![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Ubrana
![]() Co do TV to my kupiliśmy tą tv na kartę ale i tak mało oglądam. Mam może 2 seriale które jeszcze obejrzę, i jakieś programy na discovery... Jeśli chodzi o komputery to u mnie problem jest taki, że ja mam laptopa ale Tz to już centrum dowodzenia. Monitor wielki kineskopowy - miał przez ponad rok lcd ale wrócił do starego bo podobno lepsze kolory, komputer stacjonarny, drukarka, wieża z wielkimi kilumnami, dodatkowe głośniki i masa kabli... Dobrze że xboxa sprzedał bo do tego dochodziła skrzynka + akcesoria... A w salonie mamy zostawione przez teścia stary duży tv (kineskopowy) wieża, dvd i teraz jeszcze dekorder tv... A i jeszcze stoi stary nieużywany komputer z którym trzeba coś zrobić... Wgl u nas w domu to więcej komputerów jest niż ludzi ![]()
#2702 | |||
Zakorzenienie
|
hehe Lindsley to faktycznie u Was więcej sprzętów niż ludzi
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Masaże ponoć można stosować od połowy ciąży, a intensywnie 2 ostatnie miesiące ![]() ![]() Zgadnij co do ciuszków to tak jak Lindsley radzi - zacznij od uniwersalnych - bo na kombinezon w Naszym przypadku jeszcze będzie czas kupować - nie wszystkie niemowlaki rosną w jednym tempie i nie przewidzimy na jaki rozmiar trzeba kupić skoro one są jeszcze w brzuszkach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umyta, wyolejkowana ![]() ![]() Postaram się jeszcze dzisiaj do Was zaglądnąć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
buuu weekend się zaczyna i znów wszystkie wymiotło
![]()
#2704 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Lindsley ja jestem
![]() Kakusiu ![]() Zlukałam kilka zestawów na all, dodałam do obserwowanych i zobacze co powie J. ![]()
![]() |
#2705 |
Zakorzenienie
|
A ja może zrobię kandyzowaną skórkę pomarańczową... Nie wyrzucam skórek a zjadłam już prawie 2kg pomarańczy
![]()
#2706 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Jak je robisz??
![]() |
#2707 |
Zakorzenienie
|
Kroje w kosteczke, wrzucam w garnek wlewam troche wody i sypie cukier i na malym ogniu gotuje. Nie pytaj ile czego bo tak na oko
![]() ![]() W necie są różne wersję, ja robie po swojemu ![]()
![]() |
#2708 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie powiem, brzmi smakowicie ![]()
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
Nie tak wywiało - jestem jestem
![]() wolałam wyjść do małego na neta bo tam przy nich to się tylko denerwuję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zgadnij ja mam zapisane w ulubionych takie małe kamizelki sweterkowate (używane) za parę groszy z all - jak będę miała synka to kupię takie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to dzień dobry wszystkim ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2711 |
Zakorzenienie
|
Kretencja fajny pomysl.Bardzo milo dostac taki prezent
![]() Kakusia tu mozesz zamowic : http://www.docsimon.pl/towar/weleda-...zu-krocza-50ml jest tez opis jak masowac Co do zelaza to ja przed ciaza bralam Sorbifer i nie wymiotowalam.A teraz to tylko zelazo, ktore mam w witaminach Tak, Maria byla na list.-grud. ![]() ![]() Aga poki co tylko napisala, ze porod lekki i z mala wszystko ok ![]() ![]() Zgadnij w linku z olejkiem jest opis tego masazu Lindsley tez mam straaasznie dziwne sny w ciazy - to chyba normalne ![]() Weruczku ode mnie tez sto lat i skrobnij czasami kilka zdan do nas ![]() ![]() ![]() Kretencja te rewelacje odnosnie pangi to mi potwierdzili wszyscy mi znani szefowie kuchni - i tez dostalam opieorz, bo bardzo lubilam pange ![]() Dziewczyny i to masowanie krocza to tak od 30 tc dopiero ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2712 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny ja dzisiaj sie nudze maly szaleje jak zawsze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2713 |
Zakorzenienie
|
Kakusiu dopiero jak Lenka napisala o niedoborze, to mi sie przypomnial, ze Cie nie zapytalam jaki masz poziom zelaza ? Bo to, ze masz niska hgb wcale nie musi oznaczac, ze masz niedobor zelaza....powinni ci zbadac jego poziomj osobno
![]() Lenka ![]() Elcia mi sie tam wcale nie spieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
aldii niby mi zostalo 7 tygodni ale jak bylam u gina to powiedzila ze wczesniej moge urodzic wiec mam byc przygotowana juz do szpitala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
my niedawno wróciliśmy i od razu kłótnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem, że jak przed ciążą miałam anemię i badali mi poziom żelaza to okazywało się, że jest w normie i przyczyna anemii tkwiła gdzie indziej... Jak zażywam tą popołudniową tabletkę to nie jest źle bo wiadomo że 1h wcześniej jadłam, ale pierwsza i ostatnia wieczorna gdzie naprawdę zażywam ją na czczo to żołądek nie daje mi spokoju. Lenko mam niskie wyniki wskazujące na anemię (głównie hgb) stąd zalecenie lekarza z tym żelazem. a wcześniej nie można? pisze, że od połowy ciąży można już zacząć ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2009-12-04 o 16:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2717 |
Zakorzenienie
|
Kakusia na SR polozna mowila, ze masowac tak od 30-32.Ja slyszalam, ze od 28 juz mozna zaczac.
Idz sama rano do labka (na czczo) i zrob sobie poziom zelaza. Choruje na anemie wtorna, dlatego wiem, ze pozim hgb nie zawsze ma zwiazek z zelazem.Teraz tez mam hgb 10,7, ale zelazo w normie i gin nie zlecil mi dodatkowego zelazo - tylko to co mam w wit. dla ciezarnych |
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem ,że nie zostawicie.. ale róznica będzie taka ,że będziecie chciały rozmawiać o swoich pociechach ![]() napisałam tak bo ja to nawet nie starająca się jeszcze.. a co dopiero mowa o czekaniu na II kreseczki ![]() A propo II kreseczek dzisiaj znowu z TŻ pogadałam na temat dziecka , co zaczyna zdanie to mówi.. Franek to.. Franek tamto ![]() A jutro przed 9 przyjdzie znajomy rodziców panele klaść... i cała sobota pewnie z glowy ![]()
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Proszę się nie kłócić
![]() Cytat:
![]() Się ciesz że Ci te panele położą... Ja już bym chciała być na etapie paneli ![]() Dziś sobie o mnie wreszcie koleżanka przypomniała... Wypiłyśmy sobie kawkę ![]() Jutro za to pewnie po południu pojedziemy do siostry na weekend ![]()
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
Ja też tak mam po żelazie w tabletkach, bardzo boli mnie brzuch bez względu na to czy biorę przed czy po śniadaniu...ale przeszłam na takie musujące z witaminami i po tym nie mam żadnych problemów i czuję się lepiej.
#2721 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę faktycznie porozmawiać z Gin. może samo się unormuje? bez brania żelaza? na ulotce pisze, że jeśli wystąpi któryś z działań niepożądanych (biegunka, nudności, wymioty) to trzeba zmniejszyć dawkę - może to pomoże? Cytat:
![]() jeszcze jutro muszę ścierpieć..... już mi zepsuli żabkę na firance grrrr ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 |
Rozeznanie
|
I właśnie o to chodziło
![]() A ja chyba zaraz odpalę... ![]() ---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Spoko - ja jestem, chociaż na chwilkę bo zaraz odpalam muzyke i wskakuję pod kołderkę ![]() A nie wiem ale już mi przeszło ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
Kakusiu nie wiem, ale wyraznie Ci szkodzi ta dawka, ktora teraz przyjmujesz.Sprawdzilabym poziom zelaza, zeby niepotrzebnie nie faszerowac dzidzi.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
Halo :P
Czytam pobieżnie jednym okiem. Wpadłam tylko pogratulować zgadnij synka ![]() Ja się przez dwa dni strasznie wycierpiałam, na szczęście pani doktor uratowała mnie przez telefon, no i mama poradziła, przeciwbólowe leci w postaci czopków, bo po tabletach brzuch mi wysiada. Jutro zdjęcie soczewki. Mam nadzieję, że już będzie po tym mniej uwierać i wzrok będzie wracał, bo narazie mam mega mgłę na oku i lepiej widzę tym okiem z wadą -9 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tity cieszę się, że oczko wróci do normy - będziesz miała co na wątku nadrobić ![]() lecę po mandarynki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
Tity
![]() ![]() ![]() ![]() Kakusia zmniejszylabym dawki do 2 - 1 rano i 1 wieczorem |
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
mogę trochę oddać, bo teściowie nam dali, a ja nie lubię.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
ja chcę
![]() ![]()
#2730 |
Raczkowanie
|
CZeść dziewczyny!
Nie było mnie przez tydzień i tyle stron mam do nadrobienia ![]() ![]() Też mam mandarynki ![]() ![]() Zgadnij gratuluje synka Weruczek najlepszego Kakusia moja bratowa ostatnio przedawkowała żelazo i objawem właśnie były wymioty. Pozdreawaim |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.