcze raz pic
ja juz jestem weic jak cos wyslaj notatki mam nadzieje ze znalazlas
a wanno prysznic bardzoo praktyczny

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

No nie! nawet choniki będziemy mieli takie same? Ach kochana, jakos czasu nie miałam, nad czym ubolewam i tak nic nie pisałam, tylko sie na smsa odnośnie mojej stłuczki zdobyłam
Myślę ciepło
ty moj kierowcu tak wlasnie czytajac o tym twoim wypadku mialamw razenie ze juz to gdziesz czytalam.. ale pewno ja gapa nieodpisalam co?
dobrze ze z wami wszytko ok
a co do choinek.. jakos mnie to nie dziwi

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
martucha84 a jak brzdąc podrośnie to przenosicie się do salonu, czy jaka perspektywa? chodzi mi o ten układ mieszkanka.
tak my idziemy do salonu ewentualnie na strych jak sie uda go przejac

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Spiesze doniesc, ze z noga juz na szczescie lepiej! Smaruje, mocze i powoli jest juz ok zadzwonilam dzis do pracy i poprosilam zeby mi dali jeszcze jutro wolne, wiec jeszcze jutro sie bycze na urlopie mam nadzieje ze mi przejdzie do reszty

Martucha sliczne to mieszkanko No tak mi sie wydawalo ze mowilas ze od jakis mlodych ludzi kupujecie i nawet spoko urzadzone, ale myslalam ze wczesniej bedziecie sie mogli wprowadzic ale spoko loko i tak juz blizej niz dalej
to dobrze ze juz ci lepiej;D

ja tez myslalamz e bedziemy mogli przed grudniem no ale... teraz powynajmujemy 2 miesiace i pojdziemy na nasze
Stary 2009-12-03, 19:19   #337
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
mam depilator Tz mi przed ślubem kupił, ale jakoś nie daje rady, bol nie do zniesienia, a jak wyglądałam po depilacji? tydzien mialam opuchniete całe łydki, dosłownie nie mogłam sie dotknąć nieiwem czemu

Cytat:
Oj będzie sie działo będzie, pod warunkiem ze @ nie dostane bo tak to d..a

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 19:42   #338
bzyczka1
Zakorzenienie

na początku i mnie boli ale potem już tego bólu się nie zauważa ja robię tak że najpierw depiluję na piszczelach a potem już jak leci i wtedy mnie nie boli a depilacja obu nóg zajmuje mi jakieś 20 min. Wolę szybko i częściej jeździć kosiarką po nogach niż powoli i dokładnie aha no i ja depiluję tylko do kolan ud nie goliłam nigdy i nie zamierzam a znam dziewczyny które golą uda, brzuch i w ogóle. Kiedyś chodziłam do klasy z dziewczyną która sobie przedziałek powiększała maszynką do golenia :haha ha: najlepiej wyglądała jak jej te wlosy odrastać zaczęły i stał jej taki kukuryk

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 19:48   #339
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
na początku i mnie boli ale potem już tego bólu się nie zauważa ja robię tak że najpierw depiluję na piszczelach a potem już jak leci i wtedy mnie nie boli a depilacja obu nóg zajmuje mi jakieś 20 min. Wolę szybko i częściej jeździć kosiarką po nogach niż powoli i dokładnie aha no i ja depiluję tylko do kolan ud nie goliłam nigdy i nie zamierzam a znam dziewczyny które golą uda, brzuch i w ogóle. Kiedyś chodziłam do klasy z dziewczyną która sobie przedziałek powiększała maszynką do golenia :haha ha: najlepiej wyglądała jak jej te wlosy odrastać zaczęły i stał jej taki kukuryk
no ja niestety uda tez jestem zmuszona golić ale tylko kawałek za kolana - bo widac bardzo ale nic wiecej nie gole (poza innymi "oczywistymi" miejscami)

a ten przedziałek bomba

Nasz Skarb
Stary 2009-12-03, 19:54   #340
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
mam depilator Tz mi przed ślubem kupił, ale jakoś nie daje rady, bol nie do zniesienia, a jak wyglądałam po depilacji? tydzien mialam opuchniete całe łydki, dosłownie nie mogłam sie dotknąć nieiwem czemu

Oj będzie sie działo będzie, pod warunkiem ze @ nie dostane bo tak to d..a
Może jesteś uczulona na depilator? się coś nie zgraliście hehe a może teraz spróbuj troszkę sobie ogolić i zobacz jak to będzie, ja po goleniu zawsze mam czerwone kropki, a jak nałożę na nie od razu balsam to szczyyyyyyypieeee niemiłosiernie bo tak balsamik do dziurki po świeżo wyrwanej cebulki z włosem to nie bardzo ale daje rade, hardcore
Cytat:
co jak co, ale ja od 2 lat golę i za każdym razem boli... naciągam skórę, bo to ponoć pomaga ja nie golę wewnętrznych łydek ani ud bo bym chyba nie wytrzymała

Stary 2009-12-03, 19:59   #341
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

meza masz masz to czym sie martwisz

Nie martwie sie w ogole No i nie wygladam na tyle lat ile mam

ania 84 niezle to odnosnie wieku

rybulka fajnie Ci z tym urlopem Ja juz za 3 tygodnie mam urlop

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-12-03 o 20:05
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 20:00   #342
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Może jesteś uczulona na depilator? się coś nie zgraliście hehe a może teraz spróbuj troszkę sobie ogolić i zobacz jak to będzie, ja po goleniu zawsze mam czerwone kropki, a jak nałożę na nie od razu balsam to szczyyyyyyypieeee niemiłosiernie bo tak balsamik do dziurki po świeżo wyrwanej cebulki z włosem to nie bardzo ale daje rade, hardcore

co jak co, ale ja od 2 lat golę i za każdym razem boli... naciągam skórę, bo to ponoć pomaga ja nie golę wewnętrznych łydek ani ud bo bym chyba nie wytrzymała
moze i tak, mam dosc wrazliwa skóre, nawet po goleniu maszynką nieraz mam problemy z uczuleniem, ale chyba sie kusze na kolejna próbe z depilatorem

Nasz Skarb
Stary 2009-12-03, 20:01   #343
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja dziś zakupiłam świntuszny prezent mikołajkowy dla TŻ
Ciekawe jaki pochwal się

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość

Bede zaraz sprzatala i szyla ubranko mikolajowej bo robie niespodzianke Tżtowi nie chcialam wydawac kasy na ubranko wiec przerabiam stare
To super, że z nogą już lepiej
Ale z Ciebie zdolniacha, żeby sobie samej strój mikołajki uszyć, podziwiam

Widzę, że od dwóch dni gadacie o włochatych nogach i nie tylko
Ja sobie kiedyś kupiłam na all podgrzewacz do wosku i sobie raz na pół roku wydepiluję nogi woskiem, ale strasznie to pracochłonne. Nie chcę często, bo po takiej depilacji włosy wrastają pod skórę i potem takie ranki się robią jak zadrapię:/ Dlatego zazwyczaj maszynką jadę jak jest potrzeba Uda to bardzo rzadko, raz na kilka miesięcy

Rybulko, a to Ci dzidzia, odwróciła się tyłem do rodziców...Nie chciała się jeszcze ujawnić i trzyma Was w niecierpliwości
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 20:09   #344
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
to może sernik na zimno? dla nieobeznanych z pieczeniem - jest baaardzo prościutki...
taki sernik to chyba latem sie podaje

Agatek
wstydzisz sie swojego TZ? mnie moj nie raz golil

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

Edytowane przez atomufka
Czas edycji: 2009-12-03 o 20:10
atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 20:14   #345
kasiaher
Wtajemniczenie

rybulko mój synuś pokazał się dopiero 22 tygodniu

domi to bylo 4 godziny za długo
ej a ty czemu nie na porodówce zartuje , jak sie czujesz
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 20:15   #346
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Widzę, że od dwóch dni gadacie o włochatych nogach i nie tylko
Ja sobie kiedyś kupiłam na all podgrzewacz do wosku i sobie raz na pół roku wydepiluję nogi woskiem, ale strasznie to pracochłonne. Nie chcę często, bo po takiej depilacji włosy wrastają pod skórę i potem takie ranki się robią jak zadrapię:/ Dlatego zazwyczaj maszynką jadę jak jest potrzeba Uda to bardzo rzadko, raz na kilka miesięcy
Mi też wrastają, ale wystarczy igiełką tylko podważyć i wyjdzie, a rozdrapać paznokciem też można, rany mi się nie robią

Cytat:
moze i tak, mam dosc wrazliwa skóre, nawet po goleniu maszynką nieraz mam problemy z uczuleniem, ale chyba sie kusze na kolejna próbe z depilatorem
no w końcu za odwagę zdaj później relacje czy z nogami ok, może zaczniesz tą metodę golenia nóg stosować, i jak my włochacze będziesz się goliła raz na miesiąc czy to Cię nie kusi?? zaoszczędzisz czas i wodę
Jakie zyski hahaha

atomufka nie mów nic o urlopach bo ja dopiero w sierpniu i to jeszcze o zgrozo! "podróż po poślubna"

Stary 2009-12-03, 20:30   #347
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ja swoj dostałam z brauna chyba z 8 lat temu i lezal w szafce co jakis czas sie probowałam przemóc ale nei wychodziłomaszynką szybciej ale jest tak ze musze codziennie sie golic

przed slubem sie przemogłam i 2 m-ce przed sie katowałam pierwszy raz okropienstwo ale pomaga jak sobei taki neibieski zel na stłuczenia wadziłam do zamrazalnika i przy depilacji go zimnego przykładałam i było spoko

a teraz po slubie znow sobie odpusciłam i stosuje maszynkę

zresztą... sama nei wiem gdzie go mam po tej przeprowadzce tyle pudeł mi jeszcze zostało ze szok

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 20:36   #348
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość

Agatek
wstydzisz sie swojego TZ? mnie moj nie raz golil
Nie lubię jak mnie widzi takiej nieogarniętej a co gorsza żeby golił
Nie wstydzę się swojego tżta tylko siebie takiej włochatej od czasu do czasu ... a teraz okres zimowy się zbliża dziewczyny to będzie tragedia

coś mi się znowu na żarty zebrało

Stary 2009-12-03, 20:38   #349
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Nie martwie sie w ogole No i nie wygladam na tyle lat ile mam
i to jest najwazniejszE

ja ud tez nie gole po co.. skoro nawet lydki tak rzadko...

ale mamy romantyczne tematy
Stary 2009-12-03, 20:46   #350
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:

Agatek wstydzisz sie swojego TZ? mnie moj nie raz golil
u mnie sernik na zimno znika błyskawicznie, obojętnie o jakiej porze roku podany w każde święta robi furorę jako deser - w mojej rodzinie chyba jeszcze nikt nie odmówił porcyjki

A co depilowania nóg elektrycznym sadystą... mam dobry sposób, jak zacząć po dłuższym zapuszczaniu najpierw ogolić, a 1-3 dni po, jak już zaczną odrastać takie małe kłujki - wtedy dopiero depilować. Takie króciutkie też bolą, ale o wiele mniej niż przy długich, bo wtedy dodatkowo depilator wyrywając szaarpie mocno skórę i zwariować można z bólu
Oczywiście nie muszę chyba wspominać, że katuję się tak, tylko kiedy naprawdę muszę, a jak mi się nie chce, to olewam - zalety spania samej

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2009-12-03 o 20:48
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 21:02   #351
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
: hahaha: że też wytrzymał taką powage

Dziewczyny trzymajcie kciuki ide na kolokwium
i jak poszło?

Cytat:
Wiecie co...wczoraj tż mi powiedział że wszyscy jadą do afganistanu i nie ma żadnego odstępstwa. Tak więc mój tż ma pracę do września bo w październiku jadą. Tż nie pojedzie pod warunkiem że mu podpiszą rezygnację z kontraktu ja nie wiem jak można kogoś zmuszać do wyjazdu tam i to na 9 miesięcy i jeszcze wciskać gadki o obronie ojczyzny
no niestety nieciekawa sytuacja. kiedys bardzo chcialam isc do szkoly oficerskiej we Wroclawiu, ale przemyslalam wszystkie za i przeciw i jednak sobie odpuscilam

Cytat:
Zapomniałam Wam powiedzieć: maleństwo wczoraj po raz pierwszy kopnęło tak mocno, że było to wyczuwalne na zewnątrz

:
to na pewno było cudowne uczucie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hej laski

Dzisiaj szukałam prezentu dla teściowej bo ma w piątek imieniny i urodziny. Kupiłam jej ładną szklanke dekorowaną bo zbiła ostatnio swoją ulubioną. mam nadzieje, że trafiłam w jej gust.
A co swiom mężom kupujecie pod choinkę?
Jeszcze nie mam pojecia co kuoic malzowi, caly czas sie zastanawiam ;p

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć wam
dzisiaj odpoczywam, wczoraj miałam wizytę teściowej , naszczeście była tylko 4 godziny, ale i tak zdążyła mnie wkurzyć, glupi babsztyl
współczuje, dobrze, ze masz juz to za soba

Cytat:

Moja koleżanka przez 9 miesięcy nie sądziła że jest w ciąży, pojechała do szpitala do wycięcia wyrostka, a okazało się że maleństwo w drodze...a starali się kilka miesięcy o dzidzie, ona płakała, że jej brzuch rośnie a usg nic nie pokazywało, że jest chora itp ... urodziła kruszynkę, dziś mała ma 7 lat i diabełek wcielony
no niezle, rzeczywiscie az trudno uwierzyc, ze takie przypadki sie zdarzaja

Cytat:
u mnie sernik na zimno znika błyskawicznie, obojętnie o jakiej porze roku podany w każde święta robi furorę jako deser - w mojej rodzinie chyba jeszcze nikt nie odmówił porcyjki

:
to w takim razie ja poprosze przepis

dziewczyny ostatnio znowu mam okropne bole glowy takie samopoczucie utrudnia wszystko zarowno prace jak i odpoczynek. Ciesze sie, ze juz jutro piatek i biore pare dni wolnego
Stary 2009-12-03, 21:26   #352
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
to faktycznie dobre rozwiązanie macie, przynajmniej intymność jest i możecie z mężem się nacieszyć sobą. My ostatnio mieliśmy mała akcję, bo tesciu wpadł w nieodpowiednim momencie, mimo, że krzyczałam, żeby nie wchodził. Może za dużo nie zobaczył, bo zdążyliśmy się przykryć, ale wiedział co robiliśmy od tej pory wieczorem nawet nie puka do pokoju, no i dobrze, bo głupio mi było strasznie

mój też poluje na golarkę elektryczną, ale znowu to samo- chce sobie coś upatrzyć i mam sama nie kupować. Mężuś ma fioła na punkcie rzeczy pod względem technicznym. Głupi czajnik elekrtyczny kupowaliśmy tydzień, bo najpierw musiał wszystkie fora przeczytac o czajnikach
Mam tak samo wszystko musi sprawdzic ostatnio do remontu jednego pokoju musielismy kupic wiertarke i poziomice laserowa bez tego remont był nie do wykonania

Cytat:
Patrzac na ceny to ledwo na wozek starczy, ale masz racje lepsze to niz nic
Ostatnio widziałam wózek za 8 tysiecy wiec ten tysiac to chyba za jedno kólko

Cytat:
żabcia u nas też ten program leci na którymś z Discovery "Ciąże z zaskoczenia"
Discavery travel and living oglądałam kilka odcinków
Cytat:
no ja niestety uda tez jestem zmuszona golić ale tylko kawałek za kolana - bo widac bardzo ale nic wiecej nie gole (poza innymi "oczywistymi" miejscami)

a ten przedziałek bomba
moja kolezanka z podstawówki raz ogoliła sobie brwi

Cytat:

A co depilowania nóg elektrycznym sadystą... mam dobry sposób, jak zacząć po dłuższym zapuszczaniu najpierw ogolić, a 1-3 dni po, jak już zaczną odrastać takie małe kłujki - wtedy dopiero depilować. Takie króciutkie też bolą, ale o wiele mniej niż przy długich, bo wtedy dodatkowo depilator wyrywając szaarpie mocno skórę i zwariować można z bólu
Oczywiście nie muszę chyba wspominać, że katuję się tak, tylko kiedy naprawdę muszę, a jak mi się nie chce, to olewam - zalety spania samej
Moj sposob choc czasem gole tak kilka razy zanim zbiore sie na depilowanie

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Dziewczyny pracuje któraś w marketingu??
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 21:28   #353
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
to w takim razie ja poprosze przepis
kupujesz w sklepie paczkę "Sernika na zimno" i robisz według tego, co na opakowaniu o ile pamiętam, to się chyba miksuje z mlekiem i serkami, a na wierzch jakieś owoce i galaretka. Błyskawiczne przygotowanie, jak ktoś nie ma czasu albo nie umie piec
Stary 2009-12-03, 21:32   #354
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Cytat:
kupujesz w sklepie paczkę "Sernika na zimno" i robisz według tego, co na opakowaniu o ile pamiętam, to się chyba miksuje z mlekiem i serkami, a na wierzch jakieś owoce i galaretka. Błyskawiczne przygotowanie, jak ktoś nie ma czasu albo nie umie piec
to dla mnie doskonałe z moimi zdolnośćiami
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 21:44   #355
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
to dla mnie doskonałe z moimi zdolnośćiami
ja ostatnio porwałam się na szarlotkę i przeklinałam w duchu tego, kto wymyślił kruche ciasto do zagniatania łapkami

Idę do łóżka... a nie sorry- przeciez ja cały dzień w łóżku leżę
Obejrzałam "Kruka" i aż się zdołowałam - taki zaj****ty film i fajny aktor i taka tragiczna śmierć tuż przed ślubem

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2009-12-03 o 21:51
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 21:54   #356
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
to może sernik na zimno? dla nieobeznanych z pieczeniem - jest baaardzo prościutki...

Bardzo dobry pomysł ale zastanawiam sie wiesz nad czym nad ptasim mleczkiem bo któraś z wizażanek podała fajny przepis .

Bzyczka dziekuje za przepisy az mi slina leci Uwielbiam takie ciasta !!!!

Zabcia to ty juz nie nasza jak masz obywatelstwo USa A powiedz mi zrzekłas sie obywatelstwa PL czy masz dwa ???

Dziewczyny ogladałyście ostatnio jakiś fajny film ??? Coś bym obejrzała.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2009-12-03 o 22:02
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 21:59   #357
india83
Zakorzenienie

Cytat:
hihi to akurat dla mnie ;p
Stary 2009-12-03, 22:09   #358
bzyczka1
Zakorzenienie

ej można zrobić też sernik na zimno bez paczki nie jest taki puszysty ale też jest smaczny. Bierze się serki homogenizowane i galaretki tylko. rozpuszcza się chyba 2 galaretki w pół litra wody i ostudzoną miksuje z serkami. I to wszystko.Jednakże nie jestem pewna proporcji, musiałabym sprawdzić
albo taki śmietanowiec śmietana 18%(3 kubeczki) 2 łyżki żelatyny, szklanka cukru, 1 cukier waniliowy. Żelatynę rozpuszcza się w wodzie i studzi. Miksujemy śmietanę i dodajemy do niej cukry i miksujemy dalej. Dodajemy żelatynę powoli by się grudki nie porobiły i na koniec wsypujemy galaretkę w kostkę pokrojoną. Na wierch galaretka

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-03, 23:23   #359
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

Zabcia to ty juz nie nasza jak masz obywatelstwo USa A powiedz mi zrzekłas sie obywatelstwa PL czy masz dwa ???

.
jak to nie?!
nasza nasza od stop do glowy

na szczescie w stanach jak starasz sie o obywatelstwo to nie musisz sie zrzekac swojego rodzonego dlatego mam dwa na paszporcie amerykanka w sercu polka

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 01:05   #360
zielony_motylek
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za trzymanie kciuków, ale chyba marnie mi poszło, no ale nadzieja umiera ostatnia, może zalicze
Cytat:
Dzięki temu nadrobiłam też zaległości w moim kursie na prawo jazdy- mam przejechanych 14 godzin. jedna z moich jazd zakończyła sie tym, że ja sobie przepuszczałam pieszych na przejściu, a facet za mną wjechał mi do tyłka na szczęście, jakiś kumaty i od razu powiedział, że się zagapił i to jego wina
Nie rozumiem jak można się zagapić i wjechać na eLke.. przecież powinno się trzymać większy odstęp.. no ale cóż są ludzie i taborety, dobrze, że z Wami wszystko dobrze i że Cię to nie zestresowało.

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
malo tego dodam, ze mialam wczoraj klotnie malzenska-tak klotnie w mazlenswtie sie zdarzaja niestety - poszlo o to, z ktorej strony lozka bedziemy spac w sensie gdzie beda glowy ta przeprowadzka nam namotala i bylam tak wsciekla, ze mialam juz sie polozyc nogami do buzi meza ale sie we mnie gotowalo a teraz sie smieje
kurcze chyba musze z mężem przedyskutować tę sprawę przed przeprowadzką

Cytat:
A co swiom mężom kupujecie pod choinkę?
Wlasciwie to jeszcze nawet nie miałam czasu się zastanowić, ale może własnie zegarek bo pamiętam, że zawsze mam go jako alternatywe a potem jednak pada na co innego? Oooo własnie a może wypad do Tropical Island bo przez remont mielismy mało czasu dla siebie i na wypoczynek więc byłoby idealnie a dodatkowo mam 5 dni wolnego w okresie międzyświątecznym Ale jeszcze przemysle

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
zielony_motylek teraz juz wszystko kumam z tym mieszkankiem A to jest kawalerka, bo u nas takie dwupokojowe dopiero od 38m2 się zaczynają. Ja teraz wynajmuję takie 22m2 i już wiem, że moje własne mieszkanie musi mieć piwnicę, balkon, 3pokoje i być słoneczne - ot tyle życzeń mam
A co do ceny to u nas kawalerki za 100tys. chodzą, więc te 60jest super cenąPoza tym takie małe mieszkanko łatwiej sprzedać, czy też wynająć
No niestety kawalerka i jest to zasadniczy miut tego mieszkania. Oprócz tego wszystkie twoje życzenia spełnione piwnica, balkon jest i to jest naprawde mega słoneczne mieszkanie Gdyby nie ta cena napewno byśmy się na kawalerke niezdecydowali, zanim ją usłyszalam nawet nie chciałam o tym słyszeć, ale teraz się ciesze bo raz że mamy coprawda ciasny ale jednak własny kąt, dwa że to też taka nasza inwestycja bo napewno nie sprzedamy z 60 tylko za więcej, bo zrobiliśmy wszystko w gładzi, kafle w łazience, panele a nakład pracy bardzo mały bo wszystko zrobił TŻ. Jak tylko posprzątamy to wkleje zdjęcia jak było wcześniej i jak jest teraz
Aha i u nas dokładnie takie mieszkania na tym samym osiedlu, ten sam metraż chodzą po 90tys.

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam do was takie pytanko nosi ktoras z was szelki?? nosze sie z zamiarem kupienia sobie ale nigdy nie nosilam i nie wiem czy sa wygodne a paski mi juz obrzydły
Ja nosiłam jak byłam mała a tak serio to też chętnie się dowiem jak się nosi bo już też rozważałam zakup

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
normalnie szok
ostatnio babka poszla do lazienki sie wyproznic bo strasznie bolal jak brzuch i .... wyproznila dziecko do toalety
feeeeest.. mojej koleżanki babcia miała tak, że dowiedziała się bodajże w 7miesiącu dopiero, ale to przechodzi ludzkie pojęcie

Cytat:
Kiedyś chodziłam do klasy z dziewczyną która sobie przedziałek powiększała maszynką do golenia najlepiej wyglądała jak jej te wlosy odrastać zaczęły i stał jej taki kukuryk
co to ludzie nie wymyślą

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Widzę, że od dwóch dni gadacie o włochatych nogach i nie tylko Ja sobie kiedyś kupiłam na all podgrzewacz do wosku i sobie raz na pół roku wydepiluję nogi woskiem, ale strasznie to pracochłonne. Nie chcę często, bo po takiej depilacji włosy wrastają pod skórę i potem takie ranki się robią jak zadrapię:/ Dlatego zazwyczaj maszynką jadę jak jest potrzeba Uda to bardzo rzadko, raz na kilka miesięcy
Ja też go kupiłam, ale użyłam go dosłownie trzy razy. Ciągle się zbieram żeby uzyc znowu ale czasu mi brak, a po za tym TŻ mi musi zerywać plastry bo wtedy mniej boli

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości