Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III - Strona 165 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-04, 10:59   #4921
gooha3
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.III

No własnie tez mi sie wydaje ze wczesnie. Chyba za duzo czytam. Jak sie zdazylo to ja odrazu w net sprawdzam objawy. Chyba daltego sie tak wkręciłam.
a infekcja hmmmm.... póki co nic mnie nie piecze i nie boli. Badanie miała tydzień temu i tez wszystko było ok. , ale może sie jeszcze ujawni

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
gooha3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:01   #4922
pola25
Zakorzenienie

Rybcia Ty zartujesz??/nie strasz...
pola25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:02   #4923
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gooha3 Pokaż wiadomość
proszę mnie uspokoić, troche mam stracha. Przed chwilą poczułam że coś ze mnie spływa. Patrzę na bieliznę, a tam jakaś dosyć gęsta galaretowata substancja. Wprawdzie nie podbarwiona krwią, biało przeźroczysta, ale trochę jej było
Czy to może być to co myślę ?? to raczej na takie zwykłe upławy nie wyglądało

To chyba jeszcze za wczesnie na ten czop
Ja to się nie znam na czopkach ale chyba na niego za wcześnie może to jakaś infekcja w razie czego zadzwoń do lekarza. Oprócz "czopa" jakieś inne dolegliwości????
------------
A ja mam przeczucie, że dzisiaj będzie 4 część- tak nie wiele nam brakuje
Stary 2009-12-04, 11:03   #4924
pola25
Zakorzenienie

Gooha też za dużo czytam i sobie wkręcam wszystko po kolei. Chyba TŻ powinni nam zabrać wszystkie książki i net. byłybyśmy zdrowsze
Stary 2009-12-04, 11:05   #4925
patinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
No to pewnie czop, ale przecież on i na 2 tyg. przed czasem odchodzi, także uśmiech aaa nie zauważyłam, że Ty w 32 tyg....ale to chyba nic nie szkodzi
nie w 32tc tylko w 28tc

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
No własnie tez mi sie wydaje ze wczesnie. Chyba za duzo czytam. Jak sie zdazylo to ja odrazu w net sprawdzam objawy. Chyba daltego sie tak wkręciłam.
a infekcja hmmmm.... póki co nic mnie nie piecze i nie boli. Badanie miała tydzień temu i tez wszystko było ok. , ale może sie jeszcze ujawni
mnie nic nie bolało ani nie piekło, tylko miałam dużo wydzieliny i ginka dała mi globulki całkowity brak objawów, oprócz tego że miałam dosyć często "mokro"
Stary 2009-12-04, 11:06   #4926
gooha3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Rybcia Ty zartujesz??/nie strasz...
dobre fajna pomyłka

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-12-04, 11:08   #4927
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
dobre fajna pomyłka
Stary 2009-12-04, 11:09   #4928
gooha3
Zadomowienie

ja tez objawów jakis szczególnych to nie mam. Takiej normalnej wydzieliny to chyba w normie. To co dzisiaj było to wyjątkowo dużo zbitej gestej substancji hmmmm moze to tez normalne.
Wczoraj troszke nerwów miałam z cała tą akcją w szpitalu, mam nadzieje ze to nie bedzie mialo wpływu na malenstwo i nic nie przespieszy wole jeszcze poczekać

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012

Edytowane przez gooha3
Czas edycji: 2009-12-04 o 11:12
Stary 2009-12-04, 11:14   #4929
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

gooha ja też od kilku dni mam taką gęściejszą wydzielinę. Czasami mam malutko, a czasami przez kilka dni jest tego duuużo. Myślę, że to normalne

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Dzięki za kciukasy!!!
Stary 2009-12-04, 11:16   #4930
ula 87
Zadomowienie

hej kochane teściowa poszła , więc wpadłam do Was
za chwile biorę się za zamawianie zakupów na allegro

Gosiu myślę ze to nie czop tylko wydzielina mi czasami pojawia sie na wkładce glucik mały , przed ciążą też czasami miałam taką wydzielinę

muszę Was jeszcze nadrobić , aż 3 strony

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:16   #4931
Sweet Delights
Zadomowienie

Hej dziewczyny, czop cały czas mi odchodzi różowy, a więc z krwią na pewno. W dodatku nie umiem chwilami rozróżnić, czy to Filip się tak rozpycha, czy mi serio brzuch twardnieje, i kilka razy złapał mnie na chwilę taki ból jak na @ ale poza tym na razie się nic nie dzieje. Dzwoniłam do swojego gina i..:"proszę spokojnie sobie leżeć a wieczorem niech pani przyjedzie to zobaczymy co tam się dzieje, i spokojnie ja jutro i w niedzielę jestem w szpitalu więc proszę się o nic nie martwić". Taa, to mnie pocieszył

Poczytam co napisałyście od wczoraj
Sweet Delights jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:18   #4932
eudaimonia
Rozeznanie

ufff! przeczytałam! a teraz czas na komentarze

Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
z tymi odwiedzinami w szpitalach warto wejść na stronę swojego szpitala - tam jest info. Słyszałam o ogólnopolskim zakazie odwiedzin ale może nie we wszystkich jednostkach, lepiej to po prostu sprawdźcie. I oby już go znieśli, bo masakra, że akurat teraz jest ta grypa......
jak powiedziałam o możliwym zakazie odwiedzin mojemu tż to mromantycznie stwierdził, że to nawet lepiej!! a uzasadnienie brzmiało, że 3-4 dni jakoś wytrzymamy a przynajmniej nie będzie tabunów ciotek, koleżanek i innych potencjalnych zakazicieli naszego dziecka.. niby ma rację, tylko jeśli to tyczy też porodu rodzinnego, to już nie będzie tak miło

Cytat:
Napisane przez Kacha79 Pokaż wiadomość
Co do świeczek-u mnie w domu jak ktoś ma jakiś ważny dzień przed sobą to też pali się świeczkę
Przy moim pierwszym porodzie też się paliła...
Jakoś tak sie juz przyjęło że wychodząc z domu dana osoba mówi ZAPALCIE TAM ŚWIECZKĘ O TEJ I O TEJ GODZINIE i zapalamy.
Świeca oczyszcza atmosferę,płomień uspokaja.
Komuś może się wydać to śmieszne-my już tak mamy
ojej! ale dziwny zwyczaj. a skąd dokładnie jesteś? bo ja też obecnie małopolska (choć dopiero od 7 lat - wcześniej częstochowa) i nigdy z czymś takim się nie spotkałam.. moja ciekawość to zboczenie związane ze studiami

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
na bank będzie można otrzymać dodatkowe rzeczy od Tż- a jak nie to zagrożę im, że zakrwawie im całe łóżko- a niech zmieniają pościel co 5 minut
he he he ale mnie rozbawiłaś! już widzę jak mówisz: dodatkowa torba albo poleje się krew (i tu dodasz skąd;-)

Cytat:
Napisane przez KarmazynowyKamyk Pokaż wiadomość
Nad ranem obudził mnie mega skurcz łydki...
Kamyczku spróbuj kilka razy dziennie wykonywać takie ćwiczenie, najlepiej na półleżąco, ale leżąco lub siedząco też może być: jak najdalej wyciągasz nogi przed siebie, ale wypychając tylko pięty zaś palce starasz się przyciągnąć do łydki (oczywiście od góry). na SR mówiono nam, że pomaga. ja sama stosuję coś takiego od dosyć dawna i wcześniej miałam skurcze a teraz nie;-) choć nie wiem ile z tego zawdzięczam ćwiczeniom.. w każdym razie próbowanie nic nie kosztuje

Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
Ja to w ogóle nienawidzę koszul nocnych i tylko z myślą o szpitalu kupiłam. W domu najlepiej mi w jakiś koszulkach i majtkach w nocy a w dzień w dresikach
to tak jak ja;-) koszule nabyte tylko z myślą o szpitalu. w nocy sen na naguska, a po domu chodzę raczej ubrana zupełnie.. no czasem ewentualnie poszwędam sie w szlafroczku

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale ja się strasznie boje, prawie dwa tygodnie jak mi zaczął odchodzić, pamiętacie jak się zastanawiałąm czy to to? No to zobacznie moje dwa tygodnie już minęł praktycznie a dzisiaj z krwią...A poza tym to od wczoraj byłam tak nakręcona, że spałam aż dwie godziny, zjadłam dzisiaj tylko sniadanie bo w ogóle głodna nie jestem, nawet mnie przeczyściło, ale stwierdziłam ze to wczorajsze mandarynki. Chciałąbym chociaż do soboty wytrwac, wtedy mój gin ma dyżur w szpitalu...Jestem przerażona.
Sweet będzie dobrze!! a ten brak głodu i przeczyszczenia to mogą być też oznaki zbliżającego się rozpakowania, bo organizm sam się oczyszcza przed porodem. w każdym razie gratulacje i trzymam mocno kciukasy

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
A ja jutro jade badac moje nieszczesne plytki krwi, w poniedzialek ginek, w piatek hematolog. I jeszcze ta krzywa cukrowa pewnie bede powtarzac... Same badania przede mna.
także trzymam kciuki. oczywiście daj znać co i jak!!

Cytat:
Napisane przez Ingrid80 Pokaż wiadomość
Ja będę rodzić w prywatnej klinice która ma podpisany kontrakt z NFZ. Sale 2osobowe, porody rodzinne, zzo na życzenie,cc na życzenie miła obsługa. Opiekują się dziećmi w nocy i podobno są bardzo pomocne.
a to cc na życzenie to na pewno? bo to chyba niezgodne z prawem jest???

Cytat:
Napisane przez kolka222 Pokaż wiadomość
Witajcie Wszystkie Mamusie! Juz od pewnego czasu śledzę, co tutaj się dzieje, postanowiłam dołaczyć- co prawda niewiele czasu zostało do końca, ok. 2 miesięcy, bo już na szczęście mam z górki, tak jak większość z WAs, ale fajnie jest czasami poużalać się .Podziwiam Was, prawie wszystko już spakowane i przygotowane. Ja niestety, jako że jestem z tych polegujących, a własciwie leżących, wszystko zostawiłam na ostatnią chwilę i w dodatku mężulo musi działać.Eh. I pomysleć, że dla niektórych ciąża to nie choroba....
Witamy cieplutko! zawsze więcej do dzielenia smutków i mnożenia radości
a skąd dokłądnie jesteś Koleczko? bo widzę, że małopolska jak ja;-))
Cytat:
Napisane przez kolka222 Pokaż wiadomość
Piszecie o szpitalach...Mam taki prywatny na oku, nawet juz w nim byłam przez te trzy dni, ale zastanawiam się, czy dojadę, bo w końcu to jakies 40 km
a gdzie dokładnie?? to się wiąże z moim poprzednim pytankiem może ujastek w krakowie?? bo ja się właśnie nad nim zastanawiam

Cytat:
Napisane przez bardotka_a Pokaż wiadomość
No właśnie też słyszałam o badaniach do porodu ale mój gin nic mi nie zlecił
jestem w 32 tc, może zapomniał?

A jakie to dokładnie badania?
pewnie dlatego nie zlecił, że jeszcze zbyt wcześnie. badania powinno się zrobić min. w 36tc. i te które powinno się mieć na świeżo to: HBS, Wasserman, posiew z pochwy i okolic odbytu (na gronkowca).. a do tego jeszcze wcześniejsze typu np oryginał grupy krwi

Cytat:
Napisane przez patinka_ Pokaż wiadomość
kolka222 a z jakiej miejscowości jesteś, bo widzę, że jesteś a Małopolski tak jak ja
o widzę, że nie pytałam pierwsza a Ty Patka też małopolska? proszę, proszę.. jak miło!! a skąd dokładnie??

ech... na razie starczy! ja już po badaniach. pojechałam samochodem. trochę dłużej niż tramwajem przy krakowskich korkach ale przynajmniej jest gdzie siedzieć nie wiem jak u was ale w krakowskich tramwajach rzadko sie zdarza by ktos ustąpił!! wiem, ze temat byl juz maglowany, ale środowy dzień tylko utwierdził mnie w tym przekonaniu!
dziś miałam masę badań a tylko jedno wkłucie. byłam miło zaskoczona, że od żyłki odchodził wężyk a pani pielęgniarka, tylko probówki zmieniała.
--> Adaś <--jest z nami od 08.01.2010

eudaimonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:19   #4933
gooha3
Zadomowienie

no to zostałam uspokojona Dzięki

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-12-04, 11:20   #4934
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula 87 Pokaż wiadomość
hej kochane teściowa poszła , więc wpadłam do Was
za chwile biorę się za zamawianie zakupów na allegro

Gosiu myślę ze to nie czop tylko wydzielina mi czasami pojawia sie na wkładce glucik mały , przed ciążą też czasami miałam taką wydzielinę

muszę Was jeszcze nadrobić , aż 3 strony
Ulcia też dziś biorę siię z zakupy. jakich sprzedawców bierzesz pod uwagę?

I jak Twoje samopoczucie?
Stary 2009-12-04, 11:20   #4935
Sensuel
Wtajemniczenie

gooha....ja takie coś mam od początku ciąży .Już o tym pisałam,także napewno to nie jest czop.

sweet d...no to daj znać co lekarz powiedział ciekawego
Stary 2009-12-04, 11:21   #4936
brzoskwinia82
Zadomowienie

Idę do fryzjera, tak mnie naszło, zmieniłabym kolor, tzn chciałabym jasny brązik ale nie wiem co na tym moim łbie się da zrobić, no i nie wiem czy mnie jakiś fryzjer tak przyjmie bez wcześniejszego umówienia ale jak nie to najwyżej się umówię

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:21   #4937
kalka
Zadomowienie

O matko. Normalnie szalejecie.
Widzę, że dużo się dzieje ostatnio. Jak zobaczę swój czop to chyba zemdleję
Niby gin mówi że urodzę w styczniu, ale jak was czytam to aż mnie ciarki przelatują.
Kolka witaj. Nie dość że masz podobny nick do mojego to jeszcze jesteś gdzieś z okolic Czy ten prywatny szpital to Tu...?

Edytowane przez kalka
Czas edycji: 2009-12-04 o 11:56
kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:23   #4938
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny, czop cały czas mi odchodzi różowy, a więc z krwią na pewno. W dodatku nie umiem chwilami rozróżnić, czy to Filip się tak rozpycha, czy mi serio brzuch twardnieje, i kilka razy złapał mnie na chwilę taki ból jak na @ ale poza tym na razie się nic nie dzieje. Dzwoniłam do swojego gina i..:"proszę spokojnie sobie leżeć a wieczorem niech pani przyjedzie to zobaczymy co tam się dzieje, i spokojnie ja jutro i w niedzielę jestem w szpitalu więc proszę się o nic nie martwić". Taa, to mnie pocieszył

Sweet ale Ci zazdroszczę z jednej strony. Niedługo zoabczysz Dzidzie
Stary 2009-12-04, 11:25   #4939
mamaidy
Raczkowanie

Cześć wszystkim, nadrobiłam Was jakoś, ale pędzicie, więc pewnie jak zwykle pozapominam co chciałam napisać.

Filka gratuluję po wizycie, super, że wszystko jest ok.

Aldii trzymaj sięJa jestem w podobnej sytuacji - dzidzia mało rośnie i cc z musu, ale kurcze ważne żeby dzieciątka były zdrowe. Rozumiem Twój żal, jednak jak planujecie więcej dzieci to może nastepne uda się sn?

Pysiu dużo zdrówka kuruj się

Addicted no super, że wszystko jest ok i mały jest już nietoperkiem

Co do łóżeczeka to ja mam ze szczebelkami wyjmowanymi i sobie chwalę. Moja córcia 2 letnia sobie je rano i po drzemce wyjmuje i sama wychodzi, nie muszę się stresować, że wypadnie. Jak idzie spać to sama je wkłada i mówi "patycki"

Dzięki za info o wkładkach. J&J choć nie są najciensze, to dla mnie były super, bo właśnie nie przeciekały szybko, a mi dużo mleka leciało i musiałam też spać w staniku i wkładkach. Najśmieszniejsze było jak mleko mi leciało w czasie przytulanek z mężem
mamaidy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:28   #4940
filka2
Zadomowienie

witam
tż miał w nocy gorączke i coś chyba na mnie przeszło bo mnie gardło boli i ucho!!!albo od pysiamn,ale płukanki nie zrobie bojuż raz kiedys zrobiłam i.....wiec teraz by byłó jeszcze gorzej.
musze sie zabrac za sprzątanko i sałatki bo znajomi dzis,miałam zrobić danie na ciepło -kociołek meksykański ale nie mam siły do sklepu i nie wiem czy dam rade.
jutro tz wyjezdza do łodzi wiec ja sobie chyba pójde do najwiekszego lumpka,bo jest km stad.

mama idy no to mężuś mogł sobie drinkować podczas.....z cycunia
bratowa też mówiła o tych wkładkach ze nie przesiąkaja szybko jak inne

Edytowane przez filka2
Czas edycji: 2009-12-04 o 11:31
filka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:30   #4941
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Wczoraj zdażyło sie coś niedobrego.
O 22 zadzwonił telefon od znajomej że jej 6 miesieczny synek musi jechac do szpitala. Miał wysoką gorączkę do tego sikał cały czas krwią Znajoma obdzwoniła juz całą rodzine i nikt nie może pomóc, jej mąż w pracy za granicą. Musiałam jechac z malenstwem do szpitala.
Jego matka zrozpaczona bo odkąd sie urodził ciągle po szpitalach z nim jeździ i ona sama tez wiekszosc ciazy spedzila w szpitalu.

Zostali w szpitalu, mam nadzieje ze to nic poważnego. Strasznie mi ich szkoda.

Troszke mam tez stracha bo poszłam z nimi na oddział dzieciecy a później mi sie przypomniało ze tam kilka dzieci chorych na tą niedobrą grypę. Przyjechałam do domu i wskoczyłam odrazu pod prysznic. Może sie nic nie przypląta. Zresztą i tak nie potrafiłabym odmówić im pomocy.
Gosia dobrze, że pojechałaś - ja tez bym pomogła. Zresztą ja jestem taka, że jak ktoś mnie poprosi o pomoc to pomogę a jak nie mogę to będę robić wszystko aby tej osobie pomóc w inny sposób. Dobrze, że się wykąpałaś, teraz pij herbatkę z cytrynką i miodem i grzej się a nic się nie przypałęta

Cytat:
proszę mnie uspokoić, troche mam stracha. Przed chwilą poczułam że coś ze mnie spływa. Patrzę na bieliznę, a tam jakaś dosyć gęsta galaretowata substancja. Wprawdzie nie podbarwiona krwią, biało przeźroczysta, ale trochę jej było
Czy to może być to co myślę ?? to raczej na takie zwykłe upławy nie wyglądało

To chyba jeszcze za wczesnie na ten czop
Gosiu spokojnie - to może być śluz Czy czop to ciężko powiedzieć, może napiszą te dziewczyny co już im odszedł, bo czop to taka typowa galaretka chyba?

A jeszcze tylko napiszę odnośnie tych wkładek laktacyjnych to każdy mi mówi żeby nie kupować Belli bo takie włosie zostaje na brodawce i zanim się da dziecku cyca to trzeba umyć pierś żeby z tymi kłaczkami nie jadło.

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:30   #4942
mamaidy
Raczkowanie

Sweet powodzenia i dawaj znać co i jak

Kolka witaj. Pozdrowienia od "szyjkowej" mamy, też na fenoterolu od siódmego miesiąca. Miłego leżenia, oby Ci szybko zleciało.
mamaidy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:34   #4943
zebra666
Zakorzenienie

A ja prasuje pieluchy tetrowe i wpadłam zjeść ciastko z Wami

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:38   #4944
Madziulka83
Zadomowienie

GG do Madziulka83

Kurcze, a mi sie cos na powiece zrobilo, chyba jęczmień Traktuję go od wczoraj obrączką. Dobrze, że jak się pomaluję, to tak strasnie tego nie widać
Stary 2009-12-04, 11:39   #4945
patinka_
Zakorzenienie

a mi się nic nie chce...a od wczoraj mam zamiar isc na zakupy mikolajowe a lezeee w wyrze....
Stary 2009-12-04, 11:40   #4946
gooha3
Zadomowienie

.... ale jestem głodna..... ja już nie chce jeść
Wczoraj wieczorem stanęłam na wadze i wyskoczyło mi 14 kg na +
i dalej potwornie głód mi dokucza.
Dzisiaj juz zjadłam 4 wypaśne kanapeczki 3 jabłka paczkę chrupek kukurydzianych, czekoladowego mikołaja i dalej mnie ssie w żołądku
Może i powinnam ze słodkości zrezygnować, ale nie dam rady

Zawsze chudzinka ze mnie była, mało jadłam i głodu nigdy nie czułam, a teraz masakra....
też tak macie??

Mareczek 24 II 2010r

Karolinka 23 VIII 2012
Stary 2009-12-04, 11:45   #4947
pola25
Zakorzenienie

Cytat:
.... ale jestem głodna..... ja już nie chce jeść
Wczoraj wieczorem stanęłam na wadze i wyskoczyło mi 14 kg na +
i dalej potwornie głód mi dokucza.
Dzisiaj juz zjadłam 4 wypaśne kanapeczki 3 jabłka paczkę chrupek kukurydzianych, czekoladowego mikołaja i dalej mnie ssie w żołądku
Może i powinnam ze słodkości zrezygnować, ale nie dam rady

Zawsze chudzinka ze mnie była, mało jadłam i głodu nigdy nie czułam, a teraz masakra....
też tak macie??
imponująca ilość. też jestem co chwilę głodna
Stary 2009-12-04, 11:46   #4948
ula 87
Zadomowienie

ło matko ale szybko lecicie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Ulcia też dziś biorę siię z zakupy. jakich sprzedawców bierzesz pod uwagę?

I jak Twoje samopoczucie?
kupuje u " r_p77" dużo z was jest z niego zadowolona
muszę jeszcze pościel kupić z wypełnieniem i musze kogoś poszukać
reszte co mi zostanie to może kiedyś w aptece kupię a może wytrzymię do po świętach i wybiore się do marketu

samopoczucie dziś dobre , bo koleżanki o 14 wpadną na kawę i przywiozą mandarynki ... aż 3 kg

a jak Twoje ?
Cytat:

to daj znać po wizycie
Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
A ja prasuje pieluchy tetrowe i wpadłam zjeść ciastko z Wami
ja mam dziś princepolo

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:48   #4949
zebra666
Zakorzenienie

Ja wciągnełam kibder bueno i estelle orzechowąnormalni e już wiem skąd te kg się biorą

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-04, 11:52   #4950
eudaimonia
Rozeznanie

a ja mam tylko jabłuszko i kanapeczki, a do tego zieloną herbatkę;-))
--> Adaś <--jest z nami od 08.01.2010

eudaimonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości